Written by Bella | December 20th, 2016

Hari ini kisah keretakan hubungan cinta Fattah Amin dan Neelofa cukup hangat diperkatakan lebih-lebih lagi timbul dakwaan mengatakan hubungan #lofattah terjejas kerana orang ketiga.  Fattah dikatakan sedang hangat bercinta dengan seorang pelakon wanita berdarah kacukan.

Susulan khabar angin berkenaan, ada yang mengaitkan nama pelakon Tania Hudson sebagai orang ketiga yang “memusnahkan” hubungan Fattah dan Neelofa.

Saya terkejut apabila hari ini (Selasa) ramai yang mula bertanya tentang hubungan saya dan Fattah Amin. Saya dengan dia hanya rakan biasa sahaja dan kami pernah bergandingan dalam sebuah filem dua bulan lalu. Selepas itu kami tiada berhubung apatah lagi berjumpa.

Saya tiada hubungan istimewa dengan Fattah, ketika kami menjalani penggambaran filem itu sekalipun, saya tidak terlalu rapat dengannya. Kami ada keluar lepak sama-sama tetapi ketika penggambaran sahaja. Lepas habis penggambaran kami buat hal masing-masing.

Tania memberitahu beliau tidak merasa bersalah kerana tidak melakukan sebarang keslahan terhadap Fattah dan Neelofa.

Saya tidak ada rasa bersalah kerana saya kenal Fattah ketika penggambaran filem itu sebelum dia berlakon dalam drama popular Suri Hati Mr Pilot itu lagi. Saya rasa ada salah faham yang berlaku sehingga mengaitkan nama saya pula dalam hal ini.

Buat masa ini Fattah Amin belum mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung isu hangat ini. Kita tunggu sahaja apa pula komen Fattah. Ermm..

Sumber Berita : mStar Online

50 responses to Tania Hudson Nafi Dakwaan Bercinta Dengan Fattah Amin

  1. Anonymous says:

    Kalau bercinta betul2 pun apa salahnya..lofa dan fattah pun tak pernah ngaku bercinta so why not..nasiblah lofa..korang pun dok nafi nafi memanjang..bila dah kena kebas baru nak menggelabah..

    53

    0
    • Anonymous says:

      drama bodoh #lofattah. next?
      bosaaaaannnnnnnnnnnnnn!!!!

      15

      0
      • Anonymous says:

        alahaiiii, borang pencalonan anugerah bintang fofuler da nak keluar bulan depan. masing2 tengah “warm up” supaya tercalon. takkan buat2 tak paham kot kan youols?

        32

        0
        • Anonymous says:

          hahahah betul…drama mr pilot dh lama habis. skrg sibuk la cari jalan keluar. buat la cerita org ketiga lah apa lah. xkan la tak tahu si mamat ni ada betina lain. kamon…korang ingt org bodoh mcm korang. saja cari publisiti murahan kan kan kan???

          22

          0
        • Anonymous says:

          x perlu la percaya si lopak ni lagi. kaki kelentong propa gedik. diaorg ingat penonton2 bodoh mcm dia, fattah dan michael ang. boikott….semua ni publisiti murahan!!!

          15

          0
        • Man Senoi says:

          Topik minggu depan: Neelofa Selesa Bersendirian.

          Tak mahu terlalu serius memikirkan persoalan mengenai cinta selepas hubungan yang disemai kandas di pertengahan highway.

          35

          0
        • hahaha says:

          Iollss faham sgt2 uollsss..hahaha

          5

          0
      • Anonymous says:

        Fake…Semata-mata nk lariskan Drama Pilot. Korang dah kena game sama diaorang. Drama dah habis..cinta pon habis la…ngoks. Hahahahaha..

        14

        0
    • Khadijah says:

      x habis2 cerita pasal hajjah gatal dan gedik ni. muak tahu ke..muak!

      12

      0
    • norini says:

      c’mon guys. this relationship was invented solely just to promote that drama series surihatiku mr pilot at astro directed by michael ang and and everyone knows it. stop acting like a bunch of primary school kids. it is getting beyond stupid and desperate. to neelofa, you lost my respect, sis. you wear hijab but at the same time you are acting like someone who puts moral after rating. so embarrassing as a muslim!

      25

      0
    • Anonymous says:

      ketahian dan keciritan apakah semua ni. bosan la guys.

      5

      0
    • Anonymous says:

      boringggg, percintaan palsu. kan rami dah ckp fake. yg bodoh2 termakan gosip pun mcm otak level kerbau gak. artis2 kalau bcinta mesti mo rahsia2.
      bukan merenyam gedik mcm dua2 ekor ni. losers!

      9

      0
    • Kak Mah says:

      Lopaktah hoi, sila beli tudung Nora Danish- 2 helai taw…zip kan muka korang mamat misai lalang dan hajjah gedik nk mampos! Lepas tu letak kepala2 korang dlm mesin basuh dan tekan butang..spin!!!

      21

      0
  2. Anonymous says:

    fattah, lopah & pelakon baru yg x kenal ni…. #silaberambus.

    9

    0
  3. Anonymous says:

    eurghhh…cepat la berambus ke mekah lopak hoi. penat dah baca.

    5

    2
  4. malindahhh says:

    Drama lepas ni…cinta 3 segi..nexttttt

    4

    2
  5. unnie says:

    Chenta 3 segi..drama terbaru…nexttttttt

    3

    2
  6. kaka says:

    meleleh mcm cirit la drama percintaan diaorang ni. mcm budak2 betul.

