Written by AbangNara | March 4th, 2011

tengku zawiyah

Kata orang kalau dah jodoh tak ke mana. Bekas isteri Datuk K, Tengku Zawiyah Tengku Izham bakal berkahwin sekali lagi setelah berpisah dengan Datuk K pada tahun 2005. Ada sesiapa yang tak kenal Datuk K? Datuk K ialah lelaki macho bermisai yang telah berjaya menyunting penyanyi nombor 1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza menjadi permaisuri hatinya.

tengku zawiyah

Tengku Zawiyah bakal berkahwin dengan seorang ahli perniagaan dari Sabah iaitu Datuk Joseph King atau nama Islam nya Rayyan JK Abdullah. Untuk maklumkan, Datuk Rayyan JK Abdullah telah memeluk Islam pada awal bulan Februari dulu. Majlis pernikahan mereka berdua akan berlangsung 12 Mei ini.

tengku zawiyah

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua atas perkahwinan ini. Semoga semuanya dipermudahkan. Datuk K pun dah ucapkan tahniah kepada bekas isterinya atas berita gembira ini.

Baca Yang Ini Pulak:-

301 responses to Tengku Zawiyah, Bekas Isteri Datuk K Bakal Berkahwin Semula

  1. makcikbedah says:

    tahniah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 6
    • me says:

      alhamdulillah..bakal suami nya pun lg macho n handsome dr dato k..hopefuli lagi baik n lebih bertanggung jawab..bkn yg kene goda sket da tinggalkan anak bini..happy 4 u tengku!..=)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 131 Thumb down 9
      • SITI SIFIR says:

        SEBENARNYA SITI NI LAH YANG PERAMPAS SUAMI ORANG….KALAU ARTIS LAIN DAH LAMA KENA KUTUK…KALAU SITI SIAP PUJI LAGI.. HUH

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 214 Thumb down 19
        • Lovely says:

          BETUL3
          TOK T SAH2 MERAMPAS LAKI TENGKU
          BIARLAH RAHSIA PERCINTAAN MEREKA
          SEBAB MASA TU TENGKU MASIH ISTERI TOK K

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 117 Thumb down 12
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          semoga berkekalan lah hendaknya….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
        • lulu says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 83
        • Nina says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 108
        • Siti Sifir says:

          Lagi si manggkuk taksub ngn siti , podahhhh

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 27
        • Porshe says:

          cuba korg google ni: “tengku zawyah raikan birthday anak”

          ish3x.. terkejut besar aku.. x sangka perangai TZ pun 2×5 dgn CT.. teruk cara dia sambut birthday anak ke-4, si Azief tu.. try la tgk.. siap ada pondan, baju pun seksi gila!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 16
        • IT says:

          SUDAH2 LAH KO LOVELY. SUME TAHU KO TU JANDA KESUNYIAN. GERSANG MEMANJANG. HAHAHHAHAHAHHAHA

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
        • lolyat gang says:

          jejaga siti sifir
          kang askar siti semua dtg nk tembak ko
          haha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 17
        • SITI SIFIR says:

          Askar kepala taik…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 15
        • Porshe says:

          cuba korg google ni: “tengku zawyah raikan birthday anak”

          ish3x.. terkejut besar aku.. x sangka perangai TZ pun 2×5 dgn CT.. teruk cara dia sambut birthday anak ke-4, si Azief tu.. try la tgk.. siap ada pondan, baju pun seksi gila..TZ pun bukan baik sangat..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
        • kui3 ak xbrsalah says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 157
        • SITI SIFIR says:

          ni lah aku cakap…kalau dah taksub ngn siti…mangkuk bertingkat

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 148 Thumb down 12
        • hehek says:

          siti sifir: sokong2…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 9
        • maktok says:

          hehe…. taksub le sangat…. oh sitiKUS…
          cermin ku retakkkk… seribu….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 7
        • januari says:

          pe la ko ckp ni.. cam org tak der otak… takkan Tengku Zawiah terus menanti lagi, kang ada gak ckp die gila talak.. TP, aku mmg sokong SITI SIFIR, aku ingt aku sorng je sedar pasal TOK TI tu perampas.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 9
        • moon says:

          bangang betul ko yek!kalo sbb laki haprak mcm datuk k 2 nk menjanda sampai tua,baik mati jerlah!xberbaloi langsung!ct jer tergila2 kot…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 5
        • kucingemok says:

          teori species apa ko pakai nih? ppuan yg ditinggalkan suami sbb ppuan lain rampas la patut kawin lain…ingat ex laki dia je ke bleh hidup bahagia & tayang2 kebahagiaan ngan bini muda? hidup mesti diteruskan beb…

          isteri yg ditglkan suami sbb suami tu meninggal yg selalunya x kwin lain…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 5
        • momma mommy says:

          e’ene…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
        • Shada says:

          aku rasa la, kalo isteri yg ditinggalkan suami sbb kejar pompuan lain, sah2 jumpa je org yg lg baik terus sambar ape??? style balas2 dendam kesumat gitu…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ha ha ha ….ape la kauorang ni ! TZ yg nak kawin hepi2 kauorang pulak yg nk bertekak !!! sape rampas sape ni???? cuba terang kn satu persatu ngan minah jambu ni biar minah jambu paham!!! jadi minah jambu leh kasitau sape salah sape yg tk salah ok !!! be coollllllllllllllllllll

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
        • BOB says:

          x de org waras yg puji dia..peminat fanatik and media jer yg lebih2..
          diorg yg menyokong siti ni pun..cuba kene kat kuarga sendirik..baru tau..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 7
        • Nina says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 44
        • hihi says:

          sy stuju…np klu siti merampas semua diam n puji tp ble artis len sure kna kutuk jer….somethingwrong smewhere nih…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 8
        • KAK RATU says:

          1. ) SITI perampas suami orang….
          (krisdayanti kawan dia pun ada kata siti nie menjalin kan hubungan dah lama dah….siap tulis dalam handphone MY LOVE @ DATUK K)
          2.) ADIK pulak kawin tak sampai 7 bulan dah beranak…kawin pun mengejut…

          TAPI TAK ADA PUN WARTAWAN NAK HEBOH???
          pelik…ILMU apa yg DATUK SITI guna???

          KORANG PELIK TAK??

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 6
        • tahniah. mudah2an kali lebih bahagia seadanya.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
        • jabun hensem says:

          gimme 10 siti sifir !

