Written by AbangNara | October 17th, 2012

Diana Amir merupakan salah seorang pelakon di dalam filem PE3. Namun ketika filem ini dirakamkan, Diana Amir masih belum berhijrah. Malah watak yang dipegangnya di dalam filem ini merupakan watak seorang penggoda yang seksi. Siap ada babak memakai gaun pendek lagi.

diana amir

Oleh kerana segan dengan penampilannya di dalam filem PE3, Diana Amir tidak menghadiri majlis tayangan perdana bersama media baru-baru ini. Ditanya tentang pandangan tunangnya mengenai wataknya di dalam filem ini, Diana Amir berkata:-

Alhamdulilah, tunang saya memang sangat memahami dan dia seorang yang berfikiran ke hadapan dan kerana itu jugalah dia sendiri tidak pernah mempersoalkan mengenai lakonan saya sebelum berhijrah. Dia hanya tegur apa jua tindakkan atau perlakuan saya sekarang. Dia akan memberitahu apa yang patut saya buat dan apa yang tidak. Perkara yang lalu tidak pernah diungkitnya lagi. Saya juga bersyukur kerana ramai pihak yang memahami dan memberi semangat kepada saya. Terutama sekali David Teo dan Farid Kamil yang sagat memahami situasi saya dan saya sangat berterima kasih kepada mereka

PE3 merupakan filem terakhir sebelum penghijrahan Diana Amir. Jadi sudah tentu Diana Amir mampu menarik nafas lega sekarang. Apa pun Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada tunang Diana Amir, Farid Kamil dan David Teo kerana begitu memahami gelodak di dalam hati Diana Amir. Anda bertiga memang sangat tinggi nilai toleransinya. Tahniah.

kulit cantik

P.S: Inginkan kulit yang cantik berseri? Cubalah kombo vitamin C dan collagen catalyst daripada Cantik BeautifulNara. Abang Nara pun dah pakai. Memang kesannya sangat awesome. Like Facebook Cantik.BeautifulNara untuk info atau email ke lorongsetia8 [at] gmail.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Tunang Saya Amat Memahami – Diana Amir

  1. aloha!!! says:

    Allah Maha Pengampun..:)

    0

    0
  2. JoyahJinki says:

    semoga taubat diana amir diterima Allah :)

    0

    0
  3. diana amar says:

    elokla klu camtu

    0

    0
  4. INA says:

    suke sgt tgk kak diana lepas bertudung ni.. comei sgt

    0

    0
  5. lala_lilo says:

    hmmm…xpela…dlu awk len…skg awak da brubah spenuhya…
    jgn hiraukan org2 y mgutuk awak…
    pminat2 awak akan sentiasa mendoakan kejayaan awak..
    all the best diana amir…!

    0

    0
  6. diana hipokrittttt...... says:

    diana propa….penipu…hipokritttt…..kepura2annn……..perasan……………………. la….laa….laaa….laaaa….laaaaa…………………………………………………………..

    0

    0
    • marie says:

      INI KES KO MISTI NAK POPULAR KN~
      nk org kutuk2 ko kan..

      ko ade ke berubah ke arah kebaikan

      0

      0
    • rupanya rupamu says:

      ko ni kenapa??? meroyan erk??????

      0

      0
      • akulh diana yg pndai berlakon watak2 suci...kau2lh semua yg bodoh..dh tertipu....ha..haa..haaa..... says:

        peminat diana amir mmg bodoh,bahlul,tolol,bonggok,tonggok….. gokkgeekk…..dah kena tipu gan sayalh diana yg penipu….sayalh diana mmg pndai mengaburi semua mata hati orng2 bodoh… dohhhh…dooo…dohhh..gokkkkkk…..gokkkkkk….gokkkkkk….. gekkkkk….gekkkkk…gekkkkk…..tengikkkkk……………..ha..haa… haaa…..werrrrrkkkkkkkkkkkkkkk…………………………………………….

        0

        0
      • diana dh berjaya menipu orng bodoh,tolol lg bahlul... says:

        sayalh diana yg dh berjaya menipu kau2 yg bodoh tu semua…. kha..kha..khhaaa….sorrrrryyyyyyy………peaceeeeee…………………

        0

        0
    • ko la hipokrit says:

      besenye setan je yg xsuka org bhijrah ni.oopps!

