Written by AbangNara | September 20th, 2017

Seperti yang dijanjikan, Fathia Latif telah tampil sekali lagi menerusi akaun Instagramnya untuk memohon maaf atas kontroversi yang menimpa dirinya. Fathia juga meminta maaf kerana menunjukkan contoh yang tidak baik kepada masyarakat. Selain itu, Fathia meminta agar netizen tidak menyalahkan kawannya, Natasha Elyzza. Menurut Fathia, Natasha juga masih dalam proses pembelajaran.

fathia latif

Tulis Fathia Latif di laman Instagramnya:-

Im sorry to unintentionally showing bad example to the public. i wasnt aware. the video leaked. i apologize. May Lord forgive my sins. tasya isn’t guilty. she is still in the process of learning too. pls dont blame her.

fathia

Semoga kontroversi ini benar-benar menjadi pengajaran buat Fathia Latiff. Semoga Fathia juga benar-benar berubah, sesuai dengan imej muslimah yang dibawanya. Rasanya kita dah boleh tutup buku tentang kontroversi ini. Semoga perkara yang sama tidak akan berulang lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to Tolong Jangan Salahkan Natasha Elyzza – Fathia Latiff

  1. milah says:

    kesian tu memang kesian. harap natasha tu akan menjadi muslim sejati lepas ni. jangan lagi pakai seksi2 dan menipu orang. ingat la, menipu selalu lama-lama jadi pencuri

    7

    1
    • wekkkkkkk says:

      seksi tu totap pakai, cuma x live je lpas ni.. dn bra
      x cmpak ke atas katil / simpan dlm lemari. Masa mandi dn tidur pun di paksa pakai.
      hehehehehehe

      1

      1
      • opah liberal says:

        kisah geng2 lambung tetek ni bila la nk habis? tu la, x dengar cakp org tua. pilih kawin hati2..jgn sampai memakan diri. tu bukan kawan. tu setaaaaannnnn!

        6

        0
        • mek nyah says:

          hey kekawan, jgn lupa ye hadirkan diri korng ke pesta lgbt white party gi g tower divine bliss 30hb sept ni. kita lambung tetek dan segala yg boleh dilambung. pompuan dan kerang betul yg rasa teringin nk gedik2 tu..pun boleh join. kami tak judge org. jumpa disana.

          1

          11
        • Ku Zalipah says:

          I agree jika buka tudung. Kalau korang tak mampu memberikan komitment 100% dengan melacuri imej Islamik korang yang hangat2 taik ayam tu, baik la freehair je. Islam pun x jadi nanah..busuk.

          5

          1
        • Sunita Kaur says:

          ini semua gara2 tak jaga solat. selain cukup 5 kali kena paham tentang solat, kena paham apa yg korang lafazkan. solat adalah percakapan kita tanda nikmat syukur kpdNya. solat adalah alat komunikasi dgn si pencipta. aku yg sikh pun paham. yg korang bertudung berkelumbong mcm pocong pun failed. baik korang dressing mcm kim kardashian je!

          20

          0
        • Ameer says:

          Nenen free org nk tunjuk..ngadap je lah ..tekan je lah replay button. Tengok berkelitup mcm ninja pun borink gak. Cantik juga ciptaan tuhan ni kan sebenarnya?

          3

          0
        • kipasangin says:

          please lah toksah guna kan ayat “im still learning” …. tak kena dik.. learning tu kalau kau nak belajar mengaji, salah tajwid.. kau tak cukup ilmu agama… atau kau failed dalam subjek.. or kau salah buat kerja… bukan nya tgh high menari2… pakai tudung tapi tunjuk tetek LIVE ckp still learning.. haihhh…that is a mistake.. not “im still learning”.

          6

          0
      • Siti Kassem says:

        alah…tetek nampak sipi2 pun kecoh. yg najib guna duit kwsp korang tolong ekonomi usa labur kt yahudi tu buat2 buta. sudahlah..x jd perlu hipokrit la.

        7

        5
        • Bijak says:

          Ni bodoh ke ape..yg ko baca blog hiburan kenapa

          9

          1
        • Lorat says:

          Kan.. mcm x pernah tengok tetek. Kenapa? Tetek Fathia buat korang insomnia ke? Tetek Fathia buat korang kemurungan ke? Lumpuh ke service ke LRT dan monorel kt KL ni gara2 video tu wei. Please lah!

