Written by AbangNara | December 19th, 2009

ummi

Wow, memang habislah Remy Ishak lepas ni kalau betul kata Bibik yg menjadi saksi kisah Ummit dipukul Remy ni.Tengoklah muka Ummi Nazirah, teruk betul kena belasah. Macam ni punya teruk kau pukul masih boleh nak berlakon, berani pulak cakap kat media seolah-olah dia tak bersalah!

Cuba korang baca berita ni.

“Saya nampak Remy pusing badan dan melibas tangan dengan laju ke arah muka kiri cik muda (Ummi Nazeera),”

kata seorang saksi kes pergaduhan antara pelakon drama Nur Kasih dan teater Natrah, Remy Ishak, 27, dengan pelakon remaja, Ummi Nazeera Nur Hidayah Zainul Abadin, 19.

Tindakan Remy itu menyebabkan Ummi terjatuh, kata pembantu rumah pelakon remaja berkenaan, Susi Sumarni, 24.

Dia tampil membuat pengakuan di hadapan ibu Ummi, Datuk Maziah Musa, malam tadi, semata-mata mahu menjelaskan kedudukan sebenar kejadian yang berlaku di bawah kondominium di Jalan Ampang, dekat sini, 4 Disember lalu.

Menurutnya, ketika kejadian dia berada di tangga kondominium berkenaan.

Susi berkata, selepas kejadian itu Remy datang kepadanya di tangga dan sempat berpesan sebanyak dua kali supaya tidak memberitahu kepada sesiapa, malah menyuruhnya mengambil bedak asas bagi menutup luka di muka Ummi.

“Dua kali Remy pesan supaya tidak melaporkan perkara itu kepada sesiapa sebelum menyuruh saya bantu mengangkat cik muda yang jatuh terlentang dan mengambil bedak asas di rumah untuk menutup luka.

“Saya hanya menurut perintah dan membantu cik muda yang mengadu kesakitan akibat bengkak di muka kiri dengan luka dan lebam sekitar matanya,” katanya yang ditemui di restoran milik Maziah di Danau Kota di sini, semalam.

Pertemuan itu diatur bagi mendapatkan penjelasan sebenar insiden berkenaan yang difahamkan bukan kejadian pertama, sebaliknya Ummi pernah dicederakan ketika mereka bertengkar.

Ditanya bagaimana dia boleh berada di tempat kejadian, warga Indonesia itu memberitahu dia diarahkan tuan muda (abang Ummi) supaya mencari adiknya di bawah kondominium di Jalan Ampang.

“Selepas cik muda turun, tuan muda suruh saya meninjau keadaan cik muda, tapi dia minta saya duduk di tepi memerhatikan dari tangga,” katanya

Berikutan tidak tahan dengan nasib malang menimpa anaknya, Maziah menghantar surat terbuka berbentuk pesanan kepada Remy atau nama sebenarnya Mohammad Zalimie Ishak supaya tidak mengeluarkan kenyataan yang boleh memburukkan keadaan.

Antara kandungan surat itu menyebut, dia tidak menghalang persahabatan anaknya seperti didakwa Remy sebagai hubungan antara dua darjat, sebaliknya mempersoalkan tindakan aktor popular itu memukul anak kesayangannya.

Keluarga Ummi juga membuat laporan polis pada awal pagi 5 Disember dan mendapatkan rawatan di Hospital Ampang Puteri.

Sebelum insiden pukul itu, Remy dikatakan bertengkar dengan Ummi hingga menyebabkan kecederaan pada aktres remaja terbabit, sebelum pelakon berkenaan dipukul sekumpulan tujuh lelaki di koridor bilik persalinan Istana Budaya pada malam keesokannya.

Sementara itu, usaha Harian Metro untuk mendapatkan kenyataan Remy mengenai surat yang dihantar ibu Ummi kepadanya gagal kerana talian telefon bimbitnya dimatikan.

Berani kerana benar, kalau salah tu ngaku je lah.

