Written by AbangNara | January 16th, 2013

Agak mengejutkan tetapi itulah kenyataan. Tasha Shilla yang merupakan pemenang kategori Artis Wanita Baru Popular ABPBH2011 langsung tidak berjaya memasuki senarai Top 10 untuk ABPBH edisi 2012. Memang pelik tetapi itulah faktanya.

tasha shilla abpbh2012

Menurut laman web rasmi ABPBH, ketiadaan nama Tasha Shilla dalam Top 10 telah menimbulkan persoalan dan tanda tanya. Takkanlah dalam masa setahun peminat-peminat Tasha Shilla telah berkurangan sehingga ke tahap itu? Atau mungkin memang populariti Tasha Shilla jatuh merudum ekoran beberapa kontroversi sepanjang tahun 2012?

tasha shilla abpbh2012

Bagi Abang Nara kalau tak tercalon pun tak apa. Kalau tercalon, itu bonus. Lagipun Abang Nara tengok Tasha Shilla memang banyak keluar drama semenjak dua menjak ini. Lebih baik fokuskan kerjaya daripada mengejar anugerah sebegini. Lagi banyak berlakon, lagi banyaklah sumber pendapatan. Tak ke gitu?

P.S: Kejadian tanah runtuh yang membentuk lubang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to Tasha Shilla Langsung Tidak Tersenarai Di Dalam Top 10 ABPBH2012

  1. Anonymous says:

    nasib badan

    0

    0
    • ayuyuyuyu says:

      rasa mcm lebih suke dia ni dari neelofa…dia ni kalau berlakon comel je, meelofa mcm melebih sikit (rujuk drama DIBAH LORI).
      geli.

      – yg dislike mesti kipas-susah-mati neelofa

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        nara mcm nak sebelah neelofa jer, aku rasa dr segi lakonan tasha shila lebih hidup, neelofa berlakon x ada feel, harap muka jer lebih, film azura bukti neelofa tu berlakon kayu

        0

        0
        • ting tong says:

          terbaru ni tengok kasih najiha kt tv9 lakonan neelofa.. babak menangis semasa melawat ayahnya di penjara.. beria lah sedey tp air mata takde..muka je beria dh hbs sedih tp syg tak menjiwai watak.. usaha lg ya neelofa.. ms byk lg..lebih baik masuk kelas lakonan klu btl nak berjaya sebagai anak seni..kasi usaha lebih.. Tasha Shilla ni bgs jgk tp ABP kan tengok pd popular..nasib badan..kalau cerita bab kualiti mmg Tasha layak jgk dicalonkan..tapi itu semua rezeki masing2.. mcm nabila & nora danish dulu keras kayu..lama2 de peningkatan..dah pandai menghayati watak.. yg artis baru sume ni byk lg masa..jgn tayang kecantikkan dan body je..bakat kena ada :)

          0

          0
        • The Real Fat Girl says:

          Abang Nara ni pun buat2 tak tahu pulak la kan. Pasal kes Datuk J tu la last year kemenangan dipertikaikan sebab berbayor/beli undi. Sudah terang lagikan bersuluh.

          0

          0
        • Mak Jemah Pencuri Video di Youtube says:

          DIA POPULAR… TAPI TAK SEPOPULAR NEELOFA !!!

          0

          0
        • Kwang kwang kwanggggg says:

          sebab tiang patah…dia dah tak boleh menari . ahaks!

          0

          0
        • Lantak Kau Lah says:

          dia popular tapi tak popular Didie Alias…hahahahahhhahahaaa

          0

          0
        • Sharifah Shayahora Juberen says:

          TERKINI: Let me speak……Musim tengkujuh dilaporkan penyebab utama kekurangan bekalan ikan. Pengusaha-pengusaha ikan bakar mengalami sedikit ganguan dari segi mendapat bekalan. Oleh itu, jualan ikan2 bakar sekitar Lembah Kelang dan Selangor jatuh menjunam…

          Listen, listen, listen, listen…listen…………..!!!!!!