      0

      0
  7. Anonymous says:

    betina hipokirtttttttt! PENIPU! minah kangkang!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    bangang lagi bahalol sapa yg dok post natang xdak pekdah tuu…menyusahkan org…

    0

    0
  9. antineelopak says:

    ANONYMOUS BODO, AKAI NGN OTAK DIA P TAUK KAT BONTOT DIA..
    KAH3..
    BODO NAK MAMPOS LA LU..BACUL.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    tahniah…hidup pandang ke depan.pedulikan siapa kita dahulu..yg penting siapa kita sekarang dan akan datang..

    0

    0
  11. D.A says:

    antara artis muda yg betul2 BERHIJRAH. pakaian longgar, menutup dada.
    salute habis!
    tahniah Diana Amir. You look very sweet in hijab dan tidak menunjuk2.
    Sangat bersederhana. Harap2 artis2 luar sana especially yg dah BERUMUR bolehla contohi Diana Amir.

    0

    0
  12. . says:

    x sangka ye dulu diana ni seksi gila…kulit putih plk tu..tpi skg alhamdulilah dh berubah…

    0

    0
  13. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    ye la tu …..sebelom kawin > tunang i very undrstanding n dia tk pernah ungkit kesah lama i < bila dh kawin n gadoh ha macm2 lah yg terkeluar dari mulot laki tu ! tkan nk kasitau satu malaysia tol tak …. terpaksa lah makan hati n stress….

    0

    0
    • nina says:

      at least tunang die org beragama.. org yg byk ilmu agama xde huru hara nk buat tndkn bdoh ikot hwa nfsu mcm org xde agama..

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ye la memang la tunang dia ni beragama n banyak ilmu kannnnnnn tapi bila pat pat gadoh jantan semua nye samaaaaaaaa kannnnnnn ape orang yg berilmu tk tau marah ke ! marah sambil senyum ke ! belom kawin belom tau …..

        0

        0
    • rupanya rupamu says:

      mcm ahli nujum plak awak erk… siap tau lagi apa akan jadi lepas diana kawen… huh!!! kata2 itu seperti doa, tak baek mendoakan yg buruk kat org laen kang kena pada diri sendiri…….

      0

      0
  14. errkkk says:

    bguslah cm tu ,jgn hirau kn ckp2 owg kak diana ea ,agpun at least akak dah berubah n bertaubat ,sy sndiri ta mampu tok berubah sepenuh nye sepeti kakak , :(

    0

    0
  15. power rangers kaler pink says:

    Org yg btaubat ikhlas semata2 kerana Allah ibarat bayi yg baru dilahirkan..
    To Diana..biarla apa org nak kata..Allah knows better about you..

    0

    0
  16. masya says:

    tunang dia farid kamil?bukan farid kamil tunang diana danial ke?

    0

    0
  17. mama meah says:

    situasi satu :
    son : mak saya nak kawen dgn si …. ni??
    mom : apa?? dia ni perangai teruk, satu kampung tahu perangai dia, mcm ni ko nak buat bini?
    son: tp mak, dia dh berubah, dh baik mak…terima lah dia..
    mom : ah, aku xnak jugak, malu nanti aku nak menjawab dgn sedara mara.

    situasi dua.
    mom : cantik nye artis ni sejak berhijrah..mak suka, son, ko rty ler ushar line..
    son : eh mak, dia ni sosial ler dulu, xkan nak buat menantu kot…
    mom : ehh..itu dulu, skrg dia dh berhijrah..cantik, manis..sejuk mata mak memandang…
    son : tp mak??
    mom : xder tapi2..try dulu, kalu dpt, bangga mak tau dgn sedara mara, dpt menantu cantik, baik, artis pulak tuh..

    p/s: agree or not, this is the reality, artis2 zaman skrg mmg dipandang tinggi dlm masyarakat kita..pls dont get me wrong, i’m just being realistic..

    0

    0
  18. Sara Fahiza says:

    memang suka tgk diana amir berhijab….. ayu dan menarik …….teruskan lah imej yg begitu lagi pun menutup aurat tu wajib……..Alhamdulillah ……hidayah dtg dari Allah tidak kira masa…..samada cepat atau lambat jer ….darjat wanita lebih tinggi bila berjaya memelihara akhlaknya.

    0

    0
  19. syira says:

    Sejuknya hati tgk diana amir ni .. lg cantik pkai tudung ..

    feel free to visit my blog (healthy, beauty & wealthy)
    http://www.syiraibrahim.com

    0

    0