Written by AbangNara | May 21st, 2009

breast mantap

Dari kiri: Ayu Raudhah, Normala Samsudin, Rozita Che Wan Dan Fauziah Ghaus.

Sila undi siapakah yang mempunyai breast yang paling mantap. Kalau rajin silalah komen dan bagi sebab kenapa anda undi artis tersebut.

[poll id=”20″]

P.S: Pandai betul camera man nie ambik pandangan sisi. Memang terbaik!!!

176 responses to (UNDI)Siapa Punya Breast Paling Mantap?

  1. azfa says:

    knp takde org komen lg…

  2. acHe says:

    Rozita punya breast memang nampak besar..kalau tengok drama dia, mesti tersedar dia punya tu besar..hehe..

  3. DelimaSaraa says:

    ayu raudhah….

    • tyrabanks.. says:

      hai sara… lama x nampak. tngah musim buah delima ke..ahak.

      • tyrabanks.. says:

        tamak la tu, semua tmpat kau nak komen… apa pndapat kau psl breast diaorag ni? aku rasa mcm lucah plak nak komen2 psl ni le

      • DelimaSaraa says:

        aku gi miting tyra….pening aku..kena menjawab memacam sebab jualan buah delima kat malysia decrease….aku kena marah ngan raja buah, sebab tak promote buah..sakit hati aku…

        lagi aku gerammmm, aku terlupa bawak lactop..dahlah aku dok sorang2 kat KL tuuuu..hukalohhhhh

        • DelimaSaraa says:

          tyra…aku tak nak komen peapa arr kat sini..sedikit mengaibkan golongan perempuan..itukan ciptaan allah swt…peapun, yg aku nak komen, diorang ni berlebih2 melentikkan badan..bg aku ayu raudhah, suka bangat melentik2kan badannnn…..bg terjojol sikit…

        • tyrabanks.. says:

          betol3x.. lentik +jongket…ha..ha..ha.. ***bila jongketkan kaki tu, nampk tajam ckit…kah…kah..kah.. kelakau2x

        • DelimaSaraa says:

          baik depo2 tu pakai bra industannnn…keras dan tajam…tak payah nak melentik2 kan??memang dh tajam…terlanggar hero, terus luka bernanah!!!

        • Kak Su says:

          A’kum Saraa..lama tak nampak. Sihat ke? Ya la Kak Su pun tak nak komen bab2 benda ni malu la.

        • DelimaSaraa says:

          hi kaksu, saraa niiii..baru jer hbs miting….ni baru nak layan blog ni…

        • minnie comey says:

          bg aku..breast nek jah is the best..yummm lemak berkrim disukai ramai…

  4. tyrabanks.. says:

    aku kasi tips kat kau… kalu kau nmpak pempuan2, yg dia punya tu bulat..lari pun x gegar, t ada silikon le tu, kalu, sbaliknya, tu origianal.. tpi benda2 ni, omputih je slalu buat… sara… trus luka dah le,, xyah benanah.ha..ha.. xpun pkai bra madonna tu je…

    • tyrabanks.. says:

      aku rasa topik ni kak nara kasi mcm lucah plak…pagi2 dah trus segar biji mata…

    • DelimaSaraa says:

      tyra-tyra, aku tergelak besarrr ngan ko nii..mesti aku masuk meeting sat lagi, mulut aku tersengehhhhhhh..kah kah kah..hak hak hak….

      pompuan moden ni dh tak malu dah nak menunjuk2..lagi aku menyamopah bila pakai baju menampakkan longkang (lurah dada tuuuu)..aduhlarrrrrrrrrrr, bodoh punyer baju..terakhir aku tgk, si dayang tuu buat show…hukalohhh…terus, masuk IJN pak aji sebelah rumah aku tgk dayang…tak dan nak bernafasss….luper, sebab asyik sangat dok tgkkkk

      • DelimaSaraa says:

        a-aaa, kak nara bagi thinner penyegar mata..semalam aku di KL..sampai sini pukul 11 lebih malam..penat gilerrr….miting kat sini plakk….so, aku memang letih, tp topic ni memberikan kesegaran pd aku..hahahahha….

    • tok batin says:

      ko punye cane tyra..meh aku cek kan..

