Written by AbangNara | July 2nd, 2009

Ok apa imej baru Jaclyn Victor. kemas , Sassy dan juga Sexy. kalau dulu rasanya Jaclyn Victor terlalu takut nak potong rambut dia , apatah lagi nak colour. Pada kami, rambut Jac yang hitam lebat dan panjang dulu tu terlalu biasa untuk seorang artis. kalau jumpa kat tepi jalan pon tak kan perasan tu Jac.

Bila dah rambut sexy dan sassy macam yang terbaru tu, dari jauh dah boleh tahu tu Jac. Tahniah Jaclyn Victor kerana berjaya keluar dari imej lama anda yang pada mata kami agak kuno dan ketinggalan zaman. walaupon ada setengah dari pengomen-pengomen aktif BeautifulNara tak setuju Jac potong rambut, nak buat camna dah potong dah pon.

cuba korang bandingkan before and after…

Imej lama Jac

Imej lama Jac

262 responses to Transformasi Jaclyn Victor

  1. Jojio says:

    Akhirnyerrr….

    0
    0
  2. kira-kira says:

    second….
    cam rmbut agnes jer aku tgk………..
    heheh

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko second..aku 3rd….

      yg pasti tak cantik lar….cantik lg ciri2 wanita..berambut panjang

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        wah saraa…
        akhirnyer berjaya jgk ko interprem kat sini yer…
        wah wah wah…selamat keyboard aku…

        0
        0
  3. Zaza Muhammad says:

    langsung x berkenan,,,canteek lai dia rambut pnjang

    0
    0
  4. aries_april says:

    aries x brkenan…
    cam orng laki dh nmpk…
    + + bdn dia yg kcil tu….
    x sesuai lgsg…

    sorry ya pd pmnt dia….

    0
    0
  5. tomEiiNyeee says:

    eermm xtomei laa jac rmbt pndk,tomei rmbt pnjg lg..cute jek htam2 mniss huhu

    0
    0
    • tomEiiNyeee says:

      oopss y tomei mksdkn htam2 mnis 2 mke jac ye bkn rmbt die..sowy xdan tlis abis td

      0
      0
  6. kmyk_maniax says:

    rambut lama lagi cantik

    0
    0
  7. aries_april says:

    jojio, ingt p JJ last week…
    mna thu p cri ning baizura…
    kan dia bt show kar sna….

    ank jin, aries dh lpa la…
    nnti sara msuk tnya dia ya?
    sorry ya?

    0
    0
    • Jojio says:

      Mula2 tu pi breakfast kat Subway autocity…pastu tak tau nak pi mana lepak sat kat Sunway….

      0
      0
  8. BUZZ says:

    org knl jac sbb mulutnya bkan sbb rambut la…

    0
    0
  9. anakjindari_teko says:

    jack.. wakakakaa.. apesal la rambut macam orang tua.. dah la gelap… adoiiiii
    dah macam muka pempuan cowkit je…. wakakakkaa

    0
    0
    • tomEiiNyeee says:

      dah fmli die glap mstila die pn glap,jgnla smekan die cm pompuan cwkit xbaek tau..tomei bkn pmint jac pn tp xske la kalu ank jin ckp cm2

      0
      0
    • tyrabanks says:

      kau xbaek larr… ada gak org gelap tpi……..BEAT IT!!!!!!!!!!!!! yeaaa…

      0
      0
    • ANTIHIPOKRIT says:

      wht the fuck u racist….go to hell

      0
      0
  10. sue_anne says:

    i suka sgt rambut baru dia ni nampak stylish..

    0
    0
  11. aries_april says:

    pndpat orng brbeza…
    apa yg kta kata, hrp jngn gduh dh ler…

    0
    0
  12. puteriaquarius81 says:

    emm ok la ni… x serabut

    0
    0
  13. Rin says:

    alaa… bila seko je artis ppuan wat rmbut pndek, hmpir sume artis ppuan yg lain pon mniru idea sesama mereka dgn brambut pndek. kira musim artis rmbut pndek la ni. cth nya : jac, misha omar, ziana zain, atilia, irma hasni, anne hot.fm, nadia tv9, dan rmai lg lah..

    0
    0
  14. puteriaquarius81 says:

    anakjin dpt x? ok la aku jwb smula klik laman web ni http://en.gravatar.com/ .. tkn sign up now… pehtu ikut arahan wokeh?..

