Written by AbangNara | July 15th, 2010

tom tak ada myspace

Wah. Diorang nie memang suka berbalas-balas kenyataan la. Keluarga mangsa keluarkan bukti SMS dan bukti mesej kat MySpace, Tom balas balik pasal SMS tue. Katanya dia diperangkap untuk menjawap SMS tue secara kasar. Bagi kami, nampak macam tak logik sangat alasan nie. Mungkinkah ini cara terakhir Tom untuk cover line?

Tom claim yang adik kepada mangsa yang mula-mula hantar SMS kesat kepada dia. Tapi bila ditanya pasal bukti, Tom kata dia tak simpan SMS itu semua. Sebabnya dia tak sangka benda macam nie akan terjadi. Memang Tom-Tom Bak betullah.

[note]Ya saya ada SMS dengan dia, tetapi dia yang mula menghantar SMS dengan mengeluarkan kata-kata kesat terhadap saya terlebih dahulu. Dia yang mulakan dengan cara kasar untuk membangkitkan kemarahan selain bertujuan mengumpan saya untuk mengaku mempunyai hubungan dengan abang iparnya. [/note]

[note]Saya tidak simpan SMS yang dikirimkannya kerana tidak mahu memanjangkan perkara ini, tetapi mereka simpan SMS saya sebab ada agenda tersendiri. Saya mengaku ada telefon Miera sebab sudah tidak tahan dengan SMS yang terus menerus membangkitkan kemarahan saya. Mereka asik bertanyakan tentang hubungan saya dengan lelaki tersebut, walaupun saya sudah berkali-kali menjelaskannya ia adalah perkara lepas. Kalau anda di tempat saya mungkin akan melakukan perkara yang sama. Mereka serang saya guna SMS bertubi-tubi sehingga membuatkan saya membalas dengan kata-kata agak kesat. Memang silap saya kerana melayan SMS tersebut. [/note]

Sila baca berkali-kali ayat “kalau anda di tempat saya, mungkin akan melakukan perkara yang sama”. Jadi kami nak tanya anda pembaca BeautifulNara yang bijak budiman, adakah anda akan melakukan perkara yang telah Tom lakukan? Sila jawap dengan jujur.

Dan mengenai mesej MySpace pulak, Tom cakap dia tak pernah pun ada akaun MySpace. Katanya itu semua fitnah belaka. Tiada yang benar melainkan bohong belaka.

Kami tahu anda bosan dengan cerita artis tak popular ini, tapi kami cuma nak update perkembangan buat mereka yang mahu mengetahui apakah finale kisah ini.

248 responses to Tom Dakwa Diperangkap Melalui SMS, Akaun MySpace Tak Pernah Wujud

  1. Rain_17 says:

    yeke? mlsla nk piki

    0
    0
    • ariel peterpingpong says:

      tah..mcm boring je cerita dia ni

      0
      0
      • seeon says:

        biase laaa 2 ayat cover lane…. nie amik laki org mst sbb x laku…xder saper bujang nak… bab dah x lagu n lemau hahahaha xmalu ker tom… sendiri hanta msg pas2 x ngaku… ele wat2 nafi lak…. bia x cantik..biar ader maruah…xdelaaa org angap kiter ulat sampah…hehe

        0
        0
        • Kak Nam says:

          Saya dizalimi – Tom

          Oleh WARTAWAN HITS
          Gambar MOHD. AZIM dan MOHD. IZWAN

          Banyak versi mengenai insiden itu yang didebatkan baik di kalangan peminat seni dan wartawan hiburan.

          Hits menemui Tom ketika dia menjalani raptai rancangan realiti Astro, Keynote 2010, di Lim Kok Wing, Cyberjaya, dua hari selepas kejadian dia dibelasah teruk.

          Walaupun menahan sakit seluruh badan akibat dibelasah sekumpulan lelaki sehingga menyebabkan kecederaan, namun Tom tetap menunaikan komitmennya dengan tetap mengadakan persembahan di Konsert Keynote itu.

          Ahad lalu, Tom dipukul sekumpulan lelaki yang merupakan saudara kepada seorang rakannya, Zaireen Sofyia Abu Bakar, 23, atau dikenali sebagai Ayin di Damansara dekat sini.

          Dalam kejadian kira-kira pukul 6 petang itu, wartawan akhbar Utusan Malaysia, Raja Intan Dianna Raja Azaham turut dicederakan oleh kumpulan lelaki tersebut.

          Berikutan kejadian itu, Tom cedera di muka, kaki, dan perut manakala wartawan itu pula cedera di badan dan kaki.

          Kumpulan lelaki terbabit dikatakan tidak berpuas hati dengan tindakan Tom yang menumpangkan saudara mereka dan suaminya, Mohd. Ferdzaus Mohd. Jamil, 25, atau lebih mesra dengan gelaran Angah di rumah Tom di Pangsapuri Meranti, Sri Damansara.

          Pada pertemuan itu, Tom meluahkan rasa kesal mengenai apa yang berlaku.

          Dia juga menjawab pelbagai dakwaan yang dilemparkan kepadanya.

          Berikut petikan jawapan Tom:

          “SAYA dikatakan mencederakan Ayin sehingga menyebabkan air ketubannya pecah. Sila rujuk laporan hospital, saya yang pecahkan atau doktor yang melakukannya secara kelahiran normal.

          “Saya difitnah menzalimi Ayin dengan kejam seperti binatang. Ada pihak hospital melaporkan berlakunya penderaan pada Ayin ketika kami membawanya ke hospital sedangkan doktor sedia maklum apa-apa yang berlaku pada pesakitnya?

          “Ketika saya teruk ditendang oleh lelaki-lelaki yang tiada hati perut, Ayin yang sedang berpantang tidak sampai 20 hari sanggup memeluk saya dengan menghalang mereka terus mencederakan saya.

          “Ayin sanggup mempertaruhkan nyawanya mempertahankan saya sehingga dia turut terkena tempias tendangan ketika mereka membelasah saya. Ramai saksi ketika itu.

          “Saya dituduh mengugut Ayin dan Angah untuk berbohong demi menyelamatkan saya. Sekarang Ayin berada di bawah jagaan keluarganya dan tidak perlu takut dengan ‘ugutan’ saya. Kenapa perlu sorok Ayin lagi sedangkan media semua mahu keterangannya.

          “Alasannya Ayin tengah berpantang, tidak dibenarkan keluar. Habis masa mereka berkeras mahu jumpa Ayin di luar dan menyebabkan perbalahan yang teruk tidak pula mereka berfikir begitu?

          “Kalau betul saya mencederakan Ayin, buat laporan polis. Buktikan saya bersalah.”

          Niat membantu disalaherti

          Menyambung perbualan, Tom kesal dengan tindakan keluarga Ayin yang menolak perbincangan secara damai dan menghentikan segala fitnah terhadapnya.

          Sebaliknya, mereka memilih untuk bertindak ganas sehingga mencederakan orang yang tidak bersalah.

          Kata Tom, niatnya mahu membantu rakan lamanya, Angah dan isterinya Ayin itu disalaherti sehingga keluarga Ayin tergamak memfitnahnya dengan kejam.

          Tom menumpangkan Angah dan Ayin yang sedang sarat mengandung ketika itu di rumahnya atas permintaan mereka yang mempunyai masalah dengan keluarga ketika itu.

          Saat Ayin dan Angah berada di Kuala Lumpur, Tom menjaga kebajikan pasangan suami isteri itu memandangkan mereka berdua tiada kerja ketika itu dan Tom menganggap Ayin tidak ubah seperti adiknya.

          Menjelaskan rasa kasihnya pada pasangan itu, ini jawapan Tom:

          “Saya menjaga makan minum mereka, memberi tempat berteduh, membawa Ayin ke hospital, mengajar Ayin menjaga bayi, membeli keperluan bayi mereka, tetapi saya dibalas dengan pelbagai fitnah dan turut dizalimi.

          “Bukan saya mahu mengungkit, tetapi semua perlu tahu apa yang benar. Teruk maruah saya mereka jatuhkan sedangkan saya membantu ahli keluarga mereka sendiri.

          “Tetapi saya tidak pernah menyesal membantu Ayin, kerana dia seorang insan yang baik dan tidak patut ahli keluarganya sendiri buat begitu kepadanya.”

          0
          0
        • tak kesah says:

          kenapa tak ditanya pada TOM statement udah tidur sekatil ngan lelaki/jantan/setan tu…..

          0
          0
        • magdyana says:

          iyalah napa tak tanya… boooo sa lah lu nak cover line.. baik nya mengalahkan malaikat kunun……

          0
          0
        • duniamodern says:

          tom tu org nya lurus bendul…kalau ko kenal die..baru ko taw sape die sbnrnye…so ko x payah lah nk ckp die mcm2…….jgn nilaikan org dari segi pemakaian..sbb kerutunan korg blom tentu akan berjubah satu hari nnt…so x payah nk berat sbelah

          0
          0
  2. akusukeBN says:

    mmg tom tom bak betollahhh!!!

    0
    0
  3. cath zee says:

    mcm bullshit alasan

    0
    0
    • miss_pinky says:

      tahu xpe.
      berak tepi jln sape nk ngaku.
      sape lak nk dengki pompuan jahat ni???
      da salah xnk ngaku,xkn plak adik mangsa tetiba jadi org gile nk pkol TOM.!!
      PIKIR LOGIK LA BEB.!!

