Written by AbangNara | July 12th, 2010

tom mystarz lg dibelasah

Oh, cerita Tom Mystarz LG ini nampaknya semakin menggila. Terbaru Utusan Malaysia melaporkan yang Tom atau nama sebenarnya Raja Farah Afzal Raja Ikram dan seorang wartawan Utusan Malaysia cedera dibelasah oleh sekumpulan lelaki di Damansara. Tragedi ini berlaku di sebuah kedai kopi tak jauh daripada Balai Polis Damansara. Nampaknya ada kaitan dengan report polis yang kami tulis sebelum ini.

Tragedi ini dikatakan berpunca apabila Tom, 25, membantu menumpangkan seorang rakan lelaki bersama isterinya tinggal di rumah penyanyi itu di Pangsapuri Meranti, Sri Damansara tanpa kebenaran keluarga isteri rakannya. Untuk pengetahuan anda, rumah yang suami isteri di dalam Melodi diinterview bukanlah rumah diorang. Diorang sebenarnya tinggal di Taiping. Tapi masih tak berapa jelas sangat kenapa hal ini boleh dijadikan punca pergaduhan.

Tom dibelasah di muka, kaki dan perut semasa cuba memberi penerangan kepada pihak keluarga yang terlibat. Kita tunggu apa lagi yang bakal tersingkap di sebalik drama artis kurang popular ini.

206 responses to Tom Mystarz LG Cedera Dibelasah Sekumpulan Lelaki Di Damansara

  1. miey says:

    padan muka.betina sial

    0
    0
    • mis carliz says:

      alamak apa cita ni…….sori tak tengok melodi kelmarin… memang teruk la..ni,, ari tu abang nara ada tulis artis realiti tv dan Boyfriend…TUUUUUUUUUUUUT…….. depan isteri tu… ada kaitan kot ngan crita ni…

      0
      0
      • zura says:

        korg ckp mcm 2 mcm la korg ada kt rumah die yg die ada sex dgn laki 2..ntah disebabkn cemburu buta..bini doe sanggup mereka cite mcm2…korg apa tau??yg korg tau asyik nk mengutuk org je..pelik la aku tgk korg semua ni..nama je malayu…ni namanya melayu m’jatuhkn bangsa melayu ada la..patutnya bila da jd camni kite bg la nasihat ke apa ke..ni sesuke sedap mulut korg je nk ngata mcm2 pd die…

        0
        0
    • azu says:

      mcm putar belit je cite diorg ni…x fhm aku…mmmmm

      0
      0
      • babyface says:

        ala….tom 2 yang putar belit,kalo die tol nape die xwat report ka polis??tp pasangan 2 yang wat report??mungkin tom ade wat silap,tp ape citer sebenarnye yang berlaku sampai jd camni skali??ish..ish…memang patut kot tom kene camni..xkan orang suke2 nak belasah die kalo x mengundang kemarahan orang…ntahlaaa…

        0
        0
        • haq says:

          hahahaha..TOM si sial. padan muka betina garik ni, kalau kat london dulu kita orang panggil betina macam ni londons bicycle…everybody can ride her…hahahahha..padan muka kau tom. ni lah KARMA namanya. padan muka kau garik. aku dapat tahu pasal cerita kena belasah semalam. diaorang ni nak mempermainkan rakan2 media kita. dah perbualan diaorang didengari ramai semasa put on loudspeaker… semua media2 dah tahu… dan untuk si sedara si tom bernama intan yang merupakan rakan2 media kita… KREDIBILITI dan KESAHIHAN ceriata yang dilaporkan tidaklah boleh dipercayai sama sekali. dia adalah saudara si betina yang nampak macam muka perempuan murahan siam ni….dan dia lagi nak back up dan kurang hajar pada makcik2 si mangsa…nak main tunjuk2 jari… nak penampar makcik2 orang pulak…padan muka kau INTAN ooooi…. dan tom… rasakanlah KARMA… cash payback. tuhan maha kaya…. sekian terima kasih.

          0
          0
        • kazzu says:

          betul..betull.betuuuullll…saye setujuu..

          0
          0
        • zura says:

          sebenarnya ko yg sial…ko jelez sbb ko xcantek mcm die..wakaka

          0
          0
    • sue says:

      Miey: nape ko ckp dye betina sial? seronok ye? ooo.. lupa lak, itu mulut ko kan? mak ayah ko yang jaga ko dari kecik kan? mulut tu Allah swt yang ciptakan kan, bukan orang lain, apa ko peduli kannn? .. ..
      aku pun tak paham, Abg Nara nie camner.. dari mula cerita Tom nie kuar, asyik cam nak berat sebelah Negatif jer… Pasal cerita Suami isteri nak report Polis kat Balai PolIs Damansara tu, masa tu mungkin dye org nak discuss kat restoran yang Tom kena belasah tu.. lg 1, org yang peluk si Tom tu, ISTERI kepada LELAKi yang kononnya berhubungan sulit dengan si TOM nie.. adeiii.. ntah la,,,, seburuk manapun orang lain, jangan sesekali kita menjatuhkan dan merendahkan ciptaan Allah SWT.. cuba Doakan kebaikan semua org, cuba belajar betulkan keadaan sekeliling dengan secalit doa yang ikhlas dari hati. jangan cuba mencetuskan api Fitnah dan Keburukan orang lain…

      0
      0
      • AMZ says:

        ek ele poyo tu statment ko hehehe :)

        0
        0
        • ainashikin says:

          cik sue…dh kalau boleh buat sex dpn bini laki tu tak ke sial?ke namanya bls budi sbb tumpangkan pasangn tu kat rumah dia?

          0
          0
        • zura says:

          bkn statement die poyo tp ko yg poyos..diri sndr pn belom tentu bagus suke2 je nk ckp org sial…betul la 2..mak ayah ko xajar ko masa ko kecik2 dulu..mulut ko bkn setakat bau longkang..ni dah bau taik ko sndr….wawawa…….

          0
          0
        • kure-kure says:

          zura…ko tulis cam lebih kurang dorng je hehe

          0
          0
      • -00- says:

        Artis n wartwn n blog dipuja. Hakim x brtauliah dpt dosa

        0
        0
      • indi says:

        taniah sue… ko pun cakap tak elok juga… ko ada ctu ka?

        0
        0
        • sue says:

          AMZ: Poyo ker? hurrmmmm
          Ainaasyikin: betul ker si tom n bdk laki tu buat depan bini dye?
          -00-: artis mana yg dipuja tu?
          Indi: aku takde kat situ, tapi setiap kali baca bab2 si Tom nie, cuma boleh kata “Astaghfirullahal Azimmm” jer… selain tu, boleh gak kata “Wallahualam” sebab hanya Allah yang tau apa kejadian, hikmah dan balasan daripada apa yg jadi nie..

          0
          0
        • _someone_ says:

          sue: sile bace murai.com.my dengan teliti. Isteri die peluk tom SEBAB: kalo die biarkan org ramai pukul Tom, nanti bile die bersame dengan suaminye, die akan DIPUKUL LEBIH teruk oleh suaminye. SBB pihak keluarga mangsa(isteri) yg pnggil media.

          0
          0
      • Julie says:

        aku slahkn sume pihak..ble dh jd hal bru nk kecoh..dr awal asal keluarga kedua blah pihak x b’suara..
        m’ghalalkn yg haram!nasi dh jd bubur..aku tekankn sume back tu agama…
        klu dh tau bukn mahram,ade btsannyer… jgn kta tinggl sma,ajak msok rumah pun ade laranganyer…
        percaya atau x t’pulang kte m’nilainyer..beto atau x ceta ni pun x timbul sbb kte org yg x tahu..
        mlut kena jga,jgn mudh m’jatuh hukum..fitnah jauh sekli,ceta ni ptut ni d jdkn sbgai k’simpulan “yg baik jd teladan, yg buruk jd sempadan..b’kwn dgn laki org kena hti2..elakkn b’sma lebh2 lg b’dua2..
        jdkn agama sebgai landasn dn pegngn…

        0
        0
        • sue says:

          dats rite Julie…

          0
          0
        • zura says:

          ermm betul 2..aku sokong….aku da kwn lama dgn tom aku tau pragai die..sebenranya die xmcm 2..oleh disebabkn masalah rumah tangga die yg lampau..die jd t’tekan n fobia..aku kwn lama die aku tau apa prasaan n masalah die..anda2 semua jgn nilai org dr luaran…jgn bile da bace paper dll,,anda labelkn die sebegitu rupe..hanya die n allah saje yg tau apa yg t’jadi sebenarnya..xperlu lah anda semua sebuk hal org..hal diri sndr pn belum tentu perfect..igt!!manusia xlari dr melakukn kesilapn…kite sbgai manusia xperlu sesuke hati menuduh n menuding jari siapa ygs alah n siapa yg benar..hal dlm luar kain org pn anda semua nk tau ke??adoi…dunia2….dosa yg kite ada ni pn xt’ampun…jgn la nk menambahkn dosa pula…bwk2 b’tenang….aku hrp lps ni apa yg t’jadi pd tom m’bawa 1 iktibar n pengajaran kepdanya..mudah2an tuhan menlindungi dia….aku sbgai kwn akn sentiasa berada diblakang ko tom…teruskn semangat utk terus hidup..pedulikn ckp org..yg penting lps ni ko bukak buku baru..dah jd artis ni standard la..gosip2 diluar jangkaan adalah risiko yg perlu ko tempuhi…amin….

          0
          0
        • zura says:

          aku pn heran..apa motif semua ni,,,hal laki bini pn keluarga nk masuk campur???pas2 babitkn media..xperlu la nk babit mana2 pihak..m’jatuhkn maruah tom sbgai artis baru..hal2 mcm ni biar laki bini yg setlekn…knape mst keluarga masuk campur???mcm2 la…

          0
          0
        • suki says:

          cehhhh!!aku da agak ko ni mmbr die..nmpk sgt dri tdi duk backup…kim slm kat mmbr ko yg jalang tuhhhh…

          0
          0
        • noname.. says:

          weyh…ak da dga cte mcm2 sal tom…bla a…betina garik…yeah…datz rite utk kte sume doakn yg t’baek utk dy…tp..law dy cndyi tamau brubah pe cer…still jmpe laki owg…weyh tom…byk lg laki len bole ko rembat nape laki owg gak yg ko nk rembat.?.conclusionnye…tom…jgn dekat2 nan laki owg law nak owg stop ckp bruk sal ko..TEPUK DADA TANYA SELERA la weyh..chow..ASSALAMUALAIKUM.