          3

          6
        • Anonymous says:

          insomnia la ..dok perati siap replay. dah la tmnet mcm kura2 punya slow lol

          5

          0
        • Anonymous says:

          bosan betul dgn org yg semua benda nk kaitkan dgn politik.. mmg la kita pun tau pasal pak menteri kita tu, tp x payah lah benda lain kita x perlu nk heran.. kena rompak, rogol, bunuh, semua benda x senonoh x yah peduli sbb kes duit utk labur kt yahudi tu lg besar. klu gitu bila ade perompak nk rompak rumah hang, silakan lah ckp kt dia, “rompaklah dik.. akak tak kecoh pun, najib lagi rompak duit kwsp akak berjuta2 ni!”
          yg kata pasal tetek pun nk kecoh, one day bila anak cucu korg yg tunjuk tetek satu dunia barulah korg tau time tu… “mak/abah, tetek sy pun buat mak/abah kemurungan ke, lumpuh lrt, monorel, grab ke..?”

          7

          0
      • Che ah says:

        Katanya still learning. Fatiya sayang, kita ni manusia selagi hidup semua masih belajar. Tapi kalau u maksudkan learning islam, yang 1st kena buat- get rid of bad influence. Kawan2 macam tu tak membantu.
        Dekat dengan orang yang sentiasa ingatkan u pada Allah.
        Tak payah nak kecewa dengan komen netizen. Sebab u yang blow the whistle.
        Jangan salahkan orang lain fitnah kalau u yang timbulkan fitnah. Baik duduk diam2 dan biar isu ni hilang sendiri.

        16

        0
      • Hani says:

        Katanya still learning. Fatiya sayang, kita ni manusia selagi hidup semua masih belajar. Tapi kalau u maksudkan learning islam, yang 1st kena buat- get rid of bad influence. Kawan2 macam tu tak membantu.
        Dekat dengan orang yang sentiasa ingatkan u pada Allah.
        Tak payah nak kecewa dengan komen netizen. Sebab u yang blow the whistle.
        Jangan salahkan orang lain fitnah kalau u yang timbulkan fitnah. Baik duduk diam2 dan biar isu ni hilang sendiri.

        3

        0
        • Anonymous says:

          harap lebih ramai yg berani. kalau rasa cantik..buatlah. 90% sejati lelaki dlm dunia ni suka breast. kalu rasa x brapa elok, simpan je la dlm coli.

          0

          0
      • Ustaz Online says:

        Belajar mengenali Islam hapooo??? Belajar kalau tak paham baik xyah. Solat tapi xpaham knp harus rukuk, sujud x guna dik hoi! Ni harus kena cuci kat Darul Syifa. Jin afrit byk dlm perut!!!

        3

        0
      • Anonymous says:

        tak tau apa yg still learningnya. learning jadi kapir agaknya

        0

        0
    • opah maheran says:

      Dah r cu.. jangan lah buat lagi benda bukan2. Berubah lah. Netizen pun bkn nk salahkan sesiapa. Netizen cume tegur perangai korang je. Dah buat benda macam tu, mmg x normal kalau orang tak tegur. Tak payah nak cover2 sesiapa lagi. Lepas ni mungkin cucu akan kehilangan job. Penuhi waktu free tu dengan muhasabah diri dan berubah. Umur cucu pun dah nk dekat 30 kan. Bkn umur budak-budak lagi. Peminat bukan lah nak seorang artis yang perfect. Cukuplah kalau artis tu waras dan bijak dalam membuat sebarang tindakan. Andai ada terbuat kesilapan, fikir dulu macam mana nak selesaikan. Kalau tak dpt nk fikir jugak, diam je. Dari komen menipu dan memutar belit macam yang cucu tengah buat ni. Orang pun lebih respek

      4

      0
    • Mat Sahdo says:

      ala bukan baru pertama kali la aku tengok bideo camni wey. byk la pompuan2 lambung tetek dlm tenet tu. pernah aku test sekor minah ni.. selak.dia balas balik “abang pun bukak la juga seluar bola tu”…keras terus adik kt bawah.