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
      • gilo says:

        try tengok sapo dulu dpt baby…ngeeehhhh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 112 Thumb down 6
        • XooXoo says:

          fanatik ct mmg akan ckp macam tu..apa yg siti buat semua betulllllllllllllllllllllllllllll

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 7
        • SITI SIFIR says:

          betul2 baik sokong siti sifir…ade gak paedahnye…boleh hafal sifir..haha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 7
        • Rezab says:

          eekekee…kiutnyer statement ko GILO…i like!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
        • pises says:

          sokong siti sifir and all the anti ct

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 5
        • Bulan says:

          Saya setuju! Sekali Tok Z pregnant sentap besar Tok Ti!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          mudah2an TZ di anugerah kn allah anak perempuan yg comel…kite nanti kn bersama ok……..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • budak chomey says:

        tahniah tengku z…

        p/s : yg pasti aku x suka CT sjak dia kawen dgn Datuk K. sekian..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
      • Porshe says:

        cuba korg google ni: “tengku zawyah raikan birthday anak”

        ish3x.. terkejut besar aku.. x sangka perangai TZ pun 2×5 dgn CT.. teruk cara dia sambut birthday anak ke-4, si Azief tu.. try la tgk.. siap ada pondan, baju pun seksi gila..TZ pun bukan baik sangat..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
    • janatrafik says:

      tahniah…
      semoga kekal hinggah akhir hayat
      amin

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 4
      • selipar Jepun says:

        dialog zawiyah tuk Tok K :- See…, i laku lagi tau..!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 122 Thumb down 4
        • linda says:

          pastu datuk K jawap:- Aiseh!melepas janda ak.!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 5
        • linda says:

          anyway..tahniahhhhh..semoga berkekalan ke akhir hayat..dan berbahagia selalu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 3
        • Princess Suci says:

          Datuk K pastinya akan SENTAP!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 4
        • serokop Tok T says:

          hahahahaa…akibat rampas suami org dh tak beranak2..jaga la anak tiri…betoikan serokop kat kepala tu dlu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 9
        • Sari Pati says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 41
        • MatDarts says:

          Tok Ti plak meleleh air liur……

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
        • LuSelipar says:

          chek ti pulak buat lawak : alamak..kalo latok J tetiba ‘pergi’, ada chan boley balik kt latok semula. Reset mode.

          *lariiiiiiiiiiii! sambil memakai helmet keselamatan anti-tin, kasut,payung dsbgnya*

          semoga berbahagia dan cepat2 lah ada rezeki dpt baby gurl. God is Almighty

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
        • Rezab says:

          Betol…Tok Misai tu pasti akan sentap…apa taknyer…laki ex wife dah la dato gak, hensem plak tu…jauh lagi la nak banding ngan tok misai tuuu…eiii.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 4
        • ............... says:

          …………….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • dyan says:

      TZ seksi walaupun da tua tp xde org kutuk. bias? hehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 20
      • HAHA says:

        TZ TAK KENA KUTUK PASAL DIA TAK MAIN2 BAB AGAMA… DIA TAK HIPOKRIT! :D

        DARI YG SI MUDA TU…
        TUNJUK KONON MANA PUNYA BAIK..
        NAMA AJE HAJJAH…
        TAPI MASIH TAK TUTUP AURAT DGN BETOL.

        HAJJAH MARLBORO !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 11
      • yRa says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 26
    • aku CANTIK says:

      taniah lah kak ku…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • moon says:

      tahniah tengku…kalau dh jodoh dh tua pun leh kawin lg, ingat datuk k jeke boleh hidup bahagia?datuk k 2 buta,nk muda2 jer xkisah pompuan 2 mandul ke x…4 sure bakal suami dia lg hensem dr datuk k!!jaga bakal suami tengku baik2 yek..jgn kena rampas lagi kat datuk ct n yg semangkuk dengannya…ok?muallaf jugak yg bagus dr lelaki melayu yg haprak mcm datuk k..nafsu muda konon?piirah mabuk!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 2
    • Rezab says:

      Whoaaa…ensemnyerrrr bakal hubby TZ….jaga2, kang nanti Tok Ti pon terpesona kat yg ni plak…ahaksss

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 4
    • noneme says:

      tahniah……tengku semuga berkekalan…..perisatiwa dulu ada hikmahnya……..itujanji Allah……suami yg baik adalah untuk isteri yg baik……biarlah yg x baik tu dapat kat yg x baik tpi bpura pura baik………..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • Nanako says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 22
      • Bulan says:

        Alaaa biarlaa tu semua pendapat masing2..kau baca sape suruh..kalau tak suka tak payah la baca komen2 diorg ni..tak pasal2 kau nye kiri pun mencatit jugak :p

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
        • Nanako says:

          la..baca komen pun kena catit jugak ke?..muahahaha~

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
        • Only TZ (In The World) says:

          i still ada nafsu tau….
          urmmmm………….
          lagi panjang kot…………..urmmmmm

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • x suka says:

          entah,tak ape2 lak nak naik agin apa y dicommt kt cni..tak suka tak yah la baca..stiap org ada pndpt msg2

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Ngangkung says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
        • nobody says:

          hahaha kalo compare mn Allah lebih suke cmne? ngn peminat suka yg ramai kt luar tu? blh bantu ke kt akhirat nnt huhuhu
          ~biar Allah lebih suke kite compare wat prkra utk nk org suke kt pdhal kt akhirat kt yg tanggung prkra tu~

          just my 2 cents :) peace

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • oren says:

      datin – tengku – datin.. tahniah bakal bergelar datin semula

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • KAK RATU says:

      siti nie banyak jugak buruk nya:

      1. ) DATUK SITI nie mmg perampas suami orang….DATUK K tgh uruskan kes perceraiaan x sampai sebulan dah sibuk nak kawin dgn DATUK SITI…..
      (even Krisdayanti kawan baik dia pun ada kata siti nie menjalin kan hubungan dah lama dah sebelum dia g umrah dulu….siap tulis dalam handphone MY LOVE @ DATUK K)
      2.) ADIK DATUK SITI niepulak kawin tak sampai 7 bulan dah beranak…kawin pun mengejut…kira anak luar nikah lah kan??….

      TAPI TAK ADA PUN WARTAWAN NAK HEBOH???TAK PULAK KELUAR MELODI…..
      pelik…ILMU apa yg DATUK SITI guna???

      KORANG PELIK TAK??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  2. hanipelangi says:

    tahniah yer cik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  3. Nazim Nasri says:

    Td tgk paper, majlis tunang Tengku Zawiyah. mcm anak dara :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 4
    • makcikbedah says:

      aah..cantik sgt…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
      • bungakejora :) says:

        paper apa tu??

