Written by AbangNara | March 20th, 2009

Sekarang ni memang tengah hangat undian untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008. tapi kami rasa BH tertinggal satu lagi kategori penting, iaitu..jeng jeng jengggg

Juara Berkemban kategori Artis Wanita.

calon- calon nya ialah

atilia

atilia

noryn aziz

norynaziz1

nurul

nurul1

Fasha Sanda

fasha

dan calon favourite kami ialah…

Nek Jijah

99 responses to (Undi) Siapa Juara Berkemban Artis Se-Malaysia

  1. an 2 says:

    hahahaha..of course la i undi nek jijah..
    tp fasha sandha pn blh thn jgk ek..
    smpai da nk tkluar 2 ketulan 2…
    hihihihi

    0
    0
  2. lyeina says:

    vote for nek jijah…hahhahah

    0
    0
  3. garfield_82 says:

    i want nek jijah..i want nek jihah..kahkahkahakah

    0
    0
  4. eton(bukannamasebenar) says:

    wah..
    ramainye pmnt nek jijah..

    0
    0
  5. amano says:

    tak malu dah lah owg melayu
    tak malu ke…

    0
    0
  6. alexhart says:

    aku pilih nenek aku lah..hahahaha

    0
    0
  7. MY VOTE GOES TO NEK JIJAH..NEX JIJAH, YOU’RE THE HOTTEST ONE !!!

    0
    0
  8. eyeman says:

    hoho..pening nak pilih. manalah dapat gambar nih ek..

    0
    0
  9. keylee says:

    i pilih urrmmm…..urrmmmm noryn lar..sebab die menag 4 medal kat LA.!!

    0
    0
  10. tebu says:

    pergh noryn aziz…gile mantap

    betape bestnyeer kalau dpt pegang ‘chestfruit’ dier tue….

    slurp,slurp….

    heh heh

    0
    0
  11. samlock77 says:

    tetek besar sial…nak isap
    i isap tetek u isap kote
    aper cam

    0
    0
  12. samlock77 says:

    herza babi

    0
    0
  13. samlock36 says:

    babi nye amirul .

    0
    0
  14. samlock36 says:

    tetek besar tapi matured lah . tak sedap dah bekedut2 . yucks !!

    0
    0
  15. Anonymous says:

    cara diatonggek memang 100 peratus aku undi pungkok dia saja

    0
    0
  16. vena cava says:

    sedar la diri da kerepot pun…apa2 pun we vote 4 nek jijah. taubat erk

    0
    0
  17. jinchi says:

    ahaaaa….nape tiara jackel xmasuk lam list?bile aku tgk title entri, detail musti ader tiara jackel…skali xder daaa….dia kot ratu kembang.maneder pempuan ln wat cm dier kat MY nie..cane leh lepas jd pengetua Af xtau laaa….

    0
    0
  18. siti aisyah says:

    tok nek jijah la ….d

    0
    0
  19. Richie says:

    geli aku tgok nenek ijah ni

    0
    0
  20. barang bOik says:

    tau pn kaw..

    da tue2 tanak sedar dri..

    tah ble tah aku pn tataw la..

    aku rse ank dy lg la..

    slamber je tunjuk2 tetek..

    0
    0
  21. OINK OINK says:

    NENEK JIJAH LER LAGI MELETOP

    0
    0
  22. orang asing says:

    Nek Jijah.. muahaha

    0
    0
  23. esteban says:

    saya undi azizah mahzon!!

    0
    0
  24. flower says:

    vote 4 nek jijah alwayz..
    hhahaa..

    0
    0
  25. ni says:

    mmm….sian la
    dh tua tua mcm nih
    xperlah
    insya-Allah…nnti terbukak la ati dia nak insaf
    kita doakan yg terbaik jek la ekk

    0
    0
  26. kembaq says:

    taubat2 la sme nek jijah oiiii
    tetek ko dah mcm tetek lembu
    ada hati nak tunjuk..free pun org x nak
    lembu tuo kt kg den nak kot

    0
    0
  27. dada says:

    neh jah ooo nek jah ape dh jd…

    0
    0
  28. tuit says:

    tmpt pertama mesti la kak jijah kiter… sbb dia otai kepada artis2 yg len tue… jgn mrah ek…

    0
    0
  29. aku lah says:

    semestinya nek jijah lah

    aaauuuwwww

    0
    0
  30. flower says:

    nek jijah..hahaha..

    0
    0
  31. nu says:

    nora danish mana??dia masa ngandung pun pakai berkemban jugak kan..lagi hampeh rsa mcm nak muntah!!