      6

      0
    • Anonymous says:

      Mcm xiklas je. Nangis pun mcm berlakon sgt. Da nama pun pelakon kan. Klau insaf dan takwa lama dah tinggalkan industri yng penuh dgn kepura-puraan dan yg melalaikkn ni.

      8

      0
    • Anonymous says:

      Patutlah gemar benor pakai tudung pendek!

      1

      0
    • Kentut basi says:

      Tak abis2 process of learning.ko ingt ni kelas pra sekolah ke??
      Dah tua berkarat hotak ko process of learning.
      Dlm process of learning ada masuk bab menari tayang tetek bagai??
      Org yg tahu benda baik buruk tak akan buat mcm tu melainkan ko mmg gedik nk buat.
      It’s ur choice

      0

      0
  2. zinnnade cippale cikade ui ui ui says:

    kalau kami tak maafkan, ko nak buat apa

    1

    1
  3. wekkkkkkk says:

    malas nk bacalh..
    sbb dh byk kali citer sama.

    yg nyata..natasya paksa Fathia kuarkan ckp mcm ni.
    mula2 suruh fathia mengaku..fathia dh mengaku.
    lepas tu baru fathia kata jgn slahkan natasya..

    cuba fikir, sapa yg suruh.
    22 sama je …
    Dh x leh lari, sbb dh kantoi.

    5

    1
  4. nok gebuzzz says:

    fathia oii…lebih baik diam dari kuarkan statment,lagi kena kecam ada la..contohi la diana daniel and lisa surihani…ko x bukak mulut,org pon akan senyap and kes ko akan lenyap mcm tu jer…yg penting jadikan pengajaran.

    6

    0
  5. belajar lh konon says:

    semua dlm proses pembelajaran. Carilh pembelajaran yg muslimah, bukan desperado.

    2

    0
    • huhu says:

      kan.. sepupu die ade si farah adeeba.. punyela helok baik je.
      pergila berkawan dengan orang macam tu.

      pastu sekrang cakp die tak memilih kawan.
      dik oiii kawan kena pilih sebab takut dapat kawan macam ni la.
      tak pasal pasal kene cop geng lambung tetek.

      ko tengok contoh artis macam diana amir, irma hasmi dan seangkatan diorang lah. tu baru betul niat nak berubah. aku tak suruh kau jadi macam tu.. tapi tu example kalau kau niat nak berubah and belajar. bengong.

      4

      0
  6. Jom Karaoke says:

    Minta ampun dgn Tuhan. Minta maaf dgn parents. Tidak payah minta maaf dgn netizen. Tapi kalau berlaku kali ke-2 itu adalah pilihan atas diri sendiri.

    3

    0
  7. whatever says:

    Stop bashing “baik buka tudung” mentality, guys orang pakai tudung pun buat dosa apa .. they also once a smoker, a drinker so kadang iman orang biasa pun turun naik apatah lagi diorang ni yang dah biasa .. so tudung or not bukan issue dia ..

    4

    2
    • Anonymous says:

      Pakai tudung perangai elok2 la. Tudung tu kan lambang agama. Patut la makin pelik Msia ni. Byk geng2 tudung makeup tebal? Nanti di Masyar kena cakap ke berapa inchi??? Perbetulkan akidah dan kiblat. Kalu x jgn babitkan imej agama. Freehair terus la sajor!!!

      0

      0
  8. semua lelaki sama je suka says:

    org lelaki mmg suka, yg tua kerepotpun suka tengok nenen free, asik tgok berniqap atau brtudung labuh je pun bosan…betul x.
    mengaku jelah kaum adam…kalau boleh nk lagi kan tgok

    3

    0
  9. Anonymous says:

    siyes la dalam pembelajaran??? dekat IC islam kot…

    4

    0
  10. aihh says:

    ur breast mmg firm dalam video tu…x macam perempuan melayu lain, pakai push up untuk cover.. suka bila tgk u pakai tudung dan pikirkan breast you yang kat video tu…. lagipun anda mmg lawa.. x dapt help, onani dah sambil tgk video tu..

