Written by AbangNara | March 4th, 2011

tengku zawiyah

Kata orang kalau dah jodoh tak ke mana. Bekas isteri Datuk K, Tengku Zawiyah Tengku Izham bakal berkahwin sekali lagi setelah berpisah dengan Datuk K pada tahun 2005. Ada sesiapa yang tak kenal Datuk K? Datuk K ialah lelaki macho bermisai yang telah berjaya menyunting penyanyi nombor 1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza menjadi permaisuri hatinya.

tengku zawiyah

Tengku Zawiyah bakal berkahwin dengan seorang ahli perniagaan dari Sabah iaitu Datuk Joseph King atau nama Islam nya Rayyan JK Abdullah. Untuk maklumkan, Datuk Rayyan JK Abdullah telah memeluk Islam pada awal bulan Februari dulu. Majlis pernikahan mereka berdua akan berlangsung 12 Mei ini.

tengku zawiyah

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua atas perkahwinan ini. Semoga semuanya dipermudahkan. Datuk K pun dah ucapkan tahniah kepada bekas isterinya atas berita gembira ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

301 responses to Tengku Zawiyah, Bekas Isteri Datuk K Bakal Berkahwin Semula

  1. makcikbedah says:

    tahniah

    0
    0
    • me says:

      alhamdulillah..bakal suami nya pun lg macho n handsome dr dato k..hopefuli lagi baik n lebih bertanggung jawab..bkn yg kene goda sket da tinggalkan anak bini..happy 4 u tengku!..=)

      0
      0
      • SITI SIFIR says:

        SEBENARNYA SITI NI LAH YANG PERAMPAS SUAMI ORANG….KALAU ARTIS LAIN DAH LAMA KENA KUTUK…KALAU SITI SIAP PUJI LAGI.. HUH

        0
        0
        • Lovely says:

          BETUL3
          TOK T SAH2 MERAMPAS LAKI TENGKU
          BIARLAH RAHSIA PERCINTAAN MEREKA
          SEBAB MASA TU TENGKU MASIH ISTERI TOK K

          0
          0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          semoga berkekalan lah hendaknya….

          0
          0
        • lulu says:

          dah jodoh Tuhan tentukan..tak baik cakap camtu.
          padahal Tengku Zawiyah pernah cerai rujuk 2 kali masa kahwin dengan Datuk Khalid so memang dorang dari dulu tak bahagia..

          setahu saye,Siti kahwin selepas Datuk Khalid jadi duda so tak timbul soal perampas.

          0
          0
        • Nina says:

          Rampas ? Tok K & KakZ dah pernah becerai then rujuk balik just for anak2 tau. And for the second divorce dorang dah tak duduk sebumbung for ONE year even before Tok K jumpe CT. THEY filed for divorce (second time) in 2003. And the process bercerai + custody + asset management took 2.5 years tau. And even a dumblonde knows not to blame Ct for that. Ct is in NO WAY merampas Tok K dari KakZ. Pernah bace ke KakZ tuduh atau kate Ct perampas ? Even the hard cold truth yg dia reveal dalam Nona (first magazine to interview her lepas Tok K & Ct kawin), she DENIED Ct has anything to do with her divorce. “Takde sepahaman” ….
          Sila baca court stetmens on joint custody tok K & KakZ ye. Docs ni jad jd public property dah. Tak reti2 ?

          Ni same kes dgn tudung Ct la ni. Ct dah nafikan dia bertudung, ramai lagi yg bongok memandai2 kate dia bertudung. Kut ye pun nak kutuk, kutuk la betapa tak lawanye serkup dia tu MOST OF THE TIME.
          Bab rampas2 Tok K ni ….. sila bagi SATU media kat Malaysia ni yg berani kate Ct rampas Tok K atau Ct penyebab TokK/KakZ bercerai ?? Even Buletin Utama (tabloid paper) pun issuekan RALAT ala ala kecut takut kena saman.

          Tak reti reti ??

          0
          0
        • Siti Sifir says:

          Lagi si manggkuk taksub ngn siti , podahhhh

          0
          0
        • Porshe says:

          cuba korg google ni: “tengku zawyah raikan birthday anak”

          ish3x.. terkejut besar aku.. x sangka perangai TZ pun 2×5 dgn CT.. teruk cara dia sambut birthday anak ke-4, si Azief tu.. try la tgk.. siap ada pondan, baju pun seksi gila!!

          0
          0
        • IT says:

          SUDAH2 LAH KO LOVELY. SUME TAHU KO TU JANDA KESUNYIAN. GERSANG MEMANJANG. HAHAHHAHAHAHHAHA

          0
          0
        • lolyat gang says:

          jejaga siti sifir
          kang askar siti semua dtg nk tembak ko
          haha

          0
          0
        • SITI SIFIR says:

          Askar kepala taik…

          0
          0
        • Porshe says:

          cuba korg google ni: “tengku zawyah raikan birthday anak”

          ish3x.. terkejut besar aku.. x sangka perangai TZ pun 2×5 dgn CT.. teruk cara dia sambut birthday anak ke-4, si Azief tu.. try la tgk.. siap ada pondan, baju pun seksi gila..TZ pun bukan baik sangat..

          0
          0
        • kui3 ak xbrsalah says:

          hoi!!!! jgn kalo xtaw pe2..jgn ckp yer!!!!! xyah nk pkir sgt la bab rampas2 nie… kalo btol ct 2 rampas… xder nye zawiyah 2 nk cri len la…!!!!!! ingt yer… isteri yg dtglkn suami..sbb pompuan laen rmpas… dye xkn brkawen laen… ^_____^ tp kalo dh jodoh pe nk wat… =)

          0
          0
        • SITI SIFIR says:

          ni lah aku cakap…kalau dah taksub ngn siti…mangkuk bertingkat

          0
          0
        • hehek says:

          siti sifir: sokong2…

          0
          0
        • maktok says:

          hehe…. taksub le sangat…. oh sitiKUS…
          cermin ku retakkkk… seribu….

          0
          0
        • januari says:

          pe la ko ckp ni.. cam org tak der otak… takkan Tengku Zawiah terus menanti lagi, kang ada gak ckp die gila talak.. TP, aku mmg sokong SITI SIFIR, aku ingt aku sorng je sedar pasal TOK TI tu perampas.

          0
          0
        • moon says:

          bangang betul ko yek!kalo sbb laki haprak mcm datuk k 2 nk menjanda sampai tua,baik mati jerlah!xberbaloi langsung!ct jer tergila2 kot…

          0
          0
        • kucingemok says:

          teori species apa ko pakai nih? ppuan yg ditinggalkan suami sbb ppuan lain rampas la patut kawin lain…ingat ex laki dia je ke bleh hidup bahagia & tayang2 kebahagiaan ngan bini muda? hidup mesti diteruskan beb…

          isteri yg ditglkan suami sbb suami tu meninggal yg selalunya x kwin lain…

          0
          0
        • momma mommy says:

          e’ene…

          0
          0
        • Shada says:

          aku rasa la, kalo isteri yg ditinggalkan suami sbb kejar pompuan lain, sah2 jumpa je org yg lg baik terus sambar ape??? style balas2 dendam kesumat gitu…

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ha ha ha ….ape la kauorang ni ! TZ yg nak kawin hepi2 kauorang pulak yg nk bertekak !!! sape rampas sape ni???? cuba terang kn satu persatu ngan minah jambu ni biar minah jambu paham!!! jadi minah jambu leh kasitau sape salah sape yg tk salah ok !!! be coollllllllllllllllllll

          0
          0
        • BOB says:

          x de org waras yg puji dia..peminat fanatik and media jer yg lebih2..
          diorg yg menyokong siti ni pun..cuba kene kat kuarga sendirik..baru tau..

