Written by AbangNara | January 3rd, 2011

lisa surihani

Setiap tahun kami di BeautifulNara.com akan menukar artis kegemaran. Tahun 2009 menyaksikan Scha Al Yahya dipilih. Tahun 2010, si cantik manis Lisa Surihani menjadi pilihan hati kami. Untuk tahun 2011, kami masih tercari-cari siapakah yang patut dijadikan artis kegemaran kami.

Banyak faedahnya menjadi artis kegemaran BeautifulNara. Contohnya untuk tahun 2010, gambar Lisa Surihani telah terpampang beratus-ratus kali di sini. Sampai ada yang naik muak. Jadi kalau anda ada cadangan, jangan malu untuk berkongsikan siapakah artis yang wajar dijadikan artis kegemaran BeautifulNara.

Kami dah shortlistkan 5 nama untuk anda. Kalau sudi, undilah. Kalau ada idea lain, sila tulis di ruangan komen ye.


P.S: Sila sign up untuk Celcom Exec 50 sekarang jugak sebab anda bakal dapat panggilan dan pelayaran internet percuma setiap Jumaat, Sabtu dan Ahad. Memang gila nie beb. Minimum penggunaan untuk dapatkan kesemua yang FREE ini cuma RM99 sahaja. Kalau yang memang dah guna Celcom Exec 50, SMS “ILOVEWEEKENDS” ke 22188 sekarang jugak untuk menikmati kegilaan ini.

celcom weekends

Paling tak tahan kalau dah guna RM66 pun dah boleh dapat diskaun dah. Memang gila hebat Celcom Exec 50 nie. Terkesima sekejap dibuatnya.

celcom weekends

Info lanjut tengok website Celcom Exec 50 nie. Tunggu apa lagi? Pergi daftar sekarang jugak!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

135 responses to Undi Artis Kegemaran Anda Untuk BeautifulNara Di Tahun 2011

  1. petra_dubies says:

    XDER YANG NAK UNDI
    aku nak
    TOK TI
    NEK JAH
    TOK PAH
    ZZ
    KAK RAM

    0
    0
  2. mys abby says:

    siape ye..
    yg penting taknak la lisa..
    bosan dah…hehehe…

    0
    0
  3. zaleha says:

    nak lisa jugak.. sbb dia cute

    0
    0
  4. Lynn says:

    diana danielle la cantik

    0
    0
    • Rin says:

      diana danielle agaks gedix.. nnt kt nara ni asik cite psl bf dia je yg muka cam progol tu.. serius aku seram tgk farid kamil.. x bnci tp x leh tgk… ukukkkukkukku

      0
      0
  5. zieza says:

    boring…asyik2 muka dia aje..tetap sokong Dato CT…

    0
    0
  6. BlackBerry00 says:

    nak maher zain, bleh tak..???

    0
    0
  7. gall says:

    nak yuna lak laa.. asek2 pelakon jea. meh la terai penyanyi lak.. indie lak tue kan.. lagipon yuna slalu gak folo BN.. manatau leh dapat direct feedback dari dia kan kan kan??

    0
    0
  8. geli geleman says:

    nak nek jah

    0
    0
  9. fara says:

    mne heliza?

    0
    0
  10. singgit says:

    tolong pilih tiz zaqyah please… =)

    0
    0
  11. aku says:

    sheila mambo!

    0
    0
  12. yin says:

    nak fazura

    0
    0
  13. nazrin says:

    kalau tak nak lisa lagi.., pilih je tiz zaqyah / fazura / juliana evans

    0
    0
  14. joyah says:

    abg nara adira xder ker opppss xpopular lagik khenn tunggulah yepp

    0
    0
  15. KAK PORA says:

    NAK LISA SURIHANI ATAU PON TIZ ZAKYAH!!! XNK DIANA DANIELLE, CONTROL CUN LA DIE TUU….XBEST….

    0
    0
  16. Lovelyvic says:

    Kalau nak Fazura boleh tak…
    plss plssss….
    Fazura yang comel dan cute satu!

    0
    0
  17. Kasih says:

    apa kata letak jer fazura… heliza…. noor khiriah… sharifah amani… xyah lah ulang2 blk org yg sama jer kn, sbb yg kasih senaraikan tu pon mmg berbakat….

