Written by AbangNara | February 11th, 2014

Macam-macam sungguh perkara yang terjadi di Anugerah MeleTOP. Hadir dengan kekasih “Muay Thai”nya, Tasha Shilla didakwa bercumbuan di khalayak ramai. Mereka berdua dikatakan berciuman tanpa mengendahkan orang ramai ketika berlangsungnya majlis ini. Macam tak logik bukan? Takkanlah Tasha Shilla dan kekasihnya tak boleh berfikir untuk melakukan perbuatan sebegitu dengan sebegitu ramai orang memandang.

tasha shilla

Berkata kepada Harian Metro hari ini, Tasha Shilla menerangkan yang dirinya masih waras dan sensitif untuk tidak melakukan perbuatan sumbang sebegitu. Kata Tasha Shilla:-

Takkan saya bercium depan orang dalam majlis macam itu? Saya ini masih waras dan sensitif lagilah untuk buat benda macam itu. Takkanlah di acara macam itu dan depan khalayak pulak saya nak buat begitu?

Cukup-cukuplah (menuduh). Susah kalau orang mulut tempayan memang payah nak tutup, ada saja benda nak ditimbulkan. Saya sentiasa sedar dan peka batas-batas agama dan status sebagai selebriti.

Saya sendiri tak tahu atau perasaan jika bercium dengan Han (dalam majlis) tapi secara logik, takkan nak buat macam itu.

tasha shillaSementara itu Tasha Shilla juga menafikan yang dia sengaja menonjolkan punggung dan buah dadanya dengan memakai “padding”. Nampak gaya memang “original”lah Tasha Shilla punya. Untunglah Han. Hehehe. Dapat awek badan terbaik punya. Hehehe.

P.S: Selfie hilangkan keyakinan diri

55 responses to Tasha Shilla Nafi Bercumbu Dengan Kekasihnya Di Anugerah MeleTOP

    • lynn says:

      “Saya sentiasa sedar dan peka batas-batas agama..”
      ini namanya statement paling bangang. kalau tau batas2 agama, tak lah kau nak pakai baju pendek sendat mcm tu kan. tak lah kau nak berkepit dgn lelaki bukan mahram kau. dan tak lah kau nak begambar tunjuk bontot.

      Nara ni pun satu. sudah2 lah puji pompuan lain. kau ni tak tahu nak jaga hati bini ke? kesian bini kau, kau asyik nak puji lebih2 dgn pompuan lain. mcm gatal je.

      0

      0
      • Lembu Gemok says:

        ” Saya sentiasa sedar dan peka batas-batas agama dan status sebagai selebriti.”

        nii nak bg tau sikit Tasha oiii….hang dok pakai sikit punya ketat seksi mampat macam tu, hang bercium pon apa salahnya..semua tu dosa Tasha oiii..aku cukup takleh blah bila artis yang jahil bab agama, nak gak selit bab tau agama sedangkan dia jahil!!!!!!MEMALUKAN!!Sila letak “bahagian belakangmu” yang beralaskan bantal itu ke muka mu utk menutup malumu..itu pon kalau ada “malu” laaaa~

        0

        0
        • K.A.A says:

          baju tasha shila cantik… tapi bontot dia over la…

          0

          0
        • Bikin panas says:

          post dlm blog gmbr bukan2…lps 2 bagi anak bini mkn duit 2

          0

          0
        • apa2 jela says:

          Bikin panas : ko bukan sapa2 pun utk tentukan halal haram rezeki seseorg.
          semoga rezeki yg ko cari dan dpt selama hidup ni pun diberkati..
          kalau rasa ada lebih, derma atau buat sumbangan. lagi bagus dari ko dok cari salah org. ingat! ko ada hutang dulu.. walaupun seringgit, tetap hutang. tak byr , jwb la ko…

          0

          0
        • miss m says:

          tak hairan pun kalau dia bercumbu ke.. french kiss ke..korean kiss ke..tengok je dari cara hidup..atau maybe dia fikir kepit2 ngn bf , dress like biatch tak langgar batas agama kot..

