Written by AbangNara | June 13th, 2012

Kontroversi yang melanda 3 pelakon baru, Anzalna, Neelofa dan Tasha Shilla nampaknya semakin hari semakin hangat. Masing-masing merasakan diri mereka berada di pihak yang benar. Namun Tasha Shilla yang cuba dihubungi oleh pihak portal Murai menyatakan yang dia tak ada masa untuk melayan kontroversi ini pada masa sekarang kerana terlalu sibuk dengan lakonan.

tasha shilla

Kata Tasha:-

Memang Tasha sekarang terlalu sibuk dengan penggambaran telemovie Duyung. Nak layan Twitter pun taka ada masa. Terpaksa Tasha tutup Twitter buat sementara. Apa yang perlu Tasha lakukan sekarang ialah dengan memandang ke hadapan dan tidak bertoleh ke belakang lagi. Biarlah tumpuan Tasha sekarang dalam bidang lakonan yang semakin menampakan hasilnya. Ada beberapa orang wartawan yang telah menghubungi saya sejak semalam untuk meminta pendapat saya berhubung isu ini, tapi saya tidak boleh memberikan sebarang komen. Seperti yang saya katakan tadi, saya sedang sibuk dengan penggambaran dan sepanjang tempoh itu saya tidak mengikuti sebarang perkembangan dunia hiburan di luar sana. Saya tak mahu tersalah cakap pula.

Ini sememangnya satu langkah yang sangat bagus daripada Tasha Shilla. Makin dilayan kontroversi ini, makin panas dan hangat dibuatnya. Kadang-kadang nanti ayat yang keluar mampu mencetuskan lagi kemarahan pihak yang lain. Abang Nara nasihatkan agar Tasha terus tumpukan perhatian terhadap lakonan dan buat derk sahaja terhadap kontroversi yang sedang berlaku ini.

ryaniez

Dapatkan photographer untuk hari perkahwinan anda dengan harga serendah RM1,100 bersama Ryaniez Moments Photography (jurugambar rasmi perkahwinan Fasha Sandha). Untuk info lanjut, layari www.ryaniezmoments.com atau LIKE Facebook Ryaniez Moments.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to Tasha Shilla Tak Ada Masa Nak Layan Kontroversi

  1. Amoi says:

    1st kah????wakakakkaa

    0

    0
  2. amarah says:

    boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    0

    0
  3. amarah says:

    boooooooooooooooooooooooooooooooo

    0

    0
  4. adahakukesah says:

    i’m not 1st..hehehe

    0

    0
  5. cik joyah says:

    pompuan neyh ade datuk bela… blakon plak cam kayu… busuk2 nealofa ngan fasha depa blakon tip top…

    0

    0
    • GENDUT says:

      neelofa pun berlakon macam kayu…..sekian terima kasih

      0

      0
      • Kelab Tak Suka Neelofa Mohd Noor says:

        kemana tip top nya neelofa wahai cik joyah? kalau fasha ada la kerna dia juga menang bintang popular.. neelofa? takat lentik kan diri nk populariti ada la.. pokok neelofa ni kalau dh bergoyang kn goyang tip top inul pun kalah agaknya.. x begitu semuaaaaaaaaaa?

        0

        0
    • mek yah says:

      tip top tang mana la lakonan neelopa tu.xla kayu sgt lakonan tasha ni.bila berlakon watak jahat,dia berjaya membuat mak aku rasa benci kat dia.sebab mak aku je yg selalu tgk drama.kalau mak aku nampak muka tasha kat paper,mak aku akan cakap… Dia ni la yg jahat tu.
      Komen dari mak aku memang ikhlas.sebab dia x pandai membaca.so dia xtau pun pasai gosip bagai.dia komen berdasarkan cerita yg dia tgk.

      0

      0
      • Anonymous says:

        berlakon cemerlang (skrip tahun 70an) rambut kaler perang
        berlakon pembantu rumah pakai konteks lense
        berlakon minah kilang, makeup mcm maknyah

        0

        0
  6. along says:

    good tasha….lyn keje g bagus industrie nie kecik jer gado2 pun bkn dpt duit…..