    0
    0
  18. Reena says:

    Fazura, Nasha, Lisa..Fazura lagi dan Fazura..ahak ahak.

    0
    0
  19. MrMono says:

    hantu mak limah takde ke

    0
    0
  20. sundara says:

    xmau la artis dlm list d ats tu…i want LIYANA JASMIE

    0
    0
  21. shyyy says:

    fazura pn xpe….xkisah la bukan artis baru nk naik pn…nti fllow up lagenda budak setan dy jdik heroin kan…….

    0
    0
  22. eszol says:

    tak payah vote

    itu pelat pasti menang

    0
    0
  23. wanida says:

    nak fasha sendat…haha sila dislike..

    0
    0
  24. mr k says:

    fazura please….

    0
    0
  25. kroll says:

    abg nara, nak fazura…tak kira nak fazura jugak!!

    0
    0
    • zuera says:

      me too…i also want fazura, the hot chick, she’s really talented and just won award during anugerah skrin kan.bang nara, i vote for fazura!!

      0
      0
  26. 'heh' says:

    eheh.. takder muker lain ker beb..
    balik² artis yang sama jerk..
    artis lama dah tu..
    hahah

    0
    0
  27. affan says:

    nape name fazura takde dalam list??nak vote fazura tapi takde, so terpaksa la vote lisa, better la dari scha, tiz dll yg dlm list tu

    0
    0
  28. kak gemox says:

    noorkumalasari akak minat giler.even throxgh dia otai but byk xprience n good luking then her sis kak nita

    0
    0
  29. Mrs. Darwis says:

    NAK AZNIL HAJI NAWAWI

    0
    0
  30. fyza_akira says:

    4 me…of coz la i akn plih lisa surihani yg cute gler 2….free cntrovrsi…baek n x sombong..lisa yg terbaek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    0
    0
  31. cempaka says:

    ermm i rasa artis paling bertuah ialah adik Mia Sara yang comel tu…. dia kan secomel Lisa Surihani…..

    0
    0
  32. kurus says:

    apa syarat2 dia ni>>?

    tk leh break the trend ek?
    aku ada gk cdngan..

    kta buat group..
    group A B n C
    A = trgolong kpda siapa n siapa (bn pilihlah 3 atau 5 org)
    gitu lah..strusnya buat B n C

    so siapa yg paling bnyak uptodate story..
    artis dr group tsbut yg akan menghiasi posting..pd minggu tsb..
    di akhr tahun, kta akan tengok group mana yg menang..
    dan atas kapasiti apa..?? gosip? trofi? lakonan? nynyian?

    0
    0
    • kurus says:

      tk kre lah kalo, artis2 dr group brbeza jdik penghias, yg penting dia ada cerita minggu tu..
      tk kre la cerita apa..

      0
      0
  33. anynomous says:

    knp xde heliza??

    0
    0
  34. i am xoxo says:

    kalo cantik saya mau juliana evans.
    kalo yg ada bakat saya mau stacy.

    0
    0
  35. myda says:

    lisa surihani lg cntik????huhu

    0
    0
  36. ATTENTION says:

    1. LIsa – OK -tapi dh boring la….asik muke dia jer.
    2. Yuna – Bolehlaaaaaa…sbb berbakat dan sopan.
    3.Diana – Lawa la jugak tp kurenggg minat.
    4. Tizz – hmm…bolehlaaa, tp kurenggg cun…xcukup tinggi.
    5. SCHA…??? Oh NO!!! menyampah..JANGAN UNDI. kekwat dan perasan bgs.

    0
    0
  37. ATTENTION says:

    sy nk undi Fazura dgn Yana Samsudin

    0
    0
  38. ros says:

    abg nara .. bagi le citer karam singh mabuk .Biar dia kena tembak kat sini .. hehehe ..

    0
    0
  39. SWEET says:

    X NAK UNDI
    SEMUA X MINAT
    NAK HALIMAH JONGANG

    0
    0
  40. alya says:

    fazura or jue aziz ok tak bang nara??