          0

          0
        • mak lemah says:

          KNP NARA NAK BANGKITKAN CITE NI EK? SERABUT.. PUNCA LA KO NI..

          0

          0
        • hanna says:

          meh aku jawab…. last year dia menang artis BARU popular kan? sbb mase tu antara yg BARU2 dia la paling popular…nk2 lagi kebetulan drama die byk keluar sekali ngan gosip menari tiang tu..berganda2 la popular…

          tahun ni dia xleh menang kategori sama lg sbb tahun lepas dah BARU xkn tahun ni BARU lagi? kan? so untuk kategori2 lain tahun ni, yg lama2 atau seniior sket dari dia lebih popular…pasal kawan2 dia yg ade termasuk dlm top 5 tu sumer org pun tahu mereka popular kerana apa…sejujurnya artissss ni kalu nk harapkan lakonan dan bakat je mmg xlahhh popular gile2…xbanyak sikit diorang ni suke sbenanrnye diri mereka digosipkan dgn gosip2 sampah asalkan DAPAT P0PULARRR..

          sape je artis yg berbakat n clean ye? answer me…

          0

          0
      • loveONEW says:

        aku tak fhm kenapa isu ini ditimbulkan..
        mybe dia x popular, tapi lakonan dia memang lebih baik..
        sangat menyampah dgn watak dia dlm drama sahara dgn atas nama cinta..
        mmg lakonan dia mnjd, wayyy better than neelofa yg berlakon suka kerut dahi..

        0

        0
        • Boringggggg says:

          kalau setakat 1-2 drama tapi nak harapkan tercalon. lakonan plak setaraf Killa Fairy hmnn..memang tercampak keluar la dari Top 5 khennnn ?

          0

          0
        • Anonymous says:

          lagi best fasha sandha, vote for fasha…get out neelofuck

          0

          0
        • Bro 10 Inci says:

          Ya btol jugak buruk dowh dia kerut dahi nmpk tau pulak hahaha…

          0

          0
        • godek says:

          heh..myampah btol tgk pelacur Datuk J katanye nie…muka hodoh btol..cantik lg muka noorkhiriah drpd minah ni,cess,tak minat,nexxxtttt!!

          0

          0
      • Gundek says:

        datuk dah reject ler tu..kih kih kih

        0

        0
      • Mak Andam Terlampau Curi Ipad says:

        sorry la bakat perempuan ni suam-suam kuku macam Fauziah Ghaous sajor.

        0

        0
    • Anonymous says:

      ikan bakar dah tak laku…

      populariti tasha shila berkadar terus dg ikan bakar,
      populariti lopa berkadar terus dgn bellavita

      tahun depan klau bellavita tak laku..lopa pun tak tercalon

      0

      0
    • Padan Muka says:

      Dengar kata “Datuk” dah ada calon yg baru…lagi bergetah.

      0

      0
    • Zed Zeidi says:

      saya tak mampu berbuat apa-apa….sebab bakat dan popularitinya hanya bergantung kpd tiang jamban dan tariannya saja. harap maklum :)

      0

      0
    • Budak UUM says:

      LISTEN…LISTEN…LISTEN….LISTEN….LISTEN…… !!!!!!!!!!

      0

      0
    • beautiful timah says:

      xtercalon langsung dalam top 10????????? OMG dah terang lagi bersuluh lah thun lepas menang pon sebab di taja . . .tahun ni xde lah penaja tu, good bye tasha shilla g lh menari ngn tiang jamban tu

      0

      0
    • along says:

      Tasha ni sebenarnya tersenarai dan menang dulu sebab drama dia tgh hot kt tv sepanjang tahun lps… byk drama tahun lps muka dia je, terutamanya kt tv3, sebab tu masa dia menang dulu, kita hairan, mcm mana dia blh menang, padahal mmg disebabkan drama2 dia la… neelofa pula drama mgkin hot la, tp berlakon masih kayu la… nk kata dia cantik sgt pun, cantik sebab make up je kot… aku tgk dlm drama dibah lori tu waktu dia tak make up, lebih kurang muka2 org biasa je pun, takde yg special.. gedikksss sahaja lebih. huhuhu

