Written by AbangNara | September 15th, 2015

Secara jujur, permohonan maaf daripada Tasha Shilla nampak seperti sudah tidak ada nilai lagi. Terlalu banyak kesilapan sama yang diulang-ulang oleh pelakon ini. Entah benar-benar insaf atau sekadar meminta maaf untuk elak daripada diherdik dan dikecam. Namun sekurang-kurangnya Tasha Shilla mohon maaf kerana telah memakai pakaian seksi sehingga menampakkan pusatnya baru-baru ini.

tasha shilla

Permohonan maaf ini telah dilakukan oleh Tasha Shilla menerusi sebuah video yang dimuatnaik ke akaun Instagramnya.

Tasha Shilla di dalam videonya memaklumkan menerima segala komen yang menegur dirinya di Instagram dengan hati terbuka. Apa pun, permohonan maaf perlu datang sekali dengan usaha untuk tidak melakukan kesilapan yang sama. Selaku selebriti, Tasha Shilla perlu menjaga perlakuan dan juga pemakaiannya agar tidak terlalu menjolok mata. Diharap Tasha tidak mengulangi kesilapan yang serupa. Kalau tak peminat pasti akan bosan. Semoga apa yang berlaku menjadi pengajaran buat Tasha.
tasha shilla

P.S: Dapatkan segera koleksi terbaru Telekung Cotton Exclusive keluaran khas Gudangmy! Beserta dengan beg bagi memudahkan utk dibawa ke mana2! Telekung Cotton Exclusive mempunyai 4 warna pilihan yang menarik dan juga FREE SIZE sesuai utk semua golongan! Harga hanya RM79 free postage seluruh Malaysia! Boleh click: facebook.com/Gudangmy Call/sms/Whatsapp: +60192361986 dan Instagram : @gudangmy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Tasha Shilla Mohon Maaf Pakai Seksi Nampak Pusat

  1. nok gebuzzz says:

    mohon maaf kepada yg ESA…buat ape kitaorg,otak letak kat lutut

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Pengarah, Stesen2 TV, Penerbit Drama mahupun Filem…

      Tolong ban artis mcm ni. Cara dia mohon maaf pun nampak beno tak ikhlas. Saya tetap akan jadi diri saya? Maksudnya… sy tetap akan buat lagi?

      Artis mcm kena ajar dia…. She is not so talented pun. Ada takde pun tak terasa pun dalam industri. Ramai lagi artis yg baik dan pandai jaga nama dalam industri.

      0

      0
    • bbycumil says:

      mintak maaf sbb fans dah lari la tuuu..wekssss

      0

      0
    • Anon nono says:

      To being honest??? To BE honest lah. Oh my English betul ! She’s not even educated, pls go & learn English from Ramona Zamzam, Sazzy Falak & Siti Saleha.

      0

      0
  2. melati says:

    Aper kater ko gi terjun KLCC ..Tasha Shila…yg minat ko pun Mat Rempit jer, ko tk perasan ker???

    0

    0
  3. anti poyo says:

    Tolong la..jangan nak petik nama Allah bila masa kau suka je

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ok..

    0

    0
  5. Dora says:

    Sudahlah Tasha! ko mmg suka berdrama. hari ni minta maaf, esok buat perangai lg.

    0

    0
  6. Kristal Biru says:

    geli arr asik sebut ‘sayang2ku’.. eeeiii..!$%#&*^@!!!!

    bape kali nk minta maaf nie.. pastu buat hal lagi.. haishhh..

    0

    0
  7. Ciki kecut says:

    eleh… kalau stakat minx maaf then buat blk baik x yah…. getik pulak aq….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    MACAM GHUPE MINAH GIAN!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    NAPE PIC DIA NI MCM MINAH GIAN JERRRRR…DIA NI BAGUS KLAU D BOIKOT JER..BGI PENGAJARAN SIKIT KAT DIA..DH BERAPA KALI WAT SALAH..MINTA MF..WAT LGI…MINTA MAAF LGI…DH X CAYE LE KAT KO TASHA…PAS NI KELUO MESTI PAKAI TUDUNG LABUH N WAT MUKA BAIK2 JER..PAS TU JADI SUNDEL BOLONG BALIK..PAS JEMU JDI SUNDEL BOLONG..JADI LANGSUIR..JADI PONTIANAK..

    0

    0
  10. hihi says:

    ko ade peminat ke minah?haha

    0

    0
  11. lynna says:

    sampah

    0

    0
  12. yayazhamila says:

    Dia mintak maaf, cool, tapi dia also said, ‘saya tetap akan jadi diri saya’

    so.. dont hold your breath la ek…

    0

    0
  13. norajew says:

    ye larr tasya..bogel je ko..janji hati baik…

    0

    0
  14. lala says:

    dulu zaman ning baizura seksi msa perform kt spore…balik msia abis kena banned.
    artis rock rambut pjg x leh msuk tv.
    faizal tahir bukak bju msa perform kt stesen siap kna denda wat keje kebajikan.
    la ni? nthlaa….patutnya ad garis panduan. xda beza kot boikot artis luar…artis dlm negara lg haru biru…lg la pendedahan islam tu luas…

    0

    0
    • iyan says:

      setuju sgt… rasanya dulu lg tegas tindakan kat artis2 yg buat kontroversi.. tp skarang…mcm buat buta je..
      ingat lg dulu lagu2 tak boleh bahasa rojak.. skrg bersepah2 lagu rojak. dbp tak nak ambil tindakan ke?

