Written by serenity | January 8th, 2012

Seperti yang dinyatakan di entri ini, 5 artis wanita yang mendapat undian terbanyak pada peringkat saringan akan dibuka untuk undian selama seminggu bagi memilih yang tercantik. Keputusan undian bagi peringkat saringan ialah, seramai 22, 409 orang telah membuat undian, dengan keputusan rasmi 5 artis mendapat undian terbanyak iaitu Fazura seramai 3,920 orang, Neelofa seramai 2,423 orang, Nora Danish seramai 1,968 orang, Lisa Surihani dengan 1,641 undian dan Dato’ Siti Nurhaliza sebanyak 1,272 undian. Oleh itu, undian kini memasuki peringkat akhir. Dari 5 orang yang mendapat undian paling tinggi, artis wanita manakah yang tercantik pada mata anda?

Silakan mengundi. Poll ini akan ditutup secara automatik pada 15 Januari 2012, jam 8.00 malam. Enjoy!

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    103 responses to Undi Artis Wanita Tercantik BeautifulNara.com (Top 5)

    1. hafiz says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 80
      • JIRAN MAK TONGGEK says:

        since mak dah lupa kontobesi si pajurah pasal ketiak banjir dan kaki karat itew, so mak pilih pajurah…

        *bang nara! motifffff si katek berTAHI lalat di atas tulang pipi tercalon jugek?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 12
        • jiran mak DIVA says:

          sape kah tahi lanlat tonnggek ittew uouls? mak x dapat teka lahh.. Pajura tetap menjadi PUJAAN DIVA2 MALAYA ohkayyy!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
          • JIRAN MAK TONGGEK says:

            nyah! motif yuhols tidak mengetahui nye pon adoy? dasar pondan lembab! neelopak la nyahhhhhhhhhhh…. sape lagik

            Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
          • erin says:

            saham lisa surihani jatuh selepas mengistiharkan dirinya akan menikah februari ni….. :)

            fazura ramai org suka sebb xbnyk kontroversi n memg canti sgt2….

            neelofa memg cntik asli tp suka cari publisiti…tp ada org kisah…

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
          • pajurah kertu says:

            ramai fans pajurah hidong kembang sini rupanya. -_-

            Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
      • jaafar onn says:

        i voted for myself…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 3
        • Nyah Cantek says:

          Kenapa FASHA SANDHA yg CANTEK itew uolss tak masukkan dlm LIST ? HELLO , betapa hebat nya penangan Fasha sehingga JEJAI yg very the handsome pocket nya snggup cerai kan isteri nya(yg dlm list itew) yg tgh sarat mengandung semata2 utk wanita yg dicintai nya ???????

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
      • ZAKUAN ADHA says:

        mana bini aku nie? knaper x tercalon.. pnat aku surh org kmpg vote tok dia…

        ayang sorrylah abg dah surh org kmpg vote tok ayang tp smua x nak.. dorg kata ayang x cun p0n… dorg kata NORA DANISH n FAZURA jugk yg cun..

        tp bg abg RITA RUDAINI lg cun dr ayang.. tp dia kwen ngan twin abg, so terpksalah abg kwen ngan ayang….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 3
      • luqman hakim says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 37
      • kiah murai says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 36
    2. Opah upin ipin says:

      fazuraaaa yeay2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 3
    3. cokelat says:

      nora danish!!!!! tercantik….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 9
    4. choki-choki says:

      malas la nk undi nk tgk jek…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
    5. ..... says:

      pilih y cantik luaran dan dalaman=D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    6. marion kaunter says:

      semua x best dn x cun

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 11
      • ELAjb says:

        semua cantik..paling penting fasha sendok tak t’senarai..meluat aku gan dia..tolong yer pengarah or pembuat drama n filem lepas nie banyak job untuk fazurah n nora sebab dorg dah la cun n sgt bagus dalam lakonan..bukan minah t’lanjang 2 jer y asik nk masuk tv atas dasar displin dia bagus(uuekkk),ramai nak muntah la asik tengok muke dia 2..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
    7. JIRAN MAK TONGGEK says:

      since mak dah lupa kontobesi si pajurah pasal ketiak banjir dan kaki karat itew, so mak pilih pajurah…

      *bang nara! motifffff si katek berTAHI lalat di atas tulang pipi tercalon jugek?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    8. melati tukiman says:

      2011?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    9. Astero Beyond Say says:

      Kalau ada poll mcm ni ada jek nama Neelopak tu menyelit. ^OO^

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 9
      • erin says:

        aQ vote nora danish supaya neelopak xkan dapat no 2…yeay! hahahaha….gelak sopan ckit….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    10. Blog Pink says:

      vote Fazura cantik ….

      mana che ta??tak dapat top5 ke???

      hahaha..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
      • ct strawberi says:

        sape yang bay2a cik ta x layak bertanding… dah tlebih umur… hehe ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    11. sanggul beracun says:

      macam dah x de keje sgt nk vote artis ntah ape2x nih

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
    12. Liey says:

      FAZURA FAZURA FAZURA. She is truly internally and externally beautiful :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
    13. Tak bleh deny mmg dia fotogenik.. says:

      semestinya F.A.Z.U.R.A…..nobody can deny it..mmg muka Malaysia Truly Asia…bertuah Tengku Mahkota Johor!:)))

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 2
      • aku kesahh... says:

        tak sudi aku selaku anak jati Johor klu fazura akan jadi our queen… serious tak sudi and tak layak…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
        • adik kerabat says:

          Itu kau yg kata..tp bkn nko sorang anak jati johor.kau sorang tak sudi,lagi 1 juta rakyat jati johor kata sudi..apa kau nak buat??bukan dia nak kawen dgn abg nko pun!dgn ayah nko pun bukan!ker nko yg syok kat TMJ?.agak2 la skit beb..sttment wat malu rakyat johor jer!

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
          • aku kesahh... says:

            penduduk johor ade 3,459,378… mungkin bertambah hampir 4 juta menjelang tahun 2012… sejuta sudi,hampir 3 juta kata tak sudi… nak buat kajian agak2 lah…

            aku lebih malu klu fazura bakal jadi censelor UTM…MALU…

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
          • jln padi dot.dot.dot.BBU says:

            mana kau tau lg 3 juta tak sudi?kau ada ilmu psikik ke bleh bace fikiran org lain?lg plak,apa kuasa nko xnak dia jd naib censelor utm?nko tu saperr??permaisuri sultan johor?dayang istana pun bukan!bonda TMJ pun tak penah kecoh,engko yg rakyat kerdil plak meroyan tak ttu psl..wakakaka.suka suki kau nak ttukan sape mesti jadik naib canselor utm..nko bleh menumpang tanah kat bumi johor pun dah nasib baekk.lebih2 plak nak memilih sapa mesti jd bini TMJ.skali TMJ lempang kau,terus tercampak kat s’pore.kuang..kuang..kuang…masuk bilik,tgk Cermin-muhasabah diri tu sket..kalo perkara diluar bidang kuasa kita sbg rakyat jelata,jgn nak overrrr!!malu sehhhh..

            Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
          • aku kesahh... says:

            maaf ye… aku berckp psal censelor UTM bukan naib censelor… Naib censelor lagilah fazura tak layak… ko mesti budak tak masuk U kan… tak tau siapa naib canselor dan canselor…

            yang 3 juta voters yg tak sudi berdasarkan statement ADIK KERABAT di atas… die ckp 1 juta penduduk yang sudi …huhu… aduihhh… matematik kne pandai sayang… bukan berdasarkan ilmu psikik…

            aku beli tanah di Johor bukan menumpang… tanah ni milik ALLAH bukan milik Sultan, OK… aku beli dah cukup bersyukur bukannye aku merempat ok… ko tak de hak ckp aku menumpang…

            aku ckp adalah hak aku sebagai rakyat johor…Sultan ke bonda sultan ke dayang sultan ke tukang sapu sultan ke nak setuju diorg pye psal… Fazura nak kawin dengan tengku ismail pun die pye psal… aku cme kate die tak layak jadi permaisuri je… ko pun tau kenape die tak layak… ko kne tau ape fungsi permaisuri and ape fungsi Sultan… semua berkaitan dengan agama…agama dan agama ISLAM … and tanggungjawab permaisuri johor sangat besar…ko cari sendiri dan fikirkan kenape aku kate die tak layak…

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
          • MariaAntasya says:

            Salam,Napela nak gado2 psl artis nie..biarla Fazura to nak bercinta dgn sape pun..apela yg nak pening2..btw,jgn ckp soal sultan2 dkt sini..tolongla hormat Sultan2 to sket..adoiii..x malu ker sesama Melayu nak gado psl benda2 mcm nie..btw,kalo Fazura to kawin dgn Sultan skalipun..Itu Jodoh die.Kuasa Allah SWT..siapa kita nak menidakkan kuasa Allah..Berfikir sebelum berckp..jgn smpai jd Najis..Wassalam..