Sumber dari metro

134 responses to Tergempar : Remy memang pukul Ummi – kata Bibik

  1. feminist says:

    mmg dasar lelaki x gune. pompuan bleh laa ko pukul. kne pukul ngan lelaki tergolek jugak ko.

  2. faridah says:

    hahah!! hbis la ko remy…yg ni la yg aku tggu2 slame ni..kebenaran! x adil semua pihak tuduh umi mcm2 coz kite kena dgr crite kedua2 belah pihak..aku x sokong sape2 tp, klu betul la semua ni, remy spatutnye x bleh pkul anak dara org sesuka hati..well,i’ have the same experience!! kpd semua,kite tggu n lihat je sape yg btul..

  3. azlin iman says:

    kalau betul remy pukul ummi camni, dah lama remy kn tahan polis..tak logik. Biarlah ALLAH yg menentukan sapa salah sapa yg benar.

    • Anonymous says:

      alamak,ko ne lg nk bela si remy 2,mmg jantan dayus la klau pkul pompuan mcm 2 skali…kita tgk la apa kesudahannya kisah mereka ne

      • Kina says:

        Aku x rase die backing si Remy tu…PK logik jer… Org kaya beb..setakat nak suruh bibik menipu celah gigi jer…. Upah org pun mampu, ni stkt nak byr bibik utk menipu…Apelah sgt. Silap2 laporan polis si remy dia gitu jer….

        • jane says:

          betul tu bukan nak backing sesiapa…. tapi baca citer pon kita kena pakai logik gak….

        • nad says:

          walau apa alasan sekali pun tak elok lelaki pukul perempuan…..bayangkan kalau [email protected]@kakak korang dipukul begini oleh lelaki yang sepatutnya melindungi kaum perempuan walau macamana teruk sekali pun pompuan tuh……

        • jane says:

          betul tu….kalau remy memang pukul umi memang patut le dia kena pukul balik……tapi biar le citer yg sebenarnye …citer dia org ni byk sgt kemusykilannye…

  4. wajib tayang says:

    buat malu aje mak bapak ko besarkan ko dengan didikan agama….takde akal dan pertimbangan….patut pun kena pukul dengan 7 lelaki tempohari…..kalu benda nie jadi kat adik aku pun …aku amuk jugak….

  5. pinkypanthers says:

    hmm pe2 jerk ar…
    nape lepas remy kena belasah baru nk kuar citer yg ummi kena pukul…
    hmm..
    cam x logik la plak…
    dh cam nk cover jerk…

    • donat kristal says:

      i think so pinky….i agree..we just wait new news…

      • kelakar baca says:

        betul gak….takkan la dah kena pukul camni parents umi tak report polis…..takkan mak umi nak mencemarkan nama baik dia dgn pakai samseng….cari berita yg sah dulu….. dua2 pon aku tak minat tapi nak tau gak la citer yg sebenarnye….

  6. mak munah says:

    remy wat kenyataan byk2 nak cover silap lah tu…mcm ummi mesti kne tanye lawyer dulu sblm wat kenyataan..sbb ni kan kes polis gak…mebi gak malu sbb kne blasah ngan kekasih hati yg dulu kununnya bagos bebeno..huhu….yg remy nie ska2 blasah anak dara owg..pehall???ingat sket lah bape ngatlah kederat si ummi ni dibandingkan ko tu…..diam tak semestinya salah kan….

    x back up ummi….cme rse x sewajarnya pompuan dipukul seteruk ni..lenlah kalo umi nie tumbuk muka ko pecah dulu…nie tercuit pon tidak..huhu..amek abg dier kasi hayun…huhu…pdn muka…hahah

    • wajib tayang says:

      aku setuju dgn cakap ko……malu bebenor la lelaki pukul pempuan…..nie belum ada ikatan dah pukul sampai lebam…..tak tau la apa jadi kalu dah ada ikatan ……mau mati agaknya….mungkin tue tanda sayang kot…..hmmmm….tak payah la nak tunjuk jantan kalu lawan dgn pempuan….ambik ko abg dia bagi mau ko terkedu…..

