Written by AbangNara | September 26th, 2011

Lama rasanya tak mendengar kisah Tiz Zaqyah. Semenjak dua ini agak menyepi nampaknya. Untuk pengetahuan anda, Tiz Zaqyah kini tidak lagi aktif di Twitter atas sebab-sebab tertentu. Untuk anda yang merindui Tiz Zaqyah, sila dapatkan majalah Cosmopolitan edisi Oktober 2011.

tiz zaqyah

Nampak seperti ada pengakuan daripada Tiz Zaqyah yang dia sedang berdating dengan “Prince Charming”. Siapakah jejaka bertuah itu? Mungkin jawapannya ada di dalam majalah Cosmopolitan di atas. Kalau nak tahu kena beli la kan?

celcom talk-a-thon

Kepada semua pengguna Celcom, sila dail *119# hari ini jugak sebab anda berpeluang untuk memenangi shopping voucher bernilai RM5,000 setiap hari. Dan pilihan tempat untuk meng”shopping”kan voucher nie pun banyak:-

1. Di Peninsular Malaysia – Parkson, Giant, Cold Storage,Guardian, Mercato, Econsave, IKEA, Celcom Blue Cube, i-Study (Apple authorized dealer – Klang Valley only), Forever 21 (PNG & KV only), Topshop (PNG & KV only)
2. Di Sabah & Sarawak – Parkson, Giant, Farley Hypermarket, H&L Supermarket

celcom talk-a-thon

Senarai pemenang akan sentiasa di update di website Celcom Talk-a-thon. So cepat-cepat la dail *119#. Mana tau ini rezeki korang?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Tiz Zaqyah Nampak Stunning Dalam Cosmopolitan Edisi Oktober 2011

  1. bedaduz says:

    aduh..lagi stunning kalau Tiz Zaqyah bertudung! =)

    0

    0
    • Selitone Cold Steve Austin says:

      Prince Charming? hahaha… cuba bawa “Charming” ngko tu kat Petaling Street… berapa banyak barang bleh beli…?
      Charming jer tak cukop dek non oii… Kena jugak cari yang dapat membimbing ko dunia dan akhirat… Selamaattt~….

      0

      0
    • nenenene says:

      nara ni artis2 tertentu dia letak +ve je entry tu… sesetengah artis yg lebih kurang same pun -ve je headine. motif? tak istiqamah la nara ni……

      0

      0
    • Harap Maklum says:

      bang Nara, nak tegur sket..

      Word ‘stunning’ tu tak berape tetap la. Stunning tu untuk orang2 seperti Ashwarya Rai, Cindy Crawford, Fasha Sandha, Fazura. Tahap cantik mereka above the average.

      Tiz Zakiah is beautiful or attractive but not stunning.

      0

      0
      • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

        Stunning atau tidak, terpulang pada mata memandang lahh… konsepnya, abstrak. Yang nama-nama ngko sebut tu, diaorang kat region diaorang memang la stunning. Cuba datang ke Malaysia… Tubuh berbintik jugak..

        P/S: Ko pernah jumpa artis-artis yang ko sebut tu face to face ke?

        0

        0
  2. rose counter says:

    kellllaaassss ko….

    0

    0
  3. seri says:

    hmmm seksi nya tizz,… aperpun tiz mmg cntik

    0

    0
  4. zaza says:

    ok lah…..biasa je

    0

    0
  5. Kuntum says:

    Letih hati & mata tgok ramai perempuan sentiasa telanjang, x ingat azab Allah itu amat pedih….

    0

    0
  6. like or deslike says:

    agak2 la kan..if den lotak gambar oghang zman batu kek sbolah dio tu..ado bezo tak? ko samo jo?

    0

    0
  7. pantap palak says:

    ni ko ia mh diak……udu amt ka kepapas ke urg ktk nya…ndai jaku bukai……..bjik ngai meda,nda bjik sebut ga..hmm…..

    0

    0
  8. deko says:

    mayuhhh…amatt!!!

    0

    0
  9. Cik Ayu Comel Lote says:

    Tiz comel, cuma, kurus and kecik sangat le…

    0

    0
  10. esah says:

    stunning di dunia…………

    0

    0
  11. D says:

    putihnya dia……………

    0

    0
  12. borneo girl says:

    antara pelakon yg berbakat kt msia

    0

    0
  13. tulip says:

    lawanyer…..