    0

    0
  7. fiedahlie says:

    good job tasha shila

    0

    0
  8. luvlavender says:

    same statement mcm anzalna.yg aku pelik kontroversi ni dorang yg mulakan..dorang yg start keluarkan statement psl neelofa.lau tak..xkan la wartawan nk tulis.tp ble dah jadi kecoh tibe2 ckp mls nak layan plak..adoi..seolah2 dorang xtau ape2.baling batu..sembunyi tgn *eh sesuai ke pepatah ni.huhu

    *peminat izara

    0

    0
    • MAK JEMAH says:

      Hai LUVLAVENDER.
      tau x kisah sebenarnye bermule lepas NEELOFA sendiri yg keluarkan statement dalam majalah HAI (Neelofa pertikai kemenangan Tasha Shilla)? x tau jangan main cakap je. neelofa yg buat hal dulu. skang dpt la nasib camni.

      0

      0
      • luvlavender says:

        MAK JEMAH – awak ni xfhm maksud komen sy kot.. sy tau la twitt2 n statement neelofa before ni.. tp komen sy ialah psl statement tasha..die luahkn psl xpuas hati ngn neelofa..tp ble org nk tau dgn lebih lanjut psl statement die 2..die leh ckp xde mse nk layan…
        *sy xbrcakap..sy menaip jer..;p

        0

        0
      • luv ALLAH not luvlavender says:

        luvlaspenda.. baling batu kena la kt muka ko sendiri.. neelofa plak baling batu masuk twitter dgn komen official way kata nya..

        tasha shila mmg tak lyn kerana dia sudah punya award di meja.. neelofa pula takat award menayang dada blh lerrrr…

        0

        0
    • no luv says:

      luv ALLAH not luvlavender if u alim jgn masuk blog gosip ni. jgn memain ngn name Tuhan k

      0

      0
  9. pemerhati says:

    elok la tasha shila oii….
    jgn dilayan benda2 kontroversi ni..makin banyak cakap nanti makin banyak salahnya..makin banyak pulak keburukan yang keluar…what for orang lain nk tau keburukan kita…aib kita biar kita sendiri simpan…jangan pulak cerita aib orang lain kat orang lain…insyaAllah akhirat nanti Allah tutup aib kita…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    go tasha..go…..anda sememangnyer pnya bakat besar….xmustahil andalah bakal pelakon yg hebat suatu ari nanti…..lepas nie jgn bikin kontraversi lagi, ok…umur pun muda lagi, cntik pun cntik…jual bakat kumpul peminat & harta….ingat!!!!! HATI JGN BUSUK!!!!!!

    0

    0
  11. chentalove says:

    sudah ckup sudah…jgn gduh2 lg..
    msg2 cri mkn kn…
    brbaik2 la…

    0

    0
  12. anzalinzal says:

    jalan salamat untuk mengelak dari disaman. lol

    0

    0
    • Anonymous says:

      ahahah.. x selamat sgt laa sbb saman tetap saman. unless klu sugar daddy dpt tlg, sorg ade stepdady, sorg ade sugar daddy, anzalna? ade ape daddy? ahaha

      0

      0
      • daddy cool says:

        anzalna ada daddy…daddy cool *sambil nyanyi2 lagu itu.
        ps: saper eh band tu? abba ker? luper la.

        0

        0
  13. artis ke? says:

    dr melyn jom menari tiang lg bgus. huahuahua

    0

    0
  14. si nara penjahat!! says:

    yang jahat kt sini adalah reporter and nara yg lagak reporter ni…kalau dorang x korek ngan retis2 baru ni..retis2 baru ni xde la g jaja citer sumer tu..maklumlah..baru..nk mnjawab soalan pun x tau nk pk lagi kesan dan akibatnya… dah2 la jadi batu api nara oii!!! ko ni yg malukan org kelantan lebih dr neelofa sebenarnye..looser!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kang aku ckp bodo kang marah. nara just kuarkan blk cerita dlm paper/magazine/blog lain, bukan dia yg korek cerita, wth la kau niii… yg batu api reporter kat luar tu laaa, die blogger biase je..