    0
    0
  15. tED| says:

    x sesuai.. cam jantan!! Siap kaler2 lagi! Ape kehelnyer.. eh eh.. lantad dia lah rambut dia.. ekekek

    0
    0
  16. jed hijau says:

    rambut lama ala2 miss world…..

    rambut baru gaya trendy..baru ada class….baru betul

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      konsep, MENJIMATKAN SYAMPOOO….

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        jimat masa…bg yg bertudung la nk g keje cepat+selamat+ringkas..xpayah tggu rambut tu kering baru pkai tudung…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          dh kena kuarkan duit beli berhelai2 tudung..semua jimat kalu pakai singkat2, rambut kementot, dan lg jimat kalu pakai pakaian jenama “rogolah aku”….

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          yela…apasal tudung ariani tu mhl sesgt…smpai ratus2…mujur aku xminat pkai cmtu…pkai tdg bawal jela…xmampu sgt pkai tdg saji…

          0
          0
  17. Kak Su says:

    A’kum semua…ok la tu sekali skala ubah penampilan
    tak la bosan…

    0
    0
  18. aries_april says:

    ingt kak jed nk kata
    ‘aku skong ja pa yg korang ckp, nk out ni’
    :-)

    0
    0
    • jed hijau says:

      akak dari pagi cuba insert gambar akak dikkkk…baru kuar ni haaa…

      bos tengah takde ni..citcat la kejap….nanti kalau dah masuk jadi tikus la pulak…..

      0
      0
  19. aries_april says:

    salam kak su…
    dh hbis ngajor ker?
    cam na ank2x hri in…
    nkl2x x?

    0
    0
    • Kak Su says:

      Anak2 ok..Kak Su tgh buat kek lapis sarawak ni…hah

      jan teliur dah…..esok ari Jumaat nak sedekah la…

      ngan kengkawan…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        bestnyer kek lapis serawak…blh tak kaksu belikan, kaksu pos ke saraa..saraa masukkan duit dlm akaun…

        0
        0
        • Kak Su says:

          Kak Su tak beli la sayang..buat sendiri…beli mahal
          giler…takut tak smpi ja klu pos….hah..ha..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          saraa tempah ngan akak lor…buleh ke dok???ni betul ni..

          0
          0
        • tyrabanks says:

          tyra nak gak…nak gak…
          kak su boleh buat bisness… kalau raya tyra mesti order ngan kawan..satu kewajipan.. bila ada kek serawak cntik ckit atas meja tu kan..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          betul tu kak su…jawablah buleh…nanti saraa blk klate, saraa belikan ke kaksu buah celagi jeruk pedas..sedapppp

          0
          0
      • Akak Leen says:

        k.su, bg la leen resepi, buleh leen try buat raya nti…mesti gempak klu kwn2 msia kt sini tgk nti…hehehe

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          saraa buat konpem tak menjadi..takdek seni memasak langsung kat tgn nii…tu yg saraa tkt nak kawen tuu

          0
          0
      • tyrabanks says:

        eeee…sedapnya…
        nak cikit..

        0
        0
  20. Akak Leen says:

    akak rasa gmbr dia berambut panjang kt ats mmg cantik & sesuai dgn dia…. tp akak rasa dia berambut pendek ni pun ok jgk, nmpk stylish….baru la namanya artis…. kekeke….jgn mare aaa kwn2ku…. akak suka gtu rmbut baru jac walau pn korang ckp cam laki…hehehe

    0
    0
    • Kak Su says:

      K. Leen sama le kita…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        saraa tak marah…

        yg saraa mrh pic tu tak bertukar..saraa dh edit dh td, kasi dekat sikit..tp tak mau gak…

        0
        0
      • Akak Leen says:

        tu la k.su, rambut jac ni sesuai benor bg ibu2 yg lepas pantang @ yg ada anak kecik…. x payah kalut2 nk sisir rambut…kakaka..

        0
        0
      • tyrabanks says:

        tapi… yang ni pendek sangat la akak2 semua…
        kalau pendek cam demi moore masa filem ghost tu…ok..cntik.. pendek tpi still feminin..

