Written by AbangNara | July 28th, 2009

memey suhaiza

Ada seorang artis nie. Muda lagi. Dulu dia tak femes. Tapi sekarang nie nama dia menjulang naik. Macam menjulangnya api kena bakar. Semuanya bermula dengan kisah tangkap basah dia bersama seorang artis lelaki bernama Norman.

Pas kena tangkap berdua-duaan artis ini cakap diorang kawan je. Tak ada perasaan cinta. Pastue dalam sebulan dua tiba-tiba cakap tengah kenal hati budi. Masih tak mengaku bercinta mengaku bercinta lagi. Tup-tup sebulan pastue mengaku Norman adalah lelaki paling penting dalam hidup dia. Tiba-tiba yang terbaru dah jadi pengurus Norman.

Bukan patutnya Norman selaku artis lama yang harus jadi pengurus artis baru ini? Pandai sangat ke artis baru nie nak mengurus artis veteran kelapa tua cam Norman nie? Atau sengaja nak amik kesempatan meluangkan semua masanya bersama Norman?

Siapakah artis wanita ini? Anda tahu? Kalau tau bagitau lah kami. Walaupun kami dah tau, tapi kami tak mampu nak sebut nama dia. Sebabnya kami adalah blog yang anti ngan artis pompuan nie.

Untuk lebih klu dan lihat gambar artis ini, sila baca artikel ini sepenuhnya.

memey suhaiza

memey suhaiza

memey suhaiza

memey suhaiza

memey suhaiza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

235 responses to (TERBARU)Memey Kini Pengurus Norman

  1. ~farra~ says:

    ek’elehhh… haku menci btoii ngn minah nieeee

  2. EclipsE says:

    MEMEK!!!!!!!!!

  3. LUV says:

    Ooo..pompuan nie name die Sememey…
    Wahh…da makin upgrade,da jd pgurus pulak..
    Tahniah lerrrrr……

  4. suri says:

    eeee menyampah je tgk…

    BN i pun anti dgn die jgk…. grrr…

  5. pinkypanthers says:

    hahaha gelinya ketiak aku…
    apa yg bdk kecik ni tau..
    tau rampas laki org ada ar..

  6. aries_april says:

    AH…………………..
    naik muak la kak nara….
    asyik2x si momok ni ja…
    krang dtg bz lgi truk kna bambu…

    aries xtrkjut lgsg…
    klau dia orng nk ckp dia orng dah kawen pn…
    1 msia x heran…
    bkn pa…
    pblsti mrhan yg dia orng bt slma ni, dh ckp ksi orng naik jelak….

  7. aries_april says:

    kita sndr dh thu teka teki yg dia orng bt sndri tu…
    jngan smpai trkantoi skli lgi udah…
    even time tu korang dh kawen sklipn…
    jga lah apa yg ptt kta jga kat dnia ni…
    bnda ni bkan abadi slma nya…

  8. kuntilanak says:

    dasar perempuan perampas…

  9. pinkypanthers says:

    gambar no4 tu yg wat si normiang cair tu….

  10. aries_april says:

    bkn kta cair ja akak…
    dh jdi xsdar diri pn…
    orng kta apa tu….

    slma ni pn…
    brjlan dlm mmpi…
    hahaha
    :-)
    mcm tu la…
    xtau nk explain…

  11. mila says:

    dia ni pernah pregnant ank norman..tapi cuci kat klinik somewhere dekat2 tawakal…last year..

  12. pinkypanthers says:

    dua2 pun dh angau…
    dia berangan jerk lebih….
    eee mmg bangang..
    mana si bz ni nk dgr dia kutuk habis2an kat si memek ngan sinormiang..

  13. aries_april says:

    ya allah mila…
    btul ker ni?

