Written by AbangNara | March 21st, 2011

Tengok video di atas dan harap-harap mereka yang tak memahami kenapa Abang Nara tegur Yuna dan fesyen tudungnya boleh memahami. Thanks.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

213 responses to Tonton Video Ini & Fahami Isi Hati Abang Nara

  1. Paan Jr says:

    abang hati kering. tak kisah semua tu. :B

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lynn says:

      dah yuna terasa hati tuh… tuh la… artis nih manusia jgk.. ada perasaan yg sama mcm kita2 nih..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • comei says:

        ek eleh..tegur ckit pun merajuk.org tegur ke arah kebaikan. bukan nak menjahamkan.tetiba menyampah plak aku ngan minah ni.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • artis NERAKA says:

          LIKE 1000x…kaka…

          malas da nk komen pasal artis UGANDA nie..LOL..
          mampu like jer..kaka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nina says:

          layan rebecca black lagi best dari yuna. Today is Tuesday.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          rasanya teguran bro nara xder lah smp nk aib kan yuna pun… so nape yg yuna nk terasa ati, majok atau pun sentap gan teguran yg baik tu??

          ptt nya yuna rasa bersyukur sbb ada gak blog hiburan cam BN ni yg menegur cara pemakaian tudung yuna yg ala2 serkup tu… bila ada yg menegur tu tandanya org peduli dan ambik kisah sbnr nya…

          tp kalo yuna rasa teguran dr bro nara tu keterlaluan, mmg xptt lah sgt2 kn… xkn tiap masa yuna hnya nk kn pujian dan nk org sentiasa mengiyakan apa yg dia wat atau pakai tu btl pdhal benda tu menjengkel kan..

          so wt yuna… anda seorg artis dan menjd ikutan remaja… takut nnt ramai plak pengikut yuna yg akan mengikut jejak langkah yuna bertudung sedemikian rupa.. 2 yg kami sumer xnk ianya berlaku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TAURUS says:

          Ntahnyaa…….mcm budak2 si yuna nie….
          dulu aku minat je dgn minah nie…
          skrg, aku rasa aku lebih minat irma hasmie berbanding yuna…
          YUNA???? hmmmm…nyampah aku….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zzalia says:

          yes yes, like berbillion2 kali :D

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tok Kadi says:

          ‘MENJAHANAMKAN’ pokcik betulkan sikit.

          betul2, kami tegur sbb kami ambil tahu. dulu yuna pakai tudung ok saja. tp skrg dh nmpk batang leher. what the heck? dulu yuna pakai tudung ok je, tp skrg dh nmpk anak rambut. what the fish?? adakah itu transformasi yg dibanggakan? ya kami fhm, ramai lagi artis2 yg xbertudung di luar sana. tp yuna pakai tudung, sesuatu yg baik. so istiqamah la..baru dtgnya ziadah. bkn dari baik kpd yg kurang baik. harap yuna xkecik hati dgn teguran. ambilah dr sudut yg positif. ikutlah resmi padi, jgn diiukut resmi lalang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bLOOD_oRCHID says:

          Betul tu.Kalau langsung x leh ditegur,xpyh jadi artis….Kalau dipuji2 melangit tinggi, xplak komen pape.Dulu pun ,BN yg banyak kuarkan citer pasal Yuna ni.Menyokong tanpa berbelah bagi.Bila jadi mcm ni,nak touching plak!. Relax sudaaaaa. (Walaupun aku mmg x berapa nak minat yuna ni)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • WTFBBQ Nara, stop interviewing yourself, you damn fugly dude! Aku dah tak boleh tahan nak kutuk kau ni, nasib baik kau kawan aku. Please stop it FFFUUUUU!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Yuna bukan terasa, tindakan dia ada betulnya juga, cuma pemakaian ditegur kerana ramai yg syg, itu saja isunya.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Blog Sensasi says:

      bagus juga teguran BN tu,,jangan dah glamor lupa semuanya

      Apa pula yg sensasi kini di Blog Sensasi..”Video seks- bahan reka cipta untuk aibkan Anwar” sensasi ke tajuk ni ada di Blog Sensasi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lantania says:

      bley plak suh tgk si ghouse ni skali lagik? OOEMMMJAYYY

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dunia Artis says:

      yuna ni pon satu hal…org tegur pon nk melatah…klau x mahu org tegur x payah jadi artis…org tegur tu tandanya peduli kt die…YUNA oh YUNA…agak2 kalau Qi yang tegur die marah x??lol…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Obefiendd says:

      Huk alohhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Obefiend says:

      Saya OBE palsu….Saya OK

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • .benci artis. says:

        kecoh la minah nie. dulu time br nak up xder nak ngada2 . skrg org da kenal mula nak cpt melatah. culture shock la die nie

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nardean says:

      Anyway, after much consideration, n lepas bc entry pasal yuna aku dah takde hati nak layan beautifulnara n gosip artis lagi, mmg turning point, anyway bagus jugak, better aku baca benda lain yg lagi berfaedah, sebab lg pun lama2 aku rasa nara ni makin lama makin melampau, yelah mana tak duit makin lama makin mengaburi dia, lg hebat gosip lg banyak traffic, lg banyak duit masuk, 1 lg cuba2 la baca twitter nara, then ull see his true color, baca elok2, mesti nampak, apa yg dia cuba buat its just for the sake of money, bukan sb nak tegur ke nak apa, so ini last aku visit beautifulnara, peace

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • arieve says:

      sudah-sudahlah korang. abang nara cakap dia dah insaf dan tak nak buat entry pasal artis lagi dah. nak buat entry pasal gossip blogger pulak sebab blogger sekarang ni masing-masing nak glamer mengalahkan artis.

      sekian

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rin says:

      Tunang sendiri pun tak betul. Pi perbetoi tunang sendiri tu dulu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • senah says:

      saya rasa yuna tak perlu nak melatah. tiba-tiba nak marah.kecik ati.break your heart sbb gambar dalam tmblr dia disalah guna.

      habis yang sebelum ni time die pakai tudung elok.. BN or any blogger out there amek, pastu dok puji yuna cantik pakai tudung or berfesyen camni. tak de pulak yuna ni nk marah gambar die same je disalah guna jugak. means di ambik dr web die kan.

      tp bila abg nara tegur sbb yuna pakai tudung urban macam ni. dan2 lah pulak kate gamba dislah guna.

      kamon yuna. org tegur pon bersebab. anda tu artis. public figure. lagi2 mesti la kte nk tegur sbb b4 ni yuna pakai tudung elok je bertutup. skrg ni mmg jelas dan terang pakai nampak leher. baju makin ketat. hurmm..

      kita sama-sama doakan yuna back to where she belong. the kampung girl yang kita mmg suke.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • daku insap says:

      sape tgk yuna inspired kt 705 tu…aku tgk pn mcm kelaka dah…ckp BI pn lat2 je..pastu part ade perkataan x bole nk ckp BI trs ckp BM..tu xpe lagi, mase dlm kete, org shoot muke die, die mcm dah sikit2 tanggal tudung…mcm dah nmpk leher die..

      tu la, kalu org kg yg duk LA mcm ni la…

      kome org batu gajah je kekdahnye…!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • missyqaldina says:

      f**k la yuna!!!ckp skit nak melenting!!ko ingat ko tu perfect sgt ke mcm wanita lindungan kaabah smpai kan..org nak tego psl tudung ko pon tak boieh…bajet ko tu sape doww??ko artist kot…trima je la kritikan media…ni tak..mcm bdk2 nak ngentan2…..!!!!!skrg pon aku da terngentan…bek bkak tudung je kalau tak hormat adab2 menutup aurat tuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. mmmmm says:

    abg nara sejak kebelakangn nie asyik bt video luahan jew relax la byk org byk ragam……sabo je la………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Rooooney says:

    For god sake this is only a fashion.