          0
          0
      • kazzu says:

        alahh statement cover mcmtu laa..huuhu

        0
        0
        • zura says:

          xde maknanya statement cover..ini bkn cover..ini nk menyelamatkn bangsa melayu drpda terus dicaci n dijatuhkn maruah…

          0
          0
        • UstazRock says:

          Zura..manusia mmg x dpt lari dr kesilapan tp jgn jadikan itu alasan untuk mbuat silap..insyaallah jika kta ikut jln yg lurus kes2 seumpama ni x kn berlaku…bkn nk judge org dr segi luaran tp dri luaran jga kita blh nmpak dalam diri org tu..lihat pakaian Tom adakah itu ciri2 wanita muslimah yg baik..sbgai kwn awk kena perbetulkan dia bkn cover silap dia..

          0
          0
      • dia says:

        zura:bile masa lak si tom tuh cantik??wakakakaka,lawak tol,buta mata ke?aku tgk muke die cam bapuk jer…hakhak tuihhhh kpd tom

        0
        0
        • redcarpet says:

          dia:ko jgn lh hina ciptaan tuhan…klu mka cntik pn perangai mulut mcm longkang sama gak tuihhhhh

          0
          0
  2. miey says:

    eleh y nangis2 n peluk2 tomsial tu,sedara dia la 2.wekssssssssss.poyos la u all

    0
    0
    • Miss E says:

      Tepat skali nama baru dia TOMSIAL. memang sial betina ni.

      0
      0
      • keretamalaysia..... says:

        hoiii. ko sedap je nak ckp org sial. ntah2 ko la org yg ade kat sane kan? gile kejammmm…

        0
        0
        • carlos says:

          keretamalaysia: 2 komen you buat awal tadi ni mcm sokong kenal tom ja… dia tu pompuan macam mana? komen sikit..

          0
          0
        • ainashikin says:

          haah…ke sedara tom ni…cerita sikit….lau tak tomsial…tombak la…

          0
          0
        • kazzu says:

          sdare carlos i like ur question..=)

          0
          0
        • zura says:

          ntah..suke2 je nk ckp tom sial…klu org ckp gf/bf korg sial apa prasaan korg??xperlu la baru baca berita mcm ni terus nk labelkn org sial..cerminkn diri sendri 2 dulu…semayang pn belom tentu buat…sesuka hati nk ckp org sial…mulut korg 2 yg sial….

          0
          0
      • zura says:

        sebenarnya yg sial mulut ko…

        0
        0
        • suki says:

          ko lgi la sial…tdi nasihat jgn mgate owg…mulut ko pom same..sesuai la tuh bkwn ngn TOMSIAL…sdare ko ek…wakakaka

          0
          0
  3. itulah says:

    mungkin dia layak dibelasah tp cubalah jgn jadi mcm dia.
    kan xpasal2 aku dah kesian tp aku dpt rasakan dia ttp xmenyesal dan ttp brutal menyumpah2 dsb. nauzubillah…

    0
    0
  4. cath zee says:

    teruk gak die kene belasah nie….tom2…jg ler anak ko tu…dr carik jantan..

    0
    0
    • zura says:

      die sntiasa jage anak die..hati n prasaan die xde sape pn yg tau…die jd mcm ni ada sebabnya bkn sesuke hati die nk cari jntn lain..itu ko perlu tau…

      0
      0
  5. Mia says:

    Ntah ape ler sbnarnya crita dia nie… Biarlah selesai cara baik, watpe nak belasah2 org. X pasal2 msuk lokap kang

    0
    0
    • seri wangi says:

      KLU SEMUA BAIK CM U.. XDA LE JD KES PUKUL2. BUNUH.. AMAN JE DUNIA.

      0
      0
      • zura says:

        betul betul betul…aku sokong…
        klu da dasar jntn dayus cam2 la..suke2 je nk pukul kaum wanita yg lemah..

        0
        0
  6. Rin says:

    Tom ada anak..??
    dia ni mmg ppuan brutal, wlpon dh d ajar jln mcm kucing (catwalk) tetap jln mcm kingkong.. !
    padan la tu ‘jntan’ btemu jantan .. hemo3x…

    0
    0
  7. seri wangi says:

    nak tahu cerita sebanar ni.. cam tak sabar… kalah ariel peterporn.. huhu..

    0
    0
  8. ecah says:

    Makin rumit ini cerite…Xpaham aku..
    Kal0 da thp kene blasah ngan sekump laki ni,pd pendapat aku la mmg ter0k juge la pelakuan t0m ni smpai thp 2..Kal0 sekump p0mpuan,l0gik lg..Ni sekump laki..T0m2..Insap la..Moga Allah bg k0 petunjuk..Amin.. :)

    0
    0
    • seri wangi says:

      aku rasa cam ganas sgt le tom tu smpai sekumpulan lelaki.. x pun newspaper je kasi gempak.. ntah2 sorg je g serang

      0
      0
      • ainashikin says:

        dh kalau die boleh ckp kat bini tu:”sebab aku artis aku bleh amek laki ko” then buat tuuttt dpn bini tu padan la kena mcm ni…

        0
        0
        • carlos says:

          aku sokong ko ainashikin… ikut suka ja tut.. merata2.. laki tu pun gila… nampak sangat x dak maruah… neraka jahanam lah tempatnya… kesian bini dia.. laki tu … kalau nak sangat kat pompuan murah tu.. antarlah bini balik rumah makpak dia.. buat apa ko nak dera dia…. murah sungguh maruah ko dua orang..

          0
          0
        • ainashikin says:

          dua org tu dh terdesak kot carlos

          0
          0
  9. Jay Ar says:

    padan muka…! lau perangai macam ‘nates’ tentulah dibalas setimpal cam tu….

    0
    0
  10. fikir says:

    uishh.. bang nara. ayat last tu x bleh blah. ahahaha.. cam ayat melodi pun ada..

    0
    0
  11. natts says:

    tunggu dan lihat………..panas!panas!panas!

    0
    0
  12. seri wangi says:

    aku rasa ini patut dijadikan pengajaran kepada perampas suami org yang membelakangkan nilai2 ketimuran…. dan agama…. patut disumbat dalam penjara je org mcm ni.. x payah denda2.. biar dia taubat sikit.. artis ke,, org kaya ke.. dia x patut melanggar agama,, dan melukakan ht org.

    0
    0
  13. Pretty says:

    siapa ye lelaki yg blasah Tom erkk,, nak ucp Tahniah Bro…
    Kpd Tom.. Padan lah Muko…..

    0
    0
  14. danny says:

    sendiri mau ingat

    0
    0
  15. wantie says:

    citer ni cam pelik . kalau la si lelaki tu leh tuttt dgn tom. pas tu wat polis report plak. Apa kes ni??? kalau ada masalah naper tinggal ngan tom.

    kronologi citer dia pening la. atau pun tukang cerita ni pun tak tu ujung pangkalnya.. haishhhh

    0
    0
    • seri wangi says:

      BANYAK LAGI KISAH PENING DLM KEPALA.. JGN KITA BUAT PENING KEPALA KT.. HUHU

      0
      0
    • carlos says:

      watie… x semua orang ada kekutan untuk buat polis repot.. tambah pulak pompuan baru bersalin… takut ada… sayang pun ada… may be.. yang laki tu arus ingat.. apa ka dayus sangat.. mcm x leh cari rumah sewa sendiri… atau memang dia dengan tom tu sengal…

      0
      0
    • _someone_ says:

      sile bace murai.com.my untuk bce bukti myspace & sms. Bru hang paham.

      0
      0
  16. aku says:

    Betul ke pe yg d kata kn Tom wit Suami (x-boyfriend tom) b’zina depan isteri dia? Bila bc kt citer nie kt paper & blog2 makin pening…mana 1 yg benar?? hanya DIA d atas yg lebih MENGETAHUI…(^_^)

    0
    0
  17. chucky says:

    rasa mcm bnyk perisa ler……aku rasa tom tak salah tpi suami isteri yg menumpang tu yg mcm ambil kesempatan!!! huhuhuh wait n c wat wil hapen nxt…..hmmm mcm2 hal…peace~~~~

    0
    0
    • seri wangi says:

      BAIKNYA SI TOM.. N MULIA SGT SBB KASI UMAH DITUMPANG ORG.. HUHUHU

      0
      0
      • betul says:

        masih ada hati ngan x kot

        0
        0
      • aakoo says:

        kalo aku jadi mangsa la kan.. mati idup smula pun aku tak nak tumpang umah x kpd laki aku..
        mmg la boley kate kwn baik.. tp tak mustahil gak cinta lame tu boley berputik semula..

        0
        0
        • mama says:

          dan terdesak la tuh.. sayang kat laki.. ikut ja la… laki tu kena pikir ..sendiri.. may be sibini ini x tau depa ni ada hubungan

          0
          0
  18. fea says:

    kate nk berbincang dgn kuarga si isteri..nape pakai suar pendekkss?? x sesuweii la tom…

    kalo tom x salah, nape kuarga si isteri beriyer buat police report btl x…sbb nyerrr ????

    arrrr..lu pk la sendiri..assalamualaikum !! ;D

    0
    0
    • seri wangi says:

      selaar pendek sbb masa tu dia perasan dia org afrika.. hahaha

      0
      0
    • aku laa says:

      masalah nyer seluar pendek tu selayaknyer dipanggil sepender jekk.. pendek bebeno.. padan ngan muke ko la TOMSIAL.. mmg patut la ko timer penendang tuh..

      0
      0
    • cikedi says:

      huhuhuhuhu..tak tau nak komen….skang ni byk sgt org buat polis repot palsu..last2 minit nanti….siap masuk lak statement nak tarik balik la repot..sbb x nak panjang2 hal keluarga…skang ni pesyen tuu…lepas dah gembar gembur…nanti tarik balik…huhuhuhu….harap2 tak mcm tu laaa

      0
      0
    • emelda says:

      tom rase kaki dia sexy kot…..hahaha…..