  7. violet says:

    kata bibik.
    :)

  8. donatkristal says:

    skrung nie kita x tau lagi kebenaran crita…benda nie dah jadi kes polis biarlah plis settlekan…yang slah ttp salah so kita smua tggu jer kbenaran crita k..

  9. lempenghangus says:

    mmg patut pun kena blasah ko ni remy…. mentang2 blakon jd hero..ingat org kat lua ni peduli ke?? huh dasar jantan dayus.. patut arr takut2 nk bg komen..

  10. nur says:

    ceh tgk gamba pn dh tau tipu..
    ada ke darah2 mcm tu?
    mcm edit2 je..

    • wajib tayang says:

      cuba ko kena pukul……best tak rasanya……baru tau darah tue real atau tak…….

      • lolita says:

        a’ah ye la nur.aku pun pasan nengok gambo tu..cam dah diedit jer..

        • cayunkbear says:

          ye la…
          mmg nmpk cm edit je..
          sb kalo darah betul,takkan warnamcm nie..
          sy da slalu sgt tgk darah org,baik yg kne pukul,yg xcident..
          xde r darah warna cm ni…

  11. Kina says:

    Pelik lah kne libas sekali… mata and pipi lebam…. Besar gila penumbuk Si Remy tu… Mcm tgn gorilla la plak….

  12. jane says:

    kenapa letak gambar camni…tak clear la…takkan sekali libas kena mata mulut dahi telinga leher…..eh kalau camni punya teruk tentu parents umi dah heret remy ke mahkamah….remy dan umi nak sorok citer yg sebenar buat pe?? anyway dua2 aku tak minat…

  13. ipoh marley says:

    mcm tipu je gambar ni!!

  14. b4rd says:

    tu darah ke nail color … dah mcm warna pink plak aku tgk … mungkin sbb ditangkap guna kamera phone kot … quality tak jelas

    • kila87 says:

      ishk kata fmily beliau org kaya..xkn camera hp pn xde kualiti kot huhuh~kalu btl2 nk tgkp jdkn bukti msti dia tgkp gne camera yg high quality..hum..tatau la.myb guna hp bibik kot heheh~

    • jantan.macho says:

      haha..datin tu miskin je kot..

  15. shasha says:

    lo..ko caye benar la ngan ummi ni..org kaya bole wat ape je la..dan2 lak die tetibe ade kat tangga tu…aku tgk perangai ummi ni pon len mcm…dulu ade ke die suh erma fatima tgk2kan remy sbb takut jatuh cinta ngan diana daniel…ape laaa…poyo la minah ni

  16. Kak Su says:

    Musykil juga ngan gambar ni..kenapa agak blur….tak jelas…tapi klu betul dia kena pukul ngan Remy…kecewanya saya…

  17. doraemon says:

    kebodohan yang melampau.. what the fish

  18. sitisarah agaga says:

    macam bodoh2 jek gambar 2!

  19. lanToK LeW says:

    but asenye sebelum pic nie kuar bukan ke baru je c ummi de kuar kat gua starchat ngn tiz zaqyah awal bulan ritu???nampak ok je…huhuu tu yg jadi kompius tuh…tol ke ummi kene pukul ngn remy?

  20. crysalide says:

    Ni macam kes Rihanna & Chris Brown jer. kite tgk sape yg benar.

  21. sL says:

    2 blum aku pkl lg. kalo aku pkl lg guling2 si remy 2.huhuhu

  22. apa2je la says:

    tapi yg herannya mengapa si ummi ni x cakap apa2? apahal plak org gaji dia dia yg plak yg bersuara? korang rasa logik ke abang dia suh dia turun tgk ummi ? mengapa x abang dia je yg pegi tgk ummi tu sendiri? tu yg menimbulkan soalan tu..