    THIS IS A VERY COUNTRY AND YOU DO NOT HAVE RIGHTS TO TELL HER WHATS DO AND DONT!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Azrul Azwar says:

      Fashion? hahaha..kelakar….
      kalo fashion macam nie, semakin MAJU KE HADAPAN lagi…lame2, tutup atas kepala jer nanti…

      Aku sokong Abang Nara. kenapa? konsep dye sama jer ngan dye tego si Miera Liyana tuh….

      yang Miera Liyana, semua orang tego untuk mengutuk, tak bising pun…nie nak tego Yuna, untuk kebaikan…tak boleh ker? aigooo~~~

      Lagipun, kalau GUNI boleh beli, tudung berapa meter je pun nak tutup satu kepala tu…tak boleh beli? lolz~

      #SoMalaysian.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lavender says:

        betol2..sebab yuna sendiri sekarang nampak nye semakin nipis pakaian nye…semakin sempit..yuna yang dahulu lebih ‘kampung’ yang mane adalah lebih chantek dan indah dari biasa…sekarang yuna dah tenggelam dalam dunia urban…kami hanye mahu bakat yuna..tak perlu fashion pelik and jelik..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mulut laser! says:

          dia x layak jd icon remaja muslimah lah..dgn cra pkaian dia adoiii…susah nk ckp..pki tdung tp suar ketat??menampakkan tulang temulang smua..kesian siapa yg ikut style dia nieh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sue says:

          sape icon remaja muslimah tu??? wat the hekkk….

          aku xpena pon letak minah senduk tu icon remaja muslimah..

          beter HELIZA la…lebih ayu n sopan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pakai baju bunga-bunga says:

          lgsg x minat yuna.dr suara, lgu n especially dressing bliau..mcm alien jatuh ke bumi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wohoo says:

      apa mksud kau kitaorg xde hak?? haktuihhh
      dia saudara seagama dgn kitaorg, n kitaorg 100% berhak utk tegur dia, gila dangkal rooney ni, dri dulu x hbis2 dgn komen yg entah apa2, blah2, NEXT!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ayu says:

      Fesyen tudung ni cuma satu..iaitu yang disebut dalam surah Ahzab, ayat 59 yg diturunkan kepada Nabi SAW 15000 tahun yg lalu…..iaitu menutupi dada dan of course seluruh kepala kecuali muka..dan hukum tersebut TAK PERNAH BERUBAH!!

      Berhati2 dengan kenyataan yg anda buat..kebiasaan tidak semestinya betul…

      memang manusia biasa pakai tudung dengan fesyen2 yg pelbagai, tapi apakah itu betul2 MENEPATI syariat ISLAM?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dee says:

      hoorendous english u have there

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hola says:

      fesyen?????? smpai merosak kan akidah.. giler punye fesyen.. nonsence…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Rooooney says:

    Hello encik Nara, nih aku nak bagi tahu hang.

    Kalau fashion lagu tu kata tak-elok, hang nak depa dok pakai GUNI satu badan lepas tu baru puji DEPA JUNJUNG SAMPAI KE LANGIT KA??????

    Anyway, Yuna jalan ke hadapan dan bukan ke belakang :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lavender says:

      tak perlu pakai guni pon, abg nara tetap puji melambung kalau cukop sopan = personaliti orang tu..
      fazura = tak bertudung = tak sexy = abg nara puji
      yuna = bertudung litup : tiba2 pakai lilit aje? = abg nara tego..

      so takde yg slh…abg nara takde ckp pon yune jalan ke belakang..??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ady7282 says:

        abg nara suka fazura ada sebabnya…check it out kt fb faz…hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik says:

      masalahnya dia pakai tdung dgn cara yg salah.sebab tu org tegur.SAMA JUGAK POMPUAN PAKAI TUDUNG SILANG KE ATAS N TAK TUTUOP DADA.PAKAI TUDUNG EKIN KE WARDINA KE APE2 KE KENA TUTUP DADA.TUTUP DADA MEAN LABUH SAMPAI TUTUP DADA LA…BUKAN KASIK ANGKAT TINGGI2 NAMPAK DADA.ADE FAHAM?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sue says:

      to rooooney..mmg la c senduk tu jalan kehadapan..law kebelakang tu nameny cacat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. leon says:

    malas nak layan video ni coz panjang sgt hheheheh..tp ade msg utk abg nara…: bukan semua org cerdik boleh terima kritikan,…so relex la bang nara….:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AbangNara says:

      Thanx!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mai says:

        haha… x pernah lak tgk abg nara turun padang bagi comment. penangan si yunalis. hehe.. pepe pun tetap sokong abg nara wlpn minat kat muzik yuna.

        p/s: X der manusia biasa yg maksum kat dunia nie

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zaia says:

        sy dh tengok smpi hbs..tk best nilai sesuatu klu tk hbis baca atau dgr..sy rse sy faham ape semua yg abg nara cuba smpikn..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wannn says:

        cube org komen pasal fesyen ko, org “kritik” ko..(kritik ke,mcm kutuk je..).. mane ko xhangin..
        yuna.. i phm u…

        to abg nara.. bek ko continue kutuk fizz fairuz tu sal tsunami tu lg bgus.. biar die delete tweet die… heeee..
        nyampah aku..

        go yuna.. go abg nara

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bLOOD_oRCHID says:

        Pedulikan je ape org nak kata.Mana2 artis yg rasa dah berada nun tinggi di atas sampai x leh ditegur langsung tu,tolak je ketepi……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. lavender says:

    wah…nampak nye terok abg nara kene marah kali nie..semua cakap abg nara salah bile yuna delete tumblr dia…dan mungkin ramai jugak akan marah dgn my statement..sebagai seorang yang bertudung jugak + i do know about fashion too, sy jgk setuju dgn abg nara…fashion macam nie bkn fashion muslimah sejati..n yes,sy bertudung tal semesti nye sy akan masuk syurga..n yes kite nie dlm negare bebas,boleh berfashion mcm mane sekali pon..n yes,bile mati kubur laen2…tpi sebagai seorang islam, tak salah tindakan abg nara nie..sy teramat sokong..memang lebih suke tengok yuna dulu2..lebih tertutop..sekarang kaen yg di badan mmg banyak,tpi di belit hanye satu tempat,sedang kan tempat laen terbukak (leher)..pakaian yuna juga semakin sempit..yuna tersangat berbakat,kalau dia nyanyi pakai baju kurung sekali pon,orang tetap sokong sebab bakat yang dimiliki nye..yuna perlu terima semua nie dengan terbuka..bangga dengan abg nara….allahuakbar…takbir…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dollah says:

      Beb. baik korang tegur pasal dia menyanyi..

      Menyanyi dan melenggokkan suarakan HARAM bagi perempuan. So, abg nara, apa lagi.. tegur la. Jangan bagi Yuna menyanyi. Sama je konsep.

      Buka aurat/leher = haram.
      Menyanyi/melenggokkan suara = haram.

