Written by AbangNara | June 24th, 2009

dang suria ad samad

Tahniah kami ucapkan buat Dang Suria dan Ad Samad. Dulu kami pernah paparkan gambar diorang berdua bercuti bersama. Kini kami nak ucapkan tahniah sebab khabarnya dah nak bernikah akhir Jun ini.

Dang Suria nie adalah seorang ibu tunggal manakala Ad Samad nie kalau tak silap pun duda rasanya. Kalau salah tolong betulkan ye. Apa-apa pun tahniah. Tahun 2009 memang tahun selebriti Malaysia berkahwin dan beranak nampaknya.

41 responses to (TERBARU)Dang Suria Dan Ad Samad Nikah Jun Ini

  1. nunu says:

    TAHNIAHHH!!!!!
    TAHNIAH!!!!
    TAHNIAH!!!!!!!
    TAHNIAH!!!!!!!

    0
    0
  2. badboy says:

    elok la membina masjid..

    0
    0
  3. badboy says:

    tp aku rasa tiap2 thn ada jer artis kawin n bercerai..
    siap tiap2 thn ada wedding of the year lg..
    tak kurang hebatnya dengan isu bercerai yang penuh kontrevesi..

    0
    0
  4. badboy says:

    ape kene ko ni nunu..
    cam tak betul jer..
    ke ko frust..
    tp dieorg ni klu dah p bercuti dah mmg kene nikah la..takut dah kawin jer..

    0
    0
  5. jojio says:

    Inviroment dia worang dah macam tu…
    Hari2 keluar makan,pi pantai, tengok wayang….lama2 syok lerrr…yadaaa….

    0
    0
  6. Kak Su says:

    Ni gambo dah kawen ke?..

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      camtu aa kak su, org skarang…lum nikah pun posing ngalahkan org kawen.. kena plak sorg tu MJ..sorg tu Duda…dah ade xprince tuh… anyway moge jodoh DS (bkn delimasara) yg kali ni akan berkekalan….amin

      0
      0
  7. puteriaquarius81 says:

    akhirnya. elok ler tu

    0
    0
  8. singaganaz says:

    laju giler sapa yg jalan kt blkg diorg tuh…

    0
    0
  9. badboy says:

    kaksu..kawen n nikah lain..
    tntg gambo ni dia org dah kawen ke belum no komen.bak kata nabil..lu pikir la sendiri..
    ar ah ek..npe gambar org blakang tu jd cam tu ar..dah kene edit ker gambar ni..

    0
    0
    • delimajelita says:

      ntah ler..ntah2 hantu keliwon melintas tak? follow depe blk bercuti…eeiiiii…

      0
      0
  10. Lovelyvic says:

    Dia ni bekas isteri pembaca berita “apa kejadahnya” tu kan? huhuhuhuh….
    Ok la tu…. mak janda jumpa Pak duda…
    dua2 berpengalaman….
    kalau bernikah lambat2 tu la jadi nya…
    kawen dulu baru nikah…
    masalah… masalah…..

    0
    0
    • Akak Leen says:

      setau akak dia ni bekas isteri pembaca berita sukan dulu, abu bakar atan… tp x tau la klu lps tu dia kawen plak dgn pengacara edisi siasat ‘apa kejadah’ (sori, nama x ingat’) tu..

      0
      0
    • damia zahra says:

      yg wan kamarudin a.k.a..’apa kejadahnya tu’ plak..kawen ma saper ek?..
      aper kejadahnyer aku ni nak amek tau pasal dier?..
      adesss…huhuhu

      0
      0
    • jed hijau says:

      bukan ke bekas isteri Atan penyampai sukan tv3 tu…..

      0
      0
      • damia zahra says:

        bukn atan tu x pak mertua c dang suria ni ker?…kan pengulas sukan tu namanyer abu bakar atan?…
        ko neh jed…lom sembuh lg kot ko neh?…
        ko da sehat ke jed?