  14. kuntap says:

    aku xde mood nak tgk citer arora sebab ada dia.. isk isk isk

  15. kuntap says:

    aku naik xde mood nak tgk citer aurora sebab ada minah nii

  16. aries_april says:

    best citer tu…
    aries ska…
    tpi x pe g…
    skrng dia kat hsptl…
    xbnyk sngt la wtk dia…
    hari ni dia lakon dh kot…

  17. aries_april says:

    klau kta x tngok tv…
    sapa g nk tngok citer kat tv tu?
    :-)

    xpa la…
    kita bnci prgai dia ja…
    tpi, aries kna nengok gak…
    mak aries minat si iqram tu…
    :-)
    aries pn tmpg skaki la….
    biasa la…
    rmah orng ssh…
    tv ada 1 ja…

  18. pinkypanthers says:

    kalau dia jadi puteri berudu..
    sinorman lak jadi putera katak…
    hah masa tu aku nengok citer tu hehehe…

  19. DelimaSaraa says:

    apa-apa jer lahhhh…..

  20. pinkypanthers says:

    agak2lhkn apa ilmu yg dia pakai erk leh ngurat sinorman tu..
    nk kata lawa x pun..
    tapi si norman dh mmg dasar miang..

    • Penari Poco2 says:

      ilmu alam kot!!!

      • pinkypanthers says:

        hahaha aku dh lama x dgr perkataan tu Ilmu Alam..
        sbb skang ni kat sek.2 dh panggil Geografi jerk….

        • Penari Poco2 says:

          tue dulu2 zaman komunis lg dah kuar ptaan ilmu alam…
          aku xlahir lg masa tue…skrg dah tkar geo…
          ILMU HISAB plak dah jd math skrg nie…

  21. dia ni malu jee..ari 2 punyelah nafi xde ape2 ngan norman,skrang ape cite,siap ngaku nk kawin lg…agak2nye camanelh norman ngorat dia ni ek, smpai cair si memey nih,yelh diakn budak lg.tp tgk abby 2 garang je nmpak n dlu abby ni penah shoting drama kt rmah sedare saye dia kte abby ni sombong sikit……..

  22. aries_april says:

    aka x da tv xpa…
    nk tngok citer pa…
    on9 net ja…

    aries jdi mak naga…
    ok x akak?
    nak ngap 2 2 ekor tu…
    ksi lnyap dr dnia ni…
    hahahaha

  23. aries_april says:

    abby smbong?
    xda la….
    time tu abby ank dua…
    dia ngan norman baik g time tu…
    dia orng dtng umah sdra abby kat area rmah aries…
    same time rmh sdra dia tu, kwan aries jga…
    ok ja aries nengok…
    prmah…

  24. aries_april says:

    apa ilmu alam…
    ilmu sayang laki orng la…
    bru tul….

    • Penari Poco2 says:

      syg menyayangi sesama manusia xsalah kan…
      kalo benci mbenci hancurlah dunia…hehehe…

      • DelimaSaraa says:

        mimi syg abg norman- abg norman pun syg mimi….kalo benci-membenci, nanti hancurlah abang norman dan mimi….

        • Penari Poco2 says:

          bkn abg normang dan sememeh yg hancur, tetapi beautifulnara yg hancur bab xder bahan sensasi nak di update…huhuhu…

  25. kita says:

    pompuan2 yg komen dalam ni semua cemburu pasai hangpa semua tak lawa kot biasa la cemburu tengok org lebih pada sikit

    nak tanya kat semua yang ada
    apa makna biutifulnara

    • DelimaSaraa says:

      eh helloooooooooooooo………kami semua cun melecun……kak nara siap nak buat pertandingan ratu bloggers lagi tau..kami jer tak nak..malas nak tunjuk2, nt hbs model2 sedia ada tak derk kerja…huh

      • EclipsE says:

        ape hal ko kalut sgt kita??
        ko mst lawa kan?msti muka ko lawa mcm muka sememeh ney…huhuhu…

        • DelimaSaraa says:

          dia tkt kat kita semua.uhuuuuuuuu…

        • Penari Poco2 says:

          xder sbb nak cemburu cik kita oi…
          ko x phm makna beautiful nara ker…ish ish ish…
          saraa ko bg penjelasan sikit secara detail…

        • DelimaSaraa says:

          beautifulnara =

          – beaty – kecantikan

          – nara – nama admin…..

          dan plg senang, tak yah lah nak memikirkan apa maksudnya, bukanya ada peraduan pun………

        • Penari Poco2 says:

          jika digabungkan dua ptaan tue menjadi dua makna iaitu ‘KECANTIKAN NAMA ADMIN”…
          yaaa…itulah jawapan yg dicari-cari selama nie…
          tahniah saraa…
          aku gak yg buat kesimpulannyer…tahniah kat aku…!!!

