Written by Bella | February 11th, 2016

Hujung minggu lepas telah berlangsungnya final Seiras Seirama tetapi kami bukan mahu berbicara mengenai program berkenaan.

Apa yang menarik perhatian netizen pada malam tersebut adalah gaya tudung Adira yang seakan sama dengan bubble wrap ketika melakukan persembahan.

Berikut antara komen netizen di Twitter:-

Erm, apa pendapat anda? Sama ke? Alert betul mata-mata netizen yang memerhati. Hehe..

11 responses to Tudung Adira Disamakan Seperti Bubble Wrap?

  1. nil says:

    ko ni nara..xde citer lain ker…suka sangat kutip citer yg ntah apa2..
    kekdang geram juga dgn nara ni tau.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Lantak dia la nak tutup kepala dia dgn bubble wrap ke guni ke alas meja ke. Yg tak tutup langsung tu lagi ramai, pergi la hentam golongan mcm tu. Adoiii.

      0

      0
    • icaretoomuch says:

      Wow syabas abg nara, tajuk cerita paling marvelous of the century.

      0

      0
  2. Muz says:

    A ah la weh. Geram pulak aku tgk mcm nak ambik picit2 je kasi letup!!
    *terus cari bubble wrap*

    0

    0
  3. BBC says:

    OMG…kawan i dah 2 minggu tegur adira pasal tudung mcm bubble wrap ni.. rasanya picture dia amik ngan madu dia pun berbubble gak

    0

    0
  4. Bubble bath says:

    Hahaha.. Mmg betul pun mcm bubble wrap.. Makin hari makin pelik tudung2 yg dipakai! Tudung bawal lagi cantik..

    0

    0
    • Kak Gayah says:

      kan…. mmg pelik & kelakar pon pesen tudung2 si adira ni. lg sorang si alyah! ya ampun, mmg tak faham pesen diorang ni.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Dia nampak selekeh sejak bertudung…. x mcm artis lain….

    0

    0
  6. amokan says:

    tak pernah semenggah pakai tudung…elok lagi time free hair kemas lawa

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Bia la dia nk mcmane pun, janji tutup aurat

    0

    0