          0

          0
      • Tasha Shila says:

        Hello everybody yg bz body…
        memang i ada cumbu2 u olsss..
        my boypren kiss my bontot…
        That y u olsss look my bontot up kan…
        dont jeles2 u olssss…..

        0

        0
        • zaia says:

          betis kau besarrnya tasha shila.
          baik ko diam. kau bersuara je,aku terbayang betis yg kau tayangkan tu.
          kalau badan besar,ok la jugak betis besar.
          tapi yg nie………
          kau ni bekas anak didik malek nor ke?kategori angkat berat melalui kaki agaknye.

          0

          0
      • Mak Jemah says:

        Lynn, sangat setuju dgn statement anda , terbaek. tau batas agama part mana taktau. lau tau batas agama, takdak laa pakai rope gitu, ngee :3

        0

        0
      • narareader says:

        “Cukup-cukuplah (menuduh). Susah kalau orang mulut tempayan memang payah nak tutup, ada saja benda nak ditimbulkan.”

        Tak payah tuduh-tuduh dah oi..lepas ni post gamba dengan video siap audio terus, baru tak tuduh namanya..emma com zizan pun terus video ja..zaman maju , pakai ipong apaadahal???

        0

        0
    • cici says:

      kata kak tasha silalah
      “Takkan saya bercium depan orang dalam majlis macam itu?”

      amboi, kalau belakang orang cium ka?

      aah, dia cakap momtot dia tu ori doe.
      kalau nak dapat montot mantop gitu kena rajin buat SQUAT
      bole p senam fitnessakinah katenyeee

      tapi tak wajar la dia dok posing macam murahan dan nak menunjuk sangat.

      and lagi 1, memang aku perasan yang breast dia tu nmpk beso sikit la, ke mata aku yang keeerooo?
      @_@

      0

      0
    • Olga says:

      MEMANG LA DIA X BERCUMBU DEPAN ORANG RAMAI TAPI KALAU KAT BLKANG ATAU TMPT XDE ORG RAMAI???????MESTI SIAP BEROMEN KAN????STATUS X BOLEH BLAH BTOL LAH PENARI TIANG JAMBAN NI!

      0

      0
    • gugu gaga... says:

      batas agama???batas aurat tau x???aku paling xsk org gunakan agama sebagai alasan…padehal pakaian ko cam haram…pastu pegang2 tangan lelaki bukan mahram tu ape???ko jgn persendakan agama….

      0

      0
  1. nabila biela says:

    aishh..macam2lah…huhu

    0

    0
  2. ProfHariz says:

    Tasha Shilaaaaaaaa awak sangat cantik bila bertudung dan simpan semua aset awak untuk futurehusband.

    Ikhlas,
    Abang Blogger

    0

    0
  3. cik reedzydizzy says:

    whatever la tasha oitt..bosan citer propa camni..just wondering macam mana la dia boleh berjalan pkai kasut lady gaga tuu..

    0

    0
  4. cik yat says:

    Nampak gaya memang “original”lah Tasha Shilla punya. Untunglah Han. Hehehe. Dapat awek badan terbaik punya. Hehehe. ~ x leh blah ayat abg nara puihhhhhhh

    0

    0
  5. […] Tasha Shilla Nafi Bercumbu Dengan Kekasihnya Di Anugerah MeleTOP […]

    0

    0
  6. Johan says:

    Artis malaysia ala2 hollywood

    0

    0
  7. its me says:

    Newly found accessories in town for women to opt other than clutches…..handsome macho man………