      0
      0
      • Kak Nam says:

        “”….Saya tidak simpan SMS yang dikirimkannya kerana tidak mahu memanjangkan perkara ini, tetapi mereka simpan SMS saya sebab ada agenda tersendiri. Saya mengaku ada telefon Miera sebab sudah tidak tahan dengan SMS yang terus menerus membangkitkan kemarahan saya. Mereka asik bertanyakan tentang hubungan saya dengan lelaki tersebut, walaupun saya sudah berkali-kali menjelaskannya ia adalah perkara lepas. Kalau anda di tempat saya mungkin akan melakukan perkara yang sama. Mereka serang saya guna SMS bertubi-tubi sehingga membuatkan saya membalas dengan kata-kata agak kesat. Memang silap saya kerana melayan SMS tersebut.””…..

        Ngok la ko ni TOM. Kalau ko xde account myspace, cene pulak ko boleh pi call adik mangsa n maki hamun bagai sbb ko x puas ati ngan komen yg dia hantar kat myspace ko? Cuba ko jawab soalan aku? After ko call maki hamun, baru korang berbalas2 sms kan?

        Soalannya, kenapa ko call budak tu maki hamun kalau myspace tu bukan ko punya??? Cuba ko jawab sikit. berjuta org mesia nak tau nih!!! Aku tunggu jawapan ko TOM. Aku tau ko baca apa yg aku n org2 lai komen dalam beautiful nara nih….

        0
        0
        • ebby says:

          betol r kak…sy sokong..if xder akaun myspace xkan bleh taw org maki kt dia..artis kan…mmg xder insaniah nak sedarkan diri sendiri..wakakakaaaaaaa…bertaubatlah anda…nanti anak yang kecik tuh pom ikut perangai jalang mak dia nih…

          0
          0
        • setangondol says:

          aku sokong… sok tom ni mati mesti kubor die berasap2 kan? kan? kan? hahaha

          0
          0
        • JersiNo20 says:

          YES!! YES!! YES!!! GO KAK NAM, GO!!! hahah btk gk 2.. klu x dr myspace cmne bnda ni buleh bangkit… heheh ni le beza org ade OTAK KE X!! WOIT TomBONGOK KALU BRANI JAWAP!!! hahaha aku suke sgt statement kak nam nih..

          0
          0
        • babyface says:

          2 r,dulu mak die soh g skola,die dok melepak ngan jantan,isap ganja r,ape r…..2 yang wat statement BODO camtu…die egat sume orang BODO cam die yang xskola 2 gaknye…dok pahe r makcik…

          0
          0
        • Ryta says:

          Amenda la ko ni Tom….nak kata bodoh, ko jadik Juara Mystar LG dah. Nak kata bijak, ayat ko macam budak2 tengah layan citer Tom Tom Bak Pak Nil tu ha! Yg adoo betolla ko ni Tom! Cubala ko ngaku jek ko wat salah dan mintak maaf kat sesapa yg terlibat….barula orang respek kat ko…

          0
          0
    • ciklopes says:

      aku heran dia ni asek nak ngelak je. macam dia lah malaikat

      0
      0
      • Kak Nam says:

        Tgk macam Cut Tari…. ngaku salah. bercakap benarlah walaupun ianya pahit untuk diterima…. at least mengaku salah sendiri…. tapi x apa lah TOM… ikut suka ko la…. org yg teraniaya doa dia makbul tau….. baik ko pulihkan apa yg ko dah rosakkan….

        0
        0
  4. lulu says:

    x yah pikir nti jd giler..
    biar dia sorg je gile x[e..
    dah terang lg bsuluh la tomm

    0
    0
  5. il divo says:

    penipu la perempuan ni.

    aku dah add myspace dia,sume ade.gambr ank dia pun ade, panggil anak ‘ Toy Machine’. kesian kt anak tk berdosa

    tp profile pic dia mmg mcm sundal la,ngan rambut bleach lidah terkeluar2 nk tunjung lidah pjg.rosak mmg rosak.ni la product underground scene taiping.ex-laki dia pun ade ms gak, nmpk mcm sessionist utk band reggae.ada tattoo tuu…tp nmpk mcm seorg bapa yg penyayang tk mcm mak dia,mcm pontianak kena tebuk sana sini

    0
    0
  6. iza says:

    dah wat salah ngaku je lah tom x yah nak create berjuta alasan..sb org dah tahu menilai mana yg betul mana yg salah..

    0
    0
  7. reality says:

    tomSIAL tgh berusaha back-up diri sendiri yg sememang nya DAYUS…
    tak perlu la nk kata u tu mangsa..memang u tu TOMSIAL!!!!!!!

    0
    0
  8. [email protected] says:

    o mcm 2 ayat nya… mintak gan maxis dg celcom balik msg2 2…
    boleh le tau apa yang dicerita

    0
    0
  9. DANIA says:

    1. PEKARA TAK SENONOH YG TERKUTUK TU MEMANG AKU TAK AKAN BUAT.. ULANG .. TAK AKAN BUAT
    2. TAPIIIII.. KALAU ADA YANG X RETI BAHASA DAN MULA HANTAR SMS DGN BAHASA KURANG AJOR BERTUBI-TUBI, MEMANG HANGAT LA ATI.. MEMANG AKN ADA TERBALAS DAN TELEPAS KATA. TAPI SITUASI KES TAKSAMA LA.. TOM NI BEREBUT JANTAN.. KALAU AKU MUNGKIN LA KES LAIN..
    AKU CUMA JAWAP DARI SOALAN NARA JE.. PATUTNYA NARA KATA LAH BUKAN KES MACM TOM NI AJE.. LAIN2 KES PUN MACM NI GAK. KALAU DAH BERTALU TALU SMS KURANG AJAR, PANAS GAK ATI
    APA-APA PUN KES TOM NI MEMANG TERUK LAH..
    MEMBURUKKAN BAGI MEREKA YANG BEGELAR J.. KERANA NILA SETITIK , HABAIS JANDA LAIN DIKUTUK..

    0
    0
  10. laser says:

    LU PIKIRLAH SENDIRI..MUKA TU TAKLE CANTIK SANGAT..MEMANG DASAR TAK LAKU LAH KAU TU TOM..SUAMI ORANG PUN KAU NAK RAMPAS..KAU TAK TAKUT KE NANTI ORANG RAMPAS BALIK HAK KAU…LU PIKIRLAH TOM,,DAHLE TAK GLAMOR,,

    0
    0
  11. half says:

    “bertujuan mengumpan saya untuk mengaku mempunyai hubungan dengan abang iparnya.”

    mknanye mmg ada hubungan la ek..

    0
    0
    • Rin says:

      mmg ada la.. sbb tu dia nak bselindung d sbalik lapisan2 ayat… mana tau kot2 ada yg hati rapuh mbaca pngakuan nya akan cair & pcaya..

      0
      0
    • i hatetom says:

      bodoh si sun.. ni aku kalu tak buat letak pisau kat leher pun tak mengaku….

      0
      0
  12. el. says:

    alasan orang buduh tomsundal ne, Bawak bertaubat je la.. jangan tau buat je.

    0
    0
  13. im a girl not yet a woman says:

    aku pn ade kronologi soalan utk kes tom ni…sape2 yg tau tlg jwb…
    – kenapa pasangan tu lari dr rumah?
    – kenapa tggl kat umah tom padahal da tau suami die tu ade hbgn ngan tom?
    – kenapa masa mereka bercengkerama atas katil tu die xtgkp gmbar?kalo tkt bny camera phone leh wat video call xpn 3g je kat family die??
    – kenapa da lari n beranak tggl balik kat umah tom?
    – kenapa bg kenyataan palsu kat melodi..sbb kalo masa die bgtau jwpn betul pn aku rasa diorg xpukulnya sbb masuk tv kan??
    – kenapa dari awal xlapor kat polis?
    – kalo da lapor kenapa tom tu xkena tangkap??
    – kenapa baru skrang benda ni baru kecoh??nape xjmpa terus ngan wartawan melodi tu??cam kes artis nasyid tu….hehe
    – kenapa kenapa kenapa???

    aku budak baru blaja kalo salah tlg tnjukkan…hehe….ampun dipinta….

    0
    0
    • futuremg says:

      naik fening kepala aku ngan si Tom nie…aku rase kes nie tamat kalo bini ex boypwen dia mintak cerai…kan senang, abeh citer…pastuh jaga jerk anak awak leklok jd org berguna kat masyarakat, dah laki awak nak kat si Tom-Tom and Jerry yang gewdik nie…bior jer lar…ensem sgt ke laki awak tuh sampai kebulor nak duduk ghumah Tom…giler ker haper…bukan Tom jer yg giler, laki bini tuh laki giler..bini dia lark samdol…per hal buang mak ayah utk laki mengong cenggituh?…Tolong lar!!

      0
      0
      • intan says:

        laki tu bawak lari bini dia lepas bini dia gtau pak mertua dia yg dia kne pukul ngan laki dia.so laki dia bawak bini dia dok serumah ngan makwe dia si tom tu.

        jantan tu pn sial jugak.ada peluang kawin lain ko taknak.nak jugak berzina ngan pompuan lain.mereng & biol tol otak.

        0
        0
    • KUKUHITAM says:

      tanya lah bini dia.. hahaha

      0
      0
    • amy says:

      saya sokong anda….kpd mereka2 yg mudah jatuhkan hukuman pd tom tu….sila jwb soalan diatas…terlalu bnyk propa dlm kes ni..