    0

    0
  14. mak ok jerrr.. says:

    nmpk stunning??xphm aku nara ni..soh bini ko pki cmne tgk org ckp pe.stunning ke pening.

    0

    0
  15. tulip says:

    tiz cantik…..

    0

    0
  16. tulip says:

    tiz kulit cantik….putih……mmm…tapi sayang……huhuuhuhuhuhuhu

    0

    0
  17. tiz mmg catntik..suka tgk bila dia pakai tudung.. sejuk mata memndang.. filem yg xbest terus jdi best ble tgk tiz berlakon pakai tudung!..smoga Allah memberi hidayah pada tiz.

    0

    0
  18. suka kocok says:

    sedap dikocok tgk gambo ni

    0

    0
  19. moon says:

    bile blakon sume watak gud girl je…btudung litup bagai..mkcik pkcik pun smp terpikir2 nk wt menantu bagai…tpi bile out of shooting…haa amek ko bju sume tk cukup kain!!! tiz tiz u cantik tpi pakaian u lnsung tk cantik!!! sori to say my dear!!!

    0

    0
  20. mulot pondan says:

    eeeee asl dye ney mkin lme mkin xley bla cre pemakaian

    0

    0
  21. JEJARI KONTOT says:

    YG PAKAI TUDUNG JER YG CANTEK??ABES YG TAK PAKAI,TAK CANTIK?CUBA TGK ORG SEKELILING KO,KWN2 KO,semua bertudung ker??SO DIORG TAK CANTIK LAH EYH

    0

    0
    • almondlondon says:

      Bukanlah maksud dorang semua tu bertudung je, tapi aurat yang penting mestilah dijaga dan tertutup daripada tatapan mahram. Tiz Zaqyah memang cantik, tak ada siapa nafikan. Kalau kau tu lelaki, kau suka ke dapat perempuan yang dah digomol-gomol dengan ramai jantan? Barang secondhand kau nak ke? Mesti tak nak, kan? Samalah macam aurat perempuan tu.

      0

      0
      • mamam says:

        bek p nasehat melayu2 kt luar sana lebi bgs… bersepah2 gadis2 melayu kt luar sana lebih teruk dari TZ nih… kalo hudud terlaksana, mmg ramai la gadis2 kne sebat, hilang tangan, direjam smpi mati etc…. Melayu skrg xnmpk melayu lg dh.. TZ??

        0

        0
    • hamba ALLAH says:

      mmg pn yg pkai tudung jek cantik. cantik di mata ALLAH SWT., apa lg di mata hamba2NYA. yg xpkai tudung tu, da melanggar perintah ALLAH SWT 1 hal, ade plak manusia2 yg xsedar diri yg menyokong. pdhal da terang dinyatakn dlm kitab2 ALLAH dan hadith2. ape lg yg korg nk bangkang? nk tggu umur da lnjutke? blum tntu esok korg hidup lg. nauzubillah.

      0

      0
    • Ien says:

      biasa yang cantek2 tak bertudung…yang burok2 ni yang over bertudung….cover keburukan dia tu…nah!hambik kau!Ko ingat kalau muka kau buruk kau dpt pull this shot like her!ketiak busok!muka sememeh!hari2 makan kari lepas tu jeles kat awek2 yang slim and cun!silap engko sendiri lah oi!!!makan tak hengat!kulit tak jaga!muka lebar ler tu nak cover pakai tudung…so sweeeettt kunun..peh!!!org pakai tudung sebab agama..bukan nak cover keburukan and then tindas org tak pakai tudung..bodoh!

      0

      0
  22. abc123 says:

    kenapa nampak kepala dia besar? ke badan dia kecik?

    0

    0
    • hang jebat says:

      ade jugak sependapat ngan aku…kepala besar…tangan jadi pendek…tp sbb kulit putih…terus org cakap cantik…die kalau cantik…bayangkan depa kulit hitam pn still cantik…

      takat tiz ni…kalau kulit gelap…mmg slalu jek jumpe kat kedai makan jadi waitress oi…

      0

      0
  23. student bandung says:

    ini lagi sorg..filem letop2 pon miskin sampai beli baju tak cukup kain..

    0

    0
  24. Wanna says:

    Mcm lollipop! 2sebab. Pertama) warna2 yg meriah dan kedua) kepala tiz lagi besar dari badan! Kurus sgt kut! Betul2 Macam lollipop!

    0

    0
  25. Piston Pecah says:

    bro nara, mintaklah Tiz aktif balik dalam twitter… hal lama tak payah lah kenang kot

    0

    0
  26. kakchubby says:

    Kak Kiah ni berkemban nak pegi basuh baju kat sungai.

