Written by serenity | August 7th, 2017

Umum mengetahui bahawa Datuk Hans Isaac telah mengikat tali pertunangan dengan ratu cantik dan pengacara bernama Gabriella Robinson.

Bagaimanapun pertunangan itu terpalit kontroversi apabila bekas kekasih Gabriella mendakwa dicurangi oleh wanita itu untuk bersama Hans. Gabriella menafikan dakwaan tersebut, mendakwa perhubungannya dengan bekas kekasih telah putus sebelum bertunang dengan Hans.

Seseorang yang prihatin memberitahu penulis, Gabriella dalam perkembangan terbaru telah memadam gambar-gambar Hans dari akaun Instagramnya. Menurut individu itu yang enggan dinamakan, ia baru saja dipadam oleh Gabriella. Kata sumber itu:

Dulu lepas Hans umumkan tunda kahwin, ada lagi gambar makan malam dengan keluarga. Lepas itu Hans dah pun padam gambar itu.. Tinggal gambar lama saja.

Kali akhir periksa Instagram Gabriella ada lagi gambar Hans, sekarang dah tak ada batang hidung Hans dekat Instagram dia lagi.

Dan sebenarnya ini sesuatu yang agak pelik, mengapa padam gambar yang telah dimuat naik? Mungkin Gabriella ada alasan tersendiri.

Iyalah, perhubungan mana yang tidak sekali-sekala dilanda badai? Kita doakan pasangan ini akan bersatu akhirnya nanti.-beautifulnara.com

 

17 responses to Tunang Padam Semua Gambar Hans Isaac Dari Instagram?

  1. Princess says:

    Doakan yg baik2 sj. Yg selalu merosakkan ialah media dgn kaki2 report semua. Maybe dorang nk privacy, stress mcm2 spekulasi before wedding.. Pray for the best #mediasukapropa

    28

    3
    • bilik sumber says:

      sumber yg prihatin jugak:
      mereka perlu masa utk bertenang….kalau ada jumpa calon baru pun tak kesah. tua2 atok hans masih saham tinggi. takat ratu cantik expired cam ef tak mainlah.

      6

      1
  2. Moby says:

    Sibuk je stalk gambar apa tinggal, gambar yg mana removed kat ig, pastu speculate mcm2. takda kerja lain yg berpaedah ke kak..

    33

    0
  3. Sambal belacan says:

    Seseorg yg ‘prihatin’… Haha,sarcasm kah itu?

    2

    0
  4. Punqkoq Hitam says:

    Ada aku kisah. Ni pun jd news. Tutup instagram mesti jd *hari bersejarah* these days.

    2

    0
  5. NEELOPAK says:

    percayalah, hans akan berkahwin dengan mek lopak..mereka sedang bercinta, minah ni angin la..plus si mek lopak nak cover yang cinta nya telah di tolak rms,so hans akan btaut kembali cinta pada mek.(sumber dari org terdekat)

    8

    1
  6. ... says:

    hans pon masa tgh angau siap panggil press habaq nak kahwin buat apa?? klu x jadi kan dah malu.. klu tak malu takpe hihi

    5

    0
    • Anonymous says:

      betui2…setuju sgt…
      Sbb org tua2 ada pesan….benda lum jadi x yah nk heboh sgt…dgn dia yg dh terlajak teruna byk kali x jadi…lebih baik diam2 je dulu…sok semggu dh nk kawin baru la bgtau org…
      badi tau benda2 mcm ni…lagi2 benda yg byk kali tk jadi ni…

      5

      0
  7. alip ajiz says:

    alaa actually hans tu gay …pompuan tu sekadar cover line jerr… jgn terpedaya muka handsome n macho

    1

    3
  8. liz says:

    hans ni selagi dia blm bgelar suami, jgn lah pcaya kalau dia kata nak kawen atau serius hubungan dgn sesapa… ella, Elaine daly, erra, lofa. semua bosan tggu next move dr hans.

    17

    0
  9. Ros says:

    Haha hans kaki main. xde berita lain ke? bosannn lah jantan tua.

    1

    0
  10. Anonymous says:

    Dh putus agaknya..alah hans kwin jer dgn pompan melayu..masuk islam.

    0

    0
  11. Minah gemok terlajak says:

    Kat ig pun diirg dah tak kawan kan? Sah ler dah xsehaluan #moveon #doakanygbaik2

    0

    0
  12. ina says:

    comelnye gabriella kt gmbar yg bawah tu..gmbar kt atas nmpk matang

    0

    0

Leave a Comment

Optional