    • bdkbaek says:

      btl2 btl klu yg xori gempa bumi skali pn stedy jew dorg pnyer..

  5. bahulu hangit says:

    rozita che wan punye breast la besar…dh terang lg bersuluh nmpk tp die kan bt plastic surgery kt breast die tu..besar pon tp x ori…xpon pkai bra saiz 38 cup c…yg span tebal tu…nmpk la besar…

    • DelimaSaraa says:

      dia stand by untuk anak dia..tak payh beli susu tin..cukup dah yang original..hehehe..susu cap gantung

      • tyrabanks.. says:

        kan aku ckp dah… tlebih sudah…klau betul kau ckp, pamela anderson pung kalah.. tpi aku caya klau dia buat plastik segeri tu coz idung dia pun dah mcm idung maikel jakson dah.. sara.. ptutlah x nmpak kau.. sibuk smcm…aku jgak la duduk rmah….terpengap je..uhu…uhu..

        • DelimaSaraa says:

          giler punyer kaya ko ni tyra..ko mesti banyak duit kan???aku tak dok duit, kerja jer….terbang ke sana ke mari..kena carik duitttttt..kak nara kena kasi satu pages untuk cari duit dgn mudahhhh..hahahaaaa

        • tyrabanks.. says:

          duit indon ada la…kau nak..nak..nak kan. kau nak brape rupi 1j, 50j…aku ni keja kira brape butir beras kat rmah aku,,kira keja jgak lah..( aku ni xsperti yg kau sngka,cewah)..

        • DelimaSaraa says:

          hahahaha..lawak betul ar ko ni tyra…aku teringat member aku, dia sorok duit dalam bekas beras umah dia, duit emergency katanya..lelaki kan tak reti sgt menyimpan ni…

          lama2 tuuu, dia masuk wad, laki dia kena masak..maka terjumpa lah duit tuuuuu…laki dia sorok tpt lain..member aku berkira2 dah cukup duit nak beli pinggan, carilah dalam tong beras tuu, lgsg duit hbs….dia tanya kat laki dia, laki dia kata bagi 10 sebab kenapa nak beli set pinggan lagi..lalu kawan aku tak leh gak mendapatkan impian dia…kesian2..

    • shinchan says:

      betui ke dia buat surgery??tapi mmg besar laa…mane2 laki kalo trpandang mesti toleh balik…mmg baik punye

  6. tyrabanks.. says:

    ksian kwn kau tu, suruh dia jmpr aku..nanti aku kasi.. kau 2 kata nak g meeting, kau pkai bra yg tjongket2 jgak ke he..he.. bagus gak, nanti kau boleh buat tutp mulut( boleh dpt 2)…nikan tngah virus hn1(ape tah no dia, aku sebat je,virus binatang haram tu).. .bringat sblum tekena. ha..ha..

    • DelimaSaraa says:

      hahaha..agaknyer kalau aku pakai jenis yang terjojol, mesti aku terus kena tindakan tatatertib..usahkan nak lepas KPI, gaji bulan2 pun kena tahan…hahahaaaaa…pastu, dato’ yang chair meeting tak leh bercakap..keluuuu..sebab tgk akuuuu..hahaha

      • DelimaSaraa says:

        silap lah pulak..exam PTK..bukan KPI…otak tak betul sikit hr niiii

      • tyrabanks.. says:

        kira ok la dia kelu…. kalu dia trus kat kau, pastu dia pegang.. xke naya.. kau plak yg kelu+ +keras+jd batu.. lps ni up le gaji kau.. kelakau giler kalau jd mcm tu. kau lps ni jd pempuan tlebih sudah lah pulak.. he..he..

        • tyrabanks.. says:

          aku ni nak kena tarik handbrek la pulok.. lps ni ada time cun, i see u at this laptop… aper2 pon, nek jijah yg pling mantop!!!!!! cau cin cau…..

      • akuheran says:

        pelik btol topik nie but i like…heee

  7. delimajelita says:

    uitt saraa akhirnya sampai jugak ko di utara sana..jelita balik umah minggu ni ngan qiba..jemput la datang umah eh…tata

    p/s qiba : kete anyah..

  8. SHA BUDAK BAIK says:

    geli eh tengok pompuan mcm ni…………..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………….meluat…..tuan nye blog pon miang btul…..asik cakap sal body pompuan jerk..