      0
      0
  19. yuyuy says:

    korang…peliklah citer ni…..dah laki bini tuh pon pelik kenapa pergi tumpang rumah si TOM TOM BAK tuh…..aish….aku rase apa2 apon puncanya dari suami isteri tuh laaaaaaaaaaaaaaaaa……..sape suh menumpanggggggg mcm tuhhhh…..pastu mulalah kecoh itu ini…………

    0
    0
  20. ju says:

    puas hati..tu baru buku bertemu ruas..!!
    balasan dunia, belum tau akhirat lagi..huh..

    0
    0
  21. JersiNo20 says:

    Padan muke ko.. pasni tah ape lak statement murah ko nk bg.. udah le woiiii, betina x seda dri.. boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo….

    0
    0
    • yuyu says:

      ko ahli keluarga yg ganas2 tuh ker???….erm…aku xberani nak kata sape salah…si TOM ke keluarga tuh….so better kite tunggu dan lihat…..klau TOm tuh jahat apsal si BINI tuh pi duduk dari ngn si TOM tuhhh

      0
      0
      • seri wangi says:

        kan saja je dia ckp dlm melodi… logik ke?

        0
        0
        • cici says:

          bini die mungkin takut sbb diugut “kalo pape jd kat tom mase perjumpaan tu mampos ko aku kejakan” mungkin la sbb tu bini die takut mase tom kene belasah tu..die takut nnt die and anak die ditimpia musibah lain plak dari jantan binawe tu…

          0
          0
        • ros says:

          setuju la ngan cici

          0
          0
  22. open mind says:

    kesiannya dia .. apapun salah dia .. kekerasan bukan jalan penyelesaian ..

    0
    0
    • seri wangi says:

      cuba ko kasi ayat ni kat pak polisi.. x da le pengedar dadah kena hukum gantung nnti

      0
      0
  23. Reena says:

    Tu lah pasal…buat baik berpada-pada…

    0
    0
  24. tOm tOm bAk says:

    xder ker CD tom main ngan laki org tu? kalo ader gua nak beli…

    0
    0
  25. budin says:

    woho woho woho. buat cite macam org malaysia bodoh jer. masuk melodi cakap takde pape. tapi hakikatnye……

    dunia artis huh

    0
    0
    • cici says:

      mungkin mereka diugut laaa….tulis komen macam x baca habis2…lain kali baca habis2 baru komen

      0
      0
  26. Miss_hujaN says:

    Tak nak mikir wase

    0
    0
  27. FTNer says:

    dah baca kronologi kat murai.com.my… pelik juga
    nampak macam ada konspirasi Tom nih..

    berdolak dalih pula..siap ada kawan-kawan gangster.

    0
    0
  28. lat says:

    kalau x salah tak kan org nak belasah…

    0
    0
  29. murai story says:

    pdahnye…
    munkin she deserve..

    0
    0
  30. ckap aje. says:

    alaa..

    0
    0
  31. yana says:

    kesian pulak aku tgok cerita drang ni…………..entah sapalah yang betul???????????????

    0
    0
  32. madoxerahman says:

    boleh upload pic bf tom x
    ???

    0
    0
  33. shika says:

    emm… tah la… tgok je la ksudahan nye cmne….

    0
    0
  34. missty says:

    tom lps becerai..syok blk kt x bf dia kot..pastu si x bf ni plak nk duit si tom tuh aka menumpang…itu yg dia layn si tom tu…last2 wife dia yg jd mangsanya…patotnya p belasah laki tu..ape kejadah menumpang umah org????xkeje ke hape!

    0
    0
  35. miya says:

    saya sokong missty. si laki perempuan tu yg juga ex boyfriend tom tu yg patut kena potong anu nya. bini tu ngadung x di jaga. sibuk nak ngejar tom yg mungkin dahaga kasih sayang. jantan keparat betul. x de maruah.

    0
    0
  36. Zaza Muhammad says:

    owh… skali komen kena remove…ni musti ade yg reply sound over2 nih, satu ‘box’ kena remove… ambe sembang psl CSINY je..
    klu nk komen atau meluahkan rasa tak puas hati tu berpada2lah…. as org luar kite bukannya tahu hujung pangkal, sapa btul sapa salah…
    tapi semoga kedua2 pihak menyetelkan mslh dgn sebaiknya dan tanpa menggunakan kekerasan…

    0
    0
  37. ita says:

    aku rasa mmg ada yg sgt2 tak kena dalam kes nih… kalau baca kat murai.com, lelaki ni tak kerja, laki bini tumpang pulak rumah si tom (ex-girlfriend)… si tom patutnye tak layak masuk campur masalah rumahtangga org, melainkan dia mmg ada affair la ngan jantan nih.. walaupun tu bini dia, apa masalah sampai family bini tak dibenarkan jumpa???? mmg jantan bermasaalah la tu kan???…. boleh pulak bini beranak, ex-girlfriend dia yg jaga bini dalam pantang…. macam tak kena je bunyinyer….

    0
    0
    • memek says:

      maybe tom sangat mulia.. hahaha

      0
      0
      • cici says:

        sebab jantan binawe tu xde duit nak sara anak bini….sbb tu buat maksiat dengan tom..tom kan banyak duit…tom pon sedekah la duit kat jantan binawe tu…due2 desperate!

        0
        0
  38. itay says:

    tak paham la,laki bini tumpang dok umah tom,kira baik la tu,pas tu tom tuuuuuut depan bini yang mana pulak

    0
    0
  39. sarah says:

    tak pernah pun tengok dia nyanyi,buat malu je.

    0
    0
  40. noni says:

    aku pun x paham…lepas bace murai.com aku paham….siap ada gambar lagi…memag s*** la si tom n jery tue…

    0
    0
  41. noni says:

    UALA LUMPUR, 11 JULAI 2010: Sebelum ini, ramai yang tertanya-tanya siapakah juara program realiti bukan terbitan Astro yang memukul isteri orang dalam keadaan sarat mengandung. Namun ramai yang berpendapat si juara program realiti yang telah berkelakuan biadap serta kurang ajar itu adalah juara Mystar LG 3, Raja Farah Afzal Raja Ikram atau Tom, 23.

    Sungguhpun begitu, tengahari semalam, Tom telah menafikan segala tuduhan tersebut. Penafian itu telah dibuat menerusi program Melodi TV3 tengah hari semalam. Malah, dia mengakui dia adalah kakak angkat kepada mangsa pukul.

    Sebaik saja berakhir pengakuan Tom tersebut, murai.com.my menerima panggilan telefon dari keluarga mangsa yang tidak berpuas hati dengan pengakuan bintang realiti kelahiran Perak itu serta terus mengadakan sidang media tergempar untuk menjelaskan keadaan sebenar.

    Bertempat di kediaman bapa saudara mangsa di Damansara Utama kira-kira jam 3 petang, bapa mangsa iaitu Hj Ali Ibrahim, 58, bersama keluarganya yang lain sudah menanti kehadiran media untuk memberi keterangan sebenar terhadap apa yang berlaku di antara mangsa yang bernama Zaireen Sofia Abu Bakar atau Ayin, 23, bersama suaminya, Mohd Firdaus Jamil, 25.

    “Saya adalah bapa angkat kepada Ayin. Walaupun dia anak angkat, saya dan isteri telah menjaga sejak dia berusia 1 hari lagi. Ibu dan bapanya masih ada tetapi mereka sudah tidak bersama lagi. Malah, Ayin sendiri tak pernah tahu siapa mereka. Bagaimanapun, dia pernah berjumpa adik beradik kandungnya yang lain tetapi tidak mengetahui mereka mempunyai pertalian darah.

    “Untuk pengetahuan semua, Ayin dan suaminya sudah 2 tahun berkahwin. Kami bukannya tidak menyukai suaminya dan langsung tidak ada masalah dengan dia. Kami kenal benar siapa dia (suami mangsa). Dia adalah bekas askar dan pernah ada masalah dengan dadah. Polis siap pernah datang cari dia dia di rumah kami sehingga dia terpaksa menyorok di rumah kami.

    “Saya juga rapat dengan bapa mentua anak saya. Terus-terang saya katakan, bapa dia sendiri pun sudah tidak tahan dengan perangai anaknya itu. Selepas dia berkahwin dengan anak saya, kehidupan mereka jenis jadi tak tentu arah. Asyik berpindah randah. Sebabnya, saya diberitahu dia tidak mempunyai pekerjaam yang tetap dan semasa anak saya mengandung, anak saya yang bekerja mencari rezeki untuk sara kehidupan rumahtangga mereka,” katanya.

    Bercerita tentang kes anaknya dipukul, Ali mengatakan segalanya berpunca dari kes bapa menantunya yang memarahi suami anaknya itu.

    “Lepas kena marah oleh bapanya, menantu saya terus bawa anak saya lari ke KL. Masa dia lari tu, famili tak tahu apa-apa. Dan, sejak dia lari juga, kami langsung tak tahu apa-apa berita tentang dia. Disebabkan risau, kami terus buat laporan polis. Laporan polis itu dibuat selepas 2 minggu ketiadaannya. Waktu itu, anak saya tengah sarat mengandung lagi.

    “Waktu tu kami memang tak tahu nak cari mereka di mana. Tiba-tiba saya dapat tahu anak saya di pukul suami dia dan Tom. Mesej berupa SMS itu adalah mesej di hantar anak saya kepada bapa mentuanya. Mesej itu dihantar dengan tujuan untuk mendapatkan pertolongan. Malah, dalam kiriman SMS yang kedua, anak saya mengadu bahawa suaminya telah tidur sekatil dengan Tom di depan mata anak saya sendiri.

    “Keadaan anak saya ketika ini sekejap baik dan sekejap tak okay. Saya rasa dia dalam dilema serta trauma. Masa kejadian itu, saya dapat tahu, mereka menyewa sebuah bilik yang disewa suaminya dengan seorang teman. Kami hanya diberitahu alamat rumah tersebut adalah di Blok A, Tingkat 16 di Danau Kota. Kami sekeluarga pergi mencarin tapi tidak menjumpainya. Lepas tu, kami dapat panggilan dari Ayin bahawa dia sedang lari dari suaminya. Apabila saya cuba nak pergi menyelamatkan anak saya, saya telah dihalang puila oleh kuncu-kuncu dari pihak menantu saya,” jelasnya.

