Written by Bella | February 13th, 2017

Bukan mudah untuk bergelar selebriti kerana hampir setiap perkara yang dilakukan bukan sahaja menjadi perhatian peminat tetapi ada sesetengah pihak yang ingin mencari kesalahan mereka. Itulah juga yang dialami oleh Neelofa.

Kisah cinta Neelofa sering menjadi bualan peminat sehingga ada yang tidak sedar bahawa mereka sebenarnya memaksa Neelofa untuk bersama dengan seseorang yang mereka impikan dan bukanlah apa yang dikehendaki oleh tuan empunya badan.

Neelofa akui beliau merasa tertekan dari pelbagai penjuru dan menyatakan orang ramai tidak harus lekas menghukum dan menentukan dengan siapa beliau patut bersama.

Usia sudah 28 tahun, saya nak berkawan dengan siapa atau nak berhubungan dengan siapa, biarlah saya tentukan. Saya tak layak untuk menerima tekanan ini daripada mana-mana pihak pun.

Sebab di akhirnya, saya yang akan menangis dalam bilik seorang diri dan tiada siapa tahu hanya kerana tulisan dan komen-komen buruk orang di luar sana. Jiwa saya kacau, saya tiada kehidupan yang normal hanya kerana perkara seperti ini. Tolonglah, jangan beri saya tekanan lagi.

Berbicara mengenai gosipnya yang sedang rapat dengan kerabat diraja, beliau sudah jangka akan ada yang mula menyebarkan berita kononnya mereka bercinta. Enggan memberikan lagi komen lanjut mengenainya, Neelofa harap jangan ada yang menyebarkan lagi cerita tidak benar mengenao mereka berdua.

Saya memang dah bersedia untuk terima semua itu, Dia solo, saya juga masih solo jadi orang akan bercakap dan ternyata apa yang kami jangka dah pun berlaku. Memang orang bercakap.

Cuma, saya minta semua orang untuk fahami perasaan ini andai saya tak mahu ulas. Berhentilah berikan cerita yang tak betul dan jangan minta saya untuk mengiyakan benda yang tidak betul tentang apa sahaja gosip yang keluar.

Pada masa yang sama, Neelofa akui beliau tidak boleh lari daripada andaian orang. Dalam keadaan sekarang, beliau harus berhati-hati bagi menjaga hati banyak pihak lain.

Sumber Berita : Utusan Online

78 responses to Tiada Siapa Tahu Saya Menangis Seorang Diri Kerana Tertekan Dengan Komen Negatif – Neelofa

  1. DASTAR says:

    kerana komen negatif?
    bersyukur lah neelofa, ada org lain menangis sb tak cukup duit nak bagi anak bini makan, anda pulak satu kek boleh cecah ribu2. ada orang pening tiap2 hari tgk kalendar tggu bila hujung bulan, sb lepas gaji masuk je, semua dah dihabiskan pada bil2 dan hutang tetap. ada orang tiap2 hari tgh risau sebab ada desas desus kata syarikat yg dia bekerja mgkin kurangkan pekerja atau ditutup sb masalah ekonomi, dalam hatinya tak sudah fikir nasib anak bini. ada yg anak bini atau diri sendiri yg sakit, tapi kalau tak kerja dia pun runsing nak cari nafkah utk keluarga. ada org dah pun kena berhenti, sampai kesudah tak dapat lagi kerja tetap walhal ada keluarga yg nk disara. senag kata ujian kita lain2, tapi akan sentiasa ada org lain yg diuji lebih berat dari kita, maka bersyukurlah, tak payah menangis utk hal2 remeh.

    129

    0
    • cikgu says:

      sy bkn haters tp sy setuju..sy seorg ckgu bila bdk dpt rm100..sy minta rm20 utk duit yuran..bdk minta tanguhkan sbb mak nak setel duit api air..huhu sedih dgr..ramainya rakyat yg hidup terhimpit..bersyukurlah selalu..

      35

      0
  2. minah latoya vazz mulot longkang says:

    Dik hang tu jutawan. Hang nak menangis kenapa?sape suruh jd artis. Sepatutnya rakyat biasala kena menangis fikir gst, living cost bagai. sekian.