      Please be rational la..!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lavender says:

        kalau nak tego pasal nyanyi, bukan yunaa sahaje…semua artis wanita lah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Dollah says:

          Ha. Tegur la. Larang semua. Tu pun tak dapat tangkap lagi. salah tetap salah. jangan jadi bengap..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zaia says:

          senang cite tkyah jd artis..ape kite harap kt artis?klu dh brtudung tu ckup baik dh tu,tk mnyanyi dn brlakon,tu bkn artis..BN nie wujud pn psl artis,sah2 la gossip je yg ade.bagus la rmi pmbaca nasihat artis tp nk harap lebih pd tahap kealiman dorng ni tk pyah la smpi kecewa trtekan sedih ke fans dorng tu,dh nama pn artis,dh tk heran pn..yg kagum skg dh rmi artis brtutup,klu ikutkn,’artis’ ni sinonim dgn ‘imej tk tutup aurat’..dh tegur tu dh ckup baik la niat korng,lain2 tk pyh pening2 fkir smpi gaduh2,pndi2 la artis tu..
          eloknye dh2 la psl yuna nie,en3 bru tkde ke..hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bLOOD_oRCHID says:

          Huk aloh dollah ni….abg nara tu just tegur sebab dulu yuna pakai tudung 6 meter kain,sekarang jadi 6 inci pulak.jadi,sebelum yuna yg berusaha nak gah kan diri kat tempat omputeh tu terus hilang tudung,baik diingat2kan.tak salah menegur cuma tuan punya badan tu yg mudah sangat tersentap sejak2 fofular nie…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ctm says:

          but then dia kunun tutup aurat tapi memperdengarkan suara.. yang lain tu dah sah sah la tak bertudung kan?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • shasha` says:

          hahaha..nanti kalo tego yuna, suara wanita itu aurat kang sentap lagi…dah benti nyanyi plak…! =p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • allid says:

      tula pasall…ok apa abg nara tegur yuna..korang byangkan la..kalula tudung tu ada jual kat pasaran..(ke dh ada?) pastu semua pompuan pakat dok ikut cara tu..kan dh jd salah dr hukum agama..pastu pompuan2 tu semua mula la kata pakai tudung, pdhal pakai turban je, mcm tok aku dok kat umah…yg yuna dok kata tudung tu bkn tudung, tp anak tudung..kalu semua pompuan pakai tudung tu, dan punca yg bawak pesen tu adalah yuna, berdosa dia tau…baik kena tegur dgn org dr kena tegur dgn Allah..baik pakai tuding saji, lalat pun xleh nk hinggap..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ujang says:

    yuna tu melenting tak baca entri sampai abis kot..baca la komen peminat…

    si oh bulan pulak buat entri mcm apa.., betul la abg nara tegur tu…grr…!!

    tak tgk vlog abg nara la tu kan..

    kompom2 la utk menegur , amik la positif yuna..

    gua pun minat yuna

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Azrul Azwar says:

    just nak tanyer…

    Hukum menampakkan LEHER?
    Hukum menampakkan SISI PAYUDARA?

    hurm~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • un-bias says:

      doh.2-2 pon haram.same je. cuma sorang tu mmg asal2 da gitu. yg yuna ni dr baik jd buruk kot.
      org tego sebab org kesah bro. kalau org xsayang lantak ko la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ctm says:

        menyanyi pon haram wei… tak de sape pon nak bising.. kecoh pasal tudung dia bokpe?? suruh dia quit menyanyi tu.. memperdengarkan suara + pakai tudung = defeats purpose tutup aurat laaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          atleast dia xlebih jauh melakukan kesilapan.sbb tu org tegur…sbb org syg..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. zaia says:

    ben-mcm macho2 ckt
    abg nara-cool~
    ghouse-kemanjaan dn gaya lentok kepalanye mnggoda

    AKU PILIH GHOUSE!!!HAHAHAHA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. tina says:

    hmm..tutup aurat betul2 la..dah kena tegur terima la kritikan sbg ssuatu yang membina..lagipun aku rasa tak salah pun abang nara nak tegur..sememang nya cara yuna pakai tudung tak menepati ciri2 menutup aurat..asyik2 nak marah pasal ni fesyen ni trend ni gaya ni kehadapan la ukan kebelakang la…hadoiii…dah nak jadi sekular ke…asingkan agama ngan gaya hidup…anyway abang nara…sy bersetuju gak ngan dollah…suara pun aurat bang nara…amacam ada brani ke tegur?? :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. yut says:

    abg nara sangat kendu…sila kawen cepat2 :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AbangNara says:

      kendu tue apa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lantania says:

        tunang sendiri pun pakai mcm *******, ada hati nak komen org, go to hell la!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Nia says:

          uish ya allah, kejamnya kau lantania..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • allid says:

          tunang dia pakai elok skit dr yuna..abg nara bkn apa, dia takut kalu2 tunang dia terikut pesen yuna bertudung tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sue says:

          lantania~!! yang ko nk petik tunang die pesal???

          skunk citer pasal minah senduk berangan tu kan!!!!

          cari point nk usik org xbesalah pehal ko???

          yerk!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abel says:

          nth lantania ak senduk ko baru ko taw xyah nk ceter y off topik skunk nie etri pasal minah senduk bkn tunang abg nara,xreti baca kew??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jena jen says:

    sape pemimpen pembangkang tu? O.m.g. X serik2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Perempuansssss says:

    aaarrggh..ne la contoh homoseks…! menyampah dgn BN!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. mulut laser! says:

    bguslah dh kena tegur nie apsal nk melenting2 lak??hampeh jo mcm lah aku minat kt ko oh bulan…hahaaaa aku nasihat kan..ko xyah jd penyanyi so xda lg kes memalukan utk isu bertudung nieh ..jgn memalukan lagi wanita2 solehah yg pki tdung..plisss lah nyahhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Dauspozi says:

    Belum view lagi video ni sebab tenet aku macam gampang.. haha… Pape hal sokong BANG NARA jugak sebab bro tegur apa yg patut… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. KNP??? says:

    Abg Nara…i think u are the most stupid person in the world……..i think u better review ape yang abang nara ckp pasal yuna……..i dont think there is any problem with her new style…….daripada ko nak tegur yuna tu apesal x pula ko buat entry “abg nara x setuju dgn kenyataan miera yang pakai baju last minit”!!! that show how stupid u are!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mulut laser! says:

      bengap ke apa ko nie?hahaaa..itu ko kata xda mslh??pki tudung mcm x pki tdung?deiiiiii…gaya pki tdung kena ikut syarak atau ikut style?ngok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Noyyo Kalin says:

        Yes… napa ko cakap bang nara stupid??? ko lagi stupid KNP??? hukum pun x tau… bengap apa ko nie

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lantania says:

      usha tunang dia je cukop, bukan nak libatkan dlm isu ni tapi it shows, nak cakap org sendiri mcm mana, cuba CHECK skit boleh? jangan marah sebab ko ckp org, org pun boleh ckp ko balik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mira says:

      KNP u are the most stupid person in the world…kalu ko org islam mmg ko sgt2 stupid hukum pn xtahu..wat malu jek

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. minah leter says:

    kalau pemimpin saudi nampak artis2 kita sah depa kata kita ni nunggu tsunami kot….
    melonggarkan hukum sematamata untuk mengikuti arus kemodenan?
    nak jadi western sangat?
    la ni anak2 terbuang dlm longkang pun dah tak terkira..

    atas nama moden..haaaa….. tukar le lagi hukum agama.. bagi lagi sesuwei dengan citarasa nak moden sangat tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ku kecewa says:

      aah dorg ni sume tunggu tsunami kot???? *marah*
      lg 1 bosan giler tgk video nih. intro tah pape. BORING.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. wannn says:

    tu la ko.. cnform yuna banned ko pas ni… so.. igt2 la ye…
    ko xsuke die tukar style, die lg la xsuke ko… heeee.. peace no war…
    org cerdik mmg xreti terima kritikan, tp org cerdik jge xsuke kritik… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mulut laser! says:

      ada abg nara kesah yuna minat dia ke x?aku x kisah pon! hahahaaaa….spe rugi xda peminat?dia ke abg nara?deii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • moon says:

      bodoh ke apa kata org cerdik tak reti kritik. apparently u are way stupider sbb tak reti nak differentiate org cerdik vs org bodoh. bodoh sampai otak letak kat lutut.

