Written by AbangNara | October 6th, 2010

gambar nora danish berkemban

Nampaknya Nora Danish pun sudah mula terlibat sama dalam aktiviti gambar berkemban artis-artis Malaysia. Tapi kami kagum dengan Nora Danish sebab dia mintak kepada pengarah filem Jangan Pandang Belakang Congkak 2  untuk menutup bahu bidangnya semasa penggambaran dijalankan. At least ada usaha untuk tidak nampak seksi sangat.

Update: Atas teguran ramai, kami buangkan  gambar-gambar di bawah. Pesanan kami, janganlah berkemban kerana ianya tak elok untuk kesihatan. Terima kasih

109 responses to Undi Artis Berkemban Pilihan Anda Sekarang!!!

  1. haku ler says:

    vote nek jah!! Yeay!

  2. pwincess says:

    yahuu..finally..

    • tania says:

      diana amir tue melayu ke mcm tak cukup kain…
      puh..noryn mcm sundal jer noh… zakiah anas ke tue?
      ish2

  3. test says:

    muahahah

  4. emilda says:

    vote semua!kecuali nek jah..hahaha.

  5. aWe says:

    hahahahaha… nak terkeluar meggi sup yg baru makan bile smpai gambar last..

  6. dun says:

    fuh…walaupun sudah 40an…aku tetap vote for zakiah anas…haih…seb bek tgk sekali je..hehehhee

  7. kurus says:

    Nek Jah jugak…

  8. eiyda says:

    nnti semua hangguuuuss lahhh hohoho

  9. Miss pocO says:

    vote makcik aku jer…berkemban g bilik air…hehehe…

  10. Reena says:

    Noryn Aziz..mantopp!! Nek Jah dah layut lah. Yg lelain so-so jer. Can do la…yg untung, photographer gak pasal yg dipublish sesket jer. Gambar daring suma simpan wat stok.

  11. Miss pocO says:

    nek jah jg pilihan di hati…haha…

  12. az says:

    nek jah! nek jah! nek jah!

  13. pembaris says:

    insan2 yang akan mjadi mbakar api neraka..wah enak nya di jilat api.. wa’allahualam..

  14. scorpioncat says:

    hehehehehehe……….. no comment la

  15. nek jah weeeeekkkkk!!!!!

  16. opkos la nek jah…muhahahahaha

  17. lily says:

    wat lah voting…..
    tak sabar nak vote nek jah dan janz zakiah

  18. Miss pocO says:

    gambar zila bakarin tu dah lama…rasanya dia dah bertudung skrg ni kan…ade sape2 leh bantu sy, betul ke tak…

    • dun says:

      takde maknenye bertudung…dlm drama je noq…

      • aku pn x perfek says:

        yeke die btudung….?bkn dulu die ke yg wat statement kt melodi kta ‘saye suke seksi…ini mmg diri saye…’ xtau la kalo skg dh dbri hidayah ke ape..kalo btul alhamdulillah…

        • nobody says:

          mana ade bertudung, cuba tgk drama terbaru Habil & Qabil..mulut, dagu and pipi dia dh menggelembung semacam je aku tgk.. botox la tuu…

  19. SWEET says:

    Vote semua

  20. Dauspozi says:

    I Vote 10 utk Nek Jah…

  21. aKu Vote For Contestent No.6, Nek Jah Yeah… Kalau Sapa Lagi Yang Vote Dia Sila Angkat Tangan… hehehehe…

  22. Opz! says:

    hahahaha…..PEMINAT TAKSETIA NEK JAHH…..jom ramai2 vote diier…gerenti die yg carta teratas seksi nenek punyer….!!!!!!!!……….

    NORA DANNIS PUN CUN GAK BILE AKU TENGOK CARE DIE PUSING SELAK RAMBUT DIE…FULAMAK…MANTAP!!!!!
    DEKAT JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK…….!

  23. mak minah says:

    Nek Jah … Nek Jah … Nek Jah …. yahooooooo

  24. aries_april says:

    idup nek jah

  25. [email protected] says:

    NEK JAH GAK PUJAAN ATI

    • Miss pocO says:

      aku tau, ko mmg dah lama puja nek jah tu…haha…

      • [email protected] says:

        sejak pic dia ambik sendiru…
        kalah fotogf

  26. nik says:

    danish danish danish

  27. nik says:

    nora danish no 1

  28. nik says:

    zila bakarin tue bodoh ke ape pakai tudung ?
    semata mata nak populariti abis semua tergadai.
    tue la yang aku dengan artis malaysia nie

  29. Opz! says:

    WUUUUUOOOOOOOOOHHHHHHHHH……….!!!!….steady semuenyer beb!!!!!……………..aku minat nora…

    danish..danish…danish….!

  30. lillie says:

    haha!!nek jah!!

  31. budi says:

    ayoyoooo…
    Diana Amir tu dah tak seksi skrg..baguslah
    Nora Danish – hmm ok ..tak de nk nmpk lurah dendam..
    yg lain2 tak mo ckp apa2

  32. sebokmama says:

    akak undi Faizal tahir…siap nampak dada lg..yg ni setakat kembam x seksi sangat la….he he ada berani????artis pompuan..

  33. hantupensil says:

    NEK JAHHHH…HHHEHE

  34. jiha zaman says:

    biar betik.. mahal nye setakat nk vote.. ke propa jer ni.. huhuhu..

  35. shy says:

    nie propa ke ape nie sampai rm 5 satu vote ..huhu

  36. msmifa says:

    x da makna nk vOte bnda2 yg mEndtgkan lg dOsa nie…hm…seksi sgt mcm x takOt ngn hukum allah!

