Written by AbangNara | July 30th, 2009

tudung myza

Pandai betul bekas isteri Akhill Hayy, Maizawati Zainal meneruskan kehidupan selepas bergelar J. Sekarang nie Maizawati dah ada tudung jenama sendiri yang diberi nama tudung Myza. Maizawati jual tudung nie secara online jer kat website dia. Kalau nak tengok boleh klik kat sini.

Baguslah jugak Maiza buat macam nie. Nak harap si Akhill bagi nafkah kang terlupa plak. Duit kena carik gak. Mana tau time emergency nanti leh digunakan. Bijak jugaklah Maiza nie. Tak bergantung harap kepada bekas suami dia tue.

Oh ya bercakap pasal tuduhan sihir kepada Waheeda bak kata si Akhill. Maiza cakap daripada dia sibuk-sibuk gi carik bomoh nak menyihir Waheeda, baik dia jaga anak-anak dia. Takder keje nak menyihir nie. Buat habis beras jer. Duit pun habis gak.

Apa-apa pun tahniah kepada Maiza sebab menunjukkan kecekalan dan ketabahan hati seorang wanita. Good luck to you.

P.S: Nampak cokelat gile mata si Maiza nie. Hehehe. Oh ya, esok lah kita cerita pasal pertandingan pengkomen terbanyak tue. Hari nie tak sempat. Tapi yang penting tarikh mula ialah pada 1 Ogos nanti.

81 responses to (TERBARU)Maizawati Kini Jual Tudung Myza Secara Online

  1. EclipsE says:

    sian dia ney..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. EclipsE says:

    kak nara start 1st aug till when?end of month ker?
    present biar yg mahal2 sket…hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aries_april says:

    thu jojio nk pos kat sapa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Lovelyvic says:

    Pandai carik duit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    cntik…
    ptt la nk pos p srwak….

    nnt leh bli kak mak aries sama ni……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pot Pet says:

      cik aries jgn lupe beli utk diri sndiri jgk ye.
      itu lebih afdallll..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        sygnyer…fesyen tudung dier xsesuai ngan aku bab aku pakai selendang…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. EclipsE says:

    rezeki dia…n rezeki anak2…
    laki dia pun dpt rezeki gak…korang pk lah sndr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. jojio says:

    Asik makan nasi kandaq jer, nak makan kek lapis lak ler….hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      haaa…cakap pasal kek lapis…kat swak nie lah dah tersohor dan sinonim dgn kek lapis…
      aku suke buat time2 nak raya…uh…best…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    xpa la…
    nnti tggu kat bayan lepas…
    aries nk ikt jg…
    nk jmpa gak kak ipar aries tu yg tnggu kat srwk……
    :-)tul x poco?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      kak ipar ko kat swak???…saper…???
      mane tau aku knl dier kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aries_april says:

    bru nk start mngomen…
    orng pla xda…
    xbest ar cam gini…
    :-(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jojio says:

    Tido agak nyerrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    tu la…
    tdi rmai ja….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. EclipsE says:

    ade ney haa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    bru nk mncul…
    bz ya boss?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    25 bru…
    xksah…
    mkn 1 hri $10…
    boss blnja k?
    ok ja klau nk cut 25%

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    mna leh cam gitu…
    pose2x ar…
    ni kna blnja…
    kna tunai kn dlu….
    tul x?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    alah cekodok ja…
    mrjuk ar cam gini….
    ingn nk blnja nsi aym ker…
    ada gak best nya…

    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    ok ar….
    aries out dlu ya?
    bye smua…
    slmt ptg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. HOT ZOOM says:

    hehehe untung si maiza tu BN dah tolong promot web dia.
    pepun tahniah buat dia yang berjaya buka butik online.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. kuntilanak says:

    tudung die jual mcm fesyen selendang ct lee..tp yg nie tutup jmbul terus….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. ninikebayan says:

    kalau dia kwin lagi ertinyer ni kali ke 3 la kan??huhuu..anak pon dah 6..ngan laki permata anak 1,ngan laki ke dua anak 5,kalau laki ke tiga??ayoyo yoyo….tapi takper REZOKI ALLAH….COBAAAAAN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      ala br 6 nek….huhuhu…blm 10 lg…
      ade kuota lg 4…
      laki ke 3 anak 2…laki ke 4 anak tmbh lg 2….ckup la 10…dpt lg kawen 4…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ninikebayan says:

        gagaga..Oooi..apa perli orang ni hah..hehe.dah jdi suratan takdir terimo jer la kan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. MemBesar says:

    apa nyer eclipse ni.. nk doa org cerai g ke.. tak baik tau
    !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ricky says:

    jodol,ajal,maut dah ditentukan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. pening says:

    Elokla tu..ade gak income masuk…dr nak tnggu nafkah c Akhill…kalau masuk x pela gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. sian…..camanelah akhill hay 2 blh nak kt waheda 2 bkn lawa pun, kasar, lps 2 jenis cpt melenting klo dprovok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. pinkypanthers says:

    good night…
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Zaza Muhammad says:

    Hidup mesti diteruskan….. kena ade back up, berniaga is the best way to gain more income.. aku pun wpun dah keje tetap, ade suami gaji best, aku still wak business online…
    Tu psl, org ppuan ni klu ade peluang study tu, blaja aaaa. at least bile Allah duga katakan suami tinggalkan ke suami meninggal ke, hilang upaya ke at least ble teruskan hidup mcm biasa, selain generate income, bole bzkan diri drpd pk menda2 yg lepas… let gone bygone…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. pinkypanthers says:

    hmm tul tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. pinkypanthers says:

    hmm tul tu..
    aku sokong..
    hai pepagi ni xde sesapa ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Glamer says:

    Dulu minah nih kata dia bukan bini selebriti tanpa dier sedari kini dier pun dah jadi selebriti jual tudung myza pulak. Cakap x serupa bikin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Glamer says:

    Silap la korang anak dia bersama akhil 3 orang dan 3 orang lagi nak bersama laki pertama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Glamer says:

    Silap la korang anak dia bersama akhil 3 orang dan 3 orang lagi anak bersama laki pertama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Glamer says:

    x best la kalau dah dua kali bercerai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. anonymous says:

    pergh.
    akhil hayy ckp dia nak sihirkan waheeda?
    tak kan lah ex-wife kau sekejam itu akhil oiiii.
    pikiaq lah sket!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. pinky says:

    eh.. rupa maiza kat website dia tu macam sofea jane lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. konnecc says:

    miza busuk x gosok gigi..pakai lipstik tebal2.. tapi mulut bau busuk lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. tenang says:

    sabar la ya myza..ya kami tahu berat mata memandang berat lagi bahu memikul. tapi takpa, Allah ada.. dan dia MAHA ADIL.. kau sabar byk2 ya.. ikhlaskan dan redakan, DIA pasti kurniakan mu seribu kebaikan dari sisiNYA.. suatu hari nanti hatimu lapang selapang-lapangnya. kau tidak perlu terikat kepada lelaki yang pada bila-bila masa boleh melukai hatimu. kau akan gembira dengan kemerdekaan dan kebebasanmu. jalani hidupmu baik-baik. biar susah wang tapi tidak susah di hati. jaga anak2mu baik-baik. beri mereka pendidikan agama dan duniawi secukupnya, kelak mereka akan membelamu di hari tua..

    yang dah berlalu biarkan berlalu.. usah tergesa2 mencari pengganti. cukuplah dengan apa yg telah dilalui. cinta kepada Allah lebih baik daripada mencintai lelaki. lelaki hanyalah hambaNYA. dan setiap hambaNYA, lelaki mahupun wanita, tentulah ada kelemahan masing2. dan lelaki selalu lebih lemah dari wanita, kerana tiga TA (wanita, takhta dan harta). wanita selalu lebih kuat dari lelaki kerana tiga ME (mengandung, melahir dan menyusukan..) dan kerana itu, Allah pasti membelamu selagi kau menjaga dirimu sebaik-baiknya. jagalah diri kita wahai semua kaum wanita..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. n0name says:

    dah ciom ke bau mulut dia tu ko kata busuk?huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. konnecc says:

    tu gigi die kuning…x nampak kerrr!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. […] lagi tak kami pernah citer pasal Maiza yang jadi duta untuk tudung Myza? Sekali dah kena tipu da ~~ Kesian kat Maiza. Baru nak berjinak-jinak ngan dunia perniagaaan dah […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. jenguk2 la butik tudung sya!! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Nora says:

    Tumpang laluan untuk promo biz online.Modal serendah RM150,dpt 3 set minyak wangi dan website promo percuma.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Bebe Balloon says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Haley Huges says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. akmalhakim says:

    nice

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. gpswatches says:

    awesome, this weblog guaranteed is neat. What concept did you employ for it?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Anonymous says:

    How-do-you-do? a helpful post buddy. Thnkx Unfortunately I’m having problem with ur RSS feed. Fail to subscribe to it. Is there anyone having similar RSS feed issue? Anyone who can help kindly reply. TQ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. I have been reading out some of your stories and i can state pretty nice stuff. I will definitely bookmark your site.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Spot on with this write-up, I truly think this web site wants way more consideration. I’ll most likely be once more to read far more, thanks for that info.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful info specifically the final phase :) I take care of such info a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and good luck.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. hello!,I really like your writing very much! proportion we communicate more approximately your post on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Taking a look forward to peer you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0