Written by AbangNara | October 18th, 2013

Mentang-mentanglah bulan ini bulan Breast Cancer Awareness, gosip yang melanda Tasha Shilla pun nak dikaitkan dengan perkara tersebut. Pasti Tasha terkejut apabila ada dakwaan menyatakan dia membuat pembedahan hidung dan payudara di Bali. Abang Nara pelik juga sebab tak pernah dengar pun ada industri pembedahan sebegitu di Bali. Macam tak logik je.

tasha shila

Sekali pandang pun Abang Nara tahu dakwaan sebegini palsu belaka. Tak nampak pun beza pada bahagian hidung dan badan Tasha Shila. Kalau kata buat kat Korea, masuk akallah jugak. Tasha pun menerusi Kosmo hari ini menafikan dakwaan mengarut itu:-

Jika anda tanya di mana saya ketika itu saya tidak tahu kerana saya tidak tahu bagaimana dan bila isu ini boleh timbul dan dari mana cerita ini muncul sedangkan saya baru akan ke Bali bersama keluarga pada 27 Oktober ini.

Jika saya buat pembedahan, pasti orang yang terdekat dengan saya seperti keluarga, jurusolek dan rakan-rakan akan melihat perubahan pada muka saya. Saya pelik ada sesetengah pihak yang tidak pandai menilai wajah yang telah dilakukan pembedahan dan wajah yang di anugerahkan Tuhan.

tasha shilla
Bagi Abang Nara, Tasha Shila memang dah cantik dah. Tak perlu bedah apa-apa dah. Dengan wajah sekara ng pun dah boleh pergi jauh dalam industri hiburan. Mesti ada pihak yang dengki dengan Tasha Shila. Kesian Tasha. Tak habis-habis dihimpit kontroversi. Apa kata anda?

P.S: Beberapa model Volkswagen naik harga

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Tasha Shila Nafi Buat Pembedahan Hidung & Payudara

  1. starshine says:

    sila senaraikan artis2 yg betul2 ketara membuat pembedahan plastik…hihihihhihi

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      payudara aku besar tak?
      seksi tak, klik je aku..argh

      0

      0
      • che ta plastik surgery says:

        geli!!!nak muntah ijo tgk payudara ko!

        0

        0
        • Fahrin Ahmad says:

          kalau geli, xyah tengok,,
          ni la org panggil taff…haha

          0

          0
        • hareeemmm says:

          Artis plastik tegar di Malaysia :-

          1) Zahida Rafik (satu badan plastik)
          2) Erra Fazira (hidung tu nampak sgt bezanya dengan zaman “Sembilu”)
          3) Rozita Che Wan (dagu & buah dadaaaaaaa kot)
          4) Zila Bakarin (hidung, bibir & blablablabla)
          5) Ifa Raziah (memang pernah mengaku sebelum ni)
          6) Ziela Jalil (walaupun bertudung tapi dagu mak aiiiii.. beza sangat masa dia muda-muda berlakon cerita “Driving School”)

          0

          0
        • OLGA says:

          Ketiak yg hitam lagi berkeledak tu tak pulak bedah buang daki kan??? :D

          0

          0
        • Siti Semah says:

          apa nak heran Siti pun katanya buat muka juga di Indonesia…inikan pulak artis sendu cenggini.

          0

          0
        • Akak Bontot Kental says:

          KORANG TENGOK GAMBAR2 TOK TIE WAKTU HARI RAYA HAJI, PIPI SENYUM MELOYOT KE BAWAH MACAM BOLA GOLF. APAKAH ITU NATURAL ?????

          I DONT THINK SO…. :(

          0

          0
        • ustazah terbilang says:

          jangan buat2 lupa mulut Killa Fairy bibir itik.

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        takyah bising2..aku lagi taff la..

        0

        0
        • Anonymous says:

          ziela jalil tu masa berlakon driving scholl tu body dia solid molid…tpi skg body dia dh beso gedabak..mesti la muka dia ad berubah…dia punya tetek j pn dh sebakul..kalau ziela aku rasa x mgkn dia pakai botok…tpi kalau zila bakarin ye la..ishhh…makin menakutkan aku tengok bibir dia…dh mcm kena sengat tebuan…retis y aku suka tengok n x pakai botok ialah amy mastura…

          0

          0
        • Ya ya....sila like says:

          Artis2 Malaysia yg disyaki buat pembedahan plastik…….. Jaapar Onn !

          0

          0
        • Neeloolga says:

          aku jugak yg ori…

          0

          0
        • anak dara tua says:

          Wahai Anon October 18, 2013 at 4:59 pm…
          Jgn la kutuk ziela jalil teruk sgt..yang sebakul & gedabak tu memang tak menyelerakan kat mata ngko..tapi kat mata orang lain sexy & hot.