  9. cicit nek jijah says:

    moyang (nek jijah) aku lagi besar………..huhuuu

  10. garfield_82 says:

    hehhehe….aku pn xtau nak ckap apa…

  11. eynaam says:

    ala yang basar sebenarnya baju dalam dia jer…tengok kalu dalm drama ker rozita cek wan punya xla besar sangat..kadang2 baju yng dipakai tue akan nmpak besar ker tak..
    dah jatuh tue…yerlah anak dah 2 3 tipula kalu x kendur..kan.mesti dia guna bnyak produk takpun suntik bg besar…selalunya kalau badan kurus ni benda tue pun kecik..tengok x hetty sarlene punya dulu badan dia tembam dah kurus tp dianyer besor xpelik ker….
    orng kalu dah bnyk duit mcm mcm leh buat..hitam leh jadi putih,kecik leh jadi besar..
    kalu rasa diri tue cantik naper xlaku yerk…

    • air mineral says:

      eynaam..sebenarnya salah apa yg awak cakap tu..benda tu.. dia kl awal2 badan gempal, bnd tu memang besar..tapi bl badan kurus, tak semestinya benda tu automatik akan jd kecik..kebanyakannya akan tetap besar.kl mengecil pun tak ketara..

  12. keliwon says:

    slurrrppp!!!!!….yummy…yum..yum..yum..lapar susu la kalo ari-ari cenggini…tak tahan dong ah…huk..huk..huk…tercabar kejantanan aku yg tersimpan rapi nih….

  13. amanda says:

    rozita che wan x lawa,lawa lagi ayu raudah.muka rozita dalam majalah tgk macam lawa,tapi bila tengok kat tv xlawa langsung!nampak sangat dah tua

  14. keri says:

    ayu raudhah pnyer r besar ngan mantap…cz akak dia dh kawen…mesti r dh kendur ckit2.wakakakaka.
    tp mmg genetik fmly diowg pwr beb…smua besar2…wakakakakak

  15. yann says:

    apa2 pun nek jijahnya yg pling termantop sekali hehehe………..

  16. RIAQIS says:

    KORANG NI X DER KEJA LAEN KE NAK BUAT?

  17. aku xde nama.... says:

    DAH TAJUK DIA PASL BREAST, KOMEN LA PSL BREAST.. XKAN NAK KOMEN PSL KETA PLAK. BIOR LE. APA2 TNYA KAK NARA.. DIEY YG KASI LAGU NI!!!!!!!!!!

  18. fiza224 says:

    kpd beatiful nara: tunjuklah plak gosip2 artis luar negara… elyana ke… tomok…ape perkmbangan terbaru die.

  19. semua mantap,kalau dah bukak baju stim jugakkkk…wakaka

  20. boxer hugo bosss says:

    wah2 ko gtal sngguh
    huhu..
    kalo korg nk tau breast si raudha lbih beso..
    sbb kalo korg tgk die pki bra bese je dlm cite drama tv3 tue yg die jd sengal2 xtntu psl tue..
    kat ctue je da tau..breast die mmg beso..
    si rozita xbeso pun..
    span je mntul…hahaaa

    • tok batin says:

      bukan sepan tu..
      tu die lipat napkin lame anak die mase kecik2 dlu..
      tu yg maju kedepan tu..

      bagus rozita ni..ikut gak die petua aku bg..

  21. badboy says:

    sll kene main kot..ada petu tau sebenarnya nak bagi naik semula jadi…tp petua ni tuk yg dah berkahwin jer..
    ar mst sume nak tau kan……

  22. apa petua dia…bagi ler.jgn kedekut ilmu..

  23. keras kejung says:

    beli ubat rm5 kat mydin leh bg besa

  24. kisahsensasi says:

    yang penting posing diorang nie memang sodap mate memandang….

  25. BAMBAM says:

    ayu raudah punyer la mantap…

  26. jo says:

    aku suka normala..tua,masam dan hot

  27. amad says:

    rozita punya tegang sbb nak tarik org tuk uli dia…dah lama menjanda katakan…normala punya pun ok jugak…sedap lg tu…ayu mcm kakak dia la…hahahaha…

  28. onda onda says:

    push up bra tuuu…fake

  29. JO says:

    NORMALA TERBAEK…SAIZ MCM 2 DH PUAS HATI…BONTOT PN MANTAP…

  30. man says:

    body normala mmg mengancam….