    • jane says:

      betul3…..

      • donat kristal says:

        donat rsa cter nie mcm ader yang x kena jer…brdasarkan logik aper yng u all ckap tue btul..ye la bnda cam tiber2 plak abg dia sruh cri adik dia…nk kmen lbih2 pon x leh gak sbb bnda skrang x jlas lg….oky u all kita tggu brita slanjutnyer….

  23. che lipas says:

    ntahla…tgklah nnti ape lg gossip yg kuar…

  24. orangselebet says:

    best tol jd org kaye.. klu x puas ati,upah org belasah.. asal ade duit , sume jd..ble den nak kayo nih???

  25. mynameis says:

    Try korang duk tempat ummi,cmne rase.jangan dok salahkan ummi je!sian ummi ku sayang

  26. trami says:

    hoho.. ak ckup mluat gn umie neh.. tgedix2.. yuck!!

  27. minah pelik says:

    alahai.. lepas remy jujur baru nak sebar berita… boleh jadi kene bayar tu bibik.. nak selamat pegi upah org tumbuk die.. wekkk

  28. adul says:

    aku rasa ni edit la….aku blajar grafik, boleh agak dah…anak orang kenamaan memang mcmni.. manja..

    • Leo says:

      haah la gmbr tu nmpk sgt edit… sape le yg mengeditnye.. bibik tu ke… patot x real .. haha….
      lg pon gmbr tu muke die x nmpk bengkak pon, cume ade darah je… tunjukkan lg bukti lebih jelas klw isu ni benar…

    • mynameis says:

      Jangan anggap orang kaya seme sama je!ada gak yang baik

    • jantan.macho says:

      kate kaya kan..upah ar orang edit kasi kaw2 sket efek dia..baru mantopp..

  29. nazihah says:

    weh.. mcm adeited by sumone je ney.. pelik ja tgk.. haha

  30. nazihah says:

    weh.. mcm adited by sumone je ney.. pelik ja tgk.. haha

  31. yes says:

    perempuan sundal.tengok muka dah tau

  32. minah says:

    xkn si remy tu nk pukul tanpe sebab kot…
    mesti ade sebab nyer…

  33. minah says:

    kot2 remy dh tak nak kt ummi ni pastu ummi ni duk pakse2 lg..
    sbb tu remy x tahan dh..kalo ummi ni baik sgt pesal remy nk pkul dia plak…
    yg remy ni plak cm xde pompuan lg dh ke nk bercinte..huuuuu

  34. azalea says:

    x baik mengasari kaum Hawa. apapun, x kire kaum Adam o Hawa, jagalah perilaku agar selamat dunia akhirat. :-)

  35. peminat says:

    Kita tunggu siapa sbnrnya yang salah…boleh jadi org lain yang kerjakan ummi ,siapa tau ??? Dan klu betul Remy yang buat semua ni ,Remy mmg lelaki paling takde harga diri Dayusss!!!!

  36. suri says:

    setakat abg dan pakcik yg pi belasah..xder nye nak upah..dlm paper kata dah ada repot sehari sblm remy buat repot kan.. lagipun ramai lagi yg dok angau ngan adam dan meluat ngan sarah.. tu byk terbawa2 huhu

    • kebodohan says:

      Abang n pakcik baru 2 org….. Baki yg lain??????? ke pakcik belah mak, pakcik belah bapak, pakcik belah mak lain bapak, pakcik belah bapak lain bapak dan seterusnye……. BTW nape abang die x trus jer cari Remmy lps Umi kene pukul…Bukan die dah ade spy ker tgk kat bwk…. Ke abg die takut nak lwn 1 by 1….Sbb tu kene panggil geng…Ahak! ahak! ahak!

  37. pinkapplejuice says:

    cuma bibik aje yg ade kt ctu masa 2 ke? pasti ada lg saksi lain yg melihat kejadian i2, kn ummi tgl kt kondo. knapa bibiknya cuma memerhatikan cik mudanya kena belasah dan x meminta pertolongan dr org lain. kn teruk 2 ummi kena belasah. entahlah, kita tunggu dan lihat sahajalah keputusannya nanti….