          0

          0
      • Nenek says:

        artis Malaysia mana yg tak suntik, tak sedut & tak tambah, semuanya samer. tak heran la. semuanya ulang alik ke doktor demi kecantikkan luaran. dalaman? hancur…

        0

        0
      • Anonymous says:

        rita rudaini gak cntik

        0

        0
    • Olga says:

      KALAU KAU BUAT PEMBEDAHAN PLASTIK SEKALI PON,MUKA KAU TETAP MACAM TIANG JAMBAN!

      0

      0
    • fafau expired says:

      NORA DANISH PD HIDUNG ! DULU TIME BELUM KENA CERAI KEMEK JE ! SEKARANG TENGOK LA , TINGGI NGALAHKAN KL TOWER !!! HAHAHA

      0

      0
  2. mak jemah gemok says:

    ohh really..nak lawan mak jemah yerrr..baik suntik lips lagi ngetopsss

    0

    0
  3. next says:

    ntah ape2 je….

    0

    0
  4. jijo says:

    ntah pape ntah korang nii..

    0

    0
  5. i love u stupid says:

    kalau korang kata Pajura buat idong aku percaya!

    0

    0
  6. saya ok jer!! says:

    alaaa. dia dari mula berlakon dulu muka dah lawak.. jeles la yang bawak cerita ni. haha.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    tasha wat pembedahan payudara…alaaaa..kalau dia wat nape tetek dia nmpk biasa j x beso pn….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ishhhh…tiap kali aku nk tulis komen…mesti pic mawar y mata beso tengok aku….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    retis tua y nmpk mcm pakai botok..sharifah aini…rohana jalil..ramlah ram…makin buruk mukanya bukan makin lawa….cuba ikut mcm aida khaleeda…wlpn tua tpi ttp manis…

    0

    0
  10. reen says:

    nasha aziz jgn lupe u olls…hidung lentik gittew…err…rozita sendayu tinggi??dulu pakai purdah kejap pe nk cover….lalalalala

    0

    0
  11. Neelofa dulu kini dan selamanya says:

    Tengok.. betapa orinyeerr neelofa punyeeer..
    3M.. Mantap, Montok & Mungel….

    0

    0
    • not lopa fan says:

      ori apanya.. kalau dh menghadap belavita tu hari2.. tu pun kira ubat sampingan juga tu..

      0

      0
  12. Teman says:

    ade pelakon petang2 dulu berlakon dgn neelofa, yg berlakon kt mekah dulu x kenal teman. Buat pembedahan plastik kot… dah gaya Pak nil mukanye. Pak nil pn sama.. bila gelak seketul je nmpak pipinye…
    *suka like, x suka unlike.. tq.. hihi

    0

    0
  13. Malebes says:

    Dia ni hidung dia aku tak nampak mcm buat operate. Tp bibir dan dagu dia mcm pelik sket. Bibir nipis tp melebar dan dagu runcing tak nampak natural. Antara artis len yg ketara nmpk plastic surg ialah zahida rafik, nasha aziz, fazura (dari sekembang2 hidong skrg kempis dah sikit), erra fazira, noniswara, rebecca nur islam, sazzy falak (dagu runcing nak mampus?), rozita che wan.

    0

    0
  14. minah jambu merah biru says:

    helo Tasha ! u jangan layan lah orang2 ni semua mengarot ! dorang2 tu semua eksen pandaiiiii aje padahal habok pon tentang ni dorang tk tau ! ape2 pon pasukan serawak mesti menang ini malam !! untok pasukan klantan pulak minah jambu harapkn klantan yg menang ini malam jadi pasukan serawak akan bertemu pasukan klantan pada final yg akan datang baru bestttttttttttt amacm ok tak huhu …helo apek ! u jaga gol u tu betol2 ok !!! jangan sampai di tembusi oleh pasukan atm ok !!

    0

    0
  15. mariam kampung pantat says:

    mafa = suntik lemak. kbai!

    0

    0
  16. teman says:

    ade pelakon petang2 dulu berlakon dgn neelofa, yg berlakon kt mekah dulu x kenal teman. Buat pembedahan plastik kot… dah gaya Pak nil mukanye. Pak nil pn sama.. bila gelak seketul je nmpak pipinye…
    maksud teman pelakon lelaki tu buat pembedahan pelastik dh cm muka paknil. bkn tasha shila. Tasha shila dh mmg cantik semula jd.
    *suka like, x suka unlike.. tq.. hihi

    0

    0
  17. […] dia membuat pembedahan hidung dan payudara di Bali Abang Nara pelik juga sebab tak pernah Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Buat, Hidung, Nafi, Payudara, PEMBEDAHAN, […]

    0

    0
  18. Raphaim says:

    Aku rasa kalau dia buat pembedahan ke tak buat ke biar kan je la .