    Berikutan kejadian itu, keluarga mangsa telah membuat laporan pada 27 Jun 2010 kerana bimbang akan keselamatan anaknya itu. Pun begitu, keadaan menjadi semakin rumit apabila Tom yang diketahui keluarga memang ada berkawan rapat dengan suami mangsa telah berperang mesej di laman myspace dengan adik mangsa Nur Umirah Ali.

    Malah, penyanyi ini telah menghantar SMS berbentuk ugutan kepada Umirah sehingga membuatkan keluarga mangsa semakin bimbang. Jangan lupa baca pengakuan Umirah terhadap Tom dalam laporan seterusnya.

    Jangan lupa menonton Gala TV di Astro Awani 501 pada jam 3.30 hari ini untuk mengetahui pengakaun pihak keluarga mangsa.

    sumber..murai.com

    0
    0
  42. tudia letak berita terus dlm komen..hehehehe

    0
    0
  43. tom ni dok kt umah aku jer..macam aku dh dgr citer dia ni..hmmm….

    0
    0
  44. Ubat Kuat says:

    janganla gaduh2..bertumbuk xpela jugak….hehehe..

    0
    0
  45. sex and the city says:

    tom…apa kenanya ko….pegi berbincang pakai seluar pendek macam seluar dalam….muka dah buruk…perangai pun buruk…ish ish!

    kalau ko tu baik sgt….takdenya ko kena belasah….hanya Allah yang tau cerita sebenar….kalau ko tipu….Allah akan tunjuk kebenarannya….we just wait and see…

    yang laki bini tu pun sama…pergi menumpang rumah orang buat apa? kalau keluarga sendiri boleh ler di accept…nie…yang takde kena mengena…fikir-fikirkan lah….kalau aku tengok muka tom nie…memang muka tak leh percaya…dier sepatutnya berlakon cerita “……..dalam botol….”ada muka mak nyah skit…hihi! mak nyah lagi lawa kot dr dier…oppsssss!!

    0
    0
  46. ctis says:

    malam2 makan petai….haaaa kan dah kena bantai…

    0
    0
  47. mas anita says:

    tu la.ckp org fitnah dia…kan..dh kena…lain x masa abg nas tanya jwb NO KOMEN dah la..ni nk tnjuk bukti konon kan…dh kena…x perlu salahkn org lain sendiri jerat diri…terima je la..dh lama kita bseronok dgn suami orang,…sekarang hukum karma dh datang…

    0
    0
  48. kak kiah says:

    hebat betul kisah depa ni .. hehe ..

    0
    0
    • cici says:

      bagus la…xde la nak hadap cete pasha ngn jejai tu jeee! pasni pasha da ade geng laaa! ahhahahaha pasha and tom bergabung! hhahahah

      0
      0
  49. kitikat says:

    bgs gak tom tu kena blasah..br tau langit tinggi ke rendah..igt dia artis, leh wat apa yg dia suka???

    0
    0
  50. TABUAN says:

    TOM KENA LANYAK DGN KELUARGA JERRY.. :)

    0
    0
  51. R.I.P says:

    SEBENARNYA COMMENT YANG BANYAK2 KAT SINI CUMA DUA ORANG PUNYA KERJA SAJA NI…BERBAGAI NAMA KELUAR YA…NAK BAGI GEMPAK LA TU…ELOK KAMU SEMUA PERGI KATAM AL-QURAN DAN SEMBAHYANG DAN MINTA AMPUN KEPADA ^ALLAH S.W.T^…

    0
    0
    • seri wangi says:

      betol ke… macam mana u tahu?

      0
      0
      • entah lar.. says:

        R.i.P..ko tak tau jgn ckp lar..confirm statement ko salah. ade ker 2 org jer yg komen dlm nih..dh mmg kes tom ngah pns skrg nih..ko pun leh tahan gak reka citer ek!

        panas ati nmpk org ramai bantai tom..ko ahli kuarga ker no1 fan dia? ker ko prangai sama camtu smpai sampai ko sentap smcm..

        0
        0
        • aku je says:

          RIP tu dr dulu die dok bekap tom..cam somtin wrong je..kene upah ngn tom kot hahahha org lain xde keje nk nukor2 nama..pandai sgt dia wat cite tuh maksudnye die la yg salu wat camtuh kehkehkeh

          0
          0
        • AZIL ANAS ABG ANGKAT MNGSA says:

          HAJI ALI says:..
          July 14, 2010 at 12:48 am
          AKU HAJI ALI…BAPAK ANGKAT KPADA MANGSA…UNTUK PENGETAHUAN KORNG SMUA,ANAK AKU PUN SAMA YANG BERNAMA AZIL ANNAS.MENUTUH DI SANA SINI TANPA MENGIRA BANGSA..BESEPAH2 CUCU HARAM AKU SKRNG NI DI SNA SINI…CUCU HARAM AKU PRTAMA ADA DI TERONG PERAK…TAK CAYA PI TENGOK DEKAT RESTORN SINGGAH SARA..TOKEY TU YNG BELA.AKU SEDEH DENGAN GELARAN HAJI AKU ITU..LEPAS NI KORANG PANGGIL LA AKU SAMI ALI A/L CHANDRAM KECIWA…HAHAHAHAHAHAH AKU GILA…AKU GILA………..

          Reply
          BULAT ABG ANGKAT MANGSA says:…
          July 14, 2010 at 12:54 am
          AKU SEORNG PENAGIH TEGAR.AKU AKN MUNCUL SAAT2 AKHIR UNTUK BUAT KELAM KABUT…AKU PUN TAK BEST MANA PUN..AKU PUN BNYAK UTANG BELI DADAH NGN BUDAK TPG..NAMA TOKAN TU W……..!!!!!
          MINTAK HALAL LA DADAH2 YNMG PENAH AKU HUTANG SELAMA NI..APA2 PUN AKU TUMPANG GLAMOR LA DALAM CTA NI..TADI SIANG PUN AKU DAPAT MSUK SURAT KABAR FRONT PAGE METRO..AKU SERONOK SAGT..BILA JALAN2 AKU RASA MACAM SMUA PANDANG AKU…AKU RASA AKU DAH JADI ARTIS…HEHEHEHE…..

          Reply
          UJANG ABG SEDARA ANGKAT KEPADA MNGSA.. says:..
          July 14, 2010 at 1:02 am
          AKU UJANG…!!AKU ORNG PANTAI TIMUR…AKU PUNYA BLAGAK MACAM AKU ANAK JATI KL..AKU HANYALAH SEORNG PION (TUKANG ANTAQ SURAT) DI SALAH SEBUAH BANK DI KUALA LUMPUR.TAPI AKU PUNYA BELAGAK MACAM MANAGER BANK…HEHEHE…AKU SEBENARNYA PUN BANGSAT JUGAK ORNGNYA.AKU PUN MENUMPANG JUGAK KAT UMAH MAK METUA.AKU RASA DIRI AKU NI TAK CUKUP KUAT LAGI NGN BEGADUH BTUMBUK…CUBA BAYANGKAN,AKU PUNYA PUAK ADE DEKAT LIMA ENAM ORNG WAKTU KEJADIAN TU.TAPI SUAMI SI MANGSA TAK MASUK ICU PUN.AKU RASA AKU TAK LAYAK BERKEPALA BOTAK LA.KPALA BOTAK UNTUK KASTELO JA..MACAM AKU NI LAYAK LAWAN NGN TOM JA..AKU SEDIH MENJADI SEORANG MANUSIA BEKEPALA BOTAK..RUPA2 AKU TAK SAMSENG PUN…AKU MALUUUUU….AKU INGIN BERUNDUR DIRI..DAN AKU BERJANJI AKU AKAN PERGI BERTAPA..MENUNTUT ILMU DI ZOO NEGARA….INGAT DAKU DALAM DOAMU…….

          Reply
          AZIL ANAS ABG ANGKAT MNGSA says:…
          July 14, 2010 at 1:15 am
          AKU SEORANG YNG BERPENGARUH DI TEPENG..TAPI PENGARUH2 AKU HANYALAH BUDAK2 SEKOLAH SAHAJA..AKU MENJADI KEPALA BUTOH UNTUK BUDAK2 TU.,AKU LAH YNG HAJI ALI CAKAP TADI TU.KERJA AKU MERENDAM BELALAIKU DI TELAGA BUROK SAHAJA..AKU SEDIH TERPIOSAK DENGAN ANAK2 AKU YNG BERADA DI MERATA2 TEMPAT..TAPI AKU JUGA SERONOK…KERANA TAK PAYANH SUSAH PAYAH MEMBELI PEMPES UNTUK ANAK2 AKU..LEBIH BAIK DUIT2 AKU TU AKU BELI BEKALAN DADAH UNTUK AKU DAN JUGA ABANG AKU BULAT..SEBENARNYA ADIK BERADIK AKU SMUA TAK ADA DIDIKAN AGAMA DARI HAJI ALI..AKU PUN HERAN MACAM MANA BAPAK AKU BLEH DAPAT GELARAN HAJI..AKU BEJANJI AKU AKAN BAWAK ADIK BERADIK KU SERTA SANAK SAUDARAKU PERGI BELAJAR MEMBACA IQRA 1 HINGGA 6..INSYAALLAH…AKU TAKMAU KETUK DRUM LAGI.TAKUT NANTI DIPANAH PETIR..DAN AKU BEJANJI AKN SELALU MANDI…..

          0
          0
  52. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    0
    0
  53. tomtom bak says:

    dulu tom ni ada facebook ..sekarg mcm dah xder akaun tu..pelik…takut kena lanyak kt FB kot…kui3..

    0
    0
  54. miss pinky says:

    dunia2…….panas gle kes tom nie…xsbr nak tau cete yg sebenarnyer disebalik yg berlaku……tp kecian kat bby tur….baru lahir,mcm2 dah brlaku…hope dyer dpt didikan yg sempurna kelak…amin…..

    0
    0
  55. Pretty says:

    tgk muko pon tahu prangai cam na.. Tom diblesah.. Syabas si Pembelasah…….