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • Lovely says:

        PAPER MANA?
        CER CITER CER CITER

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
        • KakLong says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 27
        • min says:

          laki tu kan baru masuk islam..agaknye nak merasa adat kot..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
        • biasa aa dgr MJ bertunang sblm kawen.. even klu ikut lam Islam, bila seseorg lelaki tu meluahkan perasaan kpd wanita (propose aaa) dah dikire bertunang. majlis hantar sireh cincin bla2 tu just adat yg bertujuan nk war war kan kpd org, yg dia tu dah bertunang. dlm Islam, dose klu lelaki ‘kacau’ wanita yg dah bertunang.. hmm tp zaman skarang ni, nk kate tunang, isteri org pun kena ‘kacau’ gak..oh dunia…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
        • jandapower says:

          aku tk reti ppoan juga suka put down ppoan. Cukup lah mamat melayu ada fixation dgn anak dara macam satu punya penyakit jiwa. Ko tkda anak ke anak buah ppoan ?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • mak ngah says:

          Tak pe..biau ko blurr terus…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • IT says:

          OVER N OVER N OVER. DAH LAH GERSANG, MULUT MACAM LENDIR BAB@. HAHAHAHAHHAHAHAHA. LOVELY, KO MEMANG JANDA MURAHAN!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
    • comei says:

      mjls tng?xde gamba ke bang nara?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • kui3 ak xbrsalah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 82
      • min says:

        habis yg duda tu leh lak wat besar2an? siap nak naik kuda kat area klcc? baik naik kat zoo negara jek..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 4
        • yRa says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 43
        • K says:

          x slh janda nk merasai kebahagiaan after all her sufferings..tahniah tz!!
          ingat duda aje yg leh buat semua sampaikan nak bertunang pun janda xleh..sempitnye pmikiran!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 3
        • min says:

          biarlah die nak happy selepas menemui cinta baru..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
        • ct jarum peniti says:

          simple aja Tz cakap ada aku kisah.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
        • lol says:

          aku setuju sangat. biaq p la kat dia. yg c duda bermisai 2 x pe lah pulak bt majlis besar2an. Cit!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • nyaring says:

        jande de dara, bukan die minta duit dr korang pon. haha…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 3
        • Aib says:

          TZ jadi janda pun sebab lelaki juga
          Lelaki yg bernama Tok K
          Yg gilakan anak dara muda

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • nyaring says:

        jande ke dara, bukan die minta duit dr korang pon. haha…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
        • gugadada says:

          kui3- ko bangsa susah tgok org happy kan. anak dara je ke yg valid dlm dunia melayu ke. lupa kah UMUR tk kira bangsa dan ugama beb.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
        • Only TZ (In The World) says:

          I pakai sabun pewangi tau…so sgt la cantik,macam barang baru!!!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Hafidz says:

        buat statement mcm orng x msk skolah…melayu ke nie?? malu aku…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
    • Sari Pati says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 25
      • Hafidz says:

        nie sorang lg skolah x hbs..ish2…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
      • pizza says:

        Anak dara skrang ni, nama jer x kawen, tp kat bawah nun lagi teruk dari janda punya. Sekurang2nya si janda tu kebanyakannya bekas laki dia punya jer, anak dara????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  4. bungakejora :) says:

    tahniah :)
    anak2 pasti gembira ada 2 owg ayah n 2 owg mama pasti meriah kehidupan diowg ..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 3
    • hijau says:

      boley tak aku ckap,gmbar first tu ade mcam iras2 raja brunei…pada pndangan mata aku je la.ape2 pon tahniah,dan datuk JK slamat datang sbg saudara baru..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  5. boboy says:

    dah sunat ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 17
    • linda says:

      nape plak nak tanye da sunat ke blom? ko g check sendiri..hehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 4
      • hussin says:

        mesti la dah sunat .. mana ghopanya ye org tua kena sunat .. udah liat .. huhuhu ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
    • pizza says:

      Tak perlu sunat…. sapa ckp masuk Islam jer kena sunat tuuuuuttt dia? Ini pendapat kuno Melayu yang tidak disandarkan pada ilmu fekah yang sebenarnya dlm Islam.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • musykil says:

        xperlu ke?
        bukan sunat tu untuk beristinjak ke?
        kiranya untuk lebih sah lg klu beristinjak. . .
        tlg betulkan. . .
        sy musykil n nak belajar. . .

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  6. Gadiz Baik says:

    Al-Hamdulillah…Tahniah!!!Pasangan yg sama cantik sama padan…Semoge jodoh kalian kekal bahagia diberkati oleh Allah SWT hingga ke akhir hayat…Amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
  7. comei says:

    tahniah..amik Datuk gak eh?kelas gitu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  8. Erin says:

    tahniah…
    her future hubby lg kaCak dr her ex!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 5
  9. minnie says:

    tahniah la…sampai jodoh dah…bagusnya lelaki nie,dia cari jodoh yg sekufu dgnnya dari segi umur….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 3
    • rebung says:

      ok kan? umur pun tak jauh
      sesuai la..
      lgpon kesian ditinggalkan suami yg tak bertanggung jawab
      lepas ni kalo ada org goda lagi laki TZ tatau la nak kata apa
      kesian sgt kt dia..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 5
      • Princess Suci says:

        Saya rasa diorang kawin really for love , yelah umur dah senja,mesti nak ada kawan yang boleh berbual2. hihihi

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 3
      • puteh says:

        rasanya bkn laki baru TZ yg kena rembat tp datuk K yg kena rembat dari CT………..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  10. alcatraz77 says:

    Tahniah la, jodoh dan berpisah itu ketentuan ALLAH SWT

    selamat pengantin baru….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  11. Hamba Allah says:

    Tahniah….gembira sgt akhirnya Tg Zawyah dh bertemu pengganti…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
  12. Maimoon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 51
    • Lovely says:

      TOK T TU X PAKAI TUDUNG
      ADA KE TOK K BIMBING

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 7
      • HAHA says:

        WAHAHAHAHA!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
      • XooXoo says:

        tak.de takde..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
        • HAHA says:

          TOK K ADA BIMBING TOK TI…

          TOK K CUMA BIMBING TOK TI NYANYI MELALAK SANA SINI,BIZNES SANA SINI.
          YG PENTING $$$$$ MASYUK…. :D

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 4
        • Maimoon says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 63
        • aku says:

          maimoon,mana ko tau dia bela anak ikan?sesuka hati je ko nak kutuk dia…mana kau nak tahu yg tok t tu x berpoya2?jgn nak bela sangat la tok t ko tu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 4
        • otayzzz says:

          maimon… kot x suke pon… ape la bahasa ko ngate TZ mcm tuh.. x sedar skkrg akhir zaman… sekali ko ngate org.. kejap bende ko ngate org tuh.. ko buat plak.. kalo x suke.. sok diam2…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          memang sekarang yg penting duit ! tkde duit apa pn tk leh jadi ! nk beli coli seluar dalam semua pakai duit pe ! kalau tkde makan pakaian boleh beli ngan daon?? jangan step macm bagos la !!!!! huh !!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • IT says:

        LOVELY NI PALE ADE KUDIS. TU LAH KO. BLAJA AGAMA DULU. DASAR HATI8 HITAM!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
        • ayu says:

          IT!
          ko ni gile ke..dari atas sampai bawah asyik merepek macam org tak sekolah memaki org!