      0

      0
    • beautiful timah says:

      nape tiap kali ada entri pasal neelopa ke tasha shilla ke msti nma izara,anzalna, fazura terpalit sekali . .hahaha lawak tol lah korang ni

      0

      0
    • beautiful timah says:

      line laju eh

      0

      0
  2. Harunoichi says:

    ummmm…apa drama, filem dia tahun lepas ye?

    0

    0
  3. Ololas says:

    Tak glamour lah tussss

    0

    0
  4. iris says:

    hmmm..tu la kenyataannya

    0

    0
  5. . says:

    x de rezeki la tu..wa..pas ni lofa naik tocang la ye….

    0

    0
  6. lalalala says:

    dah xdapat xpala..sabar..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    tiada rezeki..janji job masuk..xgitu

    0

    0
  8. Pelik says:

    pelik juga ye knpa sampai merundum begitu sekali….remy pn sama nasib mcm tasha gak…..

    0

    0
  9. miss mong says:

    poor u tasha..thun dpn beli paper byk2 ckit ek.tp mmg thun lps drama dia kurang..

    0

    0
  10. Ayam Afrika says:

    “Sbb xde ‘Sponser’ oleh Datuk2 utk beli suratkhabar n undi dia as top 5 or Top 10″…..Gossip Mak Jemah kat office sy.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    poor u tasha..thun dpn beli surat kabar byk2 lg ek

    0

    0
  12. nazrul says:

    mmg la x tersenarai…sbb sume drama dan filem yg die blakon 2012 langsung x mantap. pasni nelopak pulak la yg gedik2 bersuka ria.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    eleh…kalau 10 tercalon n kalau satu pn x sangkut wat malu jer….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    itu tandanya peminat awak dh x ramai…..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    mgkn peminat dh x suka dia ni sb dia ni suka menghisap rokok kot n suka wat tarian tiang……

    0

    0
    • semua saya suka says:

      tak juga sbb Fasha pn sosial jgk..tp elok peminat dia sokong kerjaya dia.. semua ni rezeki dan nasib je lagi anugerah syok sendiri ni..

      0

      0
  16. zufa says:

    mesti si LOBAK tu suka kan TS xdicalonkan..pe pn antara LOBAK & TS, lakonan NABILA gak best..wpun bnyk controversi..dia tetap akn ckp “i ade product ok”.. :)

    0

    0
  17. heeeeeeeeeee says:

    ABPBH bukan dikira dari berapa byk tawaran,berapa byk filem or drama….tak tersenarai sbb tak popular lah tuh….!!atau ontah2 dah kantoi dgn BH yg tasha ni bli paper undi diri sendiri…kikikikiki

    0

    0
  18. Mak Jemah says:

    Dah memang x popular memang la tak tersenarai apedah..

    0

    0
    • oggy coacroch says:

      hahaha…pdn mke dia…
      aku benci dgn c TS ni..cyes aku cakap..
      kali terakhir aku tgk dia kat anugerah blockbuster…
      dia bajet cam fans dia ramai sgt.,padahal ciput je pon fans dia…
      yang minat dia pon mst datuk2 kaya tapi da tua kerepot nak mampoS!

      0

      0
  19. Anonymous says:

    sesuailah dgn si penari tiang ni..

    0

    0
  20. jana kasim says:

    tahun lepas dia kurang kontraversi dan berlakon drama juga,tu yang peminat ingat-tak ingat sangat,other than that Tasha Shilla pelakon yang baik

    0

    0
    • oggy coacroch says:

      HELLLO….
      tang mana ko kata dia ni pelakon yang baik…?penari tiang yang hebat…!
      berlakon dala cam taik….
      tgk dia berlakon dalam ratu pon ntah pape ntah….