    0
    0
    • seri wangi says:

      mentang2 dia x pakai SK 11.. hahaha.. nanti dia pakai simply siti.. mesti lawa.. hehe…

      0
      0
    • HAJI ALI says:

      AKU HAJI ALI…BAPAK ANGKAT KPADA MANGSA…UNTUK PENGETAHUAN KORNG SMUA,ANAK AKU PUN SAMA YANG BERNAMA AZIL ANNAS.MENUTUH DI SANA SINI TANPA MENGIRA BANGSA..BESEPAH2 CUCU HARAM AKU SKRNG NI DI SNA SINI…CUCU HARAM AKU PRTAMA ADA DI TERONG PERAK…TAK CAYA PI TENGOK DEKAT RESTORN SINGGAH SARA..TOKEY TU YNG BELA.AKU SEDEH DENGAN GELARAN HAJI AKU ITU..LEPAS NI KORANG PANGGIL LA AKU SAMI ALI A/L CHANDRAM KECIWA…HAHAHAHAHAHAH AKU GILA…AKU GILA…..

      0
      0
      • BULAT ABG ANGKAT MANGSA says:

        AKU SEORNG PENAGIH TEGAR.AKU AKN MUNCUL SAAT2 AKHIR UNTUK BUAT KELAM KABUT…AKU PUN TAK BEST MANA PUN..AKU PUN BNYAK UTANG BELI DADAH NGN BUDAK TPG..NAMA TOKAN TU W……..!!!!!
        MINTAK HALAL LA DADAH2 YNMG PENAH AKU HUTANG SELAMA NI..APA2 PUN AKU TUMPANG GLAMOR LA DALAM CTA NI..TADI SIANG PUN AKU DAPAT MSUK SURAT KABAR FRONT PAGE METRO..AKU SERONOK SAGT..BILA JALAN2 AKU RASA MACAM SMUA PANDANG AKU…AKU RASA AKU DAH JADI ARTIS…HEHEHEHE

        0
        0
        • UJANG ABG SEDARA ANGKAT MANGSA says:

          AKU UJANG…!!AKU ORNG PANTAI TIMUR…AKU PUNYA BLAGAK MACAM AKU ANAK JATI KL..AKU HANYALAH SEORNG PION (TUKANG ANTAQ SURAT) DI SALAH SEBUAH BANK DI KUALA LUMPUR.TAPI AKU PUNYA BELAGAK MACAM MANAGER BANK…HEHEHE…AKU SEBENARNYA PUN BANGSAT JUGAK ORNGNYA.AKU PUN MENUMPANG JUGAK KAT UMAH MAK METUA.AKU RASA DIRI AKU NI TAK CUKUP KUAT LAGI NGN BEGADUH BTUMBUK…CUBA BAYANGKAN,AKU PUNYA PUAK ADE DEKAT LIMA ENAM ORNG WAKTU KEJADIAN TU.TAPI SUAMI SI MANGSA TAK MASUK ICU PUN.AKU RASA AKU TAK LAYAK BERKEPALA BOTAK LA.KPALA BOTAK UNTUK KASTELO JA..MACAM AKU NI LAYAK LAWAN NGN TOM JA..AKU SEDIH MENJADI SEORANG MANUSIA BEKEPALA BOTAK..RUPA2 AKU TAK SAMSENG PUN…AKU MALUUUUU….AKU INGIN BERUNDUR DIRI..DAN AKU BERJANJI AKU AKAN PERGI BERTAPA..MENUNTUT ILMU DI ZOO NEGARA….INGAT DAKU DALAM DOAMU..

          0
          0
        • AZIL ANNAS ABG ANGKAT MANGSA says:

          AKU SEORANG YNG BERPENGARUH DI TEPENG..TAPI PENGARUH2 AKU HANYALAH BUDAK2 SEKOLAH SAHAJA..AKU MENJADI KEPALA BUTOH UNTUK BUDAK2 TU.,AKU LAH YNG HAJI ALI CAKAP TADI TU.KERJA AKU MERENDAM BELALAIKU DI TELAGA BUROK SAHAJA..AKU SEDIH TERPIOSAK DENGAN ANAK2 AKU YNG BERADA DI MERATA2 TEMPAT..TAPI AKU JUGA SERONOK…KERANA TAK PAYANH SUSAH PAYAH MEMBELI PEMPES UNTUK ANAK2 AKU..LEBIH BAIK DUIT2 AKU TU AKU BELI BEKALAN DADAH UNTUK AKU DAN JUGA ABANG AKU BULAT..SEBENARNYA ADIK BERADIK AKU SMUA TAK ADA DIDIKAN AGAMA DARI HAJI ALI..AKU PUN HERAN MACAM MANA BAPAK AKU BLEH DAPAT GELARAN HAJI..AKU BEJANJI AKU AKAN BAWAK ADIK BERADIK KU SERTA SANAK SAUDARAKU PERGI BELAJAR MEMBACA IQRA 1 HINGGA 6..INSYAALLAH…AKU TAKMAU KETUK DRUM LAGI.TAKUT NANTI DIPANAH PETIR..DAN AKU BEJANJI AKN SELALU MANDI..AKU BUSUK

          0
          0
  56. keciann…hurmm susah gak jadi orang famous ni

    0
    0
  57. AsamGaramGula says:

    fuh tgk makcik baju putih tu tengah hayun penampar hahaha makcik2 sukati kau je nak tampar anak org kan?

    0
    0
    • seri wangi says:

      mesti best kan menampar.. ditampar je tak best.. haha.. klu betol le isteri dia didera.. mesti isteri dia pun rasa x best n sakit..

      0
      0
  58. keluh kesah says:

    alahai tom…tom…ko pun nak jd cam pasha senduk tu ker….naper la dunia artis sekarang nie jd mcmni…

    0
    0
  59. wee says:

    Apa dh jd dunia ni ,i tak salahkn siapa2 spatutnya durg ni fikir dlu sblum buat tau akan akibatnya…tau akan dooosa

    0
    0
  60. kwn sekolah tom says:

    Tom … baik le

    sebab tu kena belasah!!!!

    tom tom bak….payung diey! diey!
    ambik sebiji….. tersagat muka

    …..

    0
    0
  61. suelala says:

    Tgk muka TOM pun dah macam Sial…Pakaian apatahlah lagi….mmg layak nama TOMSIAL tu…kau kena ingat..muda bukan selamanya…

    0
    0
  62. lusia.dewi says:

    fuhhh!!! drama2… mcm2 hal.. yg kes si tom ni berebut laki org men kasar.. yg si fasha sendat men kutuk2 kat twiter… adoiii xsaba nk tahu kesudaha cite diorng.. ley wat filem ni…hehehe

    0
    0
    • AZIL ANAS ABG ANGKAT MNGSA says:

      HAJI ALI says:
      July 14, 2010 at 12:48 am
      AKU HAJI ALI…BAPAK ANGKAT KPADA MANGSA…UNTUK PENGETAHUAN KORNG SMUA,ANAK AKU PUN SAMA YANG BERNAMA AZIL ANNAS.MENUTUH DI SANA SINI TANPA MENGIRA BANGSA..BESEPAH2 CUCU HARAM AKU SKRNG NI DI SNA SINI…CUCU HARAM AKU PRTAMA ADA DI TERONG PERAK…TAK CAYA PI TENGOK DEKAT RESTORN SINGGAH SARA..TOKEY TU YNG BELA.AKU SEDEH DENGAN GELARAN HAJI AKU ITU..LEPAS NI KORANG PANGGIL LA AKU SAMI ALI A/L CHANDRAM KECIWA…HAHAHAHAHAHAH AKU GILA…AKU GILA…..

      Reply
      BULAT ABG ANGKAT MANGSA says:
      July 14, 2010 at 12:54 am
      AKU SEORNG PENAGIH TEGAR.AKU AKN MUNCUL SAAT2 AKHIR UNTUK BUAT KELAM KABUT…AKU PUN TAK BEST MANA PUN..AKU PUN BNYAK UTANG BELI DADAH NGN BUDAK TPG..NAMA TOKAN TU W……..!!!!!
      MINTAK HALAL LA DADAH2 YNMG PENAH AKU HUTANG SELAMA NI..APA2 PUN AKU TUMPANG GLAMOR LA DALAM CTA NI..TADI SIANG PUN AKU DAPAT MSUK SURAT KABAR FRONT PAGE METRO..AKU SERONOK SAGT..BILA JALAN2 AKU RASA MACAM SMUA PANDANG AKU…AKU RASA AKU DAH JADI ARTIS…HEHEHEHE

      Reply
      UJANG ABG SEDARA ANGKAT KEPADA MNGSA.. says:
      July 14, 2010 at 1:02 am
      AKU UJANG…!!AKU ORNG PANTAI TIMUR…AKU PUNYA BLAGAK MACAM AKU ANAK JATI KL..AKU HANYALAH SEORNG PION (TUKANG ANTAQ SURAT) DI SALAH SEBUAH BANK DI KUALA LUMPUR.TAPI AKU PUNYA BELAGAK MACAM MANAGER BANK…HEHEHE…AKU SEBENARNYA PUN BANGSAT JUGAK ORNGNYA.AKU PUN MENUMPANG JUGAK KAT UMAH MAK METUA.AKU RASA DIRI AKU NI TAK CUKUP KUAT LAGI NGN BEGADUH BTUMBUK…CUBA BAYANGKAN,AKU PUNYA PUAK ADE DEKAT LIMA ENAM ORNG WAKTU KEJADIAN TU.TAPI SUAMI SI MANGSA TAK MASUK ICU PUN.AKU RASA AKU TAK LAYAK BERKEPALA BOTAK LA.KPALA BOTAK UNTUK KASTELO JA..MACAM AKU NI LAYAK LAWAN NGN TOM JA..AKU SEDIH MENJADI SEORANG MANUSIA BEKEPALA BOTAK..RUPA2 AKU TAK SAMSENG PUN…AKU MALUUUUU….AKU INGIN BERUNDUR DIRI..DAN AKU BERJANJI AKU AKAN PERGI BERTAPA..MENUNTUT ILMU DI ZOO NEGARA….INGAT DAKU DALAM DOAMU..