        0
        0
  21. aries_april says:

    amboi kak su…
    nk ksi sara ja ker?
    aries xnk ksi kek lapis tu….
    ni yg nk mrah ni…

    0
    0
  22. jed hijau says:

    ada sape2 nampak gambar aku tak ???

    aku dah insert tadi pagi….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      kak jed..saraa nampak akak…lawa gitu…berdinding kaler kuning..hehe

      0
      0
      • jed hijau says:

        aku dah nak angin je…..tetiba lak boleh…..

        semalam kau tak ada…meeting jauh ke….jadi SU lagi …sebok la kau kali ni…..

        0
        0
      • bahulu hangit says:

        woit…mokcik…ni muke mu ker..ayu nyer..org g opis keje kamu posing jer keje nyer.pastu layan BN…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          bahulu..ko cakap ke aku ker atau kak jed..hehehe…itu gbr aku posing dekat INSPEN..masa aku gi kursus kecemerlangan diri bawah dr.robiah…

          kak jed, saraa miting ngan Datuk ketua pengarah salah satu jabatan bwh KPKT pasal rumah terbengkalai semalm..dekat KL…ms tak sibuk blhlah layan BN..ekekeke

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          haalaaa..ckp kt sara la..ayu nyer tgkap gmbr yerk..kalo kak nara suh pengkomen2 ni anta resume msti beratur yg nk anta ni..layak bt bini.x pon bt adik ipar…msti frust la si yasmin hani..resume die merosot…saraa potong line die..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kua kua kua………..konon ayu kot..wakakaka…itu hr khamis, kena pakai bj batik lor….

          aku ingtkan bahulu, sebab muka aku dh terpampang kat sini, maka aku dh tak buleh bermulut longkang tambah aji nomoto sesedap rasa aku dahhh..hehehehe…aku kena jd diri aku sendiri dah lah..ish ish ish

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          aku masih boleh bermulut longkang sbb muke sebenar aku x muncul lg…jeng…jeng…jeng…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          lahai, ko ni bahulu..cepat ar letak kat sni..kita kan tengah lawan nak dpt anugerah “APC”….aku memang dh tak dpt dah….aku bg can kat korang2 lor…

          0
          0
        • jed hijau says:

          mu tak tahu….mokcik 1 hari 4 kali ulang-alik ambik ngan antar anak gi sekolah…..sampai opis tu yang posing tu…..hehehe

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          kalo x, xsempat nk posing yerk…ank yg posing dulu..tgkp kt opis pon jadik la jnji ade gmbr nk masuk kt dlm blog BN ni..bile la aku nk letak pic aku sendiri…Heliza dh x femes…nk tukar lain la

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko jgn ganti pic KAK PAH atau NEK JAH udah..kalu guna si MAHO tu tak per..hehehe

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          aku baru ingt nk gnti pic nek jijah…ranking 1st..xjadik la…nnt aku pikir kan sape mangse aku seterusnter..kali ni biar yg mengghairahkan…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko jgn bubuh pic dada terjojol udohhh..kang, ko dpt anugerah plg gersang (APG)…cian ko plakkk kang…

          0
          0
        • aku "still" cun says:

          MUKA BAHULU HANGIT DH ADA LER…CANTIK TUDUNG KALER HITAM LG..

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          ni bkn aku la…heliza AF3 la…nmpk sgt heliza xglame…tukar pic pls

          0
          0
    • Akak Leen says:

      ni aku pelik ni, gmbr zaza dgn sara aku x nmpak…apsal gambr ko aku nmpak? konpius tul la….

      0
      0
      • jed hijau says:

        dah makan ke lum leen…

        gambar zaza kat laptop aku ..dia pakai tudung merah jambu….kat pc aku…dia pakai tudung putih tengah garu kepala…..hahahahehehe…jangan marah zaza….nanti syarifah aini datang…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          kak jed, kalu saraa tgk guna mozila firefox, tak kuar gbr2 semua yg terkini..tp kalu guna internet explorer, kuar r pulak…coh tukar….saraa pun dok guna dua gak ni, kat PC direct internet, Lactop-wireless..