      0
      0
      • cath zee says:

        aku rasa bini dia mang tersepit…aku paham sal jd gitu…sbb aku penah tesepit gitu..die syg laki die..die nk laki die berubah..tp dpt laki mcm sial plak..nk tanak lanjut ler smpai sekang

        0
        0
        • im a girl not yet a woman says:

          jd xde jwapan bg soklan di atas??pe kata bang nara yg jwab..salah sumer kot….haha….abis citer…

          0
          0
        • sal sal bilaaaaa says:

          pujuk pangkalnya,,, rasa cinta yg membabi buta akan buat wanita akan ikut je kata suami.. macam kata ustazah aku td… wanita jgn jd lembik sangat…. semua kata suami betol.. kdg2 smpai merana badan, sakit badan pun x pe.. janji dia dpt status suami.. x kira lah suami ni kaki ganja ke, kaki pukul ke, kaki ..apa2 pun.. dia sabar je.. aku rasa dalam kes ni.. puan tu jenis ikut je suami dia kata pe.. percaya je.. maklumlah.. dah dia buang keluarga dia demi cinta dia nga laki tongong tu.. klu aku buat drama .. macam bagus gak ni… tajuk.. cinta tiga segi.. huhu…

          0
          0
        • akuxsatik says:

          xbest tajuk 2…biase sangat…wat tajuk ” CINTAKU DIRAMPAS BETINA KEMARUK BATANG SEDAP”…mesti laku punyer

          0
          0
    • akuxsatik says:

      Mungkin ni jawapan bagi pertanyaan anda-
      – Silaki bini ni mule2 kawan tom,menumpang kat umah tom bab de family krisis..si bini ekot jew bab pregnant,sape nak lahirkan anak tanpa bapak wei…
      -Mungkin dorang mula2 just kawan,tapi si tom ni lak skandal ngan jantan 2 bab kesedapan batangnye yang xsame cam ex-hubby..sibini mula2 xtau..last2 bile tau jadi camni lak..
      -ko xpaham ke,mase dorang bercengkerama 2 bini die baru pas kene pukul sampai nak terbesalin…mungkin die xberdaya atau terlalu takut..
      -bab laki die datang cari n ugut die soh jernihkan name tom kat media…2 yang kuar melodi jadi camni…pompuan nie mungkin agak bodo bab xtegas n mempertahankan maruahnye sebagai seorang wanita yang xberhak disakiti..
      -ko engat nak tangkap orang senang ke kalo bukti xcukup???nak bukak fail mahkamah da 1 lagi hal…mungkin skang masih dalam proses siasatan n polis masih menunggu bukti utk waran tangkap and tindakan selanjutnye….
      SO KITA TENGOK SAPE YANG KENA……..

      0
      0
    • lost says:

      Nak jawab la sikit…

      – kenapa pasangan tu lari dr rumah?
      >>mslh keluarga ni mcm2..agaknya bini dia syg sgt kat laki dia xnak derhaka so ikut je la mana laki pegi

      – kenapa tggl kat umah tom padahal da tau suami die tu ade hbgn ngan tom?
      >>maybe bini dia no choice..duit xde x mao merempat tepi jalan..

      – kenapa masa mereka bercengkerama atas katil tu die xtgkp gmbar?kalo tkt bny camera phone leh wat video call xpn 3g je kat family die??
      >>dalam situasi mcm tu org yg xleh berpikir secara tenang dan dipengaruhi emosi takkan terpikir nak rakam2 ni or tangkap gamba…

      – kenapa da lari n beranak tggl balik kat umah tom?
      >>mcm jawapan no 2

      – kenapa bg kenyataan palsu kat melodi..sbb kalo masa die bgtau jwpn betul pn aku rasa diorg xpukulnya sbb masuk tv kan??
      >>yela tomtombak ngan laki dia tu xdela nk ngokngek pegi pukul time rakam kat tv tu tp lepas tu??kita tatau apa yang dah diugut si tomtombak tu ngan laki dia…

      – kenapa dari awal xlapor kat polis?
      >>maybe dia xde peluang n terlalu takut..or syg laki sgt..

      – kalo da lapor kenapa tom tu xkena tangkap??
      >>ingat senang2 ke polis nak g tangkap org

      – kenapa baru skrang benda ni baru kecoh??nape xjmpa terus ngan wartawan melodi tu??cam kes artis nasyid tu….hehe
      >>cuba berada ditempat bini dia sejenak..xde duit..xde tempat berteduh..kena pukul..kena ugut..tapi last2 Allah nak tunjuk sbb dia sempat sms adik dia

      – kenapa kenapa kenapa???
      >>baca la sume kronologi tu n fikir2kan sendiri…

      0
      0
  14. fyna says:

    haiiissshhh…pening sudah…..

    0
    0
  15. abe bobo says:

    dah la muka mcm mak lampir… pastu rampas laki org… apadaa

    0
    0
  16. mas says:

    kotor la…

    0
    0
  17. AYU says:

    betul cakap kau tu LASER..tom memang tak sedar diri la…dahla tak glamor,ngaku je yang diri tu salah,,jangan nak back-up diri tu..kalau nak dibandingkan tom dengan c bni laki tu,,aku rasa muka bini lAKI tak guna tu lagi cantik lah..memang patut pun dia tak tau apa erti AKAUN MY SPACE..dia tak tau apa2,cuma dia tahi rampas laki oarang le…wakakakaka.

    0
    0
  18. TOK WAN says:

    Harap media cetak dan elektronik bann Tom. Betul atau salah Jangan hanya bann artis yang kantoi dengan dadah saja. Artis yang salah laku juga sepatutnya kena bann.

    0
    0
    • oren84 says:

      ak sokong tokwan.. tambah2 mcm kes ni.. humang aihhh..

      0
      0
      • TOK WAN says:

        Oren84,

        Golo dek eh! Sotong Paul pun lagi bagus. Buat kerja yang baik, “cakap” benar. Walaupun, ramai yang sakit hati bila Paul cakap bonar.

        0
        0
  19. DANIA says:

    apa sebenarnya tom ni agaknya? kenapa di jahat sgt tahap gaban? dah la masa kes gaduh hari tu pakaian mcm org x cukup kain.pakai lah elok2 sikit. nampak sagt nak tunjuk dia ganas dan hebat. heran ye.. mak dan ayah si tom ni tak marah ke? dah la seksi , nak rampas laki org pulak tu..tom telah memburukkan dirinya sendiri.dari segi pakaian, dari segi attitude ,..xde sapa yang akan suka di nanti.. kalau aku jd wartawan, aku cari mak bapak tom mintak komen kenapa anak dia mcm tu.. mesti mak bapak dia sedih gile dgn perangai anak dia ni..

    0
    0
    • KUKUHITAM says:

      aku pun nak jgk tgok fmly tom ni mcm mana..abg nara.. kasi le gambar fmly dia kat kami.. nak tengok

      0
      0
  20. Jiha says:

    Tak baik asyik menghina orang. Bila kita buka aib orang satu hari aib kita pulak orang akan buka. Lagipun kita tak tahu saper betul saper salah lagi kan … Beautifulnara sanggup tanggung dosa dok dedah cerita macam ni… nak bagi orang berperang dan menggelarkan orang bukan2. bagus sangat ker korang gelarkan orang tu sundal lah, apalah … bukan kita yang menjatuhkan hukum … Allah tu adakan …

    0
    0
    • KUKUHITAM says:

      baik ko ni….

      0
      0
    • rYa says:

      yaaa…. betul…
      i skong….

      0
      0
      • btgblues says:

        Kalau mcm tu Jihaaa…awakpun tak patut baca BN niii…nanti tambah dosa awak…kitorang cuma nak bagi nasihat jer…sebab kalau jenis orang yang tak boleh nasihat cara baik, kena cara tegas sikit. Bukan Marahhh…Nasihatttt…..

        0
        0
    • AbangNara says:

      ada ke nampak hina kat situ? tulis apa yang dia cakap je. terpulang pada korang untuk buat penilaian.

      0
      0
      • dunia says:

        ha’ah BN just tunjuk kat umum je dik non..kite ni bkn taw ape artis2 buat.bila dpn kamera bkn maen baik ckp..pakai pon “elok2” je kn,so kalo BN tunjuk ni bkn nk aibkn dia..nk sedorkn dia.kalo agak2 malu tu,patut brubah la kn..nati kat akhirat pun allah bkak gak aib org mcm tu bai..huk3.yela..ko baik..xpela..at least no need to judge apa niat org..wallahu’alam..

        p/s..i xbackup sape2.tp i sokong bila ada perkara xelok dijelaskn sejels2nya…xdela ditipu idop2..erkk~

        0
        0
      • nana says:

        ntahnye, lain la klau BN korek citer masa silam die..tu baru boleh meng’aib’kan die..gerenti tade sape nak kesian kat die dah pastu..

        0
        0
      • Jiha says:

        Senang citer stop jer lah citer tom ni. Cuba abang nara baca komen-komen lain. Macam dah nak berperang dia orang tuh. ada yang menyebelahi tom, ada yang menyebelahi mangsa. Siap cakap pasal suami, tunang, ayah, mak ‘J’ apa segala lah. Masing-masing nak jadi HAKIM dunia. Satu jari kita tunjuk kat orang ada 4 jari lagi menghala ke kita. Ingatlah. Kita sendiri tak sempurna tak perlu nak menilai orang …

        0
        0
      • mama_alya says:

        Yelah kekadang org mcm BN ni penting supaya kita tau buruk baik artis sjrg.so minta anak2,adik2 atau kita sndiri tidak menjadikan mereka ikon utk dicontohi.Inilah artis…

        0
        0
      • lew says:

        entah.. BN hanya nak menarik owg membaca blog dia…. dia hanya mencari rezeki yang halal… x gitue BN?