  38. bieha says:

    erm…xkn la de laki2 sggup blsh org yg die syg smpai cmni skali..lojik ker…smpai drh2 cm 2…mggu lps elok je muke umi kuar kt metro…klo btul luke2 wrtawan yg crik ummi smpai kt kuala kangsar 2 msti prasan kn muke ummi.yela br2 kne pkul…skrg duit adalah pnting…ngn duit sume kite leh bli…btulx???haha

  39. NatsuDragneel says:

    hmm..gambar tuh x elok ker skrin pc aku x btol nih??..

  40. kakipukul says:

    tp yang aku makin rasa x logik kenapa family dia buat report polis sehari sblm remy kena pukul? sptutnya paling kurang 1minggu sblm kejadian ..pastu gamba ni pun satu hal gak, kan dia org kaya, xkan gamba muka teruk kena pukul camni cuma ada sekeping je? pastu mcm camera hp murah je..beb kalau la remy tu btul2 belasah dia sampai bedarah camtu..mata dia akan bengkak giler punya..sbb hentakan kuat sampai luka…gerenti mata dia bengkak giler..

  41. gambar tipu ni says:

    bagi aku la,takde lelaki yang sanggup belasah pompuan camni skali.tapi aku tengok gambar macam tipu je.hehehehe.

  42. kakitumbuk says:

    pembohong yang amat

  43. Rin says:

    x sgka lah my Remy cmni… dh x macho dh :(
    nama btul pom x ok… (zalimie = zalim) *sigh*

  44. Rin says:

    eeeeeeeiiii aku mmg bnci la ummi gmpang tuh!
    apsal a remy ni juling sgt org mcm tu pom nak!!
    kpd remy, jgn lah bcinta ngn org kaya, skg dh merana.

  45. Zaza Muhammad says:

    Apa daaaa.. cam2 hal artis ni…
    Klu pukul ppuan tu jgn jadi jantan le, wak malu je..
    Yg ppuan plak, jgn le suke provoke lelaki smpi diaorg hilang pertimbangan jadi baran, lelaki ni ego, pantang dicabar, dan yg tanggung sakitnye ppuan, fizikal mental sakit hati etc…
    so kesimpulannye jgn cari psl. aku amoh tahu salah sesapa sbb kite ni org luar, masing2 tu manusia biasa yg kurang tebal pertimbangan dan iman pun sentiasa goyah sentiasa diuji….
    kpd korg2 yg komen, jgn le emo lebey2…kite ni org luar, skali kena kpd diri srndri atau family, baru aa kite tahu dan faham…
    klu aku pukul kau ko pukul aku, takan abihnye crita ni…

  46. ina says:

    -kata abg si ummi ni ada kt rumah, tp kenapa takde sebarang statement dr dia?

    -takkan si bibik ni takut ngan remy dr majikan dia sundiri, tengok anak majikan kena belasah pun senyap jek!

    -apa hal pulak nk suruh bibik amek foundation lak, klu ummi betul kena pukul mesti dia dah nangis sambil masuk dlm umah

    -kenapa masa bibik lari pi amek foundation, abg si ummi ni tak syak pa pe…

    ermmmm.. lain macam sungguh cerita bibik nih!

    harap kebenaran cepat2 terbukti!

  47. Cacha says:

    biar apa pun salah si ummi tu, die tak sepatotnye kene pukul dek si remy tu.

    nampak sangat kedayusan die. Orang pmpuan mmg kalau marah maki berie, tp lelaki kene lah sabar.

    Bagi aku, kalau korang sokong Remy disebabkan watak die dalam Nurkasih yang baik n romantik tu mmg tak patot la..

    Tak guna pon si remy tu tegakkan benang yg basah.
    Memang sah2 die pukul ummi.