          0
          0
        • Nina says:

          taksub?? x pernah aku taksub dgn CT..biasa2 je.. hmm, x pa.. aku faham.. bila hati tu terlampau busuk, benda yg betul pun akn dikata salah.. sikit2 kata org taksub lah, fanatik lah.. dah x de idea ke?

          0
          0
        • hihi says:

          sy stuju…np klu siti merampas semua diam n puji tp ble artis len sure kna kutuk jer….somethingwrong smewhere nih…

          0
          0
        • KAK RATU says:

          1. ) SITI perampas suami orang….
          (krisdayanti kawan dia pun ada kata siti nie menjalin kan hubungan dah lama dah….siap tulis dalam handphone MY LOVE @ DATUK K)
          2.) ADIK pulak kawin tak sampai 7 bulan dah beranak…kawin pun mengejut…

          TAPI TAK ADA PUN WARTAWAN NAK HEBOH???
          pelik…ILMU apa yg DATUK SITI guna???

          KORANG PELIK TAK??

          0
          0
        • tahniah. mudah2an kali lebih bahagia seadanya.

          0
          0
        • jabun hensem says:

          gimme 10 siti sifir !

          0
          0
      • gilo says:

        try tengok sapo dulu dpt baby…ngeeehhhh…

        0
        0
      • budak chomey says:

        tahniah tengku z…

        p/s : yg pasti aku x suka CT sjak dia kawen dgn Datuk K. sekian..

        0
        0
      • Porshe says:

        cuba korg google ni: “tengku zawyah raikan birthday anak”

        ish3x.. terkejut besar aku.. x sangka perangai TZ pun 2×5 dgn CT.. teruk cara dia sambut birthday anak ke-4, si Azief tu.. try la tgk.. siap ada pondan, baju pun seksi gila..TZ pun bukan baik sangat..

        0
        0
    • janatrafik says:

      tahniah…
      semoga kekal hinggah akhir hayat
      amin

      0
      0
      • selipar Jepun says:

        dialog zawiyah tuk Tok K :- See…, i laku lagi tau..!

        0
        0
        • linda says:

          pastu datuk K jawap:- Aiseh!melepas janda ak.!

          0
          0
        • linda says:

          anyway..tahniahhhhh..semoga berkekalan ke akhir hayat..dan berbahagia selalu

          0
          0
        • Princess Suci says:

          Datuk K pastinya akan SENTAP!

          0
          0
        • serokop Tok T says:

          hahahahaa…akibat rampas suami org dh tak beranak2..jaga la anak tiri…betoikan serokop kat kepala tu dlu…

          0
          0
        • Sari Pati says:

          Datuk K pesan kat Datuk Rayyan JK : hey u, u cuci lah “mangkuk” dr i k…hahaha :)

          0
          0
        • MatDarts says:

          Tok Ti plak meleleh air liur……

          0
          0
        • LuSelipar says:

          chek ti pulak buat lawak : alamak..kalo latok J tetiba ‘pergi’, ada chan boley balik kt latok semula. Reset mode.

          *lariiiiiiiiiiii! sambil memakai helmet keselamatan anti-tin, kasut,payung dsbgnya*

          semoga berbahagia dan cepat2 lah ada rezeki dpt baby gurl. God is Almighty

          0
          0
        • Rezab says:

          Betol…Tok Misai tu pasti akan sentap…apa taknyer…laki ex wife dah la dato gak, hensem plak tu…jauh lagi la nak banding ngan tok misai tuuu…eiii.

          0
          0
        • ............... says:

          …………….

          0
          0
    • dyan says:

      TZ seksi walaupun da tua tp xde org kutuk. bias? hehe

      0
      0
      • HAHA says:

        TZ TAK KENA KUTUK PASAL DIA TAK MAIN2 BAB AGAMA… DIA TAK HIPOKRIT! :D

        DARI YG SI MUDA TU…
        TUNJUK KONON MANA PUNYA BAIK..
        NAMA AJE HAJJAH…
        TAPI MASIH TAK TUTUP AURAT DGN BETOL.

        HAJJAH MARLBORO !

        0
        0
      • yRa says:

        biase orang glamoursss je yg kene kutuk berbakul2..yg kureng gleme nie kite x tau cite die soo xde la org kutuk..

        moraL~XPAYAH LA NAK KUTUK2 ORANG,CERMIN DIRI SENDIRI SEBELUM KITA MENGUTUK ORANG LAIN,,,SESIAPE YG SELALU MENGUTUK NIE,DALAM HATI MEREKA ADA PENUH DENGAN HASAD,IRI HATI n de geng~

        0
        0
    • aku CANTIK says:

      taniah lah kak ku…

      0
      0
    • moon says:

      tahniah tengku…kalau dh jodoh dh tua pun leh kawin lg, ingat datuk k jeke boleh hidup bahagia?datuk k 2 buta,nk muda2 jer xkisah pompuan 2 mandul ke x…4 sure bakal suami dia lg hensem dr datuk k!!jaga bakal suami tengku baik2 yek..jgn kena rampas lagi kat datuk ct n yg semangkuk dengannya…ok?muallaf jugak yg bagus dr lelaki melayu yg haprak mcm datuk k..nafsu muda konon?piirah mabuk!

      0
      0
    • Rezab says:

      Whoaaa…ensemnyerrrr bakal hubby TZ….jaga2, kang nanti Tok Ti pon terpesona kat yg ni plak…ahaksss

      0
      0
    • noneme says:

      tahniah……tengku semuga berkekalan…..perisatiwa dulu ada hikmahnya……..itujanji Allah……suami yg baik adalah untuk isteri yg baik……biarlah yg x baik tu dapat kat yg x baik tpi bpura pura baik………..

      0
      0
    • Nanako says:

      Haha!gelak je baca comment korg ni..konfiden 100% kate ct perampas la,tz ni desperate la..korang2 ni BFF ct n tz ye smpi bley taw sume citer2 tu?ct n tz penah borak2 personally ngan korang yer..korang2 ni,jgn la lebey2 pulak ye,ntah2 ct n tz dah xnak ingt benda yg dlu tu..korang kat cni je duk sibuk debatekan lg hal dorg yg dah lepas tu..come on,grow up people..yg kutuk2 ct tu,aku nak tanye la,kalau la tibe2 ct ni terniat nk jumpa korang,nak dgr sndri kutukan2 korang tu,ada berani tak nak jumpa n cakap depan2 ct?ntah2 sggup g beli album ct,jumpa ct minta sign n dari caci2 dah tukar g pujian melambung plak kat siti..kan?kan?..hehe..xpe2 xyah la jwp..mmg dah tawu jwpnnya,biaselakn manusia,kalau cakap belakang ni mmg dia la yg terrer!tp ingt la,kiri kanan sntiasa ada yg mencatitpeace! =)

      0
      0
      • Bulan says:

        Alaaa biarlaa tu semua pendapat masing2..kau baca sape suruh..kalau tak suka tak payah la baca komen2 diorg ni..tak pasal2 kau nye kiri pun mencatit jugak :p

        0
        0
        • Nanako says:

          la..baca komen pun kena catit jugak ke?..muahahaha~

          0
          0
        • Only TZ (In The World) says:

          i still ada nafsu tau….
          urmmmm………….
          lagi panjang kot…………..urmmmmm