  26. pinkypanthers says:

    aries kalau jadi naga dh telan dowang muntahkan kat jauh2 sikit…
    eee tolong ar nk cemburu ngan muka cam pecah umah ni…

  27. aries_april says:

    cam na hang kata kami ni tk lawa?
    skit pnya cun lagi….
    hang ja yg tk tau…
    kot lagi cayak dia tngok….

    awat hang tulis lagu tu?
    tk baik dok kata orng mcm tu…
    ceq x ska la kta gdh2x….

  28. kita says:

    nara tu maksud narakarupan ke

    • Penari Poco2 says:

      nara tue ader gak sangkutpaut dier, yang karupan tue menatang aper tah…asal mane pun xtau…

      • EclipsE says:

        asal usul keturunan [email protected]…huhuhu….

  29. memey ni cun tapi malang betul sbb perangai x cun..

  30. aries_april says:

    bkn pch rmah akak oi…
    dh lagu orng pch tong smph dh….

    biaq mami png explain kat dia…

  31. aries_april says:

    narakarupan tu lain…
    tu adik brdik n sppu spapat cik KITA tu….

    ini nara lain la…

    hahahaha
    :-)
    jngan mrah…
    lwak d wktu ptng.

  32. kita says:

    pompuan ni ada sifat semula jadi cemburu pada pompuan lain yang cantik dari dia
    contoh senang mak andam dia solek bukan 100 nak bagi cantik kadang tu tengok macam opera cina jer

  33. aries_april says:

    mna kna mngena mak andam ngan orng cntik lak ni…
    ksi la prbhsa yg sdp eden nk dngor…

    kabo tu elok2x la…

  34. drpd diana d lawa lagi bini aku…

  35. aries_april says:

    aries x fhm la apa pnykit KITA tu…
    mryan nk kan si momok tu kot?
    xdpt…

    • EclipsE says:

      kita tue laki yea?
      ker 2 alam??muahahaha….
      ops…terlebey sudaaaaaaaaaaaaa…………….

  36. aries_april says:

    bru prsan sara tlis kat ats…
    biasa la…
    cmmnt asyk mlmpt ja……
    naik pngkat?
    lbih tnggi dr delimajelita?
    cam tu, krng mlm aries p tnggu kat pizza hut kulim…
    sara leh blnja lah ya?
    :-)

  37. pinkypanthers says:

    jgn2 dia simemek x?..

  38. aries_april says:

    2 alam la tu eclipse…
    pndh?
    sma tmpt @ area lain?

  39. aries_april says:

    tul la tu akak…
    aries pn rsa dia dh…
    xda sapa pn pji dia…

    pji ar dri sndr….
    g pn…
    cara dia tlis cam orng xda education ja…
    smcm ja ayt2x dia…
    momok tu kan study smpai spm(sijil perampas manusia) ja….

  40. pinkypanthers says:

    tahniah wat delima yerk..

    • DelimaSaraa says:

      tq-tq-tq…..tp aku masih di sini..aku pospone sebulan…tkt nanti 1 jer aku pikir, tkt dh tak leh masuk BN..uhuuuuuuuuu

  41. aries_april says:

    jojio..
    nsi aym periuk bsar jauh sngt…
    lgi pn, sara tu…
    nm ja ddk kulim…
    1 jln pn dia xtau….
    slp2x…
    gaint bru bka tu pn dia xtau kat mn…

    • DelimaSaraa says:

      betul……..aku tak tipu..semua aku tak tau..yg aku tau public bank jer sebab bank aku cucuk gaji..yg lelain aku tak tau..maklumlah, kerja aku kan atur surat..tak sempat menjenguk

    • jojio says:

      Nasi ayam periuk besaq kat Kulim pun ada….sebelah AM bank…

  42. aries_april says:

    bru prasn jojio…
    ingt kat ns aym kat jln p air trjn tu…
    kat sblh bank ngan pizza tu pn ada 1…
    lpa la pl….