        0
        0
    • lew says:

      skong2

      0
      0
      • btgblues says:

        Hai…sampai masuk isu halal haram rezeki nih…yang bertanya ni sedar tak kalo anda menggunakan masa kerja dengan melekat kat FB, myspace hatta membaca BN dan melawati laman web lain selain menjalankan tugas yang diamanah kan halal ke gaji tiap bulan tu…jadi jangan kita membangkitkan soal halal haram rezeki di sini kalau tak tahu… kalau tak suka tok sah le terbabit dan janganlah cuba jadi penasihat yang macam baik…aku memang komfom x pandai lagi…masih belajar nak idup

        0
        0
  21. Wawa~* says:

    haaa haaaa x tauuuu
    lantak ler weyyy
    ngan org leh tipooo…
    Allah lebih mengetahui~

    0
    0
  22. KUKUHITAM says:

    bahasa yang digunakan adalah mengambarkan siapa dia.. dan mana mungkin aku percaya dia ni mulia sedangkan bahasa dia sgt tak senonoh.. huhukkk

    0
    0
  23. Zaza Muhammad says:

    menjawab pertanyaan BN.. klu ade le, klu terima sms ntah apa2, aku akan simpan dan tak simply delete….sms mcm ni lah yg patut simpan… ade agenda ke tak ada ke tu belakang kire, gane2 kena play save…
    well, bile mende ni msk mahkamah sok (KALAU berpnjangan hingga ke mahkamah), syarikat telekomunikasi ada cara untuk trace sms, jgn plak tak tahu ye….

    0
    0
  24. intan says:

    takde akaun myspace?aku baru je check,ada je akaun myspace si tom tengik ni.

    http://www.myspace.com/blackmartini

    dia,kan?mmg fuckin’ bitch la si tom ni.kalu dh dasar samseng murahan tu mmg camtu la.

    insaf la tom oi.solat byk2..ko tu nanti masuk kubur gak..amalan kne hisab gak.sayang,ko ada bakat tp perangai cam SETAN!jangan harap ko leh maju kalu perangai ko tak berubah.

    0
    0
  25. haza says:

    dunia dunia.
    apa nak jadi la.
    gado dago rampas sini rampas sana.
    takde kerja lain ker?

    0
    0
  26. erra says:

    aku xnk komen apa2.coz dorg bukan apa2 pun dlm hidup aku..tpi aku suka baca komen2 kat sini..nk trgelak pn ada..Hanya Allah dan diorg je yg taw pe yg sbnarnye yg jadi..cuma harap aku djauhkn dr sume sifat2 mazmumah..

    0
    0
  27. uspa says:

    apala si tom.nak cari glamur la 2..kena hentam lagi terok.

    0
    0
  28. kesian ko! says:

    macam maner lak dia leh kata dia tak ader account tu semua……heran binti and bin ajaib aku jadi nyer…..sal..sal…..masa cerita nie baru masuk……aku confirm ader bukak account facebook dia…..gambar dia and anak dia dekat maner ntah..dia pakai baju kuning (kot) tanya lengan….then ader gambar dia letak gambar anak dia duduk dengan sekumpulan budak lelaki….anak dia duduk kat tengah atas kerusi…artis jalanan kot (tak salah aku)…yang my space tu lak..aku tengok kat adik aku nyer account….memang muka dia..seksi tu y]jangan cakap la……jadi kalau dia cakap yang dia tak ader facebook or my space….dia memang penipou besar…menyesal aku tak print screen hari tu…

    0
    0
  29. pasha panda says:

    bang nara,bosanla cerita tom ni.boleh u cover cerita badrul muhayat jantan sial yang kaki pukul bini,pastu dah kene lokap merayu2 kat bini suruh carik duit jamin ,tak tahan duduk lokap,tup tup dah keluar lokap dia pukul lagi bini dia dan rampas semua duit jaminan

    memang jantang sial tahap babi hutan

    0
    0
  30. uspa says:

    betol tu erra.mcm saje2 je story tu.biar la nk sensasi konon.

    0
    0
  31. Rin says:

    Tom berusaha keras utk mnonjolkan dia adalah ppuan mulia.. oh ksiannya..
    kt Msia ni ada 27 juta pnduduk, dan Tom pasti majoriti pnduduk / masyarakat akan mnyebelahinya..?

    0
    0
    • Kak Nam says:

      kalau ppuan mulia dan baik hati lah kononnya…. apprearence ko x akan macam ko….. rambut macam pontianak, pakai seluar pendek (buat malu org kampung ko kat tepeng jerk)… org yg hati dia baik ni… teguh iman, tak macam ko…. ko tgk muka ko kat cermin, cermin diri ko tu dolu…… aku cukup menyampah dengan org yg spesis2 macam ni… mmg perosak.

      0
      0
  32. tasha says:

    alahai bg aku bini yg konon nya mangsa tuh samdol lah. Aku lg bengang dgn dia. Dah tau laki jahat pi lah duk ngn fmly ma ma..arituh dah jumpa kuarga sendri…pergilah kuarga sndri ma ma ma.buat per nak pegi kt tom tom lg ma ma..duk diam2 ngn kuarga sendirilah

    0
    0
    • aku says:

      jgn senang ckp org samdol…..ko duk dlm situasi die..dah le nak beranak, laki buat hal…nak lari, isteri tempatnye di sisi suami..dpt suami ok, alhamdulillah, dpt suami mcm haram j…mcm ni la jdi nye…yg bangang adalah laki die…

      0
      0
  33. Laziness says:

    She as a public figure should know, berSMS ni bahaya. People can use it against you one day. Walaupun apa you ckp tu untuk melepaskan geram pada org yang provoke you, org yg tak tahu hujung pangkal takkan faham dan inilah jadinya. We don’t know if she’s telling the truth or not sbb kita bukan di tmpat dia tapi Tom should not be talking sesuka hati dia from now on. Jangan layan org yg provoke dia sgt.. She’s like burying her own grave!

    0
    0
    • Kak Nam says:

      sbb xde otak… bila setan dah penuh dalam hati dan fikiran… mana dia nak fikir semua tu…. ckp main iklut sedap mulut jer. now dah makan diri…. i know u r not a good2 girl… there4, dont try to behave like a good2 one occay!!!

      0
      0
  34. uspa says:

    memang la asyik story tom je.si badrul tu mumana terok.bukan jantan suka pukul bini.tk malu.

    0
    0
  35. pet2.. says:

    im a girl not yet a woman

    aku pn ade kronologi soalan utk kes tom ni…sape2 yg tau tlg jwb…
    – kenapa pasangan tu lari dr rumah?
    mgkin sbb budak perempuan nie jenis takut laki,or terlampau sygkan laki dia..x cukup independent,bkn semua org perempuan sama ma…

    – kenapa tggl kat umah tom padahal da tau suami die tu ade hbgn ngan tom?
    seperti jawapan soalan pertama..

    – kenapa masa mereka bercengkerama atas katil tu die xtgkp gmbar?kalo tkt bny camera phone leh wat video call xpn 3g je kat family die??
    mungkin situaisi masa tu x mengizinkan.. ko kena paham… jgn ikut situasi yg ko rasa jer..

    – kenapa da lari n beranak tggl balik kat umah tom?
    laki dia pya pasal agaknya…ko kena imagine gak laki dia tu jenis macamna .. agak2 la?

    – kenapa bg kenyataan palsu kat melodi..sbb kalo masa die bgtau jwpn betul pn aku rasa diorg xpukulnya sbb masuk tv kan??
    laki dia ugut agaknya..sapa tahu beb.. laki dia pn nmpk stail ganas(ganas ngan bini je la..cehhh!!)

    – kenapa dari awal xlapor kat polis?
    lbh kuarang jawapan2 dia ats”

    – kalo da lapor kenapa tom tu xkena tangkap??
    polis punya cerita..mesti ada polisi diorang..ko apa tahu..

    – kenapa baru skrang benda ni baru kecoh??nape xjmpa terus ngan wartawan melodi tu??cam kes artis nasyid tu….hehe
    macam jawapan diatas.. aku rasa si mangsa nie jenis perempuan lembut,penyayang,sabar sgt2,sng mengikut,senang termakan kata2,klu tdk tkkan dia sggup tggl parent dia sbb nk ikut hubby dia… dia jadik mcmni pun(sekarang) mgkin dah abis kesabaran dia tu.. tupun nmpk ayat2 lembut dia lg(see sms yg dia send)

    – kenapa kenapa kenapa???
    inilah kehidupan beb..life.. bkn semua elok je lalu benda atas trek…

    0
    0
    • im a girl not yet a woman says:

      jd jwapan ko bg sumer mungkin….n bukan pasti pn…wakakaaka

      0
      0
    • lew says:

      mungkin mungkin mungkin? pa yang pasti ko dan aku saling mengumpat… apa susah… ang p kawaen dgn mangsa la if ang pompuan…. x yah la jd hakim pet2 oi

      0
      0
      • im a girl not yet a woman says:

        hehe….hidup lew!!!!!…………cayalah………..

        korang pe kata kita jgn gaduh2 disebabkan oleh kes tom ni….

        0
        0
  36. pet2.. says:

    “bkn semua benda”

    0
    0
  37. tasha says:

    tongong ar bini tuh. Dia lah punca segala masalah. Bila dh timbul masalah mcm ni semua jd masalah masalah masalah…dah tau suami jahat watper ikut. Bnyak sgt persoalan nya. Suami bwak lari. Telepon ada apsal x sms dri awal duk mana? Time ada masalah gni pandai plak smms kuarga dia. Pelik?kesian kt baby dpt mak ayah tongong..