      Reply
      AZIL ANAS ABG ANGKAT MNGSA says:
      July 14, 2010 at 1:15 am
      AKU SEORANG YNG BERPENGARUH DI TEPENG..TAPI PENGARUH2 AKU HANYALAH BUDAK2 SEKOLAH SAHAJA..AKU MENJADI KEPALA BUTOH UNTUK BUDAK2 TU.,AKU LAH YNG HAJI ALI CAKAP TADI TU.KERJA AKU MERENDAM BELALAIKU DI TELAGA BUROK SAHAJA..AKU SEDIH TERPIOSAK DENGAN ANAK2 AKU YNG BERADA DI MERATA2 TEMPAT..TAPI AKU JUGA SERONOK…KERANA TAK PAYANH SUSAH PAYAH MEMBELI PEMPES UNTUK ANAK2 AKU..LEBIH BAIK DUIT2 AKU TU AKU BELI BEKALAN DADAH UNTUK AKU DAN JUGA ABANG AKU BULAT..SEBENARNYA ADIK BERADIK AKU SMUA TAK ADA DIDIKAN AGAMA DARI HAJI ALI..AKU PUN HERAN MACAM MANA BAPAK AKU BLEH DAPAT GELARAN HAJI..AKU BEJANJI AKU AKAN BAWAK ADIK BERADIK KU SERTA SANAK SAUDARAKU PERGI BELAJAR MEMBACA IQRA 1 HINGGA 6..INSYAALLAH…AKU TAKMAU KETUK DRUM LAGI.TAKUT NANTI DIPANAH PETIR..DAN AKU BEJANJI AKN SELALU MANDI..

      0
      0
  63. pascual says:

    kot2 si tom ni upah org utk pkul dia.spy org ingat dia xbersalah.

    0
    0
    • noname says:

      aku setuju! mungkin jugak dia upah orang utk belasah dia! so dia leh ckp dia xbersalah sbb nk tlg laki bini tu!

      0
      0
  64. kakak says:

    aku benci pempuan keji cam ni… aku harap tak da lagi pempuan cam ni kat dunia ni. patut disula kerana berzina nga laki org… pk pk balik.. wajarle hukuman rejam diwujudkan dalam Al Quran.. sbb dunia akhir zaman.. ramai yg bertukar suami dan isteri… jelas sudah.. harap2 Allah menjauhi kita dari dosa cam tu.. amin

    0
    0
  65. no komen says:

    no komen…hope sesape yg bersalah tu….moge allah membukakan pintu hati nye untuk bertaubat….amin…

    0
    0
  66. noname says:

    aku rase this is a good example untuk artis3 kat luar sana yang cuba nak menggangu rumah tangga orang lain! jangan igt ko artis, suka3 ko je nk buat orang awam mcam itu..igt suke suki ko je leh pukul3 orang!

    just imagine, mcm ne la dia leh tumpangkn jntan tu ngn wife dia kt umah dia as simple as tht? n laki ppuan yg kne pukul tu pon aku rase mmg xde kerjaya spi kne tumpang umah org..yg pukul tu mungkin ade betolnye..maybe c tom get jelous ke ex-bf dia kawin ngn ppuan lain..almaklumla..tom ni pon sndri janda kn..so, xdpt laki dia..laki org pon jadi la! ex-bf plak tu!

    0
    0
  67. HAJI ALI says:

    AKU HAJI ALI…BAPAK ANGKAT KPADA MANGSA…UNTUK PENGETAHUAN KORNG SMUA,ANAK AKU PUN SAMA YANG BERNAMA AZIL ANNAS.MENUTUH DI SANA SINI TANPA MENGIRA BANGSA..BESEPAH2 CUCU HARAM AKU SKRNG NI DI SNA SINI…CUCU HARAM AKU PRTAMA ADA DI TERONG PERAK…TAK CAYA PI TENGOK DEKAT RESTORN SINGGAH SARA..TOKEY TU YNG BELA.AKU SEDEH DENGAN GELARAN HAJI AKU ITU..LEPAS NI KORANG PANGGIL LA AKU SAMI ALI A/L CHANDRAM KECIWA…HAHAHAHAHAHAH AKU GILA…AKU GILA…..

    0
    0
  68. BULAT ABG ANGKAT MANGSA says:

    AKU SEORNG PENAGIH TEGAR.AKU AKN MUNCUL SAAT2 AKHIR UNTUK BUAT KELAM KABUT…AKU PUN TAK BEST MANA PUN..AKU PUN BNYAK UTANG BELI DADAH NGN BUDAK TPG..NAMA TOKAN TU W……..!!!!!
    MINTAK HALAL LA DADAH2 YNMG PENAH AKU HUTANG SELAMA NI..APA2 PUN AKU TUMPANG GLAMOR LA DALAM CTA NI..TADI SIANG PUN AKU DAPAT MSUK SURAT KABAR FRONT PAGE METRO..AKU SERONOK SAGT..BILA JALAN2 AKU RASA MACAM SMUA PANDANG AKU…AKU RASA AKU DAH JADI ARTIS…HEHEHEHE

    0
    0
  69. UJANG ABG SEDARA ANGKAT KEPADA MNGSA.. says:

    AKU UJANG…!!AKU ORNG PANTAI TIMUR…AKU PUNYA BLAGAK MACAM AKU ANAK JATI KL..AKU HANYALAH SEORNG PION (TUKANG ANTAQ SURAT) DI SALAH SEBUAH BANK DI KUALA LUMPUR.TAPI AKU PUNYA BELAGAK MACAM MANAGER BANK…HEHEHE…AKU SEBENARNYA PUN BANGSAT JUGAK ORNGNYA.AKU PUN MENUMPANG JUGAK KAT UMAH MAK METUA.AKU RASA DIRI AKU NI TAK CUKUP KUAT LAGI NGN BEGADUH BTUMBUK…CUBA BAYANGKAN,AKU PUNYA PUAK ADE DEKAT LIMA ENAM ORNG WAKTU KEJADIAN TU.TAPI SUAMI SI MANGSA TAK MASUK ICU PUN.AKU RASA AKU TAK LAYAK BERKEPALA BOTAK LA.KPALA BOTAK UNTUK KASTELO JA..MACAM AKU NI LAYAK LAWAN NGN TOM JA..AKU SEDIH MENJADI SEORANG MANUSIA BEKEPALA BOTAK..RUPA2 AKU TAK SAMSENG PUN…AKU MALUUUUU….AKU INGIN BERUNDUR DIRI..DAN AKU BERJANJI AKU AKAN PERGI BERTAPA..MENUNTUT ILMU DI ZOO NEGARA….INGAT DAKU DALAM DOAMU..

    0
    0
  70. AZIL ANAS ABG ANGKAT MNGSA says:

    AKU SEORANG YNG BERPENGARUH DI TEPENG..TAPI PENGARUH2 AKU HANYALAH BUDAK2 SEKOLAH SAHAJA..AKU MENJADI KEPALA BUTOH UNTUK BUDAK2 TU.,AKU LAH YNG HAJI ALI CAKAP TADI TU.KERJA AKU MERENDAM BELALAIKU DI TELAGA BUROK SAHAJA..AKU SEDIH TERPIOSAK DENGAN ANAK2 AKU YNG BERADA DI MERATA2 TEMPAT..TAPI AKU JUGA SERONOK…KERANA TAK PAYANH SUSAH PAYAH MEMBELI PEMPES UNTUK ANAK2 AKU..LEBIH BAIK DUIT2 AKU TU AKU BELI BEKALAN DADAH UNTUK AKU DAN JUGA ABANG AKU BULAT..SEBENARNYA ADIK BERADIK AKU SMUA TAK ADA DIDIKAN AGAMA DARI HAJI ALI..AKU PUN HERAN MACAM MANA BAPAK AKU BLEH DAPAT GELARAN HAJI..AKU BEJANJI AKU AKAN BAWAK ADIK BERADIK KU SERTA SANAK SAUDARAKU PERGI BELAJAR MEMBACA IQRA 1 HINGGA 6..INSYAALLAH…AKU TAKMAU KETUK DRUM LAGI.TAKUT NANTI DIPANAH PETIR..DAN AKU BEJANJI AKN SELALU MANDI..

    0
    0
  71. AZIL ANNAS ABG ANGKAT MANGSA says:

    AKU SEORANG YNG BERPENGARUH DI TEPENG..TAPI PENGARUH2 AKU HANYALAH BUDAK2 SEKOLAH SAHAJA..AKU MENJADI KEPALA BUTOH UNTUK BUDAK2 TU.,AKU LAH YNG HAJI ALI CAKAP TADI TU.KERJA AKU MERENDAM BELALAIKU DI TELAGA BUROK SAHAJA..AKU SEDIH TERPIOSAK DENGAN ANAK2 AKU YNG BERADA DI MERATA2 TEMPAT..TAPI AKU JUGA SERONOK…KERANA TAK PAYANH SUSAH PAYAH MEMBELI PEMPES UNTUK ANAK2 AKU..LEBIH BAIK DUIT2 AKU TU AKU BELI BEKALAN DADAH UNTUK AKU DAN JUGA ABANG AKU BULAT..SEBENARNYA ADIK BERADIK AKU SMUA TAK ADA DIDIKAN AGAMA DARI HAJI ALI..AKU PUN HERAN MACAM MANA BAPAK AKU BLEH DAPAT GELARAN HAJI..AKU BEJANJI AKU AKAN BAWAK ADIK BERADIK KU SERTA SANAK SAUDARAKU PERGI BELAJAR MEMBACA IQRA 1 HINGGA 6..INSYAALLAH…AKU TAKMAU KETUK DRUM LAGI.TAKUT NANTI DIPANAH PETIR..DAN AKU BEJANJI AKN SELALU MANDI..

    0
    0
  72. jentayu says:

    kalau kite seme tak ambik kisah citer ni…camne ?

    0
    0
    • iyer ke...? says:

      hahahaha…rupa2nya..fmily mangsa pun 2×5..hahahaha….sama2 tak betui la ampa ni.