          0
          0
        • Akak Leen says:

          eh, jed…ko mcm tau2 jer aku tgh mkn…kakaka…tu aku pelik ni ada yg nmpk ada yg x nmpak…apa2 laaa…

          0
          0
  23. aries_april says:

    dh nmpak kak jed…
    bju htam…
    tdung ptih…
    tahniah….
    stlah lma brusha….
    brjya gak…

    0
    0
  24. Delima Saraa says:

    test…

    0
    0
  25. aries_april says:

    klau akak tngok sara…
    mmg cun giler…
    brtudung…
    manis…
    brbaju biru lak…
    nnti hbis 1 kulim gilakan dia…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      kua kua kua….aku takleh dtg dekat ar aries..tak menjadi…kenapa ntah

      0
      0
    • Akak Leen says:

      yer ke? buleh ah wat jd adik ipar…kakaka…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        kak leen nak buat saraa ke adik ipar??? kih kih kih, nak tergelok pun ada…alamatnya, adik kak leen tu makan megi hr2 lor….tak pandai masak, baik pikir 385x dulu..hehehe

        0
        0
        • Akak Leen says:

          xper…adik akak mmg suka & rajin masak… hahaha… ko tlg makan jerk nti…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kah kah kah…kak leen try tanya si aries tuuu…aries ada ciri2 keayuan/keibuan/kewanitaan/berbudi-bahasa……tentu sejuk jer ht adik kak leen bila blk umah, semua tertib dan teratur dn yg plg penting kuat agamnya…hehehe

          aries, aku promote ko ni..

          0
          0
        • Akak Leen says:

          eh..eh…x kan akak nk potong line jojio lak.. ko nih….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          oooo, patutlah jojio tu tanyakan FB aries..rupa2 nyer dh nak “ON”…alamak, lambat tangkap lah kak leen…aduihhhhh

          0
          0
  26. aries_april says:

    bomoh kuat skit…
    msti jdi nya…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tu ar..nanti ar aku gi jumper tok bomoh..aku gemuk terlebih ni….kotak tu takut ngan aku…

      0
      0
    • jed hijau says:

      hahahahahahehehehehehohohohoho……

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        kak jed, jgn gelak kuat sangat..nanti tak sempat bernafas kang…

        0
        0
        • jed hijau says:

          aku gelak tak boleh berenti ni……..handbrek rosak……

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kak jed..kocik bebenor ek gambor aku tuu..spek mata aku pun tak npk..ish ish ish…

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          tukar pic…letak yg besar cket…bru aku nmpk btg idung ko tu sara…mancung ker x..nk ukur kedalaman tuuuutttt…..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku dh try dah crop kasi dekat skit tp tak menjadi…benci btl….tgk ar minggu depan plak aku try buh gbr muka aku sajer…tp aku tak selama bahulu lor….tu aku letak pic jauh2…malu sih….

          0
          0
        • tyrabanks says:

          wahhh..semua ada gmbao ekk….

          bagus la kat nara ni…semua pengkomen dah ada

          gmbo..mari kita semua bertrima kasih kat lelangau2

          tu..kerana dia larrr jd gini…yessss..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku pun nak ucapkan tahniah kat diri aku sendiri sebab aku tetap berusaha walaupun menemui jalan buntu..ceh, mcam ayat telefilem lah pulak..wakaka

          0
          0
        • Kak Su says:

          Rumit la nak buat byk…1 oven je ni.. maunya 7 – 8 jam baru siap sebijik…

          Klu nak resepi nnti Kak Su email kn…add dlm YM je

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak mo..kaksu belikan lah..mahal tak kisah.janji sedap…blh tak kaksu yg saraa sayangi..ahaks!

          0
          0
        • tyrabanks says:

          brape email kak su…
          kasi la kat tyra..

          0
          0
        • Kak Su says:

          eeh..degilnyer budak ni..klu dekat2 blh
          gak antar sket..ni nak pos plk…bagi alamat esok lusa Kak Su kim…ok..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          berehhh kaksu sayang..kaksu bg lor no akaun..saraa masukkan duit…duit saraa banyak tau dekat bank TP kena tolak duit org lain dulu larr…wakaka

          0
          0
        • Akak Leen says:

          alaaa….k.su dh kluar…aku xcited nih nk ngecek resepi kek lapis dia….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          k.su tkt kek dia hanguss….dia dok sebelah avon tuuuuu…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          k.su duk sblh oven ke avon? klu sblh avon, alamaknya ber’lipstick la k.su…bknnya ber’baking…kakakaka…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kah kah kah…tu lar kak leen, saraa dh cakap bab2 dapur ni fail lar kak..sampai ejaan pun tak tau….kah kah kah…ntah2 megi pun saraa tak reti masak kot…ish ish ish..apa nak jd ngan aku niii

          0
          0
        • Akak Leen says:

          ko apa susah sara, bukak web myresipi….x reti msk pon buleh jd terer tau!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          masalahnyer, 2 perkara utama utk jadi isteri solehah ialah, masak dan agamanya….nantilah kak leen, nanti saraa usahakan…saraa nak start dengan goreng naget dulu..wakakaka

          0
          0
        • aku "still" cun says:

          K.SU…SY PN TERINGIN NK MAKAN KEK LAPIS SRWK..PUASA NII..