          mana pegi perasaan malu ko ?
          ko mengata org camtu menampakkan betapa jahilnya ko ni…betapa rendahnya maruah ko..
          tak tahu adab bercakap dengana manusia macamana? MANA PERGI PERASAAN MALU N HORMAT KO SESAMA MANUSIA????

          aku marah sebab ko macam enjoy sangat dengan bende yang ko buat ni IT…meroyan la ko IT!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • IT says:

          LANTAK AKU LAH. KALAU SI LOVELY BOLE BENCI ORG, Y NOT AKU KAN??
          HAHAHAHAHAH
          LOVELY, KO MEMANG MEMBAWA SIAL.
          ANAK MEREMPAT MAKAN LENDIR KUNSA.!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
        • Lovely says:

          AKU X KATA AKU BENCI TOK T
          CUMA AKU KATA TOK T PERAMPAS LAKI ORANG
          RAMAI JUGA YG KATA GITU
          KENAPA KO X MARAH

          AKU DOAKAN SEMOGA TENGKU ZAWIAH
          BAHAGIA

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • IT says:

          AKU PULAK DOAKAN KO MATI BAWAH LORI. PASTU SISA2 DAGING KO KENE MAKAN ANJIN@ KURAP!!!! HAHAHAHAH.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau suroh si ct tu selubong kn bagos !!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kalau masok neraka pn dia !! bukan kau !!! tk payah la nk paksa2 orang pakai tudong….suka hati dia la nk pakai sekerat ke tk pakai langsung ke tu dia nye suka la…..kenapa nk perbesarkn isu pakai tudong !!!!! laki dia tk bimbing dia itu laki dia punye pasal la! ct tau laki dia mcmana dn laki dia tau ct macmana kira dh ok lah tu !!! soal tudong tolak tepi…yg penting ct bahgia ngan laki dia……..be coolllllllllllllllllllllllllllllllllll

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • so wat! says:

      jeles ke – mamat melayu muda pon susah nak bimbing bini mualap . so wat!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • kehkeh says:

      maimoon ni gila agaknya. atau pun dia ni spy kot. sbb 2 dia boleh tau suma yg TZ buat. ntah2 dato k pun sama tonggang arak jugak. dato k yg ajaq TZ minum. mana lah nak tau. mata tok k kuning semacam ja… gigi juga kuning merengau. hehehee!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. Oh, ye ke..? says:

    moga berbahagia..amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  14. debunga cinta says:

    Congrats to both of them…bertambah umat islam dimuka bumi Allah ini…alhamdulilah.To Datuk K~Tua2 pun i laku lg tau “jgn pandang ku sebelah mata” To CT~Kite tgk sape dpt baby dulu…huhuhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
    • hussin says:

      bole beranak lagi ke tuh ..!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 12
      • HAHA says:

        TAK PAYAH LAH KITA NAK TENGOK SIAPA BERANAK DULU..
        JGN LUPA DENGAN IZIN ALLAH SWT, TZ DAH KELUARKAN EMPAT ANAK LELAKI UNTUK BEKAS LAKI DIA DULU.

        CUMA BINI SEKARANG NI AJA BLUM NGANDUNG ANAK TOK K LAGI.
        YG BINI SEKARANG SIBUK KLUAR ANAK ADALAH:
        “ANAK ALBUM LAGU DAN
        ANAK BISNES BUAT $$$$ AJE”

        SESUNGGUNHYA ALLAH MAHA BERKUASA KAN?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 4
        • naddy says:

          tok k dh tua haha mne nk cekau baby lg….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
        • seewat says:

          ko tk tau ke – skarang ppoan 50+ pon boleh beranak lagi la. dah ramai. tapi at this stage siapa nak sebuk jaga baby lagi. kalo aku nak enjoy ari2 …ahaks

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
        • naddy says:

          mmg la nenek 64thn pn ade yg dpat bby lg,yg ak cite nih tok k tu dh tua kot2 la dh ta ckup sbur bknnya tok t.huhu

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • pizza says:

          Orang jantan ni bukan kira tua, selagi ada kudrat, mmg boleh jadi anak. Cuma fakta sahih is kualiti sperma berkurang berbanding waktu muda. Aku teringat, arwah Ghaffar Baba dpt anak bongsu dgn 2nd wife masa dia umo 70++. Perghhhh!!! Masih berfungsi tuuuu. ALLAH jadikan fitrah seksual lelaki dgn pompuan mmg x sama.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • naddy says:

          ghaffar baba kuat tok k ta kuat dh that y ta dpt bb lg hik3
          pape pn rezki org ta sama,myb tok t n tok k kaya harta tp ta kaya ank org lan palk kaya ank tp tade harta,bia allah yg tntukan….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • kui3 ak xbrsalah says:

      korg nie xyah la ckp smpai cm 2 skali…tgok sape dpt ank dlu… rezeki ank 2 Allah yg beri ok?!!!! kita manusia hanya mrang… jgn pertikaikn dan jgn suke suki nk melawak..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
      • mak siti says:

        mane la tau kan kot2 TZ dulu yg branak dr tok t…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
        • nyaring says:

          TZ dh lepas usia ‘kesuburan’ lorrr… bole ke branak lg? huhu…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
        • seewat says:

          who cares!! anak bkn garantee perkahwinan pon. belambak beranak pas tu cerai berai!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  15. tahniah je lah ye…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  16. kaki_g0ssip! says:

    MUKA DATUK NI FAILIAR LA. MCM PNH NMPK KT TV…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  17. stonnor says:

    aku knal datuk joe..die ade apartment kat blakang pavi jalan stonnor..slalu bawak awek balik..muda-muda cun-cun..motif nak kawin ngn tengku zawiyah??
    hadoi…mamat ni xleh cayer weh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 21
    • ME says:

      time dia bwk blk awek dia dh msk islam ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
    • coo_lynn says:

      nape nak sibuk jaga tepi kain org…latak dia lah nak buat apa pun…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
      • ayu says:

        ISTILAH “jgn jaga tepi kain orang” salah sama sekali n tak pernah ada dalam islam..bertentangan dengan islam..

