Written by Bella | September 1st, 2015

Penyanyi Tomok telah meluahkan rasa syukur di akaun Instagram miliknya selepas isteri tercinta, Ayu kini sudah berhijab sepenuhnya.

Dalam foto yang dimuat naik oleh Tomok, isterinya itu kelihatan sungguh jelita dan manis mengenakan tudung berwarna hitam.

Terima kasih YA ALLAH.. Alhamdulillah…

Ramai peminat Tomok yang memuji penampilan baru isterinya dan rata-rata memberikan komen positif dan mendoakan agar Ayu sentiasa dirahmati oleh Allah SWT.

Alhamdullilah, tidak dapat dinafikan setiap wanita yang mengenakan hijab pasti akan tampak lebih ayu dan manis. Semoga penghijarahan Ayu ini akan kekal, sama-sama doakan yang terbaik buatnya.

16 responses to Tomok Luah Rasa Syukur Isteri Sudah Bertudung

  1. Aasha says:

    Cam Rozita Che Wan versi berisi sikit!

    Aku first ke?!

    0

    0
  2. iyo..iyolah tu........... says:

    Iyolah tu……………….

    0

    0
  3. LaaaAAAAAAAA.............. says:

    La….laa……laaa…….laaaaaaaaa…………………

    0

    0
  4. booooooommmmmmmmmmm!!!!!! says:

    Cik..cikk…cikkeee….bommmm……bunyilah booom…….boooooom………booooommmm………….boooooooommmmmm…………………

    0

    0
  5. Ya Horrrrrreyyyyyyy.......... says:

    Horrrrreyyyyy……..horrrrrrrrreeeeeeeeyyyyyyy…………….

    0

    0
  6. enot says:

    Pakai tudung pun nak happy ke? Bodohmye…..pakai tudung tak semestinye masuk syurga

    0

    0
    • Irin says:

      Ya Allah. Speechless kejap aku dgn komen ko. Hmmm.. tarik nafassss.. fuhh..

      Ok.. baru ada kekuatan naj bersuara.. Memang takda sapa pun ada jaminan masuk syurga. Cuma as human being kena la berusaha ke arah tu. And itu yg dilakukan oleh Ayu ni. Biarlah dia nak happy. Kau pun cuba2 lah belajar utk lihat sisi positif sesuatu perkara. Asyik pikir negatif je. Haihhh

      0

      0
  7. tadaaa says:

    aiyooo…ini bkn isu masok syorga neraka nyer… cer laa positip skettt…

    0

    0
  8. mohd iman says:

    ok r tuu dapt hidayah dari allah s,w,t, untuk brhijab

    0

    0
  9. Linzy Longkang says:

    perlu ker org pakai tudong jadi citer kat blog? sedehnyaaa

    0

    0
  10. Cik Rini says:

    Alhamdulillah.

    0

    0
  11. kitty says:

    perghh..umur da 36..ingtkan 28thnn..

    0

    0
  12. adudu says:

    isterinya comel

    0

    0
  13. Mimi says:

    suka dengan wife tomok.
    humble and low profile :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau kenal takat dlm insta twitter takya ler ckp humble low profile bagai.. cuba knl kat luar .. tau ler ko sape dia

      0

      0