    • baby says:

      xmengancam pun.yg mengancam nye rozita punya…..saper suruh pakai ketat2…hbs segala benda nampak

      • [email protected] says:

        btuiiii…btuuii…
        sokong!!!!
        huuuu…

  31. Samke says:

    Uishkk hebat2 belaka…. ahaks

  32. zull says:

    mengancam do normala…pengalaman banyak..bontot dia memang best..muka pun still seksi..hot mom

  33. addi says:

    normala nyer jatuh dah rasanya tapi still sedappppp….nak normala gak

  34. kemantapan payudaramu akan menjadi realiti seandainya hati dan jiwamu jadi milikku.

  35. pianz says:

    no komen bagi gua semuanya sama jekkkk…….

  36. buzzlee says:

    rozita che wan punya besar n mantap..
    pejal..
    p kalo aku, aku lagi suka ayu raudah pny..
    sdang2..mantap..gebu..pejal..sdikit tajam bntuknya..dan yg pnting original..
    ngeh3x..

  37. bro din says:

    yg lain semua tu push up tu,kalau tgk dlm drama,bentuk pn berubah-ubah..tapi aku sokong lah,mala nyer ori,belum stim lg tu

  38. nenen kental says:

    korg xtao ke sume 2 letak limau sungkist dlm bra dorg?cek betul2 sikit.tp papehal aku respek nek jah coz da layut pn stil msk voting

  39. sengalll says:

    aku dari tadi nak komen, tak komen2. Dok bantai gelak bca komen korang! BTW, to me, ayu punye ori besar..kakak dia tu cam dah alter larr….

    • lck506 says:

      hahaha….
      aku vote nek jah kot….
      die tetap jadi POJAAN teruna ka tanah Melayu ni….
      wawawawa

  40. shin chan says:

    besaqnya rozita punye…mmmmm…hahaaa

  41. 3Abdul says:

    susahlah nak undi macam ni gambar tak menonjol sangat macam mana nak tau breast yang paling mantap mengapa sharifah sofea tak dicalon-rugilah

  42. 3Abdul says:

    aku tak nak undi tapi aku ingat semua tu taroh sepam kat dalam bukan ori pun

  43. aben sudeyh says:

    ofkos la rozita nye dowh….
    tetek dier mmg sdp siot….
    lau henjut, grenti melambong2…..
    walau jnda, aq x ksh…..
    jnji dpt main ngn dier….
    bak kata lgu irwansyah….
    ku tnggu jndamu….

  44. pergh..
    yg ayu raudhah ni kalo dpt sedap isap neh..
    haha..
    mantap gila r..
    tp x tahan tgk bontot rozita..
    pejal sungguh3x..
    sedap tuh uli..
    huhu..berair tol..
    hik3

  45. din says:

    mantapnya tetek rozita che wan. teringin nak ramas- ramas dan hisap… peh… rasa nak ajak rozita che wan main romen- romen

  46. syarul says:

    AYU RAUDAH BREAST LAGI BEST.MANTOP HUHUHU

  47. KORIE says:

    mesti la Rozita Che Wan…………….mantappppppppppp

  48. bluuuuurrrr says:

    uuuhuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiii…………..mantap gle….seb bek pose,klo x daah lme i terkam u……….!!!!!!!!!!!

  49. Ezai says:

    giler r korg ni..dahsyatttttttt

  50. Insaflah says:

    dah la tu…x payah komen banyak2…tuan punya site pun satu hal….duk komen org lain punyer….Hargailah kurniaan Ilahi….ukurlah baju di badan sendiri….ingatlah akan azab kubur dan azab akhirat…..wassalam