    Sebab takkan ummi bodo nak cederekan diri sendiri sebab nak mintak simpati kan.

    Lagipun ummi tu muda lagi.Bebudak 19tahun kalau bercinta mmg ekstrem.

  48. Cacha says:

    btw.. gambar tu memang nampak tipu lah,
    mungkin paling2 lebam bawah mate je. tang bibir, mate,dahi tu lakonan je.

  49. bolot says:

    tengok lidah kedua-dua org tu…….sapa lidah bercabang dia la yg ckp bohong………..

  50. apa la nk jadi ngn org Malaysia..patut la x maju..kes artis lebih2..enjin kapal terbang RM50juta sapa x bising..bodoh btol kerajaan kita..mari kita undi lagi BN

    • pekehalnyedakni says:

      ko nih mcm da lari topik le………………………………………………..

    • lanToK LeW says:

      enjin kapal terbang RM50juta sapa x bising…???\
      enjin tu bli ke jual ke hilang ke ape??
      ayat ko ni cam tergantung lak…
      huhuhu

  51. madno says:

    bagi aku dua2 sama salah. sebab tu malas nak leret panjang2 citer nih. kalo ko dah kena pkul gila babi ngan
    dak pompuan tak kan tak meradang kot…
    kadang2 bila hilang sabar boleh naik jugak tangan…
    ummi kena pkul skit report polis. so kiranya kalo ummi pukul btubi2 remy tak yah report polis la ek?
    pompuan pukul pn sakit gak ape!!

  52. kuih tat says:

    sure ade sbb tersendiri nih..kalo x..xde la remy blasah2 nih..ntah2 slh si ummi jugak..kte pon xtau..sbb dorg je yg tau..kne dgr dr kedua2 pihak..

  53. kuih tat says:

    da cm kes rihanna-chris brown lak..

  54. siti says:

    gambar photoshop…adjust punye.tgk pun dah tau..
    kitorg tak bodoh lagi la

  55. amee says:

    aku rasa kisah cRemy cUmmi nie mcm ada tak logik dia lah.. Dua2 nampak mcm penipu, dua2 tak mahu mengaku salah dan tak mahu kalah.. Harap2 kebenaran akan terungkap… Gempar kan lah lagi kisah dorng dua nie.. Syok je aku baca.. Mcm dlm movie je..

  56. bab enjin tu cmni..ENJIN KAPAL TERBANG PUN KENA CURI..MACAM MANA ENJIN INI BOLEH DI HANTAR KE LUAR NEGARA?ENJIN INI BoLEH MASUK DALAM SAMPUL SURAT KE?ENJIN INI ADA KAKI KE? …BERJALAN SENDIRI?MESTI ADA OPERASI BESAR..NAK TANYA …PADA TAHUN 2007….SIAPA MENTERI PERTAHANAN..bab Umi tu biarlah..bnyak lagi mat rempit dia bole buat balak

    • lanToK LeW says:

      owh…camtuh….cam aku kenal je sape menteri pertahanan (pertahanan laa sangat)….hihihihi….ntah laa…de gak aku terbaca td pasal ni tp x tulis enjin F5E ape ntah…aku pon x fhm….mmm…aku ase enjin tu terbang kot….x pon berenang sambil menyelam…hehehehe

  57. like u says:

    mcm2 dunia artis…klh drama

  58. Apalee says:

    Memang le lelaki kalau pukul pompuan tu dayus, tapi dlm kes ni, mcam si ummi tu yg kemarahan melampau..sampai tumbuk n tendang. Takkan nak diam diri jek. Lagipun dah remy cakap, dia mempertahankan diri. Tak sengaja le tuu.

    Tapi apa-apa hal pun..tuhan aje yg tau.