          0
          0
        • x suka says:

          entah,tak ape2 lak nak naik agin apa y dicommt kt cni..tak suka tak yah la baca..stiap org ada pndpt msg2

          0
          0
      • Ngangkung says:

        yg dislike tu konfem anti siti kan?..hahaha!berapa kerat je laa yg xsuka kat ct kat sini compare dgn peminat siti yg beribu2 kat luar sana.. =D

        0
        0
        • nobody says:

          hahaha kalo compare mn Allah lebih suke cmne? ngn peminat suka yg ramai kt luar tu? blh bantu ke kt akhirat nnt huhuhu
          ~biar Allah lebih suke kite compare wat prkra utk nk org suke kt pdhal kt akhirat kt yg tanggung prkra tu~

          just my 2 cents :) peace

          0
          0
    • oren says:

      datin – tengku – datin.. tahniah bakal bergelar datin semula

      0
      0
    • KAK RATU says:

      siti nie banyak jugak buruk nya:

      1. ) DATUK SITI nie mmg perampas suami orang….DATUK K tgh uruskan kes perceraiaan x sampai sebulan dah sibuk nak kawin dgn DATUK SITI…..
      (even Krisdayanti kawan baik dia pun ada kata siti nie menjalin kan hubungan dah lama dah sebelum dia g umrah dulu….siap tulis dalam handphone MY LOVE @ DATUK K)
      2.) ADIK DATUK SITI niepulak kawin tak sampai 7 bulan dah beranak…kawin pun mengejut…kira anak luar nikah lah kan??….

      TAPI TAK ADA PUN WARTAWAN NAK HEBOH???TAK PULAK KELUAR MELODI…..
      pelik…ILMU apa yg DATUK SITI guna???

      KORANG PELIK TAK??

      0
      0
  2. hanipelangi says:

    tahniah yer cik

    0
    0
  3. Nazim Nasri says:

    Td tgk paper, majlis tunang Tengku Zawiyah. mcm anak dara :D

    0
    0
    • makcikbedah says:

      aah..cantik sgt…..

      0
      0
      • bungakejora :) says:

        paper apa tu??

        0
        0
      • Lovely says:

        PAPER MANA?
        CER CITER CER CITER

        0
        0
        • KakLong says:

          Mak eh??tunang? first time dgr janda tunang, dah tua2 plak tu..no offense, akak blurr sekijap…. -.-“

          0
          0
        • min says:

          laki tu kan baru masuk islam..agaknye nak merasa adat kot..

          0
          0
        • biasa aa dgr MJ bertunang sblm kawen.. even klu ikut lam Islam, bila seseorg lelaki tu meluahkan perasaan kpd wanita (propose aaa) dah dikire bertunang. majlis hantar sireh cincin bla2 tu just adat yg bertujuan nk war war kan kpd org, yg dia tu dah bertunang. dlm Islam, dose klu lelaki ‘kacau’ wanita yg dah bertunang.. hmm tp zaman skarang ni, nk kate tunang, isteri org pun kena ‘kacau’ gak..oh dunia…

          0
          0
        • jandapower says:

          aku tk reti ppoan juga suka put down ppoan. Cukup lah mamat melayu ada fixation dgn anak dara macam satu punya penyakit jiwa. Ko tkda anak ke anak buah ppoan ?

          0
          0
        • mak ngah says:

          Tak pe..biau ko blurr terus…

          0
          0
        • IT says:

          OVER N OVER N OVER. DAH LAH GERSANG, MULUT MACAM LENDIR BAB@. HAHAHAHAHHAHAHAHA. LOVELY, KO MEMANG JANDA MURAHAN!!!

          0
          0
    • comei says:

      mjls tng?xde gamba ke bang nara?

      0
      0
    • kui3 ak xbrsalah says:

      pompuan yg jd janda… xperlu wat majlis cm ank dara ler… cm desperate…huhu

      0
      0
      • min says:

        habis yg duda tu leh lak wat besar2an? siap nak naik kuda kat area klcc? baik naik kat zoo negara jek..

        0
        0
        • yRa says:

          duda kawin ngn anak dara lain…ni sorang da janda n duda umur separuh abad x payah la nak berkuda2 da…haiya…xble pikir ka?hahaha

          0
          0
        • K says:

          x slh janda nk merasai kebahagiaan after all her sufferings..tahniah tz!!
          ingat duda aje yg leh buat semua sampaikan nak bertunang pun janda xleh..sempitnye pmikiran!

          0
          0
        • min says:

          biarlah die nak happy selepas menemui cinta baru..

          0
          0
        • ct jarum peniti says:

          simple aja Tz cakap ada aku kisah.

          0
          0
        • lol says:

          aku setuju sangat. biaq p la kat dia. yg c duda bermisai 2 x pe lah pulak bt majlis besar2an. Cit!

          0
          0
      • nyaring says:

        jande de dara, bukan die minta duit dr korang pon. haha…

        0
        0
      • nyaring says:

        jande ke dara, bukan die minta duit dr korang pon. haha…

        0
        0
        • gugadada says:

          kui3- ko bangsa susah tgok org happy kan. anak dara je ke yg valid dlm dunia melayu ke. lupa kah UMUR tk kira bangsa dan ugama beb.

          0
          0
        • Only TZ (In The World) says:

          I pakai sabun pewangi tau…so sgt la cantik,macam barang baru!!!

          0
          0
      • Hafidz says:

        buat statement mcm orng x msk skolah…melayu ke nie?? malu aku…

        0
        0
    • Sari Pati says:

      Atas jew macam anak dara…
      kat bawah tu????!!!!! huhu

      0
      0
  4. bungakejora :) says:

    tahniah :)
    anak2 pasti gembira ada 2 owg ayah n 2 owg mama pasti meriah kehidupan diowg ..:)

    0
    0
    • hijau says:

      boley tak aku ckap,gmbar first tu ade mcam iras2 raja brunei…pada pndangan mata aku je la.ape2 pon tahniah,dan datuk JK slamat datang sbg saudara baru..

      0
      0
  5. boboy says:

    dah sunat ke?

    0
    0
    • linda says:

      nape plak nak tanye da sunat ke blom? ko g check sendiri..hehe

      0
      0
      • hussin says:

        mesti la dah sunat .. mana ghopanya ye org tua kena sunat .. udah liat .. huhuhu ..

        0
        0
    • pizza says:

      Tak perlu sunat…. sapa ckp masuk Islam jer kena sunat tuuuuuttt dia? Ini pendapat kuno Melayu yang tidak disandarkan pada ilmu fekah yang sebenarnya dlm Islam.

      0
      0
      • musykil says:

        xperlu ke?
        bukan sunat tu untuk beristinjak ke?
        kiranya untuk lebih sah lg klu beristinjak. . .
        tlg betulkan. . .
        sy musykil n nak belajar. . .

        0
        0
  6. Gadiz Baik says:

    Al-Hamdulillah…Tahniah!!!Pasangan yg sama cantik sama padan…Semoge jodoh kalian kekal bahagia diberkati oleh Allah SWT hingga ke akhir hayat…Amin…

    0
    0
  7. comei says:

    tahniah..amik Datuk gak eh?kelas gitu..

    0
    0
  8. Erin says:

    tahniah…
    her future hubby lg kaCak dr her ex!!!

    0
    0
  9. minnie says:

    tahniah la…sampai jodoh dah…bagusnya lelaki nie,dia cari jodoh yg sekufu dgnnya dari segi umur….

    0
    0
    • rebung says:

      ok kan? umur pun tak jauh
      sesuai la..
      lgpon kesian ditinggalkan suami yg tak bertanggung jawab
      lepas ni kalo ada org goda lagi laki TZ tatau la nak kata apa
      kesian sgt kt dia..