  51. silver_surfer says:

    rasanya, rozita che wan tu pakai cup yang besar kot…penuh ngn span..hehehe

  52. jebon says:

    perghhh mestilaa rozita… mencanak tu… isap pun sodap.. vote for rozita

  53. ahmadrizman says:

    mesti le rozita chewan…cam ni pi yum yum yum…

  54. buah dada says:

    rozita punye tetek pling besar.dapt sumbat pelir celah tetek dia best punye.tetek pejal dpat jolok puki dia kan best. ayu raudah pun best gak tetek dia. dpat beromen ngan dia best ni.uli2 tetek.mls nk tulis bnyak2 kote aku dh terpacak dah ni sat g pancut plak.akhirkata.nk tanya semua artis kt atas ni nk wat sex ngan saya x.aaaaahhhhh melancap

    • d92054 says:

      komen yg cukup power, straight to tetek and puki.
      boleh je lah… haha
      jangan kuat melancap bro, try tanya sini sapa2 yg suka sex, kot2 dpt la jugak puki free.. ada minat?

  55. bigo says:

    breast lembu lebih mantap

  56. hueda says:

    eh,suntik botox ke?beso semacam je………wt kat mane?

  57. azizi-iqbal-azrul bunga says:

    askum..wa tabik spring ar kat tetek rozita..caya la..pegang boley?klu stuju kat belakang jamban..tetek beso rock!!mantap isi,ambik dari buntut ke?

  58. mamacun says:

    kalo pkai jamu mak dara, tambah pkai bra yg span tebal + push up then pkai korset bg pejal dan bumper ternaik.. pasti nek jah menang

    p/s : jgn skali buka terjatuh atas perut dah la….wakaka

  59. princekidal says:

    bg aku dalam apahal pun….
    ct nurhaliza tetap jadi idaman ku..
    muah 100x

  60. man says:

    org lelaki mmg suka tgk tetek. aku pun, so aku vote for kak ita ku sayang, org lelaki suka tgk yg menonjol jer, ori ker plastik ker blakang cerita, tp kalau org lelaki kalau sembang ngan pompuan sambil tgk tetek pompuan tu maksudnya pompuan tu dah kawal minda lelaki tu, so kira terpukau la

  61. suraya says:

    malu nyer aku rase..
    huhh,,,

  62. bangiperdana says:

    hoi janganlah tulis seks gile2..komen sikit2 dahlah…aku lama dah tak dapat nie …9 bulan bro….keras kejung …anyway ayu raudah…tetekmu tetap dihatiku…

  63. shamrin says:

    rozita punye paling bosa,pejal(mcm dh raso lak tegak ke atas nampak tak jatuh,sat lg kalu aku gigit jatuh le tu kot,untung sape jadi laki dia,main celah rtetek pun bole,fauziah kite bole adjust jadi besau ckitpunye hal tahu la den uli nanti

  64. roses says:

    ermmm laki lucah…komen menjijikkan

  65. asimo says:

    rozita che wan la paling mantap…. 36D apa…. besor siott….

  66. d92054 says:

    sikit2 lucah……..
    lucah is power….

  67. Maya Karin says:

    Fauziah Ghaus. is the best

  68. mat skemo says:

    ako rase rozita pnye paling mantap,
    tesergam indah mcm gunung everest

  69. amirul says:

    aku ska yg rozita che wan punye…
    pnyelh beso…
    dpat kt aku….
    3 hri xkluar blik………

  70. yg paling mantap tontulah pamela anderson….hahaha

  71. spanar says:

    baGI aku test jilat semua,baru tau yg mana the best…..ada bran…

  72. eika says:

    eh..ak raselah xda sape pun yang besarlah ..standard nasi lemak malaysia la….
    muka rozita 2 macam nancy agram lah…dia anak kepada bapa nancy kot..huhu

  73. eika says:

    diorang neh xdak rasa malu ka….dah melayu..tapi pkai cam indu…..kita pompuan….bkan untuk menampakkan bnda yang tersembunyi…..cover le skit aurat ang pa punya perhiasan 2…bsok2 da gosip xelok..gaduhla nak slahkan orang luar…pkai pun macam nak tersembul ….

  74. nokia sony eriksong says:

    yg mantap….tu ha….azwan ali!hahaha(xde kaitan)

  75. saya jepun says:

    rozita la.bikin aku stim je tengok.

  76. miyoko says:

    tetek bsar cam rozita sdp arh mlancap…tetek kcik xde maknenye ak punye pn besar punye…hahaha!!!!!!