  43. ati says:

    org nengok puteri arora bukan kerana si memey ni tp sbb adanya rozita che wan, eizlan, iqram dll.

  44. aries_april says:

    laksa srwak…
    poco ja mkn srng…
    kmi dpt pn time poco kawen la…
    tu pn klau jmpt kta orng…
    :-)

  45. kita says:

    aku lelaki
    yang suka tengok pompuan cantik tapi tak suka tengok pompuan yang hati busuk

  46. AIN says:

    BENCI AKU PEMPUAN SEKOR NI
    KPD PEMINAT SI MEMEH NI YG DLU2 SILA LAH
    MEMBENCI DIA
    DIA X LAYAK ADA PEMINAT
    PEMPUAN GATAI! HUH!

  47. aries_april says:

    lntk ko la KITa…
    nk blik la eclipce…
    jab2x g….

    alah sara…
    bank yg wrna mrah tu…
    bang apa tak…
    x prsan…
    blkang KFC tu…

    aries klau p srwak…
    nk kna ajk boss…
    tul x eclipse?

  48. lanToK LeW says:

    huh….!!!!!!
    sememeh ni upenyew….
    nyampah aku….
    buat c norman…..
    ko jgn nyesal bila ko da tua nnt…
    ko tgk laa pe balasan kat korang berdua….
    lancau…

  49. miss suka+suki says:

    . memey gedik lg gatal lg prasan cun
    . ak BENCI tgk minah nie
    . muke da la TAK LAWA
    . ad ht nk jd puteri . xseswai lg !
    . bodoh,bangang
    . eeee bengangnye ak dgn pmpuan nieee !!!

  50. abg jack says:

    abg cukup sokong si mehmeh ni…seorg yg berani…betrustrangdan membanggakan kaum hawa…sesuai dibuat bini kedua..trimalah hakikat norman untukku dan aku untukmu( kata2 memes)utk panaskan hati sapa2 yg jelesss…rampas mrampas kan adat resam dunia…esok2 ada plak org lain rampas buah atinya plakkk..apa nak risau..dunia ni mcm roda dik oii kejap atas kejap kat bawah

  51. Ayeen Roslan says:

    pengurus.gila klako.otak da jamm ke norman tu??

    • shin chan says:

      saye minat sgt ngan memey ni…
      hahahahaaa

      • po..z..tif says:

        aq pn same….haq!haq!!haq!!!…pemenda laa
        beria2 sgt duk ngutuk org….mcm laaa kt2 bek
        sgt…aq xsuka org yg bz.zzzz bowdyyyy

  52. Hassan Deekun says:

    abang….rasa…memey perlu berterus terang dengan wartawan.dulu masa abang mula bercinta…abang gentleman…abang terus announce kat surat khabar…apapun toyota rush yang abang beli cash tetap jadi buah hati abang no 1.

  53. iman says:

    dah kantoi pun blh kluar tv lg kan….knp x kasi hukuman sebat ke mcm model s’pore tu…br die tau….perosak rumahtangga org….kenapa mesti ade org mcm ni kat muka bumi nie…….

  54. aries_april says:

    sabar la iman…
    klau allah jdi kn smua ja orng baik ni…
    xda orng jht lak dlm dunia ni…

    allah sdia kn syurga & neraka…
    kita yg msti bntk diri sndr nk msuk yg mna…

  55. kita says:

    kalau mimi nak kat aku aku pun nak
    cantik tu

  56. aries_april says:

    BGUS LA KITA….
    THEN DIDIK MOMOK TU ELOK2X…
    :-)
    KSI JDI MNANTU PD MAK U…
    JNGN DRI HANTU…
    NNTI SMUA ORNG LARI….