      0

      0
  21. cot says:

    datuk-datuk yang sponsor dia dah bankrup sbb tu tak tersenarai tu.

    0

    0
  22. pecah lubang says:

    nampak sangat beli undi sendir last year.

    0

    0
  23. abby abadi kan popular says:

    Aku lagi pelik abby abadi tak tercalon. diakan boleh tahan pemes jugak. huahuahua

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Nealofa popular Cz kontroversi…lakon kayu…kat meletop asyik nk tayang baju ,Kasut n rambut Palsu je…nampak sgt nk tunjuk kecantikan dia…mengacara entah apa2…ketawa pula asyik ternganga2… Nmpk semua isi Dlm mulut dia…bla tersilap or Kena Sakat dgn nabil terus Muka kelat n blh nmpk perubahan wajah dia…n 1 more thing y nealofa asyik pandang n senyum2 ke Arah lain semasa live kat meletop…buka n patut pandang kat kamera ke?semasa nabil Sibuk Tanya tetamu nealofa asyik pandang2 tempat lain…n 1 lg dia ni suka buat mimik Muka seperti menyindir or McM fk jujur je…if to percaya just perhatikan mimik Muka dia kat meletop terutama if dia menyoal tetamu or bercakap Ngan nabil…nealofa to sesuai jd pengacara Cz tak profesional…

    0

    0
  25. Kakak Kakak says:

    Kakak tahu lah tahun lepas mmg Datuk J tu yg sponser beli paper berlori2 utk undi dia ni. Yg mengundi pn kwn2 dia gak pastu bayor.. peminat2 yg dia bawak pn semua berbayor.. bdk2 student kan mmg suka la dpt duit free! haaa.. kan kakak dah bocor rahsia. kakak mmg meluat ngn dia ni sbb dia ni nk cepat kaya/naik tp x usaha sendiri. kalau dah malam berjaga siang tido tu pebendenyer??? dulu masa mula2 nk naik bukan main lg tayang muka kt director skang ni… hado? pegi club, mabuk..bagai.. apa tu? hurmmm k lah kakak nk sambung keje okay. tatat kwn2.

    0

    0
  26. saya OK je says:

    takpela. tahun ni dia takde rezeki. at least.. sekali je dia masuk pertandingan terus menang uols. hahaha. neelofa? apa pun tak boleh.dok syok undi diri sendiri la sekarang ni. hahaa

    0

    0
  27. lolololo says:

    tasha ke neelofa ke..duo2 den x suko..lakonan skit tapi popular sbb kontroversi

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Tak ada apa yg mengejutkan pun c Tasha ni tak tersenarai. Popular ke dia?????
    Perkara yg mengejutkan ialah apabila nama dia tersenarai dan menang tahun lepas.

    0

    0
  29. Zamina Mina Hey Hey says:

    Tahun lepas tak faham jugak kenapa si Tasha Shila ni menang. Aku sedar kewujudan dia dalam industri. Tapi sampai nak menang award tu pelik la jugak. Aku prefer lagi kalau si Izara yang menang utk kategori tu. Tapi tula takde rezeki.

    0

    0
  30. Roundtable says:

    Manusia perlu percaya pada qada dan qadar.Tahun ni tak ada rezeki.Allah dah tentukan.Artis lainpun akan merasa sedemikian.hidup ini umpama roda.tak seorangpon yang terkecuali daripada susah dan senang.

    0

    0
  31. pakcikl says:

    kedai ikan bakar banyak dah tutup!!!!!sebab dulu sponsor undi..sekarang kena taja sendiri…merana badan…berlakon biar real jangan asyik buat muka kiut miut muncung kan mulut tu!

    0

    0
  32. lollyta says:

    lolly lg prefer TS dr nilobak tuh… lobak@lopak tu tak tau ape yg pemes sgt.. yang tang tuttt dia lah yg pemes agaknye… bweekkkk!!

    0

    0