Written by AbangNara | April 1st, 2013

Amboi. Makin tinggi nampaknya saham pemain bola sepak negara kita di kalangan selebriti-selebriti wanita tempatan.. Abang Nara memang dah lama suka dengan cara permainan Mahali Jasuli. Gandingannya dengan Wan Zack di bahagian kanan memang hebat.

tasha shilla Dan apabila Mahali Jasuli memberitahu yang dirinya meminati Tasha Shila, dia telah dijemput ke majlis hari jadi Tasha sebagai tetamu istimewa. Bermula dengan pertemuan tersebut, hubungan Mahali dan Tasha semakin rapat menerusi SMS dan telefon.
mahali jasuli

Kata Mahali kepada Berita Minggu semalam:-

Kami pernah keluar pergi makan-makan dua tiga kali. Mula-mula kami pergi makan di Nandos, Shah Alam. Tasha bawa kawan-kawannya. Kemudian bila pergi makan malam di Pavilion, Kuala Lumpur, hanya kami berdua saja. Kalau tak silap pada awal Mac lalu.

tasha shilllaAmboi nampak macam sudah ada bibit-bibit cinta gitu. Tasha Shilla turut mengakui selesa berkawan dengan Mahali Jasuli. Kata Tasha:-

Saya selesa berkaan dengan dia. Saya meminati dia sebagai pemain bola sepak, dan dia pula minat saya sebagai pelakon. Bila ada masa lapang, kami berhubung menerusi Whatsapp, panggilan telefon atau SMS. Kami sedang mengenali hati budi masing-masing. Dia seorang yang ramah mesra, mengambil berat, romantik, kelakar, sopan santun dan ada sifat pemalu.

mahali jasuliAbang Nara pasti Mahali sekarang lebih bersemangat untuk memberi yang terbaik di dalam bola sepak apabila ada kawan seperti Tasha Shilla yang tidak putus-putus memberikan semangat. Kalau anda berdua bercinta pun ok jugak. Sama cantik sama padan. Cuma diharap Tasha Shilla tak ajak Mahali pergi clubbing. Tak gitu?
aura whiteP.S: Memang wajah Hanez Suraya sangat berbeza sebelum dan selepas mengamalkan pemakanan Aura White. Sekarang ini cantik putih dan gebu sangat-sangat. Korang pun boleh cuba. Harga cuma RM150 sahaja untuk penggunaan lebih kurang sebulan. PM di Facebook CantikNara, email ke lorongsetia8@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061 untuk tempahan dan pertanyaan.

78 responses to Tasha Shilla Dan Mahali Jasuli Kini Berkawan, Akui Saling Meminati

  1. lovelove says:

    pemain bola sepak nie boley caya ke???? takot jadi cm aidil n rita.. -__-

    0

    0
    • iphoneuser says:

      Jgn kerana nila setitik, rosak susu sebelangga..

      0

      0
      • Karim Bin Zema says:

        awak karam singh walia ke?

        0

        0
      • Lembu Gemok says:

        wahh..bibit2 cinta telah bermula..syok wooo awal2 perkenalan ni..jangan lama2 laa kalau dah suka..kasi ikat teruss…:)

        0

        0
        • kak tom says:

          ikat terus boring lah..nanti jadi cam rita ngan aidil. bab nak mengenali tu yg best…jgn tak jadi jer mcm apek n dot dot…malu semalaya

          0

          0
      • Olga says:

        Patut lah dh x tercalon ABP lg…
        dh kena dumped dgn Datuk Ikan Bakar rupenye!
        awat? Mahali x mampu nak taja Berita Harian ke?

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap compter says:

          ye lah ! si tasha ni dia jambu tapi dia ni tkde taste langsong……eeeeeeeeee rabak betol taste dia huh !!

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap compter says:

          ye la !! tasha ni dia jambu tapi masaalah nye dia ni tkde taste lah ! eeeeeeeeeee rabak nye taste diaaaaaaaaaaaaaaa huh !!