        Allah mmg suruh kita jaga tepi kain org, tegur menegur..sebab tu ada konsep “amar makruf nahi mungkar”-mengajak kpd kebaikkan , dan menjauhi kemungkaran…

        walaupun ayat “jgn jaga tepi kain org” dah macam adat, tapi tu bertentangan dengan ajaran islam..jgn terkeliru, wallahua’lam

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • nak tawuu says:

      isk..biaq btol gosip ko ni stonnor….len kali tgkp le gmbr…hehe…kitorg nk tgk gak

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • I 4 E says:

      Sesungguhnya menfitnah itu lebih kejam dari membunuh. kalo pon betol ape yg dikatakan, ade bukti?? n kalo pon benar bagai di lafaz, mengapa perlu menyebar keburukan org lain. stament nie kononnya nk bgtau sape sebenarnya ‘datok joe’, tp hakikatnya ia mencerminkan betapa busuknya hati insan yg menggunakan nick name ‘stonor’ nie. moga segala khilaf diampunkan. salam muhibbah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
    • LuSelipar says:

      stonnor..x baek fitnah taw. kalo betul pon, bukan mcm ni caranya nak kasi taw satu dunia.
      think positif k – cheena boo ter ke..hehehehe ;p
      …………………………………………………………………………………………….
      sory tok ti. gurau jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. man says:

    tahniah..semoga berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  19. fyna says:

    congrats….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  20. ladymira says:

    Alhamdulillah.. sudah bertemu jodoh.. dgn harapan berkekalan hingga ke akhir hayat..
    Bimbing membimbinglah kamu di antara satu sama lain.. ;D

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  21. coo_lynn says:

    tak yah lah nak kata org bukan2…lebih baik baik jaga diri sendiri…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  22. shyra says:

    mata mereka sama~
    smoga bahagia <3

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • jabun hensem says:

      yup…semoga berbahgia

      TZ pon nk jugak dibelai manja.takkn Dato k je

      mana aci..hehehehehe….kn shyra!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. sepupu dak Usin says:

    bagus kawin cpt.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  24. ANDRIAN says:

    DRAMA DRAMA DRAMA DRAMA DRAMA…SMUA DRAMA ..CT DRMA K DRMA TZ DRAMA,,,MANA YG BAIK CONTOH YG X TINGGAL…NK TUDUH2 PUN X KENAL,,JAWP SNDIRI LAH NNTI KAT SANA,,WAKAKKAKA!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  25. sepupu dak Usin says:

    Tok K tgh meraung tuu uwwwaaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • yRa says:

      bt ape datuk k nk meraung…tok K da dapat yg lagi cntek N muda dr TZ…lain la klu TZ dapat yg lagi muda dr TOK K….hahha,mmg la tok k meraung…

      anyway.tahniah tengku zawiyah,smoga hidupmu lebih bahagia..ecehhh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 10
  26. kimmy says:

    her boobs are nicer and rounder than siti despite her age..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
  27. jelita~~ says:

    kelasss…. dapat lagi kaye dari Tok K ok!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  28. XooXoo says:

    BOLEH TAHAN seksi makcik ni..sama naik mcm org muda,,

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  29. diana says:

    Tahniah, Semoga berbahgia dan dapat menjadi umat islam sebenar. TZ wanita yg cekal…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  30. uteh says:

    jgn dikutuk2 TZ…sakit dibuat suami dulu pun tak sembuh2 lg.
    tahniah TZ.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
    • Lovely says:

      YES AKU PERNAH BACA
      LUAHAN DAN KELUHAN TENGKU ZAWIAH
      DLM MAJALLAH WANITA
      SEDIH AKU MEMBACANYA
      TENGKU WANITA YG SABAR & TABAH

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • IT says:

        LUBAN$ PUK! KO SEDIH KAN??
        MELELEH TENGOK LAKI TZ. HAHAHAHHAHAA. JAHANA* KO LOVELY!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  31. uteh says:

    tahniah TZ…kita dapat apa yg kita bagi…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  32. nonono.... says:

    manelah diorg jumpa dato’ or org2 kaye nih??..cer kenalkan kt aku satu…teringin gak nk ader rumah cam siti tuh….slalu ank dara jek yg ble dpt dato’2 nih…ni yg dah berusia pun ble tackle gak….ish…nk kena menuntut ilmu ngorat ngan diorg nih….;p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
    • LuSelipar says:

      nonono.
      most of the time, kena kaya gak. bdasarkan pengalaman, org kaya suka kawen org kaya spy x byk duet dia keluar utk grooming partner dia, ..aku rasa la…tapi faktor jodoh mmg nombor satu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  33. bipbipbieha says:

    hambik ko! lagi kaye dari datok k ok..yg datok k tau mkn hasil bini jek..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 4
    • putih_suci says:

      rasanya datuk k tu x kaya mana pon, cume dia bjak grab pluang yg ada dpn mata..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
      • min says:

        bukan ke dia stat buat bisnes dulu duit dr tz? rasanye la..tu modal asal die berniaga..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
        • lol says:

          aku dgr crita pun gitu gak. dia gn duit tz bt modal bisnes. tp xtau la betoi ke x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  34. Alafana says:

    Awal minggu ni sebelum kuar paper Alafana ada tulis pasal TZ tunang kat http://www.alafana.blogspot.com….akan diusahakan untuk mendapatkan gambar pertunangan TZ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  35. Alafana says:

    bipbupbieha: Datuk K tak pernah kaya sebelum kawen dengan TZ, sebab dia kahwin dengan TZ la die kaya. Sediamaklum keluarga TZ memang keluarga berada dan dan berkecimpung dalam dunia perniagaan…bukan kecik kecik biz mereka…ratusan Juta

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
    • minah sempoi says:

      a ah… aku pun pernah gak dgr citer tu… tasilap pas kawen ngan TZ le Datuk K kaya cam skang… tapi kesian kat TZ cam tak di hargai plak bile Datuk K wat camtu… biasa le org nak kaya cepat

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
      • kila says:

        maknanya… dato k ni mcm user lah kan? sbb usha TZ yg dtg dari keluarga kaya, pulak tu masa tu TZ muda lagi mestila cun kan, sedangkan skarang dah tua beranak 4 pun masih cun, apatah lagi masa muda dulu.

        skrng plak, usha CT yg kaya hasil nyanyian, muda dan cantik. harap2 dato k tak gunakan CT la. sbb byk dgr citer2 yg dato k pakai duit CT (harap2 tak betul la). dahla tak hensem, user plak tu. miang plak lagi. mintak jauhla..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  36. stalkercun says:

    HOKEH..CONGRATEZ!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  37. yume says:

    Hanya mereka yang terlibat dan ALLAH sahaja tahu kesahihannya.. sama ada ct salah @ tengku ataupun dua2 tak salah tapi Datuk K yg salag… hehehe

    anyway, kepada tengku tahniah atas perkahwinan baru ini. Bakal suami pun hensem lagi! ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • nini says:

      mmnglah Allah yg maha tau. tapi rasanya org2 yg berakal waras boleh faham2 sendiri la kalau diperati pada semua yg terlibat.

      boleh fahamla si dato’k tu perangai mcm mana. CT ni pulak mcm mana yg boleh sanggup kawin dgn suami kepada wanita yg sgt baik pada dia sampai layan dia mcm keluarga sendiri.

      boleh nampak yg dato k dan CT tu ada motif yg tak baik. diorang kawin je pun dah cukup boleh korang fahamla kan.

      yg si TZ, kalau pun ada dosa, dosa individu lah… cth tak pakai tudung bagai. tp dosa dgn org lain tu… dlm citer kawin ni takde nampak la kan. dia isteri yg mithali. sampai ct slalu bersama2 dgn keluarga TZ pun, TZ takde nak suspek ke apa, tetap layan dgn baik. Tup2 kene tikam dari blakang.