      0
      0
  10. alcatraz77 says:

    Tahniah la, jodoh dan berpisah itu ketentuan ALLAH SWT

    selamat pengantin baru….

    0
    0
  11. Hamba Allah says:

    Tahniah….gembira sgt akhirnya Tg Zawyah dh bertemu pengganti…

    0
    0
  12. Maimoon says:

    TZ ni Kalo pakai baju msti blaus lebar nmpk lurah. Dh jd identiti nmpknye. Bakal hubby pn mualaf tua. Susah nk bimbing tu. Watever!

    0
    0
    • Lovely says:

      TOK T TU X PAKAI TUDUNG
      ADA KE TOK K BIMBING

      0
      0
      • HAHA says:

        WAHAHAHAHA!!!!

        0
        0
      • XooXoo says:

        tak.de takde..

        0
        0
        • HAHA says:

          TOK K ADA BIMBING TOK TI…

          TOK K CUMA BIMBING TOK TI NYANYI MELALAK SANA SINI,BIZNES SANA SINI.
          YG PENTING $$$$$ MASYUK…. :D

          0
          0
        • Maimoon says:

          At least tok t x de la nk bepoya poya dgn duit dia kat meja judi, tongeng arak dan bela ank ikan. Silap2 TZ ikut style hidup suami dia. Ayam tue kata kan kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui!

          0
          0
        • aku says:

          maimoon,mana ko tau dia bela anak ikan?sesuka hati je ko nak kutuk dia…mana kau nak tahu yg tok t tu x berpoya2?jgn nak bela sangat la tok t ko tu…

          0
          0
        • otayzzz says:

          maimon… kot x suke pon… ape la bahasa ko ngate TZ mcm tuh.. x sedar skkrg akhir zaman… sekali ko ngate org.. kejap bende ko ngate org tuh.. ko buat plak.. kalo x suke.. sok diam2…

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          memang sekarang yg penting duit ! tkde duit apa pn tk leh jadi ! nk beli coli seluar dalam semua pakai duit pe ! kalau tkde makan pakaian boleh beli ngan daon?? jangan step macm bagos la !!!!! huh !!!!!

          0
          0
      • IT says:

        LOVELY NI PALE ADE KUDIS. TU LAH KO. BLAJA AGAMA DULU. DASAR HATI8 HITAM!!

        0
        0
        • ayu says:

          IT!
          ko ni gile ke..dari atas sampai bawah asyik merepek macam org tak sekolah memaki org!

          mana pegi perasaan malu ko ?
          ko mengata org camtu menampakkan betapa jahilnya ko ni…betapa rendahnya maruah ko..
          tak tahu adab bercakap dengana manusia macamana? MANA PERGI PERASAAN MALU N HORMAT KO SESAMA MANUSIA????

          aku marah sebab ko macam enjoy sangat dengan bende yang ko buat ni IT…meroyan la ko IT!

          0
          0
        • IT says:

          LANTAK AKU LAH. KALAU SI LOVELY BOLE BENCI ORG, Y NOT AKU KAN??
          HAHAHAHAHAH
          LOVELY, KO MEMANG MEMBAWA SIAL.
          ANAK MEREMPAT MAKAN LENDIR KUNSA.!!!

          0
          0
        • Lovely says:

          AKU X KATA AKU BENCI TOK T
          CUMA AKU KATA TOK T PERAMPAS LAKI ORANG
          RAMAI JUGA YG KATA GITU
          KENAPA KO X MARAH

          AKU DOAKAN SEMOGA TENGKU ZAWIAH
          BAHAGIA

          0
          0
        • IT says:

          AKU PULAK DOAKAN KO MATI BAWAH LORI. PASTU SISA2 DAGING KO KENE MAKAN ANJIN@ KURAP!!!! HAHAHAHAH.

          0
          0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau suroh si ct tu selubong kn bagos !!!!

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kalau masok neraka pn dia !! bukan kau !!! tk payah la nk paksa2 orang pakai tudong….suka hati dia la nk pakai sekerat ke tk pakai langsung ke tu dia nye suka la…..kenapa nk perbesarkn isu pakai tudong !!!!! laki dia tk bimbing dia itu laki dia punye pasal la! ct tau laki dia mcmana dn laki dia tau ct macmana kira dh ok lah tu !!! soal tudong tolak tepi…yg penting ct bahgia ngan laki dia……..be coolllllllllllllllllllllllllllllllllll

          0
          0
    • so wat! says:

      jeles ke – mamat melayu muda pon susah nak bimbing bini mualap . so wat!!

      0
      0
    • kehkeh says:

      maimoon ni gila agaknya. atau pun dia ni spy kot. sbb 2 dia boleh tau suma yg TZ buat. ntah2 dato k pun sama tonggang arak jugak. dato k yg ajaq TZ minum. mana lah nak tau. mata tok k kuning semacam ja… gigi juga kuning merengau. hehehee!!!

      0
      0
  13. Oh, ye ke..? says:

    moga berbahagia..amin

    0
    0
  14. debunga cinta says:

    Congrats to both of them…bertambah umat islam dimuka bumi Allah ini…alhamdulilah.To Datuk K~Tua2 pun i laku lg tau “jgn pandang ku sebelah mata” To CT~Kite tgk sape dpt baby dulu…huhuhu

    0
    0
    • hussin says:

      bole beranak lagi ke tuh ..!!

      0
      0
      • HAHA says:

        TAK PAYAH LAH KITA NAK TENGOK SIAPA BERANAK DULU..
        JGN LUPA DENGAN IZIN ALLAH SWT, TZ DAH KELUARKAN EMPAT ANAK LELAKI UNTUK BEKAS LAKI DIA DULU.

        CUMA BINI SEKARANG NI AJA BLUM NGANDUNG ANAK TOK K LAGI.
        YG BINI SEKARANG SIBUK KLUAR ANAK ADALAH:
        “ANAK ALBUM LAGU DAN
        ANAK BISNES BUAT $$$$ AJE”

        SESUNGGUNHYA ALLAH MAHA BERKUASA KAN?

        0
        0
        • naddy says:

          tok k dh tua haha mne nk cekau baby lg….

          0
          0
        • seewat says:

          ko tk tau ke – skarang ppoan 50+ pon boleh beranak lagi la. dah ramai. tapi at this stage siapa nak sebuk jaga baby lagi. kalo aku nak enjoy ari2 …ahaks

          0
          0
        • naddy says:

          mmg la nenek 64thn pn ade yg dpat bby lg,yg ak cite nih tok k tu dh tua kot2 la dh ta ckup sbur bknnya tok t.huhu

          0
          0
        • pizza says:

          Orang jantan ni bukan kira tua, selagi ada kudrat, mmg boleh jadi anak. Cuma fakta sahih is kualiti sperma berkurang berbanding waktu muda. Aku teringat, arwah Ghaffar Baba dpt anak bongsu dgn 2nd wife masa dia umo 70++. Perghhhh!!! Masih berfungsi tuuuu. ALLAH jadikan fitrah seksual lelaki dgn pompuan mmg x sama.

          0
          0
        • naddy says:

          ghaffar baba kuat tok k ta kuat dh that y ta dpt bb lg hik3
          pape pn rezki org ta sama,myb tok t n tok k kaya harta tp ta kaya ank org lan palk kaya ank tp tade harta,bia allah yg tntukan….