  57. Darkshed says:

    lawa la plak mimi nih..aku x suka dia..tpi klau dia ajak kuar aku on ja..

  58. aries_april says:

    jngn…
    nnti tng darkshed mrah…
    drah mnis tu…

  59. HisStory.. says:

    cantik dak memey ni…

  60. aries_april says:

    ok ja….
    blh than la…

  61. kita says:

    best tu kalau dapat mimey ni
    kalau tak takan norman nak

  62. aries_april says:

    cam na la dia bt smpai nomiang tu nk kan dia….
    :-)

  63. anonymous says:

    damn!
    obvious gila kot yg dia skrg nak heboh-hebohkan kat semua org yg dia MEMANG RAPAT dan SALING CINTA-MENCINTAI dgn norman hakim.
    gila poyo weh.
    get a life woman!

  64. beezeebowdy says:

    salam sume…
    aku beezee la 2 hari ni..x sempat langsung nak jenguk nara.. korang sume sehat ke… take care sume kay.. dah 4th death dah selsema bak tu… td aku tgk news.. yg ke-4 tu melayu girl 20thn kat melaka… sedeynye… ayah dia kata dah suruh anak dia tu gi spital byk kali tp dia degil… bila last2 dah teruk sikit gi.. dia dah dpt pneumonia critical stage.. tp ayah dia tabah betul.. dia kata takdir…
    tak kene mengene aku nye komen ngan entree ni ye… hehehe

  65. beezeebowdy says:

    aries!! ko carik aku ye nak bg komen pasal ulau sawa sekoq yg tgh belingkau ni yek…?? hehehe
    tapi aku cukup setuju ngan nara yg anti ngan si sengalll sekor ni! nara yg tak pernah jumpa tengok ulau sawa 2 ekoq tu hari2 pun hangin 1 badan.. ni apatah aku & jiran2 kat ofis/rumah nomiang tu!
    dulu, kelmarin, semalam & baru tadi dok tengok muka2 2 ekoq yg tak tau malau tu! sume sekarang hidung dah makin tinggi mendongak ke langit jek aku tengok.. makin berbangga dgn diri sendiri & publisiti yg media budusss ni sume bagi… hissyyyy…
    ko bayangkan yek…
    siap sorok 1 keta.. pastu berkhalwat lagi dlm ofis/rumah tu… jadilah.. dlm sejam dua… apa saja pun sempat, kan… hehe
    pastu.. yg sekoq ni kuar dulu… jengjengjeng..! pastu lepas 10min.. kuaq pulak lg sekoq…
    so.. sapa yg takut ngan sapa skrg…??
    punya la budussss kan…??? tak takut ngan Allah.. tp takut ngan diri sendiri & takut ngan jiran2.. cheehhhh!!
    tu ke lawa sangat..??? heeee…. sengallll!!!
    heeee… aku tak boleh la cakap la pasal 2 ekoq ni… berasap la aku & jiran2 kat ukay perdana tu… heee….
    tu la aries!! ko tunggu aku berasap ye….!!!??? hehehe

    pada PO…Z…TIFF….yg komen kat atas tu!!!! nape… ko macam kenallll aku jek ye…. eja bzbodi pun exactly ejaan nama aku yek… hmmm… ko ni berhijrah ke bzbodi dr tempat %^$^&^^&^*&&% tu….??? nyah lah ko balik ke tempat asal ko!! kat sini tempat org2 baik & berhemah saja ok! nara jgn dicemari okay!!! gaya bahasa pun very the po..z..tif.. kehkehkeh…

