Written by serenity | February 7th, 2012

Beberapa hari lepas, majalah hiburan dan fesyen online WuuHuu Online telah menampilkan beberapa orang selebriti wanita dengan imej perisik wanita. Antara artis wanita yang tampil dengan imej tersebut dalam majalah ENF yang menampilkan model muka hadapan Zizan Razak dan Diana Danielle ini ialah Anzalna, Qalisha Ray, Jaclyn Victor, Elfira Loy dan Fouziah Gous. Antara gambar mereka seperti yang dikeluarkan oleh WuuHuu:
WuuHuu Online juga telah menerbitkan dua lagi majalah online di samping ENF, iaitu FeMag dan sebuah majalah komik, WuuHuu, semuanya percuma untuk dibaca. Pada pendapat kami majalah keluaran mereka memang menarik dibaca, kerana padat dengan gambar dan berita hiburan dan fesyen, malah tampil dengan editorial yang menarik.
Untuk melawat, layari WuuHuu Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Tema Perisik Wanita Di Majalah ENF Keluaran WuuHuu Online

  1. aku says:

    Aku lelagi??

    0

    0
  2. emel says:

    anzalna body mcm laki jek..kpla nmpk beso..

    0

    0
  3. emel says:

    anzalna body mcm laki jek..kpla nmpk beso.

    0

    0
  4. gila kentang says:

    kenapa artis yg gmbr pertama tu ambil gmbr mcm tu?? tak segan ke dia? adoi.
    simpan je la keseksian yg melampau tu utk suami je, kan lbh baik. artis yg lain takde la pose hot sgt.

    0

    0
  5. gigi hangus says:

    anzalna dah mcm hantu kak limah kene mekap

    0

    0
  6. gigi hangus says:

    anzalna dah mcm muka hantu kak limah kene mekap. seksi jugak hantu kak limah kne mekap gini

    0

    0
  7. nelly says:

    apsal teruk sangat pakaian betina yg first tu..muka dah macam maknyah

    0

    0
  8. ENF says:

    abg nara…ENF lah..bkn NFE..ehheheeh

    0

    0
  9. angelyn says:

    dia ada pakai pakaian k..huh

    0

    0
  10. ENF says:

    abg nara..ENF..bkn NFE..ehehehe

    0

    0
  11. fashion lover says:

    Jika anda nak tahu, Anzalna pakai baju la..xnampak kew??? tepi tuh warna hitam dan issue magazine neyh bagi bulan 2 ialah ” GADIS BOND” so make up dye based on gadis bond laa…” Goldfinger”.. Mestilah ada emas2 sikit..

    tgk la You tube.. faham the concept

    0

    0
    • manusia says:

      ko phm x? dorg kt ats ne bkn ckp dye xpkai baju la…bkn tnya tema ap…bkn nk tahu concept dari youtube ke apa…yg dipersoalkn ialah KENAPA MESTI MURAH SANGAT NAK TAYANG AURAT SENDIRI..bye

      0

      0
  12. tetipu says:

    Hahahahaha…kesian la baca komen orang yang tak cukup ilmu pasal fesyen tetapi tetap nak bagi komen. Tak payah la nak panggil orang dengan gelaran betina dan sebagainya. Kalau dah buta fesyen, buat cara buta fesyen. Aku tengok dah majalh tu, ada class. Lebih membanggakan, produk buatan Malaysia oleh bumiputra. Cam mana la bangsa ko nak berjaya dan maju kalau asyik nak bagi komen negatif aje???? Sedihla manusia macam ni. Aku nasihatkan korang pg sekolah dulu sebelum nak bg komen. Sekian…fikir-fikirkan :)

    0

    0
    • zuragon says:

      Ape nak dibangga kalau mcm tuh.. relax sudah.. xyah nak back up lebih2.. lebih baik buta fesyen dr masuk api neraka jahanam

      0

      0
      • lastikburung says:

        fashion lover, manusia and tetipu tu org yg sama…saje gedik konon2 tiga org berbeza…tngok jerlaa avatar dier.