    6

    0
  7. Anonymous says:

    drama bodoh poyo gedik…nexttttt

    4

    1
  8. Anonymous says:

    Fattah dan Lopah…loser! Tipu penonton2 demi nk naikkan rating Drama Pilot tu.
    Buat la gosip percintaan palsu. Skrg drama tu dah lama habis kasi je lah alasan ada org ketiga lah, apa lah. Pfttttt…..

    4

    0
  9. Anonymous says:

    bahlol sgt 3 ekor ni. saja cari publisiti. desperate for news..

    5

    0
  10. kepoci says:

    lofa kan dah nak jadi permaisuri agong kena lah stop semua gosip nih

    3

    2
  11. Anonymous says:

    haha…mne fans lofatah??? dulu duk puja2 sgt idola korg ni…siap bgi hadiah…last2 korg kne game…hahahaha…keluar sama2, bukak hadiah sama2, pngil2 baby…tu smua propa je la sbb nak lariskan drama dan nk naikkan populariti diorg…fans je menggelabah lebih lpastu berangan diorg kawen…last2 fans xdpt pape…fatah dpt taja sana sini…lofa tudung wardah laku juta2…fans smua tertipu…cukoplah, lpas ni jgn laa taksub sgt…yg kaya diorg…

    13

    0
  12. istri tuan ihsan says:

    jgn perasan… yg d pertuan agong sdh ada calon org rusia. cantik lgi menawan… khabarnya skan berkahwin.

    semoga fattah n neelofa temui jalan pnyelesaian yg baik.

    6

    0
  13. Anonymous says:

    agong x sebodoh tu nk ambil barang 3rd hand…

    6

    3
  14. Anonymous says:

    byk artis bwh michael ang or david teo sllnye mst ada kontroversi pnjang berjela mcm ni. bisness cuolzzz…

    9

    0
  15. Opsss? says:

    Bakal jadi si Pajurah..last2 org benci. Nama makin busok. Malam2 ramas barang sendiri.. gersang nak bersomi!

    4

    2
  16. Anonymous says:

    gara2 nak lariskan diri dan drama. last2 nmpk mcm jalang yg bertudung. :(

    5

    1
  17. Penjaga Zoo says:

    HIssshhh, udah2 lah tu Hajjah Garit woi. Tahu la ko tu nk berlaki. Mcm kera dpt bunga! Keciwi gile!

    4

    1
  18. Anonymous says:

    mmg xde apa pun diaorang ni…..fans and haters yg sebok…..
    good job neelofa….apa2 pun u still professional….biarlah fans and haters ni meroyan…hehe

    2

    4
  19. Anonymous says:

    ni nak dapat award cerita sersansi ker…huahuaha..

    1

    0
  20. tweety2805 says:

    bila baca komen2 kat atas….Ya Allah ntah macam hape korang nihhh…
    sorry to say mcm xder agama….
    segala carut kluor bagai!ntahhhh apa….
    doa yg baik2 sudahhhh…..
    semoga Allah merahmati kita semua..aamiinnnnnnn

    10

    1
    • Heran sungguh aku says:

      tula sy stuju pe awk cakap, org2 yg NC gossip hiburan ni mcm xde iman plak….ngate org stu hal,perkataan kluar dari mulut, xleh blah sorg2…ingt elok sgt ke perangai korang….nk bce blog hiburan just bce jerla xpyh nk ngate org bagai k….kite semua xperfect….aku pon suke gak bce gossip tapi xdela nk maki2 org bagai…..ape daaa

      6

      0
  21. lopakang kang says:

    Drama terbaru Hajjah Gersang. lakonan neelofa.pengarah michael ang.

    3

    1
  22. senyumtakjadi says:

    sudahla buat dosa hina orang…kita ni tak tau nasib kita.kalo tak suka tak payah tengok k.dosa sendiri tak bertambah.bersihkan hati…

    10

    1
  23. Apa la says:

    Cantiknya tania

    1

    1
  24. Laki ko says:

    Kacukan tapi tak lawa. Wajah keras

    3

    0
  25. Mimi says:

    Publisiti murahan..

    0

    0
  26. Mimi says:

    Gosip artis..sekadar hiburan

    0

    0
  27. Aan says:

    As malaysian I am ashamed to be as one. Why bother calling her hajjah garit and so whatever? Are you not ashamed to just spill out all harsh words like that? Call me lame but for me using those words untuk hina orang is a big no. Yang hina neelofa ni baik mana sangat? Kalau dah perangai suka hina orang, then what you expect me to call you?

    4

    0
  28. Just Sayinggg... says:

    Benci tol fattah ni. Ajet ajet hensem je, eeppppp. Kau kira bersyukur lah lofa nak kawan dgn kau, lofa tu sikit ada segalanyalah Fattah ni taknak kawin sbb dia tahu kalau dia kawin populariti dia down, maklumlah skrg tgh hangat pasal dia time ni lah dia nak kaut populariti dia. Yelah slalunya org yg kawin ni polpulariti dia akan down sikit mcm lisa surihani, izzue islam, yana samsudin, shaheizy sam

    1

    0
  29. Mak su says:

    Sebenarnya lofa la penybab fatah putus dgn serrykn tp letakn keslahn pd mira filza pulak…

    1

    0