Written by AbangNara | February 2nd, 2010

tiz zaqyah

Yeeehaaaaaaaa ~~ Menjerit kegembiraan kami apabila Tiz Zaqyah kata yang dia dan Remy Ishak cuma kawan biasa je. Bukan kami nak mengorat dia, cuma tumpang happy kepada anda-anda di luar sana yang menaruh hati kepada Tiz. Kiranya Tiz masih single, boleh dingorat dan mungkin menunggu untuk dingorat oleh anda. Kami cadangkan anda try ngorat dia. Mana tau rezeki anda.

Cuba dengar sikit apa Tiz cakap mengenai kata-kata Remy Ishak yang mengaku dia rapat dengan Tiz Zaqyah.

[note]Oh… really? We’re just friends. Nothing more. Fokus saya sekarang hanyalah pada kerjaya. Soal cinta tu bukan keutamaan saya buat masa ini. [/note]

Tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai try ngorat si Tiz nie. Eh sebelum terlupa kami rasa Tiz bakal menang ABPBH 2009 untuk kategori Pelakon TV Wanita Popular. Memang meletop nama dia time 2009 hari tue sebab drama Nur Kasih kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to Tiz Zaqyah – Remy Cuma Kawan Biasa

  1. fifie says:

    1st

    0
    0
  2. PonTi says:

    cantik lah tiz zaqyah ne..kesian lah remy ne rupa2nya stakat kawan jer…tak lebih huhuhu~

    0
    0
  3. Cik Mah says:

    Tiz Zaqyah yg lawo….

    0
    0
  4. aries april says:

    klau lbh dr kwn pn…
    sapa kmi nk halang…
    pndai jg dri udah la.

    0
    0
  5. BlackBerry00 says:

    pet
    sronok borak ngn adik aku sorg ni tadi
    tension wat keje smua dah ilang

    nak g umah weiya time kenduri ke..???

    0
    0
  6. tata says:

    aku cinta remy!

    0
    0
  7. Zaza Muhammad says:

    karier lu… hmm klu jodoh xkemana… harap2 jgn le tetiba kitaorg dgr tup2 nikah VVIP pahtu bersara…
    ank buah aku sama umur ngan Tiz alhamdulillah dah ade baby, huhuhu aku je lum ade rezeki…
    BN, nk tgk gambo kawen Aidil AF3, post aaa kat cni… :D

    0
    0
  8. Piston Pecah says:

    tiz zaqyah ke…lisa surihani….
    tiz zaqyah ke…lisa surihani….
    tiz zaqyah ke…lisa surihani….
    tiz zaqyah ke…lisa surihani….
    tiz zaqyah ke…lisa surihani….
    tiz zaqyah ke…lisa surihani….

    aku pilih lisa surihani lah…jgn mara bro nara..haha

    0
    0
  9. May says:

    Tiz mmg cantekkk!!!!
    Putih melepak2 kat BN ni
    hehehe
    cmna dah kes FA saman si linda on off tu yew?

    0
    0
  10. Ammey says:

    hai…..

    0
    0
  11. minah bibir merah says:

    ade org x…?

    0
    0
  12. Ammey says:

    kak nara………….

    0
    0
  13. FRANKIE says:

    bg free pon aku xnk minah ni

    0
    0
  14. Aelfi says:

    ohh..tiz zaqyah….

    0
    0
  15. Geli Hati says:

    MASA DIA BERLAKON NUR KASIH IDAK LER LAWA SGT PUN. INI PASAR MAKE UP LEBIH.

    0
    0
  16. nomie says:

    Atasi masalah kewangan dan tingkatkan prestasi akdemik anak anda serentak!. Saya ingin berkongasi dgn anda 1 bisnes berteraskan E-Pendidikan yg telah bejaya menghasilkan ramai usahawan yang berpendapatan 5 angka.Bersama kami adalah Dr. Shukri Abdullah(Motivasi Pagi, TV3) dan MANTAN PENGETUA CEMERLANG M’SIA dr Kolej Tunku Kurshiah
    Untuk keterangan lanjut,sila hubungi atau sms nama dan alamat ke 012-2006632

    0
    0
  17. nomie says:

    Pernahkah anda rasa income anda setahun menjadi income anda sebulan atau income sebulan menjadi income sehari? Nak tahu hubungi @ sms 012-2006632

    0
    0
  18. yana says:

    cantek la dier ni..
    ta pnah tgk dier seksi..
    klu seksi pon x mlampau2..
    luv tiz!!

    0
    0
  19. paiq says:

    dia ni pon kaki clubbing gak. sama je ngan budak2 pompan yang sosial kat luar sana. nama pon dah pelakon. masa berlakon memang nampak baik. hakikatnya sama je kot tahap kesosialannya. remaja zaman skang. haih

    0
    0
  20. bulan says:

    gebunya jadi bini aku tak kuar malam ni

    0
    0
  21. pinkypanthers says:

    hmmmm…………………………

    0
    0
  22. ek eleh remy ni..aku bagi sepam kang..

    0
    0
  23. arechu says:

    ala…kawan luar biasa pun ape salahnye…dua2 solo lg kan? Remy pun dah xde ape2 ngan ummi…oklah tu..

    0
    0
  24. Legalsounds says:

    I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your site to look at the latest stuff you post.

    0
    0
  25. I’m sorry to say that there’s an excessive amount of point to the wisecrack that life is extinct on different planets as a result of their scientists have been extra advanced than ours. – John F. Kennedy

    0
    0
  26. Ric Crude says:

    saya hanya pemidat saja. saya tidak suka mengorat pelokon perempuan yang saya midat.

    0
    0