        0

        0
      • jenab says:

        eh ,, semak la ak tgk komen2 ko nie …
        tukar2 nama ,, pastue tukar2 komen .. lalang la ko nie .
        ak nie siap da hafal da avatar ko taw tak !!
        ak rasa “lastikburung” n ak bkn org pertama yg tegur ko ,,
        eh ,, please la sedar .. nyampah doe . LALANG !! yes, ko patut letak nama ko LALANG !

        0

        0
      • ron says:

        dlu aku pon penah tegur n sakit mata tgk avatar kelabu ni… tp cube korang try komen N x masukkan email add… mmg avatarnye same warne klabu ni..

        so, kte yg t’nmpk avatar klabu ni x yah la sakit hati dh.. sbb mgkin dorg ni org yg b’lainan..

        0

        0
      • amoi says:

        @ jenab. aku dah gtau dah kat entry yang lepas, yg dia ni kecelaruan identiti. kejap komen sokong, kejap komen bangkang. then, tukar2 nick tapi guna avatar yang sama. g daftar rumah sakit jiwa cepat..meluat ah tengok komen dia

        0

        0
  13. nono says:

    anzalna mcm x pki bju jek

    0

    0
  14. bila israil datang memanggil, jasad terbujur di pembaringan says:

    Fesyen pun fesyen jugak… tp agak2 laa… Mana maruah sbg ppuan, apatah lagi sbgai wanita islam, gadis pulak tu… Yg x halal tu tetap haram walaupun ia fesyen terkini atau fesyen terbaru….

    0

    0
  15. Hzr says:

    Gambar yang 1st tu mcm tak pakai baju aje, better tak usah pakai baju f dah gambar mcm tu..dunia oh dunia…

    0

    0
  16. […] Beberapa hari lepas, majalah hiburan dan fesyen online WuuHuu Online telah menampilkan beberapa orang selebriti wanita dengan imej perisik wanita. Antara artis wanita yang tempil dengan imej dalam majalah ENF yang menampilkan model muka hadapan Zizan Razak dan Diana Danielle … Continue reading → […]

    0

    0
  17. ko gile!! says:

    eh korang perasan x AKU,READERS,ENF,HZR,TETIPU,MANUSIA tu org yg sama.da la komen die je yg melambak kt sume entri pastu kutuk diri sndri bodo.ape laaaaaaa……..tgk avatar pn da tau la vongok!

    0

    0
    • lastikburung says:

      tulaa pasal…aku rasa semak tngok komen dier. Psycho tul…yg lawak ade plak org2 lain buta2 gi layan komen2 dier…sabor jerlaa

      0

      0
  18. VanilaStrawberry says:

    :”Hmmm!!nices jee….

    Takde Story best pasal Neelofa dengan Nora Danish ke???bosan la…

    0

    0
  19. mimik says:

    yeke

    0

    0
  20. cicakiut says:

    Semoga majalah hiburan di Malaysia tampil dgn gaya lebih sopan!

    0

    0
  21. Reena says:

    Nara, tolonglah..aku dah tahap menyampah ngan org giler kat cni..saiko dol! Kecelaruan minda ke apa? Ke kurang perhatian & kasih sayang mak bapak/kengkawan/jiran tetangga? Yg si anzalna ni pun satu hal..seksi2 ni ingat cepat pemes ke? Lagi org kutuk ada la..

    0

    0
  22. sekurang-kurangnye saye tak hipokrit –> ayat tipikal artis melayu

    0

    0
  23. tasha pole says:

    asal muke tasha cam mickeu mouse?

    0

    0
  24. NARA PLEASE READ says:

    Nara, saya cadangkan you tak yah la buat ruang komen ni.. org pi sini nak tgk cite2 semase retis.. tapi komen2 yg ntah ape2 ni wat nyemak je.. pasai retis pun nak gado2 ke.. plz nara, ke u suke tgk diorg berdrama n gado2 kat blog u ni

    0

    0
  25. saje nk test says:

    testing..

    0

    0
  26. saje nk test 2 says:

    testing..

    0

    0
  27. seksi gila anzalna ni..hahahahaha mengancam pulak

    0

    0