      0

      0
      • to anon si kera yg cepat melenting.. says:

        wth kpala otak kaulah..ko x baca artikel btol2 ke ape? “abang nara sedang menghubungi (org kg abg nara yg salu tayang netet) utk dapatkan maklumbalas bla bla bla…” tu bkn usaha utk korek??? kalau kau pandai sgt cuba ko ckp apa tugas blogger? copy, paste. edit and post kah? akaiii ada kaa…. jadi kalau si nara ni bkan pengorek tegar maknanya dia ni tukang sebar la kan? dah mcm aids la dah maknanya die ni ….kecoh nk besar2 kan sumer benda….

        0

        0
      • Anonymous says:

        kera, kenapa kau bodoh? since bila abg nara reporter? dia cuma tulis blk ape yg org tulis? ko baca la blk ayat dia betul2. kau baru baca bn ke hape? lenkali jd manusia bukan kera, kan dh bodoh. korek tu maksudnya ape? dia pegi interview artis tu ke? or die gi copy paste ape yg artis tweet?? or die copy ape yg reporter lain dh tulis? pegi korek jubur kau dulu baru nak jadi kera bercakap kat sini.

        0

        0
    • kecohhhh says:

      betul tu. lepas story ni keluar dlm Berita Harian, cite terus heboh. tengok la sape wartawan dia. Zubir kan? sape yg tak kenal zubir tu…suka sangat melaga2kan retis2 kat malaysia ni. -**-

      0

      0
    • si nara penyayang! says:

      sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatoh ke tanah jua tp jgn mendabik dada sudah lerrr dan pekung di dada ni kalau dh busuk simpan lelama jadi bangkai juga.. dah memang neelofa nak malu kenapa nk salah kn nara pula?

      0

      0
  15. puiiiiiiiiiiiihhh says:

    Neelofa mmg suke kot bende kecoh2 ni. dekat sini la die dpt tunjukkan kebijaksanaan dia untk berkate-kate. haha. A banyak kate ko. takkan nak simpan je. haha….

    0

    0
  16. fazura the gundeks says:

    harap bitch tua fazura tidak mengapi2kan lagi aktres2 muda ni.

    0

    0
  17. iris ariana says:

    ermmmmmmm….saya suka tasha shilla sejak dia lakon cita apa yg ramadhan2 tue..yg pakai tudung tu..lawo..pastu tgk sepsi xbrapa minat tp xda la nk benci ka xsuka ka..besa2 ja..n neelofa..ermmmmm…dia lawo gak tp tu la..ermmmm…org lawo mmg gitu kot

    0

    0
  18. bulan says:

    aku bukan nak cakap apa lah tapi tasha shila ni menang haritu mmg bukan undian peminat yg konon ramai sangat tu sampaikan bole challenge pesaing yang tertanyata lagi power. ada member aku ni kerja dengan dia. ramai jugalah yang bekerja dengan dia dan bekerja untuk artis lain yang dimana menang jugak dalam anugerah tu. membe aku ni tugas dia kena tick kan nama dorg ni dekat paper berita harian setiap hari. tasha dgn bberapa artis yang lain akan beli paper byk2 dan bg dorg utk tick kan nama mereka setiap hari. gaji yang dijanjikan rm50 sehari dan dorg bekerja nak dekat berapa bulan tah. dan artis2 yang tak tau malu ni janji akan bayar gaji dorg lepas dah menang nanti tapi bila dah menang sunyi sepi je artis2 ni. bila call sume tak berjawab. dan benda ni bukan fitnah tapi mmg cerita yang sebenar-benarnya :)

    0

    0
    • mart says:

      Btl ke noks?Tp aku pk dr sudut positiv..Kal0 ssorg artis 2 ramai peminat skalipun, kalo xrajen mengundi, xgune jgk kn..Mcm Tasha shila maybe tu usha die..Skrg2 nye bl die mng abp 2 die lbh dikenali..xgitu?Tp bab xbay0 2..xpatot2..

      0

      0
      • Saya amek SPM says:

        usaha dengan cara yang tidak bermoral . anugerah tu sepatutnya pilihan peminat, bukan pilihan calon. hodoh gila perangai undi diri sendiri walaupun tak popular sbb nak menang.

        0

        0
  19. sape yang start kontroversi?? says:

    hek eleh tasha shila ni, time ko start kontroversi ni, ade mase pulak???? sekarang tibe2 takde mase nak layan kontroversi. i hate u.