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    14. me says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 31
    15. whitestyler says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 29
    16. huhu says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 17
    17. student bandung says:

      tau tak kenapa islam mengharamkan pertandingan siapa cantik la ratu cantik la segala ni? sbb ia akan menimbulkan rasa riak dkt si tercalon dan si pemenang..juga akan menimbulkan syahwat kepada laki yg menilai..even if this is just for fun, it is still wrong..jgn deny la sbb artis2 yg dicalonkan kat atas ni semua tak pakai tudung..plg pon tutup rambut nampak jambul..

      lgpon apa la ada pada kecantikan..bak lirik nasyid UNIC tajuk Balqis, cantik dan keayuan wajah akan pudar akhirnya..

      aku ckp je pendapat aku…korg nak dislike, dislike la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 9
      • sally says:

        a’aa betul (ni if aku komen sat gi ada la yg ckp apasal masuk blog ni la apa la). kalu ikut, Nabi kan suruh lelaki menundukkan pandangan bila nmpk wanita,mata kita (lelaki dan wanita) diharamkan dr memandang apa yg diharamkan utk kita. this renders beauty voting mcm ni outright PROHIBITED in Islam (bukan voting dlm ni je, yg real live competition kat luar tu pun sama la)

        kalau nak suruh halal, kena bukak undian utk wanita je sbb sesama wanita dibolehkan tengok aurat/wajah tu. tp still…akan timbul perasaan riak pula la nnti dikalangan pemenang…timbul iri hati di kalangan yg tak menang/tak tercalon.

        haih buat apa la aku tulis pjg2 ni kan,bkn nya korang kesahkan..dislike laa nak dislike pun…saja jer nak share buah/pokok/akar pendapat hahaaaa

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    18. leha says:

      pazura!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
    19. Sitibukatudung says:

      Lopak la yg plastik.. Fazura artis paling transparent in the world…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 9
    20. fifi says:

      i vote fazura.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
    21. Sabarudin says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 33
    22. Lisa lagi cantik kot -,-

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 16
    23. yana says:

      kenapa perlu undi wanita tercantik(artis)??
      kenapa tak undi wanita tercantik(artis) tanpa mekap???
      dari situ lagi nampak sape sebenarnya wanita cantik…. sekadar cadangan….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
    24. hahuhe says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 31
      • marion kaunter says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 29
      • NUR says:

        Setuju….Pernah jumpa Erra Fazira secara face to face….Sangat cantik semulajadi…Tak make up tebal tetapi kulitnya sangat putih dan cantik…. Malah Erra Fazira sangat cantik walau tidak bermake up…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 4
      • zanaer says:

        setuju..tp tang fasha sandra kurang setuju..yg lain mmg setuju..seeloknya kita patut compare mereka apabila tidak bermake up..mcm maya karin, natural beauty..baru la adil..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • peminat says:

          langsung tak setuju nora danish masuk senarai. i think byk perempuan undi dia sbb kesian aje dek kerana sejarah hidup dia ditinggalkan masa bawak perut dulu. Dimata lelaki aku, dia cuma manis dan keanak anakan tapi takde aura seorang ‘wanita’ , juga bukan seorang yg ‘jelita’. Kalau Neelofa , memang jelita . Fasha pun jelita, aku tau mesti byk pompuan tak suka ni tapi korang x boleh nafikan kenyataan. Body dia pun sexy
          Scha alyahya cantik dan menarik tapi nampak kelam kabut n clumsy . Rozita chewan jelita dan cantik sangat. Fazura too.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
          • peminat 2 says:

            aku rase pendapan ko t’sangat la salah.. bile banding kan fasha n nora danish…nora jaoh lagi cantik dari fasha..mmg tak d nafikan makin ramai suke dia d sebab kan fasha runtuhkn uma tangge dia,padan dengan muke fasha kan sebab semua peminat sokong nora atas perbuatannye =)..tapi mmg tak boleh lawan la fazura, n sape y kate scha alyahya cantik dari fazurah mmg tak geti nilai langsung.

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    25. lia says:

      faz mmg cantik…tp slack haritu masa event avon beauty die euww…wartawan amik gamba die ketiak basah teruk yelaa sbb panas n kaki kurap..byk sgt! kan ada masuk surat khabar!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
      • peminat 2 says:

        lia..nyah ko dari sini…mulot ko mcm puake.. ko jeles kan ramai y suke fazurah..bagus korg semua sebab vote fazurah..ramai jgk peminat fazurah ngt kan aku sorg jer suke dia..ape pun y t’baek fazurah & tak lupe pada pelakon comel nora danish..LOve u’ll 4ever

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    26. Mimi says:

      Fazura mmg cun live n dlm tv. Pernah tgk dia without make up, cun gila! Tp knp xde maya karin? Maya is gorgeous… Thats y kalo belakon ape2 pun aku rasa fazura+ maya karin kombinasi yg sgt sepadan! Nampak ayu, anggun dan lemah lembut.

      Fasha pun cantik tp mayb sbb attitude org xvote dia.
      Lisa adalah sgt biasa for me, ramai kt luar muka mcm dia..

      Scha cantik ke? Aku rasa dia poyo, amikga,bar mesti buat muncung perasan chomel. Berlakon pun mcm bebudak2, aku xnmpak kualiti lakonan dia.

      Itu saja.

      ps: ayu raudah pun cantik, melayu asli tp xglamour.
      pss: mana wardina saffiyah? I plg suka dia! Dia sgt sgt cantik!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
    27. marion kaunter mengiaw ngiaw manjew gitewww says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 19
    28. farah says:

      Apa lawa sgt ke Neelofa tu? Aku tgk biasa2 je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 7
      • ermm says:

        ow die seksi yg orang minat tu kot..aku rase itu la yg orang nampak die cantik pun..sbb faktor lain2 mcm takde je..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    29. minah senget says:

      fazura mmg cntekk..penah jmpe die ngn T** kt jb cun gile.FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA…….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
    30. aleeya says:

      fazuraaaaa……vote for fazura erkkk…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    31. raihana says:

      ayu raudhah juga xkire3

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
    32. huhuhuhu says:

      fazura artis paling comel n cute n humble d malaysia..die bese2 jer..tak gedik n xpena cari publisiti murahan cam pasa n neelopak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
    33. dedaun hijau says:

      susahnye nk pilih fazura, neelofa, nora danish…ni kategori cantik i plh fazura la..klu comel nora danish…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    34. what the? says:

      semua cantik la .. cuma takda aura .. ada satu komen pasal wardina ..

      yes, wardina memang cantik, luar dan dalaman .. i vote her ..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    35. azie aziera says:

      asewnyer..
      rmai2 artis…
      WARDINA lar yg pling cntik luar n dalam..
      cantik luaran n cntik peribadi dalaman..
      :-)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    36. rose says:

      Ape kte buat mcm ratu cantik 2? Check dara..hahaha..bru la ERTI cntik 2 0k ckit..spe yg lyk jer ley msuk tp yg dh kwin 2 blkg cter..L0L

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
    37. embun says:

      Tak kisah la apa pandangan org lain, setiap dr diorg tu trrmasuk kita semua ada kecantikan masing2 & jugak kekurangan. apa pun pilihan sy tetap scha alyahya. pernah terjumpa beberapa kali. sgt cantik walaupun tanpa mekap + tak sombong. tau ada yg tak suka tapi x salahkan kalu kita hormat pilihan org lain.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    38. poyo says:

      apasal ada ct plak..mana ada dia cantik.kemek ada la

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
    39. Tentang Dhia says:

      Eh.. ni fanpage Pajura ke.. Patutlah rating dia tinggi..opps kalau mcm tue nak blah la bye.. Anyway..Vote for Nora..cute sgt..n lemah lembut :) peace yawww

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
    40. anak ayam says:

      Siti Nurhaliza la paling lawa dushh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
    41. PELIK ctchantik..? says:

      aku tak taw … TANG mane SITI NORHALIZA chantek….???
      cer habaq mai sikit fun TOKCT…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 9
      • AnakAyamCUTE says:

        Siti Nurhaliza Cantik wooo….

        muka bulat sirih..daku lekuk…hidung pelepoh nyor…
        hahaks

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 10
    42. faZura tWins says:

      sUdah2….tUtup uNdi baNg nAra oi….kOmpem2 tWins i fAz mEnang! ;p

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    43. zz says:

      fazura?wuekkks………..tlglahhhh…ayu raudhah lawa :P

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
    44. xxx says:

      why x masukkan AYU RAUDAH dlm senarai.. hahahaha kan dia perempuan tercantik dlm list one of surat khabar kat malaysia nie.. hehehehehehehe….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    45. LULU TS says:

      OF COZ FAZURA….CANTIK BKN DR SEGI RUPA JERKK..FAZURA CANTIK..SOPAN…SANTUN…TAK BANYAK KONTROVESI..COPLE NGN TMJ PUN DIA TAK KEPOH2….TOK T N NORA DANISH COMEL…LISA OK LAH..SBB AKU TAK MINAT DIA SGT..HAHA…NEELOFA CANTIK KE?OK LAH..ALA..KALO TGK KELATE PUNYA PMPUAN SEPAH2 KAT KL.TAH2 ADE MCM MUKA SI LOPAK NIE…TP LOPAK NI MEMG PANDAI..TAPI DIA SKE MENUNJUK2 YG DIA KONON CANTIK N FEMES SGT..FEMES NGN KONTROVESI WATPEKAN…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • marion kaunter says:

        op koz la fazura x bnyk kontroversi sbb nk kawin TMJ. klu bnyk kontroversi dpt jd org istana kewwwwwwww??? sok tetibe ada kontroversi TMJ cari pmpuan lain lak huhu x ke nayaaa nokkkkkkkkk

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
        • ELAjb says:

          ko nie fanz fahsa sendok ke?? mmg sesuai sgt fazurah gn TMJ 2, walaupun fazurah nie napak seksi n lembut tapi tak de la sampai nk t’lanjang mcm fasha sendok 2..gado gn jajai jer nk bukan sane sini..mmg ratu kontroversi betol..tak layak dia ni artis ko taw tak..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    46. bolradhabol7 says:

      aku suka siti saleha je…huh huh

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    47. rozita che wan tak masuk senarai ka??

      Anwar Bebas Pertuduhan dan Dilepaskan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    48. Ferrari says:

      Pasah ngan Lopak dua2 desperado gila glamour suka laki orang! Dua2 juga sgt panas hati dgn pajura! Dengar pasah nak kawen duda buruk tu! Puas la hati ko dapat laki org tuh. Bagus jugaklah jijik tu nak kat ko sbb Nora deserve better! ko tu kg.com. Nora Ada kelas!

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    49. ayinshah says:

      vote for Neelofa habis habisan larhhh…sememangnya dia mmg natural beauty kot, padan la menang Dewi Remaja pon. gpon dia la artis paling menyerlah tahun 2011..Fasaha sandha pon sangat santek..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
    50. bunga ros says:

      hahaha,,what ever la korg…bkn aku dpt duit pn nk gado2 kt cny..hahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    51. apa apa ajeee says:

      fazura ! kalau baca novel mesti bygkan muka dy jadi heroin

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    52. saya lagi cantik says:

      Siti Nurhaliza dah jauh ketinggalan. yea. sepatutnya letak je nama orang lain. ada pulak dia masuk top 5.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    53. semua 5 orang dalam senarai pendek tu tak best dan tak cun….tak nak aku undi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    54. Azlisyam says:

      X salah memilih fazura….kerana kecantikannya semula jadi…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    55. Sitt Fiya says:

      kalau tengok top 5 artis paling cantik ‘oh bulan’, lagi hazabbbbbbbbbbbb

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    56. Melor says:

      Cantik bukan sekadar rupa. Hati dan budi bicara, tingkah laku, minda dan macam2 lagi. Fazura cantik tapi kes bergaduh di pub, begitu juga Neelofa, kan dia dan Fazura pernah bermasam muka. Nora Danish pula tidak kekal berumahtangga dan CT Norhaliza perampas suami orang…..setakat ini Lisa Surihani yang paling cantik.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    57. zzz says:

      apa2pun tetap pilih ct nurhaliza.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    58. zul says:

      ct d best

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    59. aip says:

      tetap ct yg tercantik

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    60. cokelat says:

      artis paling cantik :
      1. fazura
      2. nora danish
      3. erra fazira
      4. maya karin
      5. nasha aziz
      6. neelofa
      7. izara aishah
      8. lisa surihani
      9. rita rudaini
      10. siti saleha

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    61. RYA says:

      VOTE FOR FAZURA!!! :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    62. Mail lambung says:

      Abam sayang FAZURA sangat2!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    63. saya says:

      iaya… fasha sanda…. artis paling aku nyampah!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    64. khirna says:

      kalau pertandingan artis paling cantik perangai ada x?? asik2 artis paling cantik..macamla cantik sgt..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    65. abah fazura says:

      yeahhhhhh…. mene jugok anok abah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0