Written by AbangNara | March 26th, 2009

Kalau anda ada baca Kosmo, anda pasti mempunya soalan yang sama macam kami. Siapa agaknya…..

Artis yang baru bergelar isteri kepada hos dan pelakon Malaysia dikatakan tidak memakai coli sewaktu berjalan-jalan di gedung Ikea, Damansara.

…..ternampak seorang wanita cantik yang sedang berjalan dengan lelaki kacak. Renung punya renung, rupa-rupanya itu pasangan suami isteri selebriti popular.

Tapi jika anda membaca suratkhabar kecik bahagian hiburan hari Ahad, mesti anda tahu jawapannya. Siapa yang tahu, angkat tangan!! Mungkin Wacoal kena taja baju dalam kat artis seksi ni….apa-apa pon artis ni memang cun, husband dia memang kacak, mungkin dia saja nak buat tayangan free….

60 responses to (Teka Teki) Siapa Pergi Ikea Tak Pakai Coli

  1. nafnaf says:

    saya tahu! hehehe…rasa2 aja laaa…

    0
    0
  2. aku says:

    mane la aku tau sape….share2la sape yang tahu 2

    0
    0
  3. lilies says:

    sape erk…

    0
    0
  4. garfield_82 says:

    asraf ngan munger la..hehehhe

    0
    0
  5. oe ya says:

    “Bunga” wife Ashraf Sinclair…

    0
    0
  6. high_heels says:

    ala bunga citra lestari bini ashraf sinclair..sapa ada baca pancaindera..dorg kan g shopping barang umah kat ikea..pnyalah banyak pastu pening x tau camne nk bwk balik ke jakarta..

    0
    0
  7. zam says:

    sapa dia wei???

    0
    0
  8. puteri says:

    ye la biasa la tue, minah indon tue buakn suka sgt pakai baju dalm, pans kot..heheh biasa la tue yg kahwin dgn mat salleh dgn artis indonesia yg life teruk gila sebab tue la, byk musibah kat indon, yg islam jadi kafir,kat malaysia terutamanya artis, tgk la banjir kilat kwsn bandar…musibah la tue….ingat pakai la baju yg sempuran krn kita mati pakaian kita menutup aurat, kain pun tak mahal, kain putih je

    0
    0
  9. ain says:

    sape ehhh
    gtau la
    show gmbr skali

    0
    0
  10. zaza says:

    confirm memang Bunga bini si Acap tu la… klu nak tengok i tolong u all…bukak page ni

    http://www.budiey.com/gambar-ashraf-sinclair-dan-bunga-citra-lestari-di-prebiu-filem-saus-kacang/

    0
    0
  11. kitaro says:

    yelah!! soalan senang. aku pun awal2 lg dah tau itu si bunga punye keje & laki dia ashraf

    0
    0
  12. saloa mambok says:

    oiiiiiiiiiiii..lanjut syiall

    hahahahahaaaaa

    0
    0
  13. lilies says:

    wei..gelinyer.. mmg xmalu btol..

    0
    0
  14. chantek says:

    yeke bunge n ashraf….tu dah trend diorg kot…nak wat camne kan….

    0
    0
  15. fiza224 says:

    dah sah2 bunga citra lestari,isteri kpd pelakon dan pengacara malaysia. pembayangnye pun wat kita dah tau ka… biaselah org indon,nak bwak budaya die ke ngara kita…dulu pun die perbah mndi pndai pkai bra ngan spender je kan? nak heran ape klu die xpkai bra… tul x?

    0
    0
  16. jull says:

    bior le……..hak dio,,,,,,,

    0
    0
  17. ain says:

    to zaza:
    tq2 kasi page tu..gmbr yg first dh nmpk tuttttttt
    hmmm memg cmfirm la yg x pkai coli tu BUNGA CINTA LESTARI
    ish ish apa la nk jd nih
    btul2 ikut trend mat salih!

