Written by AbangNara | March 30th, 2009

gambar anak erra fazira

Tahniah buat Erra Fazira yang telah berjaya melahirkan anak perempuannya pada 30 March 2009 (30.03.2009). Khabarnya nama anak Erra Fazira iaitu Engku Aleesya(mungkin juga dieja Engku Alisya) telah dipilih sendiri oleh Erra.

Buat masa ini masih tak ada gambar anak Erra Fazira disebabkan Erra dan suami nak menjaga privasi anak mereka berdua. Dengar ceritanya anak Erra Fazira dan Engku Emran akan dipaparkan kepada media semasa majlis bercukur nanti.

Tahniah buat Erra Fazira dan Engku Emran. Mesti anak dia comel macam mak dia jugak nanti. Semoga diberikan kesihatan kepada anak Erra Fazira.

60 responses to (TERKINI)Nama Anak Erra Fazira, Engku Aleesya

  1. adreanna says:

    congraits kak erra..msti cantik anak akak..Engku Aleesya..sedap btl nama 2..

    0
    0
  2. hanz says:

    tahniah….nnt leh wat anak lagi…

    0
    0
  3. zaza says:

    mesti anak dia comei…x sabar nak tgk.

    0
    0
  4. ni says:

    tahniah erra n emran…
    semuge dengan kehadiran baby tercinta ni…semakin kuatla sayang korg yer

    0
    0
  5. flower says:

    TAHNIAH..
    SEMOGA BERBAHAGIA SELALU..
    AMIN…
    LURVE ERRA..

    0
    0
  6. ain says:

    alhamdulillah…
    akhirnya tercapai juga impian erra utk mnjadi seorg ibu
    moga erra dan babynya engku alesya siht2 sllu..xsbr nk tgk ank erra

    0
    0
  7. nadeeya says:

    cmfirm ank dia comei…tgk mak pak dia la..tahniah!!

    0
    0
  8. Sakura says:

    Manusia Hawa diciptakan dari rusuk manusia Adam, bukan dari kepalanya utk dijunjung di atasnya, bukan pula dari kakinya untuk dijadikan alasnya, tetapi di sisinya utk dijadikan teman hidupnya, dekat pada lengannya utk dilindungi & dekat dihatinya utk dicintai……”

    Engku Aleesya Engku Emran
    Hari ini 30 Mac 2009 tepat jam 11.40 pagi, Erra Fazira telah selamat melahirkan puteri bernama Engku Aleesya Engku Emran dengan berat 4.04kg secara normal. Syukur alhamdulillah apabila Erra mudah bersalinkan Aleesya dengan mengambil masa kira-kira 20 minit. Sama seperti maksud nama Aleesya iaitu ‘yang dilindungi’, bayi itu masih disorok daripada tatapan ramai. Insya’allah, kita dapat melihat baby Aleesya semasa majlis cukur jambul selepas Erra selesai berpantang nanti. Kalau nak tau, Aleesya mirip ibunya. So sweet. X sabar nk tengok. Apa2 pn, Tahniah Erra & Emran.

    TRIVIA

    -wajah Aleesya yang persis wajah Erra terutama bibirnya, kulit putih kemerah -merahan (soft pink), rambut lebat

    -Lahir 30.03.09 bersamaan 03 Rabiul Akhir

    0
    0
  9. Zaza Muhammad says:

    Tahniah… Aleesya erk nama dia, best nama tu…heheheh ank awie plak nama Aleeya, Puteri Aleeya Natasha klu x silap aku aaa nama penuh ank sulong awie ngan ex-dia Arni… eeii cam pakat2 je nih…jgn mare erra…joking2 je ;)

    0
    0
  10. fiza224 says:

    tahniah erra n tgku imran…smg dgn kehadiran puteri sulung, akan dpt mnyerikan lg hdup anda berdua. bile nak tunjuk gmbr baby?

    0
    0
  11. garfield_82 says:

    tahniah2…heheheh…mesti comel and cantik anak diorang ek..

    0
    0
  12. ain says:

    yer cmfirm cntik!

    0
    0
  13. rozy says:

    anak yang cumil..

    0
    0
  14. debab says:

    yes…anak dia mmg cute…tembam yg amat sangat…mmg cumill…bibir cam erra…hidung ikut bapak dia rasanya….hehehee…

    aleesya mmg cumillllllllllll….

    0
    0
  15. ee n dina says:

    sy nk comment skit je bkn psl anak ke psl erra ke? tp psl bju yg d pakai oleh eg imran tu.. korg tgk la sendiri lambang ape yg ada kt bju dia tu. kta mesti ingat skrang ni mcm2. kna ingat yg kte ni org islam nape plok ada lambang (+)

    0
    0
  16. Sakura says:

    Wah teliti gak ee n dina ni ye..sampai baju suami Erra tu pun diperhatikan…Tu bukan lambang salib la..kan tu tulis BEACH RESCUE.Macam palang Persatuan Bulat Sabit Merah tu..Bezakan palang salib dengan palang tu…walaupun bentukknya sama.Apapaun baguslah ada yang prihatinkan

    0
    0
  17. Ngelinheat says:

    Bentuk Salib lain la..

    0
    0
  18. syarifah says:

    tahniah bila nk wt cukur jambul?tk sbar nk tgok gmbr ank erra…..

    0
    0
  19. vin says:

    congrat’s mr.emran n mrs erra..
    may God bless u’r family alws…

    0
    0
  20. mell says:

    congrats to kak erra….hot mom 2009
    kak erra tetap jelita

    0
    0
  21. eve says:

    syukur pada tuhan kini erra bahagia.
    tahniah kesabaran erra akhirnya berhasil.
    kini tuhan menunaikan impian mu
    yang pasti kini bukan harapan hanya impian lagi
    tapi impian jadi nyata.

    0
    0
  22. baby gurl says:

    erm mesra nyer krg brk,aku nk join bleh.taniah era bab dpt anak yg qute sgt.

    0
    0
  23. baby gurl says:

    nti klau die dh bsar mesti qute cam aku .he he he.btul ape, aku memg qute.x dapat dinafikan.

    0
    0
  24. nama bayi says:

    Great paintings! This is the type of info that should be shared across the internet. Disgrace on Google for no longer positioning this post higher! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

    0
    0