      0

      0
  15. bukan haters, bukan jugak fans says:

    Saudari Tasha, please. Jangan minta maaf kat kami ni, sebab kami semua hanyalah hamba. Minta maaf pada yang Esa, yang menciptamu, yang memberi kamu peluang untuk bernafas, yang memberi kamu merasa bagaimana indahnya berada di dunia glamor. Dia hanya ingin mendugamu sedikit, adakah kamu masih mengingatiNya ketika kamu sudah berada di puncak? Ternyata, kamu tewas dengan diri kamu sendiri. Tak salah untuk jadi diri sendiri. Tapi banggakah kamu, apabila masyarakat menghina kamu, memandang kamu sebegitu rupa dek kerana pemakaian dan kelakuan kamu. Kita semua ada maruah diri. Jagalah maruah kamu. Semakin tinggi kamu menghargai maruah kamu sendiri, semakin tinggi sanjungan manusia terhadap kamu. Akan tetapi, jika kamu sendiri memilih untuk merendahkan maruah kamu, apa yang kamu inginkan kami semua menghormati kamu? Tolonglah. Tolong bantu diri anda sendiri.

    0

    0
  16. tasasilatasasila says:

    c,kn dh mtk maaf tu…sng je..dia ttp jd diri dia, melainkan Allah s.w.t shj y ade kuasa untuk mengubah dia..jd baik ke buruk ke..xtahu…kite manusia biasa mcm tasa jugak, buat jht dpt dosa,bt baik dpt pahala..tp,tasa dpt dosa tu terang2 kn,bkn nk pusat islam je…..

    0

    0
  17. tasha bodo says:

    aku komen dkt ig ko tuari terus ko sentap pastu block aku kan.
    ko mmg artis sampah, dah la undi diri sndiri tuk menang award, pastu selfie fake boobs, lps tu boyfriend ko lari tgglkan ko, dedah sana dedah sini,pura2 alim post islamik2 dkt ig. sape aje lah yg minat ko..aku ramai yg stalk dgn haters je kot dkt ig sana. minta tlg banned artis yg truly sampah mcm ni, tkde effect pn dlm industry klu takda dia ni.

    0

    0
  18. Jenny says:

    Clearly, you are an examplar of ‘dead from the neck up’. After many controversies & your corresponding responses, no doubt the googly-eyed-tities-and-almost-bogel photo is yours. Rupa tiada, ilmu dunia kurang banyak,ilmu agama kurang sangat, akhlak tiada, lifestyle jalang, so apa sumbangan beliau ini? She is a product of previous genetics so, please make sure you use loads of condoms or better still,get yourself a more permanent solution: GET NEUTERED. May the human race be spared from your genetics.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Fail English.

    0

    0
  20. sunbreeze says:

    she looks sick..and need help…kumbang bukan seekor..live happily tasha, kita hidup hanya sekali…God bless you.

    0

    0
  21. aihh says:

    kalau boleh sila tutup aurat… anda perempuan.. jaga maruah..

    0

    0
  22. Bengap says:

    Laaaaaaaaa…bila masa pulak dia mtk maaf kt peminat sebab pkai seksi haritu??cer baca btol2 caption si Tasha shila tu nara oiiiiii…dia ckp maafkn sy kerana trpaksa brsikap jujur dgn semua org, sy Tasha shila,sy mtk maaf, sy tetap akan mnjadi diri saya…..maksud dia kt situ,dia mtk maaf sbb dia xleh ikut kehendak peminat,dia adalah dia yg seksi,so dia akan mnjadi diri dia..phm ke idokkk???celah mana pulak dia mtk maaf sebab dia brpkaian seksi nmpk pusat???maknanya lps ni dia mmg akan ada shoot dgn brpakaian seksi lg ler…hhmmmm,so cheap…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    dah macam hilang arah Tasha Shilla nie… pulang lah ke pangkal jalan….

    0

    0
  24. Amiinin says:

    Dah kena tegur dengan ustaz pun tak reti malu lg ke?

    0

    0
  25. anon says:

    jgn kata pusat puting tetek pun timbul sebalik baju…nak nampak kelas konon,u dont hav the class to carry those style…nampak cam kampung nak belajar jadi GRO ada lah LOL

    0

    0
  26. Madam cun says:

    Yang best kat atas artikel tasha shilla..bawah iklan telekung..tasya shila kalau baca bn..ase2 sentap x ?

    0

    0
  27. anon says:

    Oh my english….. lantak kaulah tasha….

    0

    0
  28. macammacam says:

    alaa dia nie lagi…eh ikut suke mu la…hado org kisah ke?sape laa agaknya fans dia nie ek..hahahaha =P

    0

    0
  29. zaza says:

    ko ingat dgn but semua ni pengarah filem teringin ke lamar ko jd heroin? ko rasa filem diorg boleh laku ke?ko assume lepas buat semua ni org gila2kan kau ke tasha? lelaki gila seks je yg gilakan kau.
    mcm langit dgn bumi xsama standard dn sgt jauh dari Fazura.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    mohon maaf pastu buat balik pun tak ada guna..

    0

    0
  31. live ya all says:

    aku rasa dia jadi mcmni sebab si hans tulah.. dia cinte gile kot kat Hans tu tapi kena tinggal.dia ni pun bonggok jugak..nak balas dendam ke atau nak lepas marah habis dirosaknya diri sendiri.

    0

    0
  32. mojo says:

    Sampah.menganjing j minta maaf.nak bogel la tu lps nie.

    0

    0