          0
          0
    • kui3 ak xbrsalah says:

      korg nie xyah la ckp smpai cm 2 skali…tgok sape dpt ank dlu… rezeki ank 2 Allah yg beri ok?!!!! kita manusia hanya mrang… jgn pertikaikn dan jgn suke suki nk melawak..

      0
      0
  15. tahniah je lah ye…….

    0
    0
  16. kaki_g0ssip! says:

    MUKA DATUK NI FAILIAR LA. MCM PNH NMPK KT TV…

    0
    0
  17. stonnor says:

    aku knal datuk joe..die ade apartment kat blakang pavi jalan stonnor..slalu bawak awek balik..muda-muda cun-cun..motif nak kawin ngn tengku zawiyah??
    hadoi…mamat ni xleh cayer weh

    0
    0
    • ME says:

      time dia bwk blk awek dia dh msk islam ke?

      0
      0
    • coo_lynn says:

      nape nak sibuk jaga tepi kain org…latak dia lah nak buat apa pun…

      0
      0
      • ayu says:

        ISTILAH “jgn jaga tepi kain orang” salah sama sekali n tak pernah ada dalam islam..bertentangan dengan islam..

        Allah mmg suruh kita jaga tepi kain org, tegur menegur..sebab tu ada konsep “amar makruf nahi mungkar”-mengajak kpd kebaikkan , dan menjauhi kemungkaran…

        walaupun ayat “jgn jaga tepi kain org” dah macam adat, tapi tu bertentangan dengan ajaran islam..jgn terkeliru, wallahua’lam

        0
        0
    • nak tawuu says:

      isk..biaq btol gosip ko ni stonnor….len kali tgkp le gmbr…hehe…kitorg nk tgk gak

      0
      0
    • I 4 E says:

      Sesungguhnya menfitnah itu lebih kejam dari membunuh. kalo pon betol ape yg dikatakan, ade bukti?? n kalo pon benar bagai di lafaz, mengapa perlu menyebar keburukan org lain. stament nie kononnya nk bgtau sape sebenarnya ‘datok joe’, tp hakikatnya ia mencerminkan betapa busuknya hati insan yg menggunakan nick name ‘stonor’ nie. moga segala khilaf diampunkan. salam muhibbah…

      0
      0
    • LuSelipar says:

      stonnor..x baek fitnah taw. kalo betul pon, bukan mcm ni caranya nak kasi taw satu dunia.
      think positif k – cheena boo ter ke..hehehehe ;p
      …………………………………………………………………………………………….
      sory tok ti. gurau jer

      0
      0
  18. man says:

    tahniah..semoga berbahagia

    0
    0
  19. fyna says:

    congrats….

    0
    0
  20. ladymira says:

    Alhamdulillah.. sudah bertemu jodoh.. dgn harapan berkekalan hingga ke akhir hayat..
    Bimbing membimbinglah kamu di antara satu sama lain.. ;D

    0
    0
  21. coo_lynn says:

    tak yah lah nak kata org bukan2…lebih baik baik jaga diri sendiri…

    0
    0
  22. shyra says:

    mata mereka sama~
    smoga bahagia <3

    0
    0
  23. sepupu dak Usin says:

    bagus kawin cpt.

    0
    0
  24. ANDRIAN says:

    DRAMA DRAMA DRAMA DRAMA DRAMA…SMUA DRAMA ..CT DRMA K DRMA TZ DRAMA,,,MANA YG BAIK CONTOH YG X TINGGAL…NK TUDUH2 PUN X KENAL,,JAWP SNDIRI LAH NNTI KAT SANA,,WAKAKKAKA!!!

    0
    0
  25. sepupu dak Usin says:

    Tok K tgh meraung tuu uwwwaaa

    0
    0
    • yRa says:

      bt ape datuk k nk meraung…tok K da dapat yg lagi cntek N muda dr TZ…lain la klu TZ dapat yg lagi muda dr TOK K….hahha,mmg la tok k meraung…

      anyway.tahniah tengku zawiyah,smoga hidupmu lebih bahagia..ecehhh

      0
      0
  26. kimmy says:

    her boobs are nicer and rounder than siti despite her age..

    0
    0
  27. jelita~~ says:

    kelasss…. dapat lagi kaye dari Tok K ok!

    0
    0
  28. XooXoo says:

    BOLEH TAHAN seksi makcik ni..sama naik mcm org muda,,

    0
    0
  29. diana says:

    Tahniah, Semoga berbahgia dan dapat menjadi umat islam sebenar. TZ wanita yg cekal…

    0
    0
  30. uteh says:

    jgn dikutuk2 TZ…sakit dibuat suami dulu pun tak sembuh2 lg.
    tahniah TZ.

    0
    0
    • Lovely says:

      YES AKU PERNAH BACA
      LUAHAN DAN KELUHAN TENGKU ZAWIAH
      DLM MAJALLAH WANITA
      SEDIH AKU MEMBACANYA
      TENGKU WANITA YG SABAR & TABAH

      0
      0
      • IT says:

        LUBAN$ PUK! KO SEDIH KAN??
        MELELEH TENGOK LAKI TZ. HAHAHAHHAHAA. JAHANA* KO LOVELY!!!!!!!!

        0
        0
  31. uteh says:

    tahniah TZ…kita dapat apa yg kita bagi…..

    0
    0
  32. nonono.... says:

    manelah diorg jumpa dato’ or org2 kaye nih??..cer kenalkan kt aku satu…teringin gak nk ader rumah cam siti tuh….slalu ank dara jek yg ble dpt dato’2 nih…ni yg dah berusia pun ble tackle gak….ish…nk kena menuntut ilmu ngorat ngan diorg nih….;p

    0
    0
    • LuSelipar says:

      nonono.
      most of the time, kena kaya gak. bdasarkan pengalaman, org kaya suka kawen org kaya spy x byk duet dia keluar utk grooming partner dia, ..aku rasa la…tapi faktor jodoh mmg nombor satu

      0
      0
  33. bipbipbieha says:

    hambik ko! lagi kaye dari datok k ok..yg datok k tau mkn hasil bini jek..

    0
    0
    • putih_suci says:

      rasanya datuk k tu x kaya mana pon, cume dia bjak grab pluang yg ada dpn mata..

      0
      0
  34. Alafana says:

    Awal minggu ni sebelum kuar paper Alafana ada tulis pasal TZ tunang kat http://www.alafana.blogspot.com….akan diusahakan untuk mendapatkan gambar pertunangan TZ

    0
    0
  35. Alafana says:

    bipbupbieha: Datuk K tak pernah kaya sebelum kawen dengan TZ, sebab dia kahwin dengan TZ la die kaya. Sediamaklum keluarga TZ memang keluarga berada dan dan berkecimpung dalam dunia perniagaan…bukan kecik kecik biz mereka…ratusan Juta

    0
    0
    • minah sempoi says:

      a ah… aku pun pernah gak dgr citer tu… tasilap pas kawen ngan TZ le Datuk K kaya cam skang… tapi kesian kat TZ cam tak di hargai plak bile Datuk K wat camtu… biasa le org nak kaya cepat

      0
      0
      • kila says:

        maknanya… dato k ni mcm user lah kan? sbb usha TZ yg dtg dari keluarga kaya, pulak tu masa tu TZ muda lagi mestila cun kan, sedangkan skarang dah tua beranak 4 pun masih cun, apatah lagi masa muda dulu.

        skrng plak, usha CT yg kaya hasil nyanyian, muda dan cantik. harap2 dato k tak gunakan CT la. sbb byk dgr citer2 yg dato k pakai duit CT (harap2 tak betul la). dahla tak hensem, user plak tu. miang plak lagi. mintak jauhla..