  37. anonymous says:

    jijik tgk artis malaysia mcm ni

  38. Biarlah says:

    Bang nara tau le nak jadi blog top tapi jangan sampai menggunakan wanita sebagai medannya, alangkah bagus jika bang nara lebih bersikap hati-hati dan memilih dalam membuka forum bimbang nanti mengundang mungkar dari kebaikan.

    • seri ayu says:

      hehe……agree ngan Biarlah…
      mungkin bang nara saje wat suka2 jer….tapi hati2 gak…
      kita org islam…..takut mjadi dosa plak…

  39. beauty91 says:

    undi 1juta untuk nora danish…cute giler…..!!!!!!! seksi ke x seksi ker… nora tetap cute n cantik sgt….

    • zizi says:

      setujukkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      go nora! nora! nora!

      menten cute walau dalam pakaian apa pun!

  40. shin says:

    apa kebaikkannya yang diperolehi oleh saudara webmaster dengan memaparkan gambar2 begini?

    percayalah anda bertanggungjawab dengan gambar2 yang anda publishkan disini dan anda akan dipertanggungjawabkan di akhirat kelak.

    samaada gambar ini diambil oleh artis itu sendiri adalah satu kisah lain. tetapi anda yang memaparkannya disini harus menjawabnya di kubur kelak. selama mana gambar ini berada disini, selama itulah anda akan dipertanggungjawabkan.

    sekadar berkongsi.

    • lulu says:

      shin, anda pun sama dipertanggungjwbkan sebab anda menambah bilangan org yang melihat gmbr ini.

      sekadar memberi peringatan-

      bersama saling ingat mengingati elok.tp, bab tuding jari and mencari kesalahan org lain tu kureng sket

      peace, no war

      • shin says:

        benar. carian saya di google telah membawa saya ke laman ini. saya mencari kata kunci “undian” di dalam google dan results yang ada membawa saya ke sini.

        saya tidak bermaksud untuk menyinggung mana2 pihak dengan kata2 saya di atas. maafkan saya andai ia menyinggung sensitiviti mana2 pihak. percaya bahawa saya juga banyak kekurangan.

        tetapi saya tidak mempunyai niat lain selain berkongsi apa yang saya tahu. kalau ada yang baik, ambillah sebagai ilmu. yang buruk, celalah saya semahunya.

        w/bgmanapun, terima kasih kepada lulu kerana mengingatkan. salam.

  41. rashid says:

    vote nora danish…ekekekek

  42. edy says:

    Rosmah xde ke??huhu

  43. kiutes says:

    hidup nek jah…nek nah..nek jah….yeah….

  44. pasa heheheh says:

    huh.. comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee only nora danish…
    muahhh.. muahhhh.. muahhhhhhhhhhhhhh…

  45. jimmy says:

    Nora danish!!

  46. nak termuntah tgk org tua bawah tu..

  47. nightmare says:

    janda muda, janda tua
    manakan sama si anak dara
    artis berkemban mengegar jiwa
    datin dan puan sri yang bakal sengsara

  48. nightmare says:

    manakan sama sianak dara
    manis senyuman lembut lenggoknya
    datin dan puan sri yang bakal sengsara
    datuk dan tan sri terlupa dunia

  49. Opz! says:

    hahaha…dua tiga ekor kucing sundal ..
    melihat si anak dara berkemban sahaja
    kalau dah tua kerepot tu tetap nak mengatal
    siapakah yang salah dalam hal ni semua???…….

  50. dongdong says:

    hahaahhahahahaha….tak tahan ketawa sampai keluar airmata bila baca vote pasal Nek Jah….hahaahahhahahaha….

  51. Ninzy says:

    NEK JAH! GAGAGAGA

  52. able says:

    sy skong nek jah!!!!!!!!!!

  53. shieda85 says:

    ya Allah…
    malu nk bukak BN dpn bdk2 td…
    ape la nk jadi diaorg ni…huhuhuu

  54. akuzle ayu says:

    korang jgn salah sangka… caj rm5 tuh sebnrnyer akan digunakan utk tabung ‘mari beli kain lebih’ utk artis2 yg menjadi calon2 neh… so jgn berkira sgt eh….hohohohoooh

  55. argh.. says:

    ala.. x sempat nk tgk.. siot ar!

  56. nana says:

    aku rasa diorg ni x cukup didikan agama kot… tu yg x cukup kain…. yg nek jah tu dah tua… rumah kata pergi, kubur kata mari… bawak2 lah beramal lebih sket….patutlah artis2 malaysia ni x boleh dijadikan idola…

  57. geram says:

    ko orang ni ada diantara gambar2 tu untuk tatapan peribadi… .
    Ni ada yg gatal menyebarkan gambar2 mereka .. termasuklah abg nara kita ni ..

  58. man says:

    teman pon biasa juga nangkap gambo bogel .. tapi teman nengok sendiri ler .. seram sejuk juga dibuatnya ..huhu..

  59. lolyat gang says:

    kalo nampak ketiak dia kan best

  60. 1st time says:

    ala,ape nak kecoh artis berkemban….
    depa ni pakai baju biasa pun da mcm berkemban, then lebih baik berkemban je. jimat kos nak buat baju. cuma guna kain batik je….

  61. rcclaw says:

    nasi lemak 50 sen…

  62. mengkarungtanah! says:

    aper ler akq nie wat???
    kalo ie pown nk tyang die 2 xder blu ktiak x pyah larh nk tyang at sume owang!!!
    hahaha…

  63. Cubadak says:

    I likeee?

  64. dunno4 says:

    astaghfirullahh .korang ngumpat2 pn usha2 la line ckit .
    men lepas je .mlayuu .takde kje mmg cmnie .