  59. […] Remy Memang Pukul Umi Nazeera – Bibik keluarga Ummi […]

  60. Apin Opin says:

    siap g suruh bibik amik bedak asas nak cover luka tu…macam teknik make up masa berlakon pulak…itu la kelebihan jadi pelakon..he he…memang pandai berlakon

  61. amelia says:

    kAlO btOllH aPa yG tErtUliS dKaT bLoG NiE, MmG lLaKi xgNalh..
    dH sLh mengAkU jElh xYah nK wAt n tMbh2 cItEr lAen yG xbtOl..
    mUkA jE hAndsOmE..

  62. laracroft says:

    Nengok gambar cam tak re-al jer…. tapi.. ntah ler. Nak kata lelebih, x pandai la plak. Lantak diaorg ler, polis kan ada.. siasatan pasti dijalankan, kisah benar pasti terbongkar. Nnt tak pasal2 kt lak menanggung dosa sbb dok kutuk sana sini.. diam2 ker jer la.. cuma perhati dan baca.. dah. abis citer.

  63. manja says:

    Tapi yang paling paling nyata dan sahih luka lah hati si umi tu…bukan luka sbb dia dilukakan. luka tu kecik aje..adik aku luka pun nangis kejap je. Luka sakit hati bila si remy yg dikasihi nya sudah tak mahu kan dia..
    Si remy tu…setakat luka kena tumbuk dengan laki2 yang ramai tu pun dia x heran x yah tunjuk dalam paper . Tapi emak si Umi ni sungguh menghairan kan….pujuk lah si anak dara tu bukan menambah luka berdarah si anak.

  64. manja says:

    Tapi mungkin dalam juga dalam isu ni ada watak / sikap sebenar perangai busuk siti sarah dalam citer nur kasih tu. Siapa tahu kan…

    • aku says:

      ayat utk remy: kot ye pun umi tuh perangai buruk… ko saper nak pukul anak org… kaalu jantan ckp la ngan abg umi suh jaga sikit adik dia tuh… kalau jantan la…

  65. aku says:

    patut la aku memang menyampah je acting dia dlm nurkasih masa scene di australia dgn awek dia tuh… asyik menegking je.. lepas tu kecoh minta maap… rupenyer di alam realiti pun memang mcm tuh.. ceh!!

  66. luncai says:

    sama saje do re mi nie…artis bior la dgn hal die sndiri.Wt pnat je pkir msalah die orng.

  67. Senah Over says:

    elok la yg ummi tue gedik nk mmpos yg si remy baran nk mmpos…tgok sndiri la prgai die org nie time blakon lbih krng sama jer time kat luar lakonan…ssuai la kalo dua org nie di jodoh kan nti…….ha3

  68. awekcun says:

    ape2 ntah..
    nyampah tol la aku ngan si ummi nie..
    dh org xnak tu bla jela.
    lg nk cr pasal..
    wat jatuh maruah wanita je…

  69. Naura says:

    dah2 la tu ummi nazeera, jangan la ganggu remy tu lagi…muda lagi awk tu ..gi la sambung belajar, psycho tol budak kecik ni huhhhh

  70. aleinn says:

    Betulah apa yg dickpkan tue.., nape abg dia sendiri tak turun tengok… nape mesti org gaji plak yg bersuara.. mmg tak logik la. hanya Allah saja yg tahu kisah disebaliknya. Berserah saja pd Allah ye.

  71. cool guys says:

    i’m not believe that’s..

  72. cool guys says:

    i’m not believe that’s..
    haha
    !!!!!

  73. bulan says:

    dayus la pukul pompuan

  74. affa says:

    bibik tu dah kene blackmail ngan datin kot….. wakaka… sian bibik tu, dtg cni nk cari makan tak pasal2 kene jd saksi kes pukul lak….. ummi tu pun cam xsedar diri, bukan lawa mane! berlakon dlm drama teja tu pun mcm nk muntah, tak kose nk layan..

  75. Employ your time in improving yourself by other men’s writings, so that you shall gain easily what others have labored hard for.

  76. Legalsounds says:

    This is my first time I have visited here. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the tons of comments on your posts, I guess I am not the only one! keep up the impressive work.

  77. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!