Written by Bella | April 21st, 2015

Tuduhan Tasha Shila yang mendakwa Kaka Azraff cuba untuk  menggoda kekasihnya, Hans membuatkan pelantun lagu Bukan Hal Aku itu merasa terkilan. Jelas Kaka, kenyataan tersebut dikeluarkan oleh Tasha kepada pihak media tanpa perbincangan dan menyifatkan ia sebagai tindakan untuk mencari publisiti murahan.

Saya tidak sangka Tasha menuduh saya sebegitu. Saya pernah berborak dengan Hans di sebuah majlis, tetapi kami borak biasa sahaja.

Selepas itu saya tidak pernah berhubung apatah lagi mahu berbalas mesej dengan kekasih dia.Bagi saya tuduhan Tasha terhadap saya itu melampau dan hanya mahu mencari publisiti murahan.

Buat Kaka, ia adalah satu fitnah yang besar terhadap dirinya tetapi beliau tetap akan memandang ia dari sudut yang positif dan mengajar beliau untuk berhati-hati dalam memilih seorang kawan kelak.

Walaupun ia satu fitnah yang tidak boleh diterima akal, saya positifkan diri bahawa ia satu publisiti untuk menaikkan nama saya.

Tambahan pula sekarang ini saya sibuk mempromosikan lagu Bukan Hal Aku. Dan yang penting, apabila isu ini timbul, ia memberi pengajaran besar buat diri saya agar berhati-hati memilih kawan.

Tasha dalam sebuah kenyataan di akhbar minggu lalu mendedahkan Kaka cuba untuk mengambil kesempatan untuk menggoda dan rapat dengan kekasihnya Hans ketika hubungan mereka sedang bermasalah. Malah, Kaka juga dikatakan sering berbalas mesej dengan Hans mengajak kekasihnya itu untuk keluar bersama.

Sumber Berita: mStar Online

 

 

30 responses to Tuduhan Tasha Terhadap Saya Hanya Publisiti Murahan- Kaka Azraff

  1. sickchild72 says:

    Tasha ni bebal nau. Ang pakai la seksi camne pun kampung tetap terserlah! Geliiiiiiii . Gi yunnam hair care dulu tanam rambut botak tengah tu pi!

    0

    0
  2. zietafus says:

    dah la tasha xpyh nk gado2 ngan kaka pasal
    jantan bkn hensem pun hans tu
    bnyak lg kat lua sane yg best2
    tp satu jek akak xbekenan kat kaka ni gedikk
    leh x cara becakap tu xmenggoda sngat
    jd pompuan tegas lebih nmpak manis dr ckp telentuk lentuk
    mcm tulang patah jek nape dik..btw korang bedamai la k

    0

    0
  3. Minah says:

    yg sebenarnya time ke Bali tu, masing2 bawak bf… Yg single cuma Marsha, kaka, Sally and sapa yg hakak tembam tu, tak ingat nama.. Ada la lagi yg tak bawak.. Yg iols dpt info ni jah.. Mlm depa sakan berparti and si tasha ni mabuk keling, semua jantan dia kiss… Nak jadikan cite bf tasha ni jumpa kaka dgn saksi kawan dua org, terus mintak couple ngn ckp Si tasha ni mcm bitch… tapi info ni memang dari org terdekat la… Yg pegi ke Bali tu.. Minah cite kan je.. Sorry ayat tunggang terbalik.. Minah tak pandai mengarang.. Haha

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    tasha ni lebih2 pulak…setakat jantan thai tu nak gaduh,klu kau perangai elok mesti dpt yg lebih baik dari ni.

    0

    0
  5. honeylemon says:

    kalau betul la kaka org ketiga why kaka je asyik dipersoalkan kenapa tak tanya tuan badan sendiri kenapa tk tanya bf die hans tu. bukan nak backup sape2 tapi boleh nampak sape yg main drama.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kaka tu yang main bola tu ke?

    0

    0
  7. TAK SUKA TASHA SHILA says:

    takpe lah kaka..tak rugi pun kalau takde kawan macam tasha shila puiih2 tuh.. kawan ngan beruk 10 kali ganda baik dari kawan ngan Tasha shila puiih2 tuh..

    0

    0
  8. tasha murahan says:

    kesian kaka jd mangsa keadaan.. TASHA = sexy + fitnah + kwn xleh pakai

    0

    0
  9. zulkiflee hamzah says:

    Korang ni memang pompuan murahan laaa…serupa pelacur….buat malu melayu sajaaa…ptuiiiih!

    0

    0
  10. niki minah says:

    Klo i jd u kaka lantak pi la tasha tu nk tuduh pn.. Ko jaga dri ko dah la.. Nk takut Ape klo Kite brada dipihak yg benar kan.. Tasha tu sngaje cri sbab len ngape dia blh pisah dgn sikulup tu i rasala… Dia x thu prangai dia sndri buat smpai sikulup pn nyampah..

    0

    0
  11. amboi says:

    tak ramai komen entry kamal terlalu bercinta dgn emma maembong
    huhuhuhu
    aku pun nak muntah

    0

    0
  12. ain suzana says:

    kalau stakat hans tuu…alahaiiiii…..

    0

    0
  13. Dan says:

    Macam FKA Twig la Kaka ni…

    0

    0
  14. ankel sikers says:

    Ni ankel nk tegur si bella penulis cerita ni….ko ni asik salah ejaan jer…pelantun jd platun….aku ingat kem askar mana dah td…hihi

    0

    0
  15. burn says:

    DESPERATE BETUL LOH ARTIS2 MASA NIH..TUH LOH MAIN DRAMA SMPAI JADI REALITY DESPERATE SSGT NAK LAKU

    0

    0
  16. yokyak says:

    Bole x jgn wat mulot duck quek2.. x de sexy mane pong aku tgk.. burok de laa… 2-2 pasan cun…quek quek…quek quek… uweekkkk….

    0

    0
  17. nanu says:

    macam fergie b.e.p la kaka. cumel

    0

    0
  18. NALIYA says:

    xyah nak cbuk sgtlah dgn jantan x sunat tue… si tasha tue jer yg selera nak ngadap. ntah2 jantan tue yg gile pantat. dh puas dgn tasha…cri yg lain plak. mmg dia cari publisiti murahan pun. dah x laku tetibe nak nyalahkan owg lain plak.. haha! stay strong kaka! aku dh bese ngadap dgn member cm spesies si tasha nie.. dh kena buang mula tabur fitnah minta simpati. hakkktuiihhh!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Bukan ‘platun’ lah Bella oiiiiii. ‘Pelantun’. P E pe L A N lan T U N tun……PELANTUN! Kuk ye pun malas proof read teruk bebeno typo nya -___-

    0

    0
  20. FAZURA JELITA says:

    Hans Sangat Handsome!
    Memang Patut Jadi Rebutan….

    I pun nak Hans….

    0

    0
  21. woiitt! says:

    hiish..benda tak bersunat pun nak berebut!!

    0

    0
  22. Sorrytosay says:

    Lucu la cerita artis ni..

    0

    0