          0

          0
        • Godek says:

          mmg xda taste pun c tasa sila nie…alah,lg pun dia bkn dlm kategori cantik pun,mekap tebal,bila jmpa kat luar,alahai gomak nyer dia…

          0

          0
      • ya cinta itu indah says:

        Sekarang:
        Saya selesa berkawan dengan dia. Saya meminati dia sebagai pemain bola sepak, dan dia pula minat saya sebagai pelakon. Dia seorang yang ramah mesra, mengambil berat, romantik, kelakar, sopan santun dan ada sifat pemalu.

        Nanti:
        Dia tak pernah jenguk anak2. dia xpernah bagi nafkah. saya tak terkejut dia dikaitkan dengan perempuan lain. dia tak bertanggungjawab sebagai suami. mas kawin, nafkah tertunggak bla, bla, bla

        0

        0
    • Karim Bin Zema says:

      bapak kolot pemikiran kau ni..doakan je la yang terbaik.

      0

      0
    • Olga says:

      LOVE TASHA SHILLA

      0

      0
    • Olga Gigalo says:

      Ermmm kalau boleh tak payah lah publishkan sangat pasal player bola sepak Malaysia nie,main bukan bagus pown,tapi publisiti je lebih…
      Sekarang si Safiq Rahim tu berclubing ngn Zandra,tak nak publishkan jgk ke Nara

      0

      0
    • joyah says:

      artis2 sekelian, jgn kacau pemain bola leh..|?? pemain bola lak, skandal ngan artis jek, main trus menjunam.. bosan mak joyah tgk,
      ce la tgk david becham tu, selebriti, artis, tapi main still maintain..

      0

      0
    • kak timah says:

      sesuai n sepadan sangat moga kekal ke jinjang pelamin n ke akhir hayat :)

      0

      0
    • Olga says:

      SO SWEET TASHA NGAN MAHALI

      0

      0
    • bod says:

      bodoh punya statement…

      0

      0
  2. furby says:

    aku nampak macam si tasha ni nak menggoda dia je…

    0

    0
    • janda dalam selimut says:

      biasa lah..poket jantan tengah tebal..che ta lah artis paling mulia biar poket nipis , janji anak kacuk..jgn jeles..nyum nyummm

      0

      0
  3. iphoneuser says:

    Oh oh oh!! Ada orang kisah??

    0

    0
  4. Royaha Prooopaa says:

    i pes ke????????????????????????????????????????

    0

    0
  5. django says:

    1st!!

    0

    0
  6. miss s says:

    xsuke tgk tasha berlakon..lg2 watak baek..sorry peminat tasha..

    0

    0
  7. hambaNya says:

    Rasa2nya artis pompuan kita pakat nak dapat pemain bola yang ada nama.. kan gaji mereka lumayan… tengok macam ayu raudhah, hidup mewah tapi bersederhana yang penting bahagia.. tak romantik tak pe.. hihihi

    0

    0
  8. miss s says:

    yelahh..dier pun bukan kenal aku..hahahaha

    0

    0
  9. sutera says:

    nak cakap la. kalau ini hanya sekadar gosip.. aku terima. tp kalau ini kenyataan… aku mcm x syok la. Mahali ni tgh naik kott.. nak cipta nama.. knp tasha duk sibuk kaco mahali. kalau as a friend oke, tp kalau lebih dr kawan….. adoiiii gua x minat lu dgn mahali la.. cari la datuk lain tasha… gua salah sorang fans.Red Giant tempat mahali main bola… jgn la kacau dia.. jgn kacau fokus dia.. biar kn Mahali cipta kemenangn demi kemenangn dulu… adoiiii spoil la lu tasha…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau dah tuan punya badan si mahali pun syok…kita nak kata apa….maklum lah dapat awek retis..feeling david bekam giteww..

      0

      0
  10. Anonymous says:

    ala,nasib mahali ni player bola tekenal,gaji masyukk.cube mahali ni mat dispetch dgn muke camni,mane maunye si bintang fofuler berite hairan ni nak damping malam.kehkehkeh.jgn marah2 u ollss,puiihh!

