Written by AbangNara | April 30th, 2010

remy peluk rozita

Mesti membara je hati para Dato’-Dato’ di luar sana tengok tangan Remy Ishak melekap baik punya kat punggung Rozita Che Wan. Siap buat muka macho tak bersalah lagi. Nak buat macam mana kan. Tukang amik gambar suruh buat pose macam tue. Itu yang Remy Ishak dengan separa rela terpaksa memegang punggung janda terhangat Malaysia tue. Fuh ~~~

Adakah anda juga berangan untuk bertuah seperti Remy Ishak? Kalau muka anda handsome, sila daftar menjadi pelakon dengan segera. Mana tahu dapat jadi femes, ada can la boleh buat photoshoot dengan Remy Ishak. Buat masa ini, sila telan air liur sahaja.

P.S: Masa shooting untuk Project Alpha 2 hari tue sempat singgah nak tengok orang utan kat Sarawak. Walaupun tak dapat nampak live, tapi memang banyak benda menarik yang dapat belajar. Tak percaya sila layan video episod ke 6 kat atas tue. Confirm korang pun tak tau yang orang utan leh makan buah durian. Kagum tak?

Baca Yang Ini Pulak:-

79 responses to Tuah Ayam Nampak Di Kaki, Tuah Remy Ishak Ada Di Tangannya

  1. pizza says:

    Bila gossip liar menerjah, mengeluh. Tapi pi bergambar mcm ni, bukan mengundang fitnah ker? mmg la arahan photographer, tapi, the body is your, so you have the final say. Aparaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. SIOT says:

    BERTUAH BETUL REMY

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kopi says:

      alah..pompuan macam ni…sape2 pun boleh pegang..dia tak kesah…senang nak jumpa pompuan macam ni zaman sekarang…kl pompuan tu betul2 baik..sahkan peluk, pegang tangan pun dia takkan bagi..am i right guys?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kopi says:

        and one more thing…sikit pun aku tak heran dapat peluk pompuan macam ni…tak bangga pun..kl nak bangga, dapat kawin dengan pompuan yang tau jaga adab, jaga maruah diri, jaga aurat sume..itu memang patut dibanggakan..yang macam ni bersepah….end..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Betol…sokong ko!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ENTAHLE says:

          tp kalo da bese pegang perempuan..pastu bangga dpt kawen ngn pompan solehah..rase2 nye bini die tu bangga x kalo dpt tahu laki die tu da bnyk raba perempuan? mesti malu kan? lelaki (tidak semua) suke merosakkan perempuan tp nak kawen dgn pompan yg belum “terusik” mcm die tu layak sgt dpt bini baik2..
          tp kat internet pon da bnyk kite nampak gmbr pompan bertudung pon buat bende x elok…ustazah pon pernah jd bahan berita dahulu bile ada skandal ngn org lain…so jika anda dr dulu bukanla seorang yg baik yg xtau menjaga batas pergaulan dgn wanita….sematkan di minda anda..dalam alquran tercatit…
          perempuan baik hanya untuk lelaki yg baik2.. sekian

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • adalah says:

        betul tu betul……….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • girl over flower says:

        betul…kalu dah bagi pegang2 mcm tu pada org yang bukan muhrim dier..agak korang dier ada buat lebih dari itu tak kat luar…tubuh badan bukan untuk dipegang sesuka hati oleh lelaki tau..geli geliman aku tengok rozita ni….mesti anak die malu nak pegi sekolah tgk pangai mak mcm ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. linda says:

    bile kuar gmbar mcm ni,nnti jurugambar jgak di persalahkan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. adeknowray says:

    kenapa lepas gi haji baru xnak seksi? ada undang2 atau kitab menagatakan sblum haji xperlu tutup aurat?

    aper2 pun saya tetap suka kat Kak rozita bie. cantik n anggun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Neslo says:

    Ape yg Jurugambar suruh, boleh je tros bwt…
    Apa yg wajib dibuat, tggu pas aji katenyer…
    Pape pon, Pokok Pangkal nyer Ati…. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Adehh…kalau aku jadi Cik Ta…dah lama tersayat hati bila baca komenmu Neslo….hehehe… :-p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. adoii pegang pinggang dah a.. melebih nampak haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. natts says:

    fuh yoooo..hahaha, melotuppp!! sure x cuci tangan lagi tuh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jane says:

    selalunya org yg nak gi haji akan membuat persiapan dr sini lagi…spt menqada’kan solat, puasa yg tertinggal dulu2… dah mula pakai menutup aurat sikit2 walaupon tak sekali gus… tapi yg ni siap peluk macam laki/bini lagi… dulu aku rasa dia ni perfect 10 with beauty… tapi takde siapa yg perfect … ada akal kurang….. hanya allah yg maha sempurna…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. anne says:

    hoho yoyo oo je…kwang3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. eiyna says:

    biasa la..dia kn da brsara dr dunia seni ni…
    so,kna la bpgg puas2 ngn pelakon laki..
    nnti esk2..kempunan plak..
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. barli suam says:

    pic ni da lame la..
    bkn br smlm snap…
    pe da korg ni…
    BN saje je kuarkan isu ni…
    x baek la encourage fans kuarkan lg fitnah kat artis tu…
    hmm…dunia2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik lopes says:

      takdelah lama sangat pic ni. rasa nya kat bipop bulan lepas.tahun ni punya jugak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. FTNer says:

    tengok muka remy dah macam muka dani..
    tapi tengok dua kali macam shah rukh khamis pun ada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      shah rukh khamis plumber citer adamaya…huhu…camner la leh masuk nama dia…..kuikui

