Written by AbangNara | January 3rd, 2009

sexy malaysia celebrity

sexy malaysia celebrity

Is the 2 pictures here too sexy for a Malaysia celebrity? What do you think? I do not know the name of the female Malaysia celebrity or rather the male celebrity, but one thing I know, he’s so lucky to have a photo shoot like this.

53 responses to Too Sexy For A Malaysia Celebrity?

  1. liza says:

    mrk2 ni lah hmba Allah yang bodoh dan hina…takde maruah!

    0
    0
    • Who am i says:

      mesti majalah mangga kalu x pon tapi aku nak ckp majlah mangga tu mmg patot kena boikot coz mjalh tu 18 sx bile bgamba kat dlm mjalah tayang bodi tapi bile kat mjalah len tutp pas2 bile bgamba ngan laki pegang2 dala bkan muhrim hish x tau dosa ke mjalah tu sket lagi nak staraf ngan playboy u know sory la kalu sakit kan at sape2

      0
      0
    • flower says:

      islam mcm ni ker rupanyer..

      0
      0
      • hamba Allah says:

        jgn disalahkan Islam. Islam dh sempurna dh. masalahnyer ada kebanyakan yg tak ikut ajaran tu dgn btol.

        don blame Islam. its the follower fault not to obey.

        0
        0
  2. awang hitam says:

    Tak rugi aku jadi tak hensem. Boleh dapat awek senang

    0
    0
  3. eton(bukannamasebenar) says:

    sape ni???
    eton xknal pn…

    0
    0
    • die says:

      ala pompuan itu penah berlakon kat dlam drama Manjalara TV3…hmm lelaki tu pun mesti boyfren dia kut…

      0
      0
  4. flower says:

    seksi gler..
    besh je laki kat sebelah 2..

    0
    0
    • cheeda says:

      aku rase laki tu suke jobu pmpuan tu jer instead of muke dia yg mcm ape la aku nk ckp pun xtau…

      muke buruk xpe…jgn perangai buruk…

      tp betape malangnye….pmpuan ni package…
      due-due buruk….huhu….anak sape lah ko ni ye pmpuan…

      0
      0
  5. ni says:

    muke dedua x lawo n x ensem…
    x leh nk carik mkn kat mesia la..
    gi la tpt lain…kat vietnam ke…kat doha ke

    0
    0
  6. Penari Poco2 says:

    Sekali pandang macam penyanyi SH. ZARINA, dua kali pandang macam orang lain ler plak…Tanduk 2 serupa!!! ANYWAY, I ACTUALLY DONT RECOGNISE HER VERY WELL!!!

    0
    0
  7. blade says:

    aku kenal minah nie , study kat kolej dulu jln hang tuah, kl dia nie nampak pendiam jee tapi tengok skrg tak nampak seperti yang kita nampak dia rupanya……..

    0
    0
  8. Who am i says:

    laki tu tngah ras akenikmatan mengorek jubo pompuan itu

    0
    0
  9. insan kerdil says:

    aku tak kenal la mereka ni, Astaqfiruaallah manusia akhir zaman..islam ke mereka ni, islam tidak mengajar begitu…katakan tidak pada mati, krn kamu berdua belum bersedia, PASTI ADA BALASAN DARI YG MAHA ESA..TUNGGU DAN LIHAT…

    0
    0
  10. apek says:

    mamat tu ex student UPM
    dok kolej chansellor…

    0
    0
  11. sir says:

    nnti kuar anak haram gugur laa jawapnyew yg lelaki jugak..yg sedap..maen lepas jew..ark brader..keep going…musnah kan anak2 perempuan muda yg tak reti…nak jaga diri..

    0
    0
  12. boxer hugo bosss says:

    jntan tue pki boxer ke spender ketat?huhuhuu..
    muke xensem pun sme la ngn pmpuan tue..
    sme2 huduh…
    prngai pun jg antu!!!
    haisss….

    0
    0
  13. mysexyheart says:

    lelaki ne org sabah…
    ex super senior aku kat sekolah dulu…
    dia non muslim…

    0
    0
  14. pening says:

    x stim ke mamat tu..posing dlm air lg tu, huhu…

    0
    0
  15. cheeda says:

    ala…pmpuan ni ade aku nmpak dia berlakon…tu pun skali jer…
    citer manjalara…takat jd plakon tambahan jer…
    dah la kalo bercakap lidah tersentil….
    adoyai…xpaham aku…ni kes nk cari publisiti murahan tahap pengemis dah ni…huhh….

    0
    0
  16. putry sarah adreena says:

    aramakkk..kenal la lelaki ni..kwn time sk..huhuhuhu…keny namanya..

    0
    0
  17. nabila says:

    takat gambar cam 2 sexy ke hape ,2 bkn sexy tp biroh campur mengada ,itu lah artis malaysia

    0
    0
  18. Asmah says:

    Kenny alexander tu gay boy la…budak UPM dlu…kalau dah kenal sgt n rapat,nampak lah liuk patahnya…ader boyfriend lagi…n socially n actively wat seks luar tabii…please lah…

    0
    0
  19. BARY says:

    bagus banget…. macam kotoran yang hina2 kau, macam tak doyan pompuan telanjang saja….

    0
    0
  20. Alice Nordes says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  21. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  22. maryam says:

    stupid!!!!!!!!!!!!!
    mcm ni ker org ISLAM???

    0
    0
  23. tri says:

    nikmatin aja

    0
    0
  24. HA..HA.. says:

    SUKELH LAKI2 TU PEGG BONTOT DIA,MSTI DLM SELAR DAH KERAS ‘ADIK’ DIA STIM COZ SEJUK

    0
    0
  25. senjot says:

    malsiat2 artis insaflah..tgl la reja artis..cr la reziki yg halal igt kubur..jgn ingat nk glamor ja..smayang x mau

    0
    0
  26. I discovered your weblog web site on google and check just a few of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to studying more from you in a while!Ö

    0
    0
  27. Very well written post. It will be useful to everyone who usess it, including me. Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.

    0
    0
  28. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. A great read. I will definitely be back.

    0
    0
  29. Well, the post is definitely the freshest on this laudable topic. I concur in your conclusions and will thirstily glimpse forward for the future updates.

    0
    0
  30. I am typically to running a blog and i actually admire your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your web site and maintain checking for new information.

    0
    0
  31. Very nice post you got there, thanks for letting me read, I will come back for a lot reading of your posts within future

    0
    0
  32. NICKNAME says:

    Stop hack the program!!!

    0
    0
  33. Kory Beltre says:

    incredibly nice post Thank you.

    0
    0
  34. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any manner you’ll be able to take away me from that service? Thanks!

    0
    0
  35. my partner and i found your site on reddit as well as considered i’d can be found in and have a seem. interesting notion you’ve however may have a couple of other folks p oker you are interested. they might help or perhaps may not however its worth an attempt.

    0
    0
  36. 309500 says:

    309500 beers on the wall. sck was here

    0
    0