Written by Bella | June 12th, 2016

Pernah beberapa kali berlakon bersama dan terbaru menerusi drama Assalamualaikum Cinta yang ditayangkan di Astro Ria, pelakon Emma Maembong merasakan beliau mahu kurang bergandingan bersama kekasih hatinya, Kamal Adli kerana tidak mahu penonton merasa bosan.

Namun, jika penonton tetap suka mereka berdua berlakon bersama, Emma tidak mempunyai sebarang masalah untuk bekerja lagi dengan Kamal.

Terbaharu, kami kembali digandingkan dalam drama rantaian, #Assalamualaikum Cinta. Ia adalah drama kelima yang menggandingkan Emma dan Kamal.

 

Kadang-kala, terdetik juga di hati memikirkan penerimaan penonton kerana bimbang mereka bosan menonton gandingan kami.

Secara peribadi, Emma tidak kisah apabila kami sering digandingkan jika ia memenuhi kehendak penonton.

Kalau berbicara soal Emma dan Kamal, kami rasa memang ramai yang bertepuk tangan dan teruja dan anggap mereka sweet bila berlakon bersama, betul tak? Hehe…tapi tidak semua lah…Kadang-kadang kena jaga juga ciri-ciri eksklusif agar penonton tidak bosan bak kata Emma.

Sumber Berita : BH ONLINE

18 responses to Tidak Mahu Peminat Bosan : Emma Maembong Ingin Kurangkan Berlakon Dengan Kamal Adli

  1. dahlia says:

    Semoga emma dan kamal adli sampai jodoh, aamiin…Memang secocok sama cantik sama hensome !!

    0

    0
  2. Banana boat says:

    Who’s care? lol idk, nak tanya siapa tu pelakon baru namanya Raja Adli ke? sumthg like tht lh nama nya yg belakon ceta kapten ku ustaz romantik sumthg like tht lh bunyi tajuk drama nya aha

    0

    0
  3. mami jammy says:

    hang berlakon ngan aiman hakim pun orang muak , apatah lagi dengan kamal adli.

    0

    0
  4. ida says:

    tapi nampak macam kamal adli tak suka je pada emma..emma je yang nampak macam perasan..

    0

    0
  5. Ami says:

    Tak payah tengok berlakon bersama pun, aku dah memang bosan dengan korang berdua.

    0

    0
  6. hanon says:

    harap dapat kurangkan keluar muka anda dan ayda jebat di kaca tv. sorry michael ang, dah bosan gila dengan 2 orang kesayangan awak ni

    0

    0
  7. Poyo couple says:

    Ksian kamal,michael ang je yg nk nk amik awk brlakon..msti c emma puas mmjuk cina tu suh amik awk.klu xde duit,cmne nk msuk mminang??

    0

    0
  8. Cleopatra says:

    Seriously agak muak menengok lakonan die nie especially bila bergandingan dgn Bf die si kamal adli tuu, lakonan die nie biase2 je nengok, takdala bagus mana pun just that she been blessed with a pretty face, sbab tuu la die bole masuk dlm entertainment industry…bakat takde laaa menyerlah mane sgt, yg lebih nyaaa gossip murahan and controversy….muakkk!!! Next please

    0

    0
  9. Anonymous says:

    memang sangat bosan dah ponnnn

    0

    0
  10. sakit mata says:

    Tak berlakon ngan kamal adli pun bosan tengok awak Emma..tengok Chacha pun bosan giler…duk rumah je la dik

    0

    0
  11. lil' sis says:

    Jgn over sgt….

    belum ape2 lagi dah berkepit lebih2….

    awak tu bertudung…so jaga la sikit adab sopan sebagai wanita…nak2 skg di bulan Ramadhan…so kurang2 kan lah berjumpa tu

    0

    0
  12. missv says:

    mmg bosan pun…dulu bcinta ngan zizan berlakon ngan zizan…ni bercinta ngan kamal berlakon ngan kamal…tgk pun cam tergedik2 si emma kembong ni…

    0

    0
  13. tukang kritik says:

    meluat bila tgk emma dgn kamal ni.. tak minat lah . dua2 mmg aku tak minat.. eeee mnyampah nyaaaaa… sweet lah sngat.. weekkk…weeekkkkk
    klu da drama yg plakonnya emma@kamal ni..mmg kompom aku tak tgk.. mluat cra dia blakon…

    0

    0
  14. alisa says:

    alahh korang ni bash2 mesti xtrngok pun citer dorg bbelakon bersama …. for me, its way too hilarious….xkering gusi tengok cerita ASSALAMUALAIKUM CINTA , best , kelakar siak.

    0

    0
  15. X says:

    Kamal Gendut.Kawin jelah.Nanti jadi kembong gendut.

    0

    0