          0
          0
  27. jed hijau says:

    apa korang komen aku setuju ngan tak setuju je….kejap lagi aku datang balik…

    bos dah balik…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      chayok-chayok..pi buat kerja…nt gaji kena potong..

      0
      0
    • Kak Su says:

      Fewiit jed ekau ko tu?

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      haha…ajak bos kak jed join BN same..meramaikan majlis…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        wehhh, aku dgr ramai tau pekerja gomeng cam aku ni dh tkleh masuk BN ni..sebab kena sekat…sebab kat gomeng ni dia link ngan SUK..nasib baik aku dok dlm bilik, semua bilik ketua bahagian tak link ngan SUK….blhlah aku beraja di BN ni..hehehe

        0
        0
        • bahulu hangit says:

          hehe…bos aku pon main game..siap tanye aku camane nk main game tu…kang aku ajar game lain kang…so,aku boleh la layan BN…siap layan emel MJ lg tu boss aku nie…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          bravooo..dpt bos sporting cam tu tak per…tp dpt bos suka mengarah, poning kepala….

          saraa : aku ni cam ayat di atas ker??? sambil menggaru kepala aku berpikir…..

          0
          0
  28. Kak Su says:

    Chow dlu..kang hangus la kek ni

    0
    0
    • jed hijau says:

      sedapnya kek tu….tolong makankan sekali untuk aku ye kak su….banyak2 sikit tau…..

      0
      0
  29. DelimaSaraa says:

    ishhhh, dh merapu dh ni…siap pasal kek lor, pasal bos dh masuk lor, pasal kije gomeng lor….BACK TO THE TOPIC PLISSS…….

    0
    0
  30. aries_april says:

    BOSS KAK JED XLEH JOIN KTA….

    KLAU DIA ULAUT KUAT PN, DIA X KNA PTONG GJI…
    XCAYA, TNYA KAK JED…

    NAPER…..
    :-)
    HANYA ADK IPR DIA YG NI JA YG THU…
    HAAHAHAHAHAAAAAA

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko dh cop tu adik ipar ak jed…kak jed, tlg beri perhatian..kang terbagi adik ipar kakjed ke saraa plak kang….aries, baik ko ht2..kang aku curik perhatian kakjed ke aku plakkkk….

      0
      0
  31. aries_april says:

    tul pa kta sara…
    si glory tu pn dh lma xmncul…
    dia kn keja gomen…

    bz ker, aper ke, xthu la.

    0
    0
  32. aries_april says:

    jng la ptng lain sara…
    xbaik la cam gitu….
    tpi kak jed dh compom ngan aries ni…
    :-)
    rhsia dia dlm tngn aries….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tu ar pasal..baik ko ht2…kang aku serlahkan keayuan dan kelembutan aku ni, terus kakjed tak jd nak kasi ko..ekekeke…..baik ko gi htr buah durian umah kakjed tu, kang tak pasal2 kakjed rijek ko…

      0
      0
  33. aries_april says:

    cian korang ya….
    sdih dngar….
    orng bsar cam sara xpa la…
    orng yg ktja biasa tu xleh ulat bnyk,,

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku bukan org besar wehhh, aku kuli jer kat majlis tuuu…

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      AA…lame dh eclipse x join BN yerk..nape yerk…singa ganaz pon dh xdek…aku pon dh lame xjoin..ni baru aktif semula..