  66. beezeebowdy says:

    kita fikir lah cara positif okay…
    apa yg penting.. ini dijadikan sau pengajaran pada diri kita, adik2 kita, kawan2 kita, sedara mara kita, kawan2 kita.. & pada sume umat Islam…
    jangan mereka ni dijadikan contoh atau idola…
    jangan kit abuat mcmana diorang buat…
    tak takut Allah.. tapi takut ngan bayang2 sendiri & org lain.. pada masa yg sama dok sebut nama Tuhan jek…
    jangan jadik mcm diorang ni yg sentiasa menghalalkan matlamat & cara… padahal terang lg bersuluh apa yg diorang buat tu! lainlah kalau diorang ber2 jek yg tinggal kat ukay perdana tu.. tapi diorang sendiri yg dok tayang kat sume org kepropaan diorang pastu nak kata org2 sabotaj & dengki ngan diorang… heee…. manusia ke apa diorang ni…??
    seb baik mesia ni takdek papparazi mcm yg kejar princess diana tu.. kalau ada.. mmg naseb tak baik la wahai ulau sawa 2 ekoq oooiii…
    okay la… aku pun dah malas nak cakap pasal sengal2an 2 ekor ni… taktau la nak namakan apa lagi ke diorang ni… only they know what they are doing… & Allah saja yg Maha Mengetahui segala2nya…
    wallahualam…

  67. rockyah says:

    aaawwww……

  68. intan says:

    slam..intan cm nk gtau y xbaik tau klau kt mngutuk org lain..dlm islam pn xbnrkn sm skali mngutuk n mcaci ssama mnusia.redha dgn ape y blaku..ini la y dkatakn ktentuan..bkn hak kt utk mhukum ssama mnusia.siapa kita..

    • beezeebowdy says:

      ini bukan mencaci & mengutuk dak intan… ini adalah hakikatnya.. mari lah intan dtg ke area tu.. sehari saja dah cukup utk intan kaji balik kata2 intan tu… tapi tak tau lah kan kalau intan ni mmg betul2 insan yg terpilih utk sentiasa berkat abaik & meniyakan saja baik atau buruk yg terjadi di depan mata HARI-HARI… especially maksiat diorang ni yg bukan hari2 ditanggung oleh kariah kawasan ofis/rumah tu tapi dah bertahun2 intan…
      jiran2 kat situ bukan main hentam kromo saja berkata2 tapi dah consult ngan alim ulama ustaz mahupun jabatan2 agama… & adalah berdosa kalau kariah di situ tak buat apa2 mcm mengiyakan saja apa saja perbuatan maksiat diorang ni… & bala & kifarah lah yg akan ditanggung sama oleh org2 di situ jika tak berbuat apa2 utk banteras perbuatan 2 ekor ni… salah satunya adalah untuk dedahkan & ceritakan perbuatan maksiat yg semakin menjadi2 dibuat oleh diorang ni sampai ke hari ini dgn harapan yg tinggal harapan agar diorang ni sedar, malu & tinggalkan perbuatan diorang tu… intan faham sekarang…??
      kalau tak boleh nak faham juga… apa kata intan dtg & tengok sendiri…? pastu boleh lah intan bentangkan pula di sini… apa kata intan…

  69. intan says:

    biar la diaorang…yg psti kt bkn mcm2…mnta djauhkn
    bnda2 y xbaik.doakn smoga mreka kmbali ke pngkal jln..smakin kt mngutuk mreka,smakin b’blion plak dosa kt..nauzubillahhh

    • beezeebowdy says:

      betul tu… tapi doa dah sudah… solat hajat pun dah sudah… tangkap diorang pun dah sudah…
      yang tak sudah2 nya hanyalah diorang masih mencemarkan kesucian tempat mencari rezeki halal rata2 org2 beragama Islam di situ… macamana tu intan…? kalau intan kenal dgn diorang berdua ni… intan tolong nasihatkan sikit kat diorang ni… suruh diorang pindah dr kawasan tu, boleh… sbb org2 kat situ dah taknak terima musibah & kifarah akibat perbuatan diorang tu… jiran2 masih belum nak confront diorang depan2 sbb pernah terjadi ada org luar yg buat tapi dibalas kasar & diugut dgn si lelaki…

  70. pundek says:

    korang pmpoan suma jeles tgk si memey dan norman..haha..lantakla diorang bdua nk watpe..bengong

    • beezeebowdy says:

      maaf ye.. aku rasa ko patut tukar la nicks ko ni… tak baik la nama camni.. aku tegur sbg sedara sesama Islam kay.. bukan sbb aku nak bzbodi hal personal ko.. ko pertimbangkan la ye… thanks.. salam..

