Written by AbangNara | April 8th, 2013

Amboi romantiknya Mahali Jasuli dan Tasha Shilla ini. Nampak gaya macam dah couple pun ada jugak. Siap bersayang-sayang di Twitter lagi. Adakah mereka berdua sudah officially jadi pasangan kekasih? Hanya mereka yang tahu.

mahali dan tasha shila

Kalau tak silap Abang Nara status ini dibuat oleh Tasha Shilla ketika Mahali menjaringkan gol menentang JDT baru-baru ini. Pasti Mahali nampak lebih bersemangat apabila ada gadis secantik Tasha yang menyokong kerjayanya. Sebelum ini Tasha telah berkongsi gambar dirinya dan Mahali dengan caption “Happy birthday to u my baby big boy?????”.

mahali dan tasha shila

Patutlah semalam masa kat ABPBH wajah Tasha Shila nampak berseri-seri. Semoga hubungan mereka berdua akan ke fasa seterusnya. Bercinta bercinta jugak, prestasi tue kenalah jaga. Tak gitu? Hehehe.

P.S: Sejarah hidup Superman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to Tasha Shilla & Mahali Jasuli Bersayang-Sayang Di Twitter

  1. mak jemah says:

    so??????

    0

    0
  2. bumblebee says:

    betul ke taste TS mcm nih??

    0

    0
  3. lava says:

    Pemain bola mesti nak retiss. Awek2 kat luar lagi lawa, siyes aku cakap.

    0

    0
    • hoolahoop says:

      stuju.. ramai yang lagi lawa.. lagi bagos.. takut prestasi smakin menurun je.. byk dah contoh2 yang sangkut ngn artis ni xberjaya mana pun…

      0

      0
      • gorgeous mia says:

        wanita yg lagi bagus dan lagi lawa tu utk lelaki yg hensem dan baik.. kan Allah dah cakap, lelaki baik utk wanita baik..

        berlainan pula dgn pemain bola dgn artis ni, dah mmg perangai dan attitude diaorg lebih kurang je, kebykannya sama2 liar dan biadap.. eloklah tu

        0

        0
  4. miss mong says:

    kan elok klu realiti pn si tasha ni sopan,lemah lembut,cantik mcm Ain dlm cite abu dhabi tu.sejukkk mata nengok..

    0

    0
  5. Audrey Hepburn says:

    Orang yg hati tengah berbunga-bunga ni, memang naik ke muka serinya.

    0

    0
  6. TakDeName ~ says:

    first ~~

    0

    0
  7. Zizi says:

    pemain bola gaji kt 10k sape tak mahuu dek non oi. asal boleh selit, janji hepi jgn buruk2 kan sesama sndri pas ni dahle

    0

    0
  8. tacacila says:

    mekasih kerana sapot saya & cintahati saya…

    0

    0
  9. tasha silet says:

    sbb mahali tu footballerkan??

    0

    0
  10. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    sesuai lah kot dua2 ekor…yg sekor muka mcm micheal jackson xsiap, yg lagi sekor pulak mcm nigger black money…

    0

    0
  11. Leylla Zaara says:

    Sorry to say ” not hensem !..”

    0

    0
  12. suka.hati says:

    tasha ni mmg kaki ‘sayang’. kalau tgk instagram n twitter dia sume orang dia panggil sayang. lagi2 fans dia.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sayang sepatutnya pd yg tertentu shj bukan pada semua tanpa batas. jgn mudah sgt menampakkan diri itu murah.. tapi klu dah namanya tasha shila maka tak peliklah. tiang disko pun jadi…

      0

      0
  13. abc says:

    biarlah dia sayang dgn perkataan je…nabila huda sayang dgn ciuman pipi ke pipi…habis laki org pun dia berpipi..sampai awal pun mengelak semalam..dia ingat oscar kot.aku bukan la nak kondem artis malaysia ni.tapi agak2 la untuk tontonan umum.

