Written by Bella | February 25th, 2016

Pasangan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal tidak dapat dinafikan antara pasangan yang cukup romantis bersama dan saling menghargai.

Berkahwin pada tahun 2012, semalam pasangan ini telah meraikan ulangtahun ke 4 perkahwinan mereka.

Selamat Ulangtahun ke-4 Pernikahan Kita : @waw4_zainal …… . Rupanya waktu dan tanggal yang sama ini, masih basah kenangan 2012 itu – saat dikau kuperisterikan dengan penuh cinta kasih dan itu tak kan pernah berubah dan terkurang. Melainkan kian bertambah bila kita diamanahkan putera-puteri untuk dididik mencintai ALLAH & RASUL serta menyayangi agamanya. . Terima kasih sayang kerna sudi terima diri ini menjadi pembimbing zahir batinmu. Perjalanan kita dan pelayaran bahtera perkahwinan masih jauh dan mudah mudahan tetap utuh. Doakanlah diri ini kelak dapat menuntun dirimu bersama anak anak kita menuju dan masuk ke SURGA ABADI nanti.

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Semakin bahagia bersama dengan dua orang cahaya mata. Aeril telah memuat naik satu video romantis bersama ucapan yang cukup menusuk kalbu buat Wawa menerusi akaun Instagramnya.

Selamat Ulangtahun ke-4 Pernikahan Kita : @waw4_zainal ……

Rupanya waktu dan tanggal yang sama ini, masih basah kenangan 2012 itu – saat dikau kuperisterikan dengan penuh cinta kasih dan itu tak kan pernah berubah dan terkurang. Melainkan kian bertambah bila kita diamanahkan putera-puteri untuk dididik mencintai ALLAH & RASUL serta menyayangi agamanya.

Terima kasih sayang kerna sudi terima diri ini menjadi pembimbing zahir batinmu. Perjalanan kita dan pelayaran bahtera perkahwinan masih jauh dan mudah mudahan tetap utuh. Doakanlah diri ini kelak dapat menuntun dirimu bersama anak anak kita menuju dan masuk ke SURGA ABADI nanti.

Untungnya dapat suami macam Aeril Zafrel kan? Ye lah, isteri mana yang tidak cair dan terharu apabila membaca ucapan seperti ini. Semoga mereka kekal bahagia sehingga jannah!

25 responses to Ucapan Romantis Aeril Zafrel Buat Wawa Zainal Sempena Ulangtahun Perkahwinan Yang Ke 4

  1. Cikesum says:

    Kenap gambar hanis zalikha?

    0

    0
  2. anon says:

    Manusia akhir zaman, nak luahkan soal hati pun kene upload/tayang kat semua org……mcm yusry/lisa & lain2….kenapa semua benda kena bagi tau org…

    0

    0
    • nak tinggi? says:

      tahnya…cakap je la face to face…apa susah…bukan dok asing2 outstation pun! poyo je

      0

      0
    • kari says:

      ape salahnya. kau insecure sngt ke smpai org lain nak appreciate bib/laki dorang sendiri pon ko nak complain?

      0

      0
      • yuh says:

        Dear Kari, ni mesti kau pun jenis suka canang satu dunia pasal personal life sbb tu butthurt plak, termasuklah enam org yg like kau tu (ke tekan like sendiri enam kali) huhu

        0

        0
      • nak tinggi? lg says:

        ada perkara yang bagus utk ko share dgn orang luar, mana2 yang sgt intimate yg hal antara ko dgn pasangan baiklah tok sah share..ckp depan2 lg sgt appreciate tau, ni nak hadap like orang ribu2? baru nmpk ko sang suami/isteri yg appreciate la sgtttt kat spouse ko???