    137

    0
    • Mat Ronggeng says:

      Aiiik menangis?? Boo hoo…. menangis pasal tak tahu nak pilih jantan yg mana satu….Menangis aku tak boleh hadam. Ketawa mengilai gilai aku percaya.
      Btw, Korang dah Google RMS punya cerita… OMG… Minum Arak, girlfriend minah salleh, hook up with vvip Malay hooker yg charge rm30 ribu semalam…. Good luck with yr “new friend” Lofa….

      80

      0
      • poo yooo ah says:

        ko yg gedik propa..pastu ko yg tersinggung….

        41

        0
        • kak citata says:

          neelofa menangis tengok gambar2 gf kerabat…mana pompuan tahan tengok gambar boyfren cenggitu…tak payah nak menipu, akak dah lama makan garam dan gula. nanti jadi permaisuri pun terngigau-ngigau dibuat nya…. menang satu kalah satu hakikatnya… dapat crown, makan hati sampai mati… siapa giler harta dan nama boleh lah cucuk jarum.

          31

          0
      • Anonymous says:

        Mak Aji kalau tertekan selalu kena kutuk ngan netizen lain kali kalau reporters tanya aper aper senang jer cakap “NO COMMENTS” & tak payahlah kau bercerita kau berkawan dgn kerabat ni or jutawan itu or Dato ni bab nanti kena kutuk lagi. Yg kaya tertekan yg miskin tak der harta lagi idup tertekan.

        29

        0
      • Anonymous says:

        Neelofa kau pun satu..dah dapt patah amin..kau tinggalkan nakkan yg lebih kaya..mata duitan jugak kau ni eh..dulu sibuk bercinta..baby baby bagai..skg babi kot..

        16

        0
    • jojo says:

      Betul tu. Jutawan menangis. Kesiannya. Balik rumah ade driver jemput. Pakai bag mahal2. Kek harijadi pun dah 20K. HANG NAK MENANGIS PASAL APE? NEXT

      77

      0
      • Haikal Hanafiah says:

        Klu dye ni famili aku ni aku blas :
        ‘ AWAK TU BLAJA PANDAI..TP BENDA CAMNI JADI BANGANG. SENANG JE PENYELESAIANNYA..JGN WAT JE.

        25

        0
  3. hell yo says:

    Hell..ooo…kau yg bkk mulut cite itu…cite ini…pastu nk tertekan bagai mcm mangsa…padahal yg berceritanya kau…muak btol perangai nk berlakon jadi mangsa keadaan….kalo xnk gosip xyah bkk mulut ngaku sane sini…mcm hapa je…

    71

    0
    • Anonymous says:

      Aku pun confuse kenapa dia nak play victim sbb selama ni dia yang bukak mulut dulu. Dia jugak yg gambar gedik nak mamfus dgn mana2 laki. bila org bercerita, nak tertekan pulak.podah!

      60

      0
    • shidah says:

      fattah tak bunyi.rms pon tak bunyi.masing2 diam je tak bg kenyataan apa-apa…lofa? =)

      lagi satu aku tengok sharnaz dgn nabilah maki hamun kat ig ya allah bahasa…menakutkan betul.yang fanatik peminat si fattah.yg kn maki hamun fattah dgn familynya.haha.sharnaz2…kepelikan sungguh perangai hang.

      56

      0
      • mira says:

        maki kat ig mana? cari tak jumpe pon. nak jugak tgk

        4

        0
        • shidah says:

          sharnaz da delete.dekat post wish besday lofa..bahasa ya allah.sangattt menakutkan bahasa yang diaorang guna pakai.yes..fan tu pon satu hal pergi masuk ig sharnaz dan ckp pasal lofa dan fattah bla bla..sharnaz mengamuk tapi yang dia hamunkan si fattah yang tatau pebende tu.segala jenis caci maki keluar dari mulut dia dengan nabilah..dua-dua guna bahasa kasar.kalau marah sgt pon dgn ayat fan tu,kau diam je..off je comment teroskan hidup.tak terjejas pon kalau kau tak layan.ni dia pegi layan komen2 tu konon tak suka org maki hamun nabila n bla bla..diam lebih baik sharnaz.org lagi respek.