    0

    0
  27. mamam says:

    bek p nasehat melayu2 kt luar sana lebi bgs… bersepah2 gadis2 melayu kt luar sana lebih teruk dari TZ nih… kalo hudud terlaksana, mmg ramai la gadis2 kne sebat, hilang tangan, direjam smpi mati etc…. Melayu skrg xnmpk melayu lg dh.. Melayukah anda skrg?? TZ?

    0

    0
  28. Daniel says:

    Ini bukan peserta Ustazah Pilihan atau Wanita Melayu Terakhir…sedar2 lah sikit korang!Kalau dia bertudung…dia kene jadik cover majalah Muslimah je layak nye..korang ingat Cosmo yang sah2 flagship oversea ni…nak bagi dia tangkap ayu2 pakai tudung ke?!!!Tudung is for lakonan semata-mata and only for majalah ala-ala Islamiah je…Ini majalah berunsur agama ke uol???

    0

    0
  29. Ien says:

    btw….mamam…melayu and Islamic lain ok…but Im not saying melayu ni dulu2 naked ke apa…what Im trying to say is….being melayu is you know ur custom and religion without being over do it or the way round…kalau nak bertudung litup semua,pegi lah duduk kat Pakistan sana,Iran ke..org Iran lagi dtg sini bukak2 tudung…laki dia pakai short pants..but org melayu kat misa plak over do it…and dont ask for things you urself wouldnt want it at the 1st place.kalau Hudud terlaksana..semua perempuan melayu kat msia…alamat..tak leh keluar rumah kerja sebab ada kekangan and all…Orang makin maju..korang nak mundur balik mcm Pakistan and Iran…But Im not saying Tiz ni betul la nak seksi2..but she is just doing her job on a cover.korang takut dosa?jgn tgk….lalalalala

    0

    0
    • Lan says:

      U cakap “she is just doing her job on a cover” . What about her ‘responsibility’ as a MUSLIM ??? Aku tanye aje, he he he….

      0

      0
  30. Dalilah binti Ja'afar says:

    Sebgi orang Islam, kita sama2 berdoa agar 1 hari nanti Allah akan buka pintu hatinya utk berubah. Mcm Wardina, Irma, Diana Amir semuanya seksi sebelum ni. Insyallah 1 hari nanti Allah akan beri hidayah. Tgk la noor kumalasari skrg ni kalah ustazah2 glamour yg sering muncul kat tv. Apa dah jadi kat fida skrg ni. Just wait n see. Mudah2an ada org yang sudi membimbingnya.

    0

    0
  31. Mawar Putih says:

    Aurat kulit+Aurat rambut+Bentuk badan = +/- 70% dah didedahkan dan jadi tatapan umum. Berapa % yang tinggal untuk tatapan suami nanti?

    0

    0
  32. blitzenius says:

    dearest beautiful nara, i saw boobies.

    0

    0
  33. kapal terbang kertas says:

    suka sgt pakai baju cam fesyen zaman batu.. atau aku kah yg memang buta fesyen…

    0

    0
    • gagak itam says:

      ko tu yg kabur fesyen hehehe….tak la yg sebenarnya org zaman sekarang ni makin byk duit makin kurang kain di bdn. tgk la skrg ni kebanyakannya fesyen mcm cerita Flinstone (btl ker ejaan aku ni?) yg zaman batu tu hehehe. Apa pn Tiz kena la beringat sebagai seorang umat Islam, batas2 kena la dijaga.

      0

      0
  34. JEJARI KONTOT says:

    LAWA AKU TGK POMPUAN BERTUDUNG KAT 3GP.TAKPER2..MAIN PASTU RAKAM,AFTER MAIN PAKAI TUDUNG..ORG INGAT BAIK.

    0

    0
  35. gagak itam says:

    apa la nara ni, benda yg elok di CACI HINA MAKI HAMUN. tapi bab pakaian seksi yg dikira separuh bogel ni tak plak dikomen. dah ler blog ni asik mengaibkan sesama islam & menggalakkan sesama islam kutuk mengutuk hina caci maki. tak ker nara rasa berdosa buat mcm tu, atau tak nak ambil pduli coz nak ambil keuntungan besar jak?

    0

    0
  36. ccha says:

    yg dok bg komen ni pon dh buat dosa dah…dh mcm mengumpat plak..

    0

    0