      Cuba jgn dgr sgt tuduhan2 dato k tu… tp tgk betul2 apa yg berlaku. tengok secara jujur, bukan secara bias hanya semata2 sbb minatkan siti.

      Dari situ barulah boleh berpikir dgn akal waras

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
      • yRa says:

        ni la masalahnye klu kite tgok dan pandai2 judge diorang…,Allah dah tentukan jalan hidup diorang begitu….jodoh pertemuan Allah yang rancang.

        mereka je yang tahu ape terjadi diantara mereka n yg lebih mengetahui adalah ALLAH s.w.t

        Mulut tempayan kalau nk di tutup dengan pinggan mmg xboleh,,.org melayu ni bab memfitnah n mengutuk mmg no1.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  38. suratan says:

    UCPN UTK TGKU ZAWIYAH:

    congratez… :)

    Setiap ujian yang ditimpakan oleh Allah S.W.T. kepada para hamba-Nya sebenarnya Dia ingin mengurniakan sesuatu ganjaran yang lebih besar dan lebih baik. Allah S.W.T. akan menghapuskan dosa-dosanya dan memberi ganjaran pahala yang besar. Di hari akhirat nanti tidak ada balasan yang lebih baik melainkan mendapat balasan syurga.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • nini says:

      “Setiap ujian yang ditimpakan oleh Allah S.W.T. kepada para hamba-Nya sebenarnya Dia ingin mengurniakan sesuatu ganjaran yang lebih besar dan lebih baik. ”

      sangat SUKA kata2 awak ni. sumber inspirasi dan motivasi!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  39. comot says:

    congrats..muka pn hampir2 seiras je… :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  40. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga TZ bahgia di samping bakal suami tersayang…….ini lah dia berkat kesabaran TZ ………tahniah…..n be coollllllllllllllllllllllllllllllllll

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  41. keretakebal says:

    sengal mana laa yang dok
    amalkan ajaran dan pahaman sesat

    laki kalau kena amek orang
    tak payah kawen sampai bila2

    biar mati dalam kesedihan ke apa?

    lutut tul!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
  42. NiTa says:

    Go TZ… Ingt Dato K jer ke yang leh kawin lain..Tu dia Dato Joe more handsome dari misai tu..ngehhh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • sheqas says:

      kawin nk cari yg kaya raya jer ker, boleh ker menjamin di akhirat kelak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
      • nini says:

        salah ke kalau org tu kaya? itu rezeki dari Allah, kita patut tumpang gembira kalau Allah beri rezki lebih pada org lain… mudah2an Allah bagi lebih pada kita juga. Cuba pikir positif sikit!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • rose says:

        yang sibuk pandang kekayaan tu ialah Ct dan si misai dia tu. TZ tak heran la. Dia sendiri dah keturunan kerabat, family pun berada. Saya pasti pangkat Dato bakal suami dia tu adalah kebetulan. TZ pandang pada cinta, bukan harta. Kalau pandang harta, takdela dia kawin dgn Dato K dulu… kan? Lagipun, tak salah kalau TZ kawin Dato… hatta TUN skali pun, sebab sama taraf la dgn TZ

        tapi tula, TZ ni sgt humble orangnya. Saya sgt tumpang gembira dgn jodoh baru TZ. Allah bagi yg jauh berpuluh ganda lagi baik dari bekas suami… dari segi rupa, akhlak (nampak baik orangnya), mahupun harta… alhamdulillah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
      • lol says:

        nape ct cari dato k? sebab kaya kan?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  43. zazz says:

    happy for tz….semoga berkekalan..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  44. ryusenna says:

    erm…dulu tok T ni dok panggil tok K ngn TZ papa mama tau…mklum la, jd anak angkat…pehtu, terus terangkat2.. bukan je kpercayaan diragut, dgn laki2 dia skali tok T kaut…eeeiii..nyhmpah…tok K kata dia start fall in love ngn tok T masa g rmh parents kt k. lipis n nmpak tok T xpakai make-up, natural beauty katanya…mslhnye masa tu tok K masih lg laki TZ tau…cilako tul la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
    • moon says:

      betul!mmg cilaka kan?naperlah ader org mcm 2 mangkuk+malaun(ct n datuk k) kt malaysia ni ek!masing2 suka ambik kesempatan..yg pompuan desperate,yg laki langkah kananlah ada pompuan muda terhegeh2…hmm..balasan tuhan xdpt anak smpai skng…silap hb,tengku zawiyah leh dapat anak lagi.. masa 2 mmg meloponglah 2 ekor mangkuk2…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
      • pizza says:

        DK x melopong, anak jantan ada 4 ex-wife dh susah payah beranakkan. Yang melopong tu bini cantik manis montel dia tu la…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
        • Android says:

          tak baik korang ni…anak tu kan Allah yg bagi..dah Allah belum izinkan..mesti ada hikmah…manusia ni pelaku je..penentunya adalah tuhan.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  45. Maimoon says:

    Ahh bodoh !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  46. min says:

    good taste tz. no crappy ugly misai hero tamil!! be happy n hve lots of fun girl!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  47. Kurus says:

    aku rasa memang taste datuk k bentuk mke cenih kan…

    tahniah diucapkan kepada pasangan.
    sama-samalah sokong antara satu dengan lain…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  48. putih_suci says:

    Siti hanya berselindung disebalik kelembutannya..satu hari nanti pasti kebenaran akan terbongkar..taik kucing kalau dibuang pon baunya masih ada..jgn la ingat kau dh berjaya sembunyikan kebenran, x akan ada yg tau..paling x pon tukang kebun, org gaji mesti ada buka citer..cuma mgkin msyarakat x nk beria..nanti kena kaw2 ngan peminat fanatik dia plak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 4
    • Nina says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 20
  49. Myra Dolce says:

    klu aku la jadi tok t….
    mesti aku scandal ngan ank tiri die…
    perghhhh ensem…hahahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • subway says:

      ank tiri dia semua kencing x lurus lagi .. lebih baek dia amik bapak ..huhuhu ..!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • sama suka says:

        best tu beb. kalo aku pon. kencing tk lurus boleh d ajar. bapak kencing tk pancut bwat apa!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  50. r@tu ulAr........ says:

    Acu cuba trycite kat ak pasal datuk K, TZ ngn CT ni…konflik betul…fening-fening dgn org kaya raya ni~~~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • kite tutup buku je cite lame.. mcm2 versi cite diaorg ni yg aku dgr & bace… dr sumber2 yg ble dipercayai & sumber yg tak ble dipercayai laaaaaaaaaaaaagi le berkarung. ade yg logik, ade gak yg xble trima dek akal…. so maleh aaa nk cite atau buka kes lama. kang silap jadi fitnah le plak…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  51. better lah camni.. move on. semoge jodoh kali ni berkekalan hingga ke akhir hayat…amin..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  52. CANTHEK says:

    jgn kata peminat fanatik..media tak pn x berani ‘usik’ tok ti…tgk lah siti pkai serban mana ada media nk tegur..klau artis lain media elektronik ke media cetak ke siap kutuk2 artis tu lg….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
  53. zaqyah says:

    akhirnya, lahumdulillh..terbuka juga pintu hatinya..hehee xrugi pn hilang datuk K yg ntah apa2 tuh..opsss…huhuh sori dato’ k…hehee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  54. Reena says:

    Tahniah la TZ..tua ke muda..it’s never too late to start a new life..ingat tok misai tu jer layak utk happy ke? Porrah. Yg penting bakal suami TZ ni bukan hasil rampasan terbaru ok..mana nak bahagia kalo hidup atas kemusnahan dan kesedihan org len. Semoga TZ & suami bahagia hendaknya..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  55. sheqas says:

    apa pun tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  56. sheqas says:

    bukan mudah untuk membimbing org baru,dan diri kita pun kita tak pasti ‘d mana’ cuma kita sama2 berdoa agar allah bg hidayah dan petunjuk pada diri kita dan org lain agar mendapat tempat yg baik di akhirat kelak.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  57. SITI TAIK says:

    SITI MACAM LALAT HURUNG NAJIS

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
  58. pizza says:

    Kalau bole beranak lagi, on jer TZ. Cuba usahakan anak perempuan lak, best. Bole bli mcm2 aksesori kt baby girl compared to boys.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Lovely says:

      TZ ADA AMBIL ANAK ANGKAT POMPUAN
      SELEPAS TZ DI CERAIKAN OLEH TOK K

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • IT says:

        KO TU AMBIK ANAK BAB@ KAN LOVELY??
        PASTU MAIN2 SODOMI. HAHAHHAAHHAHAHAHA

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  59. mamapapa says:

    mmmmm…apapun…jaga keluarga sendiri..jaga diri dan peribadi…anyway tahniah TZ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. aku lelaki says:

    Dok ckap laki orang ……laki masing2 ok ker…mmmm entah2 sama gak…jaga la laki masing2 yer kaum wanita….jgn bila da kena rampas baru nak ingat…time tu asyik nak salahkan org lain..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
    • Woman says:

      ye lah si suami tu tak pernah salah – mentality mat melayu!! Senang pulak kena rampas. memang tak ada kepala otak pendirian sendiri.duk pikir guna kepala lain jer cam ni lah jadi. porrah lah

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  61. zaramoza says:

    kalau da jaga laki…tapi still mnggatal cr bini muda …ape ke hal..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • sayang diri says:

      kalo betoi yakin dah jaga dgn baik dia masih bwat pek-el suruh je gi berambus. jgan buang masa lagi. Lelaki mcam ni patut d kantoikan – smoga dapat partner yg sama2 tk amanah/setia. kena kat muka sendiri baru tau. Jaga diri sendiri , enjoy lagi best!! Byak ikan dalm laut beb!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  62. aku lelaki says:

    zaramoza- lu fikir la sendiri,tepuk dada tnyer selera…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  63. lindalam says:

    kesian tok ti..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      TZ yg nk kawin kenapa kesian ngan tok ti pulak !!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. yazeed says:

    korg dah xde keje lain ke ape? 2 2 dah bahgia maa skarang.. pe lagi lu org nak gaduh2? bangang!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  65. aku says:

    sekali kawin Mei nanti ,next year TZ beranak dah..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  66. Observer says:

    Tengku ni memang da kawen lain lepas cerai ngn Datuk K b4 ni..de dpt anak kecik siap..beranak dlu b4 siti..samada ni hubby dia or nk berkahwin kali ke 3..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • musykil says:

      huh?
      anak kecik tu anak angkat dia la kan. . .
      dia kwen lagi ke pas cerai ritu?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. Nor says:

    Alhamdullilah… Semuga perkahwinan kali ini kekal hingga ke akhir hayat. Siti mmg perampas, sbb tulah balasan sampai sekarang tak dapat anak lagi… Hu hu padan muka!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • aku lelaki says:

      ada perempuan bukan perampas pun kawin dgn laki2 bujang sampai laa ni xde anak,jadi bukan sb tok T perampas ker aper..sebab tuhan belum nak bagi dia rezeki lagi….apa la hang ni gaduh2 kat sini bukan dapat pa pun…depa yang di kutuk2 tu duduk senang lenang,kita jugak la duk macam…duit tak bertambah pun…tgk depa semua tu jutawan2 na….cemburu hang pa ni semua tak mndatangkan hasil la dek oi…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
      • aduhai sebiji buah... says:

        eh lelaki,aku sokong ko 100%…mmg tak dapat apa pun..depa semua tu kaya2 blaka….kita ni yg hidup dalam kepompong cm ni sampai la ni tak kaya2 pun…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • zara moza says:

          wei,korang ni haprak la…siti mmg perampas….macam aku ni laki aku pun kena rampas dgn pempuan muda cantik lagi…de aku kisah!!!lantak la…aku pun leh cari laki2 kaya..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • student says:

          padan la dgn muka hang tu, mulut macam aper…patut la laki ko tggalkan ko!!ko kerja kat hospital ipoh kan…ahaks…kesian…jaga laki betul2 lain kali ,jgn pandai nak ceramah kat kolej jururawat tu, tapi laki hang pun kena kebaaas…..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • musykil says:

      kesimpulan yg bole aku buat ialah..
      aku lelaki, aduhai sebuji buah.., zara moza@zaramoza, dan student adlh org yg sme..
      tgk la gmbr diorg..
      sepesen je..
      ape daa..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  68. siti nurhaliza says:

    apa2 la u all ni…jgn la gaduh…i da happy da dgn abg misai i….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • subway says:

      woi ..!! agak2 laa klau nak menyamar pon .. tuka avatar tu .. apa daa ..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Tengku Zawyah says:

      hye uol.. ingat lagi x kat TZ. hahahahhaha,
      Hye Minah Jambu. Tz kangen banget sama lo. :)
      mataair Minah camner???
      I ngn Papa JK nak g shisha kat pavi. U nak ikut TZ x Minah???

