Written by AbangNara | February 26th, 2009

gambar terbaru erra fazira mengandung

Senang hati melihat gambar terbaru Erra Fazira yang sedang mengandung. Erra nampak ceria dan gembira walaupun semakin menghampiri saat melahirkan anaknya.

Yang paling best semasa hari jadi Erra Fazira baru-baru ini, rakan-rakan artis telah pun membuat kejutan dengan memberikan hadiah untuk bakal anak dia. Bagus betul dapat member-member baik macam tue.

Lagi gambar-gambar terbaru Erra Fazira sedang mengandung @ pregnant dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru erra fazira mengandung

gambar terbaru erra fazira mengandung

34 responses to (TERBARU)Gambar Erra Fazira Mengandung

  1. saloa mambok says:

    tunang dua kali..kawin dua kali…baru bahagia..kalau aku mahu nagis satu perigi….x mampu nak hadapi dugaan mcm ni

    0
    0
  2. miss^debab says:

    nie laa hikmah yg dier dpt d’sebalik dugaan yg dilaluinyer..
    semoga kekal selamernyer..

    0
    0
  3. betul betul betul. harap-harap kali ni berbahagia sampai bila2

    0
    0
  4. delilac says:

    erra tetap menawan wlpn pregnant

    0
    0
  5. ehem says:

    wow beso nye tummy die.sedappp laki die ni.layan susu mlm2 haha.sexy siot tgk pompuan pregnant perut besar ni.bukan perut je besar yg tuttt..tutt.. klau tiap2 ari isap besar syiling 20 sen

    0
    0
  6. Sakura says:

    Apala ehem ni..ke situ pulak…Mudah – mudahan senang proses bersalinnya…Dapat kembar lagi le bertuah;-)

    0
    0
  7. cutty says:

    alhamdulillah…akhirnya erra bakal menimang cahayamata hati yg pertama……semoga berbahagia hendaknyeee….erra tetap anggun dan jelita walaupun berbadan dua….tahniah!!!!!!!

    0
    0
  8. cutty says:

    love erra…………….

    0
    0
  9. eliza says:

    dugaan yg dtg pasti ada hikmahnya kalau insan tu sabar menghadapinya, itukan janji Allah. Moga Erra akan tenang & bahagia selamanya dan diberkati dunia & akhirat. Amin.

    0
    0
  10. azie says:

    bahagia n gembira sgt tgk erra finally happy dgn emran,bkn calang2 org dia dpt tu…maknanya mmg Allah nak bg yg terbaik pd erra pas diuji dgn mcm2 benda.i pray for u erra walaupun tak minat sgt kat erra,cuma i adore ur strength n personality yg tak cpt melatah n baik dgn seme org.tgk la, wartawan malaysia pun tak berani tulis citer tak elok pasal erra.erra ni pandai jaga hati…hehehe.

    0
    0
  11. princess says:

    hmm hope erra lpas nih bertambah bahagia la dia hendaknya…
    best sgt tgk dia da ngandong…

    0
    0
  12. Sakura says:

    Salah satu tanda keberkatan wanita itu ialah cepat perkahwinannya, cepat pula kehamilannya dan ringan pula maharnya (mas kahwin). Sebaik-baik wanita ialah wanita (isteri) yang apabila engkau memandang kepadanya ia menggirangkan engkau, jika engkau memerintah ditaatinya perintah engkau (taat) dan jika engkau berpergian dijaga harta engkau dan dirinya. Dunia yang paling aku sukai ialah wanita solehah.

    0
    0
  13. miss says:

    walau pun benadan 2 erra tetap cantik manis saya doa kan supaya bahgia sampai akhir hayat ……… dan sehat selalu………. selamat melahir kan anak………….

    0
    0
  14. miss says:

    loveeee erra n take care

    0
    0
  15. Ade Ku Kesah..? says:

    dah bersalin ke kak erra kesayangan kite ni…?

    0
    0
  16. cinderella says:

    ape la si ehem tu…gila gaknye…
    ko suka x klu org ckp kt bini ko camtu…
    kan erra pregnant,bkn saje2 nk sexy…

    0
    0
  17. aku says:

    mg brbahagia yer kak erra
    msti baby kak erra yg bkl lhir nti comei mcm mama dia jgk
    apa la ehem tu…otak lucah btul…
    xbaik tau kata kt org
    tak kena btg hidung sndiri lg…

    0
    0
  18. Keramat says:

    apa rasanye pregnant ye kak erra?
    ape pun,jagalah apa yg kamu ada sekarang sebaik mungkin ea.

    0
    0
  19. Sakura says:

    Hanya orang yang mengandung je tahu rasanya;-) Bila baby nak lahir ni Kak Erra ?? esok 25 mac dah kan??? Apapun semoga selamat dan dipermudahkan proses bersalin…amin

    0
    0
  20. lilies says:

    nmpk chomey jer… hmm..my sis pon ngan pregnant.. xsbr tgu baby die..hehehehe..

    0
    0
  21. flower says:

    cute ler erra ni..
    x sbar nk tggu ank dia lahir..

    0
    0
  22. engku aleesya says:

    erra dah selamat bersalin baby girl!!

    0
    0
    • ida uniten says:

      Tahniah erra….
      Tp jgn la sorok gmbr ank tu lama sgt…
      nak tgk la.. mesti cute mcm mummy dia ye….

      0
      0
      • Sakura says:

        Memang cute….sabarlah…kita hormati permintaannya..Lagipun dia dah janjikan nak bagi tengok..bukan x bagi langsung

        0
        0
  23. Wenn & Felly says:

    Hai,Kak Erra…

    Tahniah dengan kehadiran Engku Eleesya…
    Semoga kak Erra bahagia selalu…

    May God bless…

    0
    0
  24. melissa says:

    rasanya engku emran leh jga erra dgn sbaik2nya..
    erra cool dpt laki pn cool gak ok la 2 kn??? aminnnn

    0
    0
  25. shana says:

    Love Kak Errra!!! stil de bestttttt!!!!!!

    0
    0
  26. zanita says:

    suke tgk kehidupan mak cik erra kiter ni skang ……..kiter rase macam kiter pun nak ngandung hehehehe…………

    0
    0
  27. izzanie says:

    oi perut perasan dah besar

    0
    0