      0
      0
  73. R.I.P says:

    ASSALLAMMUALAIKUM…~>>>KHAS PADA MANUSIA BERNAMA MELAYU ISLAM…~TO BEAUTIFUL NARA>(UNTUNG BESAR LA KAN)SYABAS BEAUTIFUL NARA…~(OK DITUJUKAN KEPADA KAU ORANG YANG NAK MEMBACKUP KELUARGA TERSEBUT DAN ORANG 2 YG ENTERFRAME DALAM KES INI YA…~KAU ORANG SEMUA KATAM AL-QURAN TAK???~SEMBAHYANG ADA TINGGAL~???KELUAR MASUK RUMAH ADA BAGI SALAM TAK…~???MASA KAMU SEMUA TYPE STATEMENT KAT SINI ADA KAU INGAT ‘ALLAH S.W.T’>>>???KAU ADA DARA TAK???KAU ADA TERUNA TAK???KAU ADA BUKTI KUKUH SEMUA KESALAHAN TOM???KAU SAKSI KESEMUANYA??????AHLI KELUARGANYA TU SEMUA PUN MESTILAH NAK TUTUP MALU SETELAH STATEMENT TOM YANG TAK BERSALAH TU DI MELODI KELUAR N MESTILAH AHLI KELUARGA MEREKA DAN KUNCU KUNCU MEREKA TU DAH SHAME N NAK TUTUP MALU KELUARGA ISTERI SETELAH SI ISTERI BUAT STATEMENT LARI DARI YANG DIORANG FIKIR…<~N ITU SEBABLAH TOM KENA PUKUL SEBAB NAK MENAMPAKKAN YANG TOM TU BENAR2 BERSALAH DALAM HAL INI…~MENGIKUT AKTA UNDANG UNDANG DUNIA SEKALI PUN LELAKI YANG PUKUL TOM OR PEREMPUAN ADALAH KESALAHAN BESAR DISISI UNDANG UNDANG DUNIA JUGA AGAMA<…~…LELAKI YANG PUKUL TOM TELAH KEHILANGAN BATANG…~DAYUS…~IN 500 YEAR COMING SOON MUST CHANGE (GENTLEGIRL) TIADA LAGI (GENTLEMENT…~)(DASAR SIFAT ORANG MELAYU SEMBANG TAK MAHU JATUH BUAT KERJA MACAM KEPALA BUTUH)(SEMBANG LEBIH MULUT NAK BERCAKAP AJA)(ITULAH BANGSA MELAYU TAK SEDAR DUNIA DAH PIJAK KITA)(SEMUA SALAH NENEK MOYANG KITA KAMU SEMUA NAK IKUT JEJAK LANGKAH MEREKA???<…~KAMU SEMUA TAHU KESALAHAN SIFAT ORANG MELAYU NILAH DISEBABKAN KAMU SEMUA SKANG NAK PERGI KEDAI MAKAN MALAM MALAM DAN LEWAT PAGI OR 24 HOURS HANYA KEDAI MAPLE DAN KEDAI CINA SAHAJA YANG BUKAK 24JAM)CUBA KAU PERGI CARI KEDAI OR SHOP2 MELAYU DI IBUKOTA DAN DIMANA MANA)NAMPAK TAK ORANG MELAYU KENA TINDAS DALAM SENYAP WALAUPUN KUAT BERCAKAP,(bercakap kosong)…<<KAMU SEMUA TAHU BANGSA LAIN TAK SUKA MASYARAKAT MELAYU SEBAB APA>>>???SEBAB PEMALAS,KERJA MEMILIH,BERLAGAK LEBIH,MIMPI KUAT,MULUT LONGKANG,SEMBANG TAK MAHU JATUH BUAT KERJA MACAM KEPALA BUTUH,MELAYU MEMANG RAJIN BARCAKAP MENGUMPAT UNTUK MENJATUHKAN ORANG LAIN…~…ADAKAH KAMU RASA DENGAN APA YANG KAMU CAPAI SEKARANG CUKUP UNTUK KAMU RASA BERJAYA DI DUNIA DAN DI AKHIRAT>>>???KAMU BARJET KAMU SEMUA DAH SELESA SANGAT LAH DENGAN KEHIDUPAN DAN KEADAAN KAMU SEMUA SEKARANG DI ATAS MUKA BUMI NI>>>???ITULAH MELAYU BODOH<<<MENYEMBANG KOSONG MENGUMPAT TAK MAHU KALAH<<>>!!!BAIK KAMUSEMUA PERGI HABISKAN MASA KEPADA TUHAN (ALLAH S.W.T) DAN JUGA KEHIDUPAN KAMU SEMUA…~…WAALAIKUMMUSSALLAM…>>>(R.I.P)(0173207089)

    0
    0
    • it's me says:

      er… kalau memilih kerje.. abih tu awatnye si tom tu jd penyanyi?? x ke jln short cut nak glamer.. dah tu guna sejarah silam raih undi.. camne ek??
      FYI RIP — x semua mcm yg awak cakapkan.. dlm hal ni mmg ramai memihak perempuan cuma tgk jugak keadaaan perempuan tu.. cam kes ni dah tentulah si ister sbb status dia ISTERI yg SAH! & anak perempuannye.. ape pulak status tom ek? Peace!

      0
      0
    • R.I.P says:

      PETALING JAYA: Juara Mystar LG3, Raja Farah Afzal Raja Ikram atau Tom (gambar) mengakui menyesal membalas khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada Nur Umirah Ali atau Miera,17, yang dipercayai mempunyai agenda tersendiri untuk memerangkapnya.

      Miera adalah adik tiri isteri kepada seorang lelaki yang juga bekas kekasih Tom.

      “Ya saya ada SMS dengan dia, tetapi dia yang mula menghantar SMS dengan mengeluarkan kata-kata kesat terhadap saya terlebih dahulu.

      “Dia yang mulakan dengan cara kasar untuk membangkitkan kemarahan selain bertujuan mengumpan saya untuk mengaku mempunyai hubungan dengan abang iparnya,” ujar Tom menjawab persoalan apabila SMS yang dihantarnya kepada Miera telah disiarkan sebuah portal hiburan, Isnin.

      Kata Tom dia menyesal kerana tidak menyimpan SMS yang dikirimkan Miera itu kerana menganggap ia tidak penting tetapi terkejut apabila gadis itu rupa-rupanya mempunyai maksud tersirat.

      Menurutnya, dalam SMS itu Miera asyik bertanya sejauh manakah hubungan dia dengan abang iparnya dan Tom menjelaskan lelaki berkenaan adalah bekas kekasihnya dan mereka sudah tidak ada apa-apa hubungan istimewa lagi.

      Bagaimanapun Tom menjadi marah apabila gadis berkenaan berulang kali mempersoalkan penjelasannya menyebabkan dia terpaksa menghantar mesej memberi amaran agar tidak melakukan perbuatan yang dianggapnya sebagai kurang ajar.

      “Saya tidak simpan SMS yang dikirimkannya kerana tidak mahu memanjangkan perkara ini, tetapi mereka simpan SMS saya sebab ada agenda tersendiri. Saya mengaku ada telefon Miera sebab sudah tidak tahan dengan SMS yang terus menerus membangkitkan kemarahan saya.

      “Mereka asik bertanyakan tentang hubungan saya dengan lelaki tersebut, walaupun saya sudah berkali-kali menjelaskannya ia adalah perkara lepas.

      “Kalau anda di tempat saya mungkin akan melakukan perkara yang sama.

      “Mereka serang saya guna SMS bertubi-tubi sehingga membuatkan saya membalas dengan kata-kata agak kesat. Memang silap saya kerana melayan SMS tersebut,” ujarnya dengan nada kesal.

      Sementara itu, Tom menafikan dakwaan Miera bahawa dia ada berkomunikasi dengannya menggunakan laman sosial Myspace.

      Kata Tom dia tidak pernah mempunyai akaun Myspace seperti didakwa.

      “Saya tidak pernah mempunyai akaun tersebut bagaimana saya boleh berkomunikasi dengan mereka? Kalau perkara itu benar saya tidak takut untuk mengaku.

      “Apa yang mereka cuba buat amat melampau. Itu semua cerita bohong,” ujarnya.

      Kejadian itu kata Tom menyebabkan dia tidak sanggup unutk membaca berita-berita yang disiarkan sama ada di surat khabar atau di internet.

      “Perkara ini semakin menjadi-jadi, saya tidak kuat untuk membaca cerita-cerita yang hampir setiap hari ini.

      “Saya mahu mereka tolong hentikan segala fitnah yang dilemparkan ini dan selesaikan cara baik,” ujar Tom.

      Ahad lalu Tom diserang sekumpulan lelaki dalam satu insiden apabila dia dikatakan mempunyai hubungan dengan suami orang.

      0
      0
    • UstazRock says:

      apsal la tulis huruf besar suma..pening aku nk baca

      0
      0
  74. hate tom says:

    R.I.P ni meroyan ke????

    0
    0
  75. paper says:

    hate tom foreva

    0
    0
  76. el. says:

    R.I.P statement awak ne cam lawak la..

    0
    0
  77. alibaba says:

    tom babi

    0
    0
  78. kazzu says:

    R.I.P!!!!!! waa sker arr statement luu tuu…mcm kepala butoh!..derrr… kalau dah salah memang kene balasan cash punye..sekarang nii tuhan akan bg paymen cash derr..xde pakai2 cek or kredit kad dah derr…

    0
    0
  79. REMY SPIN says:

    REMY…aku tahu kau yang buat fitnah pasal keluarga si mangsa… aku tahu kau kerja kedai cyber cafe. sekarang aku akan buat laporan polis..dan diaorang akan mendakwa anda di bawah akta undang2 komunikasi dan multimedia… fitnah lah apa yang kau nak remy oooi… mesti bangga jadi mak and bapak kau kan???? just wait for da polis to call u up… diaorang boleh detect kau melalui I.P. tempat kerja CC kau….boleh tahan bodoh jugak ya kau ni. aku lah remy spin yang tak popular tu….

    0
    0
    • MD F MD J AB H says:

      ampa tau plak pkataan fitnah..fitnah ampa buat…skrg aku tak fitnah…benda ni realiti bukan fantasi macam cta ampa..aku ada bukti…nak aku bawak wartawan plak ka pi tunjuk bukti2 tu.malu ampa stu negara nanti.amcam ada brannn…?cabar aku tunjuk bukti2 tu…?.

      0
      0
      • RAJA PAM MINYAK ESSO SRI KOTA says:

        bawak lah… buat lah..anda boleh buat apa yang anda nak buat… yang benar akan selalu menang….. and TOM is going down….. straight down to chinatown…. PANGKAH TOM…PANGKAH TOM. yang benar akan selalu menang… yang teraniaya akan selalu menang… ALLAH MAHA KAYA… ALLAH MAHA BESAR…. ALLAH MAHA ADIL.

        0
        0
  80. REMY SPIN says:

    aku lah remy spin abang angkat kepada tom…segala tomahan dan kata2 kesat yang aku mengaiblkan keluarga si mangsa… dan aku juga akan masuk penjara nanti.