  71. Zaza Muhammad says:

    lantak aaa dia…
    Puteri Aurora Beradu…. stakat ni berminggu cite dia dok lam spital je koma… cam pelakon tambahan plop hehehe.. org lai lagi le byk wataka dia.
    Sesuai je Norish Karman bwk watak antagonis…
    wah!!! tahu gak aku cite ni, ekeceli aku minat tgk si Iqram tu blakon heheheh… La Dolce Amira pun best.. lepas berminggu tgk cite tu baru le aku tahu cite tu Datuk Paduka Shuhaimi Baba punye…no wonder aaa lain dr yg lain, x tipikal cam lelain cite..

  72. aries_april says:

    ya bz…
    aries br ada ksmptan nk bca…
    dh mkin trpesong ya mrka tu….
    sdh dngr….

    • beezeebowdy says:

      hmm.. salam, aries.
      tapi dah ramai pulak kata lantak laaa diorang…
      so.. kita biarkan je la diorang ye…
      makin berpinar lah mata, otak & hidup jiran2 tempat cari rezeki halal kat ukay perdana tu…
      Ya Allah… jauhkan segala bala & kifarahMu pd kami2 di situ yg takde sangkut paut ngan sengall 2 ekor tu… amin…

      • jed hijau says:

        namapun sengal…jangan dilayan ditangkap je….

        • beezeebowdy says:

          hmm.. salam jed, salam aries.. salam sume…
          esok @ 31 Julai 2009 – sambung kes diorang kat mahkamah syariah gombak
          hari ni hilang… seperti biasa setiap kali nak hearing…
          hehe…
          tgh berlatih baca skrip utk esok kot kat mana2 kot…
          bawah pokok jambu byk ulat bulu… hehehe.. jahatnye aku!

  73. aries_april says:

    amin…
    mga ap yg kta doa kn…
    sma2x mnjdi ya bz….
    bri lah mrka ptnjuk,,,

  74. aries_april says:

    sbr ya kak jed…
    urut dada tu cikit…
    :-)

  75. zerra says:

    aku nak cakap gan beezeeybowdy…meg toll r sorang dak kt melaka nie died..tp ak xsure sakit aper..pegawai aku kata h1N1 tuh..huhu bahaya kan..akunie dahla keje kt zakat melaka..memg dekat r gan tmpat dak died tuh..b4 nie memg ak bese g kedai makan tempat dia..tp sejak dengo H1N1 nie haram aku xg sana..huhu xsangka tooll.melaka ckang bahaya..korag d nasihatkan jgn g sini dulu.mama akupun xbg lik dulu..huhu

    • beezeebowdy says:

      salam, zerra..
      ye aa.. aku dengar dlm news semalam.. sian kat ayah arwah.. ayah dia kata anak dia yg bantu dia kat kedai tu kan.. dia demam seminggu.. ayah dia kata jenuh suruh dia gi klinik dia kata taknak aa.. demam biasa jek.. alah.. mcm kita2 jugak.. demam2 biasa je.. malas aa nak gi klinik kan.. makan uphamol ke.. boleh hilang rasa kan… tapi lepas seminggu tu ayah dia kata mcm dah teruk bawak la gi spital.. dia dah dpt pneumonia (paru2) tahap kritikal.. tu penyebabnya.. & coz of that virus la pun…
      sian betul ayah dia kata lagi.. kalau awal gi spital entah2 anak dia hidup lagi… huhuhu… tapi ye la.. ajal arwah mcm tu.. kit ani tak tau lagi macamana…

  76. aleyaa says:

    ahh blah la lu norman….dlu kate si memek ni naif la,bru lg dlm industri la…kalo btol2 naif awat hang ambik die jdk pengurus??bangang!!!

  77. yana yana says:

    Norman-Memey-Memey-Norman huhu!!

    selesema babi tu dah sampai kat sungai petani dah . aku ari2 kekadang bawak skuter lani rasa takut gila.siap pake penutup hidung lagi. ahad lepas tgk TV8 rancangan Hocak! hahah siri cina tunjuk masak babi. tu pun depa tak takot lagi..apada..!!