    1

    3
  11. Pemerhati hang says:

    Tp…kami tak salahkan pun tasya..sbb tasya nampak mcm tk nak libat kan fathia…tp fathia tu yg nak jgk menari dpn camera tu..soooooo

    6

    0
  12. shopia lorren says:

    X abis2 lak citer nie..saje dia nie nk undang kitaorg ckp pasal dia kot..u dua org x salah lh..kitorg yg salah gi tengok video tu sape suruh…baru nk belajar lawak ke ape..Muslim dh baligh bkn mumaiyiz lg..lwn nafsu tu..fathia..Natasha…
    Jelak dh la.. bang Nara..

    0

    0
  13. Yomama says:

    Eleh kalau dah macam ni, bukak jela tudung tu. Sorry aku dah tak percaya kat minah ni. Sebab dia suka buat ayat2 alim. Kalah kau nak pakai tudung and still belajar, tak yah gebang letak ayat alim pun. Your sincerity is questioned. Kalau betul nak berubah, ubah hati tu dulu. Ni macam sesaje pakai tudung sebab nak jual tudung. Perangai sama. Bottom line is, menyampah ayat suci dia kt IG. If you really wanna learn, learn it the right way. Gi tanya Mizz Nina

    6

    1
  14. Handsome Bloke says:

    Couldn’t agree more. Terbaik Yomama! :)

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Tuhan sygkan ko tiya..kalau tak kantoi ni,lagi la hanyut

    4

    0
  16. Anonymous says:

    aku pun sokong jika campak tudung tu. mcm xbrapa iklas. tk selari langsung dgn konsep islamik yg kau cuba bawakn. Terlalu byk godaan yg kau sendiri tk mampu nk tangani.

    2

    3
  17. Maz says:

    Korang ni jgn kaitkan isu tudung blh x?! Baik @ buruk seseorang perempuan bkn terletak pd tudung. .!!!

    1

    1
  18. Anonymos says:

    Aku pun ADA kawan2 yg suka melepak buat private party n everything. Siap pool party LG ramai2 dgn girlfriends. Mmg Mandi xigt dunia. Tp ktorg sentiasa remind each other no picture or videos masa Mandi n masa buka aurat, kalaupun baju semua complete just tak bertudung, NO PIC OR VIDEO AT ALL. Dulu Ms zaman study Kat Univ, ktorg share je gambar within us simpan as memory even pic yg xbertudung pun tp now NEVER! Sbb among us dah ADA beberapa org yg bersuami. JD ADA potensi utk suami dia tgk gambar Dan video kami yg x tutup Surat. So no more gambar dedah Surat wlaupun hakikatny bila lepak sesama dlm bilik hotel memang tah pape semorang haha. So yeah, I’m glad to have many good friends who keep reminding each other like this. Nak party, party lah xsalah pun but know your limit. Fikir jauh k. All d best fatiya.

    3

    4
  19. hahaha says:

    Ingatkn dah insaf..timboi lagi rupenyer “genglambungtetek” nii..

    2

    0
  20. Anonymous says:

    Pakai tudung tak guna kalau takda AIA. Ibarat sebatang pohon, baik atau buruk buahnya bergantung pada pohon. Pada sebatang pohon, yang paling penting dijaga sejak awal peringkat pertumbuhan, adalah akarnya, bukan rantingnya. Akarnya adalah Akidah. Kuat akarnya, bercambahlah rantingnya. Rantingnya adalah Ibadah. Banyak rantingnya, banyaklah buahnya. Buahnya atau hasilnya yang baik adalah Akhlak yang baik!

    4

    0
  21. Pak Kudin says:

    Muahaha…tepat sekali istilah lambung tetek …

    3

    0
  22. cikgu says:

    ya ya lambong tek x ingat dunia. skrg baru timbul isu nk kenal islam ke jadah nye woiii. sudahlah. tutup mulut…. sorokkan diri sementara.
    isu viral letak beg dlm flight pun masih segar lagi sis. pergi la cari ustazah…detox otak dan iman ko apa yng patut. muncul kembali slepas 3 bulan pakai tudung panjang sikit!

    3

    0
  23. jantan says:

    kerja2 charity lambung breast depan phone camni mmg harus diteruskn. kalu tegang elok i x melarang. malah gumbira!! berbanggalah mempunys asset yg cantik. teruskan…kipidap. aum!!

