Written by Bella | March 3rd, 2016

Sudah mengikat tali pertunangan sekitar bulan November tahun lepas, pasangan Nazim Othman dan Bella Dally nampaknya semakin terbuka tentang hubungan mereka.

Malah, kini sisi romantik Nazim dapat dilihat menerusi ucapan-ucapan yang cukup manis buat tunang tercinta yang diluahkan menerusi kapsyen di Instagram.

Her existence saves me from being someone I hate to be. I’m always fiery but she’ll bring the rain pouring over the unnecessary fire. My love is my balance.

Ramai yang tak sabar untuk melihat pasangan ini bersanding di atas pelamin. Ermm, untung Bella Dally dah la dapat tunang handsome, romantik pulak tu. Hehe.. Apa-apa pun kami harap segala persiapan perkahwinan mereka berjalan dengan lancar.

17 responses to Ucapan Romantik Dan Sweet Nazim Othman Buat Bella Dally

  1. Anonymous says:

    sweet jugak la..normal org tgh angau..but couple neh bagus tak over sgt

    0

    0
  2. Dwipanam says:

    Huntonglah la norks, bernafsu kat wanita.

    0

    0
  3. Hamba Allah says:

    Kita doakan je yg baik2 utk mereka..moga jodoh berpanjangan

    0

    0
  4. mv says:

    looooo, sweetnyaaa

    0

    0
  5. syaqirin says:

    nape pic dia lak yg lbh menonjol, caption tuk bella. hihi. klu aku jd bella dally aku cr org lain. yg lg tough. haha. tp nk wat cmne, aku bkn dia. bella deserved yg lbh bgs

    0

    0
  6. Subhi Talha says:

    Ohhhh don’t talk much.

    Tunggu la kawin nanti.
    That’s the real deal.

    0

    0
  7. Rozita Aby says:

    Straight kah?

    0

    0
    • Anonymous says:

      insha Allah straight…dia ni lelaki metroseksual…laki yg jaga kecantikan wajah n pemakaian sbb tu xnmpk dia ni manly sgt…sama spesis mcm awal ashaari jgk la ni…doakan je laa baik2…

      0

      0
  8. melati says:

    untung lah boleh berbicara gan sesama Manusia…Neelofa & Adik nya berbicara gan Binatang lg…tapi binatang tak faham….hihihi

    0

    0
  9. Hida says:

    Kalau tgk ig dua2 ni mmg very humble. Layan jugak peminat comment. yg lain tu takat 30 comment pun belum tentu nak balas.

    anyway rasa nazim pun untung. Bella pun lembut je, cantik, and x de gosip liar. pandai jaga diri.

    0

    0
  10. dina says:

    save urself bella…..

    0

    0
  11. Mari...Bergosip...Hemah.. says:

    Diorang sweet sangat…Harap sangat diorang dipermudahkan bila nikah nanti..Diorang tak terlalu menunjuk sangat…Simple aja…Ini lah sebab ramai support diorang nie..Humble… :)

    0

    0
  12. nina says:

    eeeeuuuwwww geliiii muka silikonnnn

    0

    0
  13. PLASTIC says:

    tiap kali tengok muka Nazim ni mcm muka plastic ala2 korean guys yg bekas do facial surgery. Nazim senyum pun mcm keras je..

    0

    0
  14. Mirai Suenaga says:

    asal nak bagi ayat romantik mesti bhs Inggeris…
    pasal apa? bhs Melayu x romantik ke? Zahiril Adzim lek je karang dlm BM.

    0

    0
  15. lili says:

    aku dulu x suka nazim othman ni tapi lepas cite balqis tu aku suke die..bella pun aku ikot suke jugak..semoga urusan kedua2 nye utk bersatu dimudahkan

    0

    0