      anyway nara, tak payah laa nak keruan sgt ngan yuna tu. betullah teguran abg nara tu. org tak cerdik mmg susah nak faham kritikan membina.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ady7282 says:

    hai abg nara…tak ambik iktibar masa post entry ketiak basah fazura ke…sampai fazura nak dedahkan semuanya baru nak delete entry pasal tu…luv u FAZ!!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. q says:

    video ni asyik buffering…..baru intro
    malas lah 2 kali dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. mulut laser! says:

    yang komen “backup” tuh kompem kipas susah mati oh bulan! menyampah mak nyahhh~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. babe says:

    malas nak tgk video ni abg nara oi. panjang sgt. lame beno nak tgu loading. tambah pulak dgn 2org host yg ala2 whatever tu. terus rasa turned off nak tgk. apekate abg nara luahkan isi hati dgn menulis je? xyah buat video. sbb x semua org ade internet connection yg laju.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ayam says:

    sayang abang nara , abang kene tabah tawuu .. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kakak nara says:

    bertegur sesama Islam tu bgs. amar makruf nahi mungkar. yuna sbg artis perlu bersikap professional. ramai artis lain kne tegur. faizal tahir siap kne ban lg tu kes bukak baju. boleh je die minx maaf n moved on. so, i sokong abg nara le.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. rara says:

    niat abg nara mmg tak de yg salah pun…
    tapi biase la..bukan semua orang boleh terima kritikan atau kutukan dengan mudah….kalau kita yg kena tegur depan kawan2 pun mungkin dh boleh rasa malu..ni ape kan lagi kalau dah tepek gambar kat internet..semua orang boleh baca, tengok, dan tak lupa jugak yang mengeji…yang tegur secara baik pun ade la seciput dua…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lantania says:

      dia boleh START dengan muhasabah diri n perbetul org terdekat dgn dia dulu, itu baru betul, kemudian perbetul org, kalau sendiri pun tersasar sama layak ke? puhlesss nak termuntah aku!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • conpius says:

        ko ni nk marah sgt ngn abg nara ni kenapa?? konpius aku… $%$^@&& lau xleh tegur, duk lam hutan arr…
        minat sgt kt yuna ntah pape tu.. lagu bkn best pn.. lembik je.. hohohoh.. peace!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aku says:

    tahniah abg nara.. abg dah jalankan tanggungjawab menegur yuna.. lepas ni abg tolong tegur artis yang pakai seksi-seksi tu… tergugat iman tengok.. for yuna, take abg nara’s opinion as the point to make u better icon for malaysian.. make us proud yuna.. go girl!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. habibabaahh bubu erra says:

    abg nara , habibabaah bubu era sokong abg nara. jgn risau, ape yg patut tegur kite tegur jgn takut utk tegur. saye pecaye yuna hanye sentap kejap je, biasela first reaction mestila mcm tekejut gila n mcm sedih emosi semua tu kan, lagi2 pompuan. lagi pulak die ni bole dikirakn sebagai artis baru la jgk. x pernah kene kontroversi mcm ni.. sure la melatah skit..tp jgn risau esok2 bile die dah tenang sikit, sure die akan paham n accept yg ape yg abg nara tegur ni bkn utk jatuhkn die tp utk kebaikan die.

    saye rase x perlu mintak maaf sebab abg nara bknnye berniat buruk terhadap sape2 pon kn?

    abg nara jgn sedih2 ye. mcm yg slalu saye ckp kat anak2 tadika saya, smilee!! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. MK says:

    Yuna ni jek yang sntap lebeh. Orang tegur sebab orang tu peduli kat awak..Kalau orang dah tak peduli kat awak, x pakai baju pun orang dah tak kisah~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. mysara says:

    Yuna merajuk, x boleh terima teguran ke? Dgr kata orgnya bijak kepala otak, tp takkan la teguran utk kebaikan pun xleh terima n nk merajuk? Cait poodahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • XooXoo says:

      hohoh..aku lagi rasa nk tegur yuna depan2..pasal dia pakai seluar KETAT2..agak2 dia merajuk tak..
      keluarga sendiri tak tegur ..payahlah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Xeon says:

    Bagus abang nara, this time u have done the right thing. Biasala abang nara dunia dah akhir zaman, sayang manusia pada artis lebih tinggi daripada sayang pada Allah, sebab tu la walaupun abang nara tegur yang betul pun derang nak melenting. Yuna tu biasala, belum cukup matang, dah rasa popular skit confirm la dia nak jadi ikon fashion muslimah plak. Kalau dia tu muslimah sangat dia x kan nyanyi, suara tu aurat untuk wanita. Yuna bercakap macam orang tak ada asas agama, memalukan ibu bapa jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. lantania says:

    bodo gile, apesal ko jumpy sgt nara? siap tutup comment untuk entry yuna tu, apsal dah penuh sgt? ke takut? alang2 dah buat entry kan, dan dan yuna delete tumblr terus tutup comments, be strong la, ni mcm kecut jek, anyway im commenting on his way of doing the entry & not have the fucking guts to defend it, last2 buat vlog, WTF?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AbangNara says:

      vlog tue lama dah lama la bro

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lantania says:

        i just realized that it was up for 2nd time, the Vlog, excuse moi for not running it for SECOND TIME, bila run balik OMG ghouse tu lagi, oh my, the fact that when i was watching it for the first time u sound pretty kind hearted, seriously i even commented that i like ur naturel bla bla, but then watching it again seems like u having 2 faced! enough said

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          Well FYI,beautiful nara is quite famous among malaysian in UK,it shows dat we are aware of what’s goin on in malaysian entertainment industry..there’s nothing wrong with it,it’s his blog,own by him,he got his own right to voice out..plus he’s a graduate with degree,nuff said..

          P/s:ur english is so annoying

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mysara says:

          pakat2 nak tunjuk hebat cakap bahasa inggeris..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yaya says:

          hahahahahah bodoh your english is worse

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mysara says:

          Bak kata Usop dlm Hantu Kak Limah: English Education..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ams says:

    Bagus tegur tapi berani ke buat tajuk yg sama pasal fesyen siti.
    Jgn double standard kalau nk tegur.
    Sbb ramai yg kutuk yuna mcm dah nk ikut siti.
    Tapi takde yg berani tegur siti direct mcm yuna kena ni.
    Amacam ada berani

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • best says:

      ramai dah yg tegur dan kutuk siti tu,tak perlu nara nak tambah menghangitkan lagi..yuna ni isu baru..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • conpius says:

      bukan ke dh kuar pasal siti tu? cuba cari entry lama2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. lensa budaya says:

    aku rase elok abg nara remove je komen box ni.dari article yg menegur Yuna dah jadi medan perang buat dosa kering.tahniah buat abg nara yg juga hanya manusia biase,same seperti Yuna.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Dunia Artis says:

    yuna ni pon satu hal…org tegur pon nk melatah..smpai nk delete tumblr….klau x mahu org tegur x payah jadi artis…org tegur tu tandanya peduli kt die…YUNA oh YUNA…agak2 kalau Qi yang tegur die marah x??lol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Yuna sepatutnya berlapang dada dlm menerima kritikan ni..Lgpun, bnda yg a..nara tegur ni, bnda baik..utk elak dia buat bnda yg lebih pelik lg lepas ni..apa2 pun kita doakan moga yuna dpt terima dgn ikhlas teguran peminat2 ni k .. :))

    ~betul kata lavender, bertudung xkira d mna pn kita berada, kita perlu menjaga tanggungjwb tu dgn baik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Agak2, Qi tegur ke dia..?huhuu no komen… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. MissPoco says:

    whether Yuna or Bang Nara…
    Both of them make a mistake…!!!
    Human being rite, People make MISTAKE!!
    to BN, Dun simply take advantage from other weaknesses..jgn sebab nak kejar traffic (BN kan GILA TRAFFIC as wut he mentioned), aib kan orang suke2 hati…ingat jew pada HUKUM KARMA..if tak kena kat batang hidung sendiri, kena ngan anak2 cucu2…

    Act,video tu i tak anggap pn as luahan hati BN, tapi sebagai penjelasan yg nk menunjukkan konon2 BN ni “berniat baik” n “berhati mulia”…

    jangan sampai kain sndiri terkoyak tapi tak perasan dek sebok jaga kain orang lain…!!