    3

    0
  24. Anonymous says:

    Aku sorang2 dalam bilik pun xde lah nak tunjuk2 tetek depan cermin.. nikan pulak depan camera and kawan sejenis

    2

    0
  25. hippy says:

    Dah pg umrah dah pun. One word-Fake.
    Pakai tudung koz nk bisnes je ke?
    Koz popularity?.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Baru nak kenen2 putera mateen.. tp dah buat perangai x senonoh, x jd plak putera mateen nak tackle.. kesian..

    0

    0
  27. tina fazlita says:

    alahhh jangalah kutuk fathia…sian dia…lagipin dia cuma tunjuk tetek bukan tunjuk puki yang tak dak bulu tuuuuuuuuuuuuuuuu biaqpi kat dia…..fathia pas ni buat lagi lah..buat orgy ramai ramai berlakun porn pun ok jugak kan….ouiiiiiiiiiiii fathia hang akai lah chibai umoq dah 30 bukan muda lagi.kelentir pun dah lunyai…………..meleleh……………dalam kuboq esuk hang kira berapa like and berapa beans hang dapat……….muda muda memang seonok………….tua esuk menyesai aku kata kat hang………………..so moral of the stori stop all yr fucking drama, taubat and dont do again ok puki tua…………….

    1

    0
  28. shopia lorren says:

    Bkn gi umrah tu..dpt ziarah je kot ..hayati lh erti umrah (haji kecil) tu..

    0

    0
  29. ohoiii says:

    mana zed zaidi

    2

    0
  30. mok cute says:

    padan muka…dah start kena boikot…produser pun x berani nk amik ko berlakon lagi…sok2 bungkus la produk ko dara tu…propa sgt..g mekah cam org dh insaf…blik meroyan berjoget cm pelaq…

    1

    0
  31. Anonymous says:

    cukup kn la solat 5waktu.. insya Allah.. ht kita akn elok.. mulut pn elok bila bckp.. secara x langsung peribadi pn elok..

    0

    0
  32. komarad says:

    mcmana nak pinang fathia ni ye….

    0

    0
  33. Ugly Nara says:

    Ni la namanya depan tunjuk alim, blakang rupanya mak lampir. Even engko tak tau video tu akan tersebar, from the 1st place napa bergelek sengaja tayang susu engko? Kemaruk sangat ker nak lelaki isap? Bodoh la hang ni Fathia. Ni yg aku tak caya ngan minah pakai tudung ni. Pura2 alim .. tapi alim taik kucing.

    1

    0
  34. ZORRO says:

    ” I wasn’t aware “……apa kn bodo punya jawapan,,terang2 dah live video..dh la tak payah pakai tudung lagi..bikin malu jer pura-pura alim

    0

    0
  35. Yun says:

    Lama2 kes senyap la..cuma org x lupa cm lisa klu kluar iklan dia teringat kes x pakai seluar…diana bila try bagi nasihat teringat kes dgn flag usa..fathia …sbb dia sgt dikenali yg kemban towel …relate cerita hijrah n process learning dia…

    0

    0
  36. Syarafina Musa says:

    Ini artis, camne pulak anak2 dara yang menggatal hantar gambar tak senonoh kat SUAMI ORANG? sbb bukan artis lah xde org nk kecoh hahaha

    0

    0
  37. Mel says:

    Ayat tu betul
    Kan sikit…. bukan menimpa tapi masalah yg dibuat sendiri…. lagi satu, kalau tgk baik baik the whole video, sedarka ko korang yg diorg semiua tgh lalok…. police should cek air kencing diorg …. can see in the video they took drugs…..

    0

    0
  38. Keliru je says:

    Knp artis suka merayu menagis mtk maaf pd peminat dn masyarat???
    Bkn kn dia hrus merayu pd Allah!!
    Peminat ni blh hpuskn dosa2 dia ke???

    0

    0
  39. Anonymous says:

    sedangkan aku iman setebal keter tank pun ada video lucah apalagi kau fathia yg iman senipishh kulit bawang…terima sajalaah pala hotak kiter dh msuk air

    Faz Fellatio

    3

    0
  40. Kak in says:

    Bawa mengucap jgn nak mengumpat dia. Cari dosa. Allah pun ampun dosa hambanya. Kita siapa nak hukum dia.

    1

    0

Leave a Comment

Optional