Written by Bella | February 24th, 2016

Masa kini berlalu dengan begitu pantas sekali, pejam celik pejam celik perkahwinan Yusry KRU dan Lisa Surihani sudah memasuki tahun yang ke 4 dan kini sedang bahagia menjadi ibu bapa kepada anak perempuan mereka Yahaira Leanne.

Bersempena dengan  ulangtahun perkahwinan mereka yang jatuh pada tanggal 23 Februari semalam, Yusry telah memuat naik satu foto beserta ucapan khas buat isterinya melalui akaun Instagram.

This was taken during our last holiday together before our baby girl came along. This 4th anniversary is even more meaningful with Yahaira. Thanks for always being there for me and our little girl. Here’s to many more happy years together, insha Allah. Selamat Hari Kita. I love you @iamlisasurihani

Happy anniversary buat Yusry KRU dan Lisa Surihani, semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat disamping  cahaya mata mereka. InshaAllah. Antara pasangan yang cukup sweet bersama..

Sumber Berita : Instagram Yusry KRU

8 responses to Ucapan Yusry Buat Lisa Sempena Ulangtahun Perkahwinan Mereka Yang Ke 4

  1. jajangmyeon says:

    halluuu yahaira leanne

    0

    0
  2. Shawl Aku Keras says:

    Anyone tau cane nak lembutkan shawl yang keras kejung? I guna softlan tak jadi uolls….tulun laaaa

    0

    0
  3. bosan says:

    korang ni 1 rumah kan? asal tak wish face to face je? tak faham aku. ohh lupa, anugerah meletop dah nk dekat. okay faham. alololo sweetnya! romantik jugak si yusry ni kan

    0

    0
  4. Teddy Bear says:

    semoga berbahagia

    0

    0
  5. mak jemmsssss says:

    suka sangat tgk yusri n lisa… happy anniversary… semoga berbahagia hingga ke jannahnya…

    0

    0
  6. adudu says:

    suka tengok orang lain happy :) semoga kekal hingga syurga. amiin

    0

    0
  7. cricket says:

    Happy anniversary….wishing both of you many more years of happiness & unconditional love…

    0

    0