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • musykil says:

        hah..
        aku rase yg dislike komen ni sume si spe tah yg avatar sepesen je ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni TZ hilang2 timbol hilang2 timbol mana kau peg???? mentang2 lah kau nk kawin ngan orang kaya….teros lupa ngan minah jambu yg kesunyian ni eh…….minah jambu leh ikot tapi kau suroh lah si JK kau tu rekomen satu orang kaya untok minah jambu baru la leh shisha bersama romentik kn…………..jangan tk jadi lah…………….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • ef..bee..ai says:

          Dol kan ada minah…..bukan shisha je…serombong kapal pun Dol le kasi kat minah
          berapa K yg minah cari…? kereta, kad kredit, kondo, kerbau [tiap2 th bole wat korban], koswe [ ada kereta, mesti ada koswe], berkimia , ada karisma, Tok K…u name it minah….gerenti Dol kasi….
          nama pun perempuan kan…dahi lebih licin dr lelaki

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Android says:

    semoga TZ dan suami baru berbahagia…dan semoga Dato K & Ct terus bahagia sebab kebahagian hak milik setiap insan..=)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. pija says:

    bagus lah tz berkahwin lg..kami mendoakan kebahagian tz dan suami

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Mas Mahir says:

    Kebiasaannya manusia mengejar kekayaan. Ada yang tergadai diri kerana mudah terpedayaan dengan kekayaan orang. Orang ini mata duitan. Jika orang yang sengket tak mainlah. Pandang kepada jutawan dan kemewahan dan sanggup gadai diri. Masing-masing hendak senang hidup di dunia ini. Siapa tidak mahu senang dan tidak perlu berseusah payah untuk mendapatkan kesenangan di dunia. Pandang-pandanglah dan renung-renungkanlah. Lu fikirlah sendiri. Sendiri mahu ingatlah.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. Only Tg Zawyah (In The World) says:

    Tahniah Tg Zawyah dan Dato’ Joseph…….inilah ganjaran yg Allah berikan utk mereka yg sabar………sometimes kebahagiaan sejati muncul setelah pelbagai dugaan dan ujian yg timbul…….semoga perkahwinan anda berkekalan wat selamanya

    Tg Zawyah watlah majlis kahwin besar2 konpem jadi Wedding Of The Decade…..i tau banyak designer kt luar tu skang tgh standby nak sponsor Tengku

    Ini pesanan utk sume pembaca Beautiful Nara:

    Anda faham x apa fungsi GRAVATAR…..kalo nk tukar nama dan menyamar pun jgnlah nampak kantoi sgt pun…..Gravatar yg sama adalah menunjukkan org yg sama……..jd berapa kali anda menyamar pun menggunakan nama yg berbeza hakikatnya anda adalah org yg sama…….sbb lambang gravatar anda sama…kalo anda tukar nama kt entry lain x de masalah….ini dlm satu entry guna pelbagai nama…..kejap kutuk kejap sokong……konpius betul korang ni nak melagakan pembaca ke?

    Maaflah, tapi ini jauh lg lawak dari Leman Raja Lawak

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • laptop aku kantoi says:

      alah.. why so seriousss? ni halaman entertainment maa..suka ati dorang la. budak2 skolah ke uni ke d rumah ke share satu computer kadang2, tu yg tuka2 nama tu. masing2 dgn pendapat depa.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • Only Tg Zawyah (In The World) says:

        Sejak bilelah zaman skang budak2 U masih share laptop……sume dah ada laptop dah skrg ,siap lawan lagi sape lg hebat……kalo 5 tahun lepas aku cayalah……..dah terkantoi, banyaklah alasan…..takkanlah komen pembaca di atas spt aku lelaki, aduhai sebiji buah, zara moza, student dan siti nurhaliza ni dok serumah……dlm komen dorang kedengaran mcm dorang ni berbeza jantina…..sah2 gravatar sama, orgnye sama…..x taulah kalo dorang2 ni bersekedudukan dlm satu rumah….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Only Tg Zawyah (In The World) says:

        Oh i get it…..dorang ni mungkin ada split personality kot……

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Tengku Zawyah says:

      Thnx uol. TZ hargai sokongan uol tau. btw, nanti buatkan baju kat Minah Jambu jgak ek. kaci dia baju lut sinar. :)
      apa2 pun contact TZ or email kat i nanti. daaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Lovely says:

      DATUK RAYYAN JK ABDULLAH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Tengku Zawyah says:

    Sebelom TZ undur diri, bagi peminat hardcore TZ, TZ nak buat pengumuman skali lagi yg TZ dah bermaafan sama Zaza. biarkan kisah silam tggal kenangan n TZ happy skg coz ada yg bole menjaga TZ pasti. jangan gadoh2 tau. CAYUNK UOLS.. muahx muahx ;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. Syue Mustafa says:

    Tahniah. Semoga kali noi jodh TZ akan berkekalan hingga ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • sheqas says:

      agar jadi teladan kepada semua….tapi mesti ingat semua tu ketentuan dr yg maha kuasa

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. akakcomey says:

    Ajal,maut,jodoh ,pertemuan ALLAH yang menentukan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. bengg says:

    rampas lah laki orang..kat dunia Tuhan balas dah..sampai sekarang tak dapat anak lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jangan salah faham n salah the sangka celeberiti yg dh berkahwin ni sebenar nye diorang ni takot nk beranak!!!! takot nanti bila dh beranak badan diaorang jadi kembang ! gemok ! tk cantek konon ! jadi alasan diaorang ni [ belom ada rezeki lah ] tu lah alasan celeberiti ni………………jadi peminat2 ni dh kena BENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! be coollllllllllllllllllllllllllllll

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  77. shark says:

    semoga kekal abadi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  78. lovesheqas says:

    erm pasal bende ni ku ilang die ….eeeiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. lovesheqas says:

    erm pasal topik ni ku ilang die ….eeeiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. lovesheqas says:

    erm pasal topik ni ku ilang die ….eeeiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. Burger King says:

    Tahniah! Sama cantik sama padan. Semoga bahagia dan tenang dalam iman…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  82. mama lyn says:

    alhamdulillah…tahniah buat tengku Z. Dia juga berhak untuk hidup bahagia & aman dengan pasangannya.Suami baru pasti lebih bergaya,baik dan kaya dari yang lamakannnn……syabasssss

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  83. hot mama says:

    alhamdulillah dh jodoh,kurang2nya x nmpk la dia gatal mcm xlaki dia tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  84. teddycomey says:

    ct ctu sna cni tu tggu time je kna tggal ngan dato k..mkin lma aku tgk sitikus tu dh mcm dugong plak..bju pn pkai cm sarung ngka..TZ yg cntik ni pn kna tggal ni kn plak ko yg dahi jendul tu..dato K tu harap hrta dr TZ je tau..klu x merempat kt tepi jalan..korg igt dia leh snang2 je cerai ngan TZ..bape juta dia kna byr ngan TZ n ank2 dia..pdan muka..wakaka!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  85. ZASHA says:

    KALAU TZ BOMOHKAN CT CMNE …TAK KASI SITI PRENANT …HR SAPE KT SINI NAK JAWAB ….JGN NK KUTU JE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  86. ef..bee..ai says:

    dua2 tak dapat bimbingan dr Datok kot….kehidupan kurang keberkatan walau harta melimpah ruah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. hot je nampak kat sini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. nobody says:

    nara, tolong delete komen drp IT ni,asyik maki hamun & guna kata kesat je.pervert!!!
    tq nara!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0