    0
    0
    • Rin says:

      hbs kalo dh prgai laki dia mcm lakonan Que haidar yg pbengis tu , agaknya jgn kata bini org tu, kau pon x tlawan bdepan dgn jntan yg pesen mcm tu…
      hiks :)

      0
      0
      • tasha says:

        ello rin. Sy faham laki bengis. Tp skrg sy lg konpius. Kalo dah takut sgt kt suami asal skarang time tgah duk umah tom berani plak dia duk sms2. Dia pun tahu keluarga dia duk kecoh2 pasa sms kt wartawan. Dah mesti tom n suami dah ugut jgn sms kat kuarga. Kalo dia takut sgt dkt suami dia asal leh plak sms citer keburukan suami n tom kt kuarga dia?

        0
        0
        • huhu says:

          tak perlu dia bercerita…..perangai si suami nie satu Taiping dah tahu……ko tak baca murai.com ker?

          ko nie tak up to date la tasha….berape kerat la si isteri hantar sms tu….

          lain kali tolong cari fakta sebelum berkata…..buat malu kaum la ko nie…..

          0
          0
        • NDlala says:

          itu satu taiping….tp tak satu malaysia pon kenal dia…betul ke satu taiping kenal?? mcm lah aku xtahu taiping tuh…aku x knal pon…aku x menyokng sang suami tuh….mungkin dia jahat….aku cuma pelik ngn bini dia jerk….sanggup ketepikan keluarga…..bila dh berlaku mcm nih baru nak terhegeh2….konpius jerk…….tp apa apa pon aku arap dia tabah….

          0
          0
    • huhu says:

      kesian lagi anak ko dapat ko sebai mak…..

      0
      0
      • NDlala says:

        jangan cakap mcm tuh…Kalau ALLAH nak balikkan kat ko….bila2 masa jerk….malas lah nak gaduh2 ni……aku cuma kuarkan pendapat jerk yg konpius kt kepala aku……sbb aku rase bnyak propa dlm citer nih…..ko tuh jaga diri sikit….ntah2 nanti lg teruk kt ko berlaku…sebok nak doakan kt org lain jerk…..jgn bila dh berlaku kt diri sendiri nangis2 nk mintak maaf…..

        0
        0
      • NDlala says:

        ko lg kesian dpt mak sewel mcm ko….hahaha

        0
        0
        • akubudakbiasa says:

          cik NDlala;

          sanggup ketepikan keluarga…..<<<<ala …bukan nyer x tau zaman sekarang nih …macam² kes kita dengar …cth yang lari ikut kekasih ke lombok tuh …nape dier sanggup tinggal n ketepikan keluarga ???bukan nyer kerana janji manis, kerana cinta aku turut kan ker tuh ? sama macam bini dier nih la …kerana cinta …sanggup ….dah tue kene macam nih baru heboh s'malaysia …

          0
          0
  38. noni says:

    aku sebenarnya x paham gak kisah diorng niee…tapi murai.com..aku da fahm….tom ni memg bi%$

    0
    0
  39. noni says:

    baca murai.com…memeg akan jadi faham kisah diorng niee

    0
    0
  40. tasha says:

    pet. Pet. Kalo kot yer pun pompuan tuh lemah lembut asal bile benda dh berlaku bru sebok nak reveal semua benda kt org ramai n family dia. Alahai pompuan ni pun. Patutnya kalo dh tau lemah lmbut sgt suruh lah suami n pujuk dgn lemah lembut sang suami kawen jek ngn t6m jd bini no2. Islam xlarang umat dia kawen 2. Tp larang beryina ma ma.

    0
    0
    • huhu says:

      tasha: aku salute ko la…..ko dah kahwin? punya ayah? tunang? kekasih? ker ko “J”? aku nak sangat jumper ko……kalau boleh……klu ko dah kahwin aku nak suruh laki ko buat macam tu dekat ko…klu ko sedang bertunang..aku akan suruh tunang ko buat macam tu dekat ko…ayah? (tak sampai hati lak aku nak suruh ayah ko buat macam tu dekat mak ko) klu ko ader kekasih….aku pun nak suruh dia buat macam tu dekat ko…lepas tu aku nak tengok macam maner reaksi ko biler benda nie terjadi dekat muka ko….atau ko ialah seorang J ….klu ko J pasel aper yer….?

      0
      0
      • NDlala says:

        apsal tiba2 ko nih…ko nih dah sewel ker?? ……hahahahaha…..tiba2 jadik sewel nak kaitkan ngn personaliti orang…..ntah2 ko yg mcm tuh…..hahahahahaha…..klakar lah ko nih….shallow minded……tuh cuma pendapat aku……dah aku rasa islam x penah pon nak larang org kawen no 2….jgn kite terpesong akidah sudah….aku pon x melarang suamiaku nak kawen 2…asalkan x berzina……

        0
        0
        • huhu says:

          excuse me….ader ker aku kata islam melarang lelaki kahwin lebih dari seorang? rasa aku tak ader lak nak cakap macam tu…….jangan putar belitkan aper yang aku kata ….lelaki sekarang nie….semua nya nak ikut sunah nabi………alhamdullilah……

          bagus la ko….tabik dada aku dekat ko……publish la number laki ko dalam comment nie..maner tahu cepat sikit ko dapat madu….sorry no heart felings….

          ini cume comment aku sajer mintak maaf kalau terasa….maybe terlebih ajinomoto kot………

          0
          0
        • akubudakbiasa says:

          Ndlala ;

          nie lagi satu ….mmg islam x larang pun berpoligami ….nak kawen 4 pun xdaq hal …tp dari pengetahuan aku …aku ekot gak cita tom nih ….bukan ker laki tuh xder keje ker bila dier duk ngan tom tuh …kalo nak berpoligami 2 3 4 pun x per …janji ada duit …cukup tuk menyara bini² yang ada …ni kalo dah tak der ker …bini nak makan aper ???adakah islam menggalakkan seorang lelaki itu berpoligami sekiranya seseorang lelaki itu xcukup syarat untuk berpoligami ??mungkin tidak kan …if korang pun …dah laki macam tuh ..keje pun xder ..nak ker ??suh laki korang berpoligami ..pastue laki n madu korang suh korang keje??ha ..jawap jawap …

          0
          0
      • bulan says:

        sokong kau HUHU……sedap je dia nie mengata….blom kena batang hidong kau sendiri…ko tue kategori mcm tom ke…nak jd no.2?????

        0
        0
        • NDlala says:

          bulan2…..ntah2 ko nanti jd mcm tuh…..hehehehe……nanti dia makbulkan utk ko tuh…..jd perampas dan sewel….

          0
          0
        • nura says:

          mmg islam x mlarang poligami..
          tp lelaki skrg ni klu sbut pasal poligami mst kata sbb ikut sunnah nabi…
          tp nabi kita dlu berpoligami sbb nk mlndungi kaum wanita…
          lelaki skrg ni kbyknnya berpoligami sbb nafsu..
          pd pndpt aku la..
          xsokong spe2…

          0
          0
        • tom and jerry says:

          aku rasa tasha tu x kawin lg tu..cakap mcm budak ckp otak..klo nk wat tom bini no 2 xdok la duk wat perangai depan bini sendiri! ajak terus kawin…..nak wat main la tu…dua2 sama nk main aje!

          0
          0
        • jawa says:

          kita tak tau kebenaran cerita, baik jgn komen… kang sat lagi mati dan Tom x bersalah sia2 ko kena bakar kat neraka?… nak ke dapat api free…

          0
          0
  41. natts says:

    pening + migrain..follow citer nih…

    0
    0
  42. aku says:

    hmm..bhy jugak buat laman gossip plus boleh komen ni ekk. byk jgak saham dosa BN ni..fikir2kan lah.sy yg membaca ni pun byk dosa jugak

    0
    0
  43. wel wel says:

    first tgk tom kat jgn lupe lirik dh tau gedik nak mampos.. muker mcm joker batman tu..

    0
    0
  44. il divo says:

    apa la tv3..len kali nk pilih artis pn jgn le tngkp muat je….

    ni tlg abg nara sikit

    more pix of Tom the slut by clicking Il Divo(my nick above)

    0
    0
  45. zita says:

    huh…what a nonsense….TOM, stop it la…..selesaikan senyap la masalah u ni…u all keep balas membalas statement…end up u keluarkan statement bodo yang wat org nampak u cuba nak tegakkan benang basah……

    to that family….kalau memang pun c Tom ni salah….u all as a family tak boleh bincang baik2 ke? sampai main2 belasah2 ni? i think something WRONG with this family also la….

    0
    0
    • huhu says:

      family is wrong? ke ko yang wrong?
      tapi aku heran….yang datang semua orang tua2…..tak ader pun yang muda mudi……
      aku terkejut betul masa tu………..sedap2 ice blended chocolate tu aku hirup….tengok diaorang gaduh……

      aku rasa aku faham aper yang si family tu alami…….aku tabik korang sebab boleh bertahan dengan kerenah si tom tu…..

      aku rasa kalau family aku yang kena….hancur muka tom tu kot…….