  77. kabuto rider says:

    no 1.rozita che wan pasal tu ramai sponsor no 2. normala hari hari kene usap mantap ler…yang anak dare tu blium ckup mantap

  78. KERAS COKENG says:

    SUME SUME TUHH.. TIME DUK LAM BAJU SUME NAMPAK OK JEW… TAAAPII… KALO TANPA APA APA DAH TERLONDEH KEKIRI DAN KEKANAN… TAK MANTOP LANGSUNG.. GHEHEHEHE..

  79. 3in1 says:

    Mestilah, Si Rozita Che Wan…solid, muscular, elastik dan bertenaga maaa..cayalah you…muah

  80. jml says:

    ayu punya nampak mantap dan montok , rozita mak janda ni pulak boleh thn juga. buat org dluar sana fikir bukan bukan.

  81. steam... says:

    rozita punyer tetek is the best….!mantap…!wlawpown da kne pam…! XD

  82. meon says:

    rozita che wan punya breast ar plg beso …

  83. syyyy says:

    ayu kot…rmai ckap cam tu…sedap law dpt…hahaha

  84. Sambal Kentang says:

    WAAAA, CANTIKNYA DADA

  85. Capri says:

    rozita mmg nmpk sgt nak mendada. gedik.

  86. akupunyasukala says:

    fake!

  87. hamba Allah says:

    asthaqfirullahhalazim … kamu orang sume tak ingat tuhan keee? tak malu pada manusia tapi malulah sikit pada tuhan.. berdosa….

  88. pooo... says:

    berubahlah kamu semue sebelum kamu diberubahkan…………..

  89. adnan says:

    msti la yg ayu sbb mngga muda.rozita ngn nrmala msti dh layu .dh dipetik kn.heehaa

  90. shasha says:

    ayu kowt…

  91. ni blm conform btul.. mana tau “sarung” je besar? tapi barang kecik? Tipah tertipu bang..

  92. gangguan mental says:

    haha..rsanya disumbat ngn buah oren..tu nmpk mantap..

  93. mN says:

    msti rozita nyer…law icap jad ag bsr uh….bez uh law dpt ggt…msti ag mgembang cm belon…msti upH OWG ICP BB 2 BSR

  94. botakcin says:

    they all mcm taruk span lebih je??

  95. pilih bulu says:

    teknologi ma.. try tgk rozita bukak baju? mau terlondeh sane cni.. huhu..

  96. i vote for rozita terbaik depan belakang

  97. jumper says:

    :mesti r ayu raudhah
    rse cam na ggit je

  98. ayu raudhah…pejal 2…huhuuu…klu dpt…mau basah aku stiap mlm…

  99. lenjan says:

    nak nenen rozita nyer… emmm geram aku tengok

  100. jose says:

    rozita ak dpt ko mmg sedap

  101. Algojo says:

    nmpk lua cntik.buka bju sume londeh!

  102. crocs says:

    rozita pnya mantopp

    • adik kau says:

      mantop apanya, buka semua korset, gelebir sana-sini. tidur pusing kiri, sumer labuh kiri, pusing kanan sumer labuh kanan…

  103. abul says:

    ayu nyer hari2 aku dah main la..best

  104. Big_bro says:

    Apsal kak pah x msk tanding?lau ada i ttp nk vote kak pah..walaupun rupamu x ku kenal,ttpi tetekmu ttp mjdi pujaan hatiku!

  105. geng anti ayu says:

    ayu raudhah bajet gilerr… ko ingat ko tu lawa sangat ke lawa lgi rita………..setakat zaquan yg tak hensem tu ko nak runtuhkan rumah tangga rita pergi bla la ko………..

  106. tony pee says:

    kalau tengok kat sini dada ayu lagi mantooop..tapi yang btulnya dada rozita paling best…..taoi aku paling minat kat dada si fouziah tu….lazat dan menyelerakan….

  107. sume best2 daa..p xkan dapatnyer korg termasuk laa aku..muahahaha

  108. Belalang says:

    bOleh nilai sendiri…ahahaha

  109. slay says:

    semstinya Rozita paling mantap

  110. KongKang says:

    Semua tu Janda ka?.. patut la dah jatuh bawah dah.. nak poll pun tak der nafsu la.

  111. babikucintan says:

    bolo kolang sume