    Da mmg lumrah artist mestilah nk cantik, artist kan banyak duit , korang2 yg suka komen pat sini pun , kalau ada yg muka da membengkak dagu berlapis , muka ada blemish belapuk pun kalau ada duit boleh jgk buat pembedahan plastik jugak .
    Tak payah la nk komen lebih lebih .

    Lagipun , korang nk ke tonton DRAMA2 pat TV,FILEM2 di pawagam dan PEMENTASAN yg HERO dan Heroine MELAYU kita nya MUKA kedut seribu dan rambut dan mula jarang sampai nampak kulit kepala ???
    Cuba korang fikirkan ..

    0

    0
    • julia robot says:

      apa kau merepek ni Raphaim. kau tengok retis hollywood yang tua kerepot seperti Liam Neeson, Julianne Moore dan lain2 yang tak buat botox. di mana level mereka skarang? A-list celebrity kan? filem mereka laku kan? kamon la, nak tarik penonton bukan sekadar muka cantik. bakat tu lagi penting. kalau berlakon sekeras muka, baik tak payah.

      0

      0
  19. kertu says:

    baru2 ni ternampak pelakon Noniswara kat KLIA , mati2 aku ingat bayang2 Michael Jackson! hahahhahaha , gile seram muke!!!!!!!!!!!!!! hahahahhahahhahahhahahaha

    0

    0
  20. Saya says:

    Mungkin ini semua tuduhan. jangan fikir benda xelok. fikir positif.hehe

    0

    0
  21. moroq says:

    kekadang pushups and padding je. ada je artis pakai bra jauh lg besar dr size A dorg. kwn aku kerja kat bahagian dressing and pernah tolong fitting artists ada je tukar bra size besar. yg ori dorg pakai memula datang size A and B je. bila part sesi amik gambar ke event ke, tetiba tukar and pakai C atau D. So kdg2 xdela yg buat pembedahan tp gedik nak nampak besar show sape, aku tatau. DUNIA ARTIS WANITA.

    0

    0
  22. jlo says:

    nanu pon sama.. dulu dia berlakon citer apa ntah.. cun giler.. terkejut tgk.. lama tu bila dia berlakon citer yg lain plak, dh jadi makin teruk muka dia.. kembang semacam…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    betu la..nanu semakin ketara muka dia pakai botok…makin x lawa langsung aku tengok…skg enth ap cite dia ye…anita serawak pn dh lama x dpt d kesan….zahida rafik dlu bukan main lawa..tpi skg muka dia dh mcm pondan siam….x de satu pn retis y wat botok makin lawa..makin mcm makhluk asing ad la…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    umie aida n adik dia betty yg perasan hot cam Kim K tu pun sama stok2 muka pondan siam pastu asyik perasan nk srh peminat puji cantik n like sejuta kali hehehe puuuiiii sedih la korang2 ni

    0

    0
  25. Anonymous says:

    zahida rafik mmg tak boleh blah muka entah macam haper2 …..dia tu keja aper ekkk pkai branded asyik brcuti kat obersea berparti sana sini ader ke filem dia yg laku 15 juta ???? kot I terlupa hehehe……geng2 adik beradik depa umie aida erra pajira ziela jalil n zahida rafik mmg kaki bt muka sampai kebadan tp propa ori aperkaahhh

    0

    0
  26. BUNKFACE NO.1 says:

    lantak kau lah nak bedah ke tak….aku memang tak suka lakonan kau..keras macam kayu

    0

    0
  27. Anonymous says:

    FAZURA….. Byk buat surgery…

    0

    0
  28. LadyD says:

    Anita Sarawak… Pangkat nenek ni, bdn muka ketat jerrr…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Pak nil, Edry Kru, Rasanya bukan semakin lawa tapi semakin menyeramkan….

    Pak Nil
    Edry KRU
    Pian cecupak
    Zahida Rafik
    Erra Fazira
    Umi Aida
    Sharifah Aini
    Nasha Aziz
    Nanu
    Noniswara
    Anita serawak
    Rozita Che Wan
    Zila Bakarin
    Ifa Raziah
    Ziela Jalil
    Tokei syarikat kosmetik lagi la ……menyeramkan.

    Ramainya…… Yang mana nama tak sempat disenaraikan ….. nanti orang lain boleh ingatkan.

    0

    0
  30. talitamplom says:

    eh uolss berani mati kata kak nita.. bila masa dia cucuk botox berplastik bagai.. dia kan guna air semayang je kikikikikikiii

    0

    0
  31. nonen says:

    kowg jgn lupe kak ton oi..muke die pn plik…hahhaha

    0

    0
  32. […] Tasha Shila Nafi Buat Pembedahan Hidung & Payudara (62) […]

    0

    0
  33. […] Tasha Shila Nafi Buat Pembedahan Hidung & Payudara (63) […]

    0

    0