      Nasib baik tak kena dekat family aku

      0
      0
      • NDlala says:

        aku rase si huhu nih sakit otak lah…..sbb dia nih ahli kuarga si mangsa…….seee…..ini lah dia ahli keluarga si mangsa….klau x, xkan lah cara cakap mcm xberapa betul jerk

        0
        0
        • Kak Nam says:

          kalau adik aku kena macam tu.. aku lanyak si tom tu sampai lumat…

          0
          0
        • pompomGurlz says:

          aku pun…

          0
          0
        • xo says:

          hebatnya ang… lumat2? lawak la ang nie… sgt emo…. ang ahli kuarga mangsa ek? aku kuarga tom2 bak… haha… leks sudah… if ang sorang pembela naseb wanita, apakata ang p masuk bertanding menteri wanita dan keluarga.. misti byak pompuan teranaya sokong ang… semangt gila aku baca komen ang

          0
          0
        • huhu says:

          oppsssss…….sorry…this is a place where people can say whatever they think that is correct……..jangan EMO babe…..!

          klu aku ahli keluarga mangsa…then ko tu siaper? ahli keluarga si tom ker? sebab tu ko boleh backup si tom…siape rela..suami kahwin lagi…bagi ajer la dekat tom tu……

          macam aku cakap tadi aper yang aku tulis…just a comment from my side. sebab klu aku jadi magsa and family aku jadi magsa..lagi teruk tom tu kena…..

          huhuhuhuhu………sorry guys…..banyak sangat commentor yang terlebih emo lak kat sini……..biler kite backing si isteri di kata kiter family family…tapi bile kiter backing tom, kiter lak di kata family tom tu……..

          UNTUK MAKLUMAT SEMUA, APER YANG SAYA TULIS ADALAH DARI APER YANG SAYA NAK LUAHKAN SEBAGAI SEORANG PEREMPUAN………KLU TERLEBIH AJINOMOTO NTAH LA TAK TAHU NAK CAKAP APER……

          0
          0
    • tommy says:

      mcm aku ckp sblm ni..mesti tom ni xreti jage mulut..ckp mcm biatch,laki mane x ilang sabar..xknla ttbe je die nk sepak si tom ni kn..

      0
      0
  46. Firas says:

    sememangnya dia bukan pempuan yg baik tp ‘betina sundal’.. klu baik, mana boleh dia duduk bersama dgn suami mangsa 2.. muka kalu tgk pun dah tahu mmg ‘betina’..

    0
    0
  47. Firas says:

    kenapa pihak jabatan agama xdakwa dia bersekedudukan arh?? sepatutnya statement yg dia buat dah boleh kategorikan dia berkhalwat..

    0
    0
    • im a girl not yet a woman says:

      betul….aku pn setuju….da tau bukan muhrim dok satu umah watpe….haha….cam citer indon da ni….

      0
      0
      • huhu says:

        tak lama lagi la tu…..soon….tapi aku rasa sekarang nie si laki tu mesti dah pindah…..cerita tengah hot kan sekarang nie….

        0
        0
  48. tasha says:

    bg aku si tom teruk, sang suami isteri pun teruk. Si isteri ntah paper. Konon takut ngn tom n suami tp leh lak sms2 ngn fmly. Kalo suami dia jahat gler mesti telepon pun xbg pegang. Konon nya suami larikan dia dr kuarga. Tp boleh plak dia lepas semua ni berlaku bersms plak

    0
    0
    • mummy-iman says:

      mungkin time tu husbnd dia tgh high ker, mana tahu kan.. kan ada ckp husbnd dia mat pet…

      0
      0
      • apa2 ajer says:

        Aku raser isteri dia pun bodoh gak laa… kalau dah selalu kena dera report kt polis pastu rujuk kt pejabat agama… Rasa kelakar lak bila kata laki dia bawak lari dia… kalau budak2 kena bawak lari tu boleh gak terima… sbb boleh dukung n cempung jer… ni ko dah beso panjang.. takkan tk boleh nk lepaskan diri kot.. Kekadang cam BODOH n BANGGANG jer citer dorang nie kan..??!!

        0
        0
      • xo says:

        HANYA MUNGKIN 1001X

        0
        0
  49. tasha says:

    bnyak sgtlah kemusykilan di hati ini. Huhu..aku memang xbekenan lah tgok muka si tom tuh dgn pakaian mcm jenis. Argh xreti nak terang! Tp aku juga knpius dgn sang isteri..

    0
    0
  50. wanita biasa says:

    kalo betul pon die diperangkap, pesal nk reply ngn kata2 kesat gak?? kalo bace ayat si tom kt sms tuh mmg panazzzzz je dgr.. huh!! patut r laki die lari….

    0
    0
  51. leen mafia says:

    aku nengok cara tom nih dah macam pasah sandah dah suke ngaku diri tu baik ya amat!

    first impression pon org dah boleh agak,tengok pakaian tu kalau jahat ngaku jekk lah buat camnih lagi org hangen buat org kutuk jek

    korang bayangkan

    pakai baju tak cukup kain sikit lagi nampak sume anggota sulit pastu bagi kenyataan macam ko ustazah sapa nak terime??

    0
    0
    • Kak Nam says:

      hehehhehe.. hang ni lawak la…. tu la.. kata ada dua umah n keta semua cash hasil nyanyi.. tapi kesian, x cukup duit nak beli baju….

      0
      0
  52. adk says:

    mmg xguna tom ni. bg alasan bodoh. dh kau 2 gatai nk menyundal,terdesak sgt. kesian ada lg org mcm ko. kalau aku kat tmp bini yg kena sepak terajang mmg matila ko tom

    0
    0
  53. adk says:

    alasan ko 2 xgn lg. myspace dh tunjuk semua. biar Allah Ta’ala laknat ko dunia akhirat. eeeeeeeeee geram btl. rejam je si tom tombak xgn ni

    0
    0
  54. Reena says:

    Dah kantoi mula la nak reka memcm ceta..berbelit2 cam kap lam ya nga…podah..

    0
    0
  55. arra says:

    choii!
    tom penipu!
    nmpk sgt nk cover line.. HAHA

    0
    0
  56. LALALA says:

    aku rasa tom ni mental..
    aku rasa bini laki tu tekanan mental..
    bole?
    tapi papehal laki die mmg dayus ah..
    ada ka patut bawak bini dok umah ex gelpren..tadak akai ka?

    0
    0
    • adk says:

      mmg la mental semua nya tp kt ada undang2 kan. knp sggp dipergunakan oleh tom tombak 2 dgn jantan 2
      biar diaorg dpt balsan yg setimpal. nk sgt tgk muka bini 2

      0
      0
      • KUKUHITAM says:

        aku rasa bukan exgf.. tapi gf

        0
        0
        • LALALA says:

          sbb tula aku kate bini die tu tekanan mental..depan2 nmpak syg pulak kt tom tom bak tu..pastu anta sms belakang lain..adekah die gile meroyan pas bersalin…mintak2 dijauhkanla…

          0
          0
  57. KUKUHITAM says:

    bagi aku.. laki ni bila2 masa boleh berubah.. dia boleh punja kita cam puteri dan tiba satu masa .. dia akan campak kita mcm tu je…. so.. kpda kaum wanita.. let be brutal.. jngan lembik dan terlalu percaya kat laki kita……sayangi diri baru sayang laki kita… fmly x kan buang kita… tapi laki akan buang kita bila2 masa dia x nak pakai kita…

    0
    0
    • adk says:

      mmg pun jantan dsr buaya

      0
      0
    • qeen says:

      Agree with your statement Kukuhitam… lelaki zmn skrg ni susah siket la.. hehe

      0
      0
    • KUKUHITAM : Jgn le seksis mcm tu. Ko nk jadi brutal tu yg ramai product mcm Tom yg tak sekolah tu. Laki ke pompuan sama je…bini aku ni pn mcm Tom gak, agaknye byk sgt lyn Black Metal mse kecik2 dulu jadi tk tentu arah.normally kat utara scene2 black metal kg ulu ni..bini aku kawin tk smpai sebulan dia dh buat hal mcm2, laki pun sepesen gak, ade yg baik dan ade yg tk baik…

      Cuma Tom ni ngan pompuan2 spesis dia ni bila sembang dia nk angkt diri dia lg mulia dr ustazah.aku pn tk paham la manusia mcm ni. kalau dh n@#is tu kalau sembur minyak wangi pun mesti busuk gak.tkyh le hipokrit…..dah rosak keji mcm tu nk expect org rmai family sume appreciate ko mcm virgin Mary….poooodaaaahhh…sama la Tom ni, igt dia bagus baik solehah sgt. Maybe dia igt bila dia dh beranak sume dosa2 dia kena ampun kot tu yg dh jd taraf mcm wanita solehah tu…kesian kt anak2 la bila jd mcm ni…lenkali kalau tau nk jaja P%^i sana sini tkyh lah beranak wei.. kesian sikit kt anak2

      wsalam

      0
      0
      • KUKUHITAM says:

        susah le kalu puan bersuara dianggap seksis… arhhhhh tension.. positif2

        0
        0
        • bkn tk boleh perempuan bersuara tp tkyh la ckp sume laki jahat, perempuan pun ada jahat gak…

          especially Tom ni tp rasa2 nye kalau dia bkn artis benda2 mcm ni dah biasa. Rosak barai rabak sume pompuan2 mcm ni lepas tu expect org sume kena treat dia mcm dia suciii le sgt kan. kesian kt anak la dpt ibu sebegini rupa.apa la dosa anak tu bila dia dpt tahu ibu dia perangai mcm ni….sayu je bila igt2 blk…

          hi tepen tepen……apa ke he nye bdk2 tepen la ni sume rosak2…semoga Tuhan jauhkan diri kita dr dikaitkan dgn manusia2 tk berpendidikan, tak berakhlak mcm ni.aminnn…..

          0
          0
  58. apa2 ajer says:

    Dorang nie aku rasa nk carik publisiti murahan cam Fasha Sundal gak laa… Dh boring dah aku ngan dorang nie… Kes sama gak ngan Fasha Sundal … berebut jantan …. Bodoh tul laa… Saliwol, Kaliwol, Maliwolllll…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  59. jeen says:

    best lg tgk ctekeluarga 69 dr lyn cte tom ngarut ni…

    0
    0
  60. catwoman says:

    Wallahualam..
    nobody’s is perfect actually.. come n let’s pray together smoga god give them strength to tell the truth.. ksian kat kite pembaca2 ni.. life like full of lies. don’t u guys think dat?

