Written by Bella | August 25th, 2016

Semalam, Amar Baharin telah menyambut hari jadi tunangnya Amyra Rosli yang ke 25. Bersempena dengan hari istimewa buat Amyra, Amar menerusi akaun Instagramnya telah memuat naik ucapan yang cukup romantik buat Amyra.

Ramai yang memuji sifat romantik Amar dan betapa bertuahnya Amyra mendapat seorang kekasih yang cukup pandai mengambil hati pasangannya.

Malah, Amar juga menghadiahkan Amyra sejambak bunga ros merah simbolik dengan cintanya kepada pelakon wanita tersebut.

I love the sparkle in your eyes and the beautiful smile you have when we are together.I want to be by your side to watch you celebrate many more birthdays. Happy Birthday Fiancee  #HappyBirthdayLove #AmyraTurns25 #AmyrAmar

Sweet betul pasangan selebriti ni kan? Memang ayat bunga-bunga habis Amar ucapkan buat Amyra. Harapnya mereka kekal bahagia begini sehingga akhir hayat.

Jom lihat beberapa lagi foto sambutan hari jadi Amyra Rosli yang ke 25 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

50 responses to Ucapan Romantik Amar Baharin Sempena Hari Jadi Amyra Rosli Yang Ke 25

  1. Anonymous says:

    sweet ke wey? biase je. haha

    0

    0
  2. lawa says:

    suka tgk muka amyra, lawa!

    0

    0
  3. adudu says:

    hmmm. taktau nak cakap apa.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Dulu mase aku bertunang usahkan nak celebrate besday ngan family tunang, nak bwk tunang mai umah pun cume time raya jek boleh..nak kena pelangkung ngan mak ayah, datangla umah.walaupun dh tunang..

    0

    0
    • Anonymous says:

      siapa tanya kau?
      kau artis ke?

      0

      0
    • utk Anonymous says:

      tu ko..org lain x pun.ikut suka org lah nak mcm mana pun.dah style ko mcm tu tunang x bole dtg umah nak buat mcm mana,.yg ko nak meroyan & nak org lain ikut style mcm ko,ko dah knape..eerrrkkk!!

      0

      0
      • :) says:

        maksudnya dia taknak terjebak dgn fitnah bergaul dgn mukan muhrim..

        0

        0
        • Anonymous says:

          dahtu..kalau xnak terjebak sangat dengan bukan mahram or muhrim, nape tak kahwin terus.. nape nak tunang2 bagai?
          nak nampak suci sangat tapi hari2 masuk blog retis. kadang2 pelik
          dengan org dok kendem artis itu ini, tp korg still masuk blog2 retis.
          apa korang pikir, masuk blog retis ni ada resipi makanan ke?
          kalau xsuka, sekadar tgk seimbas angin lalu TANPA klik pada butang ruangan tinggalkan komen anda(ghitu).
          Paham????

          0

          0
        • Anonymous says:

          ANON ko datang bulan ke..bodoh lak aii..jenis suka benda maksiat ke ko neh

          0

          0
        • Anonymous says:

          anon 1.42
          baik nye awak. tu sebab waktu lunch masuk blog retis kan?
          hahahah. jauhi maksiat sangat

          0

          0
    • haish says:

      Nasib kau mcmtu. aku pulak sampai kan nk pilih baju kawin main agak gitu ja sbb parents aku tetap tak bg jumpa sampai la time hari aku akad nikah..Aku kapel 10 thn, jumpa 10 kali ja time raya puasa tu pun adik teman (kacau daun!)

      0

      0
  5. Fido Dido says:

    Kawen cepat la baru tau sweet berpjgan ke idok. hehe…nsb baik muka Amyra ni sweet. #takminatakulakijambuni.

    0

    0
  6. anon says:

    Hmm….tak suka betol amyra yg cantek jelita ni berpasangan dgn mamat poyo tak hensem mcm amar. Ruginya amyra melepaskan si dazrin ….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Mesti penat amar search kat google quote-quote romantik.hahahaha #janganmarahsajagurau

    0

    0
  8. syee says:

    klu dah kahwin baru tau…ada x lg sweet2 cam tu berpanjangan…..