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. gosipgurl_fea says:

    hohoho barang baik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Wrath says:

    baik pnyaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. SayuR BaYaM says:

    mcm makin tak ensem pon remy nih..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. jmr says:

    rezeki remy..nak2 kalo time tu rozita pakai g-string je..auww….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. NoorAfzan says:

    ermm..x kan remy kut yang 34 tahun tuh..
    remy umur die bape?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Annonymous says:

    Poyo lah mamat ni. Tak minat. He’s not even that good looking. And what’s up with the hair????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ctzen says:

    ini gambar lama ler encik2 dan cik2 semua
    tp lama ke baru ke, klu dh namanya artis, phm2 je lah
    harap maklum

    p/s: tak leh ckp lebih2 psl rozita, nanti ada orang tu panas,
    ho! ho! ho!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. din says:

    em melayu..tah kenapa duk bangga2 ckp melayu tu islam..brani gile ckp melayu tu islam..aishh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Rija|udDin uL-haQ says:

    per. persekutuan yang kata camtue…nak wat camner…yang buat pun,org luar beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. fcuk says:

    Rozita ni body manatp.. ni kalau main doggy best punya…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. fcuk says:

    Rozita ni body mantap.. ni kalau main doggy best punya…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. bawahlicin says:

    wuih puting dia mesti tengah stim..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Nurain says:

    wow..smpai pgng kt bhgn 2 skli??ish2
    n knp mka remy mcm ugly cne??hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. nana says:

    to me maya karin yg tetap paling cantik. tgk gambar dia kat majalah br2 ni, mekap nipis je. memek muka pun macam tak bersedia. tp walau macam mana pun memek muka dia, dia tetap cantik. sgt natural. tak penah bosan tgk muka maya. tp rozita ni… . theres something fake about her. mcm ada yg tak kena. mcm ada yg tak asli.. bunga asli ciptaan Tuhan yg tak “sempurna” sifatnya tetap lebih cantik dari bunga plastik yg “perfect”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      pasal gambar dia byk buat muka posing tu yg nampak tak natural…. maya karin muka dia tak buat2 posing tu yg lagi cantik…natural…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. rocco says:

    aduuuhhhhh
    jelesnye aku…dem..
    best giler klu aku jadi remy..
    mmg terus aku peluk, gomol²..huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. babyme says:

    ketat sangat baju si rozita tuh, sampai nampak bentu ehem ehem die kat bawah tuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Sukati i la nak pakai baju ketat. Body i mantap. Body u gelebar pakai sarung guni sesuai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Jay Ar says:

    ditegur secara kasar salah, ditegur secara baik tak suka. kubur memang masing2 tapi kalau membiarkan masyarakat sendiri sesuka hati buat dosa kita pun menanggung juga. kalau tuhan turunkan bala kita pun terkena….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Betol3…….
      Kang kalau tegur sket, ada je user lain yg kata jelesla apalah…..ntahapa2! Well….takde maknanya nak jeles….kita cuma tegur aje kalau ada yg tak kena….kan?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pearl says:

    Salam….sesuaikan cara berpakaian,penampilan dan pergaulan dgn diri kita, elakan fitnah …tertanya-tanya…apakah yg ada difikiran anak2 bla lihat photo ibu mrk bgni…atau ini adalah contoh sosial terbaik utk anak2 yg bakal membesar…kita bagi sedikit utk anak2…tapi mrk akan gandakan pemberian kita nanti…klu baik syukurlah tp klu kita bg yg tak baik….tak tahu lah…….maaf tumpang beri pendapat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. oihhh says:

    fap fap fap fap fap fap tusssss!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Nemo says:

    a’ah lh wei..bentuk ‘private part tu nmpk jelas..ker itu cuma perut.?ish cnfuse aku.klu ada kwn anak2 die yg ejek2 coz pic omak ny melampau…haihh nasiblh..jgn kiter yg x kena mengena ni turut merasa peritny bila Allah turunkan bala.betul kata Jay Ar..tak pasal2 org len pun akan tkena jgk.kesian kt atuk nnek kt kg yg cuma tperuk d kg turut tkena tempiasny bila bla diturunkan………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. fifie says:

    perghhhh ketat gile dress die…obvious sgt miss v tu..adeiiii
    skong Jay Ar & Nemo..bak kate abg jem ‘jgn smpai bumi ni marahkan kite sbb tindakan2 kite ni…’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. lady gaga says:

    tajuk majalahnye “tolak gosip”, tp klau da bergambor camni bukan aje gosip yg hinggap, bak kata nabil ape lu pikir la sendiri…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. bulan says:

    kat mana hensem mamat ni
    aku tak nampak pun seiras mat bangla ada la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • paper says:

      betul tu langsung xensem, harapkan badan jer berketul. rupa xderk.
      aaron aziz ensem la wpun dah laki org, kalo boleh xnak puji aaron ensem sbb dah dpt kat org lain tp mmg ensem.
      kalo kata fizo ensem okei gak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • paper says:

        sepatutnya entry,
        tuah ayam nampak di kaki, tuah bangla ada di tangan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. betul says:

    rozita ni, makin tua makin menjadi2 plak gatalnya aku tgk. xkan desperate sgt dah kot. dato’ yg u kejar xdpt ker, dato’ yg u xnak plak dok sibuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. lala says:

    oh remy!! mak sentap!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pening says:

    Hmmm, ntahla, x tau nak ckp pe….camtulah kehidupan artis2 ni…tu yg x mustahil artis2 ni mudah bercerai-berai…ketat giler baju c Rozita tu…mane xnya melekap tangan c Remy tu, huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. tekong says:

    memang sangat bertuah hohohoo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. RS says:

    Oi rozita, mak malu lah dapat anak cam gini. dah jd janda tua tp masih tak sedar diri. tgk adik2 kamu tu dah berlaki semuanya xde pun gosip cam kamu ni hah. panas perut mak ngandung kan kamu zita !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. RS says:

    korang nak tau rozita ni kalu xmekap xde bulu mata palsu omg cam hantu ! apenye yg cantik dia ni. cuh tgk leher dan tangan dia mcm nenek aku.
    Beauty is from inside. jaga diri sbg seorg islam mengikut landasan agama adalah org yg cantik !! bukannya jaga diri sbg org islam yg jln di landasan komuter

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. yana says:

    knape org kate remy nsem..haha!!
    plik aku..
    rozita pnye tut..tut..x same pon cam lam iklan sendayu tinggi..lam iklan tu giler pnyer terjojol..
    haha!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Jay Ar says:

    misai kontot tidak bercahaya
    ibarat kuda hampir mati
    inilah kehebatan mereka
    boleh pegang kat mana-mana sesuka hati…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. AK says:

    eleee…..muke cam rozita che wan ni dah koman kat Uzbekistan ni….aku ari2 tgk awek cun2 kat sini…kalau muke camni, yg jual telur ayam kat bazar pun ade….so, cik Ta…hang toksah la dok bangga sgt hang tu lawa sgt2….muka cam hang ni ade 20 org kat Uzbekistan ni…he…he…he….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. for says:

    saper la yg kata adik badik diorang cantik, kalo ayu dgn rozita, biasa jer, muka berlambak, mungkin sbb muka berlambak org dok puji tu sbb sama ngan muka org puji jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. epul says:

    best giler dpt peluk rozita…kalo le aku dpt peluk kn best..bertuah le si remy ishak tu ye…mau xtido malam teringat2 body rozita ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. mamy comel says:

    buat malu org kedah ja..meluat aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. jgc ckp org says:

    korang xyah la mengata lebih,manusia ni xsempurne,,korang mengata korang tu bek sangat ke…tuhan bayar cash kat dunia ni…..huhuhuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. miera says:

    geli je tgok pic nih..cam x sesuai…
    nampak sgt beza umur tuh..ni nk tunjukkan pe sebenarnye nih…? ke nk tunjuk pompuan tue yg skrg trend bercinta ngan lelaki mude?haiii…pe nak jadi le dunia skrg?
    btw, tgok slot project alpha 2 tu pon boring gak..ape kesinambungannye ngan remi/ rozita nih?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. [...] Tuah Ayam Nampak Di Kaki, Tuah Remy Ishak Ada Di Tangannya (70) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. taegukgi says:

    senang citelah………….sebenarnya sifat dengki,busuk hati ngn ego korang je yg buatkan korang ckp mcm2.klu ada diantara korang yg dpt peluang jd artis,then meningkat niak nama ,aku rasa lagi teruk jdnya..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. [...] Tuah Ayam Nampak Di Kaki, Tuah Remy Ishak Ada Di Tangannya (73) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Legalsounds says:

    This is my first time I have visited this site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the volume of comments on your posts, I guess I am not the only one! keep up the impressive work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this web site!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. I like the valuable information you provide in your articles.
    I will bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I’ll learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!
    Best Regards Justin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. I was looking through some of your posts on this internet site and I conceive this internet site is real instructive! Continue putting up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0