    0
    0
  41. elena says:

    abg nara, saya nak fazura, dia cantik, pandai berlakon, pasal kontroversi dia yg lame2 tu tolak tepi la

    0
    0
  42. AbangNara says:

    wah.. ramai nak fazura rupanya. ok nanti leh dipertimbangkan

    0
    0
    • iesya says:

      ala abg nara…adik Mia Sara la…. suka sangat tgok muka dia yg comel n berbakat tu…. skrg kan dia ngah hot kat tiramisu…

      0
      0
  43. bigmama says:

    rosmah mansoorr

    0
    0
  44. Fiza says:

    Lisa surihani la.. cantek lua dalam..
    Diana..pun cantek jga.. tapi kan bagus kalo cantek lua dlm juga.. bukan stakat belakon cam baik dan kontrol cun jer

    0
    0
  45. Lovelyvic says:

    Hmm….. FAZURA takde dalam list pun ramai giler yang undi dia…. kalau nama FAZURA ada dalam list… ada harapan menang ni. Betul tak abg Nara???…. cuba try masukkan nama FAZURA… kita lihat gelombangnya. Peminat Fazura mmg ramai.

    p/s: terbaru fazura ada mengatakan akan menutup akaun facebooknya. Selepas ni fans boleh mengetahui perkembangannya melalui web atau laman blog.

    0
    0
  46. fedzmy says:

    go for lisa

    0
    0
  47. maCy says:

    Lisa! ;D

    0
    0
  48. aku orang biasa says:

    i think HELIZA the bes icon…..bertudung. cute. beauty with brain k….muslimah…

    0
    0
  49. aku orang biasa says:

    HELIZA!!! HELIZA!!!

    0
    0
  50. budi says:

    tiada dlm senarai

    0
    0
  51. CikBunga says:

    my opinion..

    lisa-Ok, cute, humble.. tp boringler muka sama je…
    yuna- berbakat yup! tp xde citer sgt psl dia kan..
    diana-bolehlah.. suam2..
    tiz-ala, sosial sgtla dia ni..ambil yg len lah ye..
    scha-gedik lah..

    fazura??? -ish, apa yg menarik sgt dgn fazura ni.. sbb cntik je ke?? huhu.

    so, pilihanku disini abg nara ialah…
    Erra Fazira/Eja/Ashraf Muslim/Fahrin/.. nurul fatihah (pelakon drama Hani) pun ok jgak kan??? cantik, bijak, lemah lembut..

    hhmmm… ada lg x ye?? akan difikir2kan.. :)

    0
    0
  52. villa says:

    nk shaheizy sam leh?sy mint die..huhu

    0
    0
  53. CikBunga says:

    ha! shaheizy sam pun CikBunga suke.. byk gile film dia skrg.. blakon pun trbaek… hehe

    0
    0
  54. Rin says:

    aku undi utk Tiz yg kt ats tu, skdar picit undi.
    tp aku nak adik ELFIRA LOY.. muekekee, sweet ne! ;)

    0
    0
  55. reena says:

    lisa pun ok, tapi FAZURA lagila tersangat ok!!!

    0
    0
  56. blitzenius says:

    aku undi lah tiz zaqyah, walau ada hubungan cinta-benci dan tak pernah tengok dia kat tv.

    sori, scha,… awak terlalu baik buat saya. ingat pesan saya hari tu, jangan jadi macam nicholas cage. apa skrip depan mata dia main rembat je.

    0
    0
  57. low_profile says:

    nak neelofa…awex qlate yg hotzz!!!!

    0
    0
  58. dian says:

    rasenye fazura la kot yg paling sesuai,

    0
    0
  59. kak gemox says:

    akak pn minat dgn si fazura sjk dia belakon dlm exora. Lontaran dailognye sggh bekesan. Akak terasa jiwa dn emosi fazura bile belakon. Tp sjk dua menjak ni akak dh x minat g dgn fazura. Same jg dulu akak pnh minat lisa suri dan rasa reporter kurang high light lisa. Tp lately akak dh muak tgk muke lisa suri. Dulu dan skg lakonan same je ttp kejung. Perhatian akak skg pd tania hudson yg malang. Sweet but so poor

    0
    0
  60. minat FT says:

    artis lelaki tak boley join ker?

    0
    0
  61. wanida says:

    artis separa lelaki?