        0
        0
  36. stalkercun says:

    HOKEH..CONGRATEZ!!!

    0
    0
  37. yume says:

    Hanya mereka yang terlibat dan ALLAH sahaja tahu kesahihannya.. sama ada ct salah @ tengku ataupun dua2 tak salah tapi Datuk K yg salag… hehehe

    anyway, kepada tengku tahniah atas perkahwinan baru ini. Bakal suami pun hensem lagi! ^_^

    0
    0
    • nini says:

      mmnglah Allah yg maha tau. tapi rasanya org2 yg berakal waras boleh faham2 sendiri la kalau diperati pada semua yg terlibat.

      boleh fahamla si dato’k tu perangai mcm mana. CT ni pulak mcm mana yg boleh sanggup kawin dgn suami kepada wanita yg sgt baik pada dia sampai layan dia mcm keluarga sendiri.

      boleh nampak yg dato k dan CT tu ada motif yg tak baik. diorang kawin je pun dah cukup boleh korang fahamla kan.

      yg si TZ, kalau pun ada dosa, dosa individu lah… cth tak pakai tudung bagai. tp dosa dgn org lain tu… dlm citer kawin ni takde nampak la kan. dia isteri yg mithali. sampai ct slalu bersama2 dgn keluarga TZ pun, TZ takde nak suspek ke apa, tetap layan dgn baik. Tup2 kene tikam dari blakang.

      Cuba jgn dgr sgt tuduhan2 dato k tu… tp tgk betul2 apa yg berlaku. tengok secara jujur, bukan secara bias hanya semata2 sbb minatkan siti.

      Dari situ barulah boleh berpikir dgn akal waras

      0
      0
      • yRa says:

        ni la masalahnye klu kite tgok dan pandai2 judge diorang…,Allah dah tentukan jalan hidup diorang begitu….jodoh pertemuan Allah yang rancang.

        mereka je yang tahu ape terjadi diantara mereka n yg lebih mengetahui adalah ALLAH s.w.t

        Mulut tempayan kalau nk di tutup dengan pinggan mmg xboleh,,.org melayu ni bab memfitnah n mengutuk mmg no1.

        0
        0
  38. suratan says:

    UCPN UTK TGKU ZAWIYAH:

    congratez… :)

    Setiap ujian yang ditimpakan oleh Allah S.W.T. kepada para hamba-Nya sebenarnya Dia ingin mengurniakan sesuatu ganjaran yang lebih besar dan lebih baik. Allah S.W.T. akan menghapuskan dosa-dosanya dan memberi ganjaran pahala yang besar. Di hari akhirat nanti tidak ada balasan yang lebih baik melainkan mendapat balasan syurga.

    0
    0
    • nini says:

      “Setiap ujian yang ditimpakan oleh Allah S.W.T. kepada para hamba-Nya sebenarnya Dia ingin mengurniakan sesuatu ganjaran yang lebih besar dan lebih baik. ”

      sangat SUKA kata2 awak ni. sumber inspirasi dan motivasi!

      0
      0
  39. comot says:

    congrats..muka pn hampir2 seiras je… :)

    0
    0
  40. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga TZ bahgia di samping bakal suami tersayang…….ini lah dia berkat kesabaran TZ ………tahniah…..n be coollllllllllllllllllllllllllllllllll

    0
    0
  41. keretakebal says:

    sengal mana laa yang dok
    amalkan ajaran dan pahaman sesat

    laki kalau kena amek orang
    tak payah kawen sampai bila2

    biar mati dalam kesedihan ke apa?

    lutut tul!

    0
    0
  42. NiTa says:

    Go TZ… Ingt Dato K jer ke yang leh kawin lain..Tu dia Dato Joe more handsome dari misai tu..ngehhh..

    0
    0
    • sheqas says:

      kawin nk cari yg kaya raya jer ker, boleh ker menjamin di akhirat kelak.

      0
      0
      • nini says:

        salah ke kalau org tu kaya? itu rezeki dari Allah, kita patut tumpang gembira kalau Allah beri rezki lebih pada org lain… mudah2an Allah bagi lebih pada kita juga. Cuba pikir positif sikit!

        0
        0
      • rose says:

        yang sibuk pandang kekayaan tu ialah Ct dan si misai dia tu. TZ tak heran la. Dia sendiri dah keturunan kerabat, family pun berada. Saya pasti pangkat Dato bakal suami dia tu adalah kebetulan. TZ pandang pada cinta, bukan harta. Kalau pandang harta, takdela dia kawin dgn Dato K dulu… kan? Lagipun, tak salah kalau TZ kawin Dato… hatta TUN skali pun, sebab sama taraf la dgn TZ

        tapi tula, TZ ni sgt humble orangnya. Saya sgt tumpang gembira dgn jodoh baru TZ. Allah bagi yg jauh berpuluh ganda lagi baik dari bekas suami… dari segi rupa, akhlak (nampak baik orangnya), mahupun harta… alhamdulillah

        0
        0
      • lol says:

        nape ct cari dato k? sebab kaya kan?

        0
        0
  43. zazz says:

    happy for tz….semoga berkekalan..

    0
    0
  44. ryusenna says:

    erm…dulu tok T ni dok panggil tok K ngn TZ papa mama tau…mklum la, jd anak angkat…pehtu, terus terangkat2.. bukan je kpercayaan diragut, dgn laki2 dia skali tok T kaut…eeeiii..nyhmpah…tok K kata dia start fall in love ngn tok T masa g rmh parents kt k. lipis n nmpak tok T xpakai make-up, natural beauty katanya…mslhnye masa tu tok K masih lg laki TZ tau…cilako tul la…

    0
    0
    • moon says:

      betul!mmg cilaka kan?naperlah ader org mcm 2 mangkuk+malaun(ct n datuk k) kt malaysia ni ek!masing2 suka ambik kesempatan..yg pompuan desperate,yg laki langkah kananlah ada pompuan muda terhegeh2…hmm..balasan tuhan xdpt anak smpai skng…silap hb,tengku zawiyah leh dapat anak lagi.. masa 2 mmg meloponglah 2 ekor mangkuk2…

      0
      0
      • pizza says:

        DK x melopong, anak jantan ada 4 ex-wife dh susah payah beranakkan. Yang melopong tu bini cantik manis montel dia tu la…

        0
        0
        • Android says:

          tak baik korang ni…anak tu kan Allah yg bagi..dah Allah belum izinkan..mesti ada hikmah…manusia ni pelaku je..penentunya adalah tuhan.

          0
          0
  45. Maimoon says:

    Ahh bodoh !

    0
    0
  46. min says:

    good taste tz. no crappy ugly misai hero tamil!! be happy n hve lots of fun girl!

    0
    0
  47. Kurus says:

    aku rasa memang taste datuk k bentuk mke cenih kan…

    tahniah diucapkan kepada pasangan.
    sama-samalah sokong antara satu dengan lain…

    0
    0
  48. putih_suci says:

    Siti hanya berselindung disebalik kelembutannya..satu hari nanti pasti kebenaran akan terbongkar..taik kucing kalau dibuang pon baunya masih ada..jgn la ingat kau dh berjaya sembunyikan kebenran, x akan ada yg tau..paling x pon tukang kebun, org gaji mesti ada buka citer..cuma mgkin msyarakat x nk beria..nanti kena kaw2 ngan peminat fanatik dia plak..

