Written by AbangNara | June 1st, 2012

Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah nama anak sulung Tomok yang dilahirkan baru-baru ini. Akhirnya Tomok atau nama sebenarnya, Shah Indrawan mengumumkan Arrianshah Akid sebagai nama untuk anaknya yang dilahirkan di Prince Court dengan berat 3.33kg itu.

nama anak tomok

Tomok turut tidak lokek berkongsi gambar-gambar terbaru anaknya menerusi Twitter @Tomok_NB_OIAM. Banyak juga gambar-gambar Arrianshah Akid yang diupload oleh Tomok. Kesemuanya comel-comel belaka. Semoga Arrianshah Akid akan terus sihat dan dijauhi penyakit-penyakit seperti demam kuning dan sebagainya.

Lagi 5 keping gambar Arrianshah Akid dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nama anak tomok
nama anak tomok
nama anak tomok
nama anak tomok
nama anak tomok

43 responses to Tomok Namakan Anaknya Arrianshah Akid, Semakin Hari Semakin Comel

  1. Anonymous says:

    perghhh pipi mcm pau!! nak gegett..comel sgt !!.

    0

    0
  2. atlashukry says:

    Berbelit lidah kawe nk nyebut yer… hehehe

    0

    0
  3. lalalal says:

    comey nyeee…………

    0

    0
  4. lovelime says:

    Serious comel sgt2:) pp dia aset termahal tue…hehe nice & simple name hope lepas nie tak ade yg pertikai nama anak org ya, tak semestinya namakan anak tak mengikut nama islam tue tak baik, pendek kata yg penting didikan ibu bapa. Kalau btl org nama baik2 tue semua elok cuba tgk cth artis rebecca nur islam ada ke nama dia sesuai dgn diri dia?klu org biasa pulak berapa ramai yg ddk meringkuk dlm penjara tue nama baik2?so kdp mereka2 yg sebok nak jage nama ank org tue fkr dlu habis2 awk tue ada/bakal ada anak jgk!

    0

    0
    • Anonymous says:

      xbaik kata rebecca nur islam x sesuai utk diri dia, who knows one day nur islam tu dpt kat dia.

      0

      0
      • love kucing says:

        lorh..mmg la nama die rebecca nur islam..hbs tu..kalo da tiap2 hari org sekeliling die dok pgil rebecca100x…mmg btol2 jadi rebecca la..nama ala2 inggeris..so..no wonder la perangai cm org inggerris..tol x? sbb tu dalam islam ckp, kalo nk panggil nama anak,panggil nama penuh..kalo panggil nama pendek2 n nama gleymer, mmg len ler jadinya..sbb maksud nama da bertukar..,panggilan nama pun umpama doa. :)

        0

        0
      • kpop dan popk says:

        betul..cousin aku pun nama inggeris..tp perangai elok jgk..muda2 lg dah selalu jadi imam masa sembahyang wlupun masa tu ada yg lebih tua..majlis agama selalu ada..
        tp adik dia seksi pulak..hehe..ayah dia dah marah2,merajuk je tau

        0

        0
  5. lantakpilah says:

    alololo… pipi pom pom!

    0

    0
    • Akus says:

      tahniah buat ayu & tomok..comey sngt2 baby ullos!geram tul rasa cm nk picit2 je pipi dia tu..moga jadi ank yg baik & berjasa pd semua..amin..

      0

      0
  6. wakaka says:

    Didikan dan pengethuann agama perlu ada pada diri kita dan anak2 terutama dalam menghadapi zaman yg penuh cabaran masa kini…. Tapi …. Nama yang baik memang dituntut oleh islam untuk dinamakan pd anak2 yg baru lahir. Apa pun tahniah buat Tomok dan isteri…

    0

    0
  7. zuragone says:

    tahniah tomok… tomok upload pic bnyk2 coz die sgt excited dpt baby sulung mungkin… comey ssgt :))))))

    0

    0
  8. Daku says:

    Mcmni la baru artis yg sempoi. Xyah nak sorok2 gambar anakkan. Alah. Gamba je pun utk peminat tngk2 kan. Tahniah. Bab nama tu, mesti parent si comel dah kaji dlu sblm bagi nama. Sapa nak bagi nama anak dngn gelaran yg x sedap. Next time letak nama dngn maksudnya la kot utk peminat2 kaji. Btw, naper nak sibuk2 ek dngn makna nama anak orang? Haish… Dear baby comel, moga kamu diberkati n dirahmati dunia n akhirat.

    0

    0
  9. adeakukisah says:

    Comelnye pipi bolaaaaat sgt. Heehehe. By the way, rasenye tu bukan wife tomok, tu kakak tomok si ISMA kan?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    suke cium bau baby baru lahir….harumannya tidak akan ade ditemui dimane2haruman dari syurga…

    0

    0
  11. ayen honey says:

    tahniah tomok n wifey
    sekali pandang, wife tomok mcm dr harlina, wife angkasawan=D

    0

    0
  12. Oh! I love babies!! says:

    Eiii!! comelllll sangat! Geram tengok pipi dia..

    0

    0
  13. maaakkkkkk comeinya bby dorg ni…..eissshhhhhhhhhh gerammmmm!!!!!
    pipi montok tuee…………laaaahaaiii…tahniah tomok n wife. moga dgn lahirnya permata hati ni, hidup tomok n family lebih berseri2, gembira, n tmbah murah rzki. didiklah anak ni sebaik2nya…comel sungguh anugrah Tuhan ni…

    0

    0
  14. lea says:

    wow..Prince court..tempat mahal tu …

    0

    0
  15. izzah abg hariz yang punye says:

    comel si bam2 nih….ikut kecantikan ibu n ayah dia…semoga jd anak yg soleh dan sihat selalu…

    0

    0
  16. meeradriana says:

    lately ni ramai pulak aq dgr org nama akid..
    nway sedap gak nama dia..
    tapi nama sebenar tomok lagi best.. :)

    0

    0