Written by Bella | March 28th, 2016

Beberapa hari lepas, kami ada memaparkan foto Zul Ariffin dengan badan sadonya menghiasi muka depan majalah Men’s Health edisi bulan April.

Pelbagai reaksi yang diterima, ada yang memuji badan mantap Zul dan kagum dengan usaha aktor itu mendapatkan susuk tubuh yang sasa.

Namun, ada juga pihak yang mengecam tindakan beliau untuk tampil sebegitu dan mula lah timbul soal aurat dan sebagainya.

Berikut antara komen netizen :-

Fikir sahaja daripada sudut positif mana tahu ada orang diluar sana akan lebih bermotivasi untuk dapatkan tubuh badan sihat dan sado macam Zul?  Ermm, bila lihat foto Zul teringat pula trademark majalah Mangga, memang wajib ada sesi fotografi didalam kolam renang.

32 responses to Tayang Body Di Majalah : Zul Ariffin Dikecam Netizen

  1. Mac says:

    wowww….sado

    0

    0
    • R i t a says:

      badan macam gayboy…x suka jantan xde bulu.

      0

      0
      • Kiah says:

        body tak semantap lakonan. mmg x bleh go lah kiah dgn lakonan dia. buat memek muka macho mulut plak senget2 ke tepi dia ni. nyampah.

        0

        0
        • Anonymous says:

          entah kenapa akak geli. ni bukan seks lagi dah hoi. bukak baju x semestinya seksi. kena ubah mentaliti la. pompuan pun sama…x semestinya yg sendat, padat dan singkat tu seksi.

          0

          0
      • Anonymous says:

        besar + bodoh= sado!

        0

        0
      • mulut lazer says:

        x leh lawan pelakon2 bollywood. theyols cukup macho, hidung mancung, berbulu dada, berkumis segala, mata menawan,,cukup asam garam sesedap rasa.

        zul ni mcm ada kureng. pondan siam gitu. dah tu plak..poyo nk mampos. yuck.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Kan baik jgn belakon sekali ???
          Kasi la peluang utk yg lain.
          Oh by the way, mana 6- pack nya?
          Aku tengok bawaj tu x berotot pon..

          0

          0
    • arbakyah says:

      badan steroid wei..tengok pun tahu.
      puting jadi besar cengitu. alahai zul….

      0

      0
  2. vida dr palsu says:

    bykla retis jd cover men’s health ni..tp retis paling sado ialah fahrin…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Udah2 la bang nara oiii… Share dosa aurat dia plak. Baru je bape hari post pic ni. Hr ni post lagi. Nexxttt

    0

    0
  4. ArtisYangInsaf says:

    lelaki tayang body dikecam? aurat lelaki dari pusat sampai ke lutut..yang tak pakai tudung bersepah2 tu dh terang2 dedah aurat, tak nak kecam ke sorg2..kadang2 hairan betul la zaman akhir zaman ni.. yang haram didiamkan, yang tidak haram, dikecam.. dari sudut moral, mmg salah tapi berbalik la pada ajaran islam.

    0

    0
    • Aurat says:

      Apekebenda yg ko merepek ni? Pompuan ke laki ka kalau x tutup aurat memang la dosa. Pehal nk kecam2? Patiut tegur la dgn cara hikmah. Kalau x boleh tegur dgn lidah, paling lemah iman.. Benci dgn hati.. Tegur dlm hati.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko ade nmpk ke pusat zul arifin tu tutup dgn kain? dh sah2 dia tayang aurat dia. sila pegi mereput.

      0

      0
  5. damai says:

    Part lelaki tunjuk badan mcm nie kok dikecam, g artis wanita leboh seksi tayang peha dan dada blh pula, mcm peliklah, comment anda2 semua, kalau rasa baik sgt jgn lah g blog gossip artis, kan ker senang. dah masuk blog mcm nie lepas tu condemn org kaw2 punya, apa dah

    0

    0
  6. Kak jah says:

    Hu hu hukhuk huk
    Aaummmm … !!!
    Aummmmmm!!!
    Aummmmm
    Arghh arghhh ambik kau lin .. Ahrgghhh sedap abg Zul ..
    Nak lagi ..

    0

    0
  7. Jah haron says:

    Ohhhh ahhhhh arghhhh .
    Mmmmmm manis nya . Wow haus ye ..
    Ambik kau !!! Arghh abg nk lagi !!!
    Mmmmm sedap nya ..
    Aummmmm aummmm sedap bak pasembo.. Ohhhh

    0

    0
  8. lv says:

    Mesti yg komen2 kat FB samada boroi2 belaka atau kurus kerempeng. Hehe

    0

    0
  9. v says:

    Body superb!tapi belakon asyik drama kisah kemaruk celah kangkang je…apa cer.cer berlakon cam drama hawai five o.baru padan ngan body.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    body lum cukup solid lg bro…kat tepi perut tu masih ade lg sisa2 lemak dan selulit…sila bykkan buat workout….fitness out….

    0

    0
  11. minah says:

    bagi aku pkai singlet pun ok jgk…org klu bdn cntk,sado pkai ape2 pun nmpk sexy….aku lg ske klu laki y bdn sado pastu pkai singlet….lg nmpk seksi…jul ini konon2 fefeling mat saleh tp body out…fitness kurg…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    body mcm pemandu buruh binaan indon je.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    harap body je…lakonan…hauk!

    0

    0
  14. melati says:

    zul memberi penekan khusus hanya pada dada bukan perut.
    harap lengan je besar…perut ada 2 garisan je. x timbul pon ketul2.
    cuba lagi…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    body dia nampak kotor sangat…mcm busuk gitu.

    0

    0
  16. Mira Edora Layola says:

    Mira peduli je apa haters nk ckap dorang sbnarnya cmbru dorang x scantik u asalkn u x bkak aurat sdah jnji Allah tau apa u buat….luv u mira

    0

    0