    0
    0
  32. aku says:

    aku rasa dieorg ni sume da tua2 tp xsedar diri nk gak blagak mude…dah xlaku pastu tayangla badan 2…macam pelacur

    0
    0
    • flower says:

      pelacur??
      itu gelaran paling sesuai kot..

      0
      0
    • rezab says:

      aku paling x suke si atilia yg sekeping tu…perasan lawa plak…kalu fasha tu mmg over, tapi mantap jugak, aku xsmpai ati nk kutuk dia sbb ramai org kata muka aku cam dia…wakakaka….

      0
      0
      • aku la hot says:

        aku bukan ape,ble atilia mati nanty aq nak wat experiment kat tengkorak dier. 1 VOYE 4 ATILIA
        then 4 fasha da berkemban 2.BERKEMBAN JE LARH,anda 2 muke manis x baek berkebam kesian x dek duit nak beli kain..oh lupe beli rumah 2.6 juta kat ampang,abis duitt ker..

        0
        0
  33. lalalala.... says:

    hahaha….
    nek ijah ksyanganku la…

    0
    0
  34. flower says:

    atilia 2 gedik jer aku nengok ngan posing cam 2..

    0
    0
  35. u know who says:

    atilia- biasa jer
    noryn- hmm not bad!!
    nurul- ribbon lagi terselah
    fasha- nampak sgt push up
    zakiah- err.. kaki lagi seksi??
    nek jijah- fulamaakk nak tekeluar kain dah!!
    soo… the winner goes tooo… nek jijahhh!!

    0
    0
  36. ain says:

    waaa majoriti pilih AZIZAH MAHZAN
    tua2 pn laku…kalah FASHA SANDHA
    semua ni cari dosa!

    0
    0
  37. zaza says:

    bila org ckp korg 2 seksi, blh plak ckp i x seksi la, seksi bkn terlanjang…pandangan masing2,seksi tu subjektif. abis klu dah berkemban,blh nampak mcm2 yg x patut ditunjukkan blh ke kluarkan statment i x seksi? bdk2 kecik pun tau 2 jwpan bodoh…

    0
    0
  38. kileer says:

    ape sudah jd dgn melayu..
    tunjuk tetek kje nye..
    lbih baek bukak sume..
    kn senang..klau dh panas sgt nk bukak sne bukak sini..

    0
    0
  39. -shin-yushin- says:

    hahaa… semua calon HUDUH HUDUH belaka… masing2 dah buanf tebiat… tak malu ke kalau gambar nie dilihat ANAK CUCU kemudian hari?…

    malang mak bapak lahirkan anak2 cenggini… tak rasa malu ke?… hehehee…

    0
    0
  40. baby gurl says:

    emmm….

    0
    0
  41. blur says:

    tok mek jijah la kawe sokong.

    0
    0
  42. blur says:

    yang muda-muda tu belajar la ngan tok mek jijah cara posing

    0
    0
  43. Anonymous says:

    jangan berkemban muka jadi macam beruk makyeh

    0
    0
  44. melayumelaya says:

    jangan banyak berkemban nanti jadi berik mak yeh

    0
    0
  45. melayumelaya says:

    tok mek jijjah ngok

    0
    0
  46. GlamGucci says:

    NEK JIJAH LER JUARA
    DAH TUA TAPI MASIH UMP

    0
    0
  47. xxx says:

    aku pon sokong jijah jgk..
    JIJAH! JIJAH! JIJAH!
    undi JIJAH ke nombor batu 2…

    0
    0
  48. nenek kebayan says:

    i loike nek jijah…..so old and tak sedau diri… kubur say lai lai …. rumah kata berambus oiii

    0
    0
  49. mamacun says:

    bhagian tu je yg dia org rasa cun nak tunjuk kat org
    bkn mcm mamacun, walau cun tp pemalu

    0
    0
  50. me think says:

    korang rasa buah sapa paling cun n mengancam…jjwb2

    0
    0
  51. shamemass says:

    dunia dah nak kiamat artis jadi ikutan… jaga jaga syaitan makin kuat untuk menghancurkan anak adam… itu janji mrk….. jika nabi masih hidup ari2 nangis air mata darah….. x kesian kat nabi ,sahabat penat syiar islam smapi berperang… ini umat dia balas… doa ku moga allah krnia hidayah. coasdt api neraka ni panas aku ada pengalaman mimpi melihat syurga @ neraka…

    0
    0
  52. The Taubat Gang says:

    Lepas pos gambar ni atau tengok, jangan lupa minta ampun kat Tuhan.

    Kalau boleh, keluarkanlah gambar-gambar seksi ni. Kasihan kat mereka bila nak tobat tapi masih ada gambar2 ni.

    0
    0