          25

          0
      • Anonymous says:

        Sebab tu dorang sesuai berdua. pasangan kaki maki.

        17

        0
        • kk says:

          kan ade peribahasa lelaki baik utk perempuan yg baik je cmtu laa sebaliknye.. so sesuai lah tu diorg berdua maki sane sini

          13

          0
  4. i hate u! says:

    hahahaha…. padan muka!!!
    artis putar belit 2017. tu baru Allah bgi sikit dugaan dh menangis. lpas ni taubat la dri buat knyataan tak betul. hentikan lah dri memainkan.perasaan orang lain…

    gudbye neelofa. soryy dah x minat…
    tdung u pn i dah bakar jdi hangusss

    62

    0
  5. Nonono says:

    Hello dah tu jaga laaa perangaiiiii

    11

    0
  6. lopa nangis sendiri sapa yang tahu says:

    hati mau kental la lopa oi.klu mcm tu baik la berenti jadi pelakon, jadi pengacara etc..tutup mulut jgn kluar kan statement, klu wartawan tnya jwb no komen. fokus dgn bis ko ja lopa oi. sebenarnya ko sdiri yg buat diri ko kna kecam.

    23

    0
  7. Anonymous says:

    Jangan jadi retis…jadi orang biasa..mungkin ko nangis minyak naik n gst bagai pulak

    Tak reti bersyukur…lain kali propa bagai…last2 kena batang hidung sendirik..lopa…lopa

    9

    0
  8. nor says:

    Lopak oh lopak….kadang2 ko bg kenyataan cam bangang pun ada…aku rasala…kalau ko xnak semua ni jgn jadi artis…jadi mcm kami ni xdak org nak sibuk nak ambik tahu.kalau xnak kene kecam jagala tingkah laku…kdg2 org menegur cara kasar tapi itula yg terbaik utk kita…ko ingat semua haters ni hati busuk ke?tula ko org puji ko suke org keji ko benci…bukan nak dengki tapi nak bg tau sesungguhnya ko menang gedikssssss….naik cacing mata aku setiap kali tengok gelagat ko….sekian

    16

    0
  9. Anonymous says:

    abg nara aq nk komen y iklan bwh toh,captionnya muslim slim wear tapi gambarnya apa aq rabun sgttt

    1

    0
  10. shizuka says:

    sory to say la lopa,,,sendiri buka mulut, sendiri mau nangis,,,cikgu saya ckp bayk cakap bayk bohong, y ko ni bayk cakap byak buat mencarut, bayk propa, byak statment, bayk tuduh ni tuduh i2, tp x sedar mulut sndiri y bcakap…spm 10A, tp otak x guna,,,

    sory la x minat dah saya ngn ko ni,,,

    haters tu mau menegur ko, bukan nak jatuhkan ko,,,bb org lain nampk cara ko handle maslah,,,asyik nak pujuk, sory la, sendiri buat masalah sendiri jawab la,,,geram plak ngn ko ni,,,,

    12

    0
  11. Anonymous says:

    tahun 2017 ni tahun gossip si lopa nih ker memanjang smpi akhir tahun..penattt dehh abg nara…x ada isu lain..muakk..dulu klu buka tenet gi kat blog abg nara nih last skli sudah x ada nak ditengok lagi baru buka..tuh pun skip2

    5

    0
  12. Aku Menyampah says:

    Aku dah unfollow Lofa lps dia ada sesuatu fgn c Patah Amin tu.. aku rasa c Patah deserve d kecewakan..mcm dia buat kat Sherry dulu.. Padan Muka kau Fatah Amin… pembalasan utk lelaki yg perasan hebat tp suara tsepit d pintu toilet… Fatah Amin please STOP SINGING…!!!

    26

    1
  13. maria says:

    Semua cerita salah Lofa yang beritahu berkawan dengan kerabat Sultan Selangro0. Kelau tidak peminat pun tahu,,,

    4

    0
  14. maria says:

    Sory to say..cerita yang Lofa berkawan dengan kerabat Sultan Selangor, Lofa yang ceritakan kepada peminat, la ni Lofa yang tertekan..sebelum ni peminat x tau cerita tersebut.

