Written by AbangNara | October 18th, 2013

RM30,000 bukanlah satu angka yang kecil. Satu ketika dahulu Abang Nara pernah kongsikan satu artikel mengenai dakwaan Afiq Muiz melarikan wang sebesar itu daripada syarikat produksi Global Station. Setelayath lama berdiam diri, Afiq tampil menjelaskan situasi yang sebenar. Ternyata dakwaan tersebut adalah palsu.

afiq muiz

Menurut Afiq, antara dirinya dan Global Station tiada sebarang masalah atau salah faham yang berlaku. Kemungkinan besar dakwaan yang dilakukan adalah kerana rasa dengki sesetengah pihak terhadapnya. Kata Afiq:-

Saya masih lagi bernaung dengan Global. Tuduhan orang ramai yang mengatakan saya larikan duit produksi itu adalah mengarut. Hanya orang bodoh saja kata saya larikan duit Global Station.

Saya masih lagi bernaung dengan Global. Tuduhan orang ramai yang mengatakan saya larikan duit produksi itu adalah mengarut. Hanya orang bodoh saja kata saya larikan duit Global Station. Cuma baki wang tersebut akan diberi mengikut persetujuan kami menerusi urus janji yang sudah dibincangkan

afiq

Kalau macam itu baguslah. Lagipun Afiq adalah artis residen Global Station. Takkanlah Afiq nak buat perangai dengan syarikat yang telah menaikkan namanya. Tak gitu? Abang Nara turut lega mendengar yang Afiq kini sudah menerima kembali tawaran lakonan setelah kontroversi bersama ibunya berakhir. Diharap Afiq gunakan peluang ini sebaik mungkin dan tidak mencetuskan lagi hal yang bukan-bukan.

P.S: Mazda 2 Elegance terima penambahbaikan di Thailand

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Tuduhan Saya Larikan RM30,000 Adalah Mengarut – Afiq Muiz

  1. Anonymous says:

    ye ke…boleh caye ke..no komen la…

    0

    0
  2. Invisible Me says:

    Dah jarang sangat nampak dia

    0

    0
  3. […] produksi Global Station Setelayath lama berdiam diri Afiq tampil menjelaskan situasi yang sebenar Read More This entry was posted in Entertainment and tagged 'Larikan', Adalah, Afiq, Mengarut, Muiz, […]

    0

    0
  4. ulalalaaa says:

    ape beza muka dia dgn muka mr. arrogant? same je aku tgk. adehh.. confuse plk

    0

    0
  5. deqna says:

    dlm satu artikel di laman web lain dia punye cakap punyer la bongkak langsung x ader keinsafan dan rendah diri…hurrmmm percaya la aku kalu nampak dia berlakon memang aku akan tukar channel lain walau pun drama itu punya jalan cerita yg bagus….belajarlah merendah diri dan bersyukur pada ALLAH jgn terlalu berlagak n bongkak dgn kata2 kerna ingat lah yg kamu bukan menongkat di dunia…..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Tapi yg kuarkan statement tu dr pihak Global.sendiri.Takkan pihak majikan sendiri yg dengki kat dia kut?
    Agak agak aarr nak kuar statement.Artis oh artis

    0

    0
  7. kimmy says:

    xensem pun..lakonan pun xkualiti..lagi nak buat hal,….

    0

    0
  8. i love u stupid says:

    eina senduk x nk da keww??

    0

    0
    • Anonymous says:

      kaaaaaaan…..tu yang merembat duit oang plak …da xde job…dlu bkan main berlagak ko ye….skang pegi ko mintak tlong kat betina jahanam yang ko pertahankan dlu…..mana pegi si eina mak lampir ko tu?….da puas dia enjoy duit 30000 tu senyap trus….kencing pun bercabang lagi, blakon ntahape2 nak ckp bnyk plak

      0

      0
  9. miss s says:

    spe yg kuarkan statement cam tu??

    0

    0
    • beauty says:

      anak kak ton sendiri (alia ramli) yang kasi statement.
      lagi mau ckp org dengki ke????
      pathethic la dia ni!!!

      0

      0
  10. layann aje la.. says:

    2×2=4

    nk tau lbh lanjut contact kak ton sendiri..

    0

    0
  11. Mimi says:

    Tapi yang cakap tu bukan ke dari pihak Global tu sendiri? T_T

    0

    0
  12. awekafiq says:

    Tukar channel lain. Meluat kot.

    0

    0
  13. isteri matyo says:

    RM30,000 tu gaji sebulan laki aku la si matyo tu.ape ade hal…hiuhiuhiu

    0

    0
  14. […] Tuduhan Saya Larikan RM30,000 Adalah Mengarut – Afiq Muiz (24) […]

    0

    0