    0
    0
  18. […] nak tengok gambar promo filem terbaru Saus Kacang yang menampilkan pasangan suami isteri iaitu artis wanita yang dengan selamba jalan-jalan kat Ikea tapi tak pakai coli, Bunga Cinta Lestari dan lakinya, Ashraff […]

    0
    0
  19. flower says:

    aku pun rasa ashraf ngan bcl…

    0
    0
  20. flower says:

    bcl kan seksi bangat…

    0
    0
  21. puteri says:

    aku heran la dgn sikap ko rang ni yg ckp dbiar kan dia, kita ni berada d malaysia yg majoriti islam, ada hak utk bersuara utk kebaikan, klu ada orang yg ada otak suka ckp biarkan diorang memeng patut pun malaysia dikenali dgn simbol seks dunia, wat malu betul la…klu x pandai nk menegur, jgn comment ehhh, ni malysia bukan indonesia…. klu x berani tegur duk indonesia, rasuah je, marah betul aku dgn sikap org yg mcm ni….. tension dpt rakyat mcm korang…..

    0
    0
  22. memang betul jawapannya ialah BCL dan ashraff.hehe.nyesal plak tak gi IKea time tue.leh tgk ashraff.hehe

    0
    0
  23. fiza224 says:

    harap name je sedap tp otak xde… tguk x mase die agkat nikah…bapok seksinye pakai.bleh ke mcmtu? enth pape org indon ni…ROSAK.

    0
    0
  24. sikat ungu says:

    mungkin die ingat kat ikea ade jual coli tu yang die tak pakai coli tuh…mane tahu mase kat ikea boleh sambar je mane2 coli yang sempat..malangnye IKea takde jual coli yang hanye ada jual adalah perobut…..nggak ada coli dong…bwahahah

    0
    0
  25. hany says:

    BUNGA CITRA LESTARI LA………
    SAPA LAGI….

    0
    0
  26. fototag says:

    ader tak gambor dia tak pakai bra tu? kala ader share2 la wei

    0
    0
  27. cancer girl says:

    ye ker bunga?
    korg ni…………..

    0
    0
    • shila says:

      tak kan tak baca paper kot..last week i think..yang bunga dan ashraf ada buat satement kat paper yg dia org ada pergi kat ikea utk beli brg perabot

      0
      0
  28. azam says:

    itu yang digilakan asraf,gadis malaysia tak seksi sangat….tak perasan ke minah indon kat sini ramai pakaian tak tutp aurat.biasa tu

    0
    0
  29. shila says:

    rase2nya bunga kot

    0
    0
  30. boxer hugo bosss says:

    tol tue spe lg…
    bunga melati lar..ngn kumbang matsaleh…
    huhuhuhuu…

    0
    0
  31. yann says:

    Sape lg klau bkn Bunga Cinta Lestari hehehe………….

    0
    0
  32. akudandirimu says:

    Bese la tu org xpakai coli..bukan smthing yang luar biasa pon..dalam undang2 xde plak bagitau tak boleh g IKEA tak pakai coli.

    0
    0
  33. yann says:

    Hal cam ni aku mlas nk komen,tp stahu aku klau dlm undg2 Islam bila kita dh kwen kita kna jaga diri dn pnmpilan kerana 2 adalh maruah suami kita btul x……

    0
    0
  34. nenek kebayan says:

    aku sokong statement puteri …

    0
    0
  35. anis batrisyia bt abd gani says:

    SAYE RASE LA QUIE HAIDAR NGAN LINDA.

    0
    0
  36. anis batrisyia bt abd gani says:

    SAYE NAK TUKAR .JAWAPANYA ASYARAF DAN BUNGA CINTA LESTARI.

    0
    0
  37. Safizan says:

    Siapa yang sebenarnya?

    0
    0
  38. surian says:

    apa salahnya xpakai coli.bukannya xpakai baju.open minded la sikit.kat disko ramai gak pompuan xpakai coli.dah jenis baju yg xperlu pakai coli,lagi seksi.

    0
    0
  39. mat jiwang says:

    Apa lah kamu ni. Dia x pakai bra pun jadi salah. Byk lagi gambar yang boleh diambil? ambil lah! hapak punya orang, tiada keje lain ke! Yang x pakai bra itu, usah d lain mereka ni, bukan apa! hati mereka busok punya orang.

    0
    0
  40. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0
  41. I often do not perceive till the tip of what the heck is written right here, as a result of I do not know English so well. It’s possible you’ll write it extra sort?

    0
    0
  42. IFFAH. says:

    RASA NYA FASHA SANDAH KAN.???

    0
    0