Written by Bella | March 9th, 2015

Desas-desus mengenai status hubungan Taufik Batisah dan aktres Fazura telah terjawab apabila semalam penyanyi kelahiran Singapura itu dikhabarkan bakal berkahwin pada April ini.

Bakal bernikah dengan gadis pilihan hatinya yang bukan daripada kalangan mereka yang terlibat dalam industri hiburan, Taufik enggan mendedahkan secara terperinci mengenai perkahwinannya itu kerana ingin menjaga privasi bakal isteri.

Saya sangat gembira kerana akhirnya berjumpa dengan seorang wanita yang akan berkongsi masa depan dengan saya. Dia bukan orang industri hiburan. Jadi saya berharap orang ramai dapat memahami dan menghormati privasinya buat masa ini.

Taufik berharap peminatnya mendokan kesejahteraan mereka berdua dan semoga segala persiapan berjalan dengan lancar.

Saya berharap peminat terus memberi sokongan dan mendoakan yang terbaik buat kami.

Kami juga turut mendoakan agar Taufik Batisah dan bakal isteri akan bahagia sehingga ke akhir hayat. Kadang kala jika kita tidak mendedahkan kisah peribadi kepada media adalah langkah yang baik dalam keharmonian rumah tangga.

Sumber Bertia: Malaysian Digest

17 responses to Taufik Batisah Hormati Privasi Bakal Isteri

  1. zabedah zabit says:

    who care !!!!

    nextttt

    0

    0
    • apa punya turr says:

      Tolonglah nara.. aku dah bosan ngan citer dia nie.. Muka dahlah cam nyah jerk…

      0

      0
  2. Urra Fazura says:

    Topek tanak kat fazura sebab kaki dia kurap ke sebab ketiak dia basah? Ke sebab dia sepah yang dah habis madu?? Takpe,takpe nanti faz buleh jadik pengapit topek, faz buleh kasik topek seribu botol fazfit , ubat gigi colgate gigi kunen , dan sabun mandi lux buat barang hantaran..

    0

    0
    • Dadu says:

      Ek eleh, gigih nk burukkan org, cube tnjuk muke ko ckt? Tah2 beribu2 keburukan yg ada pd ko berbanding fazura. X ade angin ribut, tiba2 mengeji mcm fizikal ko sempurna sgt. Ko alien ke ketiak x prnh basah dlm seumur hdup ko? Ko cube buktikn kaki dia berkurap?Klu stakat skali dua terkena ruam@gatal,rse nye semua manusia pn prnh. Tah2 bdn ko buruk, kulit ko x lawa, muka ko x cantik, gatal ko merenyam dn banyakkkk lg keburukan lain, kt cni mmg la x nmpk. Kuarga ko mgkin ada yg menyundal pn ko x sdr atau buat2 x nmpk. Isk isk, teruk btl prngai.

      0

      0
    • pepelik says:

      Pelik la dengan peminat fanatik fazura ni. Fazura la retis yang paling ‘perfect’, kalau buat salah sikit, fans die punye backup kaw2 sungguh. Lantak pi lah kalau taufik batisyah ni nak kahwin and taknak fazura pun. Mungkin taste die bukan fazura, asal korang ni xleh terima ha kalau x semua laki taste dorang bukan pompuan mcm fazura. Ko ingat semua laki nak sangat ke dengan pompuan sosial, seksi meksi, pastu high maintainance buat bini, jadi ibu untuk anak dorang. Mungkin fazura tu jodoh die dengan laki betul2 kaya baru seswai, thats why laki even retis pun tak jalan jugak. Ko ingat retis ni kaya sangat ke? One day bile da x feymes, xde job tak ke haru nak menanggung hidup bini yang high maintainance

      0

      0
      • Eh eh says:

        X berdiri Di kaki Fazura sendiri x payah la pandai2 wat assumption mcm duk sebelah umah dia. Betul la kata kawan2 dia sendiri, if x kenal dia, org x selesa or cemburu or akan cakap bukan2 Yg opposite… Hai human!! Pikir la positif …mcm mn nak maju?!!…

        0

        0
      • Dadu says:

        Pepelik, nama ko mmg ssuai..Aku pelik ngn komen ko, aku cari komen ats mna yg kena dgn “complaint” ko tu. Aku je komen kt ats tu dn yg plng konfius nye, yg ko komen lgsg x ade kaitan dgn komen aku. So aku aggp ko komen scara umum la kn atau pn tujukan kt komen bwh2. 1st thing 1st, aku bkn la pmnt fazura, so “fanatik” tu teramat jauh skli. Satu je, stiap kli klu ada komen yg x bersetuju dgn komen keji korang, tlog jgn tunjuk bodoh sgt dgn scepat kilat assume yg itu peminat artis trsbut. Sama je mcm klu aku nmpk ko tepi jln buli atau meghina org lain, wlaupun aku x knl malaun mana yg ko keji dn tunjuk bagus sgt tu, tp perasaan nk sepak n terajang ko mmg mmbuak2 mlainkan si malaun tu sndiri mganiaya ko. TQ

        0

        0
        • MonoDono says:

          ehhh, poyo nya yang bernama dadu nihh.. Ko ingat ko sapa??

          0

          0
        • nak join sepak jom jom jom says:

          Tahu puleks kata orang poyo….Dah kau sendiri memoyo dulu….
          Haruslah jemaah lain memoyo sama….Baru bertemu buku ruas ye tak?

          0

          0
  3. Cikgu Best says:

    Abang Nara, update la pasal Diana Danielle keluar shoot majalah pakai bra + bendera US je tu. Tengah hot kontroversi!

    0

    0
    • tak bole blah says:

      bukan nara x mo update,cume die nak kopipes je dari blog lain…ayat nara ni berterabur n jahanam…x reti karang ayat sendiri…kalo x isu panas dulu die update…if cerita x sahih kang die pulak kena saman…maybe die tgu blog lain update dulu…haha…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    kuang..kuang..kuang….dh terbukti sape y lbh perasan…kah kah kah…

    0

    0
  5. mano fendi says:

    Fazura melepas lagik. …muahaha

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Copy paste

    0

    0
  7. Anonymous says:

    wow menakjubkan lelaki tak hensem jd perhatian

    0

    0
  8. Anonymous says:

    If hensem without brain pun useless….

    0

    0
  9. rita says:

    taufik memang tall, dark and handsome. walaupun tgh famous sekarang ni, dia tetap nak kahwin bln april ni. salute!

    0

    0