    0
    0
  61. DANIA says:

    TAPI AKU FRUST LA DENGAN POMPUAN YG NGANDUNG NIII… KENAPA DIBIARKAN DIRI DISAKITI OLEH SUAMI DURJANA? RELA IKUT TELUNJUK LAKI YANG MEMANG SAH2 ADA POMPUAN LAIN..KENAPA DARI WAL X BUAT LAPORAN POLIS?KENAPA MUSTI TINGGAL DI RUMAH TOM TOMBAK TU?MUSSKIL LAAAA.. KENAPA FAMILI POMPUAN NGANDUNG TU X TURUN K.L HALANG DARI DIORANG DUDUK UMH SI TOM TU? KENAPA POMPUAN NGANDUNG TU RELA DISAKITI WALHAL BOLEH LARI KE UMAH FAMILI DIA ATAU BUAT LAPORAN POLIS?KENAPA SGUP DIANIAYA?

    0
    0
    • xoxo says:

      aku pn x paham…. tapi apa kisah… rakyat malaysia akan sokong pmpuan yang suami dirampas walaupn smua tue datang dr kebodohn owg itue sendri

      0
      0
    • xo says:

      rakyat malaysia akan menyokong pompuan yang isteriny drampas walaupn datang dr kebodohn nya sendri

      0
      0
    • miss annur says:

      DANIA: aku lagi la x paham nape keyboard ko tu rosak.. cap lock dah tenggelam ke??..

      0
      0
  62. microwave says:

    aku rasa laa ayin tu ikut jer suami dia ajk tingal dgn tom krna tom bagi diaorag makn minum tmpat tinggal dan mungkin juga sen untuk belanja..suami ayin pulak balas la budi tom tu dgn nafkah batin..ciannya kau tommm..gersang yerrrr..hmmphhh

    0
    0
    • KUKUHITAM says:

      betol2.. x payah bayar lain.. bayar bil air je.. yg lain semua ditanggung.. hahaha

      0
      0
  63. entah says:

    apa-apa je la..hal umh tangga org mls nk cmpur…sendri nye mslh sndri selesai kn…huhuhu~

    0
    0
  64. milixs says:

    nak nyanyi sikit…duit tak ada…tapi hati ingin kawen..release tension hehe

    0
    0
  65. milixs says:

    ntah la labuuuuuuuuu..ten! ten! ten!

    0
    0
  66. tepeng mali says:

    hmm..tom ni..adeh…nk ckp apa pon dh xtau.sapa yg duk kt tepeng ni tau la perangai dia mcm mana.dr dulu lg minah ni mcm ni..dr zaman sekolah..jahat kemain..k

    0
    0
    • Kak Nam says:

      tu la.. ngaku je la silap.. minta maaf…. n ubah perangai…. lagi org respek (agaknyer) dr dia nak deny je sampai ke sudah…

      0
      0
      • tak kesah says:

        apa lg oghang taiping citerlah kisah silam tom ni alang2 dah terkenal pasal nie biarlah dia terus dikenali…….. best jugak kenagan silam….

        0
        0
  67. Kuncu_jahat says:

    To all viewer…be patient..everything will be clear soon….just wait n see…tp rase2..mcm betul je Tom ni nakal…xbaik tau Tom…

    0
    0
  68. azrina says:

    update lg!klo org boring..xrmi lak komen..hehe..kte tgk spe yg tmkan jerat sndri

    0
    0
  69. hafis says:

    korg nk serang umah TOM x??sblh blok aku je ni…kihkih yg melodi terjah itu hari…:D

    0
    0
    • Kak Nam says:

      tak kose nak serang.. skrg ni pun jiwa dia tgh kacau macau…. nampak kat terjah jer rileks cover line…

      0
      0
  70. koli says:

    bukan dia ada ker myspace dulu..
    hahahaah
    skunk baru tak mo ngaku kata ada..

    0
    0
  71. miss pinky says:

    sokong yg per kak nam ckpkn!!!!!!!!!!jelas dan nyata……..bingai r tom tom bak tur….cm baguz jew wat statement yg mnjerat diri…bodo tol……..

    0
    0
  72. pembuatdosamcmkamusemua says:

    lepas aku baca smua komen, ( saja nak perabih masa dgn benda tak ilmiah).. aku tngok, rakyat malaysia mempunyai banyak hakim yang x bertauliah… cepat mempercayai sesuatu, cepat membuat kesimpulan… hanya membaca blog2 yang entah betoi entah tdak… dan bukan berada atau hampir dgn situasi… bercakap hanya berdasar emosi… aku bukan nak berpihak pada tom mahu pn mangsa… tapi tak perlu la nak gelar tom sial la, jalang or bitch…TOM ,MUNGKIN SALAH MUNGKIN BENAR… BEGITUE JUGA DGN MANGSA…. yang pasti smua hanya mungkin mungkin mungkin… tiada kepastiaan pada masa ini… hanya mungkin… YANG PASTI KITA SMUA SUDAH BANYAK MELAKUKAN DOSA DGN MENGUMPAT…. pasti ramai owg kta, tom mmg layak dikutuk, rampas suami… apa yang kita taw????? hanya dr blog2…. aku tak salah kan BN kerna menyiarkan berita ini… hanya mencari rezeki “HALAL” dgn iklan nya…. menarik owg melayaari blog nya… (mcm aku)…. aku taw koment aku akan dikutuk2 oleh hakim2 tak bertauliah… apa aku kisah… ini ruang memberi pendapat, yang dapat menunjukkan seseorang itu bodo ataw tidak… yang pasti kita smua sedang membuat dosa dgn mengumpat… salam 1 malaysia

    0
    0
  73. jeri says:

    lek lu bro..muda lagi ni,..

    0
    0
  74. miss pinky says:

    hakim xbrtauliah yer………..wait n see der!!!!!

    0
    0
  75. kamoooo says:

    wait n see.. tue yang ptt kita wat.. xperlu la tambah dosa kita yang banyak ngumpat nie…. bgus pinky… x yah nak judge owg… kita berubah jd baek okey? miss pinky

    0
    0
  76. anda says:

    marilah TOM , MANGSA, pengumpat2 , pemaki hamun, hakim2, majestret2, juri2 awan, mari lah kita menambah2 pahala kita smua… walaupn ini blog GOSSIP N MENGUMPAT2, x salah kita saling menegur sesama kita… aku pn banyak dosa jugak…. maca, lita semua… kalu baek, x kan la nak abis masa tgk blog hiburan nie… ye x?

    0
    0
  77. NuRaNI dUcHeSS says:

    adeyyy…nie r kisah paling hangit n tengit taun nie…hentikanler….da r aq xkenal sape si tom nie…aq rase mila ag popular dr dye smpai ank aq umo 3taun lbh tu pon kenal dy tp xdek pon lelebih cam gini…ayoyoyo…bikin malu kaum jer…hmmm…

    0
    0
  78. entah.. says:

    pe kata kita jodohkan badrul muhayat dengan tom..hahahahah…mesti bahgia dorang tu…

    0
    0
  79. peminat TOM says:

    Balok liat siTOMPOK ni…

    0
    0
  80. hiden woman says:

    Tom, kenapa kau nak tanggung lelaki tak berduit. kau penyanyi hemat tentu diluar sana ramai nak kau. bodohlah bela jantan lebih baik bela kambing dapat juga hasilnya.

    0
    0
  81. hiden woman says:

    Jangan cepat mengelabah. Tak usah bodoh bela jantan. kena maki hamun pun sanggup. mana maruah. Perempuan jangan lah nak tunjuk cinta, merosak diri dan nama.

    0
    0
  82. xtaksubngan artis says:

    tak kenal pun tom ni sape sbnrnya,,,penyanyi ke dia nie…tau pasal dia pun sbb gossip ni ler..dia ada lagu best ke?tajuk ape ekk,,nak cuba dgr suara dia,,best ke tak,,,

    0
    0
  83. Laziness says:

    One thing though I realize, bila dia cakap “aku juara MyStarz LG”, that was so arrogant of her. Please, who cares setakat juara TV show… Belambak everywhere. Keep your head firm on the ground please Tom. Don’t mess around with other people’s husband, or happiness. If she doesn’t realize what she’s doing to herself, she’s not going anywhere at all in this industry of gossip hungry press and haters waiting to eat her up alive.

    0
    0
    • intan says:

      aku sokong laziness.kot ye pn dh ‘terkenal’,menang itu ini takyah la nak rampas hak orang.sengal tol la..

      tom,siyes aku suke sore ang.tapi bila ko wat perangai cam syial camtu..aku kecewa.rugi je kedit aku vote ang rituh..

      0
      0
  84. spongebob says:

    kes ni dah blh buat drama. pasti menang anugerah skrin. hahaha. ;-)

    0
    0
  85. RiceBunny says:

    What an IDIOT! Account MySpace kan boleh set to “private”, and then…delete jer lah si Miera tu off her MySpace. Besides, saper lah yg ‘pandai’ sangat pi bagi phone number kat MySpace? Pas tu complaint dapat byk SMS. Kalau kita check MySpace artis2 Hollywood atau Bollywood, no one will give their personal phone number to a stranger. What an IDIOT!!…(sigh…..sambil menggeleng-gelengkan kepala…).

    0
    0
    • Kak Nam says:

      ala… letak nombor senang la kot2 ada sesapa perlukan “servis” dia……….. senang org nak contact dia….