    0

    0
  8. adriana says:

    dasar pompuan murahan..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    ABANG NARA BILA NAK BERTAUBAT DARI MENYEBARKAN CERITA- CERITA GOSIP A.K.A FITNAH, MENAYANGKAN GAMBAR- GAMBAR SEKSI PEREMPUAN LAIN? TAK TAKUT MATI KE ABANG NARA? SEBAB SETIAP APA YANG AWAL TULIS, AWAK HEBAHKAN, SETIAP MATA YANG MELIHAT DAN MEMBACA, AWAK SAMA-SAMA DAPAT DAPAT DOSA YANG SAMA, SEBAB AWAK YANG SEBARKAN CERITA/ GAMBAR ORANG.. SEMPAT KE ABG NARA NAK CARI SETIAP ARTIS- ARTIS YANG PERNAH DIAIBKAN UNTUK ABG NARA MINTA MAAF PADA MEREKA BILA DI HARI KIAMAT NANTI??

    0

    0
    • samsul says:

      masalah skrg xyh sebar pn semua org dh tahu cerita2 hot kt msia ni..bkn je kt page nara..kt page org len pn bersepah cite mcm2..kt fb jgn ckp la..ko faham x?

      0

      0
    • Anonymous says:

      dan wak pon dapat dosa juger awak pon pe kurangnyer..lau awak beriman sangat awak xsearch blog abag nara ni

      0

      0
    • anon says:

      kau bila pulak nak berenti menjengah blog Nara ni .

      0

      0
  10. Anoni Kiut says:

    Paling xboleh blah tu ko pegi posing tayang punggung tu dh kenape? Posing depan pun melentik2 dada. Posing mcm biasa je la. Dh mcm model lucah pun ade. Felixia bekas model majalah Playboy pun dh pakai sopan2 mengalahkn wanita Islam. Sigh~~

    0

    0
  11. Bakal Isteri Jebat says:

    Sebenarnya ikan duyung cantik ke tak?? 0_o

    0

    0
  12. […] Sementara itu Tasha Shilla juga menafikan yang dia sengaja menonjolkan punggung dan buah dadanya dengan memakai “padding”. Nampak gaya memang “original”lah Tasha Shilla punya. Untunglah Han. Hehehe. Dapat awek badan terbaik punya. Hehehe. – sumber […]

    0

    0
  13. nini says:

    Wahai kaum hawa, jaga la pemakaian anda semua, jgn pakai seksi2 tak takut ke dengan balasan Allah…. tutup la aurat tu, kan Allah suruh tutup aurat tutup jela… knp nk dibuka2.. ;(seksi depan suami sdh la… jgn tnjuk kt org lain.. xperlu semua tu…

    0

    0
  14. linda says:

    Boleh ke pakwe nye yg keje muay thai ni support Tasha shilla yg high maintenance nih?

    0

    0
  15. tosho shilok says:

    kesiannya tasha shilla ni, nampak moden tapi jahil. tahu batas agama tapi tak mengamalkannya. Allah, sama sama lah kita berubah kearah yang lebih baik.

    0

    0
  16. bambu says:

    dah pakai kasut tinggi mestila tonggek…masa tak berkasut leper aje dalam epilog cinta kirana tu. tasha syok le tu orang nampak ponggong die nampak macam mantop…bra span…abis citer

    0

    0
  17. muja says:

    moga tasha dapat hidayah darinya untuk berpakaian mengikut batas2 agama seperti yang dikatakannya. amiin

    0

    0
  18. leena says:

    Confirm mmg depan belakang pakai padding. Dulu rasanya dia punya tak mcm tu…

    0

    0
  19. Bedah says:

    Astaghfirullahal’azim. Sedarlah diri tu nara. Ayat yg digunakan utk memuji prmpuan lain mmg sgt x patut. Haram!

    Nara bila nak bertaubat ni. Tolong lah hentikan blog murahan ini.

    Duit utk sara anak bini tu, halal ke haram?

    Berdosa hg nara. Bertimbun-timbun dosa hg duk bukak blog mcm ni.