    0

    0
    • exaactly says:

      kan….. dah nak kena skang ni baru reti nak diam. kalau tak pandai jer menjawapnya. dulu kes disko konon nak release tension, bodo nyer otak. now dah kecut peyut la tuuuue.

      0

      0
  20. triple j says:

    bagis tu shila. baik tumpukan pada lakonan je. since anzalna tak ambil port sangat pun dan banyak membintangi drama bersiri sejak akhir2 ni.

    neelofa pun sepatutnya tumpukan fokus kepada bidang lakonannya. eh ya kan neelofa manada job berlakon dah, since filem pun hancur drama pun suam2 kuku je.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    bkn lawa pun klu tgok tasha ni dpn2…. Hitam….

    0

    0
    • JIRAN FASHA says:

      buat apa ko tgk dr pndangan depan? cuba ko tgk dr pndangan tepi.. wow!

      0

      0
    • fiss says:

      ya ke tasha ni hitam…selama ini saya bayangkan tasha ni putih melepak…..

      0

      0
    • jolie says:

      tak lawa tak per, tapi sombong nyer ngalahkan angelina jolie hahaha. betul tak tipu, dia ni la artis paling sombong saya pernah jumpa. bukan sekali lalu jer, dekat seminggu stay same resort masa depa shooting, sekali pun tak pernah senyum. krew2 lain sumer baik, dia ni sorang jer macam durjana. macam la kami terhegeh2 kat dia, or maybe pasai kami tak herankan dia kot dia muncung manjang.

      0

      0
  22. TeNoKhAnSoMe says:

    Dislike..

    0

    0
  23. alzina says:

    Tkt ler tu pompuan gtl neh!tkt kn saman ke dik?klu kn smn pon xpe bley mntk ngn peminat taik ko tulun byrkn.blm ape2 da undur dr,sblm ni ko la jd batu api.alzina luahkn prasaan nk jthkn org br ko sebok2 nk luah jgk.sblm ni syp je ko.np?bz srh org undi ko sndr ngn upah ramas tetek kck ko tu,wekkkk!!alzina xpe la dia bg puki dia kt sugardady,blh byrkn lawyer.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    mungkin lopa nak jd fasha sanda no.2….pasal lepas kawin ni fs senyap dah takde kontobesi

    0

    0
  25. No One says:

    Tasha xde masa nk layan kontroversi..baik tasha g layan clubbing lagi enjoyy… ;p

    0

    0
  26. saya ok jer! says:

    hai tasha shilla. jangan layan perempuan gila si neelofa tu. dia nak perhatian je. sebab nak dapat duit lebih. nanti tahun lepas senang la dia nak beli surat khabar BH satu kilang tiap hari. orang desperate memang macam tu…. time ABPBH pun dia boleh cakap ‘kalau genting dia punya sah2 dia dapat bawa balik award’ perghhh tak malu gila… glamour ke uolsss?? belakon pun kayu. tengok tasha shilla. biar lah kontroversi macam mana pun janji dia pandai berlakon.. :) hehe.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    yg aku pelik dgn si lopak ni…time dia buat kenyataan bukan2 psl si tasha ni boleh plak, time org len buat kenyataan psl dia, taw plak nak marah2 siap saman2….seb bek lah tasha ni tak busuk ati mcm si lopak ni, kalau tak mampos lah ko lopak kene saman ngan tasha….

    0

    0
  28. melah saponah pondan keji says:

    uollss..mak nak kasik tahu ye.makss sangat lah anti neekopak tuu.very the gedik nak mampos.xkose makk nak.esyhh over mengalahkan apa je.seket2 saman.besar sgt ke saman dia.eh dh reda isu dgn TMJ and fazura kecoh pulak lah pasal mende alah ni.konpius mak diks.kau niyh xhado kojer ke noks?kalau kau xnak org bahan kau,kau jgn post kat tweet.pikir lah kata 10A.makk 18A pun xkecoh tau,udah ler tobat lah neelopak oii.neelopak tu berlakon pun cm hampeh.mengacara pun harap muka je,kaku aje.udoh lerr..ganti aku lg bagoss,,lg satu aku suke gambar playboy kau 4 tahun dulu,vougue the vass.daaaaa

    0

    0
  29. Anonymous says:

    semua bongok neelopak or tasha shila ! hahaha.

    0

    0