        0
        0
        • Lovelyvic says:

          adoi… guling2 aku gelak

          0
          0
        • damia zahra says:

          hokhokhok..da x timbul tus c jed neh…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          Abu Bakar Atan ler. Ekceli tu pun dah 2nd marriege dia. Sblm tu masa memula joint tv3, dia dah kawin tp ngan org biasa aaa bkn celebriti…klu x silap keje bank… and sblm tu, masa dia blajo kat itm (la ni UITM) shah alam,,,, dia penah kena tangkap khalwat ngan Awie Wings… tu psl awie x jadi nikah ngan Su (Normalawati)..frust gile mamat tuh, jadilah cite sembilu, tp kes tu digugurkan sbb x cukup bukti…. and Su tu plak, dia bertemu jodoh ngan engineer petronas, encem siottt. Su tu pun cantik jelita orgnye… yg aku kenal sesgt psl masa aku keje kat Paka lu, housemate aku cikgu ank2 dia, pas skolah ank2 dia dok umah aku, kitaorg bukak ala2 nursery gtu… peh!!! lari tajuk le plak aku nih…sori Nara, enterframe kisah awie zaman dulu2…

          0
          0
        • trAnsFormeRs says:

          pergh za full story ko bagi…
          yg kisah awie 2 aku x tau pun…mati2 aku ingat first lover dia si erra 2 ….

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          erra tu kire 3rd aaa, sbb lepas dia clash ngan buah hati dia tu, awie ade kapel ngan awek singapore…best nama dia, Mesayu Kirana, stewardess kat singapore airlines… pastu baru ngan Erra…tu kire yg dia declare, yg dia x declare tu, wallahualam…bese aaa artis…

          0
          0
        • trAnsFormeRs says:

          dasat juga si awie ni dr bujang smpai dh kawin pun prangai x brubah…

          0
          0
        • jernih says:

          ZM..kawu tau sapa nama awek awie yg ke
          berapa x igt lak.. yg ditumbuk oleh abang awek itu
          rasanye bekas anggota kumpulan bloodshed
          huhu kan dulu ada kecoh pasal ni…

          terkisah awie lak..

          0
          0
  11. jerneh says:

    aq penah jumpa DS (bukan delima saraaa..) live
    kecik molek jer MJ ni, mcm dak sekolah menengah
    dgn beg galas belakang gitu..
    mmg comel lah

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ingatkan nak cakap ke aku kecil molek, comey lote, lawa, kiut miut…hehehehe

      0
      0
      • damia zahra says:

        aku pun ingat c jerneh ni ckp pasal ko sara…hokhok..
        aku plak pernah jupe datin norazlina redzuan tu…
        pun kecil molek…hitam manis orgnyer…
        tahniah tuk dang suria…moga berkekalan lah hendaknyer…amin…

        0
        0
  12. trAnsFormeRs says:

    sejak dia brceraiu ngan abu bakar atan (sipengulas sukan 2) mcm2 aku denngor cite x elok tntang mj ni…
    mudh2an dia brubah…
    harap2 prkawenan yg ni kekal hingga ke akhir hayatlh hendknya…

    0
    0
  13. kira-kira says:

    napela g pilih ad samad …
    elok2 kawin ngan abu bakar atan cari yang lain…
    ni la dunia artis..lom ape2 la da pegi bercuti bersama..
    mencemar imej islam……………………

    0
    0
    • trAnsFormeRs says:

      sebenarnya aku x kenal sape ad samad ni…
      dia penyanyi ke?

      0
      0
      • kira-kira says:

        aku pn xtau spe ad samad ni??
        komposer kot..

        0
        0
        • jernih says:

          penulis lirik lah selalu
          dgn pencipta aidit alfian tu..

          x silap aq lagu yg top
          dia syair si pot puri kot.. hahaha
          syair sipari pari la.. zamani nyanyi..

          0
          0
  14. bangiperdana says:

    korang nie semua jeles ke…
    biarkanlah diaorang bahagia…

    sapa2 yang belum kahwin ..jangan cakap banyak nanti ko kahwin tahulah

    0
    0
  15. zasss zasss says:

    tahniah! kawen juge akhirnya. member aku ada buat practical kat NTV7 dulu. dia cite hebat gak pompuan ni, ala2 socialite gitu. (yg tak berapa class la)… selalu gak nampak dia ni, hhhmmmm very the.. lah… (sowwy, terkutuk lak) … tapi, mcm berlawan-lawan dgn ex dia tu kan.. ex dia kawin dia pun kawin., apa2 pun selamat menikah lah.. jgn dah kawen pun still bebas mcam org tak kawen lagi..

    0
    0