Written by AbangNara | April 6th, 2009

gambar terbaru diana danielle di plkn

Seronok betul si Diana Danielle di PLKN Kem Puteri Heliza. Dengar ceritanya siap jadi penghuluwati, jaga 400 pelatih-pelatih bawahan. Mesti gembira pelatih-pelatih lelaki hari-hari dapat tengok muka si Diana Danielle yang comel.

Selain dari teknik menyapu sampah yang betul di atas, antara gambar-gambar teknik lain yang ditunjukkan oleh Diana Danielle ialah:-

  • teknik menyidai kain di ampaian dengan kepantasan tahap tertinggi
  • teknik memastikan cadar katil tegang tahap maksima
  • teknik bercerita sambil membuat lawak sehingga kawan-kawan gelak tak boleh berhenti
  • teknik mengilat kasut sambil duduk bersimpuh ayu gitu

Korang layan ajerlah gambar-gambar terbaru Diana Danielle di PLKN untuk melihat semua teknik-teknik di atas. Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar tersebut.

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

Baca Yang Ini Pulak:-

155 responses to Teknik Menyapu Sampah Yang Betul Dari Diana Danielle

  1. ain says:

    waaa byk nya gmbr dia kt sn
    terubat jgk la rndu peminat diana ni
    oo mentang2 la dia artis..jd penghuluwati la ya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. ain says:

    apa2 pn..hrp2 dia enjoy la kt sn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. lilies says:

    kalu xsilap allif & suki pon msuk tmpt yg sme erk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Bodoh Betulla Demo says:

    Mentang2 lah artis, sampai kat PLKN pun demo sanjung. Kalu beginilah..sampai bila bangsa melayu nak maju…bengong betul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. garfield_82 says:

    nara..ko suka sangat ngan DD ek…banyak gambo dia jek..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. heheh.kami pun suka gak dia nie..sebab dia comei..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. huhudotnet says:

    kot yer pun xyah la tayang bra yg dok tersidai tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nekounam says:

    aku nak tgk DD gelap lps die PLKN nanti..mcm ning baizura..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. starzzz says:

    wah jadi penghuluwati pulak dah kat sana. femes giler daaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fiza224 says:

    nmpak sgt cam xpernah menyapu smpah… anak org kayelah kata kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. MOSFET says:

    adoi menyapu smpah pun nak kene amik gamba ke. mmg takde kualiti la artis2 skrg.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. bUDakgEnIus says:

    Ha’a kan…
    Ntah hape2 la…
    sapu sampah,betul katil,gilap kasut,telepon balak pon nak tunjuk…

    AKU HERAN BETUL LA..
    MINAH2 ZAMAN SEKARANG RAMAI TAK DA O***K,
    B****,

    jgn sebab artis,
    benda ntah2 ape2 dorg buat pon nak kecoh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. hantu says:

    perghhh ni nak PLKN ke nk melaram…sume part nk tgkp gmbr…kalah anak menteri/raja…layan cm puteri~!!!UNFAIRR

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. zaza says:

    ari ni dah ada gmbr suki ngan dia kat dlm paper…ain,flower…dah tgk blm?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. mantikulaz says:

    huh…setakat nak menyapu,jemur kain tu semua org pun bleh buat,tak payah nak ada teknik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      apa la ko ni…kta memg blh bt…tpi dia kn first time bt msti la ada teknik2 bodo dia tu..sbb tu la over ambk gmbr.mcm bgus!tpi comeiiii hihih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. niena says:

    chantek btul diana danielle nie..

    bru je kuar kt paper pix dye tgh sapu sampah

    haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      memg cntek!ada apa pd cntek!x mnjamin kn kbahagiaan..BUDAK GENIUS…tlg flsafhkn utk dia!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. sam says:

    abih la kene rogol dek askar..hahahaha mesti sedap askar tu…kena plak sarjan hassan…Diana Danielle plak kemut kuat…menggelupur la sarjan hassan nanti kena kemut dek Diana Danielle…hahahahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      apa la ko ni pkir NEGATIF plak!fitnah tu klu bnda xbtul…tpi aku sure klu diana tu dkt ko msti ko ‘BELASAH’ dia ckup2 hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Nerazzurri says:

        Pervert btol la mamat sam ni..lucah sangat tu.. Aku rasa Diana ada kuasa psycic la..teknik merenung cadar katil sampai jadi tegang tu teknik dasat tu, siap measure ketegangan cadar pakai teddybear, lagi power.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Gakuto says:

    ketara tidak pernah buat kerja seorang surirumah.. phuiii, cair publisiti ka di PLKN (

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. boxer hugo bosss says:

    hrp2 die insaf ckit ler msuk kem nie…
    sib baek xkne sisih ngn mber2 sbb kes die..huhuhuu..
    ape pun cian kat suki gak xde pun pict die kat PLKN kan…
    sadis toll…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. apo says:

    aku kna gak plkn…
    tapi x la eppy macam diorang neh..kem aku ngan kem artist neh macam langiy ngan bumi..
    hampeh btoi..sbab dia artist dapat tmpat elok…
    diskriminasi btol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. nia says:

    pompuan x kn x pndi sapu kowt….
    ish2……x ley kawen r cm ny nti uma byk abuk coz x pndi sapu….huhuhuhuhuhuhuhu….juz kiding k….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. wiss says:

    plkn best glew rugi sape yang xpegi…
    mang bt0l ape yg diana wat 2 smua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0