    0
    0
    • Nina says:

      kebenaran apa? bab rampas merampas?? dah lama siti difitnah sbg perampas.. so, kebenaran apa lagi?? tiap2 kali pasal ct, mesti sebut kebenaran bla bla bla.. tapi hakikatnya?? habuk pun tadakkkk

      0
      0
  49. Myra Dolce says:

    klu aku la jadi tok t….
    mesti aku scandal ngan ank tiri die…
    perghhhh ensem…hahahahaha

    0
    0
  50. [email protected] ulAr........ says:

    Acu cuba trycite kat ak pasal datuk K, TZ ngn CT ni…konflik betul…fening-fening dgn org kaya raya ni~~~

    0
    0
    • kite tutup buku je cite lame.. mcm2 versi cite diaorg ni yg aku dgr & bace… dr sumber2 yg ble dipercayai & sumber yg tak ble dipercayai laaaaaaaaaaaaagi le berkarung. ade yg logik, ade gak yg xble trima dek akal…. so maleh aaa nk cite atau buka kes lama. kang silap jadi fitnah le plak…

      0
      0
  51. better lah camni.. move on. semoge jodoh kali ni berkekalan hingga ke akhir hayat…amin..

    0
    0
  52. CANTHEK says:

    jgn kata peminat fanatik..media tak pn x berani ‘usik’ tok ti…tgk lah siti pkai serban mana ada media nk tegur..klau artis lain media elektronik ke media cetak ke siap kutuk2 artis tu lg….

    0
    0
  53. zaqyah says:

    akhirnya, lahumdulillh..terbuka juga pintu hatinya..hehee xrugi pn hilang datuk K yg ntah apa2 tuh..opsss…huhuh sori dato’ k…hehee

    0
    0
  54. Reena says:

    Tahniah la TZ..tua ke muda..it’s never too late to start a new life..ingat tok misai tu jer layak utk happy ke? Porrah. Yg penting bakal suami TZ ni bukan hasil rampasan terbaru ok..mana nak bahagia kalo hidup atas kemusnahan dan kesedihan org len. Semoga TZ & suami bahagia hendaknya..

    0
    0
  55. sheqas says:

    apa pun tahniah.

    0
    0
  56. sheqas says:

    bukan mudah untuk membimbing org baru,dan diri kita pun kita tak pasti ‘d mana’ cuma kita sama2 berdoa agar allah bg hidayah dan petunjuk pada diri kita dan org lain agar mendapat tempat yg baik di akhirat kelak.

    0
    0
  57. SITI TAIK says:

    SITI MACAM LALAT HURUNG NAJIS

    0
    0
  58. pizza says:

    Kalau bole beranak lagi, on jer TZ. Cuba usahakan anak perempuan lak, best. Bole bli mcm2 aksesori kt baby girl compared to boys.

    0
    0
  59. mamapapa says:

    mmmmm…apapun…jaga keluarga sendiri..jaga diri dan peribadi…anyway tahniah TZ..

    0
    0
  60. aku lelaki says:

    Dok ckap laki orang ……laki masing2 ok ker…mmmm entah2 sama gak…jaga la laki masing2 yer kaum wanita….jgn bila da kena rampas baru nak ingat…time tu asyik nak salahkan org lain..!!!

    0
    0
    • Woman says:

      ye lah si suami tu tak pernah salah – mentality mat melayu!! Senang pulak kena rampas. memang tak ada kepala otak pendirian sendiri.duk pikir guna kepala lain jer cam ni lah jadi. porrah lah

      0
      0
  61. zaramoza says:

    kalau da jaga laki…tapi still mnggatal cr bini muda …ape ke hal..

    0
    0
    • sayang diri says:

      kalo betoi yakin dah jaga dgn baik dia masih bwat pek-el suruh je gi berambus. jgan buang masa lagi. Lelaki mcam ni patut d kantoikan – smoga dapat partner yg sama2 tk amanah/setia. kena kat muka sendiri baru tau. Jaga diri sendiri , enjoy lagi best!! Byak ikan dalm laut beb!

      0
      0
  62. aku lelaki says:

    zaramoza- lu fikir la sendiri,tepuk dada tnyer selera…..

    0
    0
  63. lindalam says:

    kesian tok ti..

    0
    0
  64. yazeed says:

    korg dah xde keje lain ke ape? 2 2 dah bahgia maa skarang.. pe lagi lu org nak gaduh2? bangang!

    0
    0
  65. aku says:

    sekali kawin Mei nanti ,next year TZ beranak dah..huhuhu

    0
    0
  66. Observer says:

    Tengku ni memang da kawen lain lepas cerai ngn Datuk K b4 ni..de dpt anak kecik siap..beranak dlu b4 siti..samada ni hubby dia or nk berkahwin kali ke 3..

    0
    0
  67. Nor says:

    Alhamdullilah… Semuga perkahwinan kali ini kekal hingga ke akhir hayat. Siti mmg perampas, sbb tulah balasan sampai sekarang tak dapat anak lagi… Hu hu padan muka!

    0
    0
    • aku lelaki says:

      ada perempuan bukan perampas pun kawin dgn laki2 bujang sampai laa ni xde anak,jadi bukan sb tok T perampas ker aper..sebab tuhan belum nak bagi dia rezeki lagi….apa la hang ni gaduh2 kat sini bukan dapat pa pun…depa yang di kutuk2 tu duduk senang lenang,kita jugak la duk macam…duit tak bertambah pun…tgk depa semua tu jutawan2 na….cemburu hang pa ni semua tak mndatangkan hasil la dek oi…

      0
      0
      • aduhai sebiji buah... says:

        eh lelaki,aku sokong ko 100%…mmg tak dapat apa pun..depa semua tu kaya2 blaka….kita ni yg hidup dalam kepompong cm ni sampai la ni tak kaya2 pun…

        0
        0
        • zara moza says:

          wei,korang ni haprak la…siti mmg perampas….macam aku ni laki aku pun kena rampas dgn pempuan muda cantik lagi…de aku kisah!!!lantak la…aku pun leh cari laki2 kaya..

          0
          0
        • student says:

          padan la dgn muka hang tu, mulut macam aper…patut la laki ko tggalkan ko!!ko kerja kat hospital ipoh kan…ahaks…kesian…jaga laki betul2 lain kali ,jgn pandai nak ceramah kat kolej jururawat tu, tapi laki hang pun kena kebaaas…..

          0
          0
    • musykil says:

      kesimpulan yg bole aku buat ialah..
      aku lelaki, aduhai sebuji buah.., zara [email protected], dan student adlh org yg sme..
      tgk la gmbr diorg..
      sepesen je..
      ape daa..

      0
      0
  68. siti nurhaliza says:

    apa2 la u all ni…jgn la gaduh…i da happy da dgn abg misai i….

    0
    0
    • subway says:

      woi ..!! agak2 laa klau nak menyamar pon .. tuka avatar tu .. apa daa ..

      0
      0
    • Tengku Zawyah says:

      hye uol.. ingat lagi x kat TZ. hahahahhaha,
      Hye Minah Jambu. Tz kangen banget sama lo. :)
      mataair Minah camner???
      I ngn Papa JK nak g shisha kat pavi. U nak ikut TZ x Minah???

      0
      0
      • musykil says:

        hah..
        aku rase yg dislike komen ni sume si spe tah yg avatar sepesen je ni

        0
        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni TZ hilang2 timbol hilang2 timbol mana kau peg???? mentang2 lah kau nk kawin ngan orang kaya….teros lupa ngan minah jambu yg kesunyian ni eh…….minah jambu leh ikot tapi kau suroh lah si JK kau tu rekomen satu orang kaya untok minah jambu baru la leh shisha bersama romentik kn…………..jangan tk jadi lah…………….