  78. yana yana says:

    lupa!! aku tgk depa ni ( si memey ngan abg norman dia) makin lama makin lucula hahahha!

    • beezeebowdy says:

      salam, yana… ko ni pun lucu aaa… kelakar… terkekek2 aku gelak ko buat lawak… tapi bagus aaa… meredakan suasana…
      dah merata2 dah virus tu… dah tak tau mana nak lari dah kan…
      ni mmg ikut nasib je la kita ni sume…
      kalau masjid2 buat solat hajat mintak dijauhkan musibah virus ni pun bagus kan… kita sendiri pun boleh buat jugak…

  79. pinkypanthers says:

    hampeh tul kat keliwon arini simemek lak brlakon..

    • beezeebowdy says:

      hehehe.. pinky… ko tgk ke keliwon tu tadi…?
      suke suki ye si memek tu senyum dgn aksi gedik dia.. heeee…. mesti ramai yg sokong dia jatuh chenta ngan dia kan..ala ala gaya very very the sweet gitu… hehehe
      elok jugak memek tu belakon sbb aku tuka channel 1 tengok forum perdana… alhamdulillah…

  80. kila87 says:

    norman upah memey jd pngurus sbb free hhu budget~ ngee

  81. intan says:

    hrp2 wbak slsema babi ni xmnular n dpt diatasi
    scepat y mgkin..ksianny klo pnyakit ni tkena kpd bayi2 n
    ank2 kcil y xtau aper2…seram pl rsnya nk kuar rmh…sm2
    la kt mdoakn smoga virus ssema babi ni dpt diatasi…

  82. ariana says:

    memey bongokk tu nak jadi queen control takut Norman bahalul terberlakon dengan xwife dia…Memey arini ari ko esok ko tahulah..aku harap masa ko mgandung Norman ada betina lain aku mendoakan ketidak bahagiaan ko berdua…fikiran singkat…pelakon tak ada otak

    • Z says:

      betol2222………
      aku pown same doakn mase betina miang nie pregnant,si norman ade betina len gak!!!!
      keliling pinggang..
      bwu dye taw langit tinggi or rendah!!!!!

  83. Z says:

    da r perangai xsemenggah…
    bley plak berlakon jd puteri kesygn owg rmai..
    ptotnye dye nie bwak watak nenek kebayan ato pown betina perampas….kalo dua watak nie mmg sesuai sgt2 ngn ko sememeh!!!!!
    nyampahnye!!!!da sampai tahap gile gaban r!!!!

  84. are-are says:

    guana memey tak dok jantan lain nak ambik laki org ambikbajek comel, bajek top

  85. Dusuncefe says:

    Constipation Fiber Medicine
    alprazolam online without prescription
    Xanax is associated with a number of side effects, some of which are very serious and others more common.
    http://www.thejamescompany.com/ – xanax sale

  86. Jailiahaire says:

    Yulee Drug Bust
    [url=http://www.thelocalcelebrities.com/]buy cheap viagra[/url]
    name and personal details) have been edited to make the user anonymous.
    [url=http://www.thelocalcelebrities.com/]buy cheap sildenafil[/url]

  87. I had been just searching for appropriate website content for my assignment research and I happened to stumble upon yours. Thanks for your valuable info!

  88. Hi, i just thought i’d post and let you know your blogs layout is really messed up on the K-Melonbrowser. Anyhow keep up the good work.

  89. VomSpagma says:

    Drug Bust Duke’S Columbus Georgia http://www.baby-energy.com/ – levitra
    levitra for sale Other than that it is amazing! At least the sex is! Go get yourself some levitra and have some fun for both you and your partner! http://www.baby-energy.com/ – buy levitra online First of all I am in great shape mentally as well as physically. http://www.baby-energy.com/ – buy levitra online

  90. John967 says:

    Very nice site! [url=http://apeoixy.com/xqqvqq/2.html]is it yours too[/url]