Written by Bella | January 5th, 2016

Gara-gara menerima ugutan  akan disunat oleh salah seorang pengikutnya di Instagram, selebrit penuh kontroversi Azwan Ali telah membuat laporan polis terhadap individu berkenaan kerana khuatir akan keselamatan dirinya.

Menurut video yang dimuat naik oleh Azwan di Instagram, individu terbabit mahu sunat beliau jika selebriti itu memasuki kawasan Setia Alam.

“UGUT “SUNAT” AZWAN ALI &KACAU GANGGU BIADAP #HATERSneraka! #HAMBIKkowwww.

Kami pun tidak pasti apakah punca sebenar sehingga Azwan menerima ugutan sebegitu. Walaubagaimanapun ini bukan kali pertama Azwan bersengketa dengan pengguna di Instagram. Tidak apalah, semoga Azwan Ali dilindungi daripada bahaya serta individu yang ingin sunat beliau sekali lagi.

50 responses to Terima Ugutan Kena Sunat : Azwan Ali Buat Laporan Polis

  1. Hani w,maju says:

    Aku first lol

    0

    0
  2. Anonymous says:

    aku second….tapi kecewa berita ‘ fazura blowjob tumblr” tak klur2 ni…bila nara nak tulis? tak caya google tonton..100% dia..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ya, mana gossip video lucah tu…kenapa takut nk viralkan?!

      0

      0
    • hijau says:

      Fazura da tutup mulut semua blogger and portal hiburan kat malaysia ni..dulu atikah suhaimie la sapa2 la laju je….tp kau? hahhahahaa tu maksudnya apa??? kekejian kau satu demi satu terbongkar..

      0

      0
    • lola says:

      korg ni cm xde keje lain..bagus lah x viral..nnt ramai pulak budak2 yg pergi cr n tgk…

      0

      0
      • lola nokk says:

        klu x viral kan pun mmg bdk2 blh cari…ko igt bdk2 zmn skrg ni x pndai ke??diorg lg advance dr ko nokk….zmn skrg bkn mcm zmn ko dl nokkk….nk cari video lucah pun ssh….

        0

        0
  3. Jari jemari says:

    Hahahaha lawak nyer nak kena sunat lagi??? Tu la perangai mcm belum kena sunat hahahhaha ambik kau

    0

    0
  4. miau says:

    Aku rasa polis tu hijau muka tahan gelak masa menaip…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Polis pun dah x kuasa dgn sotong tua yg x laku ni.

      0

      0
    • bilakakjemahmenulis says:

      wei kesian kan polis tu. haritu kakjem kesian polis yg buat report pajura pasal kimk nak tahan gelak. rupanya ada lagi bangang abadi macam ni. bole tak kita suruh je polis tu delete je dalam rekod. buat tambah file je.

      0

      0
  5. watchmenaenae says:

    moga polis yg menulis report itu tabah

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Wakakaaka gelak guling aku baca…bertabahlah wahai abg polis kang gelak sambil naip report kene saman lak…ramai gak yg bekap diva aa ni yer adoiiaaiii

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Buka balai untk artis.aduan.kena sunat.anak tak lawa.anak hidung kembang.ambil gambar curi.dan lain2 yang lawak dan sentap

    0

    0
  8. AKU says:

    Diva AA ade “ANU” ke hahahahah

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Tak boleh lawan gossip paling hampeh Rita Rudaini yg nk spender baru…huhuhu

    0

    0
  10. betta says:

    apa ke hal takut sgt..xkan nk sunat ko 2 kali kot..
    apa ke bangang si AA ni??
    takat berani kt insta je..org ugut sikit
    anu masuk dalam mcm pale kure-kure

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Bodoh nya bapok tua ni. Buang masa polis jer

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Kesian tok mudim yg nk sunat pondan gila neg…dah liat la. Kena buat sex change…potong terus.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    nk kna sunat..sunatkn je dia ni..tpi jgn lupa pakai gergaji y beso tu…gergaji y wat tebang pokok…sb dia pnya mgkn dh liat..benda mcm ni pn nk repot kat polis…bangang..bangang….klau dia tu menghajingkn org x pa..bla diri sndri kna usik skt…dh sentap…bodoh pnya pondan tua ni…

    0

    0
  14. anakhantutersisih says:

    kahkahkah..lawak pembuka tahun 2016.
    ade jugak orang yng support dia neh..buta hati ke ape??

    0

    0
  15. Anonymous says:

    SABAR JE LA..INSAFLAH AA

    0

    0
  16. Kelilawau says:

    Bukan ke itu yg Azwan Arboq mau? Pegi je Setia Alam dah dpt tukar jantina free…x payah bayar kos buang sarang kat Thailand.

    0

    0
  17. cik green says:

    Artis sekarang semua sewel, ingat polis nk ambil kisah ke kes2 terpencil and merepek camni. by the way si AA ni artis ke???layak ke???diva????????????????dia ni gila ni, x schizo mesti bipolar. toksah layan org ni buang masa, abaikan. Media plz stop publish org x betul cmni.

    0

    0
  18. melati says:

    masih ader spesis cam Azwan ni kat muka bumi ni….boleh kawan lah gan Ayah Rani bodo tu..skit2 report Polis….mcm lah Polis tu takder kejer lain nk buat…Ayah Rani & Azwan dua2 spesis yg hina..

    0

    0
  19. mamijarum says:

    Dah liat benda tu….nak sunat apa lagi…..klu potong pun tk putus dah……..KETEGAQ MACAM TUAN DIA

    0

    0
  20. kucing kiut says:

    aku tengah imagine sotong lembik kena sunat. dia jerit auw auw

    0

    0
  21. Anonymous says:

    eeee…..pondan x laku.

    0

    0
  22. FAZURA JELITA says:

    Panas citerr nie..

    WoWWWW

    0

    0
  23. john says:

    hahaha..kena ugut sunat pun nak takut!!macam x penah kena sunat lak si azwan n..

    0

    0
  24. Miss venezuela says:

    Harap2 polis yang Taip report sotong sumbat ni tidak terkena serangan jantung, Pedih ulu hati, Kanser, demam panas berpanjangan mahupun amnesia…bertabahlah

    0

    0
  25. Aca citata says:

    mengelupur sungguh . takat sunat je kot nak bereport polis bagai…
    polis malaysia ni banyak kerja lain diva oi… plis grow up

    0

    0
  26. Mimi says:

    Azwan Ali,
    I masih tak habis gelak yang kes tu hari, ala yang nak deactivate twitter/facebook tapi pergi Maxis Centre T___T

    0

    0
  27. oshin says:

    semak punya citer…………………

    0

    0
  28. bilakakjemahmenulis says:

    tetiba kakjem terfikir, ke dia tak buat report pun. ni dia type & print sendiri kat rumah? takkan la tebal nau muka dia nak pegi report kes macam ni? malu siot

    0

    0
  29. Dokperhatitengok says:

    Nampak sesangat dia ni kurang kasihsayang…kalu lmbat dapat rawatan kena masuk hospital rambutan ni….

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Gosip azwan ali nih, haos d aidilfitri!..

    0

    0
  31. Mizukage says:

    kalau aku kena macam azawan ali…aku pun akan buat report polis untuk keselamatan diri….udah2 lah kutuk azwan ali, tanpa dia tak meriah industri seni kita…keapad Diva AA tindakan anda itu berani dan terpuji ..

    0

    0