      0
      0
  86. sekali sekala jahat says:

    Tom..Tom.. kalau aku kat tempat ko, aku ngaku jer, alang2 seluk pekasam kan.. alang2 nak jadi artis murah katakan… semua kena murah

    0
    0
  87. tengok says:

    kalo aku tempat tom, dah tensen sgt diprovoke sms adik mangsa (kononnya), konfem aku gi report polis…

    0
    0
  88. open mind says:

    dah tengok myspace dia .. lawa jgak .. hehe .. contact lense tom lawa la .. beli kat mane? .. nak taw jgak ..

    p/s: sy tak ada hak nak hukum dia .. dia tak da dosa dgn sy .. so, sy tak marah mahupun suka ..

    0
    0
  89. Setuju

    Sangat2 setuju..!!

    0
    0
  90. MakTom says:

    bodo la dia nie… bajet glamer… aku kenal pun idak… muka dah la macam sial je aku tgk… macam sundel bolong!~ kah-kah! publisiti murahan! dah main ngan laki orang tu mengaku je la… bodo tul..

    dulu dia ni bohsia… ex bf dia xnak.. skang dah glamer sikit ( ada la 2 3 orang yang kenal), dah berlagak cakap… gua tempeleng baru naye! damn u tom tom mak kau!

    0
    0
  91. whatever says:

    slut ponya pompuan….

    0
    0
  92. cikedi says:

    huhuhuhu…apa2 laaaa…kita tggu dan lihattt….nak tuduh TOM sorang pun x leh gak..sbb pihak sana pun mcm …mcm2….ishhh…apa2 la korangg…

    0
    0
    • tom and jerry says:

      dah yg pompuan kne ugut! pe la ko nih….dah terang lagi tom tu perangai buruk..ke ko x ikut jalan cerita dia?pakai nk komen jek….

      0
      0
  93. kemakemo says:

    RQ2
    bang nara cari gambo laki pompuan ni,,tgk ENSEM mane sampai leh berebut,,pastu leh masuk lam BN ni,,hhahhaha

    0
    0
  94. yeee betullll saya sokonggg!!!!!

    0
    0
  95. AsamGaramGula says:

    hey manusia sekalian.. sudah2 la tu menabur fitnah mencaci sesama manusia. Sebagai manusia patutkah kita takut pada ugutan lebih dari kita takutkan pd ALLAH? kalau betul si isteri kena dera dan diugut.. report je pada polis awal2. buat apa nak takut? kita ada undang2. bila dah report polis patut si suami yg jadi takut jika dia bersalah. takut kena pukul sampai mati oleh si suami? Ajal dan maut itu ditakdirkan Allah SWT. yang korang ni semua tak takut dosa ke? benda ni masih samar2 masih tiada sebarang pengakuan yang kukuh janganlah nak jadi hakim macam korang ni maha mengetahui. Sekarang bukti TOM yang kene pukul dah ada. semua yg berlaku ada hikmahnya wahai teman2. Korang nak hukum TOM sbb komen2 dlm myspace n facebook dia? ini alam cyber, biasalah belakang monitor mmg semua org perangai mcm gengster mulut celupar lain la kalo boleh keluar penumbuk dari screen monitor tu. Saya bukan nak sebelahkan TOM atau sesiapa, tapi bukti sekadar SMS dan comment2 dlm internet boleh di buat-buat. Bagi saya bukti TOM kena pukul adalah lebih kukuh untuk dibawa ke muka pengadilan. Korang mungkin lihat gambar2 TOM kena sepak terajang sebagai hukuman padanya, tapi tengoklah masalah ini masih belum selesai lagi, lagi sekali saya ingat kan .. segala yang berlaku ada hikmahnya. sekian terima kasih. PEACE! d•_•b \/

    0
    0
    • intan says:

      mungkin dia takleh repot polis,sebab dia kena kurung kat umah masa laki dia and tom kuar rumah.sape tau kan?

      yang jiran2 sebelah rumah tom tu..tak reti2 nak bagi statement ke?nak jugak tau pe yang terjadi..baru tau sape betul sape salah,at least.

      0
      0
      • orca says:

        kalau dia boleh sms kat adik dia kata kena pukul tkkan tak leh sms alamat rumah….n masa beranak kat spital tu pun boleh sms bg tau..tak caya ar aku…semua ni fitnah n salah paham semata2…keluarga ayin tu pun sama gilorrr..

        0
        0
  96. yaaaa betul saya sokong lagi!!!!!

    0
    0
  97. ciktipah says:

    Cam besa le ciktipah x minat sgt citer aretis2 ni tp suka baca komen pembaca yg masing2 kretip .. tapi ciktipah nak kongsi sket laa cerita mslh rumahtangga kwn..ade setengah2 pempuan yg dah berulang2 kali suami dia buat salah (cth cam berzina dgn pempuan lain / ade hubungan dgn pempuan lain) maka dia marah.. frust mmg tahap dinasour tp mudah sgt dia memaafkan..kemudian berlaku lagi berulang2 dan berulang lagi walau kawan dah nasihat bermacam2 tp mslhnya adalah diri sendiri..walhal wanita itu mampu menyara keluarga krn selama nipun dia yg sara keluarga..kita sbg kawan bukan nasihat suruh bercerai tp pergi ke pejabat agama utk minta nasihat..bila pergi ke pejabat agama ustaz pun kata adalah lebih baik berpisah kerana dikhuatiri memudharatkan anak2 dan isteri..tapi masalahnya si isteri.. masih begitu.. kemudian sampai laki tertangkap khalwat.. siap pegi jamin..dgn membawa anak kecik ke cameron.. selepas beberapa ketika maaf lagi.. dan benda ni telah berlanjutan sehingga sekarang sejak perkahwinan..ciktipah hanya mampu mengalirkan air mata sahaja..kerana terlalu kesian dan kenapakah lelaki sanggup memperlakukan begitu kepada isterinya..

    0
    0
  98. akuchey says:

    ishhh si tom ni glmaer sebab kontroversi jer…bila ler nak glamer dgn lagu dia…dah kontroversi nih mesti xbest lepas ni….berenti ler xyah nyayi lagi.

    0
    0
  99. tom and jerry says:

    apa lagu dia zx….aku tak pnh tahu pun….. tom.. laki tu nak kebas duit ko je…dia x maunya kwen ko.. kalu mau x mungkin dia ‘use’ before marry

    0
    0
  100. AB says:

    umpamanya…kalo terberak tepi jalan, takkan nak ngaku…huehuehue….
    watevala alasan u dude!

    0
    0
  101. detective conan says:

    tapi kan wei mybe family ayin nk kenakan tom ngan angah..ye la klu da benci sgt ngan menantu tu apa saja sanggup dibuatnye..

    0
    0
  102. zaihas says:

    1. si mangsa seorg yg lurus bendul dan syg laki tak bertempat , ini lah padah nya kalau kawin tak direstui…

    2. suaminya tgk foto pun dah tau….tak tolak bangkai punya…

    3. Meneguk di air keruh, tak kan ada org mengaku berak tepi jalan…

    Kenapa mereka jadi isu kerana Tom walau pun tak popular tapi pernah jd juara realiti tv…dan mmg itulah harga yg perlu dibayar bila masuk industri ini….realitinya…

    0
    0
  103. apa2 ajer says:

    Tapi kalau betul laa si ayien tu hanya tuduh jer laki die projek depan dia ngan tom semata2 rasa cemburu aku rasa x patut.. sbb itu dh dikira fitnah… dosa fitnah adalah lebih besar dari dosa membunuh kan..? Apa lagi fitnah laki sendiri.. kalau betul marah sekali pun masih ada jalan penyelesaiannya… Nie gatal pegi msg kt kuarga dia lakk.. Bodoh tul laa.. Akai ada kaa..? kalau takut kt suami.. apa salahnya bincang elok2 ngan si TOMpok tu.. cakap jer yg ko tu x suka si TOMpok tu mesra2 ngan laki dia… Abis cerita…

    0
    0
  104. jawa says:

    kita tunggu dan lihatlah kes ni… insyaallah, adalah petunjuk dikemudian hari… kalau Tom salah kita istigfar banyak2… kalau Tom x bersalah kita istigfar banyak2… tapi korang kena minta maaf pd mereka yg didapati x bersalah… wajib hukumnya… ada berani or seksa kubur menanti?…

    0
    0
  105. malaysian says:

    tom ni sape???

    x kenal ponnnn…

    0
    0
  106. MrV says:

    my fav gossip ever.lol. life is like …hm…just cut the crap. life is dull, life is full of pain and life is short.=) ive been received too many phone call from unknown number and keep threaten me. senang jer nak handle orang yang dalam phone jer berani. simpan jerlah bahan bukti cam sms boodh ker apa simpan and hantar kat police case close. bagi aku, if tom bersalah, semoga Allah bukak pintu taubat dia. banyakkan berdoa kepada Nya yang tak pernah penat menunggu ‘temu janji’ antara Allah dengan hamba-NYa. SALAM

    0
    0
  107. puteri lilin says:

    alahai tom..cukup2 lah ko nak menipu….ko xde acc myspace??? nampak benor ko menipu!!! kawan aq ..berkawan ngan ko…..n ko selalu juga ‘hi’ ngan kawan aq kat myspace tu….kawan aku pon sendiri mengaku tu ko ler…apa citer???sapa pulok tu??hantu ko ker?? ker mmg ko tu HANTU??? HANTU PERAMBAT n giler LAKI org
    ?? hahaa…lawok lar ko TOM HANTU!!

    0
    0