    0

    0
  11. peah says:

    ade aku kesahhh….?? kihkih

    0

    0
  12. asus says:

    mula2 keluar beramai-ramai, pastu berdua pulak..hmm…

    0

    0
  13. hahaaha says:

    bab last ‘harap tak bawak mahali g clubing’ tu xleh blah! hoho nway,tumpang happy je lau betol nga nak kenal hati budi bagai..tp harap-harap jangan jd cam sesetengah player tu,bila perempuan datang kiri kanan,mula la bola pun xtau nak sepak/terbang ke mane dah. kahkahkah tasha,i know u wont read this..tp nk taip gak:P sila jangan hilangkan focus mahali ngan cerita x berfaedah. aku nak mahali perform bila game.sekian.

    0

    0
  14. awek kulim says:

    ape2 jew la jnji bhagia……

    0

    0
  15. noVak Jokovich says:

    tak kesah..yang penting bukan laki orang…ooopsss…hehhee

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      kalau laki orang pon ape salah nyee yg penting hepi hehe senyum cikit ;}.

      0

      0
  16. meoww says:

    nnt jgn kuar gambar clubbing bersama-sama utk hilangkan tensen dah le..ekeke

    0

    0
  17. cici says:

    serius aku muak cter retis dgn pemain bola…yg pemain bola plak asal start skandal je mula la prestasi mcm hampeh…

    0

    0
  18. Mat K says:

    ahh, not again.

    0

    0
  19. ye saye says:

    ok..tahniah.

    NEXT STORY PLEASE!!!

    0

    0
  20. entahapaapantah says:

    team selangor power.. player pn power.. takat nk tackle artis.. mcm amek free kick jek.. hahahaha..

    0

    0
  21. miss says:

    suke giler tasha shilla..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    playboy..

    0

    0
  23. hunny says:

    mahali dah ade girlfriend la..
    gf die kawan saya.

    0

    0
  24. anon says:

    hairan laa… cemana artis blh senang2 kawan ng player bola eh? rakyat marhaen macam aku ni nak jugak try approach player bola sorang. ahahaha

    0

    0
    • Anun says:

      Hahaha..ko kne cantik cam retiss gak le nyahhhh…
      xpun..ko try approach rajagopal dlu..haha

      0

      0
  25. emma mengelembong says:

    alahai takat mahali ni kebas je la tasha shila oi…tak luak pon. bukan hensem mcm ronaldo ke, samir nasri ke. ada aku kesah?

    0

    0
  26. Anonymous says:

    A’ah betul tu Shila, Mahali tu ada sifat pemalu. Ko tu je yg tak tau malu. ekekekeke

    0

    0
  27. Anonymous says:

    ahh ni perempuan mau jadikan mahali patung mainan sbb nak upkan populariti diri je…ye la..percayalahhh

    0

    0
  28. monkey says:

    biarlah tasha shilla nak pilih siapa. okay apa mahali nie.

    0

    0
  29. Linzy Longkang says:

    Aduhaiiii muker mamat jawa campor cine ker mahali ni tu pon dia minat, layanzzz

    0

    0
    • tacacila says:

      suka hati aku la cinta hati aku jawa campor cine ke, boyan campor gurkha ke

      0

      0
      • Linzy Longkang punya lawyer says:

        Tak pelah tatacila… kalo ko tutup mata erat2, memang mamat ni ada iras David Beckham.

        0

        0
  30. Anun says:

    1st time bace tjuk pn aku dah gelak…gelak bkn sbb ape…tasha shila pilih die sbb nme mahali tgh top…cube klau mahali player bese je, xnk nye shila ni ngn die…

    0

    0
  31. adik says:

    jawa pon jawa lah…

    0

    0
  32. This website is known as a walk-by for all the info you wished about this and didn? know who to ask. Glimpse here, and also you?l undoubtedly discover it.

    0

    0
  33. […] Tasha Shilla Dan Mahali Jasuli Kini Berkawan, Akui Saling Meminati (77) […]

    0

    0