Written by AbangNara | April 6th, 2009

gambar terbaru diana danielle di plkn

Seronok betul si Diana Danielle di PLKN Kem Puteri Heliza. Dengar ceritanya siap jadi penghuluwati, jaga 400 pelatih-pelatih bawahan. Mesti gembira pelatih-pelatih lelaki hari-hari dapat tengok muka si Diana Danielle yang comel.

Selain dari teknik menyapu sampah yang betul di atas, antara gambar-gambar teknik lain yang ditunjukkan oleh Diana Danielle ialah:-

  • teknik menyidai kain di ampaian dengan kepantasan tahap tertinggi
  • teknik memastikan cadar katil tegang tahap maksima
  • teknik bercerita sambil membuat lawak sehingga kawan-kawan gelak tak boleh berhenti
  • teknik mengilat kasut sambil duduk bersimpuh ayu gitu

Korang layan ajerlah gambar-gambar terbaru Diana Danielle di PLKN untuk melihat semua teknik-teknik di atas. Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar tersebut.

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

gambar terbaru diana danielle di plkn

155 responses to Teknik Menyapu Sampah Yang Betul Dari Diana Danielle

  1. ain says:

    waaa byk nya gmbr dia kt sn
    terubat jgk la rndu peminat diana ni
    oo mentang2 la dia artis..jd penghuluwati la ya

  2. ain says:

    apa2 pn..hrp2 dia enjoy la kt sn

  3. lilies says:

    kalu xsilap allif & suki pon msuk tmpt yg sme erk?

  4. Bodoh Betulla Demo says:

    Mentang2 lah artis, sampai kat PLKN pun demo sanjung. Kalu beginilah..sampai bila bangsa melayu nak maju…bengong betul…

  5. garfield_82 says:

    nara..ko suka sangat ngan DD ek…banyak gambo dia jek..heheheh

  6. heheh.kami pun suka gak dia nie..sebab dia comei..hehe

  7. huhudotnet says:

    kot yer pun xyah la tayang bra yg dok tersidai tu…

  8. nekounam says:

    aku nak tgk DD gelap lps die PLKN nanti..mcm ning baizura..hahaha..

  9. starzzz says:

    wah jadi penghuluwati pulak dah kat sana. femes giler daaaa…

  10. fiza224 says:

    nmpak sgt cam xpernah menyapu smpah… anak org kayelah kata kan?

  11. MOSFET says:

    adoi menyapu smpah pun nak kene amik gamba ke. mmg takde kualiti la artis2 skrg.

  12. bUDakgEnIus says:

    Ha’a kan…
    Ntah hape2 la…
    sapu sampah,betul katil,gilap kasut,telepon balak pon nak tunjuk…

    AKU HERAN BETUL LA..
    MINAH2 ZAMAN SEKARANG RAMAI TAK DA O***K,
    B****,

    jgn sebab artis,
    benda ntah2 ape2 dorg buat pon nak kecoh!

  13. hantu says:

    perghhh ni nak PLKN ke nk melaram…sume part nk tgkp gmbr…kalah anak menteri/raja…layan cm puteri~!!!UNFAIRR

  14. zaza says:

    ari ni dah ada gmbr suki ngan dia kat dlm paper…ain,flower…dah tgk blm?

  15. mantikulaz says:

    huh…setakat nak menyapu,jemur kain tu semua org pun bleh buat,tak payah nak ada teknik..

    • ain says:

      apa la ko ni…kta memg blh bt…tpi dia kn first time bt msti la ada teknik2 bodo dia tu..sbb tu la over ambk gmbr.mcm bgus!tpi comeiiii hihih

  16. niena says:

    chantek btul diana danielle nie..

    bru je kuar kt paper pix dye tgh sapu sampah

    haha

  17. sam says:

    abih la kene rogol dek askar..hahahaha mesti sedap askar tu…kena plak sarjan hassan…Diana Danielle plak kemut kuat…menggelupur la sarjan hassan nanti kena kemut dek Diana Danielle…hahahahahah

    • ain says:

      apa la ko ni pkir NEGATIF plak!fitnah tu klu bnda xbtul…tpi aku sure klu diana tu dkt ko msti ko ‘BELASAH’ dia ckup2 hahaha

      • Nerazzurri says:

        Pervert btol la mamat sam ni..lucah sangat tu.. Aku rasa Diana ada kuasa psycic la..teknik merenung cadar katil sampai jadi tegang tu teknik dasat tu, siap measure ketegangan cadar pakai teddybear, lagi power.

  18. Gakuto says:

    ketara tidak pernah buat kerja seorang surirumah.. phuiii, cair publisiti ka di PLKN (

  19. boxer hugo bosss says:

    hrp2 die insaf ckit ler msuk kem nie…
    sib baek xkne sisih ngn mber2 sbb kes die..huhuhuu..
    ape pun cian kat suki gak xde pun pict die kat PLKN kan…
    sadis toll…

  20. apo says:

    aku kna gak plkn…
    tapi x la eppy macam diorang neh..kem aku ngan kem artist neh macam langiy ngan bumi..
    hampeh btoi..sbab dia artist dapat tmpat elok…
    diskriminasi btol…

  21. nia says:

    pompuan x kn x pndi sapu kowt….
    ish2……x ley kawen r cm ny nti uma byk abuk coz x pndi sapu….huhuhuhuhuhuhuhu….juz kiding k….

  22. wiss says:

    plkn best glew rugi sape yang xpegi…
    mang bt0l ape yg diana wat 2 smua..