    0

    0
  14. heidi says:

    padan sgt lah dorg ni.mcm pinang di belah 8..kawen jelah..padann sgt

    0

    0
  15. minah_jebon says:

    aku tak tahulah nak cakap macam mana. tapi pemain bola sepak ni selalu sgtlah terjebak dgn publisiti murahan esp berkaitan dgn artis. mainlah bagus macam mana pun. luar negeri pun macam tu jugak. paling kurang, mesti tercalit dgn gosip. kesianlah. baru je nak kembangkan bakat, ada je tersalah langkah. sobs.

    0

    0
  16. hoolahoop says:

    hope Mahali jaga diri.. supaya performance nya sentiasa berada dlm keadaan terbaik.. bercinta @ x ngn siapa pun xpa.. asal pandai jaga jati diri demi masa depan bolasepak negara

    0

    0
  17. Erisa says:

    pasneh jahanam la karier Mahali……..

    0

    0
  18. paukaya says:

    beauty(Mahali Jasuli) and the beast (Tasha Shilla)…hahahahahahhahahahahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      sian Mahali dapat pelacur tiang ni. muka cam bini popeye pun boleh berkenan. atau dah kena ‘mak esah’ agaknya si Mahali ni…

      0

      0
      • pencegah gosip says:

        jgn asyik mengata org je..diri tu perfect sgt ke..enth2 ko tu yg pelacur tiang x..gajah dpan mata xnmpk,kuman di seberang sana nmpk pulak..ish3..

        0

        0
  19. peah says:

    ado aku kesahhh…?

    0

    0
  20. tutupmulut says:

    budak budak taman kosas ni.

    0

    0
  21. awek kulim says:

    x pyah nk baby big boy cgat larhh… ishh, geli aku… uuwwwww……

    0

    0
    • Anonymous says:

      time bercinta sebolehnya segala bagai dan macam nak bgtau org ramai kekononnya bagus sgtla, tengoklah nanti bila dah putus dan ‘bertetak’ mulalah nak hentam dan caci diri masing2. time tu dah takde lagi sayang menyayang ni, yg ada hanjing dan binatang semuanya. inilah dunia artis / celebrity (pemain bola) manusia sesat dan hanyut. next !!

      0

      0
  22. kura-kura says:

    habislah pemain bola sepak kite, baru naik je kene himpit artis, esok dah jahanam kene turun naik mahkamah plak…..cuba2lah berIMAN lebih sikit.

    0

    0
  23. AkuTachaYgKesepianMahaliYgGersang says:

    CONFIRMdh BERZINA, SBB tu terangterang berani bersygsygkat twitter… Hahahaha tanya la diorg kalau tak caya! Ada bran nk jwp pendedahan aku ni uols?

    0

    0
  24. miss s says:

    jgn asyik bercinta,main bola ke lauutt..
    bercinta sbb duiitt and popular

    0

    0
  25. pelik! says:

    apsal la ramai yg dengki?…
    ah biarlah org nak bercinta…
    korang2 yg dengki ni dah kenapa? xpernah bercinta ker?? kesian….
    xpayah nak mendoakan keruntuhan karier org lain, org skrg ni mmg suke tgk org lain jatuh jer kan..? klu salahkan m***y* skrg,,, ade pulak yg trsentap!
    pantang org lain bahagia,, nak dengki2 kenape!!
    pelik!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    gediknya betina popeye ni..

    0

    0
  27. forkie doe says:

    eee x sesuai la..mahali sesuai dgn awek bertudung dan sopan……

    0

    0
  28. akakkk lagi hr ni says:

    oiii mahali jasuli.. akakkk xde hal ko kwn ngan sape.. tp ko kena igt.. akakkk ni penyokong tegar SRG.. ko jgn jd mcm apex.. jgn jd mcm nadzmi.. esok lusa ko leka ngan betina.. tah hape2 ko main kat tgh padang tu nnt.. org lain baling mercun.. akakkk lak baling ko ngan bom nnt..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    boooo BN

    0

    0
  30. zam says:

    dua dua say minat

    0

    0
  31. ayama says:

    Cayala x lama krier dorank nie

    0

    0