    9

    0
  15. Anonymous says:

    ni nak habaq mai. mami rasa chek ni patut p kawen dok diam2 .
    semak la chek mami tgk diri chek ni..kemaruk sgt nak bernikah.

    5

    0
  16. Anonymous says:

    mmg la dia menagis…mengenang nasib diri yang tak laku-laku.
    seteru2 dia semua dah kawen & hepi….hik!hik!hik!

    7

    0
    • paola bracho says:

      kan, ingat x dulu2 dia pernah gaduh dgn anzalna kes dewi remaja dulu sampai nak saman2. kesian anzalna. sekarang anzalna dah bahagia dgn suami kaya dan handsome.

      22

      0
      • Anonymous says:

        haah..bajet semua org jeles sgt kat dia…
        last2 dia yg x kawen2 …makn lama makin stress la dia.
        nak cari mesti la yang lebih dr seteru2 dia..dr segi rupa & harta.
        ish! x paham la lopak nie. ni contoh org berduit tp jiwa kacau.

        16

        0
      • Anonymous says:

        Masa kes dengan anzalna tu aku rasa dia overeact sikit. Tapi anzalna punya point masa tu lagi lah tak boleh belah, masa lofa suruh keluarkan bukti cakap tengah berkerjasama dengan SKMM untuk kumpulkan bukti. Masa tu aku rasa anzalna yang something wrong.

        6

        1
  17. Sabahbilang says:

    Kesian lofa..x yah lah nangis,u ada rupa kaya x mcm sy nak beli tu ne pun kena fkir 5 6x serius tau..yg pnting awk buat baik,ckp jujur tp cuba lebihkan diam diri..moga pminat2 akn nampak awk sebenarnya ok?byk2 lah menderma utk insan yg memerlukan tk pyh dgr suara mempertikaikan prbuatan awk..org blng kumpul pahala dgn beramal..

    0

    5
  18. kreuk says:

    kerana komen negatif?
    bersyukur lah neelofa, ada org lain menangis sb tak cukup duit nak bagi anak bini makan, anda pulak satu kek boleh cecah ribu2. ada orang pening tiap2 hari tgk kalendar tggu bila hujung bulan, sb lepas gaji masuk je, semua dah dihabiskan pada bil2 dan hutang tetap. ada orang tiap2 hari tgh risau sebab ada desas desus kata syarikat yg dia bekerja mgkin kurangkan pekerja atau ditutup sb masalah ekonomi, dalam hatinya tak sudah fikir nasib anak bini. ada yg anak bini atau diri sendiri yg sakit, tapi kalau tak kerja dia pun runsing nak cari nafkah utk keluarga. ada org dah pun kena berhenti, sampai kesudah tak dapat lagi kerja tetap walhal ada keluarga yg nk disara. senag kata ujian kita lain2, tapi akan sentiasa ada org lain yg diuji lebih berat dari kita, maka bersyukurlah, tak payah menangis utk hal2 remeh.

    5

    0
  19. Anonymous says:

    menangis konon….please don’t pretend can

    3

    0
  20. nina says:

    Menunjukkan kaya macam mana pun tak guna kalau hati tak tenang. Kena judge sana sini Org duk cakap sana sini. Malas nak back up siapa2. Btw, RMS tu siapa???

    3

    0
  21. Anonymous says:

    Senang je dik… pakai otak sikit yg 3 ft above your ass tu…
    Kalo x nak tertekan jgn kongsi atau jaja your personal life dgn public tu je…..