        0
        0
        • ef..bee..ai says:

          Dol kan ada minah…..bukan shisha je…serombong kapal pun Dol le kasi kat minah
          berapa K yg minah cari…? kereta, kad kredit, kondo, kerbau [tiap2 th bole wat korban], koswe [ ada kereta, mesti ada koswe], berkimia , ada karisma, Tok K…u name it minah….gerenti Dol kasi….
          nama pun perempuan kan…dahi lebih licin dr lelaki

          0
          0
  69. Android says:

    semoga TZ dan suami baru berbahagia…dan semoga Dato K & Ct terus bahagia sebab kebahagian hak milik setiap insan..=)

    0
    0
  70. pija says:

    bagus lah tz berkahwin lg..kami mendoakan kebahagian tz dan suami

    0
    0
  71. Mas Mahir says:

    Kebiasaannya manusia mengejar kekayaan. Ada yang tergadai diri kerana mudah terpedayaan dengan kekayaan orang. Orang ini mata duitan. Jika orang yang sengket tak mainlah. Pandang kepada jutawan dan kemewahan dan sanggup gadai diri. Masing-masing hendak senang hidup di dunia ini. Siapa tidak mahu senang dan tidak perlu berseusah payah untuk mendapatkan kesenangan di dunia. Pandang-pandanglah dan renung-renungkanlah. Lu fikirlah sendiri. Sendiri mahu ingatlah.

    0
    0
  72. Only Tg Zawyah (In The World) says:

    Tahniah Tg Zawyah dan Dato’ Joseph…….inilah ganjaran yg Allah berikan utk mereka yg sabar………sometimes kebahagiaan sejati muncul setelah pelbagai dugaan dan ujian yg timbul…….semoga perkahwinan anda berkekalan wat selamanya

    Tg Zawyah watlah majlis kahwin besar2 konpem jadi Wedding Of The Decade…..i tau banyak designer kt luar tu skang tgh standby nak sponsor Tengku

    Ini pesanan utk sume pembaca Beautiful Nara:

    Anda faham x apa fungsi GRAVATAR…..kalo nk tukar nama dan menyamar pun jgnlah nampak kantoi sgt pun…..Gravatar yg sama adalah menunjukkan org yg sama……..jd berapa kali anda menyamar pun menggunakan nama yg berbeza hakikatnya anda adalah org yg sama…….sbb lambang gravatar anda sama…kalo anda tukar nama kt entry lain x de masalah….ini dlm satu entry guna pelbagai nama…..kejap kutuk kejap sokong……konpius betul korang ni nak melagakan pembaca ke?

    Maaflah, tapi ini jauh lg lawak dari Leman Raja Lawak

    0
    0
    • laptop aku kantoi says:

      alah.. why so seriousss? ni halaman entertainment maa..suka ati dorang la. budak2 skolah ke uni ke d rumah ke share satu computer kadang2, tu yg tuka2 nama tu. masing2 dgn pendapat depa.

      0
      0
      • Only Tg Zawyah (In The World) says:

        Sejak bilelah zaman skang budak2 U masih share laptop……sume dah ada laptop dah skrg ,siap lawan lagi sape lg hebat……kalo 5 tahun lepas aku cayalah……..dah terkantoi, banyaklah alasan…..takkanlah komen pembaca di atas spt aku lelaki, aduhai sebiji buah, zara moza, student dan siti nurhaliza ni dok serumah……dlm komen dorang kedengaran mcm dorang ni berbeza jantina…..sah2 gravatar sama, orgnye sama…..x taulah kalo dorang2 ni bersekedudukan dlm satu rumah….

        0
        0
      • Only Tg Zawyah (In The World) says:

        Oh i get it…..dorang ni mungkin ada split personality kot……

        0
        0
    • Tengku Zawyah says:

      Thnx uol. TZ hargai sokongan uol tau. btw, nanti buatkan baju kat Minah Jambu jgak ek. kaci dia baju lut sinar. :)
      apa2 pun contact TZ or email kat i nanti. daaaaa

      0
      0
    • Lovely says:

      DATUK RAYYAN JK ABDULLAH

      0
      0
  73. Tengku Zawyah says:

    Sebelom TZ undur diri, bagi peminat hardcore TZ, TZ nak buat pengumuman skali lagi yg TZ dah bermaafan sama Zaza. biarkan kisah silam tggal kenangan n TZ happy skg coz ada yg bole menjaga TZ pasti. jangan gadoh2 tau. CAYUNK UOLS.. muahx muahx ;)

    0
    0
  74. Syue Mustafa says:

    Tahniah. Semoga kali noi jodh TZ akan berkekalan hingga ke akhir hayat.

    0
    0
    • sheqas says:

      agar jadi teladan kepada semua….tapi mesti ingat semua tu ketentuan dr yg maha kuasa

      0
      0
  75. akakcomey says:

    Ajal,maut,jodoh ,pertemuan ALLAH yang menentukan.

    0
    0
  76. bengg says:

    rampas lah laki orang..kat dunia Tuhan balas dah..sampai sekarang tak dapat anak lagi…

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jangan salah faham n salah the sangka celeberiti yg dh berkahwin ni sebenar nye diorang ni takot nk beranak!!!! takot nanti bila dh beranak badan diaorang jadi kembang ! gemok ! tk cantek konon ! jadi alasan diaorang ni [ belom ada rezeki lah ] tu lah alasan celeberiti ni………………jadi peminat2 ni dh kena BENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! be coollllllllllllllllllllllllllllll

      0
      0
  77. shark says:

    semoga kekal abadi

    0
    0
  78. lovesheqas says:

    erm pasal bende ni ku ilang die ….eeeiii

    0
    0
  79. lovesheqas says:

    erm pasal topik ni ku ilang die ….eeeiii

    0
    0
  80. lovesheqas says:

    erm pasal topik ni ku ilang die ….eeeiii

    0
    0
  81. Burger King says:

    Tahniah! Sama cantik sama padan. Semoga bahagia dan tenang dalam iman…

    0
    0
  82. mama lyn says:

    alhamdulillah…tahniah buat tengku Z. Dia juga berhak untuk hidup bahagia & aman dengan pasangannya.Suami baru pasti lebih bergaya,baik dan kaya dari yang lamakannnn……syabasssss

    0
    0
  83. hot mama says:

    alhamdulillah dh jodoh,kurang2nya x nmpk la dia gatal mcm xlaki dia tu

    0
    0
  84. teddycomey says:

    ct ctu sna cni tu tggu time je kna tggal ngan dato k..mkin lma aku tgk sitikus tu dh mcm dugong plak..bju pn pkai cm sarung ngka..TZ yg cntik ni pn kna tggal ni kn plak ko yg dahi jendul tu..dato K tu harap hrta dr TZ je tau..klu x merempat kt tepi jalan..korg igt dia leh snang2 je cerai ngan TZ..bape juta dia kna byr ngan TZ n ank2 dia..pdan muka..wakaka!!

    0
    0
  85. ZASHA says:

    KALAU TZ BOMOHKAN CT CMNE …TAK KASI SITI PRENANT …HR SAPE KT SINI NAK JAWAB ….JGN NK KUTU JE…

    0
    0
  86. ef..bee..ai says:

    dua2 tak dapat bimbingan dr Datok kot….kehidupan kurang keberkatan walau harta melimpah ruah…

    0
    0
  87. hot je nampak kat sini

    0
    0
  88. nobody says:

    nara, tolong delete komen drp IT ni,asyik maki hamun & guna kata kesat je.pervert!!!
    tq nara!

    0
    0