    0
    0
    • REMY punyer says:

      mampus

      0
      0
      • azil anas tak suka mandi says:

        alamak korang nih…ntah hape2…korang aib kan tom belambak2 dalm ni bleh plak…pastu ade orng lain aibkan fmily korng,nak report polis…baru la fair…ko kutuk dioe..die kutok ko,ko kutuk die,die kutok ko…hehe…gilo.

        0
        0
  81. BLaCK MaMBa says:

    lgi hangat dr kes fasha ni ..

    0
    0
  82. ALHAMDULILLAH says:

    ALHAMDULILLAH…. KARMA AKAN MEMBALAS KATA2 ANDA INI… PADA YANG TIDAK TERLIBAT JANGAN LAH MELIBATKAN DIRI…. SIASATAN SEDANG DIJALANKAN…JANGAN ANDA JADI MANGSA KEPADA PEN IPUAN YANG SADIS DAN BODOH INI…INI LAH REALITI HIDUP…. KEPADA REMY, TUNGGU PANGGILAN DARI POLIS. TERIMA KASIH KERANA MENGAIBKAN KAMI…. NAMPAK SANGAT SIAPA YANG BERSALAH SEKARNG INI…. HAHAHAHHA BOLEH TAHAN BODOH JUGAK YA KORANG NI… ORANG YANG TAK BERSALAH AKAN BERSENYAN DIRI… ORANG YANG BERSALAH AKAN MEMBUAT KECOH SEBEGINI…. MESTI BANGGA JADI MAK DAN BAPAK KORANG SEKARANG NI…. SEJUK PERUT MAK KAU….

    0
    0
  83. REMY SPIN says:

    nara…amacam kaya lah kau sekarang ni ya..nuffnang mesti bayar kau gempak punya…. boleh lah beli gambir serawak banyak2….. bukan untuk gig lah kan???

    0
    0
  84. REMY punyer says:

    hahahaha..TOM si sial. padan muka betina garik ni, kalau kat london dulu kita orang panggil betina macam ni londons bicycle…everybody can ride her…hahahahha..padan muka kau tom. ni lah KARMA namanya. padan muka kau garik. aku dapat tahu pasal cerita kena belasah semalam. diaorang ni nak mempermainkan rakan2 media kita. dah perbualan diaorang didengari ramai semasa put on loudspeaker… semua media2 dah tahu… dan untuk si sedara si tom bernama intan yang merupakan rakan2 media kita… KREDIBILITI dan KESAHIHAN ceriata yang dilaporkan tidaklah boleh dipercayai sama sekali. dia adalah saudara si betina yang nampak macam muka perempuan murahan siam ni….dan dia lagi nak back up dan kurang hajar pada makcik2 si mangsa…nak main tunjuk2 jari… nak penampar makcik2 orang pulak…padan muka kau INTAN ooooi…. dan tom… rasakanlah KARMA… cash payback. tuhan maha kaya…. sekian terima kasih.

    0
    0
  85. skudaskudip says:

    cerita terbaru tom ngan cut tari… panasssssssssssss..

    0
    0
  86. RAJA PAM MINYAK ESSO SRI KOTA says:

    PANGKAH TOM..ARTIST REALITI TV YANG TAK REALIST LANGSUNG.

    0
    0
  87. RAJA PAM MINYAK ESSO SRI KOTA says:

    hahahahahahahaha…KARAT lah si tom ni… ni ke artist residen yang dibangga bangga kan oleh TV3 dan MYstar LG…??? tarik aje balik kelayakan dia doh… sekali yang kat los angeles tu… tarik aje balik.. dah lah rambut KARAT.. hati KARAT… jiwa lagi KARAT.

    0
    0
  88. TABUAN says:

    NAK BELA DENGAN KOMEN YANG BERJELA JELA PUN TAK GUNA…

    BAK KATA PEPATAH:

    BANYAK CAKAP………….

    BANYAK LOBANG !!! :(

    0
    0
  89. pascual says:

    ntah apa2 komen r.i.p,azzil annas abg angkat mangsa,bulat abg angkat magsa n haji ali.mcm org gile pon ada.ni mst org yg sma.xda adab nk komen.dala abg nara jgn ltk ag pasal cite tom ni.mluat la.

    0
    0
  90. MJ says:

    Back to the basic. Cari mana salah silapnya. Macamane nak idup aman damai..tenang bahagia? Sebagai hamba allah…adakah kita telah melaksanakan tgjwp kita pd pencipta kita? adakah kita melaksanakan apa yg disuruh dan tinggalkan apa yg dilarang? Kalo tgk dr foto yg disertakan…sedih tgk…bkn sedih sbb ada pergaduhan…tp sedih sbb mostly tak menutup aurat. Cube tanye diri kita masing2…kita nak idup aman bahagia..tp kita melakukan apa yg dilarang? rasa2 nye…tuhan akan makbulkan ke tak? Morale of the story…kembalilah kita ke pangkal jalan…jalani kehidupan seperti yg digariskan oleh islam…baru lah kita mendapat kebahagiaan didunia dan diakhirat… sama2 lah kita saling memperingati.. :)

    0
    0
  91. milixs says:

    xpasti sape btol sape salah dh ni..tp mmg xsuke nilai org bdsrkan luaran…sbb sy pon penah kene anaye ngn org yg nmpk warak ni..walopapepon klu btol la [email protected] yg dah wat salah..smg mendapat hidayah dan mengaku kesilapan…

    0
    0
  92. yanz says:

    oopppps…. insaf lah diri kalian semua… buat aper bergaduh kerana seorang lelaki… lelaki tue hensem sangat ker???…. kalo mcm nie buat aper kerana seorang lelaki… yang pompuan nak berkelahi… kalo org bukan islam tengok tak malu ke??? dahlah gaduh di tengah jalan… kepada mangsa yang bernama… tak tau… dan artis yang bernama tom… kalo dipikirkan [email protected] yang korang gigiler kan sangat tue… mungkin akan datang die buat menda yang sama pada korang dengan perempuan lain… lu pikir lah sendiri

    0
    0
  93. yanz says:

    la pening lah pasal dorang korang nak maki2 bukan dapat duit pun… mcm sepanyol menang bola sepak

    0
    0
  94. tom and jerry baik says:

    mmg patut pon..betina sial..

    0
    0
  95. lu pk sendiri says:

    aku da naik gilo bace komen korg ni.. huahuahua!!

    0
    0
  96. adina says:

    tom x bersalah……..,klu btl dia bersalah dia x kan berani jumpa ahli keluarga perempuan tu,prempuan tu yang x reti diuntung jealous x tentu psl..,sent msg fitnah,yg jd mangsa tom,kesian dia

    0
    0
  97. satumasadulu says:

    akum..firstly,aku nak luahkan yg aku mmg kesal dan sedih dgn ape yg terjadi..terhadap artis ni yg prnah rapat dgn aku satu masa dulu..itupn sbelum die bergelar artis…sbg seorang kwn,mmg aku tau die bnyak wat salah..dan boleh dikatakan aku percaya ttg apa yg berlaku skrg ni. cuma disini aku nak bg tau…mgkin salah satu sbb punca perkara begini tjadi adalha dari sikap sendiri. yg mementingkan diri..dan lupakan DIA yg esa tatkala senang…begitu juga kwn2 rapat yg pernah bersusah payah membantu saat beliau dlm kesusahan…andai kau membaca luahan aku ni..aku harap kau segera lah bertaubat dan kembali lah kepada tom yg pernah kami kenal dulu..sbagai seorang yg baik dgn rakan2 nye…..akum.

    0
    0
  98. patungirl says:

    mmg pdn lh muka ko TOM…suka kacau hubungan org lg dulu pn…

    0
    0
  99. bdk klang says:

    korang sume x leh nk tduh org len suke2 ati..kiter sume xthu citer sbnr.yg thu citer hanya tom,ayien dan husband die je.so jgn la ltakkan ksalahan yg diorg x wt kt bahu diorg.klu btul diorg salah diorg akan trim blasan diorg.bkn di dunia tp di akhirat.sumenye akan terbukti.mase tu kita akn thu sape btul sape slah..

    0
    0
  100. human are no angel says:

    aku xphm npe si mangse ni bodoh benar..die ckp tom ngn laki die pukul die pastu buat project dpn die…yg si sengal ni pon boleh tgk jeke?
    xreti nk tpon pjabat agama ke?sendiri bodoh..kalau aku aku tpon spe2 buat bukti yg tom main ngn laki aku..
    pastu sengal sgt pg bagitaw hal die kat makbpk die..repot polis sudah..balai polis byk kot..
    lain kali otak tu pandai sikit..dah ni xtaw mane betol mana salah…jabatan kebajikan masyarakat sedia mmbantu bini2 yg teraniaya..kalau aku jd tom xselara aku nk buat poject dpn org..
    pmpuan zaman skng nk kne pndi mastermind..bila org buat kita,kite kne taw cne nk tgkkan keadilan kita..jgn buat bongok je..
    kalau btol tom buat cmtu kat die..npe die lari2 peluk tom?
    kalau dah org main ngn laki kau..ko xkn ade belas kasihan kat die..kalau aku join skali terajang tom nmpak sgt bini die propaganda lebih kan?..manusia bkn mcm malaikat baik nk mmpos…
    pape jer ar…snang cter semua salah..
    laki yg blasah tom tu pon dh hebat sgt ke?
    TUHAN AKAN BALAS SETIAP KESALAHAN KAU EITHER KAT DUNIA ATAU KAT AKHIRAT..KORANG XPAYAH RISAU K..KITA JGE DOSA DAN PAHALA KITA CKUP..

    0
    0
  101. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  102. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  103. norvane says:

    biarla wei nak ambik laki orang ke apa..bertepuk sebelah tangan xkan menjadi weiii…kiranya mamat tu pun sama gatal. xcukup sorang bini..haha

    0
    0
  104. lovelygirl says:

    ingatlah manusia sesungguhnye kite m’gambil hak org lain tnpe kerelaan seseorang itu adalah salah..
    tidakkah kte rasa b’salah akan p’buatan kte dgn cara merampas hak org laen????
    ke,mmg dah m’jadi kebiasaan dgn cara rampas merampas nie???
    renung2kan dan pertimbagkan..
    setiap ape yang kte buat dia akan datang pada kte kelak samaada baik atau buruk…

    0
    0
  105. hamba allah says:

    cukup bagi nasihat je yaaa..xprlu la kta mw mngata..

    0
    0