    4

    0
  22. kk says:

    err bukan sume ni dtg dr pengakuan ko ke lofa pastu ko nak menangis tertekan dah kenape? jutawan kot setakat ko nak buang air mata sbb komen org alahai membazir jelah weh, ni jgn sampai taun depan aku tgk ko x kawen2 lg lofa, pengakuan dah buat, video klip dah buat, semua ko dah ikhtiar jgn taun depan x dpt pegang title che puan sudah

    4

    0
  23. Anonymous says:

    Nak tau knp org benci dan meluat dan nyampah ngan ko? Sbb ko poyo. Ms ngan fattah amin mana ko nk canang ko in relationship ngan dia padahal dah mmg terang2 korang berdua lagaknya bukan takat bf gf tapi dah mcm laki bini. Alih2 ngan kerabat yg baru seminggu ko kenal terus ko declare ko ada hubungan dgn beliau.. boleh plak? Nmpk sgt ko ni kejar vvip… ngan retis biasa takmo ngaku. Dgn kerabat terus declare. Puiiiihhh…. Mintak2 la tengku amir dgn tunku aminah johor… Sbbnya kalau org kebanyakan (terutamanya retis) yg kawin ngan kerabat, diorang punya eksen len mcm.. batak semacam. Kalau sesama kerabat tak kisah sbb dah biasa ngan lifestyle memasing. Kbai.

    25

    0
  24. Beras Nasional says:

    Kalau menangis sebab tertekan, laplah air mata dengan duit jutawan tu.. nescaya akan kering air mata.

    4

    0
  25. syah says:

    x abis2 lg si lopak ni kuar statement…esok fatah pulak kuar statement…bl lopak ckp,fatah pn nk ckp jgk..x caye tgk je laa esok..fatah kuar statement “tolong jgn beri tekanan pd lofa”….kahkahkah…

    3

    0
  26. mom says:

    Sabar la Lofa…haters mmg byk disebalik keyboard tuh..
    Semoga Allah memberikan hidayah kepada semua yg bersangka dan mengata buruk..

    0

    5
    • Geli2mat says:

      Semoga Neelofa yg dpt hidayah. Hajah konon. Balik2 amek gambar bergesel2. Nk jg ati peminat konon. Kalau peminat suh terjun bangunan, nak terjun jugak ke. Ramai je yg berlakon sweet2, tp kat luar takde ap2 hubungan. Ok je. Hidup je drama tu. Entah ap2. Be professional la lopa. Bkn baru pn ada kat industri hiburan ni. Poyooo.

      14

      0
  27. hatecoco says:

    Aku dulu minat la gak dgn lopak ni sbb wanita berjaya usia muda lg..Tp pas tgkkan tarik Tali dgn FA pastu tetibe dgn RMS plak jd meluat plak aku..Then nmpk bercuti sama2 RMS bru2 ni siap share eskrem tambah la marah dgn hajah sorg ni..Bkn pasal duit aku rasa dia nak dgn RMS tp more kpd privilege.mana x syok klu dpt naik private boat,pi mana2 ad escort,xrisau jam,xrisau nak kene panas,sume org sediakan..

    12

    0
  28. Anonymous says:

    dia tengah nak play victim …..lol
    ketawa mengilai , selebrate bday kat pulau atas yacht dgn future sultan ….jual tudung untung rm50 juta…..alloooooo…

    13

    0
    • Hatecocos says:

      Haha…Nk sorok sgt xde la pi pulau yg melambak org Malaysia pegi tu kan..Gila gedik pompuan ni bajet mangsa keadaan.pliz hajah stop all the nonsense.

      5

      0
  29. johnny bravo says:

    Nangis sb komen negatif??? si katek, that’s the price you pay for being a celebrity. Ko ingat ko sorang kena kecam? Kalau tak nak dikritik, jgn jadi artis, bersara & duk diam2 dlm gua, nobody will miss you laa….bodo. Get lost, we are fed up of seeing you. Berlakon kayu, mengacara pun kaku, tak berbakat langsung.
    Aku cukup menyampah dgn artis2 yg suka bukak mata luas2 bila berselfie sb pakai contact lens kaler2… fake fake

    10

    0
  30. anon says:

    Lopa itu lopa ini, kenapalah nara ni bodoh sngt duk siar kesah minah gedik ni. Dia sedara engkau ke nara, menyampah..