    Bertaubat lah.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Mungkin dia rajin workout maka asset asset dia membesarlah.
    Klu rajin jalan kaki tiap tiap hari dlm 1 kilometer.
    Sedikit sebanyak ia akan naik.

    0

    0
  21. aku says:

    wow seksi nya,,,simpan la aset awak tuu.nak tunjuk apanya .semua org ada ..ingat kubur memanggil kau tuuu….tasha..tasha mari masuk kubur…(siap menjemput lagi)

    0

    0
  22. brilliant says:

    bodoh punya komen abg nara nih. komen berilmu sket blh x.

    0

    0
  23. Peminat Nara says:

    Takde apa yg negative yg nk aku komen …utk TASHA..

    Hanyala PEJAL !!!!

    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    0

    0
  24. ponggong tonggek gak tp x tunjuk says:

    sib bek mahali jasuli x jadi ngan minah tonggek ni

    0

    0
  25. annonymus says:

    xfam kenapa tasha shila kena bash teruk2 padahal lebih ramai artis wanita berpakaian kurang sopan dan berperangai lebih teruk dari dia..saya bukan menyokong tasha shila tetapi tidak adil untuk memaki dan meghina dia sebegini teruk.. rmai juga artis wanita lain yg berpakaian tidah senonoh dan pergi kelab mlm, melancong bersama bf tp rmai hnya memandang dgn mata sbelah & memilih utk menutup mulut krana mereka artis kegemaran ramai. doa kan la tasha shila dan artis2 lain berubah dan mungkin mereka akn berubah lbh baik drpd kta

    0

    0
    • Jiji says:

      yang comment2 bash tasha ni, diorg bash artis2 seksi lain jugak. kalau dh perangai camtu takdenye nak bash sorang artis je. ingatlah, harini korang kate Tasha mcm tu. esok luse kena kat family sendiri, jangan tanye kenapa. sudah2laa. Allah maha mengetahui dan maha Adil. Zaman skang ni manusia suke menghakimi. (ni pun nnt ade jugak yg xpuas hati la dgn comment ni). hehehe

      0

      0
  26. HADOI says:

    dah ni gmbr Tasha shila,xkan nak ngutuk beyonce kotttttttt

    0

    0
  27. Penumbuk sulung says:

    Tasha ni sibuk tayang mamat ni kesana kemari ..
    Mmg Da tak malu budak2 pompuan skrg ni.

    Mana la perasaan malu dan harga jati diri org timur kita ?

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Rupa rupanya .. Setelah negara kita ni makin moden canggih dan merdeka !!!
    Makin ramai yg suka tiru cara hidup org barat..

    Jgn la ,sampai terlalu moden sehingga terlupa tatasusila org melayu kita .

    0

    0
  29. lowpa says:

    eleh. menafikan tayang dada dan punggung.jgn bohong la ppuan.aku ppuan and mmg kita posing camtu nak show off lemak dlm boobs, eh i mean, padding bras, dan lemak punggung tu. kalau konon tak mendada, jgn sengaja meninggikan dada tu.

    artis ni dah2 la berpadding. ingat orang Malaysia ni bodoh ke. dah size biasa tu, biasa je la. kalau bra berpadding pun, guna la size yg betul. kalau kau 32 B, pakai la yg pushups 32B. jgn 34D sudah.

    0

    0
  30. uglynya says:

    uglynya……

    0

    0
  31. uglynya says:

    muka cam ni pon jadi famous.. lol…cheap publisiti lagi tuh

    0

    0
  32. nura says:

    yang pi kawan dengan lelaki thai tu apa sal? bangsa melayu lebih baik lah.. tau hukum hakam

    0

    0
  33. […] Tasha Shilla Nafi Bercumbu Dengan Kekasihnya Di Anugerah MeleTOP (53) […]

    0

    0
  34. […] Tasha Shilla Nafi Bercumbu Dengan Kekasihnya Di Anugerah MeleTOP (54) […]

    0

    0