        0

        0
    • Really??? says:

      Apa kenangan BASAH tu? Siapa yang basah tu…Mercik ke?….Basah lencun ke?? Cerita dalam kelambu jangan bikin public….. meremang bulu ari-ari aku kegelian…… hahahaha

      0

      0
  3. Mondeo says:

    Memula kahwin bukan main sorok. Pastu sekarang nak sweet sweet over kat public. Geli nak mampus

    0

    0
    • gile publisiti says:

      betul…masa public xtaw diorg dh kawin siap ckp trkena penyakit misteri…rupenye preggy n dh kwin sorok2…poyo lebih…bajet kapel paling suci n romantik lettew

      0

      0
  4. mokde says:

    Entah la…dunia retis ni

    0

    0
  5. yeke says:

    Kecoh je lebih.. Poyos… Budget suami misali.. Diam2 suda la.. Kalo bole 1 dunia nk taw btape rmntiknyer aku……!

    0

    0
  6. cik green says:

    my husband said watpe suma nk post and share kat FB gtau kat semua org pasal kebahagian kita. Nanti secara tidak sedar kita riak dan menyebabkan ada hati yang menangis kesedihan dan cemburu. Whatapps sudah….

    0

    0
  7. kak intan says:

    Alahai masa kawin tak mengaku sorok gilos! Nie tunjuk romantik lakonan suami isteri memang sebati dalam jiwa. Lakonan seterusnya apa pulak yerr?? Aku pun sudah kahwin tapi x show off nanti gaduh upload ayat sedih pulak. Alahai pasangan zaman sekarang semakin bodoh taksub dunia maya…

    0

    0
  8. nenek koboi posing sebelah says:

    drg nak lawan nek ta kot sumer benda nak tayang…bakat xder kisah peribadi jer ader utk up kan drg….adakah yg ke-empat ni termasuk dgn statement nikah dua kali si aeriel ni..dahlah bergambar posing gay…

    0

    0
  9. ungu says:

    pikir baik la.mungkin nak share sebab nanti bila dah tua, bole rewind balik tunjuk kat anak-anak yang mak ayah dorg sweet couple okay. lepas tu mungkin kalau salah sorg pergi dlu, benda2 macam ni la yang bole ditengok balik..mmg banyak cara lain.tapi ni cara dorg.lain org lain cara. terpulang lah..

    0

    0
  10. hakak klcc says:

    bini cantik cun mmg la cenggitu…cuba kalau bini dah gemuk x sama cam dlu,..time tuh nk tgk sweet lg tak caption dia…wait n see for 10 years nant

    0

    0
  11. biarlah rahsia says:

    knp semua nak jeles, berdoa ajelah kita juga begitu. Saya pun bersyukur dgn apa yang Allah berikan.. xsalah rasanya bila dia menghargai isterinya.. seriously saya pun tumpang gembira… kdg2 xfhm knp kita suka sgt cri ksalahan wlpn dlm kbaikan

    0

    0
  12. Teddy Bear says:

    semoga berkekalan

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Basah kahwin kat ……

    0

    0
  14. sibunga says:

    serius menyampah ngan pasangan sombong nak mampus ni.smpai skang aku ingat cam mana poyooo nye ko laki bini time org nak bergmbar ngan korang. dh laa buat muka bangang ko. aril o aril, ko xyah nak tunjuk diri ko tu sweet sgt. padahal hakikat nya ko tu bengis tgk depan2. poyo!!!!

    0

    0
  15. tiap 5 artikel nara mesti up nekta says:

    bannyak juga artis yg masuk semanis kurma nampak romantik kejap pastu cerai…dah namanya pun pelakon…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    kah kah kah…aku tumpang gelak je laa…dunia artis wei…lps 5 thn kt tgk laa ade lg ke x gmbr2 ‘sweet’ diorg tu kat ig…yelaa..artis ni bl gaduh je padam gmbr2…kui kui kui….btw semoga ko tabah laa hadapi dugaan rumah tgga y semakin mencabar ni yee….4 thn tu bg aku masih hijau lg…byk lg dugaan y lg hebat bakal ko tempuh…

    0

    0