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      aa…eclipse dh lame x join kite dlm BN ni yerk…SG pon lame x nmpk…mane yerk..ko x tepon ker ajak derg masuk umh BN ni

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        singa ganaz tengah sibuk skrng, kes kakpah tak settle lg..dok tlg kakpah tuuu

        0
        0
        • bahulu hangit says:

          singa ganaz ni kalo yg dada terkedepan tu cepat jer menolong..aku yg dada terkebelakang ni dh x ingt dh pon..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha..ko rindukan singa ganaz ek???sebenarnya dia marah tuu, kak nara tak kasi dia hadiah..dia sedih lor..merajuk terusss

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          rindu nk dgr suaraaa………

          0
          0
  34. Jojio says:

    Dah lama rambut panjag, tetiba potong nampak kepala jadik kecik ler pulak….hihihi

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      byk kelebih rambut pendek yg menarik perhatian jack yakni :-

      1- tak pyh sikat, jimatkan masa

      2- menjimatkan penggunaan syampu

      3- kalau lalat/langau/lebah dn seangkatan dgnya masuk ke dalm rambut, tak kan terperangkap..senang kuar dr kepala (binatang2 itu pastinya tidk akan menemui jln buntu)

      4-Kelemumur tidak akan membiyak dgn jayanya krn rambut pendek memudhkan ianya terbang bebas

      5- lain2, akn aku bgtau kemudian yer..

      0
      0
  35. aries_april says:

    YE LAH TU SARA…

    tul 2 jojio…
    nmpk plik skit….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko jgn merajuk aries..aku tak ambik lah hak org..sila-sila yerk..nt dh sampai nak berinai jari, panggil aku jd pengapit…hehehe

      0
      0
  36. aries_april says:

    eclipse bz skit….
    tpi hri on9 ngan aries…

    0
    0
  37. aries_april says:

    sara, xmrjuk la…
    napa nk mrjuk la…
    actually, aries lwak2x ja…
    sapa adk kak jed tu pn aries x knl…
    sja nk main2x…

    xda la jojio…
    FS da la…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alaa, nanti ko kenal lah tuuu…kakjed dah on, ko pun on, okey ar tuu…hehehe..aku plak ntah bila nak kawen…tgu ar pak arab ke omputih br masuk islam ker minang aku…hehehe…

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      bkn ker aries punye bf org jln kebun…main kayu 10 erk……

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        syyyyyyyyyyyyyy..diam-diam sudah lor..kang jojio dgr plakk..jgn cakap kuat2 bahulu….

        0
        0
        • bahulu hangit says:

          ok2…aku bisik2 jer kt telinga ko saraa…ko dgr kan ape aku bisik td…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku dengar-aku dengar…

          syyyyyy, aku nak ckp ni..syyyyyyyyyyyy, ko tau jojio tu nak ngorat aries tau…kakjed rekemen kan…syyyyyyyyyyy, kalau bab2 bf dkt klang jgn cakap kuat2, takut jojio dengar..ek

          0
          0
        • Jojio says:

          Wat lece nooo….

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          ok…aku dgr ko bisik kt telinga aku…mujur pg td aku dh korek telinga..clear jer aku dgr ko bisik..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          bahulu..knapa jojio dengar???ko ckp dia ek..

          0
          0
        • Jojio says:

          Aku pun ada Bio – Nik juga….hihihi

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          sara,mane aku ckp pon kt die…ko bisik kuat sgt kot…smpai die leh dgr

          0
          0
  38. aries_april says:

    nk aries rkmen kan ker…
    negro…
    :-)

    0
    0
  39. aries_april says:

    napa lak x leh pak arab…
    sah2x dh islm…
    xyah convert g….

    0
    0
  40. aries_april says:

    dri mamak…
    bai india…
    sama htam ja…
    tul x jojio?

    0
    0
  41. aries_april says:

    jnji baik.

    0
    0
  42. tyrabanks says:

    hahahaha…
    anak jin dah keluar dari teko dia larrr

    0
    0
  43. glory...glory man utd says:

    assalamualaikum…………..
    ape kaba sume yg ade kat sini…
    org doakan agar sume sihat……
    miss u all…………….

    0
    0
  44. Akak Leen says:

    berbalik pd topik di atas…akak rasa suara jac mmg power….k, sekian….nk chow…nk tido dh…hehehe

    0
    0
  45. DelimaSaraa says:

    kawan-kawan..saraa berundur diri dulu ek..saraa nak balik umah..penatlor..nak tido tak bgn2 2 hari….pastu dtg plak kerja hr ahad…

    jojio dan aires selamat berkenalan yerk…

    bahulu, jgn lupa tukar pic..pilih pic yg tak terjojol dada..

    poco jgn baling keyboard lg, kia lawan utk anugerah plg cun yer

    kak su jgn lupa belikan saraa kek

    kak leen, dok oberc jgn lupa slalu tutup hidung dn mulut, takut penyakit babi menyerang..

    kak jed, saraa dh tlg dh akak utk proses jojio memikat aries..

    tyra, aku rindu ar ko…banyak kerja ker??

    love-dimana kamu..

    yang lelain -manalah menghilang ni??

