Written by AbangNara | February 8th, 2012

Ummi Nazeera dulu memang antara artis yang menjadi pujaan ramai orang. Namun selepas Ummi ke Australia untuk menyambung pelajaran, namanya agak malap sebentar. Rasanya semua orang tahu kisah cinta Ummi Nazeera dan Remy Ishak suatu ketika dahulu yang berakhir dengan penuh tragis. Dan hari ini, Ummi Nazeera sudah pun mempunyai kekasih hati yang diberi nama Aizat.
kekasih hati ummi nazeera

Disebabkan si Aizat ini pakai baju Manchester United, Abang Nara percaya Ummi Nazeera telah membuat pilihan yang tepat. Selalunya fans Manchester United memang baik-baik orangnya. Dan dengar cerita Ummi Nazeera dan Aizat sudah pun berfikir mengenai kehidupan berumahtangga. Semoga urusan tersebut dipermudahkan.

Lagi beberapa keping gambar Ummi Nazeera dan kekasih barunya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

kekasih hati ummi nazeera
kekasih hati ummi nazeera
kekasih hati ummi nazeera
kekasih hati ummi nazeera
kekasih hati ummi nazeera
kekasih hati ummi nazeera

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to Ummi Nazeera Kini Sudah Ada Kekasih Baru, Tunggu Masa Untuk Jadi Isteri

  1. ganukite says:

    semoga happy sokmo and berkekalan jodoh.. yg lepas2 tu biarlah jadi sejarah :)

    0

    0
  2. Triple_j says:

    takde complain tentang hal ni kecuali….fan MU? takde club lain ke u nak date ummi oi? semua org tau yg real women date Gooners! nak dpt suami perangai mcm rooney, beckham n giggs ka?

    0

    0
  3. kn_halim@yahoo.com says:

    2-2 cute semoga berjodohan…cepat2 kawen dan kurangkan maksiat di donia ini…amin!

    0

    0
  4. gothic says:

    ummi cantekk…semoga ummi pandai jaga diri dan jadilah artis yang dihormati – bak kata Faizal Tahir – Mentor 2012.

    *bkn peminat artis

    0

    0
  5. kasut putih says:

    Tahniah!

    0

    0
  6. ju says:

    aku suka tgk muka ummi neh..melayu habis…cantik wajah dia mmg asli melayu…

    0

    0
    • bisobonar says:

      siapa bilang gadis melayu tak menawan….tak menarik hati…tiada memikat~~~

      p/s: iklan2 producer jer yg typical minded…suker amik wajah pan-asian..padahal wajah asli melayu ni lagi superb cantiknyer (cth: ummi nazeera, vanida imran, normala samsudin, juara gadis melayu musim pertama(aku x tau nama dier ape), erra fazira, ziana zain etc) .

      0

      0
  7. ali says:

    sudah sedia nak jadi isteri?…abg nara ada tweet tanya dia tak?….powerlah…tak payah tanya terus cakap camtu…wow….

    0

    0
  8. sinetron says:

    kalau skali pndang, bf dye mirip2 plakOn sinetron “anugerah @ tv9” tu…. erm… x silap nme dye…”Giovanni L. Tobing”… haxhaxhax… lanx arh ape nme dye…aq luper… skali pndang je ar… mata aq plak tu…huhu.. papepOn cOngrates!!!

    0

    0
    • lynn says:

      Yup sokong.. btl, mcm muka pelakon tuh. mmg suka bebenor sbb hensem .. diaorg nih pun sama cantik sama padan .. semoga berkekalan…

      0

      0
    • Ninakarim says:

      mmg ada cam Gio sikit rupa dia..mata kita sama…hehe..hensem banget tuhhh

      0

      0
  9. kasut putih says:

    ye, saya suka Cik Nin dlm HKLBR. memang sungguh feminin dan muka gadis melayu terakhir.

    0

    0
  10. Mr Poyo says:

    Poyo betul. Fan MU org baik2.!!! Nanti dpt playboy baru tau. Setakat ni yg selalu buat kecoh skandal dgn pompuan lain kat BPL sumer player2 MU or ex-player MU.

    0

    0
  11. Muqry says:

    Comeiii

    0

    0
  12. wawa says:

    1st pic tu laki tu cm muke pelakon indonesia dlm cinta dan anugerah lah…sape tah name dia…yg couple dgn nabila tu….kan??kan??kan??

    0

    0
  13. pengomen says:

    apa2 pn sy ska plakon ni……..

    0

    0
  14. anna says:

    ingatkan aku sorg ja yg prasan muka bf dia cm muka pelakn indo Giovanni hehe

    0

    0
  15. nys says:

    gmba cam dalam bilik

    0

    0
  16. ooolala says:

    fan MU baik2 ke?

    0

    0
  17. lily says:

    hensemnyer…bf ummi…
    pandai dia pilih bf…
    dulu remy…puyn hensem….
    dua2x hensem….tahniah

    0

    0
  18. Fan MU says:

    Da terang2 abg nara yg tulis mst la dy peminat MU n dy pon mst baik..psal bola pon lu org mau gado ka??

