Written by AbangNara | February 24th, 2009

Macam tak percaya pun ada jugak bila kami mendengar suara Tomok yang terbaru ini. Ke manakah menghilang kesengauan yang menjadi trademark Tomok New Boyz selama ini? Mantap jugak bila dia nyanyi lagu Cuba dari Faizal Tahir untuk One In A Million dalam video nie.

Lepas ini tak ada lagilah acara membaling telur(seperti yang pernah berlaku semasa zaman Tomok buat show dulu)kepada Tomok lagi sebab dia dah tak sengau. Go Tomok Go !!! You can do it. Best of luck from all of us here at BeautifulNara.com.

[note]Kalau Encik Tomok sudi kongsilah rahsia hilangkan sengau tue dengan kami. Suara kitaorang pun sengau jugak bila tarik lagu tinggi-tinggi time tengah karaoke. Lagi-lagi kalau nyanyi lagu New Boyz.[/note]

35 responses to Tiada Lagi Sengaumu – Tomok New Boyz

  1. AZIE says:

    CAYALAH TOMOK..SUARA DAH POWER…SEMOGA AKAN TERUS BUAT YG TERBAIK..

    0
    0
  2. miss^debab says:

    dier nie sengau ker..??
    setahu aku dier nie klu mnyanyi suker nor m’neran..
    klu sesiaper yg ader problem nak b*r*k..leh laa blaja cam ner nak m’neran ngan mamat nie..

    0
    0
  3. capslock says:

    a’ahla sengau dah takdek..hohohoho tahniah

    0
    0
  4. no name says:

    dia dh 25 thn laa….dl die belasan thn, xpandai cover suara lg…anyway,percubaan yg baik skali,suara yg dewasa..
    p/s: aku dl pon pnah nyampah kt suara sengau die…

    0
    0
  5. Asha says:

    hekhekhekhek……..tak sengau dah??tahniah coz suara dah matang..rupe pun dah leh tahan ek..

    0
    0
  6. ros says:

    cayalah tomok…..xsia2 minat dri dulu lagi..

    0
    0
  7. atas batu says:

    mv\cmana baik pun lu..gua x mntla…..

    0
    0
  8. hani says:

    go tomok go….suara lelaki sejati..

    0
    0
  9. Minah Tonggek says:

    Suka3…
    way 2 go tomok…kih3
    Moga berjaya….

    0
    0
  10. puaka says:

    all the best utk TOMOK yg makin maju dari hari ke hari!
    all the best utk TOMOK!!!

    0
    0
  11. flower says:

    ok la 2..
    sengau dh ilang..
    haha..

    0
    0
  12. fiza224 says:

    tomok dr dulu lg mmg best! cayalah tomok, gud luck! kejora,lolita…

    0
    0
  13. zarina says:

    congrate 2 u Tomok…jadikan hari lalu kejayaan buat hari ini…well done

    0
    0
  14. Suldarsem says:

    ToMok U aR ThE BeSt…pLeAz U coNser in indO coz I Want

    0
    0
  15. Suldarsem says:

    ToMok U aR ThE BeSt…pLeAz U coNser in indO.aq dRi tHun 2000 sudah ngeFans bgt ma kmu.kmu orang yg pling aq sygi.kmu semangat aq hidup d’dunia ni.pleaz sms/tlfn aq kLo koNser d’indo aq pgn bgt ktmu kmu coz rumahku jauh dri ibu kota.

    0
    0
  16. santi says:

    selamat atas apa yang kamu raih saat ini ok

    0
    0
  17. simple gurlz says:

    aq mmang pminat setiamu TOMOK….
    aq suke dgr lgu mu yg trbru tu….
    hope u always sukses n your voice is very wonderful….
    i love u TOMOK….

    0
    0
  18. haikal says:

    alaaaaa tomok tu selalu gi studio ngn…….ermmmmm….suare die best gak ahhh………….

    0
    0
  19. CuTetwEEty says:

    Hi, I’m from Indo. Aq fansx tomok dlu pas dia msh di new boys tp skrg dah ga prnh dgr kbr, jd tb2 aj liat coment2 dsni jd ikut jg. Btw, anyway, busway,. Good luck aj bt tomok in whatever he do..

    0
    0
  20. merry says:

    lagu2nya mntp x

    0
    0
  21. sueyat8887 says:

    askum…tanniah buat abg tomok…suara mkin matang..abg mampu jd dri abg sbnar..abg pn sdh buktikan pada smua orang pd oim….tahniah..dan jgn pule cpt lupa diri k..kite minat abg dari thun abg muncul lg..hgga kini..so good luck,moga2 abg dimurahkan rezeki lg…kite x pnh lg ade peluang jmp abg…sesekala nti ade masa dtgla kelantan pengkalan kubor k..dtg satu family tau.k da..dada…askum

    0
    0
  22. sueyat8887 says:

    cayalah bang…abg yg terbaik..kite ucapkan tahniah!!..sesekali nti ade masa dtgla satu family ke kelantan pengkalan kubor,,,kalau abg nk tgk seberang thai,kite boleh tnjukan….k..thank coz sudi baca kite pnye perucapan….kite x pnh tau jmp abg..ade time dtg eh kt kelantan,melawat peminat2 kelantan lak..k…dada.askum

    0
    0
  23. sueyat8887 says:

    tahniah abg tomok!!…smoga buat yg lbih baik lg…tahniah!! …jgn lak cpt lupe diri lak,k.byebye

    0
    0
  24. irna says:

    hai….k tomok g gpain???k slamat ye yo da jdi orng trkenal….tpi yo tak ble smbong ye….mnta nombor dong….blaznyz di nombor ni ye 081343372920.

    0
    0
  25. Nile Maina says:

    Salam… Congrat to Tomok…!!

    0
    0
  26. gladion says:

    happy birthday to you……HAPPY BIRTHDAY TO YOU…HAPPY BIRTHDAY…HAPPY BIRTHDAY…HAPPY BIRTHDAY TO TOMOOOOOOOOOOOOK(SHAH INDRAWAN ISMAIL)SMOGA panjang umur,sehat selalu,lebih sukses lg dalam karir,lebih dewasa dalam menghadapi semua cobaan hidup,selalu berbakti kpd emak dan bapak. HAPPY BIRTHDAY TOMOK….from:GLADION.

    0
    0
  27. NOVA says:

    hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    tomoooooooooooooooooook
    pa kabar?
    kpan nich muncul d’tv lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    kangeeeeeeeeeeeeen

    0
    0
    • NOVA says:

      OH” YA BtW SkRNg TINGGal D’jaMBi yaCH…………………..
      KNAL GK SMa YG NAMA’a SAPTI ORAng jakarta

      0
      0
  28. I appreciate for this perfect matter and narrative of current interrogation. You’ve laid it out superior than any discussion I’ve observed. Also thx for citing my text on it. Your’s takes it way larger.

    0
    0
  29. ahmad mu'arif says:

    assalamu’alaikum tomok

    0
    0