    0
    0
    • tyrabanks says:

      eclipse… kau lupa 1 nama lagi saraa..
      dah lama x tenet ngan eclipse..sibuk kot.. maklumla nak btunang..

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      pesanan terakhir ker nie…huhuhuhu…..bye2

      0
      0
      • glory...glory man utd says:

        hai bahulu
        tgh wat pe???
        bz ke

        0
        0
        • bahulu hangit says:

          tgh tulis name kat kad kawen…nk bg kat member2..

          0
          0
        • eclipse says:

          ko nk kawen dh ker?biar btl?

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          betul la…dh sampai seru…mlm td malik nor dtg merisik..sabtu ni tng+nikah+sanding…jemput la dtg..bt kecik2 jer..malik nor x jemput eclipse ker…bkn bespren ker blk laki aku tu ngan ko…

          0
          0
      • eclipse says:

        hai kwn2 yg ku rindui…
        lama x tenet dgn korang…especially bhalu n tyra…
        miss u so much…
        bz lately…
        aku bkl bt comeback x lm lg…hehe…
        ntikan pnampilan br ku…muahaha…

        0
        0
        • bahulu hangit says:

          sebenarnyer aku nk blk dh tp dsebabkan kemunculan eclipse secara tibe2…hold jap la blk..lg pon jln jem time ni

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          uit,aku pon rindu kt ko..ternanti kemunculan ko jer..dr td sebut2…ko x tersedak ker..

          0
          0
        • eclipse says:

          tq la korg nak rindu kat aku…tue la tsedak2 td…nsb xjln…huhu…
          ko sht ker?

          0
          0
        • eclipse says:

          bahulu aku blk dlu yea…
          sok aku nak lepak kat BN jer…
          c u 2moro…
          bye…

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          aku pon nk blk.bye2

          0
          0
  46. glory...glory man utd says:

    salam
    bg la email korang……..
    leh add ym nanti.senang ym aje ape2 hal

    0
    0
  47. JACLYN VICTOR.com says:

    HAIIII….EVERYBODY……& FANCLUB

    THANKS FOR YOUR SUPPORT

    SEE YOU SOON….

    BYE……..

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      hahahaaaa…adik jaclyn victor dh muncul…rambut ko pjg ker pndek ni..ko botak…skinhead

      0
      0
  48. eclipse says:

    jap nak bg la ney…..”””’[email protected]

    0
    0
  49. trAnsFormeRs says:

    hmm aku lbih suka Jacnya rmbut yg dulu….
    camne pun sore dia mmg best…..

    0
    0
  50. Jojio says:

    Bye sumer jumpa on monday……

    0
    0
  51. loveme says:

    Cantik ape…

    0
    0
  52. La Dolce Rina says:

    tak lawarrrrrrrrrrr………..
    dulu lawarrrrrrrrrrrr……………
    kah kah kah………….

    0
    0
    • TransForMers says:

      wah ko org baru kat sini ke?
      kuarknlh gmbar ko …
      ko msti cntikkn…
      he he he trgatal lak plak….
      jgn mare salam prkenalan……….

      0
      0
  53. YONEXBEST says:

    mcm rambut aku jerk..
    tp..aku laki..dia ni laki ke pmpuan??hahaha
    xsesuai..

    0
    0
  54. pening says:

    biorlah dia nk potong rmbut tu..asalkan x botak..sudah..

    0
    0
  55. ROSE MAWAR says:

    dah macam allahyarham mikail(michael jackson)bole la kalau dia sambungkan concert mikail daripada terbengkalai

    0
    0
  56. hermosa5790 says:

    i like her new hairdo! chic and sassy!

    0
    0
  57. ryan says:

    jaclyn ic damn classy

    0
    0
  58. ryan says:

    jaclyn victor is the sexy singing queen in malaysia

    0
    0
  59. bulan says:

    Saya suker sangat rambut baru Jac. Memang stylish and sassy. Sesuai dengan muka dier. Live Jac!

    0
    0
  60. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  61. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    0
    0
  62. One of the best articles we have ever read on the internet! I recommend it for sure all your friends, so you may want to look you think that the Internet should be more people writing such a wonderful message. If you can recommend me more such articles on these topics, please have some information.

    0
    0