    2

    0
  31. Damien says:

    Muka mangkuk ni lagi. Hang yang kecoh pi tayang segala apa yang hang buat lepaih tu bila orang komen negatif touching. Elok gak hang stress lama2 biaq gila teruih masuk tanjung rambutan so lepaih ni takdak dah muka hang terpampang dekat media malaysia ni. Betui ka dia ni educated?. setakat belajaq spm 9A lepaih tu masuk sunway college tak yah sembang educated.

    7

    0
  32. tecit says:

    ini ke beauty with brain yg sering diperkatakan dulu? funnyy.

    Aku rase izara aisyah lebih bagus dr ko lopak oi. Izara tu wpun die seksi tapi die mengaku kesalahan die n xmeletakkn kesalahan tu pd org lain. She’s being really profesional.

    Ko tu dala sendiri bikin hal pastu nak mention konon2 menanges jd mangsa keadaan. Puikkk.

    Kesimpulannye ko cari la cepat2 calon. n cari dalam senyap. jgn duk cri publisiti. dah jumpe kawen jgn lupe btau plak. tgk izara tu diam je xde pon gosip pape.

    6

    0
  33. Anonymous says:

    Lopak lopak

    1

    0
  34. Anonymous says:

    dia yg gatal duk canang sana sni gambar dengan mat kayu tu…pastu nak complaint mcm2…meluat aku

    4

    0
  35. Cik Borneo says:

    ini serius lucu…. he he

    2

    0
  36. melati says:

    hahaha padan muka ko..

    1

    0
  37. Anonymous says:

    buat apa nangis ?
    kan dah ada cinta baru si boroi ala muka jho low itchewww…….

    3

    0
  38. Anonymous says:

    neelofa and family dia suka cakap ohhh my gawd…oh my gawdd……
    tengok grammy award pun nak ckp oh my gawdddd……ntah apa2 hajjah gedik ni….

    3

    0
  39. Bekas cewek ramos says:

    Bulan depan kena tukar tajuk ‘neelofa menangis ditinggalkan ramos’

    1

    0
  40. Sam says:

    Alololo bila org kasi ko komen negative, reti plak nanges ye. Habis tu, kekata hangsuang ko and adik beradik ko kat certain people, takpe la plak? ko ingat orang orang yg kene dgn kata kata kurang ajar kerabat ko tu tak nanges?

    Boleh blah laaaa pompuan propa ni. Da diri sendiri kantoi main kayu tiga tapi still nak belagak suci, memang padanla ko menangis malu.

    2

    0
  41. Hajjah plastik says:

    Malang kot sapa dapat ko hajjah gedikkk…dah la diva…poyo… sapa suh dok canang2 jaja cerita ko mgeletis nk kawen dr 2thn lps? Bila org doakan n support…ko sembunyi plak kate xde pape…tp selumber plak pggil org tu vany atas pentas..now main hide n seek plak kekonon xde pape dgn amk raja…plastik sungguh! Senang cite ko ni hipokrit suka attention mgade terlajak mcm bgs.abg nara ni plak suka naw si hajjah gedik ni…xpsl2 aku mls nk bc beautifulnara dah..cite hajjah gatal nk kawen xhbs2.meluat toiii…

    1

    0
  42. min says:

    Hajjah gedik, hajjah propa….elok sangat kor dengan rms, Allah selamatkan Fattah dari engkau dan family engkau yang hazabedah tuh!! masuk plak sanaz dlm family kor nanti, double hazabedah!!! mulut semua macam racun!!!

    1

    0
  43. Nano says:

    Fattah dengan Lofa dua – dua menjengkelkan……blurghhhhhhh… Dua – dua toksid. Pada fans makcik2 tak yah le ambik gambar rapat2 ngan Fatah… Gelilah. Heran laki2 makcik tak marah ke. Tolonglah ustaz ustazah tolong tegur.