    Peace

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Saya tak kisah says:

    bkn nk ktuk, sekadar komen..pengacara dlm video tu cam bidan terjun ja..cam hampeh ja..jadi meluat sbb tgk pngcara dia tuh..lmbat pickup..huuuhu dh la ckp xlncar.. sory yer… :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ku kecewa says:

    tensen aku tgk intro video ni. pjg berjela intro ghouse. full house full house full house bla bla bla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. saya says:

    awk2 semua semua nie same la dgn concept…org yg pkai sopan mcm datuk ct tetibe pakai mcm miera…of cos ade org tego….n dats y la abg nara tegur….dr bertudung yg litup n tutup semuanya tp tetibe yuna bertudung mcm nie…dats y org tegur….semua org nak tengok perubahan ke arah yang lebih baik bkn ke arah yang lebih buruk…walau pon perubahan tue tak sempurna tapi orang tetap suke….so kne la paham konsep teguran nie….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. AMMAR YASIR says:

    sokong Abang Nara 100%

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. gorgon says:

    padan muko ko ko bro..
    ko tegur org ko tak sedar ko buat blog ni cm menjana dosa ..tahniah…ko tak malu ko kat mak ayah ko

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ada aku kisah says:

    BTULLl aku sokong ams….BN ada berani kutuk pasal siti opss…datuk siti….ada bran ke….jgn double standard beb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Minah Nyibuk says:

    Alamak…abg nara tau la kita slalu skodeng blog dia time kije huhuuu. Bila kje kt opis x byk sgt mmg itu ler kje kami hehee…Apa2 pun good luck for abg nara. Teruskn berblogging.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Alya says:

    Abg Nara ni pun pikir la sebelum bertindak. at least sblm buat post tu, contact la Yuna dulu ke. awak ada license ke nak critic org ni..

    plus, abg nara kena faham, fashion ni mmg pelik. kalau abg nara tgk geng2 yuna lagi mcm2 gaya tudung diorg present. at least diorg pakai tudung. bukan mcm artis lain, yg abg nara dok gila2 kan tu mcm LIsa S ke Diana D ke..diorg lagi pakai baju nampak ketiak takde pulak abg nara nak comment. dok puji lg ada la.

    pikir sebelum bertindak.
    pikir sebelum berkata-kata.

    bila hati dah terguris, susah nak maafkan tau..

    forgive is easy but forget is never!

    GOOD LUCK!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Alya says:

      N lagi satu, kalau boleh, saya rasa boleh abg Nara nak critic p jangan la terlampau detail sgt. cukup la sekadar ckp yuna cantik tp kurang gemar fashion terbaru. xpayah la nak berdakwah bagai.

      pendapat saya, biarlah bertudung..mmg banyak dah fashion terbaru skrg yg saya pun tak faham kenapa diorg pakai camtu, tp diorg tutup aurat, n itu kerja diorg..fashion designer. kalau yuna, mungkin dia ikot fashion so saya serious rasa yuna x salah. janji tutup aurat.

      tolong la jangan critic org yg bertudung..n nak berfashion. kalau nak critic, baik critic artis yg xpakai tudung / tak tutup aurat walaupun tahu dunia dah makin nak qiamat. w’alhualam.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • abc says:

        btul tuu.. kalo nk tegur pon biar laa berhikmah.. dua2 salah.. tp kite kn bersopan santun ..sngt sokong pada comment yg sruh BN contact yuna dlu before buat post yg ble di katakan menjatuhkan kredibiliti yuna nih..
        p/s: x berpihak pada sape2. cuma hrp blog2 gossip cmni x jadi cm michelle melodi.. meluat nk tngk..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gmah says:

          pelik tol nape abg nara leh nama kesilapan yuna bertudung tp tunang sendiri dia xnampk..stahu aku tunang abg nara pn pkai silap gak..mmgla yuna tu artis..tp ayt berdakwah abg nara tu la yg menakutkan…sian yuna..dhla ritu abg nara kecikkan ati lisa..abg nara skarg ni abp ok!!tlg jgn bikin pns n kurg undi!!sy suka abg nara tp kurg suka sbb abg nara suka sktkn ati artis2 kita…artis yg bek..abg nara buka aib diorg..pnjangnya komen aku..sekian..hahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      eh nk bg teguran pon kena ada license ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zaia says:

        lol

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gerry says:

        of course!

        apatah lagi yg menegur tu kejenya ialah bercerita ttg orang lain, tolong sebarkan gambar perempuan pakai baju nampak separuh ketet, etc.

        nasihat aku bang nara, lain kali ko takyah tegur sape2 pun (not being sarcastic ok, i really mean it). lantak la dia nak seksi ke meksi ke. just reserve your judgement to yourself. u nak berdakwah bagai, u cari rezeki pun dgn cara sensasikan kisah org. Muslimin sgt kah tu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. yuna dey says:

    Who cares.Bukan minat dan dak suka stail dia langsung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. miyabi says:

    kini baru aku sedar…pengkritik la yg byl menaikkan ratting blog bang nara ni…cheers bang nara!take it positif…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. lolyat gang says:

    bang nara
    ko pun skang asyik nak VLOG da eh

    sori la
    tp aku malas nk view vlog semua ni

    baik aku dgr lagu sembah setan
    hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Anna says:

    Tak tengok the whole video, it’s too long. Nara, kalau you betul2 ikhlas nak tegur, dan tak ada niat untuk menjatuhkan, I think you should either delete that entry since Yuna pon dah baca, jadi tak perlulah nak paparkan lagi dah atau sekurang-kurangnya, disable the comments and hide it, sebab banyak dari komen itu, lebih kepada mengutuk dan menjatuhkan. If you ‘sayangkan’ Yuna, you should protect her from being bombarded by too much negativity.

    Maybe you as a Muslim and a prominent blogger, should be a more responsible, stop posting sexy photos of artists (Syafiqah Amanda for example). And tengok sajalah your ads in your blog, nak suami powerlah, tegangkan zakar, besarkan payudara? Hmm. Yes we are all not perfect, silap ada di mana saja, nak nasihat, nak betulkan silap orang tak menjadi masalah, but it should be done in a proper way, not through the blog, maybe secara anonymous takpalah. Ni siap tayang gambar, dari orang yang tak tahu menahu how Yuna pakai, terus tahu dan tak pasal-pasal nak beri pendapat jugak, and cara diorang tak selembut Nara unfortunately.