    0

    0
  19. kak limah says:

    untung jadi hantu…dpt bf hensem²..selamat tinggal husin..X ko dpt bf lg cun dr ko…hahaha

    0

    0
  20. what the? says:

    bagos ummi, glory glory yah!

    0

    0
  21. nunu says:

    hope berkekalan la kali ni. Suka tgk dik ira hepi2. 1st suka dik ira ni masa dia belakon citer kat TV2 ng umi aida. da lupe tajuk pe

    0

    0
  22. lara_hati says:

    adeh..la…bkn fan MU pun…blum tentu baik…, cuma masa dan ketika je yg akan menentukannya..buat masa skrg…harap2 yang terbaik untuk ummi n bf dia.., dia sgt cantik , suka tgk ummi ni dari dulu, manis je.

    0

    0
  23. putri yg tak kene tukar says:

    sempoi je takde mekap dating dgn BF… kalau pompuan lain mau bertepu muka 14 inci dgn foundation & mekap…. semoga pjg jodoh…nmpk gmbr marathon tu mcm satu U jer…

    0

    0
  24. SyikinSuri says:

    ape kene mengena dgn fan MU plak niey…huhu…
    kalo fan chelsea ke liverpool ke xbaik la yek…
    pape la bang nara niey…

    0

    0
  25. Randy Orton says:

    Ummi’s BF looks a little like me. Aizat, please come to WWE. We will always welcome you into the DX Generation

    0

    0
  26. miszmessy says:

    selamat utk aizat n umi… aizat…nnt jgn lupe jemput kami sume yeee… kami tunggu….. huhuhuhu

    0

    0
  27. la..la..la..aku stujuuu.. says:

    sukeeeeeeee..sbb aku mmg tak nampak chemistry dia dgn remy dulu..mmg tak sepadan.skrg baru nmpak sweet dua2..sepadan !semoga abis blajar nti,cepat2 diijabkabulkan..si umie ni kalo jd adik pazura pon sesuai..ada iras2 gitu.muka gadis melayu klasik..

    0

    0
  28. cicakiut says:

    Sepadan sangat… hensem, tak macam banglagay….

    0

    0
  29. mek neelofa versi utara says:

    sesuwaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt!!.. klassss kau maria!!

    0

    0
  30. aku says:

    mesti ank latok juga kan
    kan enggang sama enggang
    pipit sama pipit…baru ngam gitukkkkkkk
    abg bangla cemekin…..ooppppps

    0

    0
  31. kotakkatik says:

    muka ala2 zain saidin.. hoho.. sesuai! :D
    muge berkekalan…………

    0

    0
  32. yanazubir says:

    fan MU mmg baek pon, tp mgkin segelintir je yg tak baekk…hehhehe…..cth laki aku, peminat setia MU n peminat setia aku gakk…kah kah kah (saje bakor line)

    0

    0
  33. SHA says:

    so sweetttt…..

    0

    0
  34. tora datang lagi says:

    Selalu rasa ummi nazeera ni mirip marion counter! Xtau la org lain nampak mcm mana :)! Love her, i think she’s beautiful n pandai berlakon!

    0

    0
  35. melepas aku. dah la aku baru putus dgn miera.

    0

    0
  36. my nam is min says:

    umur muda ag da bergedik nk bernikoh

    0

    0
  37. lalaland says:

    his name is aizat.

    0

    0
  38. casper says:

    peh aku pon hampir tetipu…pic atas skali tu..kalau tgk mmg sama mcm Giovanni L. Tobing..Gio…ensem dr remy…hahah

    0

    0
  39. ShadowofDeth says:

    Muka macam Gael Clichy. Famous tu.

    0

    0
  40. pak jabit says:

    perghhh…gambar mcm ni x nak ckp haram ke ape ke kan…gambar adira pegang anjing tu kecoh2 kan ckp haram la ape…bkn nak menangkan adira pegang anjing tp yg pegang2 bukan muhrim ni x haram ke??haiippp!!!

    0

    0
    • kepochi says:

      tulah manusia sekarang ni dah terbalik pemikirannya.pegang babi tu lagi elok daripada sentuh sentuh bukan muhrim ni.

      ahhhh i dont want to live in this planet anymore~~~~

      0

      0
  41. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eeeeeeeeeeee hensem jugak mateair nye umi ni….tahniah dapat mateair hensem semoga berkekalan…minah jambu cuma leh telan air lior je lahhhhhhhhh he he …peace !

    0

    0
  42. akula says:

    peerghhhhhhh…cunnye

    0

    0
  43. yana says:

    sekali pandang, muka mereka ade iras2 la…
    moga2 jdoh bpnjngan…
    =)

    0

    0
  44. ada aku kisah says:

    wow… ummi belajar kat RMIT ker… kudos…

    0

    0
  45. gadisfebruary says:

    semoga kekal bahagia ye.. ;)
    *takde bulu mata palsu pn dia tetap cantik..itulah wajah gadis melayu hehe.. menawan je.. suke tgok muka ummi..manis :)

    0

    0
  46. karipap-karipap basi says:

    kalau balak die baik takde nye ada kaitan ngan MU tu…fans kaki provoke!

    0

    0