Written by AbangNara | January 3rd, 2011

lisa surihani

Setiap tahun kami di BeautifulNara.com akan menukar artis kegemaran. Tahun 2009 menyaksikan Scha Al Yahya dipilih. Tahun 2010, si cantik manis Lisa Surihani menjadi pilihan hati kami. Untuk tahun 2011, kami masih tercari-cari siapakah yang patut dijadikan artis kegemaran kami.

Banyak faedahnya menjadi artis kegemaran BeautifulNara. Contohnya untuk tahun 2010, gambar Lisa Surihani telah terpampang beratus-ratus kali di sini. Sampai ada yang naik muak. Jadi kalau anda ada cadangan, jangan malu untuk berkongsikan siapakah artis yang wajar dijadikan artis kegemaran BeautifulNara.

Kami dah shortlistkan 5 nama untuk anda. Kalau sudi, undilah. Kalau ada idea lain, sila tulis di ruangan komen ye.


P.S: Sila sign up untuk Celcom Exec 50 sekarang jugak sebab anda bakal dapat panggilan dan pelayaran internet percuma setiap Jumaat, Sabtu dan Ahad. Memang gila nie beb. Minimum penggunaan untuk dapatkan kesemua yang FREE ini cuma RM99 sahaja. Kalau yang memang dah guna Celcom Exec 50, SMS “ILOVEWEEKENDS” ke 22188 sekarang jugak untuk menikmati kegilaan ini.

celcom weekends

Paling tak tahan kalau dah guna RM66 pun dah boleh dapat diskaun dah. Memang gila hebat Celcom Exec 50 nie. Terkesima sekejap dibuatnya.

celcom weekends

Info lanjut tengok website Celcom Exec 50 nie. Tunggu apa lagi? Pergi daftar sekarang jugak!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

135 responses to Undi Artis Kegemaran Anda Untuk BeautifulNara Di Tahun 2011

  1. ya first

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. petra_dubies says:

    XDER YANG NAK UNDI
    aku nak
    TOK TI
    NEK JAH
    TOK PAH
    ZZ
    KAK RAM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. mys abby says:

    siape ye..
    yg penting taknak la lisa..
    bosan dah…hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. zaleha says:

    nak lisa jugak.. sbb dia cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Lynn says:

    diana danielle la cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rin says:

      diana danielle agaks gedix.. nnt kt nara ni asik cite psl bf dia je yg muka cam progol tu.. serius aku seram tgk farid kamil.. x bnci tp x leh tgk… ukukkkukkukku

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. zieza says:

    boring…asyik2 muka dia aje..tetap sokong Dato CT…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. BlackBerry00 says:

    nak maher zain, bleh tak..???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. gall says:

    nak yuna lak laa.. asek2 pelakon jea. meh la terai penyanyi lak.. indie lak tue kan.. lagipon yuna slalu gak folo BN.. manatau leh dapat direct feedback dari dia kan kan kan??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. geli geleman says:

    nak nek jah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fara says:

    mne heliza?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. singgit says:

    tolong pilih tiz zaqyah please… =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aku says:

    sheila mambo!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. yin says:

    nak fazura

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • me,myself n i says:

      nak fazuraaaaaaaaaaaaaa….. fazura yg paling cantek skali dlm msia ni i think! =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rin says:

        x moh, x moh..
        cantik tp xde aura

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yin says:

        yup i’m agree

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yin says:

          agree dia cantik, bukan agree die takde aura, kalau die takde aura nape fans die ramai

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          i rase..fazura cntek n ade x factor…drpd scha baek ganti fazura! lg pndai blakon dr scha yg cm jntn tu,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • love says:

          fazura leh bawak pelbagai watak,..scha tu cam gedik je dlam dania.dahla belakon cter awan dania je yg femes.mula2 dulu suke die dlam cter bella,pastu dah tak dah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. nazrin says:

    kalau tak nak lisa lagi.., pilih je tiz zaqyah / fazura / juliana evans

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. joyah says:

    abg nara adira xder ker opppss xpopular lagik khenn tunggulah yepp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. KAK PORA says:

    NAK LISA SURIHANI ATAU PON TIZ ZAKYAH!!! XNK DIANA DANIELLE, CONTROL CUN LA DIE TUU….XBEST….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Lovelyvic says:

    Kalau nak Fazura boleh tak…
    plss plssss….
    Fazura yang comel dan cute satu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Kasih says:

    apa kata letak jer fazura… heliza…. noor khiriah… sharifah amani… xyah lah ulang2 blk org yg sama jer kn, sbb yg kasih senaraikan tu pon mmg berbakat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yeh!!.. aq pilih noor khiriah…biar tk cantek mana

      tapi apa2 watak boleh bawak..

      heliza pon ok gaks…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        sukak sgt tgk lakonan noor khiriah ni… mmg versatile lah kn… serius bole, lawak bole, jahat bole, goda bole dan mcm2 lg lh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pisau cukur says:

          list hang bg ni kasih memang sempoi2 no, aku pun suka jg kat noor khiriah dng fazura tu, lau brlkon mmng mantop hbs aiihhh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      oh ko pon ada prasaan sama tang fazura gak eh?
      tp tu la karang org muak..
      jangan tah yang..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Reena says:

    Fazura, Nasha, Lisa..Fazura lagi dan Fazura..ahak ahak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. MrMono says:

    hantu mak limah takde ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. sundara says:

    xmau la artis dlm list d ats tu…i want LIYANA JASMIE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. shyyy says:

    fazura pn xpe….xkisah la bukan artis baru nk naik pn…nti fllow up lagenda budak setan dy jdik heroin kan…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. eszol says:

    tak payah vote

    itu pelat pasti menang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. wanida says:

    nak fasha sendat…haha sila dislike..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. mr k says:

    fazura please….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. kroll says:

    abg nara, nak fazura…tak kira nak fazura jugak!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zuera says:

      me too…i also want fazura, the hot chick, she’s really talented and just won award during anugerah skrin kan.bang nara, i vote for fazura!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. 'heh' says:

    eheh.. takder muker lain ker beb..
    balik² artis yang sama jerk..
    artis lama dah tu..
    hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. affan says:

    nape name fazura takde dalam list??nak vote fazura tapi takde, so terpaksa la vote lisa, better la dari scha, tiz dll yg dlm list tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kak gemox says:

    noorkumalasari akak minat giler.even throxgh dia otai but byk xprience n good luking then her sis kak nita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Mrs. Darwis says:

    NAK AZNIL HAJI NAWAWI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. fyza_akira says:

    4 me…of coz la i akn plih lisa surihani yg cute gler 2….free cntrovrsi…baek n x sombong..lisa yg terbaek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. cempaka says:

    ermm i rasa artis paling bertuah ialah adik Mia Sara yang comel tu…. dia kan secomel Lisa Surihani…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. kurus says:

    apa syarat2 dia ni>>?

    tk leh break the trend ek?
    aku ada gk cdngan..

    kta buat group..
    group A B n C
    A = trgolong kpda siapa n siapa (bn pilihlah 3 atau 5 org)
    gitu lah..strusnya buat B n C

    so siapa yg paling bnyak uptodate story..
    artis dr group tsbut yg akan menghiasi posting..pd minggu tsb..
    di akhr tahun, kta akan tengok group mana yg menang..
    dan atas kapasiti apa..?? gosip? trofi? lakonan? nynyian?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      tk kre lah kalo, artis2 dr group brbeza jdik penghias, yg penting dia ada cerita minggu tu..
      tk kre la cerita apa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. anynomous says:

    knp xde heliza??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. i am xoxo says:

    kalo cantik saya mau juliana evans.
    kalo yg ada bakat saya mau stacy.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. myda says:

    lisa surihani lg cntik????huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ATTENTION says:

    1. LIsa – OK -tapi dh boring la….asik muke dia jer.
    2. Yuna – Bolehlaaaaaa…sbb berbakat dan sopan.
    3.Diana – Lawa la jugak tp kurenggg minat.
    4. Tizz – hmm…bolehlaaa, tp kurenggg cun…xcukup tinggi.
    5. SCHA…??? Oh NO!!! menyampah..JANGAN UNDI. kekwat dan perasan bgs.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ATTENTION says:

    sy nk undi Fazura dgn Yana Samsudin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ros says:

    abg nara .. bagi le citer karam singh mabuk .Biar dia kena tembak kat sini .. hehehe ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. SWEET says:

    X NAK UNDI
    SEMUA X MINAT
    NAK HALIMAH JONGANG

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • i am xoxo says:

      whatovor.hahahahah.lawak duh.aku sokong jugak la. mau holimah jongang =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. alya says:

    fazura or jue aziz ok tak bang nara??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. elena says:

    abg nara, saya nak fazura, dia cantik, pandai berlakon, pasal kontroversi dia yg lame2 tu tolak tepi la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. AbangNara says:

    wah.. ramai nak fazura rupanya. ok nanti leh dipertimbangkan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iesya says:

      ala abg nara…adik Mia Sara la…. suka sangat tgok muka dia yg comel n berbakat tu…. skrg kan dia ngah hot kat tiramisu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. bigmama says:

    rosmah mansoorr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Fiza says:

    Lisa surihani la.. cantek lua dalam..
    Diana..pun cantek jga.. tapi kan bagus kalo cantek lua dlm juga.. bukan stakat belakon cam baik dan kontrol cun jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Lovelyvic says:

    Hmm….. FAZURA takde dalam list pun ramai giler yang undi dia…. kalau nama FAZURA ada dalam list… ada harapan menang ni. Betul tak abg Nara???…. cuba try masukkan nama FAZURA… kita lihat gelombangnya. Peminat Fazura mmg ramai.

    p/s: terbaru fazura ada mengatakan akan menutup akaun facebooknya. Selepas ni fans boleh mengetahui perkembangannya melalui web atau laman blog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. fedzmy says:

    go for lisa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. maCy says:

    Lisa! ;D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. aku orang biasa says:

    i think HELIZA the bes icon…..bertudung. cute. beauty with brain k….muslimah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. aku orang biasa says:

    HELIZA!!! HELIZA!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. budi says:

    tiada dlm senarai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. CikBunga says:

    my opinion..

    lisa-Ok, cute, humble.. tp boringler muka sama je…
    yuna- berbakat yup! tp xde citer sgt psl dia kan..
    diana-bolehlah.. suam2..
    tiz-ala, sosial sgtla dia ni..ambil yg len lah ye..
    scha-gedik lah..

    fazura??? -ish, apa yg menarik sgt dgn fazura ni.. sbb cntik je ke?? huhu.

    so, pilihanku disini abg nara ialah…
    Erra Fazira/Eja/Ashraf Muslim/Fahrin/.. nurul fatihah (pelakon drama Hani) pun ok jgak kan??? cantik, bijak, lemah lembut..

    hhmmm… ada lg x ye?? akan difikir2kan.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. villa says:

    nk shaheizy sam leh?sy mint die..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. CikBunga says:

    ha! shaheizy sam pun CikBunga suke.. byk gile film dia skrg.. blakon pun trbaek… hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Rin says:

    aku undi utk Tiz yg kt ats tu, skdar picit undi.
    tp aku nak adik ELFIRA LOY.. muekekee, sweet ne! ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. reena says:

    lisa pun ok, tapi FAZURA lagila tersangat ok!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. blitzenius says:

    aku undi lah tiz zaqyah, walau ada hubungan cinta-benci dan tak pernah tengok dia kat tv.

    sori, scha,… awak terlalu baik buat saya. ingat pesan saya hari tu, jangan jadi macam nicholas cage. apa skrip depan mata dia main rembat je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. low_profile says:

    nak neelofa…awex qlate yg hotzz!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. dian says:

    rasenye fazura la kot yg paling sesuai,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. kak gemox says:

    akak pn minat dgn si fazura sjk dia belakon dlm exora. Lontaran dailognye sggh bekesan. Akak terasa jiwa dn emosi fazura bile belakon. Tp sjk dua menjak ni akak dh x minat g dgn fazura. Same jg dulu akak pnh minat lisa suri dan rasa reporter kurang high light lisa. Tp lately akak dh muak tgk muke lisa suri. Dulu dan skg lakonan same je ttp kejung. Perhatian akak skg pd tania hudson yg malang. Sweet but so poor

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. minat FT says:

    artis lelaki tak boley join ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. wanida says:

    artis separa lelaki?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. ip says:

    apa kata kita ramai2 undi antu mak limah……….????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. liza. says:

    aku minat TZ. so, aku akan undi TZ shj.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Gerrard says:

    Sharifah Amani takde ke, die baru menang award dan drama die ngah ditayangkan..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mat salleh says:

      …cewah…tak pelat lansun bm awak ye jerat..hehe…i pun mat salleh juge….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. kau dan aku says:

    shah jaszle please

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. zarul says:

    fazura la…fazura cantik n vry talented

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. rotibasi says:

    aku nak fatimah juling

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. safa says:

    adik MIASARA…dia lg cute…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. krazix says:

    lisaaa~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. mys abby says:

    fazura ok la..
    berlakon pon ok…
    sedih, gedik,kelakar…sume boleh…
    suka tgk mase filem Selamat pagi cinta….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. azie says:

    WAHAI LISA SURIANNI I KNOW YOU ARE THE CHAMPION KNOW,,,,,DON BE SHOW OFF YOUR ATTITUDE OKE,,,,,BELAJAR LAWYER…PERANGAI TAK MACAM LOWYER PUN……JAGN SAMPAI HATI SAYE TERLUKE PLEASE,,,,,,,,,,,KALAU SYE DAH TERLUKA…..SAYE NAK TGK SEJAUH MANA AWAK BOLEH RAMPAS HAK SAYE……………………………….?
    FAHAM LAWYER….SORY BARU NAK BERTATIH JADI LAWYERKAN….HA.H….SENDIRI MAU INGAT.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. cendana says:

    eleh,,nie chpea nie dok ktuk2 LISA SURIHANI nie…….poyo glew siot owg ats nie ktuk2……..cm bgos cgt plak dy jd lawyer….apew qowh ingt nie undi lawyer kea,,chpew yg bgos dy nek trf…….nie undi artis laa….bkn undi lawyer……or qowh nie slh tmpt………nk undi lawyer,t’mcok log artis…………cm bgos plak………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. bubbles says:

    cool~ fazura.. hehee tp kalau korg vote lisa lg, ok je. cantik with brain la kn. tp ape kata abg nara tukar la kali ni bg fazura plak. die nmpk humble aje. kerana kontroversi lame die kurang dpt perhatian plak. ewww, love her~ :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. peace says:

    naik muak ngn Lisa!!..bweekkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Oh, ye ke..? says:

    nak mat jijan @ zizan…!! full package..leh jd calon mak mertua nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. norhafizzah niat says:

    X pyh la nk kutuk mengutuk artis ni.vote la artis yg kita minat.diorg x salah ape pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. lee hana says:

    xde ke artis lain????
    mcm x best je dorg ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. mia says:

    nak fazura!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. nazrin says:

    Based on current result , ramai betul yg mahukan Lisa Surihani lagi !!!

    yeah !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. ice lemon tea says:

    saya nak NUR AMINA.. xnak tiz zaqyah..huhu.. act minat gak kt tiz…tapi… NAK NUR AMINA GAK.. vote2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. SOFA_TERBANG says:

    aku1 aku aku aku aku aku akau akau akau akau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. kak jah not so vouge says:

    tolong la jangan schaaa.. xrela haku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Fuck U says:

    MARSAH MILAN LONDOH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. [email protected] khan says:

    tetap pilih datuk siti selamanyer…abg nara x calonkn datuk siti ker???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. LIZA says:

    Saya cadangkan Nora Danish sebab dia cute sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. LIZA says:

    Dato’ Siti pon best gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Zati says:

    Tak mau undilah !
    Takda Liyana Jasmay, takmo undi!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. miss malee says:

    sian miera liyana tak tercalonn ,hee :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0