    Walaupun you ada disclaimer that you are not responsible for the comments, but secara tak langsung you pemangkin pada komen-komen itu. Be a smart and responsible blogger Nara.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Alya says:

      Setuju sgt! Saya pon agree sbb xkesah if u post artis2 yg sexy2.. tp kenapa artis bertudung u critic camtu skali..come on laa..artis sexy rozita ce wan ke nora danish ke takde lak u ckp ke tegur cam ni..kalau saya jadi yuna pon saya terasa..better u delete la post yuna tu..menjatuhkan air muka je..bukan dgn abg nara je tp dgn pengomen2 lain..malu laa yuna..sian dia..saya tak sanggup nak baca comment2 diorg..too rubbish..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolyat gang says:

      no
      we need more sexy artist here in malaysia
      entry psl syafiqah amanda tu best la

      biar la org nk jual ubat besar nen dgn adik
      ada org yg memerlukan

      bg la org lain rasa ada nen besar mcm kamu semua
      hahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anna says:

      Di sini nak kongsi petikan dari kata-kata Imam Syafie

      “Jika kamu menegur saudaramu dalam sembunyi, maka kamu telah menjalankan tanggungjawabmu, sebaliknya jika kamu menegurnya di khalayak umum, maka kamu telah membogelkannya di depan orang ramai.”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. lalalala says:

    yuna marah abang nara sebab entri pasal tudung tu ke?kalau abang nara delete pun entri tu takde kesan pape sebab orang lain dah baca dulu kat tempat lain…saya pun dah baca kat forum cari sebelum baca kat BN…

    dah benda betul pun, memang tudung dia huduh….salah ke kalau peminat tegur?takkan la da jadi artis internasional tak bole kene tegur langsung? sekali peminat boikot kang baru tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. j says:

    fuck klntn!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Anonymous says:

    Abg Nara, tak faham apa motif blog ni sebenarnya. Abg Nara puja betul artis perempuan kan. Setiap inci tubuh artis perempuan tu Abg Nara perhatikan. Ketiak Fazura basah la, bahu Lisa Surihani lah. Saya baca blog mcm ni for fun. Tapi mungkin akan fikir lagi sekali apa motif saya sendiri baca blog mcm ni. Mgkn blog ni memang sengaja utk mendapatkan trafik semata-mata. Kalau Irma Hasmie buat silap sikit (minta jauhkan) lepas pakai tudung ni apalah entry Abg Nara pulak. Cerminlah diri tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. sentaphatimaknak says:

    a booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggggggggggggggg vlog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sentaphatimakaku says:

      ak x boooooooooooo000000000oooooooooooooooo00000000000000ooooooo0000000000000oooooooooooooooooooo00000000000000oooooooooooooooooooooring pun..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sentaphatimakai says:

        ktorag soko000000000000000000000000ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo000000000000000000000000000ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo00000000000000ooooooooooooooooooooooo00000000000000nnngggg !!
        a.nara

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. mok says:

    yuna pencetus fesyen bertudung remaja…
    apa yg bn ckp tu sbenarnya ada benarnya..
    apa yg artis buat nmpk ok pas ni mesti ramai yg ikot..
    hrp yuna jgn cepat melenting..bn buat semua tu sbb sayangkn yuna..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. zulaikha_K says:

    sakit hati tengok muka Ghouse and cara percakapan ngan ekspresi muka dia hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. =..= says:

    mcm gay je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. BNberlagakalimtapikakiaiborang says:

    Kejap. Boleh saya tanya yang perempuan dan lelaki duk membebel tudung yuna tak dilabuhkan ni pakai tudung labuh dan alim benor ke semua? Kalaulah korang ni pakai tudung mengikut syariat islam la bebenor, tudung labuh, berjubah, pastu online tgk ruangan gossip artis seksi kontroversi cam miera liyana tuh. Kalaulah betul ya Allah huduh benor lerrrr pakai tudung labuh tapiiii hobi gosip artist. Malu la der. Bang nara can u make another video, simple answer aje!! Kenapa bang nara tak sound lisa surihani suh pakai tudung aje terus? People love ur gossips je nara, not you. Hahaha. Apa hina nya you ni nara, nak sound org pakai tudung, u sendiri cari rezeki mengumpat org, hina org, jatuhkan maruah org dan bukak forum biar org mengumpat beramai2. Remember that people entering ur blog not because of u, because of ur sizzling and juicy gossips, malu jadi makbapak kau kalau ni cara kau dpt duit. Lagi mau sound org bertudung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • vaneetha says:

      DULU SAYA KAGUM DGN PENAMPILAN YUNA DAN BAKAT DIA .. GABUNGAN DUA2 ADALAH WOW FACTOR UTK SAYA JADIK PEMINAT YUNA…. ALIH2 SKANG PENAMPILAN DAH BERUBAH SGT DRASTIK, TAPI SBB MASIH ADA MINAT DAN SAYANG PADA YUNA, SAYA BERHARAP ADA ORG TOLONG TEGUR YUNA TU AGAR KEMBALI BERPENAMPILAN LEBIH KURANG MACAM DULU. TERIMA KASIH NARA SBB TOLONG TEGURKAN.

      KALAU KAU BUKAN PEMINAT MESTI TAK FAHAM. KALAU DAH SAYANG SAMA SESIAPA, MESTI LA MAU DIA MAINTAIN MACAM DULU ATAU BERUBAH MENJADI LEBIH BAIK, BUKAN SEBALIKNYA MACAM APA YG YUNA BUAT SEKARANG. NAMPAK SGT HODOH.

      KENAPA NAK KENA LIBAT LISA. DIA TAK PUN BERUBAH JADIK TERUK KAN. TU SEBAB DIA TAK KENA TEGUR. KALAU DIA PAKAI MAKIN SEKSI MESTI RAMAI AKAN KUTUK DIA. KALAU SATU HARI DIA JADIK MACAM IRMA MESTI RAMAI YG PUJI DIA JUGA.

      AIYO GERAMNYA SAYA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AkuXCampur says:

      Huh, akhir zaman smua ni…..kes tudung yuna ni pon ada yg nk membela…benda halal haram ni xleh nk ubah fakta la der….yang SALAH n HARAM tetap HARAM…Bab* pkai tudung tetap Haram kan dia..tudung xharam…xkisah la spa nak tegur kan alimkucing ka apa ka…sekurang-kurangnya dia tegur…aku mmg xpuas ati dgn org yg suka n sokong membab* buta ni….siap kata alimkucing kt c penegur..xkisahla sekurangnya dia alimkucing yg tulis tue ada alim ka…ingat matlamat xhalal kan cara….aku pon pelik la zaman skrg smua benda nk open minded nk open minded apa benda psal hukum gila ka apa…xkisah la duk mana kan US ka Malaysia ka ALLAH tetap ada kan……lg xpuas ati ada org xpuas ati abg nara tegur yuna benda btul pon dia org kalih jd salah konon nya x open minded coz tgur yuna..xnk kena tgur p la duk umh xyah jd artis..tp klu duk umah pon mak tgur jgk kan huhuhu…napa mak tgur sbb syg kan kita…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ku kecewa says:

        yg xleh terima teguran, yg sokong bende salah, yg terlebih open minded tu gamaknye x sabar nk menyambut tsunami dtg Malaysia. kalau semua org mcm ni pikiran, jwbnya anytime Tuhan turun bala.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. uncangteko says:

    alah minah ni terasa2 plak.tak artis la weih! -_-”

    ps:org2 yg alim sket dari artis2 ni bace je semua bnda kat internet ni cik kak oi..nak update.. nak tengok mana yg boleh tegur.. kalo dibiarkan, mau nyer nak kena tsunami jugak kat sini. tak gitu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Hitam Manis says:

    alah menyampah betul dengan orang yang suka suki nak cndem perempuan bertudung, biarlah asal dia nak fashion ke pae, asal niat dia betul..ape ke hal semua ni,

    tak elok okie menjatuhkan maruah orang dengan teguran macam gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ku kecewa says:

      nampak sgt ko ni x phm nape org pakai tudung. nape org tegur cara org lain pakai tudung. kalau ko setuju mksdnya ko subahat la.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tudong! tudong! tudong! BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          BOSAN! BOSAN! BOSAN! BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN pakai rambot plasu lagi bagoSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. kaki_g0ssip! says:

    ABE NARA NI EMO LA PLOK :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lipstick Hijau says:

      ape kes ne kaki gosip…??i x boleh tgk la video tu…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        LISP ~ aku pn xleh tgk video 2.. tp aku phm la ape yg tgh kecoh skrg ni.. ala psl entry yg BN ckp dy x sokong cara pemakaian tudung versi baru si yuna 2.. lps tu si yuna ni SENTAP! trs delete tumblr dy bagai! geli aku nok.. hahaha.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. TAURUS says:

    MEMANG PATUT PUN YUNA TU KENA TEGUR…MAKIN TUA SEPATUTNYA MAKIN MENUTUP…INI TAK…MAKIN TERBUKAK LAGI ADA….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. nARAGIGITENGGELAM says:

    abg nara bongok! pondan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Caldina says:

    Hahahaha……

    satu aje ayat aku utk ko…. PADAN MUKA…!!!

    p/s: ko tak rasa ke dosa ko dah byk kat orang ? plak tu ko tanggung dosa org yg tgk gambar2 yg ko tampal kat sini….. menggalakkan lagi permusuhan…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. aku perempuan says:

    aku tak kuase nak layan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Rina says:

    “Jika kamu menegur saudaramu dalam sembunyi, maka kamu telah menjalankan tanggungjawabmu, sebaliknya jika kamu menegurnya di khalayak umum, maka kamu telah membogelkannya di depan orang ramai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. fesyen apakah ini pakai serkup macam datuk ti cume beza tak nampak jambul..macam zaman mak2 kita kat kampung tgh anyam ketupat bawah pokok.pakai serkup rambut lilit tuala kat bahu.hehehehehehe.yuna yang dulu kan comei.cute jer i like tau.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. sue says:

    bro nara~!!! sile tabah yer!!! stakat minah senduk tu..bang nara jgn la sendu sangat~!!!! g mampus la die!!!
    dari updated kesah die..bek updated cik Heliza yang tomel n lebih mengerti cara pemakaian tudung muslimah…

    *aku mmg xsuke gan minah ni sejak aku pre-Law g…
    minah ni kat uitm memula jadi artis dulu bajet hot2 jek..konon fames la sgt!! puih!!!
    boleh lak nak menentang arus c senduk tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. alex says:

    ARTIS ….TEGUR SIKIT NAK SENTAP.ORG TEGUR AGAR NGKO TU TAK TERUS HANYUT…LALAIIII…HAIHHH….QI TLG LA SLOW TALK NGAN AWEK HANG NI…

    ABANG NARA, TAK PAYAH LAH NAK POST VLOG NI…LAMBAT 1 HAL, ….TAIP JE LAAAA….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Kak limah says:

    Apa yang abang nara tegur tu betul cuma cara abang nara tu tak berhikmah. Betul jugak la kata orang yang duk komen kat sini, abang nara ni rasanya gila traffic and sumber rezeki dia dari blog ni pun adalah dengan mengumpat dan menghina orang. Kembong perut la abang nara. Betul cara yuna pakai tudung salah tapi cara abang nara pun salah jugak. Abang nara tak takut ker makan dari sumber rezeki menghina orang camni, jadi darah daginh tau. Tak silap saya abang nara grad kat mesir kan. Camni la, pembaca pembaca semua, blogger akan buat apa saja untuk nak naikkan traffic especially blogger yang memang jadikan blog dia sebagai punca pendapatan, so kalau kita x nak benda hina menghina kutuk mengutuk ni terus berlaku, senang jer. Jangan melawat blog2 camni, so bila x der orang melawat takderla blog ni nanti, so bila takde blog ni takder la abang nara and pembaca buat dosa kering everyday. Abang nara ni educated tapi entry dia dalam blog ni tak menampakkan dia ilmiah. How sad

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Tipah says:

      Apa yg kak limah nak cakap ni pun…dok terasa nak taip jugak kat sini…kak Tipah setuju 100% cara abang nara tugur yuna tu tak betul pun, tak kena tempat…(kak tipah tak minat yuna pon)…yg lain2 kak limah comment, kak tipah no comment lah…(kurang celik IT)
      —> for abang nara, nasihat kak tipah lah…cara TUNANG abang nara pakai tunung pun tak betul…TEGUR2 LAH YE…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akupandaiPhD says:

        pandai nak komen org tp tunang sendiri mcm mangkuk tandas…….nara mg hipokrit! bahlol!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. nARAG!G!TENGGELAM says:

    aku sokong sgt kat kau kak limah…..mg cara nara nie salah…..betul ker nara nie grad from mesir…??? ingatkan kat stkat spm jer…ye la mentaliti dia nie mcm lembu cket…..kalau aku jahat..dah lama aku hack blog ne….. nara sumber pendaptan ko tu dr blog nie ko so pandai2 la ko arrange……..best sgt ker makan duit hasil dosa2 ko buat….mak bapa pun ikut join sekali makan duit haram…kesian……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolipop says:

      bahasa aper lah yg ko guner kan ni, samakan orang dengan lembu lah puler..kalau ko raser tak suka nak bacer apa yang nara tulis disini, buat aper ko bacer blog ni? kiranyer ko pun samalah macam lembu yang ko sebut tu kan hihihi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bibimbab says:

      nk hack …lol

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. pembaca setia says:

    abg nara dan abg ben ashari. boleh tak kalau ckp jangan goyang2 kaki. tak sopan lah. sorry tegor. jgn merajuk taknak buat video plak lepas nie tau !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. narajjang says:

    bro nara,video tu mmg broken link or mmg aku sorg je yg x leh nk view?

    to Kak Limah: r u sure nara ni grad dari mesir?jgn main sembur suka hati je ckp org grad dari mana sbb tu leh jadi benda x benar.nnt dpt dosa jgk.

    to narag!g!tenggelam: “ingatkan kat stkat spm jer…ye la mentaliti dia nie mcm lembu cket” – ape yg aku phm dari ayat ko ni,ko ckp dak2 yg takat spm mentaliti mcm lembu cket la ek?btolkn aku kalau aku transalate slh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak limah says:

      Cuba tgk post2 sebelum ni, si nara ni pernah cakap dia dulu belaja kat mesir kalau x salah kak limah. Kak limah takder niat nak menambahkan dosa pun. Kak limah dulu pun grad UK and banyak kenal orang yang grad dari mesir ni, kebanyakkannya derang ni semua bagus, tapi kak limah pelik ngan abang nara sebab cara dia ni tak menunjukkan yang dia highly educated. Tu yang sedey. Sedarla abang nara nak menegur kena berhikmah, betul yuna salah, tapi kan abang nara cakap abang nara kenal dia so tegur la secara depan2 or email jer yuna or sms, tak perlu make it public.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. KaR_TunE says:

    alamak korang nie sume nak gaduh2 pasal kes ni nape.. wlpn aq xde la minat sgt si YUNA nie tapi , semua org buat mistake seyyy…. boleh ditegur tp biar la personal,manusia ada sifat MALU pe. banyak lagi artis bertudung @ NON bertudung dedah2 pe… nak ikut sharak atau undang2 islam banyak artis boleh kene band!!! 90% drpdnye… then korang syaratkan nak jadi artis kene pakai [email protected] aurat. lau x, jgn jadi artis …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. helo says:

    dan Yuna dah hidden tumblr dia. huhu. cannot open her tumblr just now.

    tegur sikit dah terasa, kalau tak tegur karang berlebih lebih pulak style dia, mana mana yg baik tu jadikan la pengajaran.

    apa daaaaa………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. kaurase? says:

    kalau ikut pendapat aku yg xde pendapatan ni, yuna x patut terase hati sgt. kalau nak jadi public figure, this is the price to pay. childish nampaknya kalau privatekan tumblr. eh, bukan dia delete trus ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. rilek2.. says:

    yuna bukan terasa sangat ngan komen bro nara nie..aku rase dia pedih tgok komen2 pembaca yang over…kutuk2…skit2 da le…haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. AMIRA says:

    kena tegur sket pun x boleh ke? yuna, awak tu dah top sgt ke smpai tk leh kena tegur. kalau awak betul, watpe nk sentap smpai tutup blog awak tu.. lagipun sbg org yg ada pendidikan dan otak, awak pun sendiri boleh nilai betul ke tudung awak tu..