    1

    0
  44. Yana says:

    kau mmg patut kena kondem.. dh g haji ptut nye sampaikan la ilmu atau pengalaman kau g sne, ingat semua orang mampu nk g sne ke? ni kau sibuk bergesel dgn lelaki pulak lps g sne.. kau de tersalah sebut ke kt sana smpai jd kat sne (org kate xleh ckp bukan2 kt sne sbb nnti ade akibatnye)

    0

    0
  45. Peah says:

    xda siapa yg tau? habis tu skrg? dah ko yg sundal.. aku tgk cerita ko ni dr dulu smpai skrg, semua pasal ko dgn lelaki ni la, lelaki tu la.. bertudung, tapi pergaulan, xmcm org yg btudung.. puik.. attention seekers. aku buka BN ni nak baca cerita lain, skrol2, kluar cerita ko…

    0

    0
  46. nang nak says:

    apa kata dia ni diam kejap. dah jemu la asyik cerita dia aje. sendiri letak diri kat tempat org nak mengata hang. mmg mengundang la

    0

    0
  47. makdara says:

    padae muko mu gelenya sangat

    0

    0
  48. anon says:

    aku rasa c lopa ni TAKUT kalau dia bukan pilihan RMS…ish ish ish

    1

    0
  49. cik adik says:

    Dah la tu Neelofa . apa2 la suka hati you la …si jejaka terakhir tu budak muda, bukannya hodoh, bukannya tak baik, ada juta lagi pompuan yang boleh jadi jodoh yg baik menanti. dont worry he’ll be fine. You go ahead la pilih mana2 VVVVVVIP ke kerani ke its ok. Apa2 pun ni la akibatnya kalau terlebih sudah. Yang kaya dia yang papa fan/followers. org tua kata jangan gelak sangat nanti nangis..

    1

    0
  50. Adik2 says:

    Takyah nanges la kak Lopa nangis sorg diri sb komen negatif…
    Awk byk duit, fmily n kwn2 sekeliling yg sentiasa nk happykan awk…
    Kek besday awk pun rm20ribu…bukan jeles tp klu sy kat tmpt Lopa sy akan enjoy segala nikmat Allah beri..
    Myb komen negatif terlampau banyak sebab bg peluang kita muhasabah diri & dekatkan diri pada Allah..bukan nangis sorg diri kan?
    Sy pun manusia biasa,kdg2 nangis sorg diri…tp sy ttap kena bgn n sedar diri sy kna kerja kuat utk langsai hutang2 sy…haha
    Be strong kak Lopa…Allah dah aturkan yg terbaik utk setiap perjalanan hamba2Nya

    1

    0
  51. Tiada siapa tahu says:

    Tiada siapa tahu saya banyak hutang,hanya bank sahaja tahu…saya tertekan sebab terpaksa tangguhkan bayaran ansuran kereta…Saya terpaksa nangis seorang diri walaupun tiada siapa tahu…

    1

    0
  52. Surat tertutup says:

    From the very beginning, it was your own fault woman. U ignited the fire,then go play with it lah! Konon nak jaga hati banyak pihak. Lagi messed up things adalah! kau juga telah berjaya influence family members kau yg kau ni victim of the year and eventually sharnaaz pulak yg overrespond meroyan. Dahhh orang pi kutuk sharnaaz. Sebab kau, orang kutuk fattah, shanaz, nabilla and family kau yg lain2 tu semua tak pasal2 terjebak sama. Semua orang berpecah belah. Muak tahu tak? Too much drama. Banyak2 kan ingat mati neelofa oi. Dunia ni sementara je. Kawin dengan anak raja ke anak pengemis ke liang lahad tu tetap sama je. Seriously aku harap kau ambik masa and go through all the above “negative comments” and think WHY diorang komen macam2. It all started with you jugak. Use ur brain. Kau kan beauty with brain dan bukannya otak letak kat patella kan? Haha. Aku suggest kau buat la press conference. Mintak maaf and EXPLAIN EVERYTHING kat semua org. Kau igt semua ni akan settle down ke kalau kau lari drpd reality (or koh lipe to celebrate a luxe birthday they said). Jelaskan please. Clearkan semua benda. Bersihkan nama tu. Tak benci kau pun sebenarnya. Just confused and annoyed. Bye.

    1

    0
  53. This article provides clear idea in support of
    the new viewers of blogging, that really how to do blogging.

    0

    0
  54. Thanks for another wonderful post. Where
    else may anyone get that kind of information in such a perfect means of writing?
    I have a presentation next week, and I’m on the look for such info.

    0

    0

Leave a Comment

Optional