    0

    0
  9. Yenny says:

    jgn lah tunjuk sangat bahagianya sebelum kahwin….tunjukkah selepas kahwin 5 tahun akan datang…

    0

    0
  10. ungu violet says:

    bestnyaaa..amyra mmg lawa gilaaa..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    kawin cpt je leee…naik nyampah plk aku ngan pasangan ni..over..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Lepas kawin,ada anak…no more sweet mweet ni…dok asek lupa birth date…last2..selebret sndri….masa tu..dok refresh le those sweet memories waktu bercintan cintun tuh…

    0

    0
  13. Santorini Nenek Kau says:

    muka amyra lawa.,,tp muke amar huduh bebenor..hawat?

    0

    0
  14. dina says:

    mereka ni belom di duga lagi dgn dugaan dan cabaran alam perkahwinan. masing2 tgh hot stuff skrg. tgklah bila dah sendu nanti…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Hidup ngan mamat ni aku rasa esok mesti membosankan…sbb bajet hensem, tak kelakar, asyik romantik jer…eerrkkk….membosankan. Udah la hidung kembang semangkuk, tak la hensem mana pon, hensem lagi atuk aku kat kampung….kahkahkah…Sepadan la ngan amyra muka bapok tua ni….

    0

    0
    • Anonymous says:

      mesti hidup awk perfect kn..sentiasa diberkati Allah..semua perkara cantik2 je dlm hidup awk..ada pasangan x bajet hensem,kelakar,x bosan cm amar..hmm dh ukur hidung sendiri dikk?? nah amik tali tape ni tgk diameter bpe..

      0

      0
  16. Anonymous says:

    Amar ni pon berlakon bukan bagus sangat pon…udahlah bajet hensem, lakonan tak ada peningkatan dan jiwa langsung, mendatar……

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Ingat ye, bertunang bukan tiket utk berdua ke sana, ke sini…masih lagi belum halal perhubungan tu….dah jadi suami isteri, baru halal. Ini baru bertunang dah ke sana, ke sini, berpegang, berpeluk….aiishh, orang muda sekarang….

    0

    0
  18. N says:

    aku rasa dah cukup elok sempurna dah ucapan until aku nampak

    ‘LUXURIOUS FRESH ROSES IN A BOX from
    @promote
    @promote
    @promote’

    Tiga kali.

    Such a turn off.

    0

    0
  19. Ni says:

    Macam x kena je baris ayat rangkap terakhir tu

    0

    0
  20. hanaa says:

    untung lh sweet. tunang aku wish besday mcm nih ja haa ‘hb lh ya. rumah kata pergi. kubur kata mari’. jilakaa.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Belum kawen mmg la camni. Nnt tunggu dh kwen 5 6 thun.. Anak 2 3 org. Mampu ke x nk dpt bunge rose sejambak camtu tu lg. Silap2 sekuntum pn xdpt. Plus siap lupe tarikh lg. Hahahha.

    0

    0
  22. Khalisa Xai says:

    So sweet but do I care
    Hahahahah…

    0

    0
  23. Khalisa Xai says:

    So sweet but do I care
    Hahahahah…

    0

    0
  24. acer says:

    i suka tengok watak kudin@tengku imran si amar ni lakonkan, i am not a fan to him before but then when si kolot suami aku tu start i was like WOW terus jadi minat hahaha watak dia tu kot, selamba je, kelakar pn ada. well anyways goodluck both of you

    0

    0
  25. OK . KO says:

    Tak payah nak menunjuklah …

    0

    0
  26. jijah says:

    aku syak abg nara ni tkde modal la nk buat cerita. makin bosan aku dgn abg nara ni la.

    0

    0
  27. kek batik says:

    orang kalau dah cantik, pakai t-shirt rumah pun still cantik…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    wekkkk…nk muntah aku bc…mule2 sweet lps dh kawen beberapa thn cerai..cth cam ally iskandar dan byk lg laa cth…kahkah..x ddk sebumbung lg mne nk tau perangai sebenar..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Cantik pandai jga bodo

    0

    0
  30. salamat munak says:

    sure ke u nk kawin ngn Amar si confuse nie? bebird kecik plak tue, opssssss….!! hehe

    0

    0
  31. padan muka kau says:

    well…
    si amar ni mmg dari dulu romantic..
    pernah tu xde duit nk beli hadiah utk scandal dia…duit awek dia, dia sesah…
    ayat ayat manis…skang lg senang…google je perabis…
    amyra ni mmg rugi…rugi sgt dpt mamat siplis ni…sisa sana sini dia sodok sodok…
    orang kenal ko amar…
    brapa byk pompuan ko dah merasa…menyedap…
    pegi la samak dulu sebelum kawin…
    kesian si amyra…dapat bukan 2nd hand…dah berhand hand handdddd….

    0

    0