    kalau awak rase betul, keraskan la hati tkpayah smpai tutup blog, kalau awak rase salah.. x payah la nk merajuk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. bro,pnjng giler vid temuramah ko..xlarat aku nk tgk smpi abes…dah le pakai berukband jer…hehehe..pape pn yg ko tegur minah yuna tu aku stuju..da temnpak lehar dia..aurat tu..elok2 dlu tudung tutup leher,skang nmpk leher..sikit mase lg nmpk jambul..(kalu xder org tegur la..)mcm bini datu K yg da pegi umrah tu..

    mek yuna pn 1…nk taching2 plak..tegur cket pn xleh,blakon muvie jangan tegur la weii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      REBANG SUDAH RAMBUT TU YUNA LAGI JAMBU.!!….TUHAN DAH anugerah kn kite mahkota yg cantek tk payah lah nk tutop2 !!! agak2 umur yuna dh 50 taon ha…..leh lah bertudong likop tkde sape nk tekle lagi….skarang yuna maseh berkarya dlm kerjaya yuna sebagai penyanyi kalau nk bertudong tu agak2 lah ….tkan yuna nk berselubong pulak kn …betol tk yunaaaaaaaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah, ko cantik x?hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Yoon-A says:

        wah wah minah jambu..nak tunggu 50 thun bru terhegeh2 nk brtutup ye..mcm mana kalau u mati awal?? x mati katak nmenye?? kte bukan boleh predict bila kita akan mati so sementara masih hidup ni byk2 la igt kat Allah ye just saying :) sbb Allah anugerahkan mahkota yg cntik la kita kena tutup drpd pandangan orang bukan muhrim..ada faham??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Yoon-A says:

    kak YUNA, sy peminat akak,sy ske style k.yuna yang dulu2 ..sy stuju org laen ckp yg abg nara x patut tegur kak.yuna in public but benda dah jd nak wat cmne kn. kak yuna kena la terima teguran ni sbb benda baik kan. kak yuna jgnla ambil hati sgt sbb abg nara tegur 2 pun bersebab..sy syg kak yuna sbb tu sy x mau kak yuna changing into a different person in terms of ur style,attitude,etc . no need to be a modernized person if that can lead you to sin. love k.yuna <3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. nana says:

    boleh “tahan” gak yuna nih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. pembunuh_upahan says:

    Nara ko memang terbaik..jujur..kipidap!ayat ko bukan menghina,ko just bagi nasihat…sebab nasihat ko ni la lepas ni dia tak pakai tudung yang mengarut ni..kalau ko tak tegur ni komfem dia pakai time award @ apa2 majlis next time..Yang Ohbulan tak puas hati apa pasal? siap cakap kata tak teruk sangat tudung ni..memang tak teruk tapi tak tutup aurat. Akhir2 ni memang bangang la Ohbulan..bawak masuk politik biru=blue=bn dia..dasar UMNO memang suka la macam ni.. Yang Yuna pon satu bodoh,tak boleh terima nasihat..orang nasihat ikhlas dia kata nak jatuhkan dia..Nara ko jangan terasa hati dengan pencacai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. siputturbo says:

    ala yuna ni memang hipokrit la. dari dulu lagi aku tak suke. ramai dok angkat si yuna ni, siap kondem zee alvi lagi. nape nak bandingkan yuna ngn zee alvi tu. at least pade aku zee alvi tu tak hipokrit macam yuna.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Kurus says:

    aku rasa ok jerk imej yuna
    dier pg usa nynyi pon, org amerika tk der masalah dgn imej bertudung dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. tina turner says:

    ape la abg nara ni.. artis yang die suke cam lisa surihani n diana danil n fazura puji je memanjang aku tgk. cam yuna walaupun at least die pakai tudung nak dikritiknye plak. sooo double standard laaa.. x patut sgt2. x adil. not fair. ske ati abg nara je nak ckp pe yang abg nara suke kan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. cik comot says:

    yang penting aku s0kong bro nara..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. kami says:

    kalau nak tegur tu boleh…tapi x perlu nak tegur sampai buat video letak dlm blog..sampai blog u jd tumpuan.itu memang menjatuhkan org..kalau nak tegur…tegur lah kat wall yuna ke…msj ke…x perlu lah nak ckp kat blog.memang fesyen yuna ada yg nampak leher tp u boleh tegur dia sorg tp ni u tegur kat blog..atau nak dpt publisiti murahan ni..tengok berapa ramai dah peminat yuna menghina dia gara2 blog yg abg nara buat…kalau kami buat blog tegur u…tegur u depan org…how do u feel..artis pun manusia..maaf andai terkasar sekadar teguran utk abg nara:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. zara says:

    actually aku ni fan yuna tp skrg ni mcm xbrapa minat lah plak bila tahu yg yuna ni xbleh nk dgr teguran… dia tu ikhlas ke tutup aurat? yuna..jgn pkai tdg just utk brfashion je.. setgh pakai tdg tp xsolat.. apa makna tuuu?
    sy 100% setuju dgn abg nara…abg nara ikhlas nk tegur tp yuna xfhm lg ke? anda ptt terima teguran ni..jgn cpt melatah, merajuk, terasa hati..dh mmg betul gaya anda pakai tdg tu pelik.. sy ada tgk gamba yuna b4 this kt friend list fb sy..dia seorg photographer, penah amik gamba yuna..n sy trkejut.. yuna pkai selendang just selepang je.. tak pin langsung and nmpk leher sah2.. yuna… apa dh jadi niy??? bg sy yuna semakin hari semakin “sombong”…. maaf kalau sy salah..please brsikap pro yuna…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anna says:

      Ikhlas sama ada dia menutup aurat itu adalah hanya Allah yang tahu, tak perlu nak judge okay?

      Yuna bukan melatah/merajuk/terasa hati tak boleh terima teguran, cuma Yuna mengenali Nara secara peribadi, kenapa tak boleh tegur secara personal, kenapa perlu nak tegur di khalayak ramai?

      Bayangkan, Zara buat silap, sekali your friend gi tegur silap you dalam blog dia instead of terus jumpa you dan bagitau? Tak pasal-pasal orang lain tahu apa yang you buat silap tu dari tak tau. That’s not nice.

      Sekali lagi saya nak kongsi petikan dari Imam Syafie:

      “Jika kamu menegur saudaramu dalam sembunyi, maka kamu telah menjalankan tanggungjawabmu, sebaliknya jika kamu menegurnya di khalayak umum, maka kamu telah membogelkannya di depan orang ramai.”

      Yuna semakin hari semakin sombong? Pernahkah anda jumpa dan berborak dengan Yuna secara face to face? Selagi belum tak perlulah nak labelkan dia sombong ke apa.

      Tak salah Nara menegur, tapi ada cara yang lebih baik. Semua manusia buat silap. Janganlah sebab benda ni terus hendak mencemuh Yuna.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaka says:

        mula2 dulu ok la pastu semakin hari makin membuka tudung dia… tak perasan ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. arip says:

    bang nara keje kat British American Tobacco bukit jalil

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. ygne1?? says:

    minah jambu 24jam jd evil la weh..suh wat benda jht…”buka sume..bukak trus tdg 2….bukaklah….mmuuaahhhhaaaa”.cm2la kot maksud dia…duniawi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. dee says:

    haha. dis is my 1st time read BN haha kelakar baca komen2 anda :) saya tertarik dgn perkataan “wanita lindungan kaabah” hahaha. jgn havoc2 dan panas2 semua haha. he (the blogger) has his rights to write anything and she also has right to defend herself . because every human have reason that sometimes beyond from wat we think. so dont judge lebey2. hehe. anyways good forum. tapi bagus jugak mengangkat ‘amal makruf nahi mungkar’ ini. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. fadirulfais says:

    her tudung is pretty.somehow like nina simone’s.didn’t yuna music too reflects her?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0