    0
    0
  62. ip says:

    apa kata kita ramai2 undi antu mak limah……….????

    0
    0
  63. liza. says:

    aku minat TZ. so, aku akan undi TZ shj.

    0
    0
  64. Gerrard says:

    Sharifah Amani takde ke, die baru menang award dan drama die ngah ditayangkan..huhuhu

    0
    0
  65. kau dan aku says:

    shah jaszle please

    0
    0
  66. zarul says:

    fazura la…fazura cantik n vry talented

    0
    0
  67. rotibasi says:

    aku nak fatimah juling

    0
    0
  68. safa says:

    adik MIASARA…dia lg cute…

    0
    0
  69. krazix says:

    lisaaa~

    0
    0
  70. mys abby says:

    fazura ok la..
    berlakon pon ok…
    sedih, gedik,kelakar…sume boleh…
    suka tgk mase filem Selamat pagi cinta….

    0
    0
  71. azie says:

    WAHAI LISA SURIANNI I KNOW YOU ARE THE CHAMPION KNOW,,,,,DON BE SHOW OFF YOUR ATTITUDE OKE,,,,,BELAJAR LAWYER…PERANGAI TAK MACAM LOWYER PUN……JAGN SAMPAI HATI SAYE TERLUKE PLEASE,,,,,,,,,,,KALAU SYE DAH TERLUKA…..SAYE NAK TGK SEJAUH MANA AWAK BOLEH RAMPAS HAK SAYE……………………………….?
    FAHAM LAWYER….SORY BARU NAK BERTATIH JADI LAWYERKAN….HA.H….SENDIRI MAU INGAT.

    0
    0
  72. cendana says:

    eleh,,nie chpea nie dok ktuk2 LISA SURIHANI nie…….poyo glew siot owg ats nie ktuk2……..cm bgos cgt plak dy jd lawyer….apew qowh ingt nie undi lawyer kea,,chpew yg bgos dy nek trf…….nie undi artis laa….bkn undi lawyer……or qowh nie slh tmpt………nk undi lawyer,t’mcok log artis…………cm bgos plak………..

    0
    0
  73. bubbles says:

    cool~ fazura.. hehee tp kalau korg vote lisa lg, ok je. cantik with brain la kn. tp ape kata abg nara tukar la kali ni bg fazura plak. die nmpk humble aje. kerana kontroversi lame die kurang dpt perhatian plak. ewww, love her~ :)

    0
    0
  74. peace says:

    naik muak ngn Lisa!!..bweekkkk

    0
    0
  75. Oh, ye ke..? says:

    nak mat jijan @ zizan…!! full package..leh jd calon mak mertua nih…

    0
    0
  76. norhafizzah niat says:

    X pyh la nk kutuk mengutuk artis ni.vote la artis yg kita minat.diorg x salah ape pun..

    0
    0
  77. lee hana says:

    xde ke artis lain????
    mcm x best je dorg ni

    0
    0
  78. mia says:

    nak fazura!

    0
    0
  79. nazrin says:

    Based on current result , ramai betul yg mahukan Lisa Surihani lagi !!!

    yeah !!

    0
    0
  80. ice lemon tea says:

    saya nak NUR AMINA.. xnak tiz zaqyah..huhu.. act minat gak kt tiz…tapi… NAK NUR AMINA GAK.. vote2

    0
    0
  81. SOFA_TERBANG says:

    aku1 aku aku aku aku aku akau akau akau akau

    0
    0
  82. kak jah not so vouge says:

    tolong la jangan schaaa.. xrela haku

    0
    0
  83. Fuck U says:

    MARSAH MILAN LONDOH

    0
    0
  84. [email protected] khan says:

    tetap pilih datuk siti selamanyer…abg nara x calonkn datuk siti ker???

    0
    0
  85. LIZA says:

    Saya cadangkan Nora Danish sebab dia cute sangat.

    0
    0
  86. LIZA says:

    Dato’ Siti pon best gak..

    0
    0
  87. Zati says:

    Tak mau undilah !
    Takda Liyana Jasmay, takmo undi!

    0
    0